עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. דגם ביניים מחוזק חדש נוסף של היצרנית כולל שבב עיבוד טרי תומך 5G וטעינה מהירה במיוחד עבור הסוללה שבפנים, אך גם מסך ומערך צילום מרשימים פחות מאלו שבגרסה אשר נחתה כבר בארץ תחת אותו שם - כך שנותר רק לתהות האם ומתי נראה שילוב של כל המאפיינים הטובים ביותר בתוך מוצר משתלם אחדלכתבה

2. בחמישי בנובמבר 2007 הציגה גוגל לראשונה את מערכת ההפעלה אנדרואיד שקנתה כמה שנים לפני כן, מה שאומר שאנדרואיד, עם השקתה של גרסה 5.0 לוליפופ, חוגגת השנה שבע שנים מוצלחות ביותר. בואו להיזכר בדרך אל הפיסגה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%96%d7%9c-%d7%98%d7%95%d7%91-%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93/

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Blue-ThundeR,

ראיתי שכולם פה עפים על ANIOL אבל מסקירות בטיוב, ראיתי ש ה IBEX FLYTOUCH עם ה מרובע ליבות ומסך IPS, מוציא תוצאות יפות בבנצמרקים,המסך שלו מגיב הרבה יותר טוב,אין לו לאגים כאלה ואחרים... עכשיו השאלה היא מה לקנות ? אני מחפש אתר אמין מסך 10.1 9.7 וכו'. רצולוזיה מכובדת וכו', חשבתי לקנות דרך פה http://dealsprime.com/flytouch-10-tablet-pc-10-1-ips-quad-core-a31-google-gps-android-4-1-1.aspx מישהו מכיר?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by kdani,

כפתור ה-MENU בנגן הכי מוצלח להיה לי עד היום - -NANO 5th של אפל הפסיק לעבוד.. אני אשמח לשמוע אם משהו פה פירק כזה מכשיר בהצלחה והרכיב אותו מחדש, אני מניח שהתקלה היא מכנית/חומרה. בכל מקרה - רציתי לקנות את החדש (דור 6) ומהתחלה הוא לא נראה לי. בדיקה קצרה באתרי ביקורות בחו"ל והוא נקטל ללא רחם.. בטריה קצרת חיים, מסך TOUCH לא נוח, קליטת רדיו גרועה, בקיצור- לא מתאים. (אני בעיקר רץ איתו עם מוזיקה/רדיו). מחפש המלצה ליורש... עם תכונות דומות מבחינת איכות, גודל (אני אתפשר אם לא תהיה מצלמה, ב-6 הם גם הורידו את זה, וחבל) תודה דני

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  5. היי, אני כרגע בסלקום, ואורנג' מנסים למשוך אותי אליהם. בין היתר זה יכלול החלפה של המכשיר הנוכחי שלי, K800, לכל מכשיר אחר שקיים אצלהם. המחיר לא רלוונטי. אהבתי מאוד את ה-K800 בזכות המצלמה האיכותית יחסית שלו. אני אוהב בלי קשר את המכשירים של SE בזכות הממשק הנוח שלהם, והייתי שמח להישאר איתם (מה גם שכבר יש לי כרטיס זיכרון בשבילו, וזה יהיה הכי נוח מבחינת שדרוג בצורה חלקה). כרגע נושא המצלמה כבר פחות קריטי עבורי (כניסה לעולם ה-DSLR), ומה שיותר חשוב לי זה גודל המכשיר (עובי, בעיקר) ועוצמת השמע, הספיקר, והצלצול. לצערי ה-K800 שלי לא מתבלט במיוחד בתחומים האלה, כשאני שומע את העוצמה של הספיקר במירסים למיניהם (לצורכי דיבור כמובן, לא שמיעת מוזיקה ברחוב כמו ערס) לעומת העוצמה אצלי, אני…

• 7 תגובות
    • 951 צפיות
  6. Started by omertgm,

איתי כבר שנתיים וחצי, כנראה נכנס ללופ המוות שקורה ללא מעט מהם.. בכל מקרה הסתדרתי איתו טוב ולא היית לי בעיית נפח מקום. מחפש מחליף סביר במחיר זול גג 1200 ש"ח. אני לא משתמש כבד, לא משחק בכלל וגולש רק אם חייבים (כשאני בדרכים), לא רואה סרטים ושאר שטויות. נטו שימושיות לשמוע מוזיקה ברכב, וויז, וואטסאפ וכאלו. מצלמה זה נחמד אך ממש לא משהוא עקרוני, כל אחת שתהייה תהייה מעל ומעבר. הדבר העיקרי שחשוב לי הוא ממשק USB-C בלבד ומשהו שזמין כאן ועכשיו בארץ. לא חוזר אחורה ולא יכול לחכות למשלוחים מחול שאולי יגיעו ואולי לא בעוד שבוע+... לא רוצה מכשיר גדול מדי, 5.5 זה בסדר (כרגע עם 5.2 וזה מעולה מבחינתי) מעבר לזה גדול לי מדי. בטח לא 6+. כרגע מסתכל על נוקיה …

7. הדגם התקציבי הבא של המותג הסיני המצליח הוצג רשמית, עם כמה שיפורים מבורכים אך ללא נפחי הזכרונות הנדיבים שעזרו לקודמו לבלוט בשוק הצפוףלכתבה

8. כמה ימים אחרי שהחליטה להחזיר למסלול את כל 42 המיקומים שלה במדינת הענק עם התמתנות היקפי ההדבקה בנגיף הקורונה - מחזירה אפל על צעד הפוך על החנויות שלה בכל שאר המדינות לכתבה

9. Started by udi,

שלום לכולם יש לי הזמנות ל OPO הם בתוקף ל 24 שעות הקרובות אם משהוא מעוניין שישאיר כאן את המייל אחלה מכשיר

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by lenova,

עוד מישהו נתקל בזה לאחרונה, ובwhite בפרט?

• 8 תגובות
    • 980 צפיות
  11. יצאנו לבדוק האם מכשיר הדגל של היצרנית הסינית יכול לספק תחרות ראויה לאלטרנטיבות המוכרות יותר בשוק כיום לכתבה: http://hwzone.co.il/מחסל-דעות-קדומות-סמארטפון-ה-meizu-mx5-בביקורת/

12. חברה בבקשה עזרה בנושא... (קיבלתי את ה- 5800XM אתמול ;D ) ויש לי שאלה ב Sony Ericsson יש תוכנה שמזהה שירים..או משהו כזה..יש תוכנה כזו גם בNokia???

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  13. חברים שלום אני מחפש דיבורית לרכב בלוטוס מסוג BURY9040 או שווה ערך ואו יותר טוב חדשה או מקור לרכש בדיל טוב אשמח לסיוע בברכה

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  14. אשמח לקבל את עזרתכם אם תוכלו להמליץ על חנות במיאמי לקנית טאבלט טוב במחיר עודפים

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by berner,

הי לסבא שלי היה נוקיה 6111 לצערו המכשיר מתחיל לגסוס מבקש המלצה למכשיר לאדם בוגר שיהיה: בלוטוס לדיבורית+מצלמה יכולת שינוי שפה מהירה יכולת שינו אותיות וספרות מהירה \מסך ברור אמין יכולת לצפות בהודעות ושיחות שלא נענו שליחת הודעות מקלדת ברורה וקלה רצוי דור 2.5 או פחות מ 3 בכדאי לחסוך כסף סוללה אם אורך הפעלה ו חיים גדול בברכה ותודה

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  16. אורח ירון
    Started by אורח ירון,

היי, אני מחפש טאבלט 2in1 כלומר טאבלט עם מקלדת. לטאבלט צריך להיות מקלדת שיכולה להתחבר ועם ווינדוס. המטרות של הטאבלט די פשוטות, כתיבת מיילים ושימוש בוורד. ראיתי את הטאבלט של אסוס - asus t100ha מה דעתכם עליו ? תודה רבה על העזרה. תקציב מוערך של אלף

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  17. Started by D-j-d,

אהלן חבר'ה =] אני מחפש כבר כמה זמן שיטה נוחה לדבר בטלפון הביתי בלי ידיים אבל ... וגם בלי חוט יהיה נחמד .. בקיצור אני סך הכל רוצה אוזניית BT שכזו או משו דומה שתתחבר לקו הביתי במקום לפלאפון.. יש בכלל מוצר כזה בשוק ? אחד שלא עולה אלפי שקלים ? משו במחיר הגיוני? תודה למגיבים ! =]

• 20 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. Started by xtract1,

מעוניין במשהו נחמד, עדיפות לצבע שחור ולעובי דק ככל האפשר ( גם ככה המיילסטון לא קטן ולא קל פיזית). אין לי בעיה להזמין מאיביי (אולי אפילו עדיף). ראיתי כבר את מה ש-Otterbox מציעים - זה נחמד, לא התלהבתי, אבל בכל מקרה זה יקר מאוד. אני מחפש משהו קצת יותר פשוט, לא הכיסויים בחצי דולר, אבל גם לא משהו בעשרות דולרים. יש משהו כזה? מומלץ לאנשים שהזמינו או שיש להם ניסיון איתו כי בסה"כ לעבור באיביי גם אני יכול (ועשיתי) אבל שום דבר אל צד לי את העיין, ובכל מקרה - אין חכם כבעל ניסיון

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Jack_g,

מצאתי אחד שנקרא JIMM אבל משומה הוא לא עובד לפי החיפושים הבנתי שה בעיה ברשת שלי(ORANGE). יש לכם המלצות לתוכנות אחרות?

• 18 תגובות
    • 3.1k צפיות
  20. Started by ccc,

הכל בכותרת.. יש שם כל מיני ויכוחים מה עובד ומה לא עובד עם אייפוד טאץ', חלק צריך לנסר, חלק בלה בלה. מישהו כאן קנה DOCK משם וחיבר לטאץ' בלי בעיות ? לינק ? תודה !

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  21. Started by iyehuda,

חיפשתי פה ולא מצאתי http://uk.samsungmobile.com/supports/softwaremanuals/pcStudio31.do

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  22. Started by hen1235,

אני לא כל כך מכיר את התחום הזה, ולכן אני צריך שמישהו מכם יצביע על המאפיינים החשובים במכשיר כזה. כמו כן, אני אשמח אם מישהו יציין מי הן החברות המוצלחות יותר בתחום הנ"ל. הדרישות הברורות מהמכשיר הן: תמיכה ב-DIVX. זמן סוללה ארוך. איכות תמונה גבוהה/רזולוציה גבוהה. אמינות. תמיכה בהתקן USB חיצוני. מבדיקה קצרה שעשיתי ב-ZAP ראיתי שטווח המחירים עומד על 600-1600 ש"ח. אין לי בעיה להשקיע גם את הסכום המקסימלי, אם אני יודע שאני מחזיק בידי מכשיר איכותי ואמין. תודה לכל העוזרים! חן

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  23. Started by Vatos-Locos,

יש המון זולים (500-550 שקל) פלסטיקיים כאלה, שבדר"כ מאוד פשלנים. אני מחפש משהו קצת יותר רציני כמו שראיתי בגרמניה, עם איכות בניה יותר טובה, תפריטים ואיכות קריאה טובה יותר, כמובן שחובה שידע לקרוא כתוביות נפרדות ולא רק מוצמדות (יש את זה היום גם בג'נריים האלה שבאים עם מדבקות של מאסטק\אפקס וכו). וכמובן שיהיה זמין למכירה בארץ, לא מחו"ל. במחיר נורמלי (סביבות האלף שקל). לא מחפש PMP, אז להמנע מהמלצות לא קשורות. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  24. Started by eyes_wide_shut,

היי, מחפש gps בסכום של עד 700 ש"ח, עם מערכת הפעלה שתוכל להריץ i-go 8, שגודל המסך יהיה כמה שיותר גדול ושהמכשיר יהיה איכותי כמה שיותר. אם יש מכשירים שעולים מעט יותר, אבל הם גם טובים, אשמח להצעות. בתודה מראש!

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  25. Started by r.b.y,

שלום אני מחפש GPS של חברת MIO אני צריך עזרה על איזה מכשיר אני מחפש נטו GPS ולא את כל החלקים שמסביב

• 1 תגובה
    • 877 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.