גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
מחנות מהעיר שלי ב 800 שח או שיש חניות באינטנרט שאפשר לקנות מהם ..שאני לחא מכיר אותם כי ראיתי בזאפ חניות שמוכורת אותו ב 670... אבל חניות שאני לא מכיר והם מת"א וומקומות מזורים כאלה ..אני מעפולה אני יכול לקנות תנגן מעפולה גם ללא מעמ יוצא 680 שקל בערך.. מה לעשות?.? או שאני יקנה מהאיטנרנט ב 680 ויוריד המעמד וזה יצא לי 570 שח...
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
אם אפשר לעזור לי בקשר לעדכון האיי פוד יש לי איי פוד דור שלישי אני מנסה לעדכן לו את העברית בכל דרך אפשרית אבל זה פשוט לא הולך לי אני לא רואה עברית בכלל . גם לא בגיבריש תודה
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
מישהו כבר ניסה? לפי הדוח באתר שלהם זה דיי גמור ויש כבר גירסא די סופית גם אני מחכה כבר שנה מאז שקניתי את הנגן לעברית מהיצרן ואין שום דבר (כמה צפוי) חשבתי להתקין את הרוקבוקס כי גם ככה עברה לי האחריות וזה לא ישנה כלום אבל אני בכל זאת מפחד שהנגן יתקע ויעשה לי בעיות וחבל לקחת סיכון מישהו ניסה? שמע? משהו? תודה
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-
למה יש בזאפ כאלה הבדלים? מה, יש ביניהם הבדל מוצדק כלשהו?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ההוספה גורמת למכשיר לגמור את הבטריה יותר מהר? או פוגעת בביצעוים בכל צורה שהיא?
-
- 1 תגובה
- 945 צפיות
-
-
אם כן איך אני עושה את זה,
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
ממ אני יודע שלCOWON יוצא נגןPMP נייד עם DMB כבר בתוכו ועם עוד שיפורים כמו GPS ואולי גם TV (ערוצים 1 ו2) זה נכון? ואם כן מתי זה יוצא?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
דיי דחוף!.. ווקשה.. אני צריך שתעשו רשימה של כל החסימות שפלאפון עשו לו.. ולפי זה איך V3c מתעלה עליו.. כאילו מוטורולה לא חסום נכון? ווקשה.. אני צריך את הרשימה בשעה הקרובה.. מקווה אתם אוהבים אותי.. חח
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
איזה פלאפון הכי טוב שיש כדאי להביא מתאילנד שפלאפון תפתח לי אותו. איזה מכשיר סלוארי שניתן לפתוח בחברת פלאפון כדאי להביא הכי טוב שקיים היום בפלאפון עם המצלמה ההכי טובה mp3 ושניתן להעלות משחקים וצלצולים בחינם עם הכבל מבלי להוריד מהאתר של פלאפון לגביי זה שאין כרטיסי סים בפלאפון וכל זה אז לא לזה אני מתכוון אבל שימו לב למשל תסתכל דוגמא זה הפלאפון שלי שנקרא פה בארץ: LG 630 וזה הפלאפון שלי גירסה של חו''ל אחי מה אתה אומר אחד לאחד והוא נקרא: ad6335
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
טוב, קודם כל מצטער על ההודעה הקודמת. ולנשוא שלנו. אני מחפש נגן איכותי בסכום של 800-1200 שקל. חשוב לי היופי האיכות וכמות האיכסון. אני אשמח לקבל הצעות.
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
טוב.. קודם כל שלום. יש לי באיזור ה1200 שקל והחלטתי ללכת על הE270 (שש ג'יגה) בזמן שהייתי מאושר מההחלטה שלי שמתי לב להמון דיונים שמדברים על בעיות עם הנגנים.. לדוגמא ראיתי המון דיונים על נגנים שלא נפתחו.. זה משהו שכיח? או שאפשר להזמין בראש שקט? ואם אפשר אוזניות שיהיו יותר טובים מהאוזניות סטוק עד 100 שקל (שנכנסות לתוך האוזן.. לא היותר עבות) מפנדה בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום , לפני כמה זמן קניתי את הסאנסה E250 ורציתי לקנות כרטיס זיכרון של 2 ג'יגה בשבילו.. יש למישהו הממלצה על חנות שמוכרת ת'כרטיס זיכרון במחיר זול יחסית ולא מחיר גבוה? תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
חשבתי שאם ידוע לכם מה יצא לאורנג אז אולי ידוע לכם מה יצא לפלאפון..
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
-
יש לי נוקיה 3220, אני רוצה לקנות כבל למחשב בשבילו, רציתי לדעת האם 1. זה הכבל שאני צריך? http://zap.co.il/models.asp?sog=E-CellPhoneAccessories&DB189026=257331&keyword=3220 2. צריך תוכנה\דריברים מיוחדים? ושאלה לגבי הזיכרון, אפשר להרחיב בדגם הזה? כמה זה יעלה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
-
אני מחפש תוכנות לסים פרי והכנסת שפות ל: K JAM I-MATE SUMSUNG הדור החדש (X) ואם יש מדריכים לנושאים הללו.... תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה להוריד עידכון לנגן שלי דרך sandisk.com והאתר לא עובד. מישהו מכיר דרכים נוספות לעדכון הנגן ? אני צריך את העדכון שמוסיף תמיכה בעיברית לנגן. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
קיבלתי מכשיר hx2100 יחסית חדש 2003 SE והתקנתי עליו את העברית של איירון, משום מה ההתחל עדיין היה Start אבל אימליים וכו' ראיתי בעברית. אחרי משחק קצר עם המכשיר הוא נתקע ולא הצלחתי להפעילו על ידי soft reset לכן הוצאתי את הסוללה והחזרתי שוב. היום שהפעלתי אותו שוב הוא עלה אך ללא העברית (ריבועים במקום אותיות) האם הוצאת הסוללה גרמה לכך? כשהתקנתי את העברית של איירון אני זוכר שעלתה לי הודעה שאמרה משהו בנוגע לזה שכבר ישום אחר משתמש בזכרון, האם אני בטוח שברצוני להמשיך עם ההתקנה.. אין לי עדיין כרטיס למכשיר, האם זה בעייתי במידה ואני רוצה רק שיסתנכרן עם האימייל ושיהיה בו עברית? אולי לא התקנתי את העברית כמו שצריך? כמה עולה כרטיס זכרון שתואם למכשיר שלי ועל איזה גדלים מדובר? (סורי, אנ…
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
שלום!! הבטרייה של הנגן שלי דיי נדפקה בזמן האחרון, בואו נגיד שהיא כבר לא פועלת כמו פעם...., המכשיר אצלי בשימוש קצת יותר משנה וחצי... מה אפשר לעשות?? יש פתרון אחר חוץ מלקנות נגן חדש....?
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
כמו שיש כול מיני תיקים לנגנים קטנים שיש בתוכם רמקולים- האם יש גם ל iaudio שלי?
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
לאחר שהופיע זמן רב בקטלוג 2007 של אורנג' מצטרף ה-K800 בהשקה רישמית למבחר המכשירים של אורנג'. המכשיר הוא בין המתקדמים ביותר שיש לסוני אריקסון להציע לעולם ובוודאי לשוק הישראלי (ה-W850 המתקדם מאד אף הוא אמור להיות גם מושק בעתיד). המכשיר מציג יכולת מצלמה של 3.2 מגה פיקסל כולל פוקוס אוטומאטי, פלאש קסנון אמיתי (כמו במצלמה רגילה) נורית פוקוס לתנאי תאורה קשים, מבחר מצבי צילום גדול ועוד מבחר פיצ'רים בתחום הצילום המחזקים אותו כמועמד המוביל בתחום הצילום הסלולארי, בוודאי בישראל. ממולו (פחות או יותר) מציעה אורנג' את ה-N73 שהיה עד היום הבחירה היחידה למכשיר Highend אמיתי. בנוסף לכך נוכל למצוא יכולות דור שלישי נגן MP3 מתקדם ואפשרויות לעידכון בלוג און ליין. המכשיר מוצע במחיר של 69 שקלים…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בבקשה בהמלצה לאוזנית bluetooth שתתאים ל-K800 ראיתי כמה אוזניות של מוטורולה ושל SE האם כדאי לפני הקנייה לבקש מהמוכר לבדוק אותה? האם המחיר של סוני מוצדק(הכי נמוך שראיתי בזאפ היה 400 לזו:http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=369729) או שכדאי להסתפק במשהו כזה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=371390 שהוא הרבה יותר זול ושאלה אחרונה: האם יש יותר קרינה עם אוזניה או פחות?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מאיפה אני יכול להוריד ערכות נושא לדגם שבכותרת? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-