עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. מתי אמורים לצאת הטאבלטים החדשים של סמסונג ? (10.1" ) אני לא מצליח למצוא

• 1 תגובה
    • 883 צפיות
  2. Started by mayali,

מישהו קנה טלפון מEBUY? זה כדאי? מה הסיכונים? אני רוצה לקנות גלקסי 3..

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  3. Started by psybrain,

יש לי שאלה , קניתי נוט 2 מחנות פרטית ולא מסאני ואני רוצה להתקין את הרום של סאני מהאתר של sammobile השאלה שלי היא אם אני מתקין את הרום של סאני יהיה לי יישור לימין וזיהוי כתב יד בעברית ? ועוד שלה האם אני צריך לעשות משהו מיוחד כדי להתקין את הרום? יש משהו שני צריך לדעת לפני שאני עושה את הפלאש ? ומה זה אומר kernel , csc ומודם וכו׳ ?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. אנו גאה לשתף אתכם במחקר שפורסם אתמול הקובע כי האייפון ברשת פלאפון הינו המהיר ביותר בעולם. פרסום זה מוכיח פעם נוספת כי יש לנו את הרשת המהירה ביותר גם בהשוואה בינלאומית. המחקר נערך ע"י חברה אמריקאית אשר בחנה את מהירות הגלישה באייפון ב-104 מדינות ברחבי העולם. אנו מאמינים שגם בעתיד נמשיך להוביל את השוק ולעמוד בראש החזית הטכנולוגית ומודים לכולכם על תרומתכם לפעילות. למידע נוסף אודות המחקר שפורסם הינכם מוזמנים להיכנס לקישור הבא- http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=am20110220_45784

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. אני רוצה לקנות לחברה שלי DOCK ורוד , לאייפון שהיא הזמינה. הכי מצא חן בעיניה זה הDOCK הזה - http://cgi.ebay.com/Pink-Portable-USB-Speaker-Dock-iPhone-3G-3GS-4-MP3-/380328913911?pt=AU_Electronics_Portable_Audio_Accessories&hash=item588d5eabf7#ht_2439wt_972 אבל אין משלוח לארץ באיביי למוצר הזה (אצל אף חנות) ! גם לא מצאתי בDX ולא בAMAZON, מישהו מכיר אתר מקוון אחר שאפשר לרכוש בו DOCK שנראה ככה או יותר טוב ? במחיר של עד 100 ש"ח ?

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  6. Started by 1968boaz,

האם ה - s4 active אכן נותן עמידות טובה למים אבק ומכות בגוף המכשיר..... ? מתלבט בינו לבין הs3 מה עדיף ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. Started by Stingray,

האם כבר יצאה הפריצה הנ"ל???? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by wooper,

הייתי רוצה איפון אבל המחיר שלו בשמיים למי שלא מדבר כמעט אני לא מעורב במה שקורה עכשיו בשוק הסלולר מה אתם ממליצים למחיר עד 2000 ש"ח עריכה: אני עוד חושב לגבי גודל התקציב בינתיים לנעול

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  9. Started by מגדל,

יש הבדל בין 4G X60 ל-4G רגיל? (הכרטיס זיכרון)....

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  10. המכשיר החדש בקו ה-Vibe הבינלאומי של לנובו מסתמן כמתחרה מעניין עבור שוק הביניים התוסס לכתבה: http://hwzone.co.il/סמארטפון-ביניים-נהדר-בהתהוות-פרטים-על/

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. שלום, שמעתי שיש דרך להפוך את המחשב כך יד (יש לי MIO 350) לשלט אונברסלי. איך עושים את זה?

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  12. אוקיי עשיתי בירורים לגבי טלפונים בקטגוריה עד 1100 שקל ומצאתי כי ביחס מחיר תועלת וביקורות הסולה הכי טוב עכשיו החשש שלי הוא זה: הדגם שנמכר בארץ כולה כמעט הינו MT27i אבל יש לי חששות שהוא לא תומך בתדר 850 של דור 3 אלא רק דגם הmt27a אני לקוח של hotmobile אך משום מה כל חנות שמפרסמת אותו אומרת שהוא כן תומך ב850 עכשיו הנה מה שהכי גורם לי לחשוש http://gadget-mobile.co.il/items/131469#techDetailsAName זאת החנות שאני רוצה לקנות ממנה (אגב אם מישהו מכיר חנות בראשון או בתל אביב שיש פחות חשש לקופסא פתוחה בעיית אמינות\טכנאים רמאים בשקל אני אשמח להמלצה או שהחנות הזאת טובה מספיק) באתר אני רואה בברור בבחירת הדגם את החשש שלי אבל הבעיה שהם רוצים עוד 150 שקל בשביל הדגם השונה עכשיו החששות נכונו…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by דניאל123,

מי עדיף?

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  14. Started by marlboro,

מדבקות בכל מני צבעים, השאלה היא איך לקנות את זה ??? http://board.cowon.com/zeroboard/zboard.php?id=A01&category=&no=809&bmenu=C&category=4

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  15. היי שלום, האם לדעתכם המחיר של גלקסי 2 ירד עקב יציאתו של ה-3 היום, או שזה הולך לקחת עוד הרבה זמן? כיום תג המחיר שלו עומד על 2400, וזה נראה לי יחסית יקר לפלאפון שנמצא כל כך הרבה זמן בסביבה. השאלה היא אם המחיר בקרוב עומד לרדת משמעותית, כלומר עדיף לחכות או שזה הולך לקחת זמן. תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. שלום לכולם, ישנו מחיר מיוחד לקבוצת הרכישה ל- Nexus 6P והוא: 2749 ש"ח! יבואן רשמי! הכמות מוגבלת ל-50 מכשירים. קישור לפרטים נוספים: https://www.facebook.com/Nexus6PIsrael

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  17. Started by oren,

יצא לי להגיע דרך כתבות כאן לאתר שמוכר עכברי גיימינג ושם יצא לי לראות פרסומת למוצר שגרם לי להרים גבה:מטען סוללות חד פעמיות זכור לי כי לפני זמן רב קראתי משהו על כך שלא ניתן לטעון סוללות חד פעמיות ו/או שזה מסוכן, משום שהן לא בנויות לכך, אני חושב שזה היה ב- Battery University. בכל מקרה, הנושא מעניין אותי ורציתי לדעת האם זה הגיוני?

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  18. היצרנית הטאיוואנית משנה גישה, לקראת החשיפה המיועדת בסוף החודש לכתבה

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  19. samsung f480 מתי מגיע והאם יש וGPS

20. Started by eliom,

שלום רב. שלום. יש לי את התוכנה אגרון במחשב. האם אפשר לפתח אפליקציית אגרון לאייפון?. ויש לציין שאני לא יודע תכנות? תודה.

• 1 תגובה
    • 3.8k צפיות
  21. ככל שעוברות השנים יש ציפיה שכמות זיכרון הRAM יעלה ובמקום לעלות אני רואה הרבה מכשירים מכל מיני חברות למיניהם שמוצאים מכשירים עם 4GB במקום לעלות ליותר מ 6 או לפחות להשאיר על 6. אני מדבר על סמסונגים, שיאומים וכו'. כמעט ולא ראיתי אף אחד מדבר על זה שגלאקסי 21S לא יותר טוב מה S20 כמעט בכלום ויש פרמטרים שהוא פחות טוב ממנו. מה הולך כאן?

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  22. Started by liorw13,

שלום, האם כדאי לשדרג אייפון 4s מ-ios5.1.1 לios8 (הגרסה החדשה ביותר) ? המכשיר הינו פרוץ, ישנה גרסה ספציפית של ios8 מומלצת ? תודה רבה לכל העונים

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. שבת שלום לכולם. בעקבות תקלה בN73 שלי נאלצתי לעבור לפלאפון חלופי - SE K810i הודעות ה-SMS שלי הם חלק בלתי נפרד ואני מעוניין להעביר אותם לסוני. חיפושים ארוכים בגוגל הניבו תוצאות אך ללא הועיל. אם למישהו יש מדריך או שהתנסה בדבר שכזה בעבר אשמח אם יוכל לעזור לי. תודה.

• 1 תגובה
    • 974 צפיות
  24. Started by marlboro,

בבאג אין כנראה שגם בשלושת האחרות שמופיעות בזאפ

25. Started by Monstalicious,

כמו בכותרת :> האם יש אופציה לעברית בD2?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.