גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
ניסיתי לחפש אבל לא מצאתי תשובות קונקרטיות. מעניין אותי צריכה של מסך מסוגי TFT ,AMOLED, וSAMOLED כמה הם צורכים ב100% בהירות עם רקע לבן ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 855 צפיות
-
-
כל מכשיר שמגיע עם אנדרויד 2.2 הוא תומך בקריאה כתיבה מובנית של עברית(באתרים לדוגמא וכדומה)? מה לגבי מקלדת בעברית למכשירים כאלו? פשוט הסתכלתי על זה במחיר מצחיק - בשביל אחי http://www.clove.co.uk/huawei-ideos
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אז אחרי שהIGO הביא אותי למחסן של בית קפה במקום לבית קפה עצמו ולא מוצא כתובות וקיבוצים הגעתי למסקנה שאני צריך משהו חדש אז יש המלצה לתוכנת GPS שמתאימה ל WINCE שתהיה קצת יותר מוצלחת?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מרוב עצים לא רואים את היער... אני נורא מבולבלת ומתלבטת!!! :s05: אני זקוקה לסלולארי שיענה לי על הדרישות הבאות: * תמיכה מלאה בעברית. רכישה בארץ [לא חובה מחברות הסלולאר, אני מתכוונת לקנות מחנות פרטית בכל מקרה] * מסך: מסך מגע, מהסוג שאינו מגנט לטביעות אצבע, שעמיד בפני אור שמש, ושמגיב לנקישת ציפורן ולא ע"י חום הגוף של האצבע (=הכוונה, שאוכל להקיש עם הציפורן והמסך יגיב. כמו למשל בNOKIA 5800) * טקסט: הודעות SMS ע"י מקלדת וירטואלית ואפשרות גם לנומרית (בלי מקלדות נשלפות או סליידרים) אפשרות "העתק-הדבק" של טקסט. אפשרות שליחה לנמענים מרובים בבת אחת. * מצלמה: 2MP ומעלה + פלאש + וידיאו. (לא משנה לי איכות התנועה והסאונד בוידיאו) * נגן מוזיקה + GPS + WIFI. * דברים שוליים אבל לפעמים ל…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב לכולם וערב טוב! נכון להיום יש לי NOKIA 5800 ,ואני צעד אחד לפני קניית מכשיר אנדרואיד ,יצאתי מבולבל מכל ההודעות כאן של אנשים , ואני לא יודע מה להחליט (ואני חייב להחליט ) דיברתי עם סוני אריקסון ישראל אמרו לי: שה X10 יגיע לארץ בעוד כחודש עם עדכון 2.1/2.2 +עברית רשמית , ולפי מה "שהם" אומרים ,ולפי מה שבדקתי -המכשיר הזה שווה לקניה במיוחד שאני חסיד של סוני מבחינת הנוחות שבמוסיקה וכו' (לא כמו בנוקיה שהכל בלגן עם התיקיות למי שמכיר) כל זה מצד אחד (X10) מצד שני אומרים לי שאם אני כבר קונה אנרואיד אז ללכת על GALAXY S שאמור להגיע לארץ עוד מעט, או משהו אחר , ווואלה אני כבר משתגע לא יודע מה להחליט במיוחד שאני חייל שעד שיש לי קצת כסף בחודש בשביל זה אני לא רוצה לרכוש מכשיר ואז להתאכ…
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום שלום! ראיתי כמה אופציות אבל אני לא יודע אם המשדר סטריאופוני או האם הם תומכים בDOKים מרובי ג'יגות.. למישהו יש המלצות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
חיכינו וחיכינו ואכן זכינו http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3418865,00.html
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
יצא לי להגיע דרך כתבות כאן לאתר שמוכר עכברי גיימינג ושם יצא לי לראות פרסומת למוצר שגרם לי להרים גבה:מטען סוללות חד פעמיות זכור לי כי לפני זמן רב קראתי משהו על כך שלא ניתן לטעון סוללות חד פעמיות ו/או שזה מסוכן, משום שהן לא בנויות לכך, אני חושב שזה היה ב- Battery University. בכל מקרה, הנושא מעניין אותי ורציתי לדעת האם זה הגיוני?
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
בארץ יש לנו 3 ספקיות עיקריות: אורנג',סלקום,פלאפון וגם מירס(שהיא ממש קטנה) לעומת זה בארה"ב יש כ4 ספקיות(ממה שידוע לי): AT&T,Verzion,Sprint,T-mobile. עכשיו הסתכלתי פחות או יותר על החוזים שם של המכשירים,וגליתי לתדהמתי שמשך ההתחייבות שם הוא שנתיים והסכום החודשי שמשלמים על סמרטפונים נע בין 69 דולר ל100+ דולר. יש מצב שהמצב בארץ יותר טוב מבחינה זו מארה"ב? זה די מפתיע אני שואל בתור אחד שלא התנסה ומעולם לא חי בארה"ב.
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה המצב אנשים אני רוצה להחליף את הפלאפון שלי ולעזוב אז הסימביאן אחת ולתמיד או לפחות עד שהיא תעבוד טוב. אני מתלבט בין שני המכשירים העלויות כמאט זהות השאלה היא מה יותר מתאים לי?! אני מעוניין במוסיקה באיכות טובה וגלישה באינטרנט מהירה כמובן גם לא יזיק קצת סרטים או משחקים לשעות הפנאי. הכי חשוב לי זה שיהיה יומן ברור ולא מסורבל כמו בסימביאן ששם בשביל לעשות תזכורת פשוטה צריך ללכת עד סוף העולם שמאלה. עוד דבר די חשוב זה זמן סוללה שיספיק לפחוט ל 12 שעות של אפליקציות \מוסיקה\חיבור אינטרנט. זהוא בעיקר זה כל מה שאני צריך תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מכשיר חדש. HTC Desire לאחר בירור על מקומות בארץ (על פי זאפ). המכשיר מגיע בחלק מהחנויות עם גרסה של אנדרואיד 2.2 החדשה יותר. עם תמיכה בעברית לא מלאה. למה הכוונה לא מלאה? האם כדאי לקחת את הסיכון?
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום,לאחר שה-W595 שלי שווק חיים, אין לי ברירה אלא לרכוש מכשיר חדש.. הדרישות שלי מהמכשיר הן: 1)שתהיה לו מצלמה איכותית. 2)שיהיה בו WI-FI. 3)שתהיה בו כמה שפחות קרינה. 4)שיהיה כמה שיותר זול. 5)שיהיה של אחת החברות הבאות:נוקיה,סמסונג,סוני אריקסון. 6)רצוי שיהיה טלפון רגיל(לא סליידר ,פומית או טאץ')אם אין, אז סליידר גם אפשרי. 7)שלא יהיה כבד. יש המלצות? נ.ב-אני מדבר באיזור ה-100 ש"ח בחודש.
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ביום שישי אח שלי קנה אייפון 4 והעביר לי את הנוקיה 5800 שהיה לו עד שהוא קנה אייפון. יש לי כמה בקשות: אני מחפש תוכנה לפייסבוק שיהיה עם צ'אט,ליוטיוב ולמסנג'ר ולסקייפ ושכולם יתמכו בעברית בצורה טובה ולא יהיה ג'יבריש. אני מחפש משחקים שיתמכו בחיישני תנועה ויהיה להם גראפיקה טובה מאוד וגם משחקים רגילים שתומכים במסך מגע בצורה מלאה וגראפיקה טובה מאוד. וערכות נושא אני רוצה של כדורגל בעיקר ומכוניות. ריאל מדריד,מכבי חיפה וכו'.
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
איך אני מעלה סרטים ומוזיקה ל-gps שלי? יש לי gps novogo בעל התוכנה igo8
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
התקנתי את העדכון תוכנה כי הבנתי שהוא מסדר עברית בנגן במקום ג'ירביש והוא באמת סידר. הבעיה שמאז הווליום בנגן ירד דרסטית ובקושי שומעים בו שירים. הבעיה היא לא באוזניות כי גם חיברתי אותו לרמקולים חיצוניים וזה אותו דבר. יש אפשרות לשחזר מערכת בנגן? או להסיר את העדכון? לא הצלחתי להסתדר בנתיים..
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי אותו כבר כמה שנים טובות אך זאת הפעם הראשונה שיש לי צורך בניגון של קובצי FLAC, הקטעים פשוט אינם מופיעים בתיקייה, והיא מוצגת כריקה. בדקתי גם עם FLAC'ים ממקורות אחרים וגם אותם לא הצליח לקרוא כלל. גרסת ה-firmwire היא 2.02, אומנם עתיק אבל הוא אמור לדעת לקרוא FLAC מהקופסה, הלא כן?
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אני עומדת בפני קניית בלאקברי (8900), ככל הנראה מחו"ל, כאשר ראיתי את המכשיר מתפקד ומאוד מצא חן בעיניי. הקטע הוא שראיתי אותו בפעולה אצל מישהי שקיבלה אותו מהעבודה, משמע כל השירותים פתוחים בפניה. השאלה שלי היא האם הבלאקברי פונקציונלי (מיילים, GPS) גם אם לא התחברתי לחבילת השירות של בלאקברי באחת החברות הסלולריות? תודה.
-
- 32 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום קניתי את הנגן, עדכנתי לגירסה האחרונה - 2.13 (במכשיר היתה 2.11 ) כשהעברתי לנגן שירים בעברית, השמות שלהם מוצגים הפוך אני מכיר D2 ללא ה+ שהעברית שלו בסדר גמור- לא הפוכה. האם זה עניין של גירסאות? האם אני יכול להתקין גירסה של D2 למכשיר +D2 ? תודה ערן
-
- 2 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני טס לארה"ב ורוצה לקנות אוזניה טובה למכשיר מוטורולה של מירס (צבאי) , התקציב עד 80$. אשמח לקבל מכם המלצות. תודה רבה
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
פשוט קונספט מעניין ואיכותי השימוש ב2 מקרנים פנימיים הוא גאוני לדעתי
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מגן סיליקון למכשיר COWON D2+. איפה קונים? איפה אתם ממליצים לקנות? ומה המחיר? מועדים לשמחה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בקיצור מצאתי את זה ביוטיוב אני מת לשים אותו על הפלאפון!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1000 דולר אוסטרלי כ950 דולר אמריקאי http://www.engadget.com/2010/09/22/samsung-tab-priced-at-999-in-australian-money-ships-november/ פשוט בדיחה גרועה של סמסונג
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
-