גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,790 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע איך אני יכול להשיג מכשיר samsung Galaxy S שתומך ברשת פלאפון בצורה מלאה כלומר 850 ו-2100 hsdpa (בדגש כמובן על ה-850), שאינו זמין במכשירים הרגילים
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
לינק לפוסט המקורי - מהיכן הכי כדאי לקנות טאבלט סיני טוב? על הכוונת: Ainol Novo 7 Aurora Ⅱ - דגם במחיר מצויין, חזק מאוד ועם מוניטין מעולה ומוכח. FreeLander PD10 Leader - מאוד דומה אבל כולל GPS/BT, מצלמה קדמית עם פלאש ומבוסס TEGRA2 ובזול יותר Typhoon Tablet PC - מישהו מכיר? מעבד סביר, מסך IPS ברזולוציה גבוהה ומעבד גרפי מצויין. לא במקום הנ"ל אלא כמתנה לילדה בת 11. עריכה: ראיתי עכשיו את ה-Window (YuanDao) N70 שדומה מאוד ל-AURORA2 אבל מבוסס על מעבד RK3066 שלפחות שמעתי עליו הרבה שבחים: http://goo.gl/8DZSj אשמח לעצה.
-
- 73 תגובות
- 13.7k צפיות
-
-
לפני כמה חודשים הוצג פה הSamsung "אוריגמי", מדובר על הדור היותר ישן, מהיכן אני יכול לקנות אותו, בארץ? בחו"ל? אם מחו"ל אז חייב משלוחים לארץ. תודה, Aviko
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אייפון 8 רגיל 64GB ולא יודע מהיכן לרכוש. כמובן שאני רוצה לרכוש אחריות מקורית. ראיתי שבחנויות כמו מחסני חשמל , אופיס דיפו המחירים זולים יותר מחברות הסלולר ואיי דיגיטל. אז לקנות מהן ? אשמח קצת לעזרה
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
- 1 follower
-
-
צמד הסמארטפונים המתקדמים החדשים של השחקנית הסינית מציעים תצוגה בקצב רענון גבוה של 144 הרץ במחיר הנגיש ביותר עד כה - ביחד עם שבבי Snapdragon 865 ותמיכה ברשתות 5Gלכתבה
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
- 1 follower
-
-
היצרנית הסינית שדוהרת קדימה ללא הרף הציגה את דגם ה-Snapdragon 845 החדש שלה, בתגי מחיר שמרגישים כמעט טובים מכדי להיות אמיתיים לכתבה
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. ברשותי מכשיר N86 ונטסיק שמתחבר לנטבוק שלי בעל מהירות של 2.8 מגה וללא הגבלת הורדה. אני יודע שיש אפשרות דרך החברה שהם יעבירו את האינטרנט המהיר לסלולארי ואז שהסלולארי ישמש כמודם בעצמו. חבר שלי עשה את זה עם האייפון שלו ורציתי לדעת האם לN86 יש גם כזאת אופציה ואני גם בקרוב משדרג לSAMSUNG SGS ואני רוצה לדעת האם יש בעיות לעשות את אותה הפעולה בסלולארי הזה? תודה רבה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני נמצא ברשת גולן טלקום. בגלישה סלולרית מחוץ לבית אני מקבל מהירות גלישה איומה. עשיתי בדיקה ב-Speedtest ואני מקבל פינג באזור ה-600! למישהו יש רעיון כיצד אפשר לפתור את הבעיה? ב-Note 2 יש מעין סרגל כלים מעצבן כזה. כאשר הסרגל סגור הוא בולט בצורה של מעין לשונית כזאת. איך מבטלים אותו? הוא משגע אותי.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני רשום במסלול הרגיל שלהם של 89 ש"ח לחודש עשיתי בדיקת מהירות אינטרנט וקיבלתי נתון מהיר ממה שציפיתי זה נחשב בסדר לעומת חברות אחרות?
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי Galaxy S3 וגם Lenovo S930 היום ב Galaxy S3 שהוא עם 2,100 נפח של סוללה הוא היה עם 37% ושמתי אותו לטעינה במטען (לא מקורי) של 2.1A והוא תוך 10 דקות עלה ל- 53% מ- 37% עם ה- Lenovo שהוא עם 3,000 נפח סוללה היה עם 50% סוללה והמטען של 2.1A לא משפיע על המהירות הטענה שלו מה יכול להיות הגורם שהוא לא נטען גם מהר כמו ה- Galaxy S3 ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אנשים! אולי מישהו יודע מה מהירות העברת הקבצים (מקורא כרטיסים מהיר למשל) בVISION M 60GB במצב USB HOST??? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
היי, אני חושב שהטלפון הקולע עבורי מבחינת מחיר/תמורה הוא HTC ONE S, במיוחד לאור שלל הביקורות החיוביות עליו. אפשר לקנות במחיר דומה, 2400 ש"ח, עם מהירות מעבד 1.5GHz או 1.7GHz. הביקורות שקראתי משבחות את חיי הסוללה, אבל מתייחסות כולן לגירסת 1.5GHz. האם גירסת 1.7GHz תזלול יותר סוללה? 15% יותר?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
גלוי נאות: אני לא מבין בסלולרים... בן משפחה עומד לבוא מחו"ל ל- 3 חודשים, ויצטרך סלולרי לתקופה זו בלבד. איזה פתרון יש עבורו? בחברות הטלפונים מדברים רק על התחייבויות ארוכות טווח.
-
- 5 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, הסתבכתי עם כל הנושא של התדרים בארץ של כל חברות הסלולר. נכנסתי עכשיו לאתר בארה"ב לקראת קניית גלקסי 3 וראיתי באתר: Voice Compatibility: Quad Band 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz, (AT&T USA, T-Mobile USA and Other GSM carriers) Data Compatibility: 850 / 1900 MHz (AT&T USA 3G), 900 / 2100 MHz (Europe 3G Standard), HSPA+ 850 / 2100 MHz (AT&T USA 4G) תמיד חשבתי שהשיחה והמידע על אותם רשת נתונים... ספציפית על הטלפון הזה - האם הוא יתמך בארץ ע"י אחד מהרשתות - איזה מהן ? האם מישהו יכול להרים את הכפפה ולעשות טבלה מסודרת שתנעץ בפורום ? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 11.6k צפיות
-
-
כלומר, מה כדאי לוודא שיש למכשיר, שמטרתו העיקרית היא GPS (אך גם ניידות) ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למרות קו מוצרים שהולך ומתרחב מעמדה של הענקית הקוריאנית בעולם השעונים והצמידים החכמים מתדרדר, בעוד Fitbit, אפל ו-Xiaomi ממשיכות לשלוט שוק המחשבים הלבישים ממשיך לצמוח בקצב מרשים – 21 מיליון שעונים וצמידים חכמים וממוחשבים למיניהם נרכשו בידי הצרכנים רק ברבעון השלישי של 2015, בדרך למעל 70 מיליון יחידות שעתידות להירכש במהלך כלל השנה הנוכחית, וכ-200 מיליון יחידות שחזויות להימכר מדי שנה עד לסוף העשור. עם זאת, חברה אחת שלא בדיוק נהנית מהפריחה הזאת היא החברה ששולטת בשוק הסמארטפון המקביל – סמסונג, שלי הדוח העדכני של חברת האנליזה IDC כבר לא נמצאת בחמישייה הראשונה, זאת לאחר שהחלה את שנת 2015 במקום הרביעי. חברת Fitbit האמריקאית הוותיקה בתחום המשיכה להוביל גם הרבעון…
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
לכל קהילת סלולר אני שמח ונרגש להודיעם כי נפתח אתר התוכן הסלולרי המתקדם בישראל! www.peleshare.co.il נמאס לכם מאתרים לא מעודכנים? רוצים מקום אמין להעלות את התוכן שלכם? בפלאשייר הפתרון! - רק בפלאשייר קיים שיתוף תוכן סלולרי ללא הגבלת נפח! - רק בפלאשייר תוכלו לשתף את חבריכם בתוכן שלכם! - רק בפלאשייר תוכלו להוריד את הקבצים יש מהסלולר חינם! - רק בפלאשייר גם אתם תוכלו לקחת חלק פעיל באתר! בואו להיות הראשונים החווים במהפכה הקרבה! www.peleshare.co.il *האתר עדין בגירסאת הבטא ולכן צפויים להיות חלקים לא פעילים, עימכם הסליחה
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
חברה סינית אלמונית מצליחה להקדים את סמסונג ומציגה לנו מכשיר מובייל עם מסך גמיש ומתקפל באמת - שעוזר להמחיש מדוע לוקח כל כך הרבה זמן להפוך את החזון הזה למציאות לכתבה
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
- 1 follower
-
-
לכתבה: http://hwzone.co.il/מהפכת-הסלולר-לאן-סלקום-רוכשת-את-גולן-טל/
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השעון החכם החדש הזה עולה פי 10 מרוב המוצרים הדומים לו, ומבהיר שלמותגים וטכנולוגיה קשה להסתדר יחד לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
למה להסתפק רק במערך מצלמות כפול רק מאחור או רק מקדימה? לכתבה
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
יצא מוד שמעניק ל-Galaxy s2 את הפיצ'ר של המסך המפוצל כמו בנוט 2 ובגלקסי 3. הנה הקישור http://www.addictivetips.com/android/how-to-get-the-note-ii-multi-window-feature-on-galaxy-s2-i9100/ והנה השירשור ב-XDA: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2006684 תהנו.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3986736,00.html האמת? אני לא מתפלא שהחברה לא הצליחה, אני לא רואה איך מכשיר כמו שלה היה מצליח בשוק הקיים ובדרישות הקיימות של האנשים בזמנינו.
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
דגם ה-Moto הבא של לנובו עשוי להביא חיי סוללה נדיבים ואת כיסויי ה-Moto Mods הייחודיים לקהל יעד רחב הרבה יותר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
דגם ה-Moto הבא של לנובו עשוי להביא חיי סוללה נדיבים ואת כיסויי ה-Moto Mods הייחודיים לקהל יעד רחב הרבה יותר לכתבה
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-