גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
הכירו את הניידים החדשים של היצרנית הטאיוואנית, שמנצלים את המיטב מהדור החדש של אינטל ו-NVIDIA לכתבה
-
- 26 תגובות
- 4k צפיות
- 1 follower
-
-
למשל, האם אפשר לקחת טלפון שיש עליו סימביאן ולהחליף אותה באנדרואיד?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש חיה כאת? כל האפליקציות מפשלות כשזה מגיע לעברית.. המובנית, הofficesuite.. יש משהו מוצלח? גם אם יש משהו שמאפשר צפייה בקבצים האלו בצורה תקינה זה טוב. תמיד זה נצמד לצדדים וחורג, משנה דברים, מעלים שורות וכו'.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדובר על נוט 1 והבעיה היא שהוא חושב שהוא מחובר לאוזניות כל הזמן, ז"א אי אפשר לדבר לא עם אוזניות או על ספיקר או לשמוע מוסיקה דרך הרמקול המובנה של הטלפון ובגדול זה פשוט מעצבן. הוא רץ על 4.1.2 שהודלף ועד כמה שאני ראיתי זה לא באג שקשור לזה. האם יש אפשרות שתהיה לי שליטה ידנית בהאם הטלפון חושב שהוא מחובר לאוזניות?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה למקרן פיקו, האם הVivtek Qumi q2 עדיין מחזיק בתואר תפו"א הלוהט בקטגורייה הזו? אם לא, אשמח להמלצות נוספות על מקרנים בקליבר דומה, אני הולך לצפות ממרחק של כ2-3 מטר או אפילו קצת פחות.
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אהלן, יש לי SGS3 ואני מעוניין לעשות לו רוט לצרוב עליו CM10. העניין הוא שיש הרבה מקומות להוריד מהם קרנלים שונים ואני לא יודע מה הכי כדאי לי לשים, מה הכי מעודכן והאם כל דבר יתאים לי בשביל ה-CM10. אשמח לעזרתכם
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
היי ראיתי בדיון הנעוץ הזה: http://hwzone.co.il/community/threads/501086-אפליקציות-מומלצות-לאנדרואיד שממליצים על זה: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alienmanfc6.wheresmyandroid&feature=search_result יש כבר משהו היום שנחשב יותר טוב ? אני צריך משהו שיידע להדליק את ה GPS של המכשיר שאבד\נגנב ואז יעביר לי איכשהו את המיקום שלו
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למישהו יש המלצות מאיפה ניתן להוריד ובעזרת איזה אפליקציה לקרוא? ניסיתי להוריד את Overdrive Media Console אבל המכשיר משתמש באפליקציית ברירת מחדל שלו ואני לא יודע איך לשנות זאת.
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
קיבלתי נגן COWON D2 שעבד במשך 3 חודשים ואז פשוט הפסיק. הצלחתי להגיע איתו למצב שהוא נדלק ונתקע ככה, בטעינה. ניסיתי כבר לחבר למחשב (הוא לא מצליח להתקין את הדריבר), לכבות ולהדליק, עשיתי ריסטרטים, אפילו נתתי לו קצת מכות, אבל שום דבר לא ממש עוזר. אין לי אחריות עליו, אז על תציעו לי לנסות להחליף בחנות. אני בספק אם אטרח לקחת אותו לתיקון, מכיוון שכבר יש לי נגן טוב, וזה גם ככה לא ממש שלי. עזרה? הצעות? משהו? בבקשה... תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הוספתי לפלאפון החדש שלי (SAMSUNG GALEXY S) אפליקציה של יוטיוב ופייסבוק ואני מחובר לרשת האלחוטית, רציתי לדעת שאם אני נגיד אצא מהטווח של הרשת האלחוטית מה יקרה לזה... זה יעבור אוטומט לחבילת הגלישה? תיהיה דרך כל שהיא לבטל את זה ושהוא לא יעבור אוטומט לחבילת הגלישה ולעשות שזה פשוט לא יעבוד עד שאני אחזור לבית? ואם נגיד אני ארצה להכנס ליוטיוב/פייסבוק לכמה דקות אני פשוט אפעיל את זה ואחרכך אכבה את זה?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הסמארטפון החדש והמבטיח של סמסונג נחשף במלוא הדרו, כמה ימים לפני אירוע ה-Unpacked הגדול לכתבה
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, ותודה לעוזרים אני מעוניין לקנות נגן mp3 (אפשרי שגם יציג תמונות וסרטונים אבל ממש אין לי שימוש בזה.. אני לא מתכוון לראות סרט במסך מתחת ל 42") 1. המאפיין הכי חשוב לי הוא איכות הסאונד. אני שומע בעיקר רוק עם CX300 2. סוללה עדיף שתהייה משולבת בנגן. 3. מעל 4 גיגה עד 80 או אין סוף.. 4. גודל. 5. ממשק נוח (עברית לא חשוב) 6.לגבי התקציב לא ממש קריטי אבל ברור שעדיף להתחיל מהמחיר הנמוך. *כרגע יש לי נגן של creative ואני דיי מרוצה ממנו רק הנפח קטן
-
- 5 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אבקש המלצה לנגן מוזיקה, בנפח 4-8GB, באזור 350 שקלים. אין דרישות מיוחדות חוץ מהעובדה שהוא ישמש אדם מבוגר אז עדיף אחד עם ממשק פשוט (גם ניהול קבצים פשוט - לא בסגנון איטיונז ודומיו). יהיה נחמד אם יתמוך בהצגת שמות ברוסית. אשמח להצעות
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האחד זה -Galaxy-S-Advance-I9070 והשני Galaxy-W-i8150 לא כל כך הצלחתי להבין מה ההבדל ביניהם חוץ מגודל המסך, ובאופן כללי מי כדאי יותר לרכישה, בשביל ילד בן 12
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש GPS שיודע גם לקלט בחו"ל וגם לתפוס מצלמות מהירות משטרה למינהם וכאלה ואולי גם פקקים ?
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה נדפק המסך בנגן ה-MP4 שלי (לאחר שימוש רב) אז חשבתי לקנות נגן רק למוזיקה (די, התלהבתי כבר מהסרטונים אבל זה חרטא, יש בפלאפון, סתם מקצר חיי סוללה) ואני לא ממש יודע מה לבחור, אני מחפש נגן של חברה טובה (זה חשוב ביותר, הבאתי דוגמאות למטה), איכות טובה מאוד, לא חייב מסך (אף פעם לא היה לי נגן בלי מסך וזה יכול להיות נחמד), אורך חיי סוללה - לא פחות מנגיד 8 שעות כי אני שומע בד"כ רק בדרך לביה"ס ובחזרה ואם יהיה נגן עם חיי סוללה ארוכים והוא מתאים לי אז סבבה, שלא יהיה גדול או קטן מידי, שייכנס לכיס, נפח - לפחות 2GB, אני לא אקנה נגיד 8GB במקום 4 בגלל שיש הבדל קטן במחיר כי אני לא צריך את זה, בשביל להעביר קבצים יש לי מספיק כרטיסי זכרון וזכרונות USB ניידים אחרים, לא צריך וידאו, ל…
-
- 4 תגובות
- 930 צפיות
-
-
הדגמים החדשים של סמסונג אמורים להפתיע בביצועים ובנפח הזכרון - אך במקביל צפויים לשמור על יכולות טעינה בינוניות ומתונות בלבד לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
סליחה מראש אם זה לא הפורום המתאים פשוט לא מצאתי שום אזכור להודעת מכירה באשכול הנעוץ. בכל אופן, ידידה שלי התבלבלה ואיכשהו המוכר הצליח לשכנע אותה לקנות אייפד מיני אחרי שהסברתי לה בדיוק מה לקנות, בקיצור היא מחפשת עכשיו למכור אייפד מיני חדש מהקופסה, לא נפתח, ללא ננגע לא שום דבר כזה. אתם מוזמנים להגיב כאן או לשלוח לי הודעה פרטית אם זה מעניין אתכם. את המחיר אפרסם באופן פרטי. בברכה, ירון.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אפשר לדעת? כי הם מוציאים את זה N70 N80 N90 N71 N81 N91 או בעקרון על רעיון כזה,אז מה בעצם הדירוג של כל פאלאפון בסדרה הכוללת?
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
-
-
הייתי עם EP630 אבל הם התקלקלו לי ואני רוצה לנסות אחרות מה מומלץ? (חוץ מCX300)
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר/שמע על הדיבורית הזו? http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-Wireless-V3-0-Bluetooth-Headset-Earphone-Handsfree-for-all-phone-Bluetooth-stereo-headset-Bluetooth/757701366.html אחלה מחיר והיא נראית טוב. איך אפשר לדעת שאני לא נופל בפח?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למישהו יש נסיון עם המסגרת הדיגיטלית הזו? איך היא? נוחה? איכותית. אשמח לחוות דעת. תודה !
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3802431,00.html
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
הביקורת הבאה אולי תמחיש לכם שהיום שבו מצלמת הפלאפון באמת ובתמים תחליף את מצלמת הכיס שלנו אולי כבר כאן מעבר לפינה, בלי תירוצים ובלי להתפשר יותר מדיי : http://smape.com/en/reviews/sony_ericsson/Sony_Ericsson_C905_cam-rev.html
-
- 4 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אני מיתכוון ליקנות לחברה שלי נקסוס 5 בתיאלנד וכמובן בחנות מוכרת ומקורית שמוכרת את המכשיר..ויש בעיה שקצת מטרידה אותי...משום מה המכשיר הזה ממש לא פופלרי לפחות בכל המקומות ששאלתי עליו בתיאלנד.. האם זה אמור להפריע לי ??? אם ישבר חלילה מסך וארצה להחליף חלק של משהו אני ימצא חלקים חלופים בלי בעיה ?? תודה רבה לכל מי שיענה !! (:
-
- 11 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-