עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Mr.B,

אז ככה יש לי אייפוד נאנו 4GB חמוד מגניב כזה והוא עבד טבו עד שיצא אייטונס 7 זה יצא ועדכנתי .. ועכשיו לא מזמן יצא עדכון חדש של חומרה ועדכנתי גם עכשיו יש בעיה נורא רצינית, אחרי שאני מעברי קבצי מוזיקה ,מעדכן והכל בפאנן, אני יוצא מאייטונס, מנתק ת'פוד, אני רוצה לחבר שוב ולהעביר שוב אך אייטונס טוען שהוא אינו מסוגל לקרוא מהאייפוד והוא רוצה שאני אעשה ריסט ללהגדרות, אני עושה ריסט והתהליך חוזר חלילה למישהו יש פתרון?

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  2. היי חבר'ה! יש לי את הנוקיה 6230I וסלקום מאפשרת לי לשדרג בחינם לאחד מכמה טלפונים שהם הציעו לי. אני מעוניינת רק בנוקיה. אז הנה כמה אפשרויות, אשמח לשמוע מה אתם חושבים (במיוחד אנשים שיש להם את המכשירים ומכירים אותם טוב) הסלולרי שאני הכי רוצה הוא הנוקיה 6500 CLASSIC ההצעות הנוספות הן: נוקיה 5610 נוקיה E71 נוקיה N95 (רק אם אני מדברת מעל 400 ש"ח זה שווה... מה שאני לא, ככה שאותו אני לא לוקחת) נוקיה 6500 סליידר תודה לעוזרים! מורן

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by ep-120,

משהו בסביבות מחיר של הN73 ושיהיה אפשרות לשחק משחקי גים-בוי ואנגאג' יש לכם פלאפון יותר טוב? כי שמעתי שיש לו המון באגים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. באליאקספרס מציעים תוכנת אנטיוירוס נוד32 גי' 6-7 ב3$ ולשלשה מחשבים ב-5$ כולל משלוח לישראל חינם... מה זה??? מישהו התנסה בזה? http://www.aliexpress.com/item/NOD-32-Anti-virus-ESET-NOD32-Antivirus-7-0-6-0-5-2-1year-365days-3PC/1335875913.html

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. יש רעיונות (אני יודע שהתקציב די רחב אבל אם המכשיר מספיק טוב אז אפשר גם אחד ב-500 וזהו). לא משהו מסובך, עדיף שתהיה אופציה להטעין אותו באוטו. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  6. Started by yuval1101,

היי, עד עכשיו לא ממש התלהבתי מהפלאפונים החדשים, אבל יש מבצע ממש מגניב ב-orange, אז למה לא... בקיצור, המכשירים שאני מתלבט בניהם הם: nokia 6120, nokia 6288, se k610i ו- se k530i. אני מניח שלכל פלאפון יש את היתרונות שלו, אז אני אכתוב את סדר הדברים שהכי חשובים לי: - מצלמה איכותית וזום- 40%. - איכות הסאונד והעוצמה של הרמקול לשמיעת המוסיקה - 30%. - איכות הצג וגודלו- 22%. - אורך חיי הסוללה - 7%. - כל השאר- 1%. * אין צורך להתחשב במחיר. בנוסף בלי שום קשר לבחירה, סתם הייתי רוצה לדעת אילו דברים שימושיים יתן לי ה-Symbain שיש ל-6120? תודה רבה מראש, יובל

• 40 תגובות
    • 3.7k צפיות
  7. Started by Guarding angel,

?

8. כצפוי, סדרת המכשירים המצליחה של המותג העצמאי (למחצה) מבית היצרנית הסינית המצליחה מתקדמת אל דור ה-5G - ומנצלת את ההזדמנות לעוד כמה שיפורים מבורכים שיוכלו לעזור לה להמשיך לזרוח בשוק הביניים בישראללכתבה

9. Started by liav12,

אז ה HTC TOUCH HD הגיע לארץ? מה זה המחיר המופרך הזה... http://www.pdastore.co.il/pdastore/product.aspx?p_id=8182 7000 שקל!? מוגזם יותר מדי. תכננתי כל כך לקנות אותו :'(

• 39 תגובות
    • 5.6k צפיות
  10. Started by devilduck,

שלום לכולם, אני שוקל לקנות נוקיה N85. רציתי לשאול אם למישהו פה יש ניסיון עם שימוש ב GPS במכשירי נוקיה. מה הבדלים לעומת שימוש במכשיר GPS יעודי (פרט לגודל המסך)? האם תוכנת הניווט ו/או המפות הן בלעדיות של NOKIA והאם יש להן חלופות חינמיות או בתשלום, ואם כן מאיפה משיגים?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Cucilida123,

אוקיי, אז ככה: לפני מספר ימים קיבלתי את הSGS2 שלי מארה"ב. המכשיר הוא בגירסאת XXKG1 2.3.4. (עדכנתי היום מ2.3.3) המכשיר כעת אינו תומך בעברית, לכן אני רוצה להתקין את הרום Cognition 1.6. הדאגה שלי היא שהוא לא יתאים לגרסא, ובגלל זה יעשה בוט לופס. -מה שקרה לי אתמול, כשעוד הייתי על 2.3.3. אשמח אם תייעצו לי בעניין. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Jeka90,

כמה עולה 6280 בסלקום? תודה.

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  13. Started by romanf65,

שלום, אחרי השואה בין הדגמים LG g2, HTC one E8 וS4 I9506 לפי נתונים הטכניים הגעתי למסקנה ש S4 הוא עדיף. גם לעומת S5 הוא כמעט ולא נופל(קצת יותר איטי ,המסך קצת יותר קטן ובלי כל מני פיצרים מיותרים). השאילה שלי האם הקנייה היא כדאית עכשיו כשהדגם כבר כמעט שנה בשוק.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by MisterL,

היי, אני צריך המלצה לGPS טוב בין 500-800 כולל התוכנה עצמה. (ומקלט...אבל לא חובה, אני פשוט לא יודע איך עובד המכשיר ואם אפשר לקלוט גם דברים בלי לקנות מקלט בנפרד...אודה אם תוכלו לעשות לי קצת סדר בראש.) והאם מומלץ לקחת GPS בטווח המחירים האלה. ראיתי בינתיים את הדגם הזה:Novogo Z800 GPS http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=Novogo%20Z800%20GPS האם הוא טוב? אני לא כ"כ מבין בנושא האמת - לגבי כל עניין החומרה עצמה\טכני. אודה באם תוכלו לעזור בעניין ואפילו אולי לתת הסבר קטן (לא לגבי מהו GPS אלא בעניין הטכני ובחומרה עצמה..) תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by TripMan,

אני מתעוון לקנות את SANDISK SANSA E250 ב-480 ש"ח ב-KSP האם שווה? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 922 צפיות
  16. שלום, אני מעוניין בטאבלט שישמש אותי בעיקר לקריאת PDF, אני מתכוון גם לראות בו סרטים, לגלוש באינטרנט ואולי אפילו קצת עיבוד תמלילים (אם כי אני בספק, אני לא מחובבי מקלדות מגע) אבל בעיקר אני רוצה להשתמש בו בתור פלטפורמה נוחה לקרוא ספרים בפורמט של PDF. אני משער שלשם כך עדיף טאבלט עם מסך גדול. אני מעוניין במערכת הפעלה מסוג אנדרואיד. יש המלצות? תודה וגמר חתימה טובה, גיא.

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. גם תמיכה בכרטיסי זיכרון מעל 4G, מה שמוזר לי כי חשבתי שהמגבלה היא בחומרה.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. סדרת מחשבי הגיימינג ROG Strix SCAR ו-Strix G המלאה מגדירה מחדש את הז'אנר עם ביצועים מחוד החנית ועיצובי מארז חדשים לגמרילכתבה

• 0 תגובות
    • 375 צפיות
  19. הוא פותח לי חלון ושואל באמצעות מה אני רוצה לפתוח את הנגן(שמחובר ל-usb) : ווינאמפ, ווינדוס מדיה פלייר או כלום. זהו, 3 אופציות. ואם אני בוחר באחת מהן הוא לא מבצע כלום. עכשיו, בקונטרול פאנל ב-add hardware המחשב מזהה אותו ואומר שהכל בסדר איתו. הוא גם מציג את הנגן בתור MTP Player. לא יודע מזה אומר. מה שחשוב הוא שב- My Computer לא מופיע לי כונן חדש אליו אוכל להיכנס ולהעביר אליו מוזיקה. מה עושים???

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  20. Started by adidasone,

שלום לכולם, יש בעיה מאוד מטרידה באייפון מכיוון ואני לקוי שמיעה אני זקוק ליותר מכולם את הרטט... עברתי מגלאקסי לאייפון,אחרי שבגלאקסי יש רטט חזק מאוד אך באייפון הרטט הוא קצר מאוד וחלש מאוד יחסית...יש דרך להגביר את עוצמת הרטט ואת אורך זמן הרטט? אני מדבר על רטט כששולחים הודעות ( כגון ווסטאפ,ליין,הודעות רגילות -הרטט ממש קצר) יש דרך להאריך את הרטט? תודה לעונים!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Alexkmr,

בסגנון זה http://www.mymemory.co.uk/Headphone-Accessories/Griffin/Griffin-Navigate-Inline-Controller-for-iPod-%26-iPhone

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  22. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=247965.0

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a2%d7%95%d7%93-%d7%9c%d7%90-%d7%90%d7%91%d7%93%d7%94-%d7%aa%d7%a7%d7%95%d7%95%d7%aa%d7%a0%d7%95-%d7%a7%d7%95%d7%a0%d7%a1%d7%95%d7%9c%d7%aa-%d7%94%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93/

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  24. עם מעט מידע לגבי משחק ההמשך לסדרת משחקי ה-Assassin\'s Creed המפורסמת, פרטים חדשים מתגלים כעת בנוגע לזמינות המשחק ודרישות המערכת לגרסה השולחנית שכל אוהד של המשחק חייב לדעת לכתבה: http://hwzone.co.il/assassins-creed-rogue-%d7%9e%d7%92%d7%99%d7%a2-%d7%9c-pc-%d7%93%d7%a8%d7%99%d7%a9%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%a2%d7%a8%d7%9b%d7%aa-%d7%aa%d7%90%d7%a8%d7%99%d7%9a-%d7%94%d7%a9%d7%a7%d7%94-%d7%95%d7%94/

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. חברה שלום. ברצוני להציג משחק אנדרואיד שבניתי לבד - Hidden Jewels המשחק הוא משחק קשב/זיכרון, מאוד פשוט בסגנון מגניב. כל המשחק בנוי על Construct 2 (תוכנה דומה ל-GAMEMAKER) וללא שום ידעה בתיכנות (אם יש לכם ידעה בJavaScript זה יעזור מאוד).גם כל הגרפיקה עשיתי בעצמי, למרות שהיא פשוטה ביותר מצד אחד, מצד שני אני לא צייר ואף פעם לא עבדתי עם תוכנות גרפיות לפני. התוכנה שהשתמשתי (Inkscape (vector editor היא חינמית ויש המון שיעורים באינטרנט.בוודאי הייתי רוצה לעבוד עם תוכנות של ADOBE אבל המחיר קצת גבוהה בשביל תחביב ולהשתמש בתוכנות פרוצות פחדתי (משום שמשחק הולך ל GOOGLE PLAY). התוכנה בונה אפליקציה ב-HTML לאחר השתמשתי ב INTEL XDK לבניית APK (יש שם גם אופציה ישר לבצעה חתימה של APK למרקט…

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.