גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
יש דרך גם לצפות וגם לערוך (ואם אפשר להיות חוצפן אז גם בעברית עם תמיכה בRTL) מסמכים דרך גוגל דוקס במערכת ההפעלה אנדרואיד?
-
- 1 תגובה
- 995 צפיות
-
-
שלום, אני נמצא במסלול חיילים של סלקום, לאחר כמעט שנה עם המכשיר המעפן סמסונג אולטרה טאצ', הגיע הזמן לשדרג אותו במיוחד אחרי שהעלות של השידרוג הוא כמעט חינם. לאחר שהבנתי שאייפון 4 לא ממש רלוונטי והוא יקר לי, המוטורולה משכה לי את העין ויש לי כמה שאלות בנוגע אליו. 1. איך האינטרנט שלו? הוא דומה לאינטרנט שיש במחשב? (בעיקר חשוב לי הצ'אט בפייסבוק) אני עומד להתגייס ואני צריך שיהיה בפלאפון תחליף טוב לאינטרנט במחשב בבית. בסלקום הוא אמר לי שמגיע לי עם המכשיר 200MB גלישה, האם זה יספק אותי נגיד משהו כמו 10-15 דקות גלישה בפייסבוק-לא WIFI? 2. יש אפשרות של הורדה של משחקים תוכנות וכל שאר היישומים בחינם? 3. איך אורך חיי הסוללה שלו? (לא להביא לי את הנתונים של הסוללה כי כבר ראיתי אותם, הכוונה …
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לחבר שלי נגן IKO planet 7879 שהוא זול יחסית ובנפח 4 ג'יגה, נקנה לפני כמה חודשים עכשיו הקטע ההזוי זה שכל פעם שמחברים אוזניות לנגן, שומעים באוזנייה אחת בסדר ובאוזנייה השנייה לא בסדר (כלומר, צריך להזיז את הכבל של האוזניות ולשחק איתו עד שהוא יעבוד). שימו לב לבעייה המוזרה כאן-הבעייה היא בנגן אבל כל אוזניות שתחברו- אם תשחקו עם הכבל עצמו זה יסתדר פה ושם למרות שהאוזניות בסדר גמור, האם ידוע למישהו כאן על בעייה כזאת?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיבלתי הצעה מחברת בזק : אייפוד טאץ' 4g ( נפח אינו ידוע בנתיים) + אחסון לשרתים של בזק בנפח 10gb תמורת 10שח ל 36 חודשים מה אתם אומרים ? האם כדאי ?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כיוון שהרבה מכם הזמינו מ-Clove, השתמשתם בשילוח ע"י DHL או דואר? מה היו העמלות שנדרשו מכם ע"י DHL? התבקשת בשלב מסויים להציג אישור משרד תקשורת? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה זמן השקתי תוכנה לסימביאן. התוכנה היא סוג של רשת חברתית מבוססת מיקום. התוכנה מאפשרת לכם לראות איפה החברים שלכם נמצאים (שגם משתמשים בתוכנה), לשלוח להם הודעות בצ'אט, לחפש אנשים חדשים באזורכם ועוד כמה דברים. התוכנה משתמשת באינטרנט הסלולרי. התוכנה ניתנת להורדה חינם: גמזז http://gamzaz.com אני אשמח לקבל הצעות, תגובות, הערות. זה כבר בערך הפורום השלישי שאני מבקש הצעות ומשום מה אנשים לא עונים לי, אז אני אשמח לתגובה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
-
-
הי, אני רוצה לקנות את ה-SGS. איפה ניתן לקנות אותו בארץ במחיר טוב? האם המחירים בחו"ל זולים משמעותית (עם כן, אז איפה) ? תודה!
-
- 14 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום , דיברתי עם מישהו על הפלאפון שקניתי GTS5620 שקוראים לו SAMSUNG MONTE ועל כמה שמערכת ההפעלה שלו לא ידידותית למשתמש, ונזכרתי שקיימת אופציה, בעבור חלק מהפלאפונים לעשות להם FLASH אם אני לא טועה, כלומר, להחליף להם את מערכת ההפעלה באחרת . והמליצו לי על אנדרואיד. רציתי לשאול אם זה אפשרי עבור הדגם הנ"ל. אם זה קיים זה יעזור לי מאד, תודה גדולה מאד לכל העוזרים!!!! ;D
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
היום ראיתי ב-GSMARENA תמונות על המכשיר המדובר לפי gsmarena ה-PSP טלפון כולל מסך מגע, מקשים פיזים למשחק המוכרים, משטח מגע בחלק התחתון, מעבד קוואלקום 1GHZ וירוץ על אנדרואיד ג'ינג'רברד. נראה לי מכשיר מעניין. http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_playstation_phone_leaks_mobile_gamers_rejoice-news-2028.php
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום וערב טוב חבר'ה, לאחר שמכרתי את הטאץ' שלי ועד שאני אחליט מה אני קונה עם הכסף החלטתי לחזור קצת "לשורשים"- COWON I7 16GB שיש לי שישב בצד וסובל מבעיה תוכנית. בכל אופן, המחשב מציג את הקבצים והכל כשר למהדרין והכל בסדר איתו ככה שאפשר לגרור ולשים עליו שירים כמו על DOK, אבל הבעיה היא שכשהוא נדלק הוא בוחר שפה שבה אתה מעוניין שהוא יפעל ולא מציג את הקבצים על המכשיר. הוא מראה שהמכשיר ריק כשבדיעבד יש עליו קבצים. יש לציין שזה קרה אאל"ט (מזמן) לאחר שפירמטתי את המכשיר (וייתכן שהעברתי את מצבו מ-FAT32 ל-NTFS וזה חלק מהבעיה :-\). ניסיתי להתקין קושחא חדשה- 1.18 שזה העדכון הכי חדש שיש למכשיר וזה לא צלח. פירמטתי וניסיתי מספר פעמים וכל פעם תסכול מחוסר הצלחה. מה יכולה להיות הבעיה לדעתכם…
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
יצא לי לראות רק HANDS ON וכל מיני כתבות על "מה שעתיד לבוא" ולא ביקורת רצינית על הפלאפון, הוא יצא בכלל לחנויות? אפילו ביקורת של קונים ביוטיוב לא ראיתי..אבל הוא מוצג למכירה פה http://tikcom.co.il/sg_product~HTCDesireHD~2~0.htm במחיר הזוי לחלוטין..נראה לי קצת מעורפל העיניין הזה. הפלאפון יצא לחנויות, או לא? אני בדילמה בינו לבין הסמסונג GALAXY S.
-
- 41 תגובות
- 8.5k צפיות
-
-
שלום,מכרים שלי נמצאים בחופשה בלונדון וביקשתי מהם לקנות לי מכונת זקן של פיליפס ,שאין בארץ ..לאחר שהם חיפשו ב-Oxford Street ולא מצאו, רציתי לבקש את עזרתכם במציאת חנות בלונדון או קרוב ללונדון ,שיש לה את המכונה הנ"ל: http://www.philips.co.uk/c/mens-grooming/pro-with-multifunctional-display-qt4070_32/prd/ זה ממש דחוף לי מכיוון שהם חוזרים ביום חמישי..כך שאודה למי שיוכל לעזור לי במציאת חנות.. תודה.
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אהלן, יש לי שאלה אכוון אותה לנגן שיש ברשותי כמעט חודשיים J3 מבית COWON . אז כך אני רואה שזמן הסוללה שלי הוא לא אחיד , ומדובר לפעמים על הבדלים גדולים. השאלה היא , האם אקולייזר מסוים יכול להשפיע יותר על הצריכה של הסוללה? לגבי אוזניות אני מאמין שכן יש הבדל .. האם אני טועה? יש עוד פרמטרים קריטים שגורמים "צריכה מוגברת של הסוללה"<?. אני יודע שיש גם לסוג הקובץ משקל לא קטן לודגמא FLAC לעומת MP3 .
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות HTC Desire ואיתו מגן שלם לכל הגוף ומותאם לטלפון על מנת שיגן עליו מפני נפילות. האם מגן מסיליקון יעיל כמו מגן קשיח? לדעתי מגנים קשיחים נראים מגעיל וסיליקון נראה נחמד, כי רואים מעט את הטלפון עצמו.לכן אני מעדיף סיליקון, אבל בתנאי שהוא אכן יספק את ההגנה הנדרשת (שהיא, אגב נפילה מגובה ממוצע מן הסתם..). כמו כן האם יש חברה או דגם מומלצים? אה ודרך אגב, אם זה משנה בהתאמת המגן לטלפון, אני מתכוון גם לקנות מגן מסך על מנת להגן עליו מפני שריטות, (בעיקר של מפתחות) וכדי שהשמש לא תשתקף ישירות על המסך ולא יראו כלום. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם קיימת חיה כזאת? אני מדגיש לא סמארו פון וללא יכולת סללולרית כלשהיא עם תכונות וביצועים דומים פחות או יותר לIPOD TOUCH.
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
נראה שיש מה לצפות מהעדכון היום, במיוחד מהdual boot המובנה. מי אמר meego ולא קיבל? מישהו הצליח לעדכן את המכשיר? המכשיר שלי עם קושחה של UK עוד לא קיבל את העדכון OTA ואני לא רואה את הקושחה לUK ברשימת הקושחות.
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אני שואל בעקבות האפליקציה שראיתי : http://www.appbrain.com/app/hd-rare-black-wallpapers-vol-1/com.heroplanet.HDrareblackwallpapersvol1
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
VLC סוף סוף שוחרר להורדה באפסטור של האיפון/איפוד חודש אחרי הגירסה של האיפד והכי טוב זה בחינם תהנו
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום מעוניין לכתוב אפליקציות לטלפון סלולרי. בשפה java/ לפי מה שראיתי יש את ה J2ME שמיעד לפיתוח אפליקציות לסלולרי. מספר שאלות: 1. האם זה מיועד רק לטלפונים שמרצים סימביאן או גם לאנרואיד? (או כל מערכת הפעלה אחרת) 2. אם אני רוצה להשתמש במינימום גרפיקה האם ה SDK הרגיל מספיק? 3. במידה ואני מעוניין לכתוב אפליקציות שנראות ממש טוב, כמו לN95 או לטלפונים חכמים מתקדמים אחרים. אילו חבילות יש שאוכל להשתמש בהם. 4. האם האםליקציה שאני כותב תלויית טלפון או מערכת הפעלה? 5. הורדתי Wireless Toolkit 2.5.2 עם האימולטור שיש בו, הוא נראה דיי דומה לטלפונים ישנים ולא חכמים וכך גם הגרפיקה, האם כשאני אשים את האפליקציה בטלפון חכם מתקדם אראה את האפליקציה טוב יותר? והאם אתם מכירים אימולטור שמראה טוב את …
-
- 3 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום לכולם! חיפשתי מידע על הנושא באניטרנט,אבל מצאתי רק מדריגים על איך לבצע את הפעולות. הייתי רוצה לדעת האם הפיכת המכשיר לסים פרי מתבטלת כל פעם שאני אעדכן את מע' ההפעלה(יש לי אפשרות לקנות את המכשיר בארץ במחיר זנות, אך צריך לפרוץ אותו כדי שאני אוכל להשתמש גם ללא סים של AT&T). מנגד, הייתי רוצה להיות מסוגל לעדכן את המכשיר כשניתן, בלי לפרוץ אותו שוב ושוב. האם הדבר אפשרי? אני אחדד את השאלה, כיוון שראיתי שחלק לא הבינו נכון: "נניח שאני מקבל מכשיר 4.01. פורץ אותו ועושה אותו סים פרי. אני מעדכן ל4.1 הוא עדיין סים פרי או לא?"
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב ישלי בעיה, אני קיבלתי את הטלפון מאח שלי והוא לא זוכר תסיסמה של הפאלפון, יש סיסמה לאנשי קשר הודעות תמונות בקיצור להכל!! עכשיו אני לא יודע איך לגלות תסיסמה ואמרו לי שאני יכול לעשות לו פירמות כאילו להתקין תתוכנה של הפאלפון מחדש. יש מישהוא שיכול לעזור לי בנושא הזה?
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
אני רוצה כזה שעון מגניב וכזה באר תחתון מגניב: ואם כבר מדברים, אני רוצה גם וידג'טים במסך הנעילה (ספציפית את השעון הגניב המוזכר לעיל).
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום כולם, מישהו יודע אולי איפה אני יכול למצוא קוד כדי לעשות SimFree לפלאפון של Samsung U900T שנעול לחברת פלאפון? תודה אשר
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
קראתי כמה ביקורות על מערכת ההפעלה אהבתי בעיקר את הסרטונים, הממשק נראה נחמד מאוד יש למישהו מושג מה המצב מבחינת התמיכה בעברית? (לא מציג בכלל/מציג הפוך/מציג תקין) ושאלה יותר חשובה, איזה מכשירים כבר קיימים או יהיו קיימים בשוק (ארה"ב) בתחילת חודש נובמבר?
-
- 25 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
לפתע פתאום החליט המכשיר SAMSUNG S6703 להציג את ההודעה לגבי כרטיס הזיכרון "אתחול אינו מזוהה, אתחול מחדש ימחק את הנתונים" האם יש אפשרות לגבות את המידע (תמונות, אנשי קשר וכו') לפני האתחול? אם מישהו מכיר דרך אני אשמח לשמוע.. תודה ושבוע טוב, אפיק.
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-