גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
שלום. כמו בכותרת, תהיתי אם יש דרך להשתמש במצלמה הקדמית גם בלי להתחיל שיחת וידאו עם מישהו אחר. תודה
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
האם ה SIEMENS A-160DUO הוא בעברית? http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=JWA160DUO ואם לא איזה טלפונים יש בהם עברית שהם אלחוטיים עד 400
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
ועוד משהו מה אני צריך לבחור ב: "מענה דרך אותו מוקד" כן או לא ? כי אף פעם לא עבדו לי הSMS אבל לא היה לי בהם צורך ועכשיו התעורר כזה צורך אז אני רוצה להגדיר את זה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי יש לי טלפון בזק אלחוטי שכל הזמן נגמרת לו הבטרייה ואז אני לא יכול לדבר עד שהוא נטען הפיצ'ר הכי חסר לי זה אפשרות לחבר את השפופרת עם חוט במקרה הצורך מישהו מכיר מכשיר אלחוטי עם אופציה לחוט? שימו לב שמספיק שהחוט יתן כוח לשפופרת, זה לא צריך להיות חוט טלפון ממש
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום, אני מעונין לקנות נגן כלשהו לריצה. רציתי לשמוע על מה ממליצים הגאדג'אטיונרים הרצים שבינינו, חבר המליץ לי על אייפוד נאנו. מה אתם אומרים? מה אני צריך לבדוק ומה כדאי, אשמח לשמוע את דעתכם. תודה.
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
נשיא שיאומי מספק לנו תיעוד מפתיע עבור דגם הביניים החדש והלוהט לכתבה
-
- 2 תגובות
- 912 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי חבר בארה"ב כרגע {ניו יורק ) מישהו יודע איפה או ממי ניתן לקנות אייפון 3g בלי כל החרא הזה של ההתחיבות במחיר סבבה ??????
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
איזה רום יותר טוב למכשיר גלקסי גרנד GALAXY GRAND I9082 ??? קישור לפירוט תכונות: הערה: בשביל לראות את כל התכונות כי התוכן מוסתר לחצו בתוך שתי האתרים האלו על: CLICK TO SHOW CONTENT CM11 http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2563557 GENNXT http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2196558 CM 11 GENNXT
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
צהריים טובים, אחריי חודש במבצע של אורנג', הגלישה החינמית באינטרנט הופסקה, דבר שגרם לי לחשוב על מעבר לדור 2 עם המכשיר. הבנתי שלמעבר הזה יש מספר יתרונות כמו סוללה שמחזיקה יותר זמן, המכשיר לא מתחמם בזמן שיחה. אך יותר חשובים לי חסרונותיו; מהם בעצם החסרונות? ובנוסף, יש מספר דברים שאם הם מתבטלים אני אשקול את המעבר, כמו: האם התקן הבלותוט' יהיה פעיל? האם אני אוכל לבצע שיחות וידאו? וכיצד אני מבצע את המעבר הזה במכשיר? תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
יש למשיהו אולי מדריך או שבכללי יכול להגיע האם זה קשה להחליף פאנל ל N95? קדמי ואחורי כולל מקשים או שאולי ממישהו יודע כמה זה יעלה במעבדה לעשות את כל העסק הזה? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות סמארטפון, והדרישות שלי ספציפיות יחסית. ד"א אני ברשת סלקום. אינטרנט: אני לא מומחה רשתות דגול, אז האם אפשרי להתחבר לאינטרנט מכל מקום ללא ראוטר וללא חוזה מסוים עם חברת הסלולר (כלומר ללא 3g)? רמת חשיבות המצלמה: 3.5/10. מולטי טאץ' שרץ חלק ואיכותי (לא laggy). מהירות / נוחות הדפדפן: 7/10. שפה: קצת מורכב. השפה המורכבת בטלפון עצמו לא חשוב כלל אם תהיה עברית או אנגלית (תפריט או menu). ב SMSים-רמת חשיבות כתיבה בעברית בSMSים: 5/10, כלומר די חשוב בטלפון אך לא גורם מכריע. באינטרנט: תמיכה בקריאת עברית, לדוגמה ב walla או בפורום: 10/10, חשוב לי מאוד שלא יהיו ריבועים או משהו. קריאת SMSים בעברית: 8/10. הקלדה בעברית באינטרנט: 7/10. כל מה שקשור בשפה אני די בטוח שניתן לתקן …
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
התחברתי היום עם המכשיר למחשב והופיע לי שיש עידכון דרך הkies. עיכדנתי את המכשיר לגרסת מערכת ההפעלה 4.0.4 אבל משום מה כתוב לי בגרסת ליבה root@buildserver וכו' אם מישהו מתמצא ויודע לומר לי מה זה אומר כי למכשיר אין root. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני משתמש כמעט בכל המקום של ה-Sandisk M250 שיש לי והבעיה היא שאני לא רואה את השירים האלו כשאני נכנס לתיקייה של הנגן דרך המחשב.. כלומר אני לא יכול למחוק אותם ואני לא יכול להוסיף חדשים http://img475.imageshack.us/img475/1088/m250kp5.jpg מה לעזאזל אני אמור לעשות ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
קרתה לי איזה שהיא בעיה בהתליך התקנת ה ROM ורציתי עזרה בצורה מהירה. עשיתי את המדריך הזה: http://www.v00d00.co.il/pilotx.htm ונתקעתי בשלב 8 ואני לא מצליח לעשות Wipe למכשיר... הוא כותב לי כבר 10 דקות: ClockworkMod Recovery v2.5.1.2 --Installing SDCARDilotxWie3.0.zip Finding Update Package... מה צריך לעשות ?? בבקשה תעזרו לי... [br]פורסם בתאריך: 12.03.2011 בשעה 22:12:53 טוב פתרתי את הבעיה.. למי שנתקל גם בבעיה הזו, מה שצריך לעשות זה להוציא את הסוללה ולהחזיר אותה שוב ולנסות לעשות Wipe שוב.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מחפש פלאפון לילד בן 8 שאוהב לשחק. עד 1000 ש"ח, מכשיר שלא צריך להתעסק עם צריבות ובעיקר אמין ועמיד. אין בעיה גם מסין. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, קראתי את חוקי הפורום, קראתי את סטיקי האפליקציות המומלצות, אבל לא הצלחתי למצוא אפליקציה שתאפשר לי לבנות משירים ביוטיוב רשימת השמעה, כזאת שגם תשדר לי אותם במקומות עם קליטה בעייתית. האם ישנה כזאת למישהו? מסתובב עם OnePlus One אם זה עוזר למישהו
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות אייפון 6s אבל מתלבט לגבי הנפח (16 או 64 ג'יגה). בגדול היום אני כבר שנתיים עם אייפון 5 בנפח 16 וזה יחסית מספיק (עומד בערך על 1-2 ג'יגה פנויים לרוב). האם ב-6s יש מצב ש-16 יהיה לי מעט מדי? אולי בגלל ש-ios9 תופסת הרבה מקום, אולי בגלל שהפיצ'רים החדשים של התמונות והסרטונים גורמים לכך שזה יתפוס עוד מקום וכו'..אני סתם מעלה השערות, שאשמח אם תאשרו\תסתרו אותן.. מישהו יכול לעזור ולתת קצת מידע בנושא? האם הרגשתם שבאייפון 6s אפליקציות\תמונות\סרטונים תופסים יותר\פחות מקום וכאלו דברים? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שלוש דגמים: W980 W595 C510 חשוב לי שתסבירו לי מה ההבדלים בינהם ועל מה אתם ממליצים.
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום מה צריך לדעת בקנייה של הS3 במידה ורוצים לחבר אותו לכל מפעיל סלולרי בארץ? האם זה שהוא SIM FREE מספיק או שישנם דברים נוספים?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , התקנתי אצלי בנוקיה N95 את GyPSii Mobile כאשר הכנסתי לו מיקומים שונים הוא התריע שזה יעלה לי בפעימת שיחה האם זה יחשב כשיחה לחו"ל או מקומי ? למישהו יש ניסיון אם זה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
הסמארטפון המשוכלל החדש של Xiaomi נחת בארץ בייבוא רשמי עם תג מחיר בלתי מבוטל - שנחתך כבר עתה תודות לתחרות בין היבואנים המקביליים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
- 1 follower
-
-
לאיזה סמארטפון מומלץ לשדרג (מs8) לגלקסי נוט 10 פלוס או גלקסי s20 ultra ??
-
- 2 תגובות
- 978 צפיות
-
-
-
אני רואה מלא פלאפונים שכל פלאפון יש לו סוג אחר של מעבד ניהיה כבר מסחרה מהעניין הזה. איך אני יודע מה נחשב מעבד טוב ומה פחות טוב?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היה כאן בפורום קישור לחנות מומלצת בלונדון למכשיר HTC ואני לא מוצא את הקישור. מישהו יכול לכוון אותי לאתר של החנות בבקשה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-