עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by *BYZ*,

מישהו יודע מתי יגיע ה-sansa view לארץ?

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  2. Started by geniaXP,

אתמול בערב טענתי והיה לי 100% אחרי זה התקנתי fruit ninja וNFS ושיחקתי קצת. הסוללה היתה 80 ומשהו. היום אני מתעורר הפלאפון כבוי, חיברתי למטען והדלקתי, הסוללה מרוקנת לגמרי. זה מראה 70% זמן סוללה לandroid os שזה המון ואף פעם לא היה לי ככה, והגרף מראה ירידה ממש לינארית. למישהו יש מושג מה זה?

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  3. Started by Stastyle,

לאחרונה רכשתי את ה V3c של מוטורולה, מחברת פלאפון... דבר אחד אינני מוצא והוא חסר לי - אפשרות הרטט בזמן הצלצול כאשר הפלאפון מקבל שיחה... מישהו יודע היכן נמצא תפריט זה או כיצד אני מפעיל אפשרות זו ?? תודה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  4. שלום. ברשותי מיני אייפוד שרכשתי לפני כמה שנים בחו"ל. מאז הסוללה שלו מתה לחלוטין עד למצב שהוא כבר לא נדלק בכלל. בדקתי ברשת איך להחליף לו סוללה, ומצאתי שהדבר לא בשמיים. פירקתי את האייפוד והוצאתי את הסוללה הנוכחית. על הסוללה אין שום פרטים כמו מתח או זרם שהיא מספקת ולא מצאתי שום פרט נוסף שיגיד לי על מה דרוש לו לפעול.. הModel שרשום לי על האייפוד הוא A1051... הבנתי שהמתח שהסוללה עובדת בו הוא 3.7V והזרם משתנה בין הסוללות השונות, חלקן יותר גבוה, חלקן יותר נמוך... עכשיו אני לא יודע אם אני אקנה סוללה שעובדת על 3.7v ו-800mha, זה יהיה בסדר? מהחיפושים על הדגם אני בקושי מוצא משהו... מישהו יכול לעזור לי? תודה

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  5. פעם, כשעוד אפשר היה לקבל חשבון Google Apps (דואר, אכסון, docs ושאר השירותים של גוגל, אבל לדומיין משלכם) בחינם, נרשמתי לשירות. די נחמד. אחת מהבעיות בשירות היא שכל מוצר חדש של גוגל מגיע אלינו באיחור של כמה חודשים, כשלפעמים ה"כמה" הזה הוא די הרבה. זה כמובן נכון גם לגבי ה- Inbox, הממשק שאמור להחליף את הממשק המוכר של Gmail. בינתיים הממשק עוד לא פתוח לקהל הרחב וצריך לקבל הזמנה ממישהו שכבר יש לו. אבל פה ושם, גוגל מחלקת הזמנות לכל מי שמבקש. לפני כמה חודשים היתה הזדמנות כזו וביקשתי לחשבון ה- gmail העתיק שלי, שכבר כמה שנים מקבל רק ספאם. אז קיבלתי, מה זה עוזר לי? הדואר שלי מזמן לא שם. ואז היתה עוד הזדמנות שכזו והפעם ביקשתי עבור חשבון ה- Google Apps שלי. אם לא יועיל, בטח לא יזיק. בינ…

6. שלום אני מעוניין לדעת באילו תדרים משתמשים גולן טלקום והאם התומכים האילו של הgalaxy s 3 כמו שצריך ? בקרוב אני כנראה אסע לברצלונה ואני רוצה לרכוש שם galaxy s 3 blue 32GB אבל אני מכיר רק חנויות בריטיות לסוללר, יש חנות אמינה בברצלונה שאוכל גם לשלוח אליה את המכשיר בעת תקלה ושתיהיה זולה יותר מהמחירים המופקעים בארץ או לשקול את האופציה להזמין מאנגליה למלון בברצלונה. בקשר לעברית מה אוכל לעשות בנידון. תודה לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 4.4k צפיות
  7. משיטוט בגוגל וgsmarena מתברר שיש לו 2 גרסאות אחת עם 850 ואחת בלי. איך מגלים איזו תומכת ב850?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by comvision,

מישהו יודע האם ישנה אפשרות למנוע שליחת הודעה בוואטסאפ שנשלחה כבר ואיך?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. יש אותו כרגע ב3 אתרים במחיר של 180$ http://www.pandawill.com/ainol-novo-10-hero-android-41-tablet-pc-ips-hd-screen-101-inch-16gb-bluetooth-dual-camera-p69460.html 180$ לאחר 10% הנחה קופון. http://www.buyincoins.com/new_en/details/10-1-ainol-novo-10-hero-dual-core-a9-1-5ghz-android-4-1-tablet-pc-16gb-wifi-ips-product-20750.html 180$ לאחר 10% הנחת קופון. http://www.ainolstore.com/ainol-novo-10-hero-android-4-1-10-1-inch-ips-dual-core-bluetooth-v2-1-dual-camera.html רציתי לדעת מה דעתכם על הדגם הבא? כדאי לרכוש אותו? יש משהו עדיף מהדגם הזה במחיר הזה? יש חנות עדיפה מבין שלושתם? הבעיה שראיתי פה בפורום - שלא ניתן לשלוח מוצרים כמו טאבלים, ומוצרים על סוללות ליטיום מחוץ לסין...נפתרה…

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by tenana,

1. יש נגן יותר טוב מהנגן הזה במחיר הזה? 2. בכללי , האם אתם ממליצים על הנגן? 3. מהם החסרונות העיקריים של הנגן? 4. איך טוענים את הסוללה? חיבור למחשב?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Sargon,

יש לכם מושג איך מבטלים את זה שאתה מוחק אפליקציה בLG G5 ובמקום למחוק אותה הוא שם אותה במקום אחר שאתה צריך להיכנס עליו בשביל ממש למחוק אותה? חיפשתי בSETTINGS ולא מצאתי איך לבטל. זה ממש איום ונורא למי שמפתח אפליקציות כי לא מספיק שהאנדרויד רנדומלית לא תמיד מצליח להתקין גירסה חדשה מבלי שתצטרך למחוק את האפליקצייה הקיימית, עכשיו גם אני צריך איזה חמש צעדים בשביל למחוק אפליקציה...

• 2 תגובות
    • 3.9k צפיות
  12. Started by Iko89,

קבלתי נוקיה 5800 ובמשך 3 שעות ניסיתי להעביר את אנשי הקשר מהSE C510 שלי ל5800 בסוף הבנתי שזה כ"כ פשוט שזה לוקח חצי דקה גג .. תוכנות דרושות: Nokia PC Suite Sony Ericsson PC Suite vCardSplit הורדות : Nokia PC Suite: http://www.nokia.co.il/get-support-and-software/software/nokia-pc-suite/download בחרו את דגם המכשיר ופעלו לפי ההוראות Sony Ericsson PC Suite: http://www.sonyericsson.com/cws/download/1/357/877/1250170993/Sony_Ericsson_PC_%20Suite_6.007.00_Web_EN.exe vCardSplit: http://rapidshare.com/files/276741902/vCardSplit.zip.html 1. בצעו גיבוי למכשיר דרך הSony Ericsson PC Suite 2. פתחו את קובץ הגיבוי בעזרת winrar 3. חלצו את הקובץ contacts.vcf 4. צרו תקיה חדשה בשולחן העבודה 5…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. מבחינת הצרכים שלי - חשוב לי מאוד מוזיקה בפלאפון ורמקוליים איכותיים, הבנתי שגם המצלמה איכותית (3.2m) אבל בלי פלאש (לא נורא אני מוכן להתפשר בקטע הזה). השאלה היא האם העיצוב והפלאפון בכלליות מתאים לבנים? לפי מה שהבנתי העיצוב נשי קצת, מי מכם שראה אותו - מה דעתכם? אשמח לשמוע דעות גם לגבי התוכנה, אבל בעיקר לגבי העיצוב והרמקולים המובנים... כל מידע נוסף על המכשיר יתקבל בברכה, אורי.

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  14. Started by DUDEnamE,

ניסתי למחוק את התוכנה של רוקבוקס ניסיתי להשים את הקושחה ב"רוט" של הנגן , שום דבר לא עבד :bash: למשהו יש רעיון?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by benz89,

אז כן הצלחתי לכבס את הנגן. פתחתי את אחד הברגים הוא היה באורז איזה 24 שעות ובחיבור למשחב המסך עלה והגיב. הוצאתי מהמחשב הפעלתי והכל עבד סבבה כיביתי ומאז המכשיר לא נדלק באמת. כאילו שאני מחבר לחשמל או למשחב הוא נטען והוא גם מראה שכל הקבצים עליו. ושאני מזיז את הכפתור הדלקה אז המסך נדלק ונכבה (כל זה שהוא מחובר). כשאני מנתק ומנסה להדליק הוא לא נדלק. מה יכולה להיות הבעיה ואיפה אולי אפשר לטפל בזה?

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. שלום, המסך של הנקסוס 4 שלי נשבר. רציתי לקבל המלצה על שירות טוב ואמין באיזור ר"ג-ת"א. נתקלתי באתר הזה, שלפי בדיקה הוא יחסית זול ואולי היחיד שמציע שירות עד הבית: http://chipzol.co.il/PAGE796.asp - מישהו מכיר את האתר הזה ויכול להמליץ? (או לא להמליץ). - איך אני יכול לדעת שמתקינים לי מסך מקורי ולא איזה זיוף. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. עם חיישן 108 מגה-פיקסל גדול מצד אחד, עם שבב Snapdragon וותיק ללא תמיכה ב-5G מהצד השני - זה סמארטפון הביניים החדש של המותג הסיני המתפתחלכתבה

18. Started by WildChild,

אני מחבר את הפלאפון למחשב אבל או שהוא לא מזהה את הפלאפון או שהוא כותב usb is not recognized (לא מזהה את הusb) מה אני יכול לעשות כדי שזה יפעל?

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  19. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%92%d7%a2%d7%92%d7%95%d7%a2%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%99%d7%9e%d7%99-%d7%94%d7%96%d7%95%d7%94%d7%a8-%d7%94%d7%9e%d7%a8%d7%90%d7%94-%d7%94%d7%a7%d7%9c%d7%90%d7%a1%d7%99-%d7%a9%d7%9c-%d7%91%d7%9c%d7%90/

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. אסוס מציגה את דור ההמשך למכשירי ה-ZenFone עם מעבד אינטל 64 ביט וארבעה גיגה-בייט של זיכרון RAM, בנוסף לדגם חדש עם יכולות צילום משופרות לכתבה: http://hwzone.co.il/ces-2015-%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%a8%d7%a1%d7%98%d7%90%d7%a8-%d7%90%d7%a1%d7%95%d7%a1-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%9e%d7%a9%d7%a4%d7%97%d7%aa-%d7%94-zenfone-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9/

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. יש אימולטור שיכול להפעיל אפליקציות לאיפון\איפאד על המחשב?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Combine,

היי, יש לי את המכשיר בערך שנה, ורציתי לברר עליו משהו: - ברוב הסרטים שאני רואה עליו, הכתוביות בהתחלה מופיעות עם תגי i]. נגיד ושורה מסויימת בסרט היא " אל תלך אחריו " , הנגן יראה לי את הכתוביות כ- i] אל תלך אחריו. אחרי כמה דקות של סרט זה נעלם והכתוביות מופיעות כרגיל, אבל זה עדיין קצת מעצבן. מישהו יודע איך לסדר את זה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  23. Started by gimimix,

אני צריך GPS בערך ב1000 שקל שיהיה ידידותי,נטען,ברכב,מסך 5 ומעלה,ברור להבנה ושיקלוט לוויינים בצורה טובה כמובן הכי טוב תשובה מניסיון

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  24. קניתי אתמול נקסוס 4 ואני רוצה לדעת אם כדאי להתקין עליו אנדרואיד 4.3 ואם כן למה הוא עדיף על ה4.2.2 ואיך מתקינים אותו?

25. היי, אם אקנה בחו"ל טאבלט שמריץ אנדרואיד גירסה 2.2 ומעלה, אוכל בקלות להתקין לו מקלדת עברית, למשל ע"י הורדה פשוטה של אפליקציה מהמרקט ? לא בא בחשבון לעשות root או פעולה אחרת שעלולה להשבית את המכשיר. תודה.

• 2 תגובות
    • 3.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.