גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
שלום חבר'ה, אני מתכנן לקנות Sansa m250. אני כנראה אקנה גם gp 1100mah, כמה זמן זה אמור להספיק? אני אישית מתכנן ללכת על MP3 שיחזיק לי לפחות 4 וחצי - 5 שעות. תודה.
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
יש דרך לגלות של מי המספר שמתקשר בחסוי חוץ מהמשטרה?חייבת להיות דרך...אתם יודעים אולי?
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני מחפש אוזנית סטריאו טובה לשמוע מוזיקה מהנייד שתומכת ב A2DP המלצות בבקשה
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום יש לי את הPPC X7500 של HTC ואם אני מנשא להעביר קבצים שהם מעל 10MB הוא פשוט מאבד את החיבור שלו למחשב. את ההעברה אני עושה עם התוכנה ACTIVESYNC שקיבלתי עם המכשיר. למה זה קוראה יש לי 7G פנוי יש דרך לעביר קבצים גדולים בכול זאת??? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום. איפה אפשר לקנות מסך לאיפוד וידאו דור 5 (2.5 אינטש)? ניסיתי בכל מיני חברות שמתקנות אבל הם לא מוכנים למכור לי את המסך, אלא רק לתקן. אני יכול להחליף אותו לבד אבל אין לי מושג איפה אפשר לקנות אחד. תודה רבה יניב
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
כמה עולה איפון בבריטניה? והאם אפשרי לקנות איפון בארץ במחיר סביר? יש לי תקציב של אלפיים שקלים לאיפון סקין מגן מסך ופריצות מאמין שאני יכול אשמח לתשובה תודה
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני יומיים קניתי את האייפוד 80 קלאסי החדש.. כאשר חיברתי אותו למחשב, הופיעה הודעה מהאייטיונס הנוכחי( גירסא 7.3) כי יש לעדכן את אותו לגירסת 7.5 הקיימת באתר החברה. על התוכנה הנוכחית קיים מאגר שירים גדול ומסונכרן... השאלה היא איך אני מעדכן את האייטיונס בצורה בטוחה כך שהתכנים ישמרו. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום! האם יש מישהו שיודע מתי תיצא המערכת ההפעלה החדשה למחשבי הכף יד?
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
ההודעה נערכה, מצאתי בדיוק מה שחיפשתי. http://www.very-soft.com/nicealarm עובדת עם כמות יפה של שעונים מעוררים בחירת "ימי עבודה" בתפריט הגדרות (בשביל שאחר כך יהיה ניתן לבחור האם ההתראה היא חד פעמית, יומית, שבועית או קבוע בימי העבודה). עובדת בשקט ברקע לא מעמיסה על המערכת ויש לה דבר מאוד מאוד מאוד חשוב (מעבר לכל ההגדרות והאפשרויות המגוונות שלה), וזה DEACTIVATE CODE שזה קוד רנדומלי שהתוכנה זורקת, שעד שאתה לא מקיש אותו הצלצול לא מפסיק. כמובן שזאת אפשרות בחירה ולא חובה, וזה דיי מוודא שבאמת התעוררת ולא סתם לחצת על הפלאפון שישתוק... מקווה שאני לא אתאכזב.
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
הגיע הזמן להשתדרג ולכן אני מבקש את עזרתכם - המומחים שבפורום: נתחיל בזה שאני רוצה לקנות מכשיר mp3/mp4 עם רדיו מובנה וממשק שיאפשר ניווט נוח בשירים. אלה הקריטריונים העיקריים שיכריעו. לאחרונה ראיתי גם מכשירי סלולר שבעצם מספקים הכול ושאלתי היא: בטווח מחירים של עד אלפיים שקלים - האם מוצדק (מבחינת איכות) לקנות מכשיר סלולר "שיש בו הכול" - ואם כן אז איזה דגם (ולמה) או שעדיף ללכת על מכשירים שמוקדשים למטרה זו (בגלל איכות שמע/תצוגה/זיכרון) ואיזה דגמים נחשבים לחזקים. * ואם אפשר, אז רק להזכיר דגמים שהגיעו לארץ ;D
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
-
היי אני עומד לקנות מכשיר נוקיה '6230i כמובן יד שניה.. עכשיו הבעלים כמובן טוען שהוא במצב מצויין, אבל האחריות עליו פגה.. כשאני בא לקנות מה אני יכול או צריך לבדוק במכשיר לראות שבאמת הכל תקין והוא לא יתפגר לי ברגע שאני חוזר הביתה. )-:, מן הסתם אני אבדוק את הסים שלי ואראה שהוא מוציא ומקבל שיחות, מה מעבר לזה? תודה מראש אופיר
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום , החלטתי שאני מחפש לקנות שעון דופק ,(אני רוצה להתחיל לרוץ) , בכל מקרה ראיתי שיש כאלו שמתחברים דרך רצועה חזה , שהיא די מעצבנת ממה ששמעתי , ויש כאלו שהם מודדים ישר מהיד. בנתיים בחיפוש בגוגול מצאתי את השעונים : spotline 900 solo. http://www.zipzip.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=50&catId=60 PC3FT Sigma http://www.energym.co.il/prodinfo.asp?id=358 אשמח לשמוע המלצות על ציוד ממולץ , ועל השעונים הספציפים שהבאתי . תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לפני יומיים קניתי את המכשיר והוא קצת איטי זאתאומרת כשאני ניכס להודעות או לתיקייה כלשהי לוקח לו 2-3 שניות עד שהוא ניכנס וזה ואמרו לי שאני צריך לעדכן גירסא ולהוריד אותה מהאתר של נוקיה אז הורדתי אותה אתמול ועכשיו אני לא יודע איך מתקינים אותה בתוך הפלאפון אז אפשר מדריך כלשהו? תודה לעוזרים..
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
חזרתי מארה"ב עם IPOD TOUCH 8GB, יחד עם CASE מתאים שישמור על הבייבי הזה. אם יש הצעות, טיפים או משהו, אני אשמח. אמנם כרגע יש לי בעיה לחבר אותו למחשב שלי... אבל אני מסנכרן דרך מחשב של אח שלי. למישהו יש מושג איך אפשר לראות את הקבצים שעליו, שלא דרך האייטונס? זה השאלה שעולה לי בראש כרגע... תודה לעוזרים מראש
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
צהריים טובים, אחריי חודש במבצע של אורנג', הגלישה החינמית באינטרנט הופסקה, דבר שגרם לי לחשוב על מעבר לדור 2 עם המכשיר. הבנתי שלמעבר הזה יש מספר יתרונות כמו סוללה שמחזיקה יותר זמן, המכשיר לא מתחמם בזמן שיחה. אך יותר חשובים לי חסרונותיו; מהם בעצם החסרונות? ובנוסף, יש מספר דברים שאם הם מתבטלים אני אשקול את המעבר, כמו: האם התקן הבלותוט' יהיה פעיל? האם אני אוכל לבצע שיחות וידאו? וכיצד אני מבצע את המעבר הזה במכשיר? תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
W660I VS K610I מי יותר טוב מבין שניהם? מבחינת הכל...
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
כמה שאלות: 1. כדאי לעדכן גירסא דרך האתר של נוקיה? 2. יש תוכנות ומשחקים ש(לדוגמא) עם כדור ומזיזים את המכשיר מבלי ללחוץ על שום כפתור וזה זז. אמרו לי שאני יכול להשיג את זה באתר של נוקיה, אבל אני לא ממש מוצא את זה שם.... מישהו יכול לכוון אותי? :-\ 3. מישהו מכיר אתרים טובים להורדות בחינם של משחקים, תוכנות ומראה כללי (themes) למכשיר? מדגיש - בחינם!! תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
כמה לדעתכם עולות freepulse בארץ ביד שניה (בלי המשדר) בשביל חיבור ישיר לפלאפון? (בבקשה בלי תשובות מתחכמות כמו מי ימכור לך...)
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
מחפש נגן MP4 עם מסך יחסית גודל שאפשר יהיה לראות בו סרטים ולשמוע מוזיקה
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
-
-
יש לי ZIRE 71 שהוא קצת ישן, מסוף 2003 אני רוצה לקנות כרטיס SDHC שמונה גיגה, הוא יפעל בפאלם?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, בכל כבל USB יש ארבעה חוטים שונים: אדום ושחור - למתח, וירוק ולבן. השאלה שלי היא מה עושים / איך שולטים בלבן והירוק. יותר ספציפית, יש לי איזה צעצוע שעובד על 6 וולט ואפשר להפעיל אותו עם היואסבי, ואני תוהה אם אפשר להשתמש איכשהו בחוטים הירוק והלבן כדי להשתמש ברמקולים והמגבר של המחשב במקום הרמקול של הצעצוע. מה אתם אומרים? תודה, אלון
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש נגן MP3 שהמטרה שלו היא רק למוזיקה, לא צריך וידאו. אני רוצה שהנגן יהיה בעל יציאת סאונד איכותית מאוד {כי לא מזמן קניתי אוזניות איכותיות},תפריט שקל לנוות בו, ממשק נוח וכמות גדולה של זיכרון {לפחות 8G}. התקציב שלי הוא עד 800 ש"ח אבל אם יש משהו שהוא קצת יותר יקר אז אני אשמח לשמוע המלצות. חשוב לי לציין שאני לא רוצה נגן שמראה וידאו או תמונות, אני מחפש נגן רק למוזיקה.
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כמה שאלות: 1) איך אני ממיר סרטונים כדי שאני אוכל לצפות בהם במכשיר שלי (SE K800i)? האם כל סרטו אני יכול להמיר? 2) קראתי באיזה סקירה של המכשיר שאני יכול לערוך תמונות כך שאני יכול לעוות את הפרצופים. לא מצאתי את הפונקציה הזו. רק ראיתי שיש שם עריכת תמונות שאפשר להוריד/לעלות בהירות וניגודיות ולהפחית עיניים אדומות אבל לא מצאתי עיוות ודברים כאלו.. 3) מישהו יוכל להסביר לי קצת על המצבי צילום: יש אוטומטי, נוף, נוף בשקיעה, שלג וכ'ו. מתי להשתמש בכל דבר? תודה לכולם!
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
מחפש חוות דעת על הZUNE החדש גירסאת ה80 ג"ב חוץ מהעיצוב המדהים מה שיפרו בו מהישן? האם חייבים תוכנה ספציפית כמו הItunes כדי להעביר שירים למכשיר או שלא? איזה פורמטים של וידאו הוא קורא? MPEG2 MPEG4 זה פורמטים נפוצים?
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-