עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by oceans68,

ממש מתלבט. מצד שני אוהב את ה עיצוב של הSURFACE. אבל זה דגם ראשון שלהם. אבל הASUS הרבה יותר מהיר, תצוגה יותר טובה. מה לדעתכם עדיף מבין שני הטבלטים? אשמח לדעתכם.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אני על HTC DESIRE ... אפשר להגדיל את הפונטים ובעקר את המספרים בחייגן המספרים ממש קטנים...?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by itaic,

אני מתלבט בין שניהם הסמסונג מגיע עם מסך קפסטיבי ומפרט טכני עשיר יותר ותמיכה מובנית ב DIVX ואילו הנוקיה מגיע עם 32GB זיכרון מובנה וגם עם מקלדת. מבחינת מחירים שניהם דומים, ולשניהם יש WIFI, GPRS וכו'. מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. היצרנית הסינית ממשיכה בניפוח קו מוצרי ה-Yoga שלה, והפעם בתפריט - טאבלט חלונות 8.1 גדול יותר מאלה שתמצאו את מרבית המתחרות לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9c%d7%a0%d7%95%d7%91%d7%95-%d7%9e%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%9b%d7%94-%d7%9c%d7%94%d7%a8%d7%97%d7%99%d7%91-%d7%90%d7%aa-%d7%9e%d7%a9%d7%a4%d7%97%d7%aa-%d7%94%d7%99%d7%95%d7%92%d7%94-%d7%a2%d7%9d-%d7%98/

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. אתם יכולים לקרוא לי טיפש או בשמות אחרים. אבל כל מדריך שאני קורא יש מושגים שונים שכותב המאמר/מדריך בוחר להשתמש. ואני הולך כל פעם לאיבוד. נגיד אני רוצה לצרוב רום CloudyG3 למכשיר LG G3 שעוד לא עבר רוט (ואין לי מושג גם איך עושים רוט). מה אני צריך לעשות? מה חשוב לעשות לפני כדי לא לדפוק את המכשיר? יש למישהו מדריך טוב ובשפת העם? סליחה על הבורות.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by yoavbd123,

אני כותב בדולרים כי אני בארה"ב עכשיו ואני ממש אעדיף לקנות את זה בארהב שמשמעותית יותר זול. הMP3 שלי SANA E280 של SANDISK כבר חצי מת, המסך גמור והאיכות כבר לא משהו, אז אני אשמח לשדרוג אני מחפש MP3 פשוט וגם לא גדול במיוחד (לא צריך יותר מ8GB וגם 4 נראה לי מספיק) אני אשמח לנגן קטן יחסית עם ממשק נח ואיכות שמע טובה. אני לא מחפש לראות סרטים או כל דבר אחר, רק לשמוע מוזיקה... ואני לא רוצה שום דבר שקשור לAPPLE כי אני לא רוצה להשתמש בITUNES ... גם אוזניות אני מחפש, כי אם כבר MP3 חדש, אז למה לא גם אוזניות נורמאליות אני לא אוהב אוזניות שנכנסות לתוך האוזן(IN EAR) ככה שזו פחות או יותר הדרישה היחידה שלי, לא הסוג הזה התקציב הוא סדר גודל של עד 200$ אבל מקצת התעניינות ראיתי שאפשר ג…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  7. הי, יש לי טאבלט Blaupunkt 32GB דגם BP-6010. המצלמה הקדמית שלו גרועה מאוד (0.3m) ואי אפשר להשתמש בה לשיחות זום. האם יש אפשרות לחבר מצלמת אינטרנט חיצונית? לטאבלט יש חיבור בלוטוס עבור מקלדת אלחוטית. האם אפשר להשתמש בחיבור גם למצלמה? יש גם כניסת מיקרו usb. האם אפשר לחבר מתאם USB to Micro USB, ולחבר את מצלמת האינטרנט ל USB? תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. המכשיר החכם המתקפל הראשון הוא זה שמוביל את המתקפה עבור היצרנית הקוריאנית לשנה הנוכחית לכתבה

9. מציע למי שמזמין לדעת שהם לא שולחים לישראל. כלומר אתם צריכים קרוב משפחה בארהב או באירופה שיביא לכם.

10. Started by chenrp,

מכשיר טוב? כדאי להוציא עליו 500 שח? אני לא ממש מתלהב מסלולרי אבל במחיר כזה לדעתי כדאי. לא? היה לי 6230 ומחרתי אותו וקניתי בסלקום(חיילים) 3100. זול וחסכוני בסוללה. עכשיו כשאני לא בצבא, כבר לא אכפת לי מסוללה כל כך, אז רציתי להשתדרג. וצד שני ה3100 שלי כבר לא שווה הרבה אז למכור אותו לא כדאי. מה אתם מציעים? כדאי ב500?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by alon4256,

קיבלתי היום את הגלקסי אייס, נכנסתי למוזיקה ושמעתי טוב והכל אבל פתאום הרמקול הפסיק להשמיע.. ואני לא מצליח לסדר את זה. אני יכול לשמוע רק דרך האוזניות. ואני לא יודע אם זה קשור אבל אני החלפתי את הכרטיס זכרון לכרטיס של הטלפון הקודם מישהו יודע איך לסדר את הבעיה הזאת?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. היי אני מאוד מתלבט לאיזה פלאפון להחליף ברשת אורנג'. אני עוקב הרבה זמן כבר אחרי SE ואחרי הווקמנים שלה בגלל הנגן המעולה ובגלל פונקציית זיהוי השירים, אבל לא מצאתי אף עיצוב שעושה לי את זה. יש כמובן את הW610I אבל אני בספק אם הוא יצא לאורנג', וגם המסך לא נראה מספיק. ההתלבטות כרגע היא בין K800I לבין הסימביאנים. אני חייב לומר את האמת - אף פעם לא היה לי מכשיר סימביאני ולכן אני לא מבין מה מיוחד בהם. נאמר לי גם שאיכות המוזיקה בK800I זהה לזו שבווקמנים. אבל K810I קורץ לי יותר בגלל כל השטיקים שתוקנו. בקיצור אני אשמח לעצה כאן. אגב, אני לא הולך לקנות שום פלאפון מחנות פרטית. אתם לא מאמינים איזה תכנית יש לי באורנג'.. בערך יותר מ50 אחוז על כל פלאפון אז הרי לכם. תודה רבה חבר'ה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Ghsu1234,

אני ממש מתלבט מי מבין שניהם לקנות, אשמח לעזרה בכדי להחליט. הקושי הגדול כרגע נמצא סביב עניין הסוללה, לs2 יש יכולת להחזיק למשך זמן רב לעומת המכשיר של סוני. אבל אולי קיים עוד שוני בין המכשירים שאני לא יודע עליהם.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  14. השמועות מתבררות כנכונות: חברת הטכנולוגיה היוקרתית משיקה סמארטפון חדש במחיר התחלתי של 400 דולר בלבד, עם לא מעט מאפיינים ייחודיים ועדכניים לכתבה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Posford,

קנו לי בארה"ב את המכשיר: IPod Nano 4GB. רציתי לדעת אם יש אפשרות להתקין עליו עברית? שהתפריטים יהיו בעברית? או לפחות תמיכה בעברית? אם כן, איך? ובנוסף רציתי לדעת קצת על המכשיר, כדי להעביר אליו שירים צריך תוכנה מיוחדת? איך מעבירים בעצם שירים מהמחשב ל- IPod? אם מישהו יוכל לספר לי קצת על המכשיר אני אשמח. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by spitzi,

היי, לקראת התחדשותי ב-G2, האם תוכלו להמליץ על דיבורית בלוטות' מתוך המבחר שיש באמזון? אני רוצה רמקול מצוין, סינון רעשים וחיי סוללה ארוכים. אין לי כל צורך במסך בדיבורית. מעולם לא היתה לי דיבורית, כך שאין לי מושג איך טוענים אותה. כמו כן, לצורך שיחות פרטית, אני תוהה האם אני יכול לבחור שהטלפון יתחבר אוטומטית לדיבורית אוזן במקום לדיבורית הרכב כששתיהן פעילות. ראיתי ב-Wisebuy המלצות חמות על Jabra Freeway מלפני שנתיים. באופן משונה, נראה שבאמזון מציעים את הדיבורית הזאת בחצי מחיר כשהיא באריזת Bulk במקום באריזת Retail. מובן שלא אכפת לי באיזו אריזה אני מקבל את הדיבורית, אז איפה הקאץ'?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. לאחר שהציגה קו חדש של מכשירים זולים במטרה להתחרות ב-Xiaomi ו-Meizu, משיקה לנובו בתערוכת CES את מכשיר הסלפי החדש של החברה, בנוסף לסמארטפון קטלני במיוחד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%99%d7%a4%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%94%d7%99%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%95%d7%9e%d7%95%d7%96%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9/

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. Started by bogib,

שלום אנשים, צריך את עזרתכם בבחירת סמארטפון- עד עכשיו לא היה לי סמארטפון אלא פלאפון רגיל ורציתי לשדרג, שני הדברים שהכי חשובים לי הם קרינה נמוכה ומצלמה טובה וגיליתי שהמכשירים של סמסונג בעלי הקרינה הכי נמוכה בשוק. ומכיוון שאני חושב שלא יהיה לי נוח להשתמש באצבעות הנוט 2 של סמסונג נראה לי פתרון לא רע, התלבטויות: מצאתי את התקן האמריקאי של הקרינה שלו ובתקן האירופאי שזה מה שנחשב פה (תקנו אם אני טועה) מצאתי רק את הקרינה של הראש, לא של הגוף, אם תוכלו לעזור בזה. שוקל לחכות לקנות את הגלקסי נוט 3, אבל לפי הבנתי הוא יוכרז רק בספטמבר ועד שיגיע דרך היבואן הרשמי לפה יקח בטח כמה חודשים, שווה לחכות בשביל מצלמה יותר טובה ועוד כמה גימיקים? (אם אני קונה את הנוט 2 אוכל לשדרג לנוט 3 דרך היבואן ה…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by pooki_1,

שלום, השאלה היא די פשוטה איך אני עושה שהמסך יהיה אופקי ולא אנכי כשאני בונה את העיצוב שלו באקליפס? הכוונה היא לפני ההרצה. נזכרתי בעוד דבר - יש סיבה שהוא לא נותן לי להריץ משהו שהרגע יצרתי? לא הוספתי שום קוד, פשוט פרויקט חדש, למה זה לא רץ? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Lmagus,

שלום, אני מחפש שני נגני MP3: אחד פשוט - לאמא שלי, לשמוע רדיו ומוסיקה בעבודה ואחד איכותי לי - שמתי עין על הIaudio 7, אולי אתם מכירים אפשרויות זולות יותר?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  21. יש לי טלוויזיה באחד החדרים בבית, ואני רוצה לקלוט אותה עם אוזניות אלחוטיות בכל הבית, הבעיה שזה צריך לעבור דרך קירות מרובים ובניהם חדר אמבטיה שככה"נ יחסום חלק מהתשדורת. מדובר על מרחק של כ20 מטר....עם בערך 4-6 קירות. כמו שהבנתי Bluetooth לא יהיה חזק מספיק, אינפרא אדום בכלל לא עובר דרך קירות...האופציות היחידות זה אוזניות עם משדר FM שיתחברו לטלוויזיה, אבל לא מצאתי משהו הגיוני...יש את האוזניות ב50 שקל של S-XBS, היה לי אותן והן נהרסות דיי מהר כי הן לא ממש איכותיות... ויש אוזניות דיי יקרות של פיליפס ב800 שקל בערך, שאני לא יודע איך הן כי לא היה לי אותן...וזה סתם נראה לי יקר בצורה מוגזמת. חשבתי על פיתרון יותר האקי, כמו לשדר את זה בWIFI איכשהו ואז לקלוט את זה איכשהו עם מכשיר שיכול ל…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. יצרנית סינית מבטיחה לחשוף בקרוב סמארטפון עם סוללה חסרת תקדים, ומימדים פיזיים שפויים לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%a2%d7%9d-%d7%a1%d7%95%d7%9c%d7%9c%d7%94-%d7%91%d7%a7%d7%99%d7%91%d7%95%d7%9c%d7%aa-10000mah-%d7%91%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%91-%d7%91%d7%97%d7%a0/

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. Started by elad_jacoby,

מה דעתכם? אני לא צריך דור 3, שני המכשירים האלה הם בעלי קרינה נמוכה (יחסית כמובן) ולכן אני שוקל לקנות אחד מהם - אני מצטרף בימים הקרובים לחברת orange ככה שאשמח לשמוע את דעתכם.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום! נכנסתי לזאפ ורק התבלבלתי מכל התגובות שיש שם על מכשירי GPS אז פשוט רציתי לדעת אם למישהו יש המלצה בשבילי GPS שייתן את התמורה ל600 ש"ח בערך ומתוך ניסיון אישי שהיה לו איתו.. תודה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. אהלן, אני מחפש טלפון חדש. אני לא מחפש גימיקים מיוחדים, רק חשוב לי שתהיה לו מצלמה שתפיק תמונות שמישות (אני מניח שמצלמות ה-2 מ"פ יספיקו). לא צריך דור שלישי, לא צריך נגן מוזיקה, רינגטונים משוכללים, וכו'. כדאי שיהיה לו ממשק נוח (עד עכשיו היו לי רק נוקיות). אין לי בעיה להתרגל לממש אחר, אבל שיהיה הגיוני. מוקצבים לי 800 שקלים, ואני מרשה לעצמי להוסיף 200 שקלים, אז אני מעדיף לא לעבור את ה-1000. הרשת היא סלקום. יש הצעות? תודה מראש, עדי.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.