עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by migez,

מחפש בשביל אחותי נגן זיכרון פלאש, של 8GB. אין הגבלה בתקציב, מה שתתנו יהיה טוב (אבל לא כאילו דברים ב5-6 אלף שקל!!) חשוב שיהיה תמיכה בתיקיות, שהנגן יהיה כמה ושיותר קומפקטי וקטן. לא חשוב שיהיה תמיכה בMP4 או מסך צבעוני וכזה. הצרכים העיקריים זה שיהיה אפשר לשמוע מוזיקה ושהנגן יהיה קומפקטי ויתמוך בתיקיות. תודה מראש לעוזרים. אהה והיא אמרה שיש לחברה שלה נגן משהו zen X של קריאיטיב, היא אמרה שהוא ממש ניראה לה, שהוא ממש קטן וישלו 8GB, אז אם מישהו יודע על מה אני מדבר אני אשמח לקבל מידע ומחיר על הדגם הזה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום, לאחר תקופה לא קצרה של שימוש במכשיר ללא מצלמה ולמען האמת ללא שום קשר לשנת 2010,החלטתי שהגיע הזמן להתחדש והחלטתי להשקיע סכום קטן של 600 שח מקסימום ולראות מה אוכל לדוג . לאחר חיפוש קצר ברשת הבנתי בערך מה המכשירים של היום מציעים ואלו הדרישות שלי : מצלמה איכותית (דגש),זמן סוללה סביר,נוחות שימוש (הקלדת הודעות,ניווט בתפריטים וכ"ו... הדילמה שלי היא בין לרכוש מכשיר חדש מאחת הרשתות (ללא התחייבות,סיבות משלי) או מחנות פרטית,או בכלל לפנות לשוק היד השניה . ואם כן לפנות לשוק היד שניה,חבר הציג בפני את מכשיר ה-N85 שברשותו ומוכן למכור לי אותו תמורת 450 שח (המכשיר בעל פאנל מקורי וסוללה חדשים) הנייד הנ"ל עונה על כל הדרישות אך רציתי בכל מקרה להתיעץ קודם כאן ולראות אולי אני הולך לכיוון…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%a8-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%9e%d7%a6%d7%9c%d7%9e%d7%94-%d7%a9%d7%9c-%d7%a4%d7%a0%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%a7-%d7%9e%d7%92%d7%99%d7%a2-%d7%9c/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by moses_23,

היי! קיבלתי היום מתאם בלוטוס שאפשר דרכו להעביר קבצים לפל' וכך ההפך הבעיה היא שאני לא יכול להעביר קבצים לפל' בצורה הבאה: ללחוץ על כפתור ימני של העכבר ואז תהיה אפשרות של שליחה לבלוטוס(מי שמכיר) אניי יכול לשלוח רגיל, אבל אני צריך לשלוח בצורה הזאת כי זה קובץ HID. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום, אחותי רוצה לקנות פלאפון חדש בתקציב של עד 1500 שקל או 400$ להזמין מארה"ב ושדוד שלי יביא לארץ. מה שחשוב ביותר (לפי הסדר) זה: -מצלמה -נגן מוזיקה טוב -גלישה נוחה באינטרנט -משחקים שירוצו טוב עוד משהו שמומלץ זה שהפלאפון יהיה עמיד כמה שיותר מפני נפילות ושריטות וכו'... בינתיים חשבתי על הרייזר שעולה באמזון 400$. מה אתם אומרים? יש עוד משהו שצריך לדעת חוץ מזה שצריך להזמין SIMFREE/UNLOCKED? המפעיל הסלולרי הוא סלקום. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. שלום לכולם אמי החליטה סוף סוף לאחר המון זמן (בסביבות ה16 שנה) להחליף את הטלפון שלה: משהו בסגון הזה למי שזוכר http://www.txroadrunners.com/images/pics/funny5/BigNokiaCellPhone.jpg קיבלנו הצעה מעבודת אבי והגענו למסקנה שיש 2 טלפונים מתאימים, הNokia 6500 Slide והNokia 6600 Slide אלו האופציות היחידות, לא להציע אחרות, התדר מתמקד על הבחירה ביניהם בעיקרון ה6500 יוצר במאי 2007 וה6600 באוגוסט 2008. ל6500 יש יציאת TV-OUT אבל הוא נחשב לכבד ומתחמם ל6600 יש חיישן תנועה אך סוללתו מחזיקה רק כ3-4 שעות דיבור לא כמו ה6500 שיכול להחזיק עד 6 שעות. ה6600 אלגנטי יותר, אך עולה 400 ש"ח יותר מה6500. בעיקרון אין להם במלאי כרגע את ה6500 והוא יגיע עוד שבועיים, אז חשבנו לקחת את ה6500 מה אתם…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. המותג הקנדי ממשיך את מסעו בעידן האנדרואיד עם ה-Motion - שאינו כולל מקלדת מקשים אך כן יספק לכם סוללה נדיבה והגנה מפני מים ואבק לכתבה

8. יש לי Sony Xperia Sola והחלפתי מערכת הפעלה כבר פעמיים אבל לא הייתי צריך להתעסק מעולם עם KERNEL. עד עכשיו פשוט הלכתי לפי הוראות של ROMים שונים, הייתי צריך להתקין ריקברי ואז ישר את ה-ROM. לפי מה שאני מבין ה-KERNEL כבר כלול ב-ROM ולכן לא הייתי צריך להתקין אותו. השאלה היא האם אפשר להתקין KERNEL אחר שישפר את ביצועי המכשיר (שהוא איטי ברמות מטורפות) ואם כן אז איך אפשר לדעת אם זה KERNEL שמתאים ל-ROM? האם אפשר לקחת KERNEL של JB ולצרוב אחרי שהתקנתי ROM מבוסס על ICS? מה יקרה למכשיר במצב כזה? האם אפשר להתקין KERNEL של CM על ROM שהוא לא CM?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שיאומי מציעה להורדה חינמית את הממשק הויזואלי החדש אותו יצרה עבור פיסת החומרה המגה-משתלמת שלה לכתבה

10. אתמול יצא עדכון תוכנה לנוט 1 הגרסה החדשה זה 4.1.2 לפני היה 4.0.4 בגדול מה שישר הבחנתי בו זה שינוי בעיצוב הממשק ,וצלילים שעושים דברים מעבר לזה לא יודע מה השינוים ,אבל זה כתוב רישמית

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by penny1,

שלום רב, אני מעוניין להחליף את הסלולרי שלי וכעת אני מתבלט בין מספר מכשרים. ראשית, הסלולרי צריך להיות מהמבחר (המצומצם צריך להגיד) שיש ברשת פלאפון שנית המחיר צריך להיות בסביבות ה 1700 ש"ח חשוב לי להדגיש שעד היום היו לי סלולרים רק מרשת SAMSUNG ואני חייב לציין שאני מרגיש שמאוד מאוד מציתי את החברה הזו (למרות שטוענים שהסלולראים החדשים שלה מצויינים) יש לי איזה דחף לא ברור ל NOKIA אבל שום אין הסבר הגיוני לכך הצרכים שלי הם בהירכיה הבאה 1. MP3 ואיכות שמע טובה באוזניות 2.משחקים 3. WI-FI שאפשר יהיה לקרוא מיילים 4. איכות צפייה בסרטים 5. מצלמה חשוב לי להדגיש שה"טאץ'" לא עושה לי את זה..אז זה לא חובה כרגע אני חושב שאני מתלבט בין N85 ל ERICSSON W995 או C905 או W760 ואולי ה LG רנואר או E7…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by avihy_1989,

שלום לכולם. המכשיר המדובר sgs3 16gb white rom : firefds v15 odin version after full wipe מהיום התחילו לי 2 תקלות ממש מוזרות: 1. מידי פעם (בערך כל כמה שעות) הmicrosd עושה לי unmout&mount והוא מתריע שהיה שגיאה. לפעמים הבעיה יותר חמורה שהוא לא מצליח לעשות לו mount הדגם של הכרטיס זה : sandisk mobile ultra 200x micro sdhc uhs-i 32gb class 10 עשיתי חיפוש בגוגל ראיתי תוצאות ב xda והרבה מדברים שמה שלאחר זמן מה זה קורה להם ניסיתי לעשות לו פורמט ל fat32 אך הפרמוט נכשל משום מה ניסיתי גם מלא וגם מהיר הכרטיס נרכש ב6/11/12 מ ksp בראשון לציון יש לי אחריות לכל החיים על הכרטיס אפשרי להחליף אולי לחברה אחרת ? מישהו נתקל בזה ויודע מה לעשות? 2. מהיום התחילה לי עוד בעיה שקור…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום, כרגע אני בעל מכשיר SE T630 שדי מעצבן אותי לאחרונה (בעיות טכניות ובעיות בג'ויסטיק) והתאהבתי בK800I שאחותי קנתה במבצע 50% באורנג'. אני כמעט סגור על הרכישה הזו, אך רציתי לדעת האם ישנם פלאפונים חדשים אשר עתידים לצאת בזמן הקרוב (חודשיים-שלושה) שיהוו שיפור משמעותי מפלאפון כמו K800I. אני מודע לכל הנוקיות המשוכללות ביותר האלה, אך אינני זקוק לדברים הללו (מה גם שהמחירים מופרזים). ראיתי פה דיון על מכשירים חדשים מבית SE, חוץ מהמראה החדש שלא ממש לטעמי כנראה שאינני מספיק מומחה בשביל להבחין בשיפורים הטכניים (אם שופרו בכלל) אז אודה לכם אם תפרטו את השינויים במכשירים. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אהלן! אני מחפש תוכנה כמו שיש pc suite של נוקיה שמאפשרת לסדר באופן נוח במחשב את אנשי הקשר, שירים, תוכן אחר וכו'... חיפשתי קצת בגוגל, האמת לא ידעתי מה לכתוב באנגלית (בעברית אין תוצאות). תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by yonatan.mendelson,

אסוס עשויה להשיק סמארטפון חדש בעל מגרעת מוקטנת מוזרה - שאינה במרכזו העליון של פאנל התצוגה לכתבה

16. קטן יותר, קל יותר, עוצמתי יותר ועם מסך מדהים: ה-Mi Mix 2 של שיאומי נחשף רשמית ומתיימר להפוך רעיונות מרחיקי לכת לנחלת ההמונים לכתבה

17. שלום לכולם, (פרסמתי את השאלה במספר אתרים ונראה כאילו אין כזה מתאם) לפני זמן מה קניתי כזה מתאם בלוטוט להעברת שמע מהמחשב לרמקולים: http://www.ebay.com/itm/Bluetooth-V2...item33806cfdf0 אני מחבר אותו לכל מקור מתח : שנאי רשת עם יציאה USB , מארז בטריות עם יציאה USB, שקע USB במחשב וכד' , ויכול לשמוע ברמקולים או אוזניה ללא כבלים. המתאם הזה הוא חד כיווני ,כלומר מקלט בלבד. שאלתי היא : האם מישהו מכיר כזה מתאם בלוטוט , שהוא דו כיווני ,כלומר משדר ומקלט (כמו דיבורית לרכב) שיכול להתחבר לסמרטפון\טלפון סלולרי? (עם שקע של 3 או 4 טבעות או עם חיבורים לדוגמה כמו שכאן : http://www.ebay.com/itm/USB-2-0-To-3...item1e7607db5b) חיפשתי ברשת אולם לא מצאתי ,יכול להיות גם שאינני יודע איך…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. היי אני מתחיל להתעניין ברכישת מכשיר GPS לאוטו ואני לא מבין הרבה בנושא. ראיתי שיש מלא דגמים.. מישהו יכול להמליץ על אתר טוב או פורום פעיל בנושא שממנו אני יכול ללמוד על הדגמים השונים ומה כדאי/צריך במכשיר..? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Googleness,

יש דרך גם לצפות וגם לערוך (ואם אפשר להיות חוצפן אז גם בעברית עם תמיכה בRTL) מסמכים דרך גוגל דוקס במערכת ההפעלה אנדרואיד?

20. Started by Seaninho10,

היי, אני רוצה לרכוש את ה-OnePlus 3T וכיוון שעוד לא יצא לי להתנסות ברכישת סלולארי (בפרט, סמארטפון) דרך אתר סיני וייבוא המכשיר לארץ אשמח למספר טיפים בנושא מכאלה שכבר עשו זאת בעבר. 1. מה עליי לחפש במכשיר עצמו? (רום גלובאלי / תדרי גלישה / מטען שתואם פעילות בארץ וכו'..) 2. למישהו ייצא להזמין דרך האתר הסיני gearbest ויכול לתת המלצה / דיס-המלצה לאתר? 3. מה לגבי עלויות מכס / מע"מ / מס קנייה? יש דרך שמעלה את הסיכויים להתחמק מתשלומים נוספים אלו? (כגון שילוח מהיר / איטי יותר, סימון דברים מסויימים על החבילה וכו') 4. האם ההזמנה שווה את זה? כלומר, במידה והמכס יעלו על המכשיר ואצטרך לשלם את הסכומים הנוספים, שלפי הבנתי מסתכמים בעוד כ-33% מעלות המכשיר, האם באמת שווה להזמ…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Zeev86,

אהלן. אני רוצה לקנות Galaxy S4 מKSP. אני מתלבט אם לקחת אחד עם שנה אחריות או שנתיים, ומהסיבה הבאה: אם אני רוצה לעשות למכשיר רוט או רום, האם אני אאבד את האחריות? בשני המקרים?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. איך להגדיר את האיקולייזר ? ובאיזה מוזיקה לא רצוי להשתמש ב srs wow .ואיך ממליצים להגדיר את ה srs wow ? ב srs wow המצבים הם boost\true bass\focus\srs\ מי שמנוסה ומבין טוב בשניהם שיתן לי הסבר.ואם אפשר באיזה סוגי שירים {למשל טרנסים אפילו} רצוי להשתמש ולהגדיר?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. אהלן. אני לפני רכישה של מכשיר IPOD. יש 2 אופציות. 1- אייפוד נאנו הקטן והחביב.. 2GB עולה כ750 ש"ח. 2- אייפוד וידאו הרציני יותר.. 30GB עולה כ1200 ש"ח. השאלה אם התועלות של הוידאו מציקות את המחיר? אני בטוח שאני לא ינצל יותר מ5 גיגה במקרה הטוב , אבל השאלה אם באמת נוח לראות וידאו במסך הפצפון הזה. ומעבר לוידאו , יש הבדל באיכות השמע? והבדלים בשאר התחומים כגון - האם יש רדיו , משחקים רציניים , או כל משהו אחר שיעביר את הזמן? אשמח לתשובות. שחר.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by jclarkk,

אהלן, מכיוון שאני בדיוק עומד למכור את האייפון 4 שלי ולהביא לעצמי את ה-Sensation במקומו רציתי לקבל כמה חוות דעת מאנשים אשר התעסקו איתו יותר מיום יומיים. בהתחלה כמו כולם התלבטתי בינו לבין ה-Galaxy S2 אך לאחר שחבר נתן לי לשחק עם ה-Galaxy שלו פשוט לא יכלתי להתגבר על העובדה שהטלפון הזה הוא ללא ספק המכשיר הכי מכוער שיצא לי לראות אז הוא נשלל מבלי שיהיה אפילו אפשרות לחשוב עליו שוב לאחר קריאה מאוד עמוקה ישנן שלושה חסרונות עיקריים שיצא לי להבין: 1. איכות המסך אל מול הGS2. 2. התחממות המכשיר (במיוחד לאחר טעינה כמובן, יש רומ'ים אשר פותרים זאת בעזרת Underclocking אך כמובן פעולה זו הופכת ללא רלוונטית בזמן הפעלה אינטנסיבית של הפלאפון). 3. חיי הסוללה. מבין כולם ללא שום ספק שהשלישי …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. מכשירי ה-Galaxy S10 Lite וה-Galaxy Note 10 Lite עשויים לראות את אור הזרקורים בעוד כשבועיים - ובינתיים יש לנו שמועות שמתיימרות להרוס במעט את אפקט ההפתעה לכתבה

דיונים חדשים בפורומים