גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברים! אני מחפש מכשיר שאוכל לחבר בחיבור HDMI לטלוויזיה שבאמצעותו אוכל להזרים אליה ישירות מכל המחשבים בבית-מוזיקה,סרטי HD וכו' אז אני מבקש את עצתכם והמלצותיכם לסטרימר טוב שיכול לענות לי על הבקשות. חוץ מזה שמעתי על המחשבי DOK אנדרואיד החדשים האלו.האם הם מסוגלים לבצע את כל הפעולות הללו? האם צריך חיבור USB מיוחד (לי בLCD למשל יש USB שמיועד לתמונות בלבד למשל..) והאם הDOK עדיף על הסטרימר? התקציב עד 200$ (נמצא בדיוטי גם ביום חמישי). תודה וחג שמח
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעוניין לרכוש נגן מוזיקה וסרטים + אפשרות חיבור לאינטרנט (בדומה לפיצ'רים שיש באייפוד). תקציב: עד 300-400 דולר. רציתי מאוד את אחד החדשים של cowon אך לא התרשמתי מהביקורות בפרט בכל הנוגע לאיכות המסך. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפי כמה ימים נכנסתי לעניין של פיתוח אפליקציות למכשיר ובתור התחלה אני מנסה להכין סתם אפליקציה ששולחת לעצמך SMS מזוייף כמו אפליקציות רבות שיש כבר באייפון ובמכשירי אנדרואיד... השאלה שלי היא בכלליות איך אני יכול לשלוח את הSMS לעצמי ונגיד לשנות את שם השולח? אין צורך בקוד רק בכלליות אני חושב שאצליח להבין...
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, לקראת התחדשותי ב-G2, האם תוכלו להמליץ על דיבורית בלוטות' מתוך המבחר שיש באמזון? אני רוצה רמקול מצוין, סינון רעשים וחיי סוללה ארוכים. אין לי כל צורך במסך בדיבורית. מעולם לא היתה לי דיבורית, כך שאין לי מושג איך טוענים אותה. כמו כן, לצורך שיחות פרטית, אני תוהה האם אני יכול לבחור שהטלפון יתחבר אוטומטית לדיבורית אוזן במקום לדיבורית הרכב כששתיהן פעילות. ראיתי ב-Wisebuy המלצות חמות על Jabra Freeway מלפני שנתיים. באופן משונה, נראה שבאמזון מציעים את הדיבורית הזאת בחצי מחיר כשהיא באריזת Bulk במקום באריזת Retail. מובן שלא אכפת לי באיזו אריזה אני מקבל את הדיבורית, אז איפה הקאץ'?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא מצליח להבין מה ההבדל בין שני דגמי Samsung S20 FE 5G, שמפורסמים באינטרנט (זאפ וכל מיני חנויות אינטרנטיות): Samsung Galaxy S20 FE 5G SM-G781F/DS 128GB 8GB Samsung Galaxy S20 FE 5G SM-G781B/DS 128GB 8GB הבדל של אות אחת (B לעומת F). אי אפשר לסמוך על תיאור החומרה באתרים האלה, כי כל אתר מציין מעבד/גרפי/צ'יפסט אחר (Snapdragon, Exynos) ועושה סלט. אם אני מבין נכון, מה שנמכר בארץ, על ידי היבואן הרשמי, זה SM-G781B/DS. מישהו יכול לעזור קצת בעניין?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, נשבר לי המסך בגלקסי 2 שלי... מישהו יודע איפה ניתן לתקן את המסך ? מכיר חנות אמינה וזולה? או לחילופין יכול לתת טיפים איך מזהים שזה מסך מקורי ולא תחליף סיני? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן! אני מחפש תוכנה כמו שיש pc suite של נוקיה שמאפשרת לסדר באופן נוח במחשב את אנשי הקשר, שירים, תוכן אחר וכו'... חיפשתי קצת בגוגל, האמת לא ידעתי מה לכתוב באנגלית (בעברית אין תוצאות). תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני שואל אותכם כי אני כרגע במן עבודה בשמירה ויש לי זמן לשחק ואני חייב להעביר את הזמן, האם כדאי לקנות אחד כזה ? אני ראיתי את זה המכשיר בגירסה החדשה SLIM http://www.mediagame.co.il/details.asp?id=2680 מה שלא הבנתי כשהתקשרתי אליהם הם אמרו לי המחיר 1900 שקל, ובאתר רשום 1700 , מה הגיוני בזה? הם הוסיפו בטלפון ואמרו שאני מקבל קופסא קשיחה בנוסף והיא עולה לבד 80 שקל, משחק מתנה וכרטיס זיכרון, אבל מה ששונה שלא רשום באתר זה הקופסא הקשיחה, לאן הלך ה 200 שקל הנוספים ? ועוד כשאמרתי שישלם במזומן אז הם אמרו 1850, מה שהם הוסיפו ואמרו שהם שמו גירסה פרוצה למכשיר, על זה הם כנראה לוקחים את השאר, האם זה כדאי ? משחקים אין לי בעייה להשיג. מה שבנוסף אני יצטרך זיכרון 4גיג'ה שבסביבות עולה 279 שקל ש…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום . האם בנייד עם מקום לשני כרטיסי סים אני יכול לשים 2 כרטיסים של שני מפעילים שונים ? למשל סלקום וגולן ? תודה . אלישע
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מכשיר הדגל החדש של היצרנית הטאיוואנית נחשף בסרטון פרסומת מודלף בעוד פחות מיממה אנחנו נכיר רשמית את המכשיר הבולט הבא של HTC, שינסה לשים סוף לדישדוש ארוך עם חומרה מעודכנת והרבה הבטחות מרחיקות לכת, אשר הועברו על ידי החברה במסגרת סדרת סרטוני טיזר קצרים שהוצגו מדי כמה ימים. מעמדה של היצרנית בעולם המכשירים החכמים כבר ממש לא מה שהיה בעבר, אך מסתבר שגם היא ממש לא חסינה מנסיונות להרוס את החגיגה מבעוד מועד – ואחרי מגוון רחב של תמונות ועיבודי תלת מימד שמצאו את דרכם אל הרשת, עכשיו יש גם סרטון פרסומת רשמי לכאורה שמוצג מוקדם מהמיועד ומספק לנו את המבט הטוב ביותר עד כה על המראה של ה-HTC 10. היכונו לחשיפה כעת, לצד הדיווחים הרבים שמדברים על שבב Snapd…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך מכשיר הקלטה (או מכשיר שמתחבר למחשב נייד) שמבצע הקלטות עד מרחק של כ 6 מטר. איזה מכשירים אשר מבצעים את הנ"ל עומדים לרשותי כיום? תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בבקשה תכתבו לי: יתרונות\חסרונות? העם כדי להשקיע בו? ועוד מה שבא לכם לראש...
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , מה עדיף לחבר את הסוללה החדשה ל S3 ואז להטעין , אם כן כמה זמן להטעין בהתחלה ? ואם לא , לחכות עד שתתפרק לגמרי ואז להטעין פעם ראשונה ? אם כן גם כמה זמן צריך להטעין ? -יש תוכנה שמגבה את הנתונים במכשיר , שזה מספרי טלפון , הודעות SMS , פתקים וכל הדברים החשובים ? לא צריך את התוכנות רק נתונים . תודה .
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צמד הסמארטפונים המובילים החדש מבית סוני שהגיע לצד ה-Premium מציע מספר יכולות ייחודיות, אך בכל זאת עשוי לאכזב את הצרכנים והמעריצים למיניהם לכתבה: http://hwzone.co.il/בצילו-של-ה-4k-הכירו-את-ה-xperia-z5-וה-xperia-z5-compact/
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
האם זה אפשרי לפתוח תיקיות בתוך המקום אליו נשמרות כל התמונות\ווידיאו, או שזה ככה -כל התמונות באותו המקום? ואני לא מתכוון לאלבום-מצגת כמו שכבר יש, אלא תיקייה, שבה תמונות שונות יוצגו. ועוד שאלה: לפי מה התמונות מסודרות ב-v3x? לפי שם או סדר צילום-העברה?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לרכוש את ה-OnePlus 3T וכיוון שעוד לא יצא לי להתנסות ברכישת סלולארי (בפרט, סמארטפון) דרך אתר סיני וייבוא המכשיר לארץ אשמח למספר טיפים בנושא מכאלה שכבר עשו זאת בעבר. 1. מה עליי לחפש במכשיר עצמו? (רום גלובאלי / תדרי גלישה / מטען שתואם פעילות בארץ וכו'..) 2. למישהו ייצא להזמין דרך האתר הסיני gearbest ויכול לתת המלצה / דיס-המלצה לאתר? 3. מה לגבי עלויות מכס / מע"מ / מס קנייה? יש דרך שמעלה את הסיכויים להתחמק מתשלומים נוספים אלו? (כגון שילוח מהיר / איטי יותר, סימון דברים מסויימים על החבילה וכו') 4. האם ההזמנה שווה את זה? כלומר, במידה והמכס יעלו על המכשיר ואצטרך לשלם את הסכומים הנוספים, שלפי הבנתי מסתכמים בעוד כ-33% מעלות המכשיר, האם באמת שווה להזמ…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
המותג הקנדי ממשיך את מסעו בעידן האנדרואיד עם ה-Motion - שאינו כולל מקלדת מקשים אך כן יספק לכם סוללה נדיבה והגנה מפני מים ואבק לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
כיום יש המון אנשים שאני מכיר אישית ואני אחד מהם למרות שיש כאלה שבמחירים האלה מצפים למכשיר מסכן ביותר אך יש לי את המכשיר והוא מעולה למחיר ואין יותר משתלם ממנו במחיר הזה לצפיית וידאו ושמיעת מוזיקה המכשיר הוא חברה: aum digital דגם x-940 זיכרון 2GB ויש דגמים עם 4 GB המכשיר הוא נגן מדבקה מה מקבלים: נגן MP4 כבל USB אוזניות חוברת הפעלה באנגלית+עברית דיסק דרייבר+תוכנת המרה תמונות: אריזהנחמדה פשוטה) קדימה אחורה מה באריזה: הנגן+נרתיק סריג אוקיי נתחיל יתרונות: מסך גדול 2.4 בעל 262,000 צבעים המסך חד והרזולוצייה 320x240 איכות סאונד טובה יחסית אפשרות לראות תמונות באיכות מעולה קריאת טקסטים בעברית הצגת ווידאו בצורה טובה הקלטה דרך המיקרופון הפנימי והק…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כאמור מחפש נגן חדש לצבא כי הSAFA הנוכחי שלי התפגר אחרי 3 שנים... כמו שציינתי בכותרת, הטווח מחירים הרצוי הוא בין 200-400 ש"ח כשאפשר לחרוג למרות שלא רצוי. הדרישות שלי הן מאוד בסיסיות. חברה טובה, רצוי בטריה נטענת ואיכות שמיעה בינונית ומעלה. אין לי שימוש בוידאו, רדיו, משחקים וכל האפשרויות האחרות, רק נגן. בקשר לנפח, רצוי שיהיה יותר מה-512MB שיש לי עכשיו אבל כיוון שגם עם זה אני מסתדר אז אין לי בעיה גם עם 512 אם חייב. ובקשה אחרונה לסבלניים שביניכם. אני אשמח מאוד אם תוכלו להציע לי את המכשירים המשתלמים ביותר לכל טווח מחיר, נאמר לסביבות ה200 300 ו400 ש"ח. אחרי כמה בירורים אני כבר די יודע לגבי האפשרויות הקיימות של mpio, סנדיסק, iRIVER וכד'. אני רק לא יודע כלום על איכ…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם אני עדיין מסתובב עם טלפון ישן ומתלבט אם להיכנס לעולם הסמארטפונים. פעם, לפני די הרבה שנים הייתי מתלהב טכנולוגי ורצתי לקנות כל גאדג'ט שיצא רק כי הוא היה מגניב. הימים האלה חלפו וגם הכסף שיש לי להוציא על דברים כאלו הצטמק (ילדים, משכנתא...). לכן אני אקנה סמארטפון רק אם יש לזה תועלת ממשית עבורי. בגדול יש לי מעט זמן פנוי כיום ולשחק איזשהו משחק בטלפון כשאני ממתין לרופא או משהו כזה זה לא מה שיגרום לי לקנות אותו. מכיוון שאני שונא את המדיניות של אפל שכובלת אותך לגמרי אליהם, אני לא אקנה אייפון אלא אלך על טלפון אנדרואיד (יש בכלל אופציה נוספת חוץ משתי מערכות ההפעלה האלו (וסימביאן עליה השלום)) ? אני ממש ממש לא מבין בזה וצריך עזרה כדי להחליט. הנה כמה שאלות שעלו לי ואשמח לתשובו…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני נתקל בבעיה שמשום מה אינני מצליח לפתור כבר יותר משבוע. נושא החיפוש הקולי יש לי SAMSUNG GALAXY S I9000 המכשיר/גרסת המערכת תומכ/ת כמובן בחיפוש קולי אבל לא מצאתי אפשרות כזו במכשיר. התקנתי לדעתי את רוב התוספים שצריך בשביל זה, , כלום לא עובד, אין לי אפשרות לחפש קולית. התוכנות צד שלישי לחיפוש קולי שהתקנתי אומרות לי שאני צריך "google voice searh" אבל לא מצאתי תוכנה כזו להתקנה. יותר מזה, חבר שלי הזמין את אותו המכשיר מחול וקיבל אותו אתמול, אצלו מנוע החיפוש של גוגל בעמוד הראשי מגיע כבר עם המיקרופון כברירת מחדל. אני די בטוח שאני מפספס פה משהו מאוד בסיסי. אולי ניטרלתי משהו בהגדרות כשקיבלתי את המכשיר.... אשמח לעזרה כלשהי בנושא. הרבה תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני מתחיל להתעניין ברכישת מכשיר GPS לאוטו ואני לא מבין הרבה בנושא. ראיתי שיש מלא דגמים.. מישהו יכול להמליץ על אתר טוב או פורום פעיל בנושא שממנו אני יכול ללמוד על הדגמים השונים ומה כדאי/צריך במכשיר..? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-