גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני עדיין מסתובב עם טלפון ישן ומתלבט אם להיכנס לעולם הסמארטפונים. פעם, לפני די הרבה שנים הייתי מתלהב טכנולוגי ורצתי לקנות כל גאדג'ט שיצא רק כי הוא היה מגניב. הימים האלה חלפו וגם הכסף שיש לי להוציא על דברים כאלו הצטמק (ילדים, משכנתא...). לכן אני אקנה סמארטפון רק אם יש לזה תועלת ממשית עבורי. בגדול יש לי מעט זמן פנוי כיום ולשחק איזשהו משחק בטלפון כשאני ממתין לרופא או משהו כזה זה לא מה שיגרום לי לקנות אותו. מכיוון שאני שונא את המדיניות של אפל שכובלת אותך לגמרי אליהם, אני לא אקנה אייפון אלא אלך על טלפון אנדרואיד (יש בכלל אופציה נוספת חוץ משתי מערכות ההפעלה האלו (וסימביאן עליה השלום)) ? אני ממש ממש לא מבין בזה וצריך עזרה כדי להחליט. הנה כמה שאלות שעלו לי ואשמח לתשובו…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי ipaq ישן שהיה במשפחה מ 2004 אם מסך מגע כ 3 אינצ' עד עכשו הוא עבד בסדר והכול לפניי כמה ימים הוא החליט שהמסך מגע זז כלומר אני נוגע בו (אם העט או אם היד) אבל הוא חושב שנגעתי במקום שנמצא 20mm משם (ככה זה בכל השטח של המסך, זה זז באותו כיוון ומרחק בכל נקודה) עשיתי align screen זה חזר להיות תקין, אחריי 10 דקות שוב זז באיזה 5 mm היום זה היה מוזז ב 5mm כמו מקודם, התחלתי להשתמש (לא היה לי כוח לעשות align אז פשוט נגעתי במקומות המתאימים כדיי שהוא ילחץ איפה שאני רוצה). אחריי כמה דקות המרחק של האי התאמה השתנה (בקפיצה חדה) ל 20 mm בערך אם אני עושה align הוא עובד בסדר ואחריי כמה זמן שוב קופץ מה יש לו ? הוא נקי ולא קיבל מכה או משהוא
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צמד הסמארטפונים המובילים החדש מבית סוני שהגיע לצד ה-Premium מציע מספר יכולות ייחודיות, אך בכל זאת עשוי לאכזב את הצרכנים והמעריצים למיניהם לכתבה: http://hwzone.co.il/בצילו-של-ה-4k-הכירו-את-ה-xperia-z5-וה-xperia-z5-compact/
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך מכשיר הקלטה (או מכשיר שמתחבר למחשב נייד) שמבצע הקלטות עד מרחק של כ 6 מטר. איזה מכשירים אשר מבצעים את הנ"ל עומדים לרשותי כיום? תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני חלש בתחום של מכשירי הGPS,אז יש לי שאלה קטנה,רכשתי מכשיר gps מאי ביי(צירפתי קישור למטה),וברצוני להתקין עליו תוכנה IGO 8 בעברית,אם זה אפשרי וקל כמו שזה נראה? רק לחלץ את הקבצים לפתוח במכשיר ולהתקין? קישור למכשיר: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=110571909815 קישור לתוכנה IGO 8: http://www.wnet.co.il/view.link.php?lid=129979 המון תודה לעוזרים,
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הטלפון של אמא מתחיל לעשות סימנים של מוות, היא צריכה אחד חדש. הבעיה שהיא לא מתה על סמארטפונים ולא מתלהבת יותר מידי ממסכי מגע - באופן כללי היא אוהבת מכשירי צדפה. מצד שני, היום כמעט ואי אפשר להשיג כאלה וגם אלה שיש עולה הרבה מאוד יחסית. הפתרון הוא סמארטפון בסיסי, רצוי לא יותר מ1300-1500 שקל, אבל הכי חשוב - שיהיה לה נוח. חשבתי על אחד מהסוני היותר מודרניים, או אולי דיפיי+. המלצות אחרות?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שניהם הסמסונג מגיע עם מסך קפסטיבי ומפרט טכני עשיר יותר ותמיכה מובנית ב DIVX ואילו הנוקיה מגיע עם 32GB זיכרון מובנה וגם עם מקלדת. מבחינת מחירים שניהם דומים, ולשניהם יש WIFI, GPRS וכו'. מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה דעתכם? אני לא צריך דור 3, שני המכשירים האלה הם בעלי קרינה נמוכה (יחסית כמובן) ולכן אני שוקל לקנות אחד מהם - אני מצטרף בימים הקרובים לחברת orange ככה שאשמח לשמוע את דעתכם.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני מתחיל להתעניין ברכישת מכשיר GPS לאוטו ואני לא מבין הרבה בנושא. ראיתי שיש מלא דגמים.. מישהו יכול להמליץ על אתר טוב או פורום פעיל בנושא שממנו אני יכול ללמוד על הדגמים השונים ומה כדאי/צריך במכשיר..? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי חבריה, ראו כותרת, היכן ואו איך ניתן לתקן את כפתור הכיבוי והדלקה תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
סקירה ))))))))))))))) שיאומי רדמי 3.אס )))))))))))))))) XIAOMI REDMI 3s https://www.youtube.com/watch?v=cpKQr8BPLQA XIAOMI REDMI 3s - סמארטפון שלא רואה מטען! תארו לעצמכם סמארטפון שהסוללה שלו יכולה להחזיק יומיים בלי מטען ובלי למצמץ! עכשיו תפסיקו לדמיין ופשוט תלחצו פליי, כי זאת סקירה מעולה ומפורטת שבה אני מציג לכם מכשיר שיש לו סוללה חזקה במחיר מצחיק! ה-REDMI 3S הוא לא רק מכשיר עם סוללה מאוד טובה ומחיר זול, הוא מכשיר עם מצלמת סלפי 5 מגה-פיקסל, הוא מתכתי ויפיפה, לא חסר בו שום פיצ'ר מיוחד כמו חיישן טביעת אצבע מעולה, מצב יד אחת ומלא מצבים מגניבים. יש בו פיצ'רים שלא תמצאו במכשירים אחרים, למשל שלט-אוניברסלי שעובד על כמעט כל מוצר חשמלי שיש לכם בבית (ט…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נסדקה לי הזכוכית שמצפה את המסך, אך המסך עצמו שלם. ישנה אפשרות להחליף רק את הזכוכית? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שיאומי מציעה להורדה חינמית את הממשק הויזואלי החדש אותו יצרה עבור פיסת החומרה המגה-משתלמת שלה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
משחק הפעולה תפקידים המוערך Jade Empire חוזר אל מרכז הבמה לאחר יותר מעשור, עם גירסה רשמית למכשירים האנדרואיד החכמים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
ממש מתלבט. מצד שני אוהב את ה עיצוב של הSURFACE. אבל זה דגם ראשון שלהם. אבל הASUS הרבה יותר מהיר, תצוגה יותר טובה. מה לדעתכם עדיף מבין שני הטבלטים? אשמח לדעתכם.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אתם יכולים לקרוא לי טיפש או בשמות אחרים. אבל כל מדריך שאני קורא יש מושגים שונים שכותב המאמר/מדריך בוחר להשתמש. ואני הולך כל פעם לאיבוד. נגיד אני רוצה לצרוב רום CloudyG3 למכשיר LG G3 שעוד לא עבר רוט (ואין לי מושג גם איך עושים רוט). מה אני צריך לעשות? מה חשוב לעשות לפני כדי לא לדפוק את המכשיר? יש למישהו מדריך טוב ובשפת העם? סליחה על הבורות.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי אייפון 4gs ודיבורית בלוטות קבועה ברכב כאשר אני מנגן סרטים ופודקאסטים הם מושמעים דרך הרמקול של המכשיר להבנתי על מנת לאפשר ניגון האודיו מהדיבורית מבלי לפרוץ את האייפון, הדיבורית חייבת להיות סטריאו (אם כי לא אכפת לי שיהיה רק רמקול אחד) מחפש המלצות על דיבורית שהיא: 1. קבועה 2. סטריאו 3. לאייפון 4. בלוטות תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש טלפון חדש. אני לא מחפש גימיקים מיוחדים, רק חשוב לי שתהיה לו מצלמה שתפיק תמונות שמישות (אני מניח שמצלמות ה-2 מ"פ יספיקו). לא צריך דור שלישי, לא צריך נגן מוזיקה, רינגטונים משוכללים, וכו'. כדאי שיהיה לו ממשק נוח (עד עכשיו היו לי רק נוקיות). אין לי בעיה להתרגל לממש אחר, אבל שיהיה הגיוני. מוקצבים לי 800 שקלים, ואני מרשה לעצמי להוסיף 200 שקלים, אז אני מעדיף לא לעבור את ה-1000. הרשת היא סלקום. יש הצעות? תודה מראש, עדי.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן. אני לפני רכישה של מכשיר IPOD. יש 2 אופציות. 1- אייפוד נאנו הקטן והחביב.. 2GB עולה כ750 ש"ח. 2- אייפוד וידאו הרציני יותר.. 30GB עולה כ1200 ש"ח. השאלה אם התועלות של הוידאו מציקות את המחיר? אני בטוח שאני לא ינצל יותר מ5 גיגה במקרה הטוב , אבל השאלה אם באמת נוח לראות וידאו במסך הפצפון הזה. ומעבר לוידאו , יש הבדל באיכות השמע? והבדלים בשאר התחומים כגון - האם יש רדיו , משחקים רציניים , או כל משהו אחר שיעביר את הזמן? אשמח לתשובות. שחר.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברת העיצוב Tonino Lamborghini משיקה סמארטפון המבוסס אנדרואיד עם שבב Snapdragon 801, מצלמת 20 מגה-פיקסל ומחיר-על של 6,000 דולרים לכתבה: http://hwzone.co.il/lamborghini-88-tauri-%d7%a2%d7%95%d7%93-%d7%9c%d7%9e%d7%91%d7%95%d7%a8%d7%92%d7%99%d7%a0%d7%99-%d7%a9%d7%9c%d7%90-%d7%aa%d7%95%d7%9b%d7%9c%d7%95-%d7%9c%d7%94%d7%a8%d7%a9%d7%95%d7%aa-%d7%9c%d7%a2/
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן אנשים ואנשי ה"אנדרואיד" שבינכם בפרט! הייתי רוצה להציג בפניכם אפליקציה חדשה, חינמית ומדליקה שבאה לעזור לכולנו לסחור בציוד שלנו בצורה יעילה, מסודרת ופשוטה. לאפליקציה קוראים Happysale, ובעזרתה תוכלו למכור כל מה שרק תרצו בכיף, במהירות וללא כאבי ראש מיותרים ב3 צעדים פשוטים: 1. מצלמים את הפריט 2. נותנים לו תיאור ומחיר (האפליקציה אפילו תדע לעזור לכם בנושא) 3. בלחיצת כפתור משתפים את המכירה שלכם ברשתות החברתיות אנו מציעים לכם בעצם לנטוש את הרעיון הישן של פרסום בלוחות דרושים (תהליך מייגע למי שניסה) ולעבור לעולם של הפרסום ברשתות חברתיות, תראו לכל החברים שלכם מה אתם מוכרים ובקשו עזרה בשיתוף ותגובות. האפליקציה הינה חינמית לחלוטין, נטולת פרסומות ומכוונת קהילה. היא באמת …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3320267,00.html אישית אף פעם לא היה לי מכשיר סימביאן, אז אני לא יודע אם להצטער על זה. אבל ממה שהבנתי אנדרואיד זה בהחלט הדבר הבא, המתחרה הכי מסוכן ומבטיח ל Iphone os
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בקר ה-L.Y.N.X. 9 החדש של Mad Catz כולל גוף מודולרי שיתאים גם לסמארטפון וגם לטאבלט שלכם - אם תוכלו להרשות אותו לעצמכם לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%91%d7%a7%d7%a8-%d7%94%d7%91%d7%99%d7%96%d7%90%d7%a8%d7%99-%d7%a9%d7%99%d7%a9%d7%93%d7%a8%d7%92-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%95%d7%94%d7%98%d7%90/
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אחי בעוד חודש יגיע לניורק ואני רוצה שיקנה לי שם מכשיר. ואני מאוד אהבתי ושמתי עין על ה-samsong omnia hd מה אתם אומרים מכשיר טוב? הבנתי שהמערכת הפעלה שלו תיהיה סמביאן החדשה והמעבד יותר חזק. או שראיתי לאחרונה שיצא גם omnia 2 הנתונים שלו כמו של ה-hd בדיוק רק שהמסך שלו לא משדר hd ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קבלתי HTC שהיה שייך לרשת סלקום הSIM שלי שייך לאורנג המכשיר לא מזהה את הסים שלי מה צריך לעשות
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-