גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a2%d7%93%d7%95%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%95%d7%aa-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%99%d7%aa%d7%95%d7%92-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%9c-windows-phone/
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המכשיר החכם הטאיוואני הבולט התורן נוחת, עם ארבע מצלמות וציון מרשים ממומחי האתר DxOMark, מחיר נמוך מהמשוער ומסך שמוותר על הסגנון של ה-iPhone X לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. רציתי לדעת איזה סוג כרטיס הרחבה צריך? האם יש מגבלה על הנפח?, לדוגמא המכשיר לא יעבוד עם יותר מ-16 ג'יגה בייט. תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כל פעם אני מתחבר ומקבל אותו IP, איך אפשר לשנות?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
One S Slow Motion Demonstration Video #1 One S Slow Motion Demonstration Video #2 התמונה בשני קצת מעוכה בגלל שיוטיוב לא תומך טוב בסרטים שצולמו במאונך. לצערי בהילוך איטי האיכות יורדת פלאים והרזולוציה היא 768x432
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני שוקל למעשה לעבור לאייפון 6 מהסיבה שמאוד התחברתי לעיצוב של האייפון, וגם מערכת ההפעלה שלו מעוצבת בצורה יפה וזה די הרשים אותי. עכשיו, העניין הוא שאני כן מרוצה מהמכשיר שלי ורגיל לאנדרואיד ומחליף גם הרבה רומים והכל אז זה קצת בעיה.... מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אחרי השואה בין הדגמים LG g2, HTC one E8 וS4 I9506 לפי נתונים הטכניים הגעתי למסקנה ש S4 הוא עדיף. גם לעומת S5 הוא כמעט ולא נופל(קצת יותר איטי ,המסך קצת יותר קטן ובלי כל מני פיצרים מיותרים). השאילה שלי האם הקנייה היא כדאית עכשיו כשהדגם כבר כמעט שנה בשוק.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! נכנסתי לזאפ ורק התבלבלתי מכל התגובות שיש שם על מכשירי GPS אז פשוט רציתי לדעת אם למישהו יש המלצה בשבילי GPS שייתן את התמורה ל600 ש"ח בערך ומתוך ניסיון אישי שהיה לו איתו.. תודה רבה!!!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מכשיר טוב? כדאי להוציא עליו 500 שח? אני לא ממש מתלהב מסלולרי אבל במחיר כזה לדעתי כדאי. לא? היה לי 6230 ומחרתי אותו וקניתי בסלקום(חיילים) 3100. זול וחסכוני בסוללה. עכשיו כשאני לא בצבא, כבר לא אכפת לי מסוללה כל כך, אז רציתי להשתדרג. וצד שני ה3100 שלי כבר לא שווה הרבה אז למכור אותו לא כדאי. מה אתם מציעים? כדאי ב500?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם זה לא הפורום המתאים, אנא העבירו. רציתי להבין איך מהירות האינטרנט בסמארטפון לעומת מחשב נייח. במחשב אנחנו משלמים על חבילת גלישה של X מהירות, ולא תמיד מנצלים את המהירות המקסימלית, זה תלוי בכל מני דברים. בסמארטפון אנחנו משלמים על חבילת גלישה של עד X ג'יגה (רק הורדה, העלאה או יחד?) וגולשים באיזו מהירות? אפשר לדעת? אני לאחרונה בדקתי איך stream מסוים שמישהו מעביר, רץ, וזה רץ חלק בסמארטפון אך לא רץ חלק (יש הפסקות טעינה) במחשב. איך אפשר לדעת היכן הבעיה, ומדוע זה רץ חלק יותר בסמארטפון מאשר למחשב? לכאורה בסמארטפון מהירות ההורדה יותר גבוהה מהמחשב. סתם מעניין... אני פותח את הדיון אם יש מה להגיב בכלל...
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים יקרים, ברשותי מכשיר מסוג LG-G3 . ברצוני לבצע סנכרון לתמונות עם גוגל דרייב. הבנתי שבכדי לעשות כן אני צריך להוריד את אפליקציית גוגל פלוס. אכן הורדתי אותה ועדיין אין סנכרון לתמונות. כשאני נכנס אל תוך "אלבומי גוגל" בתוך הגוגל דרייב רשום לי "המשך להתעדכן! בקרוב התמונות שלך יופיעו כאן" (מצורף קובץ תמונה). מה פשר הדבר? האם צריך לבצע שינוי בהגדרות של הגוגל דרייב בשביל שהסנכרון יעבוד? או שזה קשור להגדרות בטלפון? רוב תודות לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה החלטתי סוף סוף להחליף את הנוקיה 3100 שיש לי ואני מתלבט קצת בין סוני אריקסון W660I ל-נוקיה 6120C רציתי לדעת מה לדעתם עדיף? ולשאלה שבכותרת אם אני אקח את הנוקיה עדיף לרכוש אותו מיורוקום או מסלקום? כי אני לא מתכוון להשתמש בגלישה שלו... תודה מראש לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היצרנית הסינית חשפה את מכשיר הדגל החדש שלה, עם שבב Snapdragon 820, נפח אחסון זריז, גוף מתכתי דקיק ועלות שתאפשר לרכוש שניים במקום של Galaxy S7 או LG G5 בודד מגוון הסופרלטיבים שלנו בכל הנוגע לתגי המחיר של שיאומי (Xiaomi) כבר אזל לחלוטין, אך ביצרנית הסינית מתעקשים להמשיך ולפתיע אותנו פעם אחר פעם. כעת זה קרה על הבמה בתערוכת MWC 2016, עליה חשף הוגו בארה את סמארטפון ה-Mi 5 החדש – שהולך על כל הקופה עם מעטפת מתכתית דקיקה בחיפוי זכוכית קמור (או חומר קרמי בגירסה מיוחדת ויקרה מעט יותר), מסך IPS בגודל 5.15 אינץ' עם רזולוציה של 1080p, בהירות גבוהה במיוחד וכיסוי של מכלול צבעים מורחב, שבבי Snapdragon 820 העדכניים, נפח אחסון שמבוסס על תקן ה-UFS 2.0 המהיר, זכרון RAM מסוג LPDDR4 …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אנשים. אני מצאתי עבורי טאבלט סביבות $220 ב-BuyInCoins.com ורוצה לדעת האם לקחת מתנה שמציעים לי ברכישת טאבלט. אני מאמין שהם שולחים בדואר סיני אולם קראתי פה בפורום שעדיף להזמין רק בדואר סינגפור. למה? לא מצאתי הסבר לכך אבל האם ניתן לבחור ב-BuyInCoins איך לשלוח את המוצר? בנוגע למכס, אם אני קונה ולא לוקח מתנה שמציע לי חנות, האם זה מגביר סיכוי שזה יעבור במכס "בשקט" ללא מס שחרור או שעדיך לקחת מתנה שמציע לי חנות? אני ראיתי בתגובות ב-BuyInCoins.com שהיה בן אדם שהתלונן שפיצלו חבילה שלו ושלחו טאבלט בחבילה ראשונה ואביזרים של טאבלט בחבילה שנייה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני ממש מתלבט מי מבין שניהם לקנות, אשמח לעזרה בכדי להחליט. הקושי הגדול כרגע נמצא סביב עניין הסוללה, לs2 יש יכולת להחזיק למשך זמן רב לעומת המכשיר של סוני. אבל אולי קיים עוד שוני בין המכשירים שאני לא יודע עליהם.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הלכו לי לעולמם שני מכשירי iaudio X5L, כ"א אחרי שנה (לא כולל העצבים שעלו עלי). לפני שאני הולך לקנות חדש, מסקרן אותי לדעת מה ממוצע הזמן שנגן מהסוג והנפח הזה או יותר (לא בהכרח אותה חברה) מחזיק מעמד בשימוש למוסיקה נטו.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הכירו את המכשיר החדש-ישן של LG, שינסה לשדרג את מעמדו של ה-V30 בין ספינות הדגל המודרניות לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לסלקום הרבה דגמים של מקלטים (המוצרי בלוטוט האלה שדרכם הוא מתחבר לGPS), אני לא יודע איזה דגמים ועם איזה צ'יפים, בגלל זה אני פונה אליכם. נא לא להמליץ לי על דגמים שלא נמכרים בסלקום, הקניה תיהיה רק דרכם. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי את האיי פוד ווידאו 30גיג'ה ואין לי עברית יש אפשרות להתקין פאץ בעברית ? אם כן איך ואיך מעדכנים אותו ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש טאבלט הבא: רזלוצייה: 10"+ במתוכנת FULLHD או גבוהה מכך. אחד שישרוד עם סוללה חזרה מערכת הפעלה ANDROID זקוק למכשיר שיתמוך 4G אינטרנט מחוץ לבית. שאלה שפחות מכיר, אני צריך משהו שמסך שלו לא משתקף בשמש ושאפשר לראות גם בחוץ באופן נורמלי.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי כולם! אני חושבת על לקנות קורא אלקטרוני (ולא, לא אייפד מכמה סיבות- הבנתי שחווית הקריאה בו פחות נוחה, הוא הרבה יותר יקר, ומעבר לזה כבר יש לי מחשב, ואני לא מחפשת מחשב נוסף...). אני חושבת שאני בעיקר מתלבטת בין הקינדל של אמאזון, לקוראים של סוני. רציתי לברר כמה דברים, 1. מישהו יודע האם איזשהוא קורא כבר מעוברת? (חוץ מe-ברית) 2. מאחר ואני עובדת עם הרבה קבצי PDF, עד כמה זה נח בקוראים האלקטרונים, והאם אפשר לעבור לפורמט האלקטרוני? 3. אה וכמובן, המלצות לכאן או לכאן לגבי קינדל/סוני/מכשיר אחר שיענה על הדרישות: חווית קריאה נוחה, זול יחסית, תומך בPDF ובפורמטים נוספים, תומך בעברית יתרון עצום! תודה לכולם!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי חברים מתלבט בין 3 מכשירים ואני באמת מתקשה להגיע להחלטה huawei honor 7x huawei honor 9 xiaomi mi6 הם סביב אותו סדר גודל של מחיר ואני לא מצליח להגיע להחלטה איזה אחד עדיף על השני .. ברור לי שהhonor9 טוב יותר מ7x אבל האם ההבדל שווה את המחיר? האם יש לכם רעיונות אחרים? או עזרה בהכרעה? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
היי, מצאתי את עצמי מציץ במכשיר שלי יתר על המידה מתוך פחד לפספס התראות כשאני במצב שקט. שעון חכם מעט מסורבל ויקר בשבילי. אני רק צריך צמיד שיתן לי ויברציה קטנה על היד כשמתקבל נוטיפיקיישן. יש המלצה למשהו ספורטיבי עשוי גומי נגד מים וזול? אגב חיסרון נוסף זה הנושא של בלוטוס. אחר כך בעיה להתחבר לרכב באופן אוטומטי. חשוב להימנע מהניגוש הזה, יש פתרונות בשבילי ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום.. חבר בא אליי עם המכשיר הזה iAudio A3 80GB http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6403 ולא עבד לו שם איזה כמה קבצים אז אני עשיתי לו איתחול ושחכתי שנימחקת המערכת הפעלה שיש עליה ועכשיו אין לי כלום בפנים, איך אני מתקין שוב את התוכנה שלה?! תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-