גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
שלום עד עכשיו היה לי את המכשיר P800 של סוני אריקסון ואני יכול לקבל מכשיר חדש מחברה זו. אם תוכלו בבקשה להמליץ לי על דגם מסוים אי רוצה אבל שיהיו לו תכונות דומות לדגם הקיים ועדיפות למסך מגע.. המליצו לי על הM600 אבל אני לא יודע אם יש בו את מה שאני מחפש.. תודה
-
- 2 תגובות
- 985 צפיות
-
-
אייסר רוצה להפוך לשחקנית גדולה בשוק הגיימינג עם מותג ה-Predator החדש שלה, וחושפת טאבלט וסמארטפון אנדרואיד מתקדמים שמוכוונים לקהל חובבי המשחקים לכתבה: http://hwzone.co.il/הגיימינג-באנדרואיד-חוזר-לאופנה/
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב.. אני כרגע מתלבט ברכישת גיימ פאד למחשב ויש 2 גיימ פאד של חוטי ואל חוטי http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=4871&perur=2&t=9&c=432 זה עם חוט שעולה 200 שח או http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5426&perur=2&t=9&c=432 זה אלחוטי גם מתאים למחשב ועולה 300 שח ושאלה האם השלט זה מתאים לויסטה 64ביט ? מה עדיף חוטי או אלחוטי והתקציב לא מפירע לי בתודה
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
יש לי עכשיו נוקיה 6230 כזה ואני רואה שיש שם מלא אפשרויות שקשורות לצ'אט. אני די בטוח שזה מבוסס BT. אין לי מושג איך להפעיל את זה... מישהו יודע? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן אני מעוניין לקנות את הנקסוס 4 מהפליי סטור ולשלוח אותו לכתובת בארה"C, אבל כל פעם שאני מנסה האתר חוסם אותי בטענה שאיני יכול להזמין אותו מהארץ... יש למישהו פיתרון? - - - תגובה אוחדה: - - - הסתדרתי מצאתי מדריך. הוא שייך לאתר אחר אז אני לא יודע אם אני יכול לפרסם אותו....
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כותרת התוכנה של פאלפון לא פועלת הדיפי של אחי למרות שהוא משלם על זה ויש לו GPS או AGPS אין לי מושג אולי בגלל שהסלולרי לא ניקנה מהם הם עושים בעיות בכל מקרה צריך תוכנה שפועלת בארץ ולא רק מפות
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש Gps ולא מצליח לבחור איזה לקנות. מצד אחד ה Mio נראים אטרקטיביים, ומחיר סבבה. הדברים שאני צריך ב Gps זה שיהיה אפשרות לשפה רוסית ועברית (דיבור וממשק). עדיפות שיהיה דיבורית לסלולרי, אבל לא חובה. אפשרות לעדכן תוכנה חדשה,לדוג' מכשיר מיו עם Mio Map שאפשר יהיה לשים Igo כשצריך. חשבתי על לקנות את ה Mio Moov 360, אבל ראיתי ברשת שהדעות לגבי רונלייט לא משהו שירות לא טוב ואין עדכונים. אם למישהו יש המלצות שיענו על הקרטריונים שלי? בכללי שמתי לב שבארץ המבחר לא מי יודע מה גדול . בנוסף גם בדקתי את האופציה של ה C520, ששם אומרים שכשכתוב MIO MAP 08 משמעות הדבר זה שמותקן IGO 6 , האם מישהו יודע האם זה נכון? עוד משהו שמעניין זה האם לIGO יש מספר שפות דיבור וממשק? תודה
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות אחד מהמכשירים האלה באותו מחיר של 200 שקל לחודש במבצע הזה http://www.pelephone.co.il/Web/3G/Corporate/Programs/minisoldgers/wintermore/details/.aspx איזה מהם כדאי לקנות? אני לא חסיד של אייפון, אף פעם לא היה לי. מה שאני מחפש זה: מסך טוב שיציג מולטימדיה בצורה טובה, איכות מוזיקה טובה וחזקה באוזניות וברמקול, יופי, נוחות שימוש ואחיזה, קליטה ושמיעה טובה בשיחות, אינטרנט, אמידות לנזקים, אפליקציות ומשחקים. עוד משהו זה- שהמכשיר אולי ישמש כראוטר אלחוטי למחשב נייד
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בזכות שיפור משמעותי בתחום הביצועים וצריכת החשמל, מצליחה AMD לנווט את עולם האולטרא-בוקים למקום חדש. בדקנו את ה-Zenbook S16 אשר מבוסס על שבבי Ryzen AI החדשים במטרה לראות האם סוף כל סוף ניתן לקבל חלק מהבונוסים של מקבוק במחשב מבוסס חומרת X86 מסורתיתלכתבה
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
- 3 followers
-
-
מישהו יודע איכן ניתן לקנות אייפון בחוף הדרומי ב california? לא חשוב אם זה פרוץ או לא. רק חשובה חנות אמינה. וללא התחיבות כי לפי מה שראיתי ב apple הם מוכרים ב400$ ובהתחיבות ל 2 שנים. אם מישהו אחר יודע משהו על apple store אשמח אם הוא יעדכן אותי. תודה מראש לכל העוזרים...
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
חבר שלי הביא לארץ אייפד שהוא קנה בארה"ב - כשהוא נכנס להגדרות ICLOUD בשביל להירשם הוא נכנס לאפשרות של קבלת Id apple חינם, ולאחר שהוא ממלא את כל הפרטים ומנסה להמשיך הוא מקבל הודעת שגיאה: "קוד שפה שגוי". קראתי במקום אחר שמישהו עם אותה בעיה עקף אותה ע"י כך שהוא שינה את שפת המערכת לאנגלית (הגדרות - כללי - בינלאומי -שפה). אך השאלה היא האם לאחר מכן יש תמיכה מלאה לשפה העברית? אני לא בטוח ביעילותו של הפתרון המוצע ולכן אודה על קבלת עזרתכם המקצועית בעניין...
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. שאלתי היא האם אפשר להטעין את הנגן בעזרת השקע לחשמל של האיפוד. כלומר להכניס את השקע המטען של האיפוד לחשמל ובו לחבר את החיבור USB שמתאים לנגן. האם הפעולה הזו תקינה ולא תגרום בעיות כלשהם ל COWON? תודה מראש לעונים.
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אומנם מכשיר ישן אבל אם יש מישהו שיש לו טיפים לגבי הגברת ווליום וכו' אני אשמח לדעת. חיפשתי במלא מקומות ואין הרבה מידע על הטלפון הזה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
-
לכל מכשיר של חברה שונה שיש בו אנדרוייד,יש את אותו אנדרויינד או בגירסאות שונות? לדוגמא ב SAMSUNG וב HTC זה אותו תוכנת אנדרווינד בדיוק או טיפה שינויים ?
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
איפה אפשר למצוא AD-41 של NOKIA בארץ? אפשר לקנות אותו בניפרד (בלי האוזניות שהוא בא איתך?) הוא יעבוד עם 6230i?
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
היי אני מעוניין לקנות סמארטפון לאבא שלי שבוא נגיד לא בדיוק שולט ברזי הטכנולוגיה. ראיתי לדוגמא את הטלפון: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=40653 המיועד לאוכלוסיה המבוגרת והפתרון נראה לי טוב, אך לא נראה לי כדאי להגביל את עצמי לטלפון כל כך מיושן - שעוד חצי שנה כבר יקרטע ולכן ראיתי כל מיני אפליקציות אנדרואיד שיכולות ליצור launcher שיעשה את העבודה. בהתאם לכך על איזה סמארטפון אנדרואיד אתם ממליצים עם חומרה חזקה יחסית מסך 4 אינץ' ומעלה עד למחיר של 1,000 ש"ח בערך?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני בדכ שם את המכשיר על התופסן ברכב על הדשבורד ומדבר דרך הספיקר ,רציתי לדעת איך העוצמה של הספיקר,בהתיחסות למה שכתבתי , והאם יש עדיפות משמעותית בנושא זה ל HTC M7?
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
טוב אז אחרי תקופה קצרה עם הגלקסי 5 שהלך לעולמו ותקופה ארוכה עם האייפון 4 שהוא חצי מת הגעתי למסקנה שאני לא רוצה להשקיע יותר סכומים מופרכים על פלאפונים ולפי עיון קצר ראיתי שיש אחלה תחלופה בסין. אני צריך המלצה לפלאפון שיעלה בסביבות ה1000 ש"ח אחרי מע"מ או מס קנייה מה שזה לא יהיה ושמעתי המלצות על : Jiayu S3 אשמח לחוות דעת והמלצות נוספות ולשמוע גם איך הם בהשוואה למכשירי דגל היקרים
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מאוד מסוקרן מהמכשיר הנ"ל ורציתי לדעת עוד פרטים עליו. חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי משהו שממש עוזר. אני בעיקר רוצה לדעת מה יהיה המחיר ומתי הוא יושק. אם מישהו יודע פה משהו על המכשיר המדובר אשמח עם ישתף אותי. תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הדגם הסטנדרטי ודגם ה-Edge של סמארטפון הדגל הבא מבית סמסונג תועדו בתצלומים מעשיים ואותנטיים לכאורה, כולל תוצאה מרשימה ביותר במבחן הביצועים Antutu יום ראשון, ה-21 בפברואר מתקרב בצעדים גדולים – ואיתו החשיפה המסקרנת של דגמי ה-Galaxy S7 הטריים (וגם של דגמי ה-LG G5), אשר מתועדים כעת לראשונה, לכאורה, במראה הסופי שלהם. צמד תמונות שמקורן ברשת הסינית Weibo מציגות לנו את החלק האחורי של דגם ה-Galaxy S7 הסטנדרטי בעל המסך השטוח, ואת החזית של דגם ה-Galaxy S7 Edge (או אולי ה-Galaxy S7 Edge Plus המוגדל) עם המסך הקמור בצדדיו. החלק האחורי של ה-Galaxy S7 הסטנדרטי מהתמונות עולה שהדגם החדש ישמור על מראה זהה כמעט לגמרי לזה של ה-Galaxy S6 וה-Galaxy S6 Edge, עם כפ…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
האם אירוע ה-Unpacked הבא של חברת הענק יזמן לנו מפגש עם חמישה מוצרי דגל חדשים? לכתבה
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מעוניין לקנות טאבלט, והגעתי למסקנה שהוא יהיה אחד מהשלושה שבכותרת אני נוטה ללכת לכיוון ה LG, בגלל שהוא קיבל ביקורות טובות וגם המחיר המשתלם (1200 באילת). אני יודע שהנקסוס 10 והאייפד הם יותר טובים, אבל הפער במחיר הוא כמעט 1000 שקל לגרסת ה 32GB (אלא אם אני מצליח לארגן שמישהו יביא לי את הנקסוס 10 מחו"ל). הדבר היחיד שמדאיג אותי ב LG זה הגודל שלו. האם 8.3 זו גודל מספיק לטאבלט? המסך לא ירגיש לי קטן מדי? בנוסף אני יודע שהעדכוני גרסה של אנדרואיד מגיעים מעט באיחור למכשירים שהם לא נקסוס. מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום יש לי 2 שאלות לגבי הגלקסי: 1. איך אני מעביר S.M.S הודעה (forward) שקיבלתי למישהו אחר 2. איך אני בוחר צליל התראה תזכורת ללפגישה לא מצלצולי ברירת המחדל של הטלפון- ואיך אני מאריך אותם שיהיה יותר מצלצול אחד. כי לפעמים אני לא שומע את ההתראה. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-