עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. ל-Xiaomi, סמסונג ו-OnePlus יש דגמים חדשים בנוף המקומי שיעזרו להעשיר את ההיצע ברמות מחיר שונותלכתבה

2. האם ישנה דרך כלשהי (או באמצעות שידרוג גירסה או לא יודע מה) שאפשר יהיה לשמור משחקים על כרטיס הזיכרון במקום על הזיכרון של הפלאפון ?! בקושי יש לי 4 משחקים בלחץ וזה נמאס לעשות רוטציה כל פעם של מחיקת משחקים יש אפשרות כזאת ? או שכנראה זה יישאר החיסרון הכי גדול של הפלאפון הזה..

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  3. Started by oren12,

אין לי מושג איפה לפרסם את זה. אבל אני צריך חומר שיתן לי את ההבדל בין אורנג' לסלקום, הן מבחינת סוגי רשתות, מבחינת תדרים, סוגי אנטנות הכל באופן מקיף.. אין לי מושג מאיפה להשיג חומר.. תודה רבה, ומצער אם זה לא המקום

• 1 תגובה
    • 923 צפיות
  4. מצאתי יד 2 אייפון 11 עם סוללה חלופית שהוחלפה לפני שנה וחצי. במחיר טוב. האם כדאי להתעסק/לרכוש? תודה רבה על כל תגובה.

5. ערב טוב, קיבלתי היום מכשיר IPAQ, וכאשר אני פותח אותו מופיע מסך חצי כחול חצי לבן ובו כתוב: HP iPAQ Pocket PC וכאשר אני לוחץ על הכפתורים לא קורה כלום. מהי הבעיה? האם המכשיר תקול? תודה מראש. ד"א - תמונה של המכשיר: + תמונה של "הבעיה":

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  6. Started by no_way,

שלום, אני מחפש טאבלט מבוסס ווינדוס לשימוש של בית ספרי/לימודי. התנאים: 1.בטריה חזקה 2.נוח לכתיבה וקריאה 3.מובנה עם מקלדת + עכבר. 4. תקציב - 2500 שח 5.בעל כניסת SDcard 6.WIFI אשמח להצעות תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Adun,

שלום, יש לי גלקסי 3, גירסאת 4.3 של היבואן סאני. כבר תקופה ארוכה שהמכשיר איטי באופן בלתי ניסבל, ויש בו הרבה פיצ'רים ויישומים שאני לא משתמש בהם, שתופסים לי מקום יקר במכשיר ומאיטים לי אותו. אף פעם לא התלהבתי מהרעיון של לשחק עם המכשיר ולהחליף רומים וכו', מהחשש שהמכשיר ימות באמצע הדרך, ואני אשאר בלי כלום. אבל המצב שלי הוא בלתי נסבל, גם ככה לא יהיה יותר עדכונים לגלקסי 3, ועד כמה שאני הצלחתי להבין עד כה, זה לא כל כך מסובך ואפילו משתלם לבסוף, אז.... אשמח אם תוכלו לתמוך בלי קצת להתחלה - קראתי ש CyanogenMod הוא אחד הרומים היציבים והוותיקים ברשת, זה נכון? מה דעתכם? הייתם ממליצים עליו? - ל CyanogenMod יש עברית מלאה? שכוללת את הממשק, מקלדת, יישור לעברית, הודעות וכו' ב100% עברית?…

• 23 תגובות
    • 3.8k צפיות
  8. Started by מורן-85,

היי אני מתעניין לגבי המלצה לחנות אמינה לרכישת מכשיר LG G3 באיזור קריות-חיפה תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by ablabl,

שלום לכם! המכשיר שלי (נוקיה N86) מתחיל להראות סימני דעיכה (כבר שנתיים וחצי איתי) והגיע הזמן להחליפו שמתי את עיני על הדיפיי והוא נראה לי המכשיר בשבילי...בלי יותר מידי פונקציות בלי מחיר יקר מידי (מה שחשוב זה אנדרואיד...למרות שעדיין אין לי ניסיון במערכת) בגלל עמידותו של המכשיר אני מעדיף אותו על פני שאר המכשירים(אלא אם כן יש עליונות רצינית באיכות מסך וכאלה) בקיצור ביד שניה ראיתי אותו ב700-900 שקלים לעומת אחיו החדש (הפלוס) ביד ראשונה ב1500. מבירור קצר שמתי לב שהמעבד הוא אותו מעבד ורק המהירות שלו שונה (cortexA-8) השאלות הן כאלה: האם מוטורולה הגבילו את המעבד?(כמו ATI עם ה6950 ופשוט צריך "לפתוח" אותו או שזה מעבדים שונים) האם השוני במערכת ההפעלה מצדיק את ההפרש ולקנות חדש? האם בהפ…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  10. שלום חברים, נשבר ה LG G2 שלי (המסך הלך אחרי שנתיים) אז אני מביא אותו לחברה שלי ונתקן את המסך והוא אחלה מכשיר עבורה. לעצמי ... הלכתי לחנות וקניתי את: http://www.gsmarena.com/vivo_x5max-6865.php - VIVO X5 MAX התלהבתי ממעבד 8 ליבות ו 64BIT SNAP DRAGON 61 אבל... לאחר מכן הבנתי שכמות הליבות במעבד הזה זה רק ליופי והוא בהרבה יותר חלש מ SNAP 801 ה"ישן" והטוב. חזרתי למחרת לחנות והם בלי יותר מדי בעיות החליפו לי ל VIVO XPLAY 3S .... http://omegadroid.co/xplay-3s-review/ אז החלפתי ממכשיר הדק בעולם ומייוצור 2015 למכשיר בן שנה... אז מה? אבל המכשיר שווה חבל על הזמן סנפדגרון 801 חזק מאוד עם 3GB RAM ומסך איכותי בטרוף 2K בגודל 6 אינץ. נ.ב. מחיר: 500 דולר. מה דעתכם על הבחירה שלי? תודה…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Ymac,

יש לי ידידה עם GS3 די מקרטע. GT-I9300 היא רוצה לעדכן אותו (כרגע על 4.3) וכבר לדעתי עדיף איזה רום מקוסטם עם פחות זבל. מה הכי מומלץ? גם אני צריך מדריך מפורט וקל למעקב בשביל לבצע, אני מעולם האייפון. יש LP לטלפון הזה? אם כן, עדיף? אני מניח 4.4.4 או 5.0.2 או באזור הזה (4.4.2 או 5.0)

• 23 תגובות
    • 8k צפיות
  12. אהלן וסהלן אני מחפש להחליף שילוב של בלאקברי+אייפוד+מצלמה קומפקטית במכשיר סמארטפון אחד. מה אני הכי צריך: - תוכנה שקוראת ספרי EPUB/EBOOK בצורה נוחה, כמו STANZA לאייפון. - מצלמה טובה מאוד - 32 ג'יגה בייט זכרון (עם או בלי הרחבה) - GPS - תוכנת אימיילים משובחת - תוכנה לMSN אייפון - לא רוצה וגם לא את החדש- אני מעל גיל 18. נקסוס - מגושם מדי לטעמי, כמה שהוא טוב, אני לא רוצה מכשיר שנראה כמו מנגו. חשבתי על: HTC HD2 שאלות: 1. האם יהיה אפשר לשדרג לווינדוס 7 ? האם זה ידוע, או שזה אולי בלבד ? 2. האם יש תוכנה לWIN 6.5 שמאפשרת לקרוא EBOOKS בצורה נוחה ביותר. HTC DESIRE 1. האם יש תוכנה לאנדרואיד שלו שקוראת ספרים בצורה יפה, האם אפשר סרטון הדגמה או לינק שאני אראה במה מדובר ? 2. האם הו…

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. Started by yehonatan1234,

אני צריך סמארטפון עד 2000 שקל מה הכי כדאי אני צריך חיי סוללה ארוכים וביצועים מעולים

• 1 תגובה
    • 886 צפיות
  14. הסמארטפון הסופר משתלם החדש מתגלה גם כאחד מהנוחים ביותר לפירוק ותיקון עצמי מבין כל המכשירים המתכתיים שנמצאים בשוק לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/הוא-לא-רק-זול-ה-oneplus-2-גם-קל-לפירוק-ותיקון/

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. העדיפות שלי היא לקנות בשבילה אנדרואיד (היא רוצה אייפון כי לכל המדינה ואחותה יש אייפון.. לפחות ככה זה נראה). העניין הוא שכל פעם שהיא תצטרך איזשהי תכנה או להעביר קבצים או כל דבר אחר היא לא תוכל ואני אצטרך לעזור לה עם זה ואין לי מושג ב-ios. אני מאמין שעדיין אין שימוש רב בריבוי ליבות בהרבה מהאפליקציות בטלפון והעדיפות מבחינתי היא ל-single core performance, וגם עדיפות ל-ARM 64bit (ה-x86 של אינטל מרשים, אך לא מבוגר דיו כדי להיות בתוך טלפונים). בנוסף, היא מתעבת כפתורים, ובמיוחד את כפתור הבית של ה-Galaxy.. וגם לא כל כך אוהבת את האיטיות של TouchWiz או את המראה שלו. מישהו יודע אם ה-Double Tap Screen Unlock שיש ב-LG G4 זה רק בו? או שיש בעוד טלפונים? בנוסף, אני מאמין שטלפון הגדול …

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by omri_ro,

ראיתי במפרט שלהם שאין הבדל ממש משמעותי בחומרה (רק המעבד, בכמות הזכרון וטיפה במידות המכשיר), והבנתי שלא בעיה לעדכן לאנדרואיד 2.1. האם שווה לדעתכם לחכות לו ולהוסיף במחיר (לא שמחר אני מחליף מכשיר ובכל מקרה לא קניה דרך חברת סללולר כזו או אחרת?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום, אני מחפש סמארטפון לבת שלי בת ה-10. כרגע יש לה Galaxys2 שבדרך למות... אני מחפש טלפון זול יחסית (גג 1000 ש"ח, אבל עדיף פחות). ראיתי שלושה דגמים שאני מתלבט בניהם ואשמח לקבל ייעוץ: Asus Zenfone 2: http://www.to2c.com/asus-zenfone-2.html Xiaomi Redmi Note 2: http://www.to2c.com/xiaomi-redmi-note-2.html Ulefone Paris: http://www.to2c.com/ulefone-paris.html#disqus_thread לגבי הגודל, אני יודע שהם 5.5" אבל זה בסדר מבחינתה. חשוב לי שתהיה מצלמה נורמלית כי ילדים מצלמים כל הזמן... כמובן שחשובים גם הביצועים ושלא יתחיל לקרטע אחרי 3 חודשים. אשמח גם לדעת אם אתם מכירים את האתר הזה? המכשירים שם זולים בצורה מחשידה... תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. יום חמישי הגיע ה IAUDIO7 4GB שהחליף את ה G3 ז"ל . קצת רשמים ותמונות : 1. החבילה - הקופסא עצמה נראת ומרגישה מאוד איכותית . 2. הבאנדל - מאוד דליל, מכיל חוברת הפעלה, דיסק התקנה, כבל USB, אוזניות וטופס אחריות. 3. הנגן עצמו - מאוד קטן וקל. מרגיש ונראה מאוד איכותי. 4. איכות הסאונד - אין מה לדבר. הפעם IAUDIO הוכיחו שהם מייצרים את הנגנים הכי טובים מבחינת איכות הסאונד. יש המון אפשרויות שאפשר לשחק איתם ולהוציא סאונד פשוט מצוין ביחס לנגן MP3 . לנגן יש פירוט מצוין ואפילו במוזיקת רוק רועשת בפול ווליום הוא לא נחנק ומוציא סאונד מפורט ומדויק. הבאס של הנגן פשוט מהמם ! כל כך עמוק ומדויק שעושה צמרמורת, ביחד עם ה JBL 220 מוציא באס מדהים. 5. איכות הצג - הצג מאוד מאוד חד ביחס לגודל שלו . מספק…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Erda0,

שלום לכולם,בניתי אפליקציה פשוטה ושימושית.ברגע שלוחצים על האייקון של האפליקציה המצלמה של הפלא' תיקח תמונה בזריזות והכל קורה ברקע.המצלמה של המכשיר לא תפתח.האפליקציה תבדוק איזון צבעים, צורך בפלאש ותעשה פוקוס. בפעם הראשונה שתפעילו את האפליקציה יקח זמן לקבל תמונה ראשונה.זה קורה מכיוון שהאפליקציה מאתרת את המצלמה בפלאפון ויוצרת תיקיה ייחודית בגלריה.מהתמונה השניה ואילך התגובה של האפליקציה צריכה להיות מהירה משמעותית. אשמח לתגובות/באגים(כרגע האפליקציה לא תומכת במכשירים ללא פלאש, זה בטיפול)כמובן שאני יותר מאשמח לדירוג של 5 כוכבים במרקט, בבקשה בבקשה לא לדרג שלילי, מי שיש לו בעיות או שהוא לא מרוצה נא להגיב פה/ בפרטי. לינק לאפליקציה: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.e…

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  20. Started by mmalia,

-מענה לטלפון דרך מודם קווי- שלום כולם, אני רוצה לענות לטלפון קווי שלי דרך המחשב, ז"א לבצע שיחות עם אוזניות ומקרופון, משהו מכיר תוכנה שכזו? מה שמצעתי עד עכשיו בגוגל זה תוכנה שמזהה מי מתקשר אלי. אשמח לתשובה משה

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  21. שלום לכולם, במכרז של עיתון "כלכלה - ידיעות אחרונות" על נגן MP3 דגם NW-E002FB של סוני, הגיעה למקום ראשון החנות "שלמה סטור" עם מחיר של 300 ש"ח (כולל משלוח). אפשר לראות את הפרטים כאן: http://www.shlomostore.co.il/product.asp?productid=3878&CatCode=456. אני לא מבין גדול בתחום, אבל בדיוק חשבתי לקנות נגן, אז אשמח לשמוע מה דעתכם. אולי יש דגם עדיף במחיר הזה ? תודה לעונים...

• 6 תגובות
    • 989 צפיות
  22. Started by yed.k77,

מנסיון גרוע בפעם ה3 של ללכת לחנות ולקנות מה שהמוכר אומר שקורא כתוביות בעברית אני פונה לאנשים פה להמליץ לי על אחד שאולי כבר יש לכם האחרון שקניתי היה pioneer dv2032 אני מחפש dvd קורא כתוביות(שמנותקות מהקובץ של הסרט פורמט srt לרוב) עם חיבור usb שקורא גם כן כתוביות בעברית כדי שאני אוכל להעביר סרטים וסדרות מהמחשב לטלווזיה בלי כאב ראש מיותר. תקציב עד 300 ש"ח

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. עד כמה זה מאובטח? הם הרי שומרים את הפרטים של האשראי אצלהם, לא? ואם יפרצו לשרתים שלהם, עלולים למשוך את המידע הזה, נכון? יש אפשרות לבצע רכישה חד פעמית? זאת אומרת, אחרי הרכישה למחוק את הפרטים של האשראי שלי מגוגל פליי? האם יש קבלה על רכישה כזו או אחרת? זה מתחבר לג'ימייל שלי? יהיה אפשר לראות אחרי זה את הפרטים של האשראי דרך הג'ימייל? אני רוצה לרכוש אפליקציה, אבל אני קצת חושש מזה. תודה.

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. Started by yaarix,

שלום לכולם. לאבא שלי יש יומולדת בקרוב וחשבתי לקנות לו GPS. האם יש GPS שהוא גם נייד (שניתן ללכת איתו ברגל ולמדוד שטחים) וגם ניתן לשים אותו לע סטנד ברכב ולקבל הנחיות בזמן הנהיגה? אם כן מה טווח המחירים ועל איזה מכשיר הייתם ממליצים? בעיקרון הייתי רוצה לבזבז עד 1200 שקל אולי טיפונת יותר תודה רבה רבה

• 0 תגובות
    • 599 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.