עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by MiOB,

שלום לכם, חיפשתי על העניין הזה, אבל לא מצאתי דיונים משמעותיים. מה ההבדל בין הייצור האסייתי לבין הייצור האירופאי? האם כלל ישנו הבדל כלשהו? אני לא מבין, למשל - מדוע עלי להוסיף בין 149 ל-199 ש"ח בשביל ייצור אירופאי? מה אני מקבל על-כך? כלומר, האם זה רק העובדה ה-"ידועה", שהייצור הסיני הוא לא איכותי, בעוד שהאירופאי הוא כן? אין משהו משמעותי יותר מכך? תודה.

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  2. Started by sgt_flippy,

הנגן שלי מתחיל לגסוס(נגמר האחריות) אני מטעין אותו כל הלילה ובבוקר הוא נמצא על 3 ברים ואז שאני שומע 2 ברים הוא נהפך לשתיים ואז עושה לעצמו אתחול וכל מיני שטויות (הנגן הוא אחד הטובים שהיה אצלי) יש המלצות לדור המשך? התקציב הוא בין 1000-1500

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  3. Started by sgt_flippy,

הנגן שלי cowon A3 עזב לעולם שכולו טוב ועכשיו אני רוצה למצוא לו מחליף ראוי , יש המלצות?

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  4. אוקיי עד עכשיו היה לי NOKIA 6288 ואיך לא .. נשבר לו המסך כבר בפעם השניה החלטתי ש 400 שקל על תיקונים לא מקובל עכשיו אני רוצה משו יותר טוב או לפחות ברמה של מה שהיה לי נגן, בלוטוס וכל הדברים הסטנדרטיים שיהיה אפשרי להרחיב את הזיכרון אבל שלא יעלה הון תיכננתי גם לקנות MP3 אבל עכשיו אני רוצה להרוג את הציפור הזאת עם הפלאפון לא חובה דור 3 ואני לא לוקח מחברה אלא דרך זאפ עכשיו ההתלבטות היא בין Nokia 5310 XpressMusic שעולה בסביבות ה 950 עם כרטיס זיכרון 8GB וSony-Ericsson W380I שעולה בסביבות ה 850 עם 8GB רק המצלמה שלו היא 1.3 בלבד וזה תיאורטית מפריע לי מה דעתכם איזה כדאי אולי כדאי אחר שלא ראיתי

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by azr_nec,

שלום חברים. רכשתי, את הנגן הנדון, ואני נהנה ממנו כול רגע, למרות המשקל שלו (שלדעתי זו מגרעתו היחידה). בכול מקרה, זה לא הנושא! חשבתי, שמאחר ומותקנת בו מערכת הפעלה , כמו במחשבי כף יד: window ce, היה נחמד אם היו תוכנות / פיצ'רים שימושיים וסתם כאלה שיכולים להעסיק אותך כשמשעמם. האם מישהו מכיר כאלה? או אתר בו אפשר למצוא תוכנות יישומים? נ.ב: ייתכן ויש נושא כזה, אך העדפתי לפתוח חדש, לריענון הנושא, כי לדעתי הנושא חשוב.

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  6. היי.. אני מתכן לקנות אייפון ולפרוץ אותו כדי לאפשר התקנת תוכנות צד שלישי.. השאלה עם תהיה אפשרות להריץ עליו IGO8 חוקי שקניתי ל-GPS אחר שברשותי? הכל כמובן בצירוף מתאם GPS לאייפון תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by KFL,

חברה יש לי בעיה קניתי n85 ובאתי להתקין כמה משחקים אבל זה לא נותן לי זה כותב "לא ניתן להתקין" מישו יודע איזה תוכנה אני יוכל לשים בפלאפון כדי שכל המשחקים יעבדו! תודה רבה לעוזרים!!!!!

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by לאנד,

שלום . קיבלתי בשעה טובה מכשיר אייפוד מסוג . iPOD touch .אני צריך עזרה ראשונית בהגדרות . התחברות . הורדות . הדברים הבסיסיים .אם אפשר בעל ניסיון ואני אחזור אליו בפרטי . תודה רבה .

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  9. Started by Anomen,

אני נוסע לסין שבוע הא ומחפש לקנות נגן MP4 איכותי (כמובן אני בונה על כך שהמחיר יהיה שם זול בהרבה ...) מכיוון שאני לא מתמצא בכלל בשוק הזה אני מחפש המלצות. מה אני מחפש במכשיר? פשוט לתפעל, זמן סוללה, איכותי ואמין, קטן ונכנס לכיס ואם אפשר גם שיהיו לו פונקציות נוספות כמו רדיו וג'יפיאס. חשבתי על ה-Ipod Touch אך הבנתי שהוא לא מכיל את האופציות האחרונות.. האם יש נגנים שכן עונים לדרישות האלה?

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  10. Started by alexbmw,

אני משתמש סאמביאן כבר הרבה זמן ,אבל רק היום נידהמתי לגלות שאין שעון עצר בסאמביאן ,היתכן שלנוקיה מעפן s40 יש ולנוקיה מיתקדם עם מערכת פתוחה אין ? בקיצור יש למישהוא תוכנה של שעון עצר ?

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  11. שלום . אני קיבלתי מכשיר - . ומעוניין להשיג תוכנת עברית חינמית למכשיר זה .iPod touch 8GB .

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  12. Started by alexbmw,

שלום ,יש לי nokia n93 וכידועה הוא תומך רק בmini sd ולי יש רק mini sd של 512 מגא ביט ,אבל לעומת זות יש לי המון כרטיסים micro sd בנפחים גדולים יותר ,השאלה שלי היא האם אני יכול להישתמש במתאם ,מmini sd לmicro sd או שלהישתמש במתאם בפלאפון יוצר בעיות ?

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  13. אני מתכנן לקנות נגן MP3 מארה"ב. הדרישות שהכי חשובות לי הן כפי שכתוב בכותרת, ובנוסף גודל נורמאלי ולא לבנה מבית ארקוס למשל. שטח אחסון גדול מבחינתי זה 80GB לפחות. זמן סוללה ארוך מבחינתי זה לפחות 25 שעות של נגינת מוזיקה רציפה. תמיכה במגוון פורמטי וידיאו גם תתקבל בשימחה. האם יש חיה כזאת? תקציב אזור 400$ עדיף פחות. תודה לעוזרים וחג עצמאות שמח.

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  14. Started by לאנד,

שלום . האם מכשיר כזה ניתן לפתוח אותו בארץ - עם תוככנות הפריצה ו / או דרך משווקים ??

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by anatd,

שלום רציתי לקנות את ה asus a696 אני רוצה שיהיה כרטיס זיכרון גדול האם המכשיר מקבל כרטיסי זיכרון SDHC של 8G , עדיף 16G האם מישהו ניסה ? אולי סוג אחר (MMC וכו'), אבל גודל זהה ? האם מקבל ULTRA / EXTREME ? אני כנראה אקח SanDisk אלא אם כן יש המלצות אחרות. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  16. Started by Cyanide,

אני מתלבט בין שלוש דגמים: W980 W595 C510 חשוב לי שתסבירו לי מה ההבדלים בינהם ועל מה אתם ממליצים.

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  17. Started by HellBoY,

איזה מבין השלושה עדיף? בעקרון תכונות שחשובות לי זה מוזיקה, איכות מצלמה סבירה ושיהיה נוח לתפעול. שלושתם מוצעים לי באותו המחיר. אשמח לקבל התרשמות כללית מבעלי המכשירים הנ"ל לגבי שימוש יומיומי. תודה מראש.

18. הטלפון (נוקיה 6233) הלך ולכבר לא משתלם לתקן,חשבתי שרק המסך הלך אבל אחרי שהחלפתי כנראה גם הבורד עצמו הלך, היות ועכשיו יש תמונה שזה בעצם רק "שלג",מקודם לא הייתה תצוגה בכלל מסך שחור. כרגע התלבטות היא אם לעשות ביטוח על נייד שנשאר לי לשלם עליו רק עוד 300 ש"ח ולעשות ביטוח זה 30 שקל לחודש למשך שנה (360 ש"ח) או לשדרג למכשיר הנ"ל,במסגרת המבצע הוא יוצא כ-2160 ש"ח והתשלום הראשון מתחיל בחודש 13. ומקבלים חבילת נוויגיטור בחינם (רק לניידים עם GPS מובנה,נראה לי בשיטת חיוב-זיכוי). יש גם את ה-E71 אבל הוא מתאים יותר לאנשי עסקים ככה שזה לא מתאים לי כ"כ. מבחינת ניידים אחרים אין להם GPS מובנה. יש צפי שהנוקיה 5800 תגיע לסלקום ? כי אז זאת תהיה אפשרות הרבה יותר טובה אני חושב, למרות שאני מחפש עכ…

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  19. Started by KoM,

http://www.gsmarena.com/nokia_n97_available_for_preorder__costs_only_524_us_dollars-news-901.php

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  20. Started by bay,

שלום אני מתכנן לקנות LG KM900 בחו"ל בקרוב ורציתי לשעול אתכם מה היא נצמיגת LG או ספקית LG בארץ והאים הם מתחיבים לתקן מוצרי LG בתנאי שאחריות מהמפעל מצורפת אליהם???

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  21. שלום חברים, ברשותי מכשיר ברשת פלאפון ברשת הישנה מעוניין להחליף מסלול ולעבור לרשת החדשה. אשמח לדעת מה המכשיר שלדעתכם המומלץ ביותר הניתן לרכישה ממגון המכשירים שפלאפון מציעים. הדרישות שלי הם בעיקר ספיקר חזק וטוב, מצלמה איכותית ומהירה. וכתיבת אסמאסים נוחה ונעימה. אשמח לדעת בנוסף האם כדאי לקחת מכשיר בעסקת חבילה מהם או שאולי כדאי ללכת על מכשיר שהם לא משווקים ? כמו כן האם מומלץ לרכוש דרכם או דרך ספק אחר ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by ALÞHA,

נסו באחריותכם המלאה ! (אצלי זה עובד יופי) http://anythingbutipod.com/forum/showthread.php?t=41134

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום לכולם, אני מעוניין להתקין ROM חדש ולא מוצא בשום מקום הוראות או מדריך, אשמח לעזרתכם.

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  24. לא ציינתי תקציב במכוון, כי שמתי לב שהמחיר לא גבוהה גם כך, אז הוא לא רלוונטי. חשבתי לקנות כרטיס זיכרון 8GB לפלאפון Nokia N85, אבל חיפוש בזאפ מעלה המון אפשרויות שונות. כך שאני צריך המלצה לכרטיס טוב, ואם אפשר בחנות במרכז (ת"א, ראשל"צ וכו'). תודה .

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. דרישות: ====== כפתורים נוחים לתפעול מצלמה סבירה (3 מ"פ לפחות) נגן MP3 טוב יציאת 3.5 מ"מ לאוזניות העדפה לנוקיה סינביאנית אך גם סוני אריקסון בא בחשבון תקציב: גמיש - כמובן עדיף כמה שפחות אך לא על חשבון אמינות ואיכות שום רכיבי טאץ' (בשום פנים ואופן) מבנה: לא משנה (צדפה, סליידר, קנדי-בר... הכל זורם) BT: חובה WIFI: רצוי GPS: רצוי

• 2 תגובות
    • 823 צפיות

דיונים חדשים בפורומים