עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אני מחפש פלאפון שיהיה נוח, מעוצב, לא ניתקע....בעל איכות טובה של מסך וגם מצלמה לא רעה. אני לא מחפש שיהיה מפוצץ בתוכנות ופיצ'רים כמו הn96 אלא פלאפון יחסית פשוט שעוה את העבודה ודואג להיות מה שרשמתי בהתחלה. מחיר לא כזה משנה כל עוד ניכנס בקטגוריה. חשבתי בכיוון של אלו: N5800 N85 בגבול של ההכי יקר. אפשר גם SE כמובן... תודה.

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  2. Started by do_k,

שלום, אני מחפש לקנות סלולרי, אבל כנראה שלא דרך ספקית סלולר אלא בחנות.. נתקלתי תוך כדי חיפושים אחרי סלולרי בבלק ברי ואני ממש לא יודע עליו כלום... בקשר לתכונות שלו, אני כן מצאתי מידע, אבל איך הסלולרי הזה מתפקד בארץ? הרשת מתאימה? כל הפונקציות עובדות בארץ? יש תמיכה בעברית? אחריות? בקיצור מה שאפשר מעבר לנתונים הטכניים היבשים. בכלל איך הוא ביחס למכשירים אחרים? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  3. שלום, אשמח אם אוכל לקבל יתרונות וחסרונות של המוצרים Cowon D2 , Iriver e100 - מבחינת גודל כללי, גודל מסך, איכות וידאו, איכות שמיעה (כולל רמקולים), ממשק, חיי סוללה, מחיר וכל נושא אחר שתוכלו להשוות מבין השניים. אני מעוניין באחד הנגנים, התכוונתי לקנות את ה-D2 כשמישהו אמר לי שכדאי לי לבדוק גם את e100, כוונתי היא לקנות אחד מהם בזמן הקרוב, בנפח של 16GB, אני יודע ש-D2 עולה 1000 ש"ח (בנפח הנ"ל), יש לו מסך נגיעה, רמקולים איכותיים, ומסך גדול ואיכותי. (ההעדפות שלי הם למסך גדול, רמקולים טובים ולחיי סוללה ארוכים ככל הניתן - השימוש שלי יהיה בעיקר לוידאו, אבל גם חשוב לי שהוא יהיה נגן MP3 טוב עם ממשק נוח...) אשמח לשמוע את דעתכם בנושא! כל דעה תתקבל בברכה!

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום לכולם, הגיע הזמן להתחדש במכשירים חדשים של פלאפון, אנחנו צריכים 3: 1. לאבא שלי - בן 70 שכבר משתמש 7 שנים באותו מכשיר SK. צריך מכשיר פשוט וידידותי. הצורך היחיד שלו הוא הוצאת וקבלת שיחות בקלות: הוצאת וקבלת SMSים בקלות, מסך ברור (אם יש אפשרות לכיתוב גדול זה מצוין) ואם אפשר אז תא קולי במכשיר. 2. לאשתי - אין לה בעיה טכנולוגית אבל רוצה מכשיר פשוט יחסית בלי הרבה דרישות. טוענת שלא רוצה GPS, מצלמה וכדומה, אבל לדעתי אם יש מכשיר פשוט שיש בו גם את אלה אז היא לא תתנגד. 3. בשבילי - האמת שאני די סגור על לקחת את ה-E71 כי אני צריך מכשיר עם יכולות משרדיות. אשמח לקבל הצעות...

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  5. Started by Zeev86,

אהלן. לפני יומיים חזרתי לפלאפון וכעת אני משתמש בסים הישן שהיה לי. חיברו אותי (עם שלל בעיות, אבל זה נושא אחר [שפתוח בפורום צרכנות]). הבעיה היא כזאת: שיחות וSMS יש. גלישה אין. בפלאפון אמרו לי לגשת לסניף שלהם ולהחליף סים. אבל האם באמת יכולה להיות בעיה בסים אם חלק מהאפשרויות כן עובדות ורק הגלישה לא? חייב לציין שהנציג היה מה זה שבוז והיה מורגש שאין לו כוח לעזור לי, ועבר איתי על הספר לך לכאן ותגיד כאן. אבל ההגדרות אצלי בטלפון נכונות כי הרי לפני שהחלפתי סים, הסים הקודם של הוטמובייל עבד וכל השירותים היו זמינים אצלי. אין לי כוח לחכות בתורים במוקד השירות של פלאפון ואם אני מוכרח למצוא זמן ללכת אליהם - עדיף לי כבר לחזור להוט מובייל כשיש לי סים שכן עובד איתם. אז לשאלת הדיון: אם X מסוי…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. אהלן, לאחר שבוע מתסכל ביותר עם הלוליפופ ( המוטו g משתגע וקורס על בסיס יומי), אני רוצה להחזיר אותו לגרסת האנדרואיד הקודמת. יש למישהו מדריך פשוט לעניין? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. שלום, אני יודע שסביר להניח שהשאלה שאני מציג היא ממש בסיסית אבל ממש לא הצלחתי למצוא איך לבצע את זה. כשאני נכנס לאפליקציה של Youtube ובוחר בתפריט בצד שמאל "מעודפים" יש לי המון קליפים שהייתי רוצה להסיר משם (כנ"ל לגבי קליפים שנמצאים בפלייליסטים שיצרתי) אני לא מצליח להבין איך אני מסיר\מוחק את השירים מהמעודפים. הטאבלט שלי הוא בעברית. אשמח לעזרתכם האדיבה.

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  8. Started by DeAk,

היי! אחרי שנתיים עם HTC one m7 החלטתי להיפרד מהמכשיר המדהים ולהתקדם הלאה לא הכי בא לי לשים שוב 3000 ש"ח או יותר על מכשיר אז החלטתי להוריד קצת תקציב המכשירים שאני מתלבט בינהם כרגע זה ה P8 ששמעתי שהוא מצוין או שכדאי לחכות ל oneplus 2 שאמור להגיע עוד חודש בערך? אני פחות אוהב מכשירים של LG או אייפון אם יש המלצות בקצת יותר מהתקציב זה גם בסדר תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום לכולם, אח שלי נמצא בתאילנד ויכול לקנות לי מכשיר. אני רוצה סלולרי משולב PDA שיהיה נוח לשימוש עם איכות סלולרי טובה. בנוסף, קריטי שיהיה WIFI ו - BT, וגם רצוי שתהיה מצלמה. חשוב שהמכשיר יעבוד בארץ - עדיף בסלקום - שם אני נמצא כעת. GPS זה בונוס נחמד מאד. אני מתלבט לגבי ה - HTC TOUCH שלא מצאתי עליו מספיק חוות דעת ה - P51 של BENQ שלא מוכרים בכלל בארץ (הוא יעבוד פה?) ה X500 של ETEN (מוכרים אותו בכלל בתאילנד ומה המחיר שלו שם?) ה - 3600 של HTC אשמח לחוות דעת, הצעות למכשירים אחרים ועוד... המכשיר ישמש אותי בעיקר כפלאפון, יומן, צפייה במסמכי אופיס, לא חובה מקלדת... אינטרנט כמובן, ג'י פי אס די חשוב אבל לא חובה בתנאי שיש BT... חשוב לי לדעת בעיקר בעניין התאימות לארץ וכמה המכשיר נוח לש…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by wowohw,

אז ככה אמיגוס, הנקסוס 5 שלי הולך להחזיר את נשמתו לבורא ואני אזדקק לעזרתכם במציאת נייד חדש אני כבר פחות מתלהב שפלאפונים בשיא הטכנולוגיה מספיק לי טלפון בסיסי יחסית אבל לא סיני. הדרישות שלי מהפלאפון: עדיפות לאנדרואיד למרות ש IOS עם סירי יכול להיות ממש מגניב הדבר השני בחשיבות שלו זה הזרמת מדיה באיכות הכי טובה שניתן ( הגלאקסי 2 שהיה לי בעבר היה יותר טוב מהנקסוס שעכשיו ) שיהיה לו בלוטוס. מסך גדול בטריה חזקה ככל הניתן. מינימום של 32GB אם אפשר יותר/הרחבה זה מעולה מכשיר מהיר שלא יתקע כמו הנקסוס בצעירותו ( מערכת נקיה ) מצלמה אין לי דרישות מיוחדות מבחינתי שהיא תהיה סבירה+ אבל לא גרועה. שהטלפון יהיה אמין ולא כמו G4 …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום, אני לקוח רמי לוי ורוצה לקנות רק ממנו מכשיר סמרטפון כרגע יש לי מכשיר די חלש עם 256MB RAM ו 528MHZ מעבד. עם מצלמה פשוטה ומערכת אנדרואיד 2.2 IDEOS GOOGLE המכשיר לפעמים נתקע בוויז ובWHATSAPP אני רוצה לשדרג ולתת אותו לאחיינת שלי. (בכללי הוא עובד בסדר) מה עדיף גלקסי מיני 2 (עולה 649 ש"ח) https://mobile.rami-levy.co.il/Model.aspx/90 או Samsung Galaxy Young S6310 ׁ(עולה 690) https://mobile.rami-levy.co.il/Model.aspx/111 אני צריך את המכשיר בעיקר בשביל GPS ככה שאם לאחד מהם יש בעייה בתדרים/קליטה תיידעו אותי בבקשה! תודה מראש,

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום! כתבתי כבר בפורום אחר,אך הם לא ממש ידעו לענות לי על השאלות שלי לצערי. אז אני מפנה זאת אליכם בתקווה שתוכלו לעזור לי: אני מעוניין לקנות מכשיר הקלטה קטן שלא יראו אותו או שלא ישימו לב לנוכחותו. ראיתי עט הקלטה מעניין. השאלה שלי היא,איך אני יכול לדעת מה יותר טוב? ראיתי 2 סוגים שאחד מהם הוא 4G שכתוב שהוא עד 8 שעות הקלטה,ויש עוד אחד שהוא 2G ועד 130 הקלטה. זה נראה לי ממש אבסורד! שאלתי את ההוא עם ה-130 שעות והוא אומר לי שאצלו זה מקליט בWAVE שזה עוד יותר אבסורד.... זה ה-8G http://www.step-up.co.il/Product.asp...ff=Zap〈=HE וזה ה-2G http://www.electrosale.co.il/Product.asp?productid=237 מאחד הפורומים ענו לי שזה עניין של איכות.אוקי... וגם אם כן,אז איך ההוא מכניס 130 שעות ל2G? וא…

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  13. Started by The Winter King,

נשמע קצת פטתי אולי, אבל אני לא יודע איל מחברים/מסנכרנים... ??? האוזנייה היא OMITZ 2234 ויש לי נוקיה 6280 תודה לעוזרים! בין שורה סינית לשנייה הצלחתי לזהות סוף סוף כמה הוראות באנגלית...ואני עוד קורא לעצמי technology savvy

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  14. שלום אני כרגע בצבא, אז חשבתי שכדאי שיהיה לי נגן MP3 בנפח של 4-8 GB לא קריטי לי התמיכה בוידאו מעדיף כמובן סוללה כמה שיותר עמידה.. מצא חן בעיניי בינתיים הסנסה קליפ פלוס, גם כי יש לו חריץ הרחבה וגם כי ראיתי שהוא תומך FLAC שזה פורמט שאני משתמש בו לא מעט.. אז כמו שאמרתי התקציב הוא 300, אפשר טיפה לחרוג ל400.. ועוד דבר, אני רגיל לאייפוד לכן אני לא כל כך יודע (לא רוצה פשוט לקחת תאייפוד לצבא, הוא גם לא כ"כ קומפקטי..) הקיצר.. יש מצב שהסנסה האלה ניתנים להטענה דרך שקע חשמל ביתי?זתומרת שאני מחבר את המכשיר ישירות לחשמל? או שזה הוצאה של הסוללה ולהטעין אותה בנפרד מהמכשיר? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  15. אפשר לתת שמות של שירי האוס שיש בהם קטע יפה שמתאים לצלצול (באמצע השיר או בתחלה או בסוף תגידו תשם של השיר מקסימום אני יחתוך תקטע המסויים...) תודה

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  16. שלום לכל דוברי הגרמנית כתבה קצרה ומעניינת על המסך של אייפד 2: http://www.benm.at/2011/02/02/ipad-2-display-seriennummer-verat-spezifikationen/ אשמח אם תוכלו לומר לי במה מדובר...

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. לפני כשנה רכשתי מחנות כלשהי בת"א K850I, הבאתי אותו לתיקון ובעיות חדשות צצו. אני מעוניינת לרכוש מכשיר חדש מבית SE מכיוון איכות השמע שלו מעולה. אני גרה בנתניה ומעוניינת לדעת אם יש חנות שהיא אמינה, אך באמת אמינה שכן איני רוצה לזרוק בשנית סכום לא מבוטל (מבחינתי). אם אתם מכירים חנות בנתניה יהיה זה נפלא. הסכום שאני מוכנה להשקיע הוא עד גובה המכשיר הנל. אם יש לכם דיעה על פלאפון אחר אשמח לדעת בגדול מה שלי חשוב זה: רמקול חזק שניתן לשמוע את הצילצול. ספיקר חזק מצלמה שמיעה איכותית בעת שיחה, שאינך מרגיש שאתה בתוך מנהרה. מסך איכותי, וחנות אמינה שלא לוקחת כסף ונעלמת

• 43 תגובות
    • 3.4k צפיות
  18. שלום חבריא, אבקש את עזרתכם ברכישת טאבלט טוב, שאוכל להתקין עליו קודי, ומשחקים שונים לאחיינים. יש לי טאבלט אסוס אך חלש עם זיכרון קטן שלמרות הכרטיס הזיכרון הוא מיידע אותי כי נגמר הזיכרון... למרות שכל ההתקנות הינן על כרטיס הזיכרון. הסכום שארצה להוציא הוא בין 600-750 שח. גודל מסך כ10 אינץ. זיכרון נטו 16 ומעלה בלי כל "הזבל" שמלבישים עליו וכך נשארת עם 2 גיגה זיכרון. עם הרחבה ל64 כמובן. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום אני מבקשת המלצה לשני טלפונים ניידים (שמתאימים לרשת פלאפון) ואני מבינה שאין ברירה וחייבים מכשיר דור 3 לרשת פלאפון הראשון: טלפון נייד הכי פשוט הכי זול, ואם אפשר עם מקשים וספרות גדולים, קל וקטן. השני: נייד מתקדם יותר, עם WIFI, קטן וקל . אלא אם כן יש פיתרון אחר לגלישה באינטרנט ללא WIFI. בדקתי קצת וקראתי המלצות בעיקר על הספיקה של סמסונג. הבעיה היא שניתן לרכוש את המכשיר רק בפלאפון. מה גם שנראה לי קצת מוגזם לרכוש טלפון נייד ב 100 ש"ח. אבל הבנתי שאין כל כך ברירה אז חשבתי להקצות עד 1400 ש"ח בערך למכשיר הזה. אלא אם כן יש מכשיר טוב שיכול לבוא במקום נטבוק, ואז אני מוכנה להעלות את התקציב (אם זה יחסוך לי קנית נטבוק) השימושים שלי באינטרנט הם בעיקר מיילים וגלישה באינטרנט. מוסיקה וסר…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. היי לכולם, יש לי כרגע פלאפון של Motorola V3 ואני ממש לא מרוצה ממנו. לכן אני מחפשת פלאפון חדש של Nokia מה שחשוב לי במכשיר: * שיהיה עמיד * רמת קרינה נמוכה * מצלמה סבירה ( מצלמה שיש בפלאפון הנוכחי בהחלט מספקת אותי) * תקציב: 1000 ש"ח, אפשר חריגה של 300 ש"ח * אני רוצה רק סליידר או צדפה אני לא אשתמש בשום פונקציות כמו אינטרנט, סרטים, משחקים, מוזיקה, Gps וכו' רק פונקציות רגילות של טלפון ( אני גם כמעט ולא שולחת Sms ) אני רוצה לקנות מחנות פרטית. איפה אתם ממליצים לקנות באיזור המרכז? איזו חנות יותר אמינה מבין השלושה: Go-mobile, Omega-phone, Dim-phone תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. אני מחפשת טאבלט לצפייה בסרטים ולהפעלת אופיס וצילום איכותי גם קדמי וגם אחורי, במחיר סביר שאינו עולה על 1000 ש"ח. האם יש חיה כזאת?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by adis,

שלום לכולם, אני מתכוונת לקנות בפעם הראשונה סמארטפון ואשמח לעזרה. האם ישנם הבדלים כלשהם בין קניית LG G2 32GB בארה"ב ובארץ מבחינת תאימות לספקי התקשורת בארץ, עברית, שדרוגים, אחריות וכו' ? ראיתי שבארץ נמכר ה D802, ובארה"ב ישנם דגמים נוספים כמו ה D800, D803 ועוד, האם גם הם יפעלו בארץ ? מה ההבדלים ביניהם ? מה המשמעות של unlocked ? והאם משנה האם זה Factory unlocked ? אם לקנות בארץ איפה עדיף ? eline, LCDEAL ב 1880ש"ח, אחריות לשנה Go mobile ב 1979 ש"ח, אחריות יבואן מורשה לשנתיים תודה רבה !

23. הסמארטפון הבכיר הבא של היצרנית הסינית המוכרת ממשיך להיראות מבטיח עוד בטרם הוכרז רשמיתלכתבה

24. הרענון המתוכנן עבור דגמי משפחת ה-Galaxy A ממשיך להתרחב לכתבה

25. Started by xMoniT,

יש בפלאפון שלי איזה סנסור שמפקח על העוצמה שהפלאפון נטען הוא נטען באותו מהירות עם מטען של 1.0A וגם אותו מהירות עם מטען של 2.1A עכשיו הסוללה שלי בנפח של 3,000mAh וזה אשכרה לחכות 3 שעות בשביל שיהיה 100% יש איזה דרך להגדיר שהפלאפון יטען יותר מהר ?, לשנות את הסנסור הזה שיאפשר לפלאפון להיטען עם חשמל של 2.1A ? מכשיר: Lenovo S930

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.