עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אם תוכלו לתת לי קצת טיפים והפניה למדריכים אני אשמח. תודה!

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by אנטי,

הייתה לי אוזניית Voyager 855 של Plantronics, והייתי מאוד מרוצה ממנה. השימוש שלי התחלק בין שיחות בסלולארי שביצעתי עם אוזנייה אחת, לריצה בחדר כושר שבו חיברתי את האוזנייה השנייה. למרבה הצער האוזנייה הלכה לעולמה בנסיבות טראגיות למדי. מה שעוד יותר טראגי הוא שהדגם הזה כבר לא מיוצר. גם אחרי מחקר אני לא מצליח למצוא משהו מקביל בחנויות בארץ, וקצת חושש לרכוש אוזנייה מחו"ל ללא המלצות קונקרטיות. את האוזנייה הקודמת קניתי ב 300 ש"ח, אבל אני אשקול גם לעלות למעלה במידה ובאמת אין כיום משהו מקביל בטווח המחירים הזה. אני לא חייב אוזנייה בעלת יכולות סינון רעשים "צבאית". אני צריך אוזנייה שתאפשר לנהל שיחה בתנאים סבירים, לשמוע מוסיקה באיכות טובה, וכאמור אוזניה נוספת שאפשר לחבר ולנתק. אודה על כל ה…

• 0 תגובות
    • 912 צפיות
  3. אני מנסה דרך FILE להוסיף לספריה ולא הולך, מנסה לגרור לסרטים ולא הולך, מה עושים?

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by kfir91,

ברצוני לקנות מטען סולארי נייד בשביל ה DVD הנייד שלי כי ה DVD הזה אחרי סרט של שעתיים נגמר לו הבטריה וזהו עכשיו אני רוצה לדעת אם המטען הסולארי הזה חייבים להטעין מראש הוא שאם אני מחבר אותו ל DVD הנייד הוא יטעין כל הזמן שיש לו שמש... תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. איזה אופציה עדיפה לבחור בנוקיה X6 שלי בשביל קליטה יותר חזקה GSM או DOUL MODE ? לא אכפת לי מבחינת זלילת בטריה,אני מחפש שיהיה קליטה יותר טובה וחזקה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by ackohen,

שלום, לאמא שלי יש יום הולדת בסוף החודש והבנתי שהיא רוצה מכשיר - "ספר אלקטרוני".. רציתי לשאול האם יש דגם ספציפי מומלץ במיוחד?.. ראיתי שיש את הקינדל של אמזון שמקבל ביקורות טובות.. אבל גם בו יש סוגי דגמים שונים... אני לא רוצה לכתוב תקציב כי הוא פחות קריטי - אני כן רוצה אבל יחס עלות/תועלת טוב. הספרים שהיא קוראת הם באנגלית בלבד / אותיות באנגלית בלבד ככה שתמיכה בעברית ממש ממש לא חשובה. אשמח להמלצות וכיוונים. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. מי שפספס את הכתבה הבאה ויש לו אייפון, שיצפה פגיעה. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?Fromelement=MainTopic&did=1000612562

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by alex.turovsky,

חשבתי לקנות איזה סמארטפון לראשונה אז בחפירותיי אחר האחד חשבתי לשתף בביקורת אחת שפשוט סיכמה יותר טוב מכל הביקורות את האמת. http://www.gsmarena.com/samsung_i9000_galaxy_s_vs_apple_iphone_4-review-500.php

• 260 תגובות
    • 55.5k צפיות
  9. כבל usb שכנראה הוא גם הכבל חשמל, או איך הוא מתחבר בכלל לטלויזיה ? תודה לעונים!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום לכולם, ברצוני לקנות פלאפון חדש, התקציב הוא באיזור ה1500 ש"ח. ה HTC - Wildfire עומד במסגרת התקציב, ראיתי אותו בחנות והוא היה נחמד מאד. האם יש לHTC - Wildfire יכולת של זיהוי קולי כמו של נוקיה בדגש על תמיכה בעברית? למשל כשאר אומרים את שם המשתמש והוא יודע לבד לחייג לפי רשימת הקשר אפילו שהשם רשום בעברית. זאת התכונה החשובה ביותר כי הוא יתחבר לדיבורית לרכב ע"י bluetooth. במידה ואין האם יש אפליקציה שמבצעת את התכונה הנ"ל? בנוסף הייתי רוצה לדעת איך אנטנת הGPS שלו? האם היא טובה , כלומר קולטת מהר ויחסית מדויקת? האם יהיה ניתן להתקין עליו את גרסה 2.2 של אנרואיד? אשמח לשמוע על עוד דגמים או אופציות קיימות בשוק במסגרת התקציב ( ניתן לחרוג אך לא בהרבה). תודה מראש, גל

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by german103,

מתלבט בין שני המכשירים האלו, תקציב של כ-1200 ש"ח. Vivaz מנצח על הנייר, אך ל-X6 יש מסך קפקטיבי שאמור להוות יתרון. לא סגור על שניהם אז הצעות יתקבלו בברכה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by avz,

היי קיבלתי לפני כמה ימים מכשיר סמסונג C5130 משומש. הבעלים הקודם של המכשיר לא זוכר את הסיסמא כדי למחוק את רשימת אנשי הקשר. פניתי לאורנג' וכל שהם יכלו לעזור לי היה לתת לי את סיסמת ברירת המחדל (8 פעמים אפס) אבל כנראה שהסיסמא שונתה וכאמור לא זוכרים אותה. האם ישנה דרך למצוא את הסיסמא או לחילופין לעקוף אותה (באמצעות תוכנה או משהו דומה)? באורנג' אמרו לי לבוא לתחנת שרות אבל פשוט חבל לי על הזמן מכיוון שאין לידי תחנה ואני צריך לנסוע די רחוק לשם כך. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. הורדתי כמויות אדירות של משחקים ברזולוציות שונות ועכשיו אני רוצה לתרגם את כל המשחקים לעברית. למישהו יש תוכנה בשביל זה??

• 2 תגובות
    • 3.8k צפיות
  14. Started by hwMiller,

אני מבין שכדי שלא יופיע השם הפרטי שלי בחנות אני צריך להרשם לתכנית חברות. נרשמתי בהתחלה כפרופיל פרטי ועכשיו אני מתכתב עם אפל כדי לשנות את זה. הם ביקשו הוכחה שאני חברה. רצו שאשלח "Please email a Copy of Certificate of Registration with the company's registry and an English translation of the document." שלחתי להם אישור מרואה החשבון שלי עם שם העסק שלי, זה לא מספיק להם אבל הם לא מסבירים לי מה צריך לשלוח. אשמח לסיוע.

• 6 תגובות
    • 3.5k צפיות
  15. Started by hwMiller,

שלום לכולם, אני מחפש SmartPhone לחברה שלי, התקציב שלה בסביבות 1000 ש"ח, אפשר למשוך עד 1500. (כך שמובן שאנחנו מחפשים יד 2) מה חשוב לה במכשיר? 1. שיהיה מסך מגע 2. שהיא תוכל להנות מאפליקציות 3. עדיף - שיראה טוב עקרונית הייתי מעדיף את ה - Iphone 3g אבל נדמה לי שאי אפשר להתקין עליו את מערכות ההפעלה שאחרי גרסא 4.1 מה שאומר שהיא לא תוכל להתקין אפליקציות חדשות. ב Xperia יש אנדרואיד 1.6, אני לא כל כך מבין בזה או אם יש מגבלות בנושא הזה. אשמח לקבל תגובות והצעות גם למכשירים אחרים.

16. Started by EyEOnE,

סופ"ש נעים לכולם. מזמן כבר חיפשתי נייד נורמאלי במחיר שפוי. ראיתי שלא מזמן יצא Meizu M9 וכרגע נודע לי שאחותי טסה החודש לסין. יש חנויות שאפשר לרכוש בהם את המכשיר בלי לפחד שזה יהיה איזשהו חיקוי זול? כן אני יודע שזו חברה סינית אבל לא חסר אנשים שמתפרנסים מחיכויים. האם על מכשיר מהסוג הזה המכס יפול במידה ואחותי תעבור ביקורת? או שפשוט להעביר את המכשיר ללא קופסא בתיק עם הציוד האישי או בכיס?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by 3pac,

לפני כמה ימים שמעתי לי מוזיקה בנגן ופתאום הוא הפסיק לעבוד. חשבתי שבטעות לחצתי על כיבוי כי לפעמים זה קורה לי, אבל לא, ניסיתי להחיות אותו אך זה היה מאוחר מידי. אחרי כמה שעות ניסיתי להדליק אותו והוא החליט לעבוד כבר תכננתי לקנות נגן חדש. מעניין אותי למה זה קרה ? איך זה קרה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by vk,

יש את האתר http://www.shipped-roms.com/index.php?category=android&model=Bravo לROMS המקורייים של המכשירים, איך אני יודע מה הגירסה שלי?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. היי, לפני מספר ימים קיבלתי את ה HTC Desire שלי. העברתי את המוסיקה למכשיר והתחלתי לנגן, אבל יש בעיה. חלק מהשירים לפתע עוצרים מספר שניות (או אף שניה) לאחר שהפעלתי אותם. מוטב לציין כי הדבר יכול לקרות לשיר אחד, ואח"כ לא לקרות לאותו השיר אבל לקרות לשיר שזה לא קרה לו קודם, כך שזו לא בעיה בשירים עצמם. אשמח לעזרה, תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אני מעוניין להתקין את אנדרואיד 2.3 על ה-N1 שלי, כרגע אני עובד עם גירסא 2.2, מצאתי כמה אתרים שמסבירים איך לעשות זאת כולל לינק לעדכון של 2.3 אבל בתגובות הדעות היו חלוקות לגבי הצלחת השדרוג כי זו עדיין לא גירסא רשמית והעדכון מתבצע דרך ה-SDK של אנדרואיד. האם מישהו ממכם ניסה והצליח לעשות זאת? אם כן אשמח לקבל לינק למקום אשר הוכח כי זה עובד. תודה.

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  21. היי חברה, פירסמתי פה פוסט לפני איזה חודש על ההשוואה בין ה N8 לנקסוס אס חסכתי מספיק כסף ואני רוצה לקנות טלפון בתקציב של עד 650 דולר - אני רוכש את הטלפון בארהב... ואני מתלבט בין המכשירים הבאים 1 אייפון 4 גי - האם בכלל יש לו כבר פירצה לנעילה שלו 2 סמנוסט גלקסי אס הרגיל 3 נקסוס אס - שאני יודע שהוא כמו מס 2, השאלה אם בכלל יש הבדל קריטי? הרי לדוג לגלקסי יש כרטיס זיכרון הרחבה 4 סוני אריקנונים למניהם 5 נוקיה N8 כמה דברים שחשובים והייתי רוצה שיהיו במכשיר אבל לא קרטיים 1 גי פי אס פנימי כך שאני לא אצטרך לרכוש חבילת תקשורת גי פי אס מחברת הסלולר 2 מן הסתם אני צריך שמהכשיר יתאים לרשתות הסלולריות בארץ , ספיציפית כנראה לרשת פלאפון 3 מצלמה קדמית לשיחות וידיאו דרך גוגל צאט או סקייפ …

• 24 תגובות
    • 6.5k צפיות
  22. לא יודע אם זה שייך לפה, אבל אני מעוניין בתחליף Power Point שניתן להריץ על סמארטפון מבוסס אנדרואיד. הכוונה היא להיות מסוגל להציג מצגות עשירות (טקסט/מדיה/אנימציות כולל עברית מיושרת כהלכה) ישירות מהסמארטפון למקרן, ללא צורך במחשב נייד (או ממיני טאבלט כמו הגלאקסי טאב למשל). כרגע יש לי עשרות מצגות ב-Power Point אבל אם יש פתרון כנ"ל זה כבר יהיה כדאי לעשות את המאמץ ולהמיר אותן אחת-אחת ידנית אם צריך. עדיף פתרון שמאפשר גם עריכה נוחה ב-Windows במידת האפשר. הציעו לי להמיר את המצגות לפלאש, אבל עוד לא מצאתי פתרון כזה שעדיין מאפשר לשמור על תזמון ידני של המצגת + עברית לא מחורבשת. אשמח לכל המלצה, גונן.

• 10 תגובות
    • 5.8k צפיות
  23. מחפש מכשיר זול יחסית- עד 1500 גג. שייתן מענה לרשת אלחוטית בצורה יחסית טובה עם תמיכה בפלאש או שיהיה בעל אפלקיציה של יוטיוב. סוללה יחסית טובה. דבר חשוב נוסף זאת הקרינה , שתהיה יחסית נמוכה. מצלמה,רמקולים וכל שאר התכונות לא כל כך מעניינות אותי. הבעיה היא שהמכשיר היחידי שעומד בקריטריונים הוא הHTC WILDFIRE ולפי מה שהבנתי הקרינה שלו גבוהה יחסית לכן גם מועמדותו נפסלה. כרגע המכשיר היחידי שאני רואה שעומד באופציות שלי הוא הגלקסי אבל הוא יקר בהרבה מהתקציב שלי. אני אוכל לחכות חצי שנה לפחות, ממה שאתם יודעים בשוק הזה יש מצב שהוא יורד ל-1.5K בשנה הקרובה? שאלות לגבי המפעילה, יש לי תוכנית מצוינת אבל היא מתקופה אחרת לגמרי בערך מ-2005, ככה שיש לי 30 מגה לגלישה בסלולרי. האם אוכל להסתפק בחבילה…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אפליקציה המכילה 4 משחקונים פשוטים מאד לא משהו סטנדרתי ומעניין אותי אם אנשים נהנים מזה להורדה חינם: http://itunes.com/apps/DooggenDooggen אני לא מנסה לקדם את זה פה הכל נעשה לשם לימוד והתנסות פשוט מעניין אותי אם זה מהנה למשתמש לא קבלתי חוות דעת ממשתמשים שהורידו באפסטור חוץ מחברים שהם פחות אוביקטיביים

• 1 תגובה
    • 4.5k צפיות
  25. Started by dani44,

קודם כל רציתי לעדכן אתכם שקניתי בסוף את המכשיר HD7. השאלה שלי זה די כללי וגם ספציפית. שאלה הכללית: איזה פיצ'רים יש לכם להציע לפלאפון הזה עם המערכת הפעלה 7? דברים מעניינים וקלים למעשה. שאלה ספציפית: איך אני מפעיל את הבלוטוס ושאני אוכל לקבל שירים ממכשיר אחר? ניכנסתי להגדרות של המכשיר,העלתי את הבלוטוס,מצאתי את ההתקן ממנו אני צריך לקבל, לחצתי על זה, זה ביקש ממני סיסמה, עשיתי לדוגמא 123456 ובמכשיר השני זה רשם לי: הוסף HTC HD7 להתקנים? לחצתי OK ואז הופיע לי החלון עם הסיסמה, עשיתי 123456 וזה לא מראה לי אחרי זה כלום ובמכשיר זה כותב לי: TAP TO PAIR וכשאני לוחץ שוב על המכשיר שממנו אני צריך לקבל קבצים זה מראה לי שוב ושוב סיסמה וכמו שכתבתי מהתחלה.. עזרה מישהו?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים