עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Dima99,

בנגן שציינתי בכותרת (שניהם אותו הדבר בדיוק) אני מנסה להכניס אליו קובץ AVI, אבל הוא לא קורא אותו. אין לי את הדיסק שמקבלים איתו ולכן אין לי את תוכנת ההמרה לAVI. הורדתי תוכנת המרה אחרת מהאינטרנט והיא לא עבדה, יש לזה פתרון? (בלי הדיסק) תודה.

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by dzold,

שלום יש לי נגן MP5 וברצוני להעתיק קבצי MP3 הנמצאים על המחשב כאשר אני מנסה להעתיק אותם קופצת לי הודעה שלא ניתן להעתיק ולא ניתן ליצור קובץ או הספריה הנל בבקשה תעזרו לי תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. לא מצליח להעלות קבצים למחשב. המחשב מתעלם מהמכשיר מדובר ב SONY ICD 110

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  4. Started by etaiso,

כשאני מנסה להפעיל קבצי mp3 במחשב מדגם ASUS 696 קופצת לי הודעה שאומרת "לא ניתן לפתוח את הקובץ. הוא לא חתום עם אישור מהימן או שלא ניתן למצוא אחד ממרכיביו."

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  5. Started by orenc17,

שפשוט ינגן מוזיקה כמו שצריך בלי סרטים ושטויות כאלה עדיף מבוסס FLASH תודה

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  6. Started by avihy,

אני מבקש המלצה לנגן MP3/MP4 עד 500 ש"ח. יש אפשרות לחריגה של 200-300 ש"ח במידת הצורך.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by denzel12,

שלום אנשים, האם מישהו מכיר תוכנה שמורידה קטעי וידיאו המצויים באתרים?

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  8. Started by dj gozlan,

אחים שלי אני חדש פה אז דבר ראשון אני שמח שמצאתי את הפורום הזה מקווה שזה המקום.. אז לענין אני מחפש להורי שלי מתנה GPS המליצו לי על MIO יש מליון דגמים נפלתי בין הכיסאות לא יודע מאיפה להתחיל וצריך את זה כבר למחר מה אתם אומרים על mio moov 300 אני מחפש משהו עד 1200 שיהיה מדוייק ויתמוך תלת מימד IGO8 אנא עזרתכם

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  9. Started by Jules Winnfield,

שם הנגן: sandsik express הוא מראה רק את הlogo של סאנדיסק ושוב מתכבה מה יכולה להיות הבעיה?

10. שלום. ברשותי מיני אייפוד שרכשתי לפני כמה שנים בחו"ל. מאז הסוללה שלו מתה לחלוטין עד למצב שהוא כבר לא נדלק בכלל. בדקתי ברשת איך להחליף לו סוללה, ומצאתי שהדבר לא בשמיים. פירקתי את האייפוד והוצאתי את הסוללה הנוכחית. על הסוללה אין שום פרטים כמו מתח או זרם שהיא מספקת ולא מצאתי שום פרט נוסף שיגיד לי על מה דרוש לו לפעול.. הModel שרשום לי על האייפוד הוא A1051... הבנתי שהמתח שהסוללה עובדת בו הוא 3.7V והזרם משתנה בין הסוללות השונות, חלקן יותר גבוה, חלקן יותר נמוך... עכשיו אני לא יודע אם אני אקנה סוללה שעובדת על 3.7v ו-800mha, זה יהיה בסדר? מהחיפושים על הדגם אני בקושי מוצא משהו... מישהו יכול לעזור לי? תודה

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  11. Started by yitzy,

שלום לכולם אני מתכנן בקרוב שידרוג מה6120 שלי לE65 (אלא אם יש לכם הצעה יותר טובה) מעניין אותי מה שונה?מה זהה?... מה שחשוב לי הכי הרבה זה גלישה באינטרנט! ‏(‏אופרה מיני!) ז"א מהירות גבוהה (דור 3.5), מסך טוב, מקשים נוחים... גם חשוב לי המערכת הפעלה, אני אוהב את הs60v3 שיש לי ויש לי אוסף נכבד של תוכנות מתאימות...רק מוודא שהמערכת זהה ב65? סוללה, איך היא בE65? התחממות המכשיר..(אחד הסיבות שאני מחליף)..? תודה רבה יצחק

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  12. שלום, הורדתי תפריטים שבאים עם הערכת נושא שהורדתי, אין לי שמץ איך איך אני מתקין את זה בפלאפון. הודה מאד אם יעזרו לי בזה.

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  13. Started by bluemail,

עד כמה זיכרון אפשר לשים ? ואיזה ?

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  14. Started by moshmushon,

לא מצליח להבין משהו בקשר למכשיר. התקשרתי היום ל-APPLE בארה"ב ואמרו לי שאופציית ה-GPS באייפוד וכן באייפון היא דרך WIFI בלבד. אני מניח שזה אומר שאם אין אינטרנט אז אין Google maps ואז אין גם GPS. נכון? אם כן - אז מה זו האנטנה הזו שאפשר לחבר בתחתית האייפון וכתוב עליה GPS? זו לא אנטנת GPS רגילה? אי אפשר לחברה גם לאייפוד? בקיצור- לIPOD TOUCH יש או אין GPS? אפשר או אי אפשר להתקין תוכנת ניווט? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. Started by Zeper,

אמא שלי קנתה את הפלא הזה לפני כחודשיים היא לא ממש אוהבת אותו כי היא לא כזה אוהבת אTOUCH בצבע וורוד וחשבתי לקחת אותו לכמה חודשים פלא חמוד =] רק שיש בעיה אם מישו יכול לעזור... תמונות : איפה אני יכול להשיג לקנות והאם זה בכלל אפרי לקנות את הפאנל האחורי לפלאפון הזה? כאילו את הסוגר לסוללה? שיהיה רגיל? בלי העור הוורוד בצבע כסף? שחור? משו יותר גברי חחחח יש לי סוני אריקסון Z61OI ומן הסתם שזה פלא יותר טוב אז בכיף אני אלך איתו רק בלי העור הוורוד הזה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. אבא שלי עובד כמפיץ סרטים והוא צריך DVD נייד עם מסך יחסית גדול- 10"+, שיוכל להשתמש לרוב במשרד אבל שיוכל גם לקחת את זה לנסיעות. חשוב שישמעו ויראו טוב.. ושיקרא צרובים אם יש מקום אחר שבו אני יכול לקבל עוד עזרה אשמח לקישור. תודה נ.ב.- מישהי מצאה את הנגן הזה- DVD נייד Toshiba דגם :SDP-2900 http://www.citydeal.co.il/Product.aspx?ProductID=5947 הוא שווה משהו?

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  17. שלום לכולם. ברצוני לרכוש מכשיר MP4 עד איזור ה 600 שקל השימוש העיקרי בו יהייה לשמיעת שיריםורדיו, פחות לצפיה בסרטים. חשבתי על ה COWON D2. בנוסף. אני חייל לכן רצוי שהנגן יהייה די חזק אז בלי יותר מדי חפירות, אתם המומחים ונשמע מה יש לכם להציע.. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  18. Started by Elijah Baley,

הטלפון נועד לעבודה- שלא יהיה עדין ושיעמוד בנפילות עד כמה שאפשר. -שיהיה פשוט מבחינת התפריטים. (שלא יהיה לו קשה לדוגמא להכנס לספר הטלפונים/כתיבת SMS) -לא צריך מצלמה או MP3 וכל הדברים האלה. -רצוי מסך גדול וברור -שהכתב/המספרים שעל המסך יהיו גדולים (אם זה בא על חשבון טלפון גדול זה בסדר גמור). תקציב 500 שקל. אם אתם צריכים עוד פירוט תבקשו תודה רבה לכם.

• 2 תגובות
    • 922 צפיות
  19. Started by gpshacker,

במיוחד בשבילכם.. http://rapidshare.com/files/193860373/navigation.zip.html http://www.megaupload.com/?d=14VGJ3J0 IGO8 לGPS APEX 4311 בעברית מלאה. מכשיר מעולה. ממליץ.. תהנו ותפיצו הלאה.

• 2 תגובות
    • 3.3k צפיות
  20. Started by Armageddon26,

שלום לכולם! אני השגתי מחו"ל את הפלאפון G1 של HTC. באמת פלאפון מצויין. הבעיה שהוא כולו באנגלית וכשאני גולש באתרים בעברית אני רואה ריבועים במקום האותיות. האם יש איזשהי דרך להתקין בפלאפון עברית? או אולי להוריד איזה תוכנה (זה מערכת הפעלה של גוגל עם קוד פתוח). תודה רבה לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. שלום אני מעונין בGPS אבל לפי הבנתי GPS יעודי מגיע עם תוכנה ואתה תקוע אתה לטוב ולרע אז אני חשבתי על אחד מהמכשירים של MIO את P360 או P550. מה דעתכם עליהם? ואיזה עדיף לפי מה שראיתי את הP550 ניתן לקנות amazon ב155$ לP360 לא מצאתי מאיפו לקנות משהו יכול להביא לי חנות טובה ואמינה באצות הברית? חשוב לי מארצות הברית כי קרוב משפחה בא משם ויוכל להביא לי את זה בזול

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  22. Started by ORBIT,

במדור חדשות באתר ישנה כתבה מתאריך 16.09.2008 על מקרן יד http://hwzone.co.il/news/1221587348/75259/ 'פיליפ' מתגובה מספר שלוש הציג קישור ביוטיוב למקרן יד לייזר בגוף הכתבה (כאן באתר) לא הייתה התייחסות למקרן הנ"ל, בכתבה ביוטיוב (הועלה לפני כשמונה חודשים) נאמר שהמכשיר אמור להיות משווק בעוד כשנה (כלומר, בעוד כארבעה חודשים) ועלותו כ-60 דולר כמכשיר המובנה בטלפון סלולרי, וכפריט בודד כ-200 דולר. האם יש למישהו מידע מעודכן לגבי המכשיר הנ"ל? מתי ישווקו אותו באופן סופי יחד עם מחיר סופי? אני לא מפסיק לפנטז על המקרן הזה

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  23. Started by naoriko,

שלום רב! אני מחפש תוכנה שאפשר לסנכרן בין GPS למחשב ולהכניס קובץ מפות של אירופה אני לא מצליח לסנכרן בין המחשב לGPS אני מחפש תוכנת סנכרון

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by avil32,

היי אני מחפש נגן גדול (באזור ה-60gb), כשבעקרון הוא ישמש אותי למוסיקה. יש למישהו רעיון על נגן מוצלח?

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  25. מחשב כף יד מכשיר סלולארי מקלט GPS מובנה WiFi Bluetooth תמיכה במסמכי Word, Excel, Powerpoint וכו' יכולת עבודה עם תוכנות רפואיות כלומר, מדובר במחשב כף יד משולב עם מכשיר סלולארי ומקלט GPS, הבחירה הטבעית שלי היתה iPhone. 1. האם iPhone כולל את כל הדרישות הנ"ל ? 2. האם ניתן להתקין על ה iPhone תוכנות רפואיות שונות (כגון תוכנת תרופות וכו') 3. האם אתם יודעים איזה PDA מקובל ונפוץ בקרב רופאים בעולם ? 4. אשמח לקבל המלצה כללית לאור הצרכים הנ"ל תודה.

• 2 תגובות
    • 674 צפיות

דיונים חדשים בפורומים