גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם חג שמח ושנה טובה! אני רוצה לקנות כמה דברים מהמרקט באנדרואיד ויש לי ויזה נטען. מה אני עושה? כשאני מגיע ל-google checkout אז הוא מבקש ממני פרטי משלם, כתובת, וכו' וכו' ויש לי רק את המספר של הויזה, תוקף ו-CVC. אין פרטי משלם כי זה ויזה נטען ואני לא יודע מה לרשום שם בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק להמלצה על הסמארטפון הכי טוב שאפשר להשיג היום בתקציב של עד 1000 ש"ח, מוכן לחרוג קצת אם זה כדאי. יש דבר כזה? אני בתכלס לא עושה שימושים מי יודע מה בסמארטפון, אני לא משחק או משהו אני רק מחפש סמארטפון איכותי שעושה את העבודה שלו כי בגדול כל השדרוגים וכל הבולשיט הזה הכל אותו דבר ולא משנה לי. חשוב רק שהמסך יהיה איכותי. יש הצעות? תודה רבה מראש חבר'ה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז בחרתי תמונה לשים בתור רקע וכשאני עושה זאת אז התמונה נהית בגודל מקורי וגדול מידי בשביל המסך והתמונה נהרסת ככה, איך אני יכול לקבוע תמונה כרקע ושהגודל של התמונה יהיה מותאם לגודל המסך?
-
- 2 תגובות
- 947 צפיות
-
-
יש לי MIO P350 עם GPS. החלפי לו כרטיס זיכרון ועכשיו הוא לא קורא אותו וגם משהו בוונידוס שלו נדפק ועכשיו אני רוצה כאילו לפרמט אותו ולהתקין את הווינדוס שלו מההתחלה איך אני עושה את זה ומאיפה אני משיג ווינדוס לMIO? חייב עזרה דחוף כמה שיותר מהר כי אני צריך את הGPS ואני חייב לנסוע בקרוב תודה מראש לכל מי שעוזר
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
https://oneplus.net/blackfriday/ בהצלחה לרוכשים.. שימו לב שלא ניתן להזמין ישירות לישראל. אתם צריכים שיהיה לכם מישהו בחו"לשלוח אליו.
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אהלן, רכשתי ממש לא מזמן את הנגן הנ"ל ונדמה לי שהנגן משמיע מוזיקה בווליום נמוך. האוזניות שהגיעו עם הנגן תקינות - דרך הפלאפון אני שומע די חזק, ואילו מהנגן אני שומע חלש יותר. לדעתי הספק המוצא של הנגן נמוך יותר משל הנגן הקודם שהיה לי (clip+) מה שיכול להסביר את עניין הווליום הנמוך. השאלה היא האם ככה זה כלךל הנגנים הללו או שמא קיבלתי אחד פגום ועלי לממש אחריות ולהחליפו? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לשלוט במחשב מרחוק במחשב ע"ג bluetooth או wifi. יש ברשותי מכשיר עם s60 3rd edition. הכוונה בשליטה מרחוק היא שהיא תאפשר לי לשלוט בתוכנת מדיה כמו windows media player, או שלפחות תתן לי להפעיל פונקציות שאני מגדיר מרחוק. מהחיפושים שערכתי בעצמי מצאתי רק תוכנות שלא מתאימות לגרסת מ"ע שלי (3rd edition), או שלא עובדות וכו'. חוץ מזה אשמח לשמוע המלצות לאפליקציות מגניבות ושימושיות שכדאי להשיג לסימביאן .
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי GPS MIO C320 ישן שהייתי משתמש בוא וממש נהנתי ממנו. לפני קצת יותר משנה, אחי ניסה לעדכן את המכשיר ולהתקין MioPocket ומחק לי את כל הזיכרון של SD ואת הזיכרון שעל המכשיר עצמו. עם מישהו יכול בבקשה לעלות לי את הנתונים האלה שאני יוכל להשים אותם ב GPS שלי וגם ללמד אותי איך להתקין MioPocket תודה לעוזרים ויום טוב
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי איך אני עושה :"חיפוש אחר התקנים" וככה למצוא את האוזניה..? אני לא אחד שלא ראה פלאפון בחיים שלו,להיפך אני כל החיים שלי בגאדג'אים אבל אני פשוט לא מוצא את האופציה בפלאפון... אני מתחיל להתחרפן בבקשה תעזרו לי! תודה!
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום לכל באי הפורום. יש לי נגן דגם Sansa E280 (8GB) מבית SanDisk. לעניין, פירמטתי את הנגן ובטעות פירמטתי במצב NTFS..וכמו שאומרים, נדפקתי! כשאני מחבר את הנגן הוא לא מראה את הכונן שלו, הוא לא מזהה את הזיכרון שלו באפשרות "פרטים" בנגן... איך אני יכול לפרמט את הנגן מהנגן עצמו ולא מהמחשב? תודה לעוזרים, מני חן.
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום לכם, החלפתי את סיסמת הכניסה שלי בחשבון-גוגל במחשב הנייח שלי ופיתאום אני רואה שיש סימן קריאה אדום במסך הראשי של הנייד שלי LG-OPTIMUS-L3 עם אנדרואיד 2.3.6 והסימן-קריאה-אדום יושב על חשבון הגוגל ב"סינכרון"... לא יכול לסנכרן את הנייד... ניסיתי בנייד להגיע למצב של החלפת סיסמה בחשבון הגוגל, אבל מצאתי רק אפשרות של "הסר חשבון", שעם זה הוא אומר שכול נתוני הנייד ייתאפסו להם ואני ממש לא צריך את זה.... ניסיתי ליכפות סינכרון גם בנייד וגם בנייח, אבל הוא רק מודיע בנייד שיש בעייה בסינכרון ולא נותן אפשרות להחליף את הסיסמה... מישהו יודע איך מתקנים את הסיסמה בחשבון הגוגל בנייד הזה, מבלי לאפס אותו לנתוני היצרן?....בתודה מראש למציל!
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
- 1 follower
-
-
-
-
mp3 512 MB לא מחייב תמיכה בעברית ורוסית עדיף USB ישיר ולא כבל
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום לכל מי שנכנס טוב אז ככה אני רוצה ממש כבר לשדרג את שלי כי הוא כבר נדפק לגמרי ואין לי כבר מזמן אחריות עליו והוא בקושי מתפקד וכל דבר קטן תוקע אותו ויש איתו מלא בעיות תוכנה והוא קורס כל הזמן יש לי התלבטות קשה בין LG G 4 לבין GALAXY S6 או בכלל גאלקסי EDGE או בכלל EDGE + לא כ''כ הבנתי מה ההבדל בין הפלוס ללא חוץ מגודל מסך אבל לא משנה. באתרים יש כ''כ הרבה נתונים וזה מבלבל לי את העיניים ואין לי מושג מה רוצים ממני. מישהו יכול לרשום לי השוואה נורמלית ומה שונה בפלאפונים האלה מכל הבחינות שיש בסמארטפונים במחירים האלה. אייפון לא בא בחשבון אפילו לשנייה, רק אנדרואיד. הרכישה תתבצע בעוד חודש וחצי מ KSP תודה מראש לכל מי שעוזר
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות לאמא שלי סמארטפון במתנה על כול השנים שעזרה לי ובכללי על כך שהיית אמא מדהימה וטובה. בכול אופן כיום יש לה נוקיה ישן וחשבתי שהגיע הזמן לשדרג אותה. עכשיו אני פסלתי את האייפון 4S ואייפון 5 כי אי אפשר להשיג אחד כזה ללא משכנתא. כמו כן יש לי אייפון 4 ככה שהיא לא מפסידה כלום. אני חושב על שני סוגים של סמארטפונים: סמארטפון בעל אנדרויד או אחד הפלאפונים מסדרת הLumia. תקציב:עד 2000 ש"ח אמא בת 45 לא פריקית של גאג'דטים. אפשרויות קניה: רצוי מהארץ(אם אפשר המלצה לחנות ספציפית),אפשר חו"ל בתנאי שתסבירו לי איך מאיזה חנות ואיזה כרטיס צריך להוציא כדי לרכוש בחו"ל. אני קונה את הפלאפון בתשלומים ואני לא עשיר. רצוי מכשיר עם חיי סוללה חזקים !!
-
- 2 תגובות
- 969 צפיות
-
-
כותרת. מאחר שהנגן המובנה יודע לעשות רק random שהוא כבר קבוע מראש ( נגיד תמיד יהיה 21 - 77 - 15 - 90 וככה הלאה..) תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
דיווחים טריים מעידים על כך שהשחקנית הטאיוואנית תשיק פחות דגמים מאי פעם ב-2018, אך הראשון שבהם יוכל להיות זמין כבר בינואר לכתבה
-
- 2 תגובות
- 943 צפיות
- 1 follower
-
-
מיועד לשימוש בסיסי: שיחות, הודעות, תזכורות ואפליקציות. מישהו יכול להמליץ? וגם: איפה מומלץ לקנות?
-
- 2 תגובות
- 973 צפיות
-
-
התקנתי anysoftkeyboard והכל הלך חלק. חשוב לציין שב whatsapp הכל תקין. הבעיה נוצרת כאשר אני שולח הודעה הוא כותב לי הודעה מוזרה: message may be corrupted on recipient device. change input mode to automatic. לאחר השליחה, הצד השני רואה סימני שאלה. ניסיתי מקלדות אחרות אבל לצערי בכולם יש את אותה בעיה... אשמח לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אבד לי מטען של נקסוס 7 2012, אולם יש לי מטען של סמסונג לטלפון סלולרי וזה בטוח להשתמש עם נקסוס 7? העונים בעלי רקע טכני בלבד. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש שעון חכם - מתנה לבר מצווה , בכ 1000 ש"ח. קנייה בארץ, מה מומלץ ?
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אהלן! אני מחפש המלצה על טאבלט אנדרואיד גדול וקל, ושיהיה לו עט. הוא ישמש לרוב לקריאה (וסימון) ולצפיה בוידאו.. יש לי כרגע את ה-galaxy tab 10.1 משנת 2014. עדיין עובד, אבל כבר זקן וכבד.. חשבתי אולי להישאר עם סמסונג, אולי ה-tab 6, אבל אולי הוא קצת יקר לשימוש שלי ובעיקר, העט שלו מתחבר לטאבלט בצורה רופפת מאוד (מגנט בגב המכשיר). בטאבלט העתיק שלי יש סלוט מיועד לעט והוא לא יכול לברוח לי.. אז המלצות? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
- 1 follower
-
-
מכשיר לאח שלי, הוא משחק במשחקים (לא כבדים יותר מדי), ווצאפ, פייסבוק ומצלמה נחמדה, לא חייב משהו פגז... רצוי סוללה כמה שיותר טובה.. מה דעתכם? אולי לחפש MOTO G ביד2?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94-android-one-%d7%94%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%9f-%d7%a9%d7%9e%d7%92%d7%99%d7%a2-%d7%9c%d7%90%d7%99/
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-