גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
היום עכשיו יתרחש יש את כנס "Lets Rock" של אפל, ובו צפויים להיות הכרזות של איפודים מעודכנים (Classic 2g,touch 2g,nano 4g), וגירסה חדשה של איטונס, איטונס 8 שתביא שיפורים חדשים הוכרזה גירסא חדשה של איטונס, איטונס 8. הכנס יתחיל היום בשעה 8 בערב לפי שעון ישראל התחיל ! עידכונים חיים לאורך הכנס מאתר ENGADGET: http://www.engadget.com/2008/09/09/live-from-apples-lets-rock-event-in-san-francisco/
-
- 29 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
איזה גאונים APPLE - המכשיר הכי מטומטם והכי מוצלח בעולם אה ? הוא לא שווה לתחת שעיר אם לא פורצים אותו ועושים לו TWEAKS. והנה מצאתי עוד "בעיה" איתו - היש שעון מעורר שעובד כאשר הוא כבוי ? או שרק טלפונים "נחותים" יותר מצליחים לבצע את הפעולה המורכבת ?
-
- 14 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום, בפברואר 2011 סמסונג הכריזה על מכשיר הדגל החדש שלה, סמסונג גלקסי S2. מכשיר אשר מבוסס על מערכת ההפעלה אנדרואיד 2.3.3 תמונה: בסוף אפריל, המכשיר שוחרר לכמה מדינות, וכרגיל - ישראל לכאורה תמיד אחרונה. המכשיר אשר כנראה ייצא בהמשך דרך המפעילות הסלולר בישראל (פלאפון, אורנג' וסלקום), לכאורה יקח כמה חודשים והמחיר לכאורה כמו שאנחנו מכירים אותם, במחיר פי 2 ואף אולי פי 3 מהשוק (כפי שראיתם בחדשות אתמול). לצורך העניין, הקמנו קבוצת רכישה בפייסבוק וכל מי שירשם תהייה לו האופציה לקבל את המכשיר המיוחל במחיר שובר שוק. http://www.facebook.com/home.php?sk=group_185018991548926 ככל שנשיג יותר אנשים, כך המחיר יהיה יותר זול, ההבדלים בין 100, 200 ו אף 700 איש בקבוצת הרכי…
-
- 33 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
-
אהלן, אז לקראת השירות הצבאי שלי בא לי להביא גלאקסי S, יש לי כמה שאלות לגבי זה שאני לא מוצא עליהם תשובה, אשמח אם תענו לי. א. אני יכול לקנות את המכשיר לבד (נגיד מחנות פלאפונים רגילה), ולהשים לו SIM של אורנג'? האם צריך לעבור פריצה בשביל זה? (אני מניח שלא, זה לא אייפון, תקנו אותי אם אני טועה). ב. האם אני יכול לגלוש במכשיר לא על חשבון הSIM, אלא על רשת WIFI רגילה? ג. אייפון זה קקה. תודה על העזרה!
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
תומכת עברית, ליצירה, עריכה וקריאה של קבצים. רצוי חינמית ואם לא- אז בתשלום וגם שתהיה דרך לקרוא/לערוך את הקבצים עם מיקרוסופט אופיס על מחשב PC תודה
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! האם מישהו יודע על תוכנה כלשהי שאפשר להוריד למחשב ולשלוח SMS חינם לחו"ל לא למכשיר ישראלי??? אשמח לקבל תשובה :s05:
-
- 2 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
-
שלום, האם טאבלט המאפשר גם נתוני 3G וגם WiFi, כמו ה Note 8 3G, יאפשר גם לעבוד מבלי להכניס אליו סים בכלל (כלומר, בחיבור WiFi בלבד)? http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_note_8_0_n5100-5252.php תודה, זאביק
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
סמארטפון ביניים חדש של סמסונג מוצג עבור השוק ההודי תחילה - עם סוללת 6,000mAh אימתנית ומערך צילום מרובע משודרג במחיר התחלתי של מתחת ל-800 שקלים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי אפשרות לשדרג לאחת הטלפונים האלה... אבל אני מתלבט מצד אחד הN95(רגיל.. לא 8GB) שאני מכיר יותר טוב הוא נראה כמו המכשיר המושלם בשבילי.. יש לו את כל אופציות המולטימדיה.. הוא נגן מעולה. אם כברלים אפר להפוך אותו למכשיר וידאו ממש מסך גדול ואיכותי... סליידר דו כיווני, GPS מובנה. קיצר פיצוץ של מכשיר אבל זה דגם שידוע בקצת תקלות ובעיות כי זוהי גרסה ראשונית של המכשיר מצד שני יש את E71 שגם בו יש הכל.. הוא יותר מזכיר לי מחשב מאשר פלאפון כי יש לו מקלדת מלאה ו.. כן.. הוא הרבה יותר אמין מבחינת המערכת... החיסרונות אצלו מבחינתי.. שהמקשים ממש קטנים.. המסך קטן יותר מצלמה פחות טוב (3.2 לעומת 5 בN95) ושהוא יותר טלפון-ממוחשב לעומת הN95 שהוא יותר טלפון-מולטימדיה.. הייתי רוצה כמה המלצות במיו…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ברשותי חבילת גלישה של 1 גיגה באורנג', ולאחרונה קיבלתי אייפד 2 3G, חשבתי על רעיון מדליק אבל השאלה האם הוא אפשרי? להגדיל את החבילה נגיד ל5 גיגה (לא בהכרח) ולרכוש סים נוסף בעלות חודשית של 15 שקל - כזה ששמים בדרך כלל בדיבורית באוטו, אבל השאלה האם יהיה בו גם אינטרנט? האם מישהו חשב או עשה את זה? אשמח לתגובות, תודה
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחפש טאבלט טוב,מהיר ואמין ,שיהיה נוח לכתיבה (שמעתי שבסמסונג יש תוכנה שממירה כתב יד לכתב דפוס לא מכיר את התוכנה), מבחינת שימושים פחות משחקים יותר לכתיבה ארגון וכדומה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://img329.imageshack.us/img329/1143/picture348of.jpg
-
- 8 תגובות
- 821 צפיות
-
-
דיברתי עם מישהו שמוכרת GALAXY S20 ULTRA קנדי SM-G988W יש סיבה לא ליקנות אותו? משהו לא יעבוד כמו שצריך? איך אפשר להבין את זה?
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
חברה יפנית שהייתה ידועה עד כה בעיקר תודות למוצרי חשמל ביתיים מחליטה להשיק מכשיר חכם קומפקטי ובעל מראה חמוד וייחודי - שנראה כמו מוצר עם פוטנציאל להפוך ללהיט בשוק המקומי שלהלכתבה
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם קיבלתי היום נוקיה 6680 בעבודה ואין לי מושג איך לתפעל אותו אפילו לא מוצא איפה הצילצולים יש איזה מדריך בעיברית און ליין להורדה<?
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום רב, השאלה בכותרת. לאחרונה החלפתי סוללה (הסוללה מקורית נקנתה באורנג' במחיר הפקרות של 150 ש"ח) הסוללה מחזיקה כיום שלם דלוקה ללא שימוש וכחצי יום עם שיחות קצרות ניסיתי להטעין ולרוקן כמה פעמים וזה לא עזר. לאחר מימוש האחריות והחלפת סוללה, הענין ממשיך. האם יכול להיות שזה משך זמן הסוללה? האם יכול להיות שהטלפון עצמו לא תקין?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בראשון ליולי, יוצאת תוכנית חדשה. למישהו יש פרטים? הבנתי שהוזילו מחירים.
-
- 20 תגובות
- 16.5k צפיות
-
-
-
למשל יש אפשרות להיכנס ליוטיוב ולצפות בוידיואים?
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
המדליף הנודע העונה לכינוי evleaks מפרסם תמונה רשמית ראשונה, לכאורה, של מכשיר הנקסוס 6 המדובר של מוטורולה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a8%d7%92%d7%a2-%d7%9c%d7%a4%d7%a0%d7%99-%d7%94%d7%94%d7%a9%d7%a7%d7%94-%d7%94%d7%9e%d7%99%d7%95%d7%a2%d7%93%d7%aa-%d7%aa%d7%9e%d7%95%d7%a0%d7%94-%d7%a8%d7%a9%d7%9e%d7%99%d7%aa-%d7%a9%d7%9c-%d7%94/
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
נגן עם איכות סאונד גבוהה ביותר שיש היום לא משנה mp3 או 4 . תציעו ואחשוב לחסוך בשבילו {תקציב לא מוגבל לבינתיים}. יש לי את ה u10 שהיה נחשב בזמנו לבין הנגנים עם הסאונוד הטוב שיש ,עד היום אני נהנה מימנו וחשבתי לשדרג אבל אני רוצה שינוי משמעותי ביותר. יש לי גם את האוזניות cx300 שעלו לי 200 ש"ח והיום הם עולים 80 ש"ח אם תמליצו לי לשדרג גם אותם אז אשדרג.
-
- 69 תגובות
- 11.9k צפיות
-
-
שלום צריך יעוץ לרכישת טלפון חדש תקציב : 1600 ש"ח חריגה : 200 ש"ח. מקור רכישה :מהארץ. תאריך הרכישה המשוער : השבוע הקרוב מפעילה סלולרית : לא רלוונטי אפשר לעבור דברים הכרחיים במכשיר : ממשק נוח וחלק,מצלמה פחות או יותר כמו הגלקסי 4,אפשרות להוריד קבצים ודברים ישירות מהדפדפן וסרטים. דברים פחות חשובים במכשיר : פחות חשוב לי עניין המשחקים והתמיכה במשחקים. הערות נוספות: שיהיה כמה שיותר טוב במסגרת התקציב, ואחריות אני ראיתי את הטלפון MEIZU MX4 מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-