גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
שלום כולם. אני מחפש לערוק מאפל (אחרי שנה טובה עם האייפון 4 שלי) ואני מחפש מכשיר אנדרואיד.. מה שחשוב לי זה שהוא יהיה מהטופ של החומרה.. אך גם הסוללה חשובה לי.. בגלל זה שמתי את העיין על הגלקסי אס 2 האם יש עוד מתחרים? הבנתי שהסנסיישן מעולה אך הסוללה פחות מחזיקה מהסמסונג..
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לנובו השיקה באפריל אשתקד את מכשירי ה-K80M שלה למכשיר ישנן שתי תצורות: בתצורה הקלילה שלו עם 2GB RAM ו- 32GB ROM ואילו בתצורה המתקדמת המכשיר יכלול 64GB זיכרון קשיח ו 4GB זיכרון ראם עלות המכשיר בתצורה המתקדמת מתחילה מ185$ כתלות בצבע המכשיר ללא מע"מ (כולל משלוח לארץ) ואילו בתצורה הקלילה מתחיל מ160$ אז מה בעצם יש לנו כאן? לנובו החליטו להישאר עם מערכת ההפעלה הקודמת של אנדרואיד, הקיט קט 4.4 אם תשאלו אותי אני חושב שזה נובע מהרצון לשמור על צריכת סוללה נמוכה יותר לעומת ה5.0+ המכשיר מגיע עם מעבד 64 סיביות של אינטל, ה Z3560, מעבד 4 ליבות של 1.8GHz מלווה במעבד גרפי איכותי של PowerVR G6430 533 MHz המוכר לנו מ iPhone 5S וה Asus Zenfone 2 …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, נשבר לי המסך בגלקסי 2 שלי... מישהו יודע איפה ניתן לתקן את המסך ? מכיר חנות אמינה וזולה? או לחילופין יכול לתת טיפים איך מזהים שזה מסך מקורי ולא תחליף סיני? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, התחדשתי באייפון 4 חדש (אורנג') והייתי מעוניין מספר סוגיות: 1. "היתוך" מידע בין ג'ימייל, פייסבוק ואנשי הקשר - האם יש אפשרות לאחד ולסנכרן את המידע המתקבל מאנשי הקשר במכשיר, ג'ימייל קונטקטס ופייסבוק. אם אני לא טועה יש אפשרות כזו במכשירי אנדרואיד. 2. סנכרון באמצעות בלוטות' - כיצד ניתן לסנכרן *אוטומטית* באמצעות בלוטות' את אנשי הקשר, הודעות (SMS) ותמונות/סרטונים שצילמתי במכשיר. 3. כיצד מבצעים גיבוי של אפליקציות מסדיה ו/או מאינסטוליוס? אני מבין שהאייטיונס לא ממש אוהב אותן ומוחק את האפליקציות עם כל המידע עליהם (כמו שיאים של המשחקים). 4. האם כל האפליקציות לשמירת הבטרייה באמת עובדות? תודה לכל העונים!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני מחפש איך לגרום לדפדפנים שלי chrome,firefox,default להראות flash באתרים שיש בהם. אפילו באתר של adobe אני לא רואה את ה-flash. ויש לי את הגירסא האחרונה של adobe flash player 11.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי ipaq ישן שהיה במשפחה מ 2004 אם מסך מגע כ 3 אינצ' עד עכשו הוא עבד בסדר והכול לפניי כמה ימים הוא החליט שהמסך מגע זז כלומר אני נוגע בו (אם העט או אם היד) אבל הוא חושב שנגעתי במקום שנמצא 20mm משם (ככה זה בכל השטח של המסך, זה זז באותו כיוון ומרחק בכל נקודה) עשיתי align screen זה חזר להיות תקין, אחריי 10 דקות שוב זז באיזה 5 mm היום זה היה מוזז ב 5mm כמו מקודם, התחלתי להשתמש (לא היה לי כוח לעשות align אז פשוט נגעתי במקומות המתאימים כדיי שהוא ילחץ איפה שאני רוצה). אחריי כמה דקות המרחק של האי התאמה השתנה (בקפיצה חדה) ל 20 mm בערך אם אני עושה align הוא עובד בסדר ואחריי כמה זמן שוב קופץ מה יש לו ? הוא נקי ולא קיבל מכה או משהוא
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום, פעם היו לי סוללות נטענות של GP עם מטען, איבדתי את רובן ויש לי 2 סוללות מעפנות עם מטען שבקושי מתפקד. רציתי לשאול אם הסוללות האלו משתלמות, כי אם כן אני מעוניין לקנות מטען + 4 סוללות AA סוללות+4 AAA שאני אקח את הכי חזקות שיש. אז שווה לקנות את הסוללות האלה או שיש משהו יותר טוב בשוק? ואם כן כדאי אז יש המלצה לסוג מסוים של מטען טוב שיכול להטעין גם AA וגם AAA (לא בהכרח באותו זמן)
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם אני מביא אייפון שנרכש ברשת פלאפון הוא יעבוד עם סים של אורנג' או הם חוסמים?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני שואל אותכם כי אני כרגע במן עבודה בשמירה ויש לי זמן לשחק ואני חייב להעביר את הזמן, האם כדאי לקנות אחד כזה ? אני ראיתי את זה המכשיר בגירסה החדשה SLIM http://www.mediagame.co.il/details.asp?id=2680 מה שלא הבנתי כשהתקשרתי אליהם הם אמרו לי המחיר 1900 שקל, ובאתר רשום 1700 , מה הגיוני בזה? הם הוסיפו בטלפון ואמרו שאני מקבל קופסא קשיחה בנוסף והיא עולה לבד 80 שקל, משחק מתנה וכרטיס זיכרון, אבל מה ששונה שלא רשום באתר זה הקופסא הקשיחה, לאן הלך ה 200 שקל הנוספים ? ועוד כשאמרתי שישלם במזומן אז הם אמרו 1850, מה שהם הוסיפו ואמרו שהם שמו גירסה פרוצה למכשיר, על זה הם כנראה לוקחים את השאר, האם זה כדאי ? משחקים אין לי בעייה להשיג. מה שבנוסף אני יצטרך זיכרון 4גיג'ה שבסביבות עולה 279 שקל ש…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלומות, קודם כל ברצוני להתנצל אם לא מדובר בפורום המתאים, פשוט לא מצאתי אחד שאני חושב אותו למתאים יותר. אז ככה - הH10 שלי לא בדיוק מתפקד כמו שצריך, הגלגלת שלו יורדת כל הזמן למטה וזה בהחלט הופך את השימוש בו למתיש(שלא לציין את העובדה כי אני לא יכול בגלל זה להשתמש בRockBox כי RockBox לא יכול לקלוט יותר מInput אחד בו זמנית ולכן הסמן פשוט יורד כל הזמן בלי אפשרות למשהו אחר..). לכן רציתי לתקנו, לצערי נגמרה לי האחריות לפני בערך חודשיים, והיא בכלל הייתה אחריות "בין לאומית"(גם לא בטוח, קניתי את המכשיר בארה"ב). פניתי לשתי חנויות מחשבים: ארקדיה ובאג. בארקדיה אמרו לי כי הם שולחים את הנגן להונג קונג למעבדות של iriver ואז אני אמור לקבל מiriver אימייל שמפרט את התקלה, האם היא ברת תיקו…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם, אז אחרי שדי ננעלתי על הNewman N1 יש לי מספר שאלות לפני שאני קונה. ראיתי בכמה אתרים שהוא תומך ב WCDMA/HSPA: 900/2100MHz ובכמה אתרים רק בWCDMA 2100MHz מה מביניהם הוא הנכון? ובאיזה רשתות סלולריות הוא אמור לעבוד לי? תודה מראש חיים
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש דרך גם לצפות וגם לערוך (ואם אפשר להיות חוצפן אז גם בעברית עם תמיכה בRTL) מסמכים דרך גוגל דוקס במערכת ההפעלה אנדרואיד?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לרכוש את ה-OnePlus 3T וכיוון שעוד לא יצא לי להתנסות ברכישת סלולארי (בפרט, סמארטפון) דרך אתר סיני וייבוא המכשיר לארץ אשמח למספר טיפים בנושא מכאלה שכבר עשו זאת בעבר. 1. מה עליי לחפש במכשיר עצמו? (רום גלובאלי / תדרי גלישה / מטען שתואם פעילות בארץ וכו'..) 2. למישהו ייצא להזמין דרך האתר הסיני gearbest ויכול לתת המלצה / דיס-המלצה לאתר? 3. מה לגבי עלויות מכס / מע"מ / מס קנייה? יש דרך שמעלה את הסיכויים להתחמק מתשלומים נוספים אלו? (כגון שילוח מהיר / איטי יותר, סימון דברים מסויימים על החבילה וכו') 4. האם ההזמנה שווה את זה? כלומר, במידה והמכס יעלו על המכשיר ואצטרך לשלם את הסכומים הנוספים, שלפי הבנתי מסתכמים בעוד כ-33% מעלות המכשיר, האם באמת שווה להזמ…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
http://www.iphones.co.il/wordPress/ @ http://www.flashoo.co.il/community/index.php?act=ST&f=4&t=22227 & עברית... http://www.handy.co.il/article.aspx?article_id=23 וקצת IPHONE MAGIC
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה. לפני שנה וחצי קניתי surface RT. מצב מעולה אין שריטה אחת. בא עם כיסוי. 1. בכמה לדעתכם אוכל למכור אותו? 2. איפה למכור אותו? יד 2? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני יודע שניתן לעדכן את תוכנת המכשיר הנ"ל כמו בהרבה מכשירים. רציתי לבקש מדריך או מישהו שיודע איך לבצע את זה שיוכל לעזור לי בהתקנה, בכמה זמן זה לוקח במה זה כרוך והאם יש צורך לגבות את כל המכשיר? בדקתי ב XDA, אבל שם לא מצאתי הרבה תמיכת עברית ברומים השונים, חוץ ממשהו של TOPAZ, אבל כמו שאמרתי אין לי מושג איך אני עושה את זה. כמו כן ראיתי שגם יש הרבה רומים שמגיעים עם WM6.5 מותקן בתוך, שווה? אפילו ראיתי ביוטוב מישהו שהתקין אנדרואיד על המכשיר הזה. מישהו יוכל לעזור? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, כרגע אני בעל מכשיר SE T630 שדי מעצבן אותי לאחרונה (בעיות טכניות ובעיות בג'ויסטיק) והתאהבתי בK800I שאחותי קנתה במבצע 50% באורנג'. אני כמעט סגור על הרכישה הזו, אך רציתי לדעת האם ישנם פלאפונים חדשים אשר עתידים לצאת בזמן הקרוב (חודשיים-שלושה) שיהוו שיפור משמעותי מפלאפון כמו K800I. אני מודע לכל הנוקיות המשוכללות ביותר האלה, אך אינני זקוק לדברים הללו (מה גם שהמחירים מופרזים). ראיתי פה דיון על מכשירים חדשים מבית SE, חוץ מהמראה החדש שלא ממש לטעמי כנראה שאינני מספיק מומחה בשביל להבחין בשיפורים הטכניים (אם שופרו בכלל) אז אודה לכם אם תפרטו את השינויים במכשירים. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי תגידו יש חנות בארץ שמוכרים בה אביזרים ל-SANSA (נרתיקים סוללות וכו') ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%a8-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%9e%d7%a6%d7%9c%d7%9e%d7%94-%d7%a9%d7%9c-%d7%a4%d7%a0%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%a7-%d7%9e%d7%92%d7%99%d7%a2-%d7%9c/
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
החלפתי את הDESIRE המזדקן והתחדשתי לי במכשיר חדש ונוצץ מביץ SAMSUNG שנרכש מחנות פרטית. עם הנתונים הבאים(בתמונה), המכשיר לא עבר תהליך ROOT וכלל עיברית מהקופסא, לאחר ההדלקה הוא הוריד שתי עידכונים שכנראה היו מינוריים לפי זמן הפעולה. בנוסף למה שכתבתי בכותרת: התפריטים מיושרים לימין ולמשל במכשיר הקודם שלי אותו ווידג'ט, לוח שנה הופיע מיושר לימין (DESIRE עם FROYO). האם יש פתרון לזה ללא ROOT והאם עידכון לJB 4.1.1 שכנראה יגיע מתישהו בקרוב יעזור? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מכשיר הדגל המשתלם הבא של היצרנית הסינית הצעירה יגיע ככל הנראה ב-14 ביוני, ובינתיים אנחנו נהנים מירידת מחיר של 50 דולר עבור צמד הדגמים שלה משנה שעברה קיצוץ במחירים היא לרוב אחד מהסימנים הברורים ביותר לכך שדגם עדכני יותר נמצא בדרך, ויש עניין לדלל את המלאים הקיימים – ולכן נראה שאנחנו מקבלים עתה סימן נוסף לכךשה-OnePlus 3 המסקרן נמצא ממש מעבר לפינה, כשגם ה-OnePlus 2 וגם ה-OnePlus X מקבלים קיצוץ במחיר הרשמי שלהם. ה-OnePlus 2, בגירסת ה-64GB שלו, זמין מעכשיו באתר הרשמי של היצרנית בעבור תג מחיר של 300 דולר בלבד, לעומת 350 דולר קודם לכם ו-390 דולר בהשקה – מה שהופך אותו לעסקה מעניינת מאוד, אפילו אם לוקחים בחשבון את שבב ה-Snapdragon 810 הלא-ממש-אידאלי שבו. הוזלה משמעותית עו…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הסמארטפון המוביל החדש של סוני נחשף בסרטון, אשר גם מאשר לכאורה את הפרטים המבטיחים ששמענו בימים האחרונים לכתבה: http://hwzone.co.il/רגע-לפני-החשיפה-המיועדת-צפו-ב-xperia-z5-בפעולה/
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות טלפון חדש בין עד 800 ש''ח (אפשר עד 1000 אם ממש שווה את זה) לא משתמש כבד מדי בטלפון (לא משחקים ולא אפליקציות כבדות אחרות). שימוש עיקרי לשמוע מוזיקה, ווטסאפ, שיחות (כמובן) וגלישה בדפדפן. דברים שחשובים לי זה מצלמה טובה וסוללה גדולה עם זמן שימוש ארוך. משתמש הרבה באוזניות למוזיקה. תודה רבה על העזרה!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפי מה שכתוב בוויקיפדיה הנקסוס 4 תומך ב-LTE חומרתית, אבל התוכנה שלו לא מאפשרת את זה. מישהו יודע מה כרוך באיפשור של LTE במכשיר כזה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-