גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
תוצאה של מעל 150,000 נקודות שנצפתה במאגר מבחן הביצועים Antutu מרמזת על שיפור מאסיבי שמצפה לנו בשוק הביניים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
- 1 follower
-
-
-
ליבת העיבוד החדשה שפיתחה NVIDIA, אותה תוכלו למצוא בנקסוס 9, מוכיחה עצמה כמתקדמת עד מאוד – אך תואר השבב העוצמתי ביותר בשוק עדיין הולך דווקא לשבב ה-A8X שבתוך ה-iPad Air 2 של אפל לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%91%d7%97%d7%a0%d7%99-%d7%91%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a2%d7%99%d7%9d-%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%9c%d7%99%d7%91%d7%aa-%d7%94-denver-%d7%a9%d7%9c-nvidia-%d7%94%d7%a2/
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
סרטון מעניין שהופץ ביו טיוב משווה את כל דורות האייפון מבחינת מהירות העלאת תוכנות, חזרה למסך הראשי ואינטרנט. מעניין לראות את הקרבה היחסית בין ה-3GS ל-4 (בהתחשב במעבד ה-1GHZ המותקן ב-4), ואת ההבדלים הגדולים בדורות הראשונים.
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
מערכת ה-Scorpio המתקדמת והמסקרנת מתקרבת להשקה, ואנחנו זוכים למבט על הדגם שאמור להעניק למפתחים את הכלים להפיק ממנה כל טיפת פוטנציאל לכתבה
-
- 6 תגובות
- 792 צפיות
- 1 follower
-
-
היורש של ה-Pixel XL נראה הרבה יותר טוב ממנו, בתמונה המודלפת והבלתי רשמית הראשונה שהגיעה אל הרשת לכתבה
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
- 1 follower
-
-
נוקיה 2700 חדש ב405 שח כולל כרטיס זיכרון 1 ג'יגה או 2700 חדש (+מתנה מגן מסך) ב397 שח סוני אריקסון W380I חדש מתצוגה ב399 שח סוני אריקסון J108 חדש ב414 שח סוני אריקסון Z770 חדש ב450 שח סוני אריקסון Z555I חדש ב450 שח או נוקיה 5130 חדש עם כרטיס זיכרון 1 ג'יגה ב460 שח? (חריגה בקטנה) מטרת המכשיר היא למוזיקה , מצלמה מומלצ אבל לא חייב משהו רציני דור 3 לא חייב גם לגבי חיבור 3.5 מ"מ לא חייב כי במילא אם צריך יש מתאם מחיר מקסימלי 450 מה עדיף מבין המכשירים האלו? (כולם נראים טוב גם מבחינה חיצונית וגם מבחינת מאפיינים) , אשמח אם תכוונו אותי ותמליצו לי על משהו מסויים מבין המכשירים בעיקרון איזה הייתם מעדיפים באופן אישי? אשמח לתגובות
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מבין המכשירים הבאים אילו מכשירים נראים לכם עדיפים? סוני אריקסון J108 נוקיה C5 נוקיה E5 או סמסונג S5620 Monte ? אין שימושים יותר מדי קריטיים, אני לא מחפש מכשיר סמארטפון מתוחכם מדי בגדול מחפש מכשיר שיוציא ויקבל שיחות וגם להודעות אבל אם יש על הדרך עוד דברים נוספים וגם שהמכשיר לא ייתקע ולא יהיה איטי אז זה אקסטרה דברים נוספים זה כמובן משחקים וכל מני פיצ'רים כמובן לא מסובכים מדי למכשיר סלולרי... הסכום המקסימלי לכרגע ולקבוצת המכשירים האלה הוא 1000 שח ללא אפשרות לחריגה אני גם לא בטוח אם להשקיע במכשיר יותר מדי כרגע, אולי אפילו 1000 זה הרבה מדי, פשוט , כרגע יש לי נוקיה 3120 ישן... ואני רוצה משהו קצת יותר חדש.... בכל אופן מהרשימה שלמעלה איזה מכשיר הכי טוב או עדיף? ואשמח גם להמלצות נ…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חשבנו שאולי הפעם יצרנית אחרת תצליח להקדים אותה, אך נראה כי לסמסונג היו תוכניות אחרות - מיד עם החשיפה של משפחת הדגל החדשה היא נוחתת בשלל חנויות מקומיות ומגלה כמה יעלו לכם מכשירי ה-Snapdragon 8 Gen 2 הראשונים בסביבהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 424 צפיות
- 1 follower
-
-
יש איזשהו טריק במבצע הזה של אורנג'? אני רוצה לעבור מסלקום לאורנג' ולקנות את המכשיר סוני אריקסון K800i שנמכר ב- 35 ש"ח לחודש ל- 36 חודשים (חצי מחיר). יש משהו שהם לא אומרים בנוגע למבצע הזה? יש מצב אחרי שנה הם יתחילו לקחת את המחיר המלא (70 ש"ח)? אם זה באמת עולה 35 ש"ח לחודש אני קונה את זה... תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ממש בימים האחרונים שוחררו פרטי המבצע של ההסכם של אורנג' ואלביט. לאלו שחשבו שמדובר במבצע איכותי כמו המבצע הקודם, לצערי מצפה אכזבה קשה. הרגע דיברתי עם נציג אורנג' וחשכו עיני: המחיר של הסמסונג גלאקסי S הוא 136 שקלים לחודש (כ-5000 שקלים ל-3 שנים), כאשר אין צפי למתי יגיע ה-S2 ואין אפשרות ל-iPhone 4 במסגרת המבצע. ההחזר החודשי לעלות המכשיר בחבילה שבה התעניינתי (1000 דקות, 700 הודעות, ללא הגבלה לרשת אורנג', 20 גיגה-בייט חבילת גלישה וביטוח מורחב) הוא סך הכל 75 שקלים כאשר החבילה עצמה עולה 143 שקלים (הכל כולל מע"מ). או שאני לא מודע למציאות היום בחברות הסלולארי או שהמבצע הזה פשוט לא משתלם. מה שמדהים פה הוא המחיר הכפול ממחיר השוק של הגלקסי S שכבר ה-S2 זמין במחיר נמוך מזה O_o. מישהו מכ…
-
- 8 תגובות
- 6k צפיות
-
-
רמקול של חברת JBL זמין במחיר מבצע, רק בשעות הקרובות בגירסה הצרפתית של החנות המקוונת לכתבה
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
עכשיו גלשתי וראיתי מבצע שידרוג מעניין בסלקום ומפתה אז התקשרתי ושאלתי והמצבע הוא שמשלמים 15 שקלים נוספים בחודש ומקבלים מכשיר חדש או שמדברים מעל 150 שקל ולא משלמים כלום. יש שמה כמה מכשירים לבחירה מסוגים שונים: נראה שהLG viewty הכי שווה שמה למרות שאני לא יודע אולי יש שמה מכשיר אחר שכדאי לבחור? אצלי זה בעיקר פלאפון לשיחות אני לא מחפש מוזיקה אבל מצלמה טובה יכולה להוסיף הרבה מה אתם אומרים מה כדאי לקחת?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחד ממכשירי הדגל הסיניים הכי מפתיעים בשנה שעברה זמין כעת לרכישה בעבור כ-180 דולר גם אם השם LeEco (לשעבר LeTV) לא מצלצל לכם מוכר, ליצרנית הסינית הצעירה הזו יש דיל שכדאי לכם לבחון ולשקול אותו. האתר הסיני הבינלאומי gearbest (וגם מספר אתריםמתחרים לו) מציע עתה את הסמארטפון המוביל של החברה משנה שעברה, ה-Le One Pro שנקרא גם X800, במחיר נמוך בהחלט של 190 דולר, אשר יכול לרדת גם לרמה של 179.9 דולר בלבד, עם הזנה של קוד הקופון 'LT1PGB' שמקנה הנחה של 10 אחוזים מן המחיר המלא. ה-X800 מציע מסך IPS בגודל 5.5 אינץ' וברזולוציה של 1,440×2,560 פיקסלים, שבב Snapdragon 810 מתומן ליבות של קוואלקום, זכרון RAM בנפח 4GB, נפח אחסון מובנה של 64GB, מצלמת 13 מגה פיקסל ראשית עם מבזק…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
החנות הסינית המקוונת Gearbest פוצחת במיזם מבצעים שעשוי להיות משתלם מאוד לזריזים שביניכם לכתבה
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אספנו עבורכם רשימה של דילים מעניינים ומשתלמים מתוך חנויותיה של אמאזון מסביב לגלובוס לכתבה
-
- 50 תגובות
- 10.7k צפיות
- 2 followers
-
-
יש מבצעים חדשים בשיחות מחו"ל לארץ בגולן טלקום גם SMS וגם אינטרנט. מישהו יודע לאיזה מדינות ומה זה אומר באמת? האם אפשר להתקשר לכל חברה בארץ או רק לגולן? או השימוש באינטרנט 6 GB כמו בחבילה תקף גם בחו"ל ללא עלות? נדמה שהפרסומת החדשה שלהם לא נותנת המון מידע על המבצע.
-
- 1 תגובה
- 3.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שמעתי על מבצע של 25 אחוז הנחה על אייפודים כאשר מחזירים מכשיר ישן של אפל זה נכון?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, http://www.cellcom.co.il/shop/phones/search_results/Pages/default.aspx?features=461a333c-b8d4-4012-9bf1-49ccaa5bbc14 - זו הפרסומת. איזה מהמכשירים עדיף, בלי קשר לסכום? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
בניגוד ללנובו, יצרנית סינית אחרת הבטיחה לנו מכשירים שבהם פאנל התצוגה תופס אחוז חסר תקדים מחזית המוצר הכללית - וגם עמדה בכך לכתבה
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, היכן ניתן להשיג אפליקציות חינמיות ל-iPhone 4, ללא רוגלות, וירוסים וכו'? המכשיר אינו פרוץ. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
http://www.ebay.com/itm/Extended-Battery-2000mAh-Samsung-Galaxy-S-II-S2-I9100-/280878390335?pt=PDA_Accessories&hash=item4165a81c3f מישהו מכיר את החברה? התנסה עם הבטריה הספציפית הזאת?
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
בזמן האחרון גיליתי שהMP3 שלי לא ממש מספיק לי, אז החלטתי להשתדרג... אני צריך המלצה לנגן טוב: -מסך גדול (לא ענקי...) וצבעוני -נפח של 4GB מינימום, זיכרון פלאש -אני לא מהאלו שיבואו ויתבכיינו על ההבדל הקטן שלא שומעים באיכות שמע, אבל שהאיכות לא תיהיה בזבל... -שיציג תמונות. לא בהכרח וידאו, אבל אם יש אז נחמד... -שיהיה קל וקטן. לא מתחשק לי להסתובב עם קופסא בכיס... -מחיר של עד, מקסימום, 700 ש"ח... חשבתי ללכת על ה-Sandisk Sansa e260, אבל המלצות מעולם לא הזיקו.
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
המכשיר מיועד לאדם בן 60. דגש על מערכת הפעלה ידידותית ונוחה, בלי יותר מדי פונקציות עודפות אלא התמקדות בניווט וזהו. מהן האפשרויות העומדות בפני?
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
היי, מבקש המלצה לאוזניית בלוטות' מצויינת, תקציב עד בערך 300 ש"ח, לחסוך אם אפשר. דרישות: תמיכה בכל טלפון בלוטות', לרבות Monte המחורבן ו-Galaxy S למיניהם. איכות שמע מצוינת, סינון רעשים טוב גם בזמן נסיעה עם חלון פתוח. זמן סוללה ארוך ככל האפשר וזמן טעינה קצר ככל האפשר. רצוי ממשק Micro USB. הרכבה על אוזן ימין או שמאל, ושלא יכאיב בתעלת האוזן. שיהיה אפשר גם לשמוע מוסיקה (A2DP ?). תודה. ד"א מחירי Galaxy SII צפויים לצנוח עם פרוץ SIII ? הייתי ביריד חבר בת"א ומציעים שם SII ב-3000 ש"ח אחרי הנחה. בדיחה, בזאפ המחיר המייצג הוא 10% פחות.
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-