עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by avihai007,

שלום, ברשותי מכשיר Archos 705 שנפל על הרצפה וכרגע כשהמכשיר נדלק רואים על חצי מסך פסים וחצי מסך נשאר לבן. לקחתי את המכשיר ל-PDA STORE ונאמר לי שם שאין להם חלקים למכשיר כזה, ולכן אפילו לא לקחו אותו לבדיקה. התקשרתי ל"הבולשת" שהיו יבואני ארכוס בעבר, נאמר לי על ידם שכרגע יבואן ארכוס הם באג וניתן לתקן אותו שם, התקשרתי לבאג והם אומרים שהם לא מתקנים מכשיר שלא נקנה אצלם וחייבים להציג קבלת קנייה. מישהו מכיר\יודע על מעבדה שניתן לתקן בא את המכשיר הנ"ל. עדיף באזור ירושלים אולם גם באיזור ת"א ואפילו בדרום זה יהיה בסדר. תודה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by LOL,

שלום, ההורים שלי יהיו בלונדון עוד שבועיים וחשבתי על להביא לי משם גלקסי הבעיה שאם אני לא אתן להם כיוון של חנות הסיכוי והמוטיבציה שלהם למצוא די קטנים רציתי לדעת אם מישהו מכיר רשת או חנות ספציפית שאפשר לשלוח אותם או אפילו להזמין מראש ולאסוף תודה

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. Started by J S Bach,

היי, התחדשתי בGPS של MIO דגם S505 והתוכנה שלו למחשב קורסת אחרי כמה שניות. יש פיתרון? בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  4. במידה ויש לי E72 שמחובר לאינטרנט, ומחשב/לפטופ שלא מחובר, האם יש אפשרות לחבר בין השניים, ולהפוך את הסלולארי לשער לאינטרנט, ובכך לגלוש במחשב ? במידה וכן, כיצד ? תודה

5. אהלן, אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון, ואני לא בטוח שאני מבין את הקטע של המהירויות. לפי מה שקראתי כרטיס זיכרון עם מהירות גבוהה הוא רלוונטי בעיקר למצלמות דיגיטליות ולזמן הטעינה שלהם בין צילום לצילום , אז אני לא בטוח שזה רלוונטי לסלולרי. וההבדל במחיר בין כרטיס זיכרון במהירות נמוכה למהירות גבוהה הוא ממש ענק, ויש מהירות X60 ועד X600 ויותר אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון של 32 גיגה לסלולרי שלי 1. יש משמעות למהירות? ואם כן, איזו מהירות כדאי לי? 2. מישהו יכול להמליץ על משהו מחו"ל (כי מהמחירים פה בארץ גבוהים בטירוף...)

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  6. Started by es88,

אין מגבלת תקציב. הייתי מעוניין לקבל המלצות לגבי טלפונים הכי מתקדמים, שהם אינם טאצ', והם לא בלאקברי, מה יש לשוק להציע ? (אני משער שזה דיי עושה סינון)

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  7. יש ברשותי מכשיר nokia N85 ואני רוצה לחבר אותו למחשב נייד ושהחבילת גלישה במכשיר של 1 GB תשמש אותי לגלישה במחשב הנייד.. שימושי הגלישה הם אתרים קלים ולא צפייה בסרטונים ולכן אני חושב שזה יספיק.. מישהו יודע כיצד אני יכול לעשות את זה ? תודה לכל העוזרים, תום.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by es88,

קיבלתי הצעה זהה לכל המכשירים הנל: איזה מכשיר עדיף יותר? (לי באופן אישי אין שימושים מיוחדים או העדפות, סתם לשמוע את דעתכם מניסיון) E72, Milestone, N86, W995

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  9. ככה.. לאחר שהוצאתי את הבטריה , הכנסתי והדלקתי את המכשיר.. המסך כולו לבן (לא מהבהב), אבל אני יכול לקבל שיחות ולהוציא! חיפשתי קצת באינטרנט וראיתי שיש באמת בעיה להרבה אנשים, אבל הבעיה היא שהמסך מהבהב או מסך לבן. הפתרון לפי מה שראיתי הוא לצרוב גירסא חדשה בזיכרון של המכשיר. השאלה היא... האם בגלל שאני מקבל שיחות ומוציא (למעשה אפשר לעשות כל פעולה במכשיר אם יודעים את סדר המקשים, אפילו לצלם).. הבעיה האמיתית שלי היא שהמסך נדפק? מה שכן, זמן קצר לפני שזה קרה.. נוצרו לי 3 פסים לבנים לאורך המסך בצד שמאל, ועכשיו כשאני משחק עם המכשיר רואים פסים כהים לאורך המסך. משהו יודע אם לאלה שיש את הבעיה הנפוצה יכולים לשחק עם המכשיר? (הכוונה לעשות פעולות רגילות) או שהמכשיר לא מגיב בכלל?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. עזרה

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  11. Started by itaykoren,

שלום לכולם, כתבתי את הפוסט הזה ב XDA , וחשבתי למה לא לתת קישור אליו פה, היות וזה יכול להיות שימושי להרבה משתמשים במכשיר שצריכים לעשות UNROOT מכל מיני סיבות ולא מעוניינים בשיטות מסובכות, או פשוט לא מצליחים למצוא שיטה נורמלית. היתרון הגדול בשיטה זו היא שהיא לא מצריכה שום חיבור למחשב, שום הורדת תוכנה (למעט TERMINAL EMULATOR , שכמעט לכולם יש) והיא כוללת רק הקלדה של כמה שורות של קוד פשוט. אז הנה הלינק להוראות, ואנא קראו גם את האזהרה המצורפת: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=753742 אשמח לשמוע חוות דעת ממישהו שהצליח / לא הצליח בתהליך. לי באופן אישי זה עבד.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by koko0,

יש לי מיילסטון [חדש מסלקום] וכל פעם שאני מוריד [מחובר דרך ראוטר מטר ממני] הוא כותב לי הורדה נכשלה. פעם ב4 ניסינות בערך אני מצליח. יש רך לסדר את זה? וד"א אני עם לאנצ'ר פרו פלוס מעודכן. עם Live wallpaper הוא זז מאוד לאט וגם התפריטים נפתחים לאט. זה בעיה מוכרת? יש דרך לפטר מזה?

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  13. או wifi, זה לא צריך להיות באיכות גבוהה, סבירה בסטריאו, ועדיף כמובן זול וכמובן רכיב שיקלוט את זה. המטרה היא לחבר רמקולים למחשב, ולחסוך בסיבוכיות החוטים תודה משהו כזה יתאים? http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.27212

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  14. Started by D.r Bit,

שלום לכולם מחפש המלצה למכשיר כף יש GPS .. חשוב שיהיה אמין ועם מסך גדול .... מה אתם מציעים איזה מכשיר היום נחשב למכשיר אמין איכותי טוב ?.... :

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  15. שלום לכולם חג שמח ושנה טובה! אני רוצה לקנות כמה דברים מהמרקט באנדרואיד ויש לי ויזה נטען. מה אני עושה? כשאני מגיע ל-google checkout אז הוא מבקש ממני פרטי משלם, כתובת, וכו' וכו' ויש לי רק את המספר של הויזה, תוקף ו-CVC. אין פרטי משלם כי זה ויזה נטען ואני לא יודע מה לרשום שם בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. קודם כל, אני לא שם את הנגן על מקסימום ווליום עם אוזניות! יש לי נגן Iaudio i7 של Cowon וכשאני שומע עם אוזניות הווליום בערך על 15-22 מתוך 40 . כשאני רוצה לחבר את הנגן ברכב דרך חיבור ה AUX שמתי לב שרצוי להרים את הווליום של הנגן עד המקסימום (או ממש קרוב למקסימום) בשביל שישמעו טוב. השאלה היא האם זה עלול לעשות נזק לנגן (בטווח הקצר או הארוך) תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by assaf990,

מאיפה אני מוריד? האם אני צריך את כל ה pc suite ששוקל 300 מגה? אני בסך הכל רוצה שה-XP יכיר את הכבל של הנוקיה ואוכל להשתמש בו כ- USB. תודה

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  18. Started by עוד מישהו,

שלום, לאחרונה רכשתי את המכשיר הנ"ל ובאמת מכשיר נהדר! אין מילים. בכל מקרה רציתי לדעת אם המקשי התאורה (החזור ואפשרויות) הוא בצבע ורוד כזה? הוא לא לבן לחלוטין אלא יש לו צבע ורוד/ סגול ממש בהיר ???

19. היי אני שוקל לקנות טלפון חדש בעל אופציה לשידור מוזיקה בסטריאו דרך BLUETOOTH. המון מכשירים היום באים עם כניסת PL 3.5 סטנדרטית לחיבור אוזניות רגילות, אך אני די בטוח שעם השימוש האינטנסיבי שלי היציאה הזו תתקלקל ממש מהר (המגיעם). אז חשבתי, האם קיים מתאם שיקבל את האות מהטלפון, ב-BT, ואליו יתחברו אוזניות רגילות? יש לי כבר אוזניות שאני מאוד אוהב (סנהייזר CX400) ואני לא רוצה לרכוש אוזניות BT סטריאו נפרדות אלא לעשות שימוש בשלי. (גם בגלל מחיר של אוזניות איכותיות וגם כי כבר יש לי משהו איכותי שאני אוהב) מישהו נתקל בפתרון כזה? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. ההורים שלי נוסעים עוד חודש לברצלונה ורציתי לקנות פלאפון חדש, מישהו מכיר חנויות או מפעילות שם שאפשר לקנות דרכן, ואם זו אחת הארצות ששווה לקנות או שהמחירים יהיו כמו בארץ ? תודה, ודים.

• 2 תגובות
    • 981 צפיות
  21. Started by xtract1,

מחכים להמלצות שלכם

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by F430,

בקיצור מצאתי את זה ביוטיוב אני מת לשים אותו על הפלאפון!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by eranratzon,

שלום קניתי את הנגן, עדכנתי לגירסה האחרונה - 2.13 (במכשיר היתה 2.11 ) כשהעברתי לנגן שירים בעברית, השמות שלהם מוצגים הפוך אני מכיר D2 ללא ה+ שהעברית שלו בסדר גמור- לא הפוכה. האם זה עניין של גירסאות? האם אני יכול להתקין גירסה של D2 למכשיר +D2 ? תודה ערן

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  24. Started by Holography,

יש לי אותו כבר כמה שנים טובות אך זאת הפעם הראשונה שיש לי צורך בניגון של קובצי FLAC, הקטעים פשוט אינם מופיעים בתיקייה, והיא מוצגת כריקה. בדקתי גם עם FLAC'ים ממקורות אחרים וגם אותם לא הצליח לקרוא כלל. גרסת ה-firmwire היא 2.02, אומנם עתיק אבל הוא אמור לדעת לקרוא FLAC מהקופסה, הלא כן?

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  25. Started by YINON110,

בע''ה, שלום חברים, יש לי נגן MP3 -SANSA CLIP, יש לו תמיכת תפריטים בעברית אולם השירים מוצגים בחירבושים כאלה, רציתי לדעת אם יש אפשרות לתמיכה מלאה בעברית כך שגם שמות השירים יוצגו בעברית? *אם היה כבר דיון על זה אשמח לקבל הפניה אליו. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 911 צפיות

דיונים חדשים בפורומים