עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by card,

שלום אני לפני רכישת טלפון חכם. צריך עצה.. תודה.. card

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. שלום רכשתי דרך אי-ביי מכשיר סמסונג ויברנט T959 שנעול על רשת t-mobile איך משחררים את הנעילה ואיך מעדכנים שייתמוך בעברית? תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by ConRoe X Fire,

הם יש מכשירים אחרים שדומים לאייפד שניתן להשיג בארץ כיום? האם כדאי לחכות לירידת מחירים של האייפד? האם זה יהיה בכלל בקרוב? תודה.

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. אהלן, אני שואל כי הבנתי שנכנס איזושהי רפורמה בנוגע למדיניות החזרים וכו'. אני למשל מחוייב לסלקום על נטסטיק, סתם משלם עליו 140 לחודש למרות שאני כבר לא משתמש בו (WIFI 10 מגה בבית). לבטל את זה לפני כמה חודשים היה עולה 1400 ש"ח קנס. עכשיו הבנתי שזה משהו כמו 8 אחוז מהחשבוניות האחרונות שלך, זה נכון? אני פשוט מת לבטל את העסקאות המחורבנות שחתמתי בגלל שטות שלי..אם אפשרי כמובן, אם לא, נדפקתי

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  5. Started by YohaiM,

תוכנת ה-Skype עובדת,נכון לכרגע,פשוט בצורה גרועה על ה-Wildfire של HTC. זה לא קשור למעבד החלש שלו,כי יש לי תוכנה בשם Truphone,שברגע שהיא מצליחה להתחבר לשרת(וזה קורה מעט מדי),שומעים בה חלק. יש גירסה מיוחדת של Skype,שנכתבה ע"י חברת 3 Mobile האנגלית,אבל אני לא יודע אם היא תעבוד לי על המכשיר,כיוון שהם בונים על התחברות למרכזיות שלהם.(זה לפחות מה שהבנתי) יש להם עמוד באינטרנט,שבו אפשר לקבל את התוכנה למכשיר,גם אם אתה לא ברשת שלהם,אבל לא הולך לי שם,כי יש לי תחושה,שהעמוד הזה מיועד רק למי שגר באנגליה. יש למישהו פיתרון נורמלי בשבילי? תודה, יוחאי.

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  6. Started by gkman,

שלום לכולם. לא מזמן קראתי שאמור לצאת נגן PMP של סמסונג (שהוא בלי רכיבי הטלפון) והוא אמור להקרא גלקסי S העיניין הוא שאני רואה שיש אותו והוא כן פלאפון. אני מאוד מבולבל- מישהו יכול לעזור? (בבקשה אל תציעו לי את הגלקסי 50- אני מודע לקיומו - הוא קיבל רייטניג גרוע ואני לא מעוניין בו)

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by yuvalm2,

אבקש המלצה למכשיר GPS ייעודי לרכב. האם ניתן בד"כ לשדרג תוכנות ולהתקין תוכנות חדשות בקלות על המכשירים האלה? אילו תוכנות נחשבות למוצלחות?

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  8. Started by ag43,

אני מעוניין לקנות מכשיר פשוט לאמא שלי עם תכונות מסויימות: .1 מכשיר סליידר או צדפה. 2. מקשים גדולים שלא קשה ללחוץ עליהם. 3. מסך באיכות טובה (לצפיה בתמונות של הנכדים ששולחים לה בהודעות). 4. תצוגה גדולה על המסך, כלומר "פונט" מספרים גדול. 5. פשוט לשימוש. 6. איכות שמע טובה. נשמע קצת מצחיק אבל יש פלאפונים ששכחו את זה. זה הכל סה"כ. אין לי כרגע תקציב מדוייק, אני מעוניין במכשיר עם התכונות האלו ובלי תוספות מיותרות (סמארטפון, מצלמה טובה וכו'). המכשיר מיועד לשימוש ברשת סלקום. לא משנה דור שני או שלישי. אשמח להמלצות.

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. היי נעים מאוד אני רוית חדשה כאן קיבלתי הצעה מאורנג לגביי אייפון או גלאקסי I9000 השיקולים שלי הם כאלה גלאקסי שמעתי עליו רבות אבל המצלמה לא משהו כלומר בלי פלאש ומשתמשת דיי הרבה במצלמה יש לי N97 ואני מרוצה מהמצלמה לגביי האייפון מפחדת מחוסר אחריות שפתאום יאבד לי יגנב ישבר ואין ביטוח נשמע לי מפחיד כי אם יאבד אז סתם אשלם על מכשיר שאין לי באייפון יש פלאש והקטע ששנייהם אותו מחיר [ לכן ההתלבטות שלי קשה מה אתם אומרים מה מיוחד באייפון ?

• 21 תגובות
    • 4.3k צפיות
  10. http://www.tgspot.co.il/sprint-kyocera-echo-dual-screen-android-phone/ http://www.youtube.com/watch?v=zk7nf6TNHH4

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by card,

אני מחפש תוכנת GPS לישראל, אבל שעובדת offline - כלומר שהמפות נמצאות על המכשיר, ולא דורשות חבילת Data כמו ב-Google Maps למשל. תודה

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  12. אהלן בימים אלה אני מחפש לעצמי נגן מוזיקה חדש בעבר היה לי אייפוד נאנו הדור הרביעי שנהנתי ממנו עד מאוד, עד, שפתאום הסוללה שלו הלכה ונעשתה חלשה עד לעכשיו שהוא לא נדלק גם אם מחובר לחשמל מאז אני משתמש בפלאפון W995 של SE בתור נגן גם והוא עושה עבודה מעולה אלא שיש כבר הרבה מוזיקה ואם מחפשים שיר מסוים זה לא נוח לכן אני החלטתי לקנות לעצמי אחד חדש אממא אני לא יודע אם לחזור לאייפוד יקר ודומיו או ללכת על משהו פשוט כמו הסאנסה אבל אני רוצה שיהיה לי משהו שדומה לג'יניוס של האייפוד או הסנס מי של סוני אריקסון ולכן שאלתי אליכם היא האם יש עוד משהו שדומה לאפשרויות האלה ופועל טוב? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. האם יש פלאפון עם תקשורת BT ו WIFI שניתן להתעלל בו מבחינת תוכנה? להתקין עליו עוד מערכת הפעלה נניח? משהו שהוא כמו מחשב מבחינת גמישות תוכנה וגם יודע להוציא שיחות אם לא אז אשמח להמלצה על פלאפון עם BT ו WIFI במחיר טוב (אני לא מחפש הרבה מעבר) אבל אשמח להבין - האם זה שיש לו WIFI אומר שאני יכול להעביר קבצים או לגלוש באינטרנט האם זה שיש לו BT אומר שאני יכול להשתמש בעכבר ומקלדת BT ? או בעצם - כמה הוא "מסורס" ביחס למחשב? כמובן שגם לינק לנושא יתקבל בברכה תודה רבה, אריה

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  14. היי אני אמור לקבל את המכשיר בעוד ימים מספר (אם לא יתפס לו במכס...) ואני מעוניין לעדכן אותו מ-2.1 לגרסת הפרויו. האם כדאי להתקין גרסת קסטום? במה היא עדיפה על פני הגרסה המקורית? האם בכלל יצאה גרסת 2.2.1 רשמית ל-Captivate\At&t?

• 1 תגובה
    • 967 צפיות
  15. Started by Slash87,

מישהו מכיר משהו בסגנון? אני מדבר על מתקן שמתחבר לחשמל בעל יכולת להטעין מכשירי יו אס בי, ובנוסף שיהיה בעל סוללה כך שאוכל לשלוף אותו מהחשמל ולהטעין את הפלאפון שלי במדבר סהרה. אם מישהו מכיר משהו כזה, אני אשמח להמלצות. בנתיים מצאתי את זה ב DX http://www.dealextreme.com/p/solar-powered-rechargeable-2600mah-portable-power-pack-with-6-led-flashlight-red-laser-black-54477 למישהו יש נסיון איתו?

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. שלום לכולם כבר בערך שנתיים שיש לי nokia xm5800 הוא דיי נוח לי מכמה סיבות וכבר אני ימנה אותן ובכל זאת אני מעוניין להחליף את המכשיר לאחד קצת יותר מתוחכם כרגע מתוכנן Samsung Galaxy S ואכשיו לבעיות : אני רוכב קטנוע ויש לי דיבורית scala rider לקסדה 1.השלמתי עם כך שאף אחד ממכשירי המגע לא יעבוד לי כשאני עם כפפות (המצב הקיים בזמן נהיגה) 2.ההכי חשוב מבין כולם לnokia יש caller name מובנה ונוח מאוד אם הסלולר לא יושב על המעמד שלו מול העין אלה בכיס ,בתיק או במצב של גשם מתחת למושב ,כשניכנסת שיחה המכשיר אומר לי את שם המתקשר וזה מאוד חשוב לי 3.בצימוד לאוזנית Bluetooth המכשיר יודע לשנות את הפרופיל שלו וככה הצילצול לא קורע לי את האוזן בזמן שהוא מצלצל אלא ניכנס לפרופיל נעים יו…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by omershk,

שלום לכולם, אני מתכנן לרכוש בקרוב iPhone דרך eBay והייתי שמח אם אנשים שהתנסו בזה יוכלו לתת קצת טיפים בכל הנוגע לביטוח בארץ (הבנתי שיש בעיה כלשהי), מכס שמשלמים על המכשיר ועוד כל מידע שיכול להיות רלוונטי. תודה מראש, עומר.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. שלום לאיזה טלפון חכם יש את תוכנת ה-Calendar הכי טובה? תודה

• 1 תגובה
    • 968 צפיות
  19. עד עכשיו הדבר היחיד שראיתי שמעבר השפה הוא מעצבן אבל ליורוקום יש אפליקציה שפותרת את זה. למישהו יש עוד דברים שהוא גילה על המכשיר אחרי הקניה?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Vinnie Boombotz,

שלום, ניסיתי להכניס מספר רינגטונים למכשיר, אבל ברינגטונים שאמורים להיות תחת הקטגוריה של "מותאם אישית" נמצא תמיד רינגטון אחד ויחיד, למרות שבתיקיה של אייטונס מופיעים כל הרינגטונים שהכנסתי. גם שאני נכנס למכשיר דרך אייטונס, מופיעים כל הרינגטונים, אבל במכשיר עצמו יש רק רינגטון אחד מביניהם במותאם אישית. אם אני מוחק אותו, מופיע רינגטון אחר מהרינגטונים. יש לי מערכת הפעלה 4.2.1 אם זה רלוונטי. עברתי כבר על כל המדריכים... אני יודע בדיוק איך ליצור רינגטון והם כולם באיזור ה-30 שניות, כך שהבעיה היא לא ברינגטונים עצמם. כולם יכולים לפעול במכשיר, הבעיה היא שתמיד מופיע רק רינגטון אחד. מישהו עוד נתקל בבעיה? מישהו יכול לעזור???? תודה רבה ויום טוב.

21. Started by wooper,

שלום אני עובר לתקופה מסוימת ממקום מגוריי לאזור אחר לגמרי עכשיו אני צריך מכשיר שיעזור לי להתמצא בסביבה ושיהיה הכונה לאיפה ללכת כמה שיותר מידע יותר טוב חוש ההתמצאות שלי לא הכי טוב לכן השאלה אם GPS הכי מומלץ אז איזה דגם?

22. שלום אנחנו לקוחות פלאפון ואני שדרגתי את המכשיר שלי ל Samsung Galaxy S ועכשיו אני לא יודע איזה פלאפון כדאי להביא לאמא שלי. האפשרויות הן: Samsung Galaxy S Apple iPhone 4 Sony Ericsson X10 מה שאמא שלי רוצה בעיקר בפלאפון: נוחות שימוש סוללה חזקה מצלמה טובה שלא יהיה מסובך. שהדברים הבסיסיים כמו למשל לשלוח SMS/להתקשר/לחפש איש קשר יהיו פשוטים ולא מורכבים. בקיצור פלאפון למישהו מבוגר שלא כל כך מתמצא בכל העולם החדש אבל רוצה לנסות אותו. אז על איזה פלאפון אתם הכי ממליצים ?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by Guarding angel,

מכשירי הסלולר הפכו לחלק בלתי נפרד מחיי היום יום שלנו,הם נמצאים איתנו בכול מקום אם בעבודה ואם סתם בשיעור ותפקידיו רק הופכים מגוונים בשנים האחרונות : אם שהפך למכשיר מולטימדיה רב עוצמה שניתן לשמוע מוסיקה,לחבר לטלוויזיה,לצלם וכדומה. אם שהפך למערכת ניווט ניידת. אם שהפך למשרד נייד. אם שהפך למן "קונסולה ניידת". והרשימה רק ממשיכה וממשיכה... באיזה מכשיר אתם משתמשים כעת?[br]פורסם בתאריך: 4.02.2011 בשעה 03:20:46 נכון להרגע משתמש ב-Samsung Wave בהמשך יוחלף ל-Samsung Captivate.

• 22 תגובות
    • 3.2k צפיות
  24. שלום לכל דוברי הגרמנית כתבה קצרה ומעניינת על המסך של אייפד 2: http://www.benm.at/2011/02/02/ipad-2-display-seriennummer-verat-spezifikationen/ אשמח אם תוכלו לומר לי במה מדובר...

• 3 תגובות
    • 985 צפיות
  25. שלום מישהו כאן יודע במקרה באיזה חנות אפשר לקנות טלפון Windows Mobile, עם גרסא 6.1 או 5? לא גרסא 6.5, ולא 7.. 6.1 ומטה.. בזאפ לא ממש נשארו דברים, חוץ מאופציה אחת ממש מעפנית. אודה לכם אם אתם מכירים חנות שיש לה עדיין במלאי משהו כזה, ואם תוכלו להגיד לי את שמה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים