עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by omertgm,

שלום, כרגע חי טוב למדי עם נוקיה 1616, יחס עלות תועלת הכי טוב שיש למכשיר סלולרי. אני מחפש המלצות למכשיר "חכם", הקריטריונים שחשובים: 1) מחיר- אני לא רואה שום סיבה בעולם לשלם יותר מ 1000, מקסימום 1200 ש"ח על מכשיר - זה התקציב. 2) מסך לא גדול מדי, סביבות 4 אינצ'. 3) סוללה מה שיותק חזקה ועם אפשרות להחלפה. כרגע טעינה בנוקיה מחזיקה לי יותר משבוע. אני מוותר על זה בצער רב אבל רוצה לצמצם תלות חשמלי כמה שיותר. 4) פנס\לד (ולא רק פלאש) - חובה. 5) אפשרות הרחבת זיכרון. 6) תמיכה טובה בעברית. 7) עדיפות למכשיר שאפשר לקנות בארץ. מעדיף לא להתעסק עם רומים אבל אם יש מכשיר שעם החלפת רום יעשה אותו משמעותית טוב יותר (ברמת הקריטריונים הנ"ל) אז זה בסדר גמור. רוב תודות!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אני מחפש תוכנה להקלטת שיחות הטלפון שלי במוטורולה דיפיי פלוס. התקנתי כבר הרבה תוכנות ואף אחת לא עובדת. יש פתרון?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. היי אני מחפש איך לגרום לדפדפנים שלי chrome,firefox,default להראות flash באתרים שיש בהם. אפילו באתר של adobe אני לא רואה את ה-flash. ויש לי את הגירסא האחרונה של adobe flash player 11.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by m1ke,

מעדיף שיהיה של חברה מוכרת כגון energizer או משהו בסגנון, לא משהו עלום שם מ dx. כנראה גם יקנה במהלך הטיול בארה"ב ככה שאין בעיה עם זמינות.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. הסמארטפון הכי זול של היצרנית הסינית הופך לזול עוד יותר לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94-redmi-2a-%d7%a9%d7%9c-xiaomi-%d7%a2%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%95-%d7%91%d7%9b-300-%d7%a9%d7%97/

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. היי, אני מנסה לקנות כמה טאבלטים, שניים עבור המעבדה בה אני עובד, ואחד לסבא הראשון אמור להיות לפיתוח באנדרואיד ולשימוש בדמואים. ככה שחשוב שיהיה עם גרסת אנדרואיד יחסית חדשה, לא צריך להיות גדול מדי (סביבות 8'') ועם מסך ורמקולים טובים. עד עכשיו היינו משתמשים בנקסוסים, אבל אני בטוח שכבר יש אופציות טובות יותר כיום. השני נועד לניסויים עם קשישים כך שיתאים גם לדרישות של סבא. צריך להיות עם מסך גדול (10'') אבל קל מאד ודק, וכמו כן עם תצוגה ורמקולים טובים. הוא לא צריך להיות הכי מהיר וחזק בעולם, וצריך לתת בלאנס טוב של מחיר וביצועים. אני יודע שזה ממש מקשה, אבל לצערי אין לי תקציב מוגדר. אני לא רוצה להתפרע עם מכשירי דגל cutting edge, אבל זקוק למכשי…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. אחרי שקיבלנו צמד הכרזות בקצה הגבוה של מנעד המחירים - הגיע הזמן להכיר את בציר שבבי הסמארטפונים עבור שוק הביניים שילווה אותנו בשנה החדשה לכתבה

8. צמד דגמים חדשים של היצרנית הקוריאנית, אשר משתייכים לכאורה למשפחת ה-K הטרייה, מופיעים ברשת כשהם מצויידים בשבבי ה-Snapdragon 430 מתומני הליבות סדרת מכשירי ה-K של LG, שהוצגה לראשונה בתערוכת CES בתחילת השנה, היא הנסיון המשמעותי ביותר של החברה בשנים האחרונות למתג ולהמציא את עצמה מחדש בשוק הסמארטפונים המוזל, שעמוס במתחרים שאפתניים. התוצאה הייתה מעורבת, כך נראה, ובעוד שדגם ה-K10 הבכיר בסדרה שנחת לאחרונה בישראל עולה כ-850 ש"ח בלבד – הוא עדיין מגיע אך ורק עם שבב Snapdragon 410 מרובע ליבות וותיק, שנמצא על גבול האי-רלוונטיות בעולם המובייל של שנת 2016. כעת, נראה שביצרנית הקוריאנית מתכננים לרענן או להרחיב את משפחת ה-K פעם נוספת – עם תוספת כח עיבוד בלתי מבוטלת. לפי נתו…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. חשבתי שזה אותו הדבר..

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by yonatan.mendelson,

מספר השקות רשמיות של סמארטפונים בולטים מגיעות לישראל, בנסיון לכבוש את הצרכנים רגע לפני שה-Galaxy S8 נחשף לכתבה

11. Started by huber,

לא משנה מערכת ההפעלה (אנדרואיד או ווינדוס), חייב מסך 1080P. מישהו מכיר משהו שכזה? רצוי בארץ?

12. Started by danh2,

טוב אז ככה אני בעיקרון הולך להתחיל מנוי חדש בסלקום או אורנג' במסלול חיילים עכשיו זה הולך ככה : סלקום: יותר יקרים במנוי החודשי על הטלפונים עצמם, לדוגמא מכשיר שעולה עצלם 44 ש"ח לחודש עולה באורנג' 29 ש"ח המבצע שלהם לחיילים זה 39' אגורות לדקה לכל הרשתות. אורנג' הטלפונים יותר זולים במחינת תשלום חודשי. המצבע שלהם לחיילים הוא 44 אגורות לדקה הראשונה ואחרי זה 28.7 אגורות לדקה, לכל הרשתות. עכשיו נראה שאורנג' יותר טובים אבל איך השירות של שניהם והקליטה והאיכות דיבור ובעיקרון מה עדיף במחינת חברה? ועוד שאלה, אם זה אותו מכשיר בסלקום ואורנג' אז זה בסופו של דבר אותו מכשיר, כאילו הם לא משנים בוא איזה משהו...

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  13. מחפש מכשיר לראיית לילה טוב (אני מתכנן לקנות בחול עד 800$) אם למישהו יש המלצות ומבין בזה אני ישמח לשמוע תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Ash Binary,

יש לי ipaq ישן שהיה במשפחה מ 2004 אם מסך מגע כ 3 אינצ' עד עכשו הוא עבד בסדר והכול לפניי כמה ימים הוא החליט שהמסך מגע זז כלומר אני נוגע בו (אם העט או אם היד) אבל הוא חושב שנגעתי במקום שנמצא 20mm משם (ככה זה בכל השטח של המסך, זה זז באותו כיוון ומרחק בכל נקודה) עשיתי align screen זה חזר להיות תקין, אחריי 10 דקות שוב זז באיזה 5 mm היום זה היה מוזז ב 5mm כמו מקודם, התחלתי להשתמש (לא היה לי כוח לעשות align אז פשוט נגעתי במקומות המתאימים כדיי שהוא ילחץ איפה שאני רוצה). אחריי כמה דקות המרחק של האי התאמה השתנה (בקפיצה חדה) ל 20 mm בערך אם אני עושה align הוא עובד בסדר ואחריי כמה זמן שוב קופץ מה יש לו ? הוא נקי ולא קיבל מכה או משהוא

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. המכשיר החדש בקו ה-Vibe הבינלאומי של לנובו מסתמן כמתחרה מעניין עבור שוק הביניים התוסס לכתבה: http://hwzone.co.il/סמארטפון-ביניים-נהדר-בהתהוות-פרטים-על/

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. Started by psybrain,

שלום לכולם, אני רוצה לשאול אותכם חברה איפה אני יכול לקנות את המכשיר בלי אף נגיעת בנאדם ! אני גר בחיפה הייתי בחנות eline, pelecom , best mobile כל המכשירים בחנויות האלה פתוחים והם עוד משקרים בטלפון אומרים סגור לחלוטין אתה בא לסניף הדביקו מדבקות אחרי הפתיחה בצורה ברורה ויותר מזה המטענים שמוכרים עם המכשירים האלה הוא מטען של גלקסי 3 בצבע שחור. אני רוצה לקנות מכשיר סגור ״לחלוטין״ ועם מטען אורגינלי לבן של הנוט 2 ! איזה חנות אפשר לסמוך עליה ולקנות ממנה ? רצוי איזור חיפה או תל אביב חשוב לציין צבע אפור

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by keevrosh,

שלום. חיפשתי להתקין סיאנוג'נמוד לגלקסי שלי. כיוון שאני לא מבין בנושא בכלל חבר שלח לי את הלינק הנ"ל ואמר שאמור להיות קל יחסית להתקין דרכו. http://beta.download.cyanogenmod.org/install הורדתי את התוכנה לגלקסי וכשעמדתי להתקין אותה קיבלתי הודעה unsupported device, sorry your device is not currently supported by the cyanogenmod installer you may continue to prepare your device for installation at your own risk דיברתי אתמול עם מישהו שאמר לי שאין הבדל בין 9100 ל 9100t. מישהו יודע אם זה בטוח להמשיך את ההתקנה על ה 9100t שלי? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. Huawei מציגה שני מכשירי ביניים מרשימים עם סוללות בקיבולת גבוהה ותגי מחיר תחרותיים במיוחד לכתבה: http://hwzone.co.il/huawei-%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%a7%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8%d7%99-%d7%94-honor-4x-%d7%95%d7%91%d7%90%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%a4%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%94-6/

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. לפי מה שכתוב בוויקיפדיה הנקסוס 4 תומך ב-LTE חומרתית, אבל התוכנה שלו לא מאפשרת את זה. מישהו יודע מה כרוך באיפשור של LTE במכשיר כזה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by eliom,

שלום. יש לי אייפון עם גירסה 7.0.4 פרוץ. ושאני פותח את הספארי. הוא נפתח וישר נסגר. ויש לציין שעשיתי רסטור למכשיר. ולא עזר. תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. אהלן, יש לי בעבודה Cisco 887W שהוייפיי שלו מעולה אבל , הTRANSFROMER בכלל לא רואה אפילו את הSSID ע"מ להתחבר ! בנוסף לזה יש לי בעיה חמורה עוד יותר , אני יכול להפוך את האייפון שלי ל"נתב" WIFI כדי לגלוש עם מחשב נייד דרך הדור שלוש. וכל מחשב או פלאפון יכול להתחבר אליי , והTRANSFORMER שלי בכלל לא רואה את הSSID שאני יוצר. עכשיו קראתי איפהשהו שלאנדרואיד בחלק מהגרסאות יש בעיה עם AD-HOC , שהוא לא תומך. מישהו מכיר על מה מדובר ומכיר פיתרון לTRANSFORMER ? ואם לא - מישהו יכול להפנות אותי לפורום שאני אשאל בו באנגלית אפילו ???? * יש לציין שביצעתי את העדכון האחרון הזמין + אני מתחבר לכל רשת אחרת עם אותה הצפנה , וגם הפלא שלי משדר SSID ללא הצפנה כלל.

22. שלום לכולם יש לי גלקסי s1. התקנתי עליו סיאנוגן 9 .גרסאות לילה. אני לא מוצא אופציה להשתיק או להנמיך את הווליום של אפליקציות שעובדות ברקע בזמן שיחה נכנסת. יש לי רדיו שמופעל ואם נכנסת שיחה אז אני גם שומע את הרדיו. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by nadavgot,

התקנתי אצלי את INFINITUM-LBRv1.1.1 הטלפון עובד מצויין, מהיר ואינטואיטיבי מתמיד - אבל הסוללה נגמרת מהר מאוד ונטענת לאט מאוד אני מסיק מזה שהרום מצריך הרבה סוללה. בהגדרות שנכנסתי לבדוק ראיתי שהמסך לוקח חלק ניכר מהאחוזים בסוללה והמע' הפעלה לא כ"כ הרבה אבל יש לי הרגשה שהמכשיר מסנכרן ומעביר כל הזמן מידע - גם כשהסנכרון "כבוי" אני לא מדבר על הודעות וואס-אפ וכ'ו אלא ממש הטלפון מתחמם ולמעלה בהעברת נתונים אני רואה כל הזמן חצים ו-H. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. קניתי אוזניות עם מיקרופון ולא מצליחה שישמעו אותי. האוזניות של muller ווינדוס 7 אם זה משנה. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.