עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by m1ke,

מעדיף שיהיה של חברה מוכרת כגון energizer או משהו בסגנון, לא משהו עלום שם מ dx. כנראה גם יקנה במהלך הטיול בארה"ב ככה שאין בעיה עם זמינות.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by noodle,

שלום רב, האם חנות האפליקציות של סמסונג מיועדת גם לגלקסי S? קראתי שבחנות של סמסונג יש 13 אלף אפליקציות אך בקישור לחנות בגלקסי S אני רואה כמה בודדים בלבד. נכנסתי לאתר של סמסונג ושם אפשר לבחור רק מכשיר WAVE. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. Started by LIOR42,

יש לי נגן של חברת סאן דיסק ושאני מחבר אותו הוא אומר שהוא לא מצא דרייבר ובדיסק של ההתקנה אין גם כן דרייבר איך אני מסדר את זה?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by ConRoe X Fire,

If you have accidentally felt that you may be riding the tech wave with your super latest high tech gadget, Nokia might just be able to prove you wrong. Nokia Research Center and the University of Cambridge (UK) have put a lot of effort into creating the Morph. The Morph is mobile handset indeed, but there's more to it. It's a nanotechnology-driven concept device, which is on display at the New York Museum of Modern Art for a taster of the time when today's super gadgets will be museum exhibits of prehistoric knowledge. The Morph is a concept that shows what nanotechnology can bring to mobile devices: flexible materials, transparent electronics and self-cleaning surfa…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Born2Kill,

שלום וברכה, איפה אפשר לקנות מעמד לקטנוע שלי (עדיפות לקליפס שיתפוס את המשקף), וכמה זה עולה? תודה לעונים!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. אני מחפש תוכנה להקלטת שיחות הטלפון שלי במוטורולה דיפיי פלוס. התקנתי כבר הרבה תוכנות ואף אחת לא עובדת. יש פתרון?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. היי, אני מנסה לקנות כמה טאבלטים, שניים עבור המעבדה בה אני עובד, ואחד לסבא הראשון אמור להיות לפיתוח באנדרואיד ולשימוש בדמואים. ככה שחשוב שיהיה עם גרסת אנדרואיד יחסית חדשה, לא צריך להיות גדול מדי (סביבות 8'') ועם מסך ורמקולים טובים. עד עכשיו היינו משתמשים בנקסוסים, אבל אני בטוח שכבר יש אופציות טובות יותר כיום. השני נועד לניסויים עם קשישים כך שיתאים גם לדרישות של סבא. צריך להיות עם מסך גדול (10'') אבל קל מאד ודק, וכמו כן עם תצוגה ורמקולים טובים. הוא לא צריך להיות הכי מהיר וחזק בעולם, וצריך לתת בלאנס טוב של מחיר וביצועים. אני יודע שזה ממש מקשה, אבל לצערי אין לי תקציב מוגדר. אני לא רוצה להתפרע עם מכשירי דגל cutting edge, אבל זקוק למכשי…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אני צריך המלצה לסמארטפון לאחי הקטן, שיהיה לפי קריטריונים מסוימים - מסך 4" לפחות, שיהיה מצלמה קדמית ואחורית סבירות, שלאחורית תהיה פלאש, שיהיה אפשרות לצילום וידאו 720, 8 ג'יגה זכרון, שיריץ משחקים בצורה סבירה ושיהיה 8 ג'יגה זכרון לפחות. די הרבה קריטריונים, הכי זול שקופץ לי זה הגלאקסי 2, אשמח להמלצות.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by איתי גרין,

למישהו יש את הקשוחה האחרונה והסבר איך להתקין אותה תודה רבה זה הנגן הכי חדש RUIZU H8 אנדרואיד WiFi MP4 נגן Bluetooth 5.0 מגע מלא מסך 4 אינץ 16GB מוסיקה נגן וידאו עם FM, הקלטה, ספר אלקטרוני - AliExpress

10. Started by meirdor,

שלום, ידידה שלי טסה חודש הבא לארה"ב ואני ביקשתי ממנה לקנות לי פלאפון חדש . אני מחפש סמרטפון עד 500 דולר...יש לי כמה שאלות: 1.האם פלאפון מארה"ב של AT&T או של אחת החברות האחרות(וריזון) ניתן לפריצה או שחייבים פלאפון unlocked כלומר ,פרוץ? 2.איפה ניתן לרכוש את הפלאפונים האלו חוץ מאמזון,בסט ביי וחנויות האינטרנט האלה,לא נראה לי הגיוני שהמחירים יהיו גבוהים יותר בארה"ב מאשר באיביי כולל משלוח 3.ואולי אחת השאלות החשובות ביותר איזה מהפלאפונים הכי כדאי לקנות: א.נקסוס 1 ב.htc desire ג.htc legend ד.samsung galaxy s ה.iphone 4g ו.בלקברי סטורם 2 שהוא גם הכי זול אני רוצה לציין שאני סטודנט ,והכי חשוב לי זה גלישה באינטרנט אז שתהיה חווית גלישה,שלא יהיה מפלצתי מבחינת הגודל וכמובן שלא יישר…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by kobibo,

מתלבט בין הנגנים הבאים: 1. iaudio cowon i9 8GB 2. iriver E150 8GB 3. sansa fuze 8GB חשוב לי מאוד: א. תמיכה בשמות עיבריים. ב. יצירת playlist בצורה פשוטה עדיף מסיפריה ג. איכות טובה. ד. הרחבת זיכרון - יתרון בלבד

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. המכשיר החדש בקו ה-Vibe הבינלאומי של לנובו מסתמן כמתחרה מעניין עבור שוק הביניים התוסס לכתבה: http://hwzone.co.il/סמארטפון-ביניים-נהדר-בהתהוות-פרטים-על/

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. Started by qwerty1,

יש לי כמה תחנות רדיו עם כתובת IP שאני מאזין להם, זה לא תחנות רדיו במובן הטכני (לא משודר בשום מקום בעולם בFM\AM) קיימת אפליקציה שתומכת בזה? (לוידוס יש מלא תוכנות - מדיה פלייר BSפלייר וינאמפ... כמעט כל נגן)

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Danman,

היי, עקב גסיסתו של הCowon X5 שלי אני מעוניין להתחדש בנגן חדש. מה שחשוב לי בעיקר זה איכות סאונד שלא תרד מהרמה שהתרגלתי אליה עד עכשיו. בנוסף גם אשתמש בו לסרטים/סדרות בנסיעות אז איכות הוידאו (והמסך) ותאימות הפורמטים חשובה גם כן. לא כך כך חשוב לי שטיקים כמו משחקים, אפליקציות וכו' (ע"ע ipod touch), למרות שWIFI יכול להיות נחמד. בתכלס אני צריך נגן מולטימדיה איכותי, עם נפח גדול יחסית (יש לי כיום 15 ג'יגה של מוזיקה בלי סרטים..) אפשר להעלות תקציב אם נדרש. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by omri_ro,

האם ניתן לתכנת בTASKER שאחרי זמן מסויים(N דקות) מהרגע שהיתה שיחה שלא נענתה הוא יריץ לי משימה שהגדרתי לו(שליחת הודעה בסגנון "עזוב אותי באמא'שך" למתקשר)?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. קראתי על שירות חדש של גוגל כדי למצוא טלפון שאבד. נקרא android device manager. נכנסתי להגדרות והשירות הזה כבר מופיע אצלי והפעלתי אותו . (Settings > Security > Device Administrators) מה עכשיו אבל? איך אני משתמש בזה? צריך להתקין משהו על המחשב? תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. Started by יוסי 7071,

איך אני עושה קוד נעילה בg2 ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. הסמארטפון הכי זול של היצרנית הסינית הופך לזול עוד יותר לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94-redmi-2a-%d7%a9%d7%9c-xiaomi-%d7%a2%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%95-%d7%91%d7%9b-300-%d7%a9%d7%97/

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by miaoo673,

היי, ממיר הסרטים שמגיע עם הנגן מוציא את כל הסרטים מסנכרון. האם קיימת תוכנה מומלצת במקומו?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. חשוב להגיד שאף פעם לא היה לי מכשיר עם מסך מגע,ואני חושב שהגיע הזמן! קודם כל חשוב לי שהמכשיר יהיה יחסית מהיר ובלי תקיעות,שהמצלמה תהיה באיכות סבירה. לא מבין כל כך בפלאפונים מה טוב מה כדי מה לא טוב ולא כדי אז אני משאיר לכם את זה. התקציב שלי הוא עד 1500 שקל.. אם יש חריגה קטנה והיא באמת באמת שווה את זה, אשמח לשמוע. אגב אם אתם ממליצים לי על המכשיר אשמח לשמוע עליו פרטים ולמה כדי לי ללכת עליו סליחה שחפרתי, צום מועיל וגמר חתימה טובה עריכה- חבר המליץ לי על Nokia 5800 - מה יש לכם להגיד על המכשיר?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  21. יש לי את האפליקציה והכל טוב ואני מרוצה. העניין הוא כשאני נכנס להודעות, ואז לוחץ על איש קשר שאיתו כבר התחלתי "שיחה", המקלדת עדיין לא מופיע לי ואני צריך ללחוץ על החלונית הלבנה שבה מכניסים את הטקטסט כדי שהמקלדת תצוץ לה "מלמטה". זה משהו שיש בכל המקלדות? משום מה נדמה לי שב-Smart Keyboard זה לא כך, אבל אולי אני טועה. אשמח לדעת אם אני טועה או לא ואם זה רק בסלייד - האם ואיך אפשר "לתקן" את זה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by oba3k,

הי, אני רוצה לשדרג את הZUNE 30 שלי או את הפלאפון שלי. אני מפש פלאפון או PMP שמנגנים DIVX ויש להם TV OUT. כתוביות זה + גדול גם WIFI + דפדפן יעזור מאד. מה האפשרויות שלי?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by winds,

אפל עושה זאת שוב. הנה הסרט על iPhone

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום לכולם בעקבות הנושא הקודם רכשתי את הסלולרי Nokia N93i, ועכשיו אני צריך להוסיף לו עברית על לוח המקשים. החברה אשר עושה זאת מבקשת לדעת איפה ארצה למקם את האותיות, באיזה סדר ובאיזה צבע. כך נראה לוח המקשים של המכשיר: http://www.allaboutsymbian.com/reviews/images/n93ikeypad.jpg http://www.allaboutsymbian.com/reviews/images/n93ilandscape2.jpg אופציות הצבעים לאותיות המודפסות הן: שחור, לבן, צהוב, אדום, כחול, תכלת, סגול, כתום, אפור וירוק. האותיות המודפסות לא יושפעו מתאורת לוח המקשים של הטלפון. חשבתי על אותיות מהצד העליון, בצבע אפור: אופציה שניה היא בצבע שחור: יש המלצות? רעיונות? אני צריך לדעת עד מחר בבוקר אני מעדיף שהן תהיינה קלות להבחנה,קריאות אך לא בולטות. …

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by roeesnir,

קניתי 3 מצלמות Xiaomi MiJia 360° מgearbest. המצלמות מגיעות עם מנואל בסינית, הורדתי את האפליקציה ואני לא מצליח להתחבר למצלמות. יש רעיון למישהו?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.