גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
אני שוקל לקנות את ה defy plus, אני מניח שהוא מגיע בגרסא ישנה של אנדרואיד. האם יש עדכון רשמי לגרסא שלו, ואיזה גרסא הכי חדשה ניתן להתקין (מבחינת עדכון רשמי) על המכשיר ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלשום הלכתי עם האוזניות למכון ללא המכשיר והשארתי את האוזניות בתוך כיס המכנסיים שלי... יום למחרת בבוקר אמא שמה את המכנסיים בכביסה ואני שכחתי מהאוזניות ולכן המכנסיים התכבסו ביחד עם האוזניות.. כלמקרה, הוצאתי את האוזניות רטובות לגמרי וישבתי אותם כמה זמן עם פן.. לאחר מכן הפעלתי אותן ובאוזניה אחת עדיין שמעו ממש חלש(בשניה שמעו בסדר) אז נשפתי לתוך האוזניות עם הפה ואז שמעו נורמאלי בשניהם(לא כמו מקודם) אז חיברתי אותם למחשב אתמול בלילה ונתתי לPLAYLIST שלי לרוץ איתן כל הלילה.. מין BURN IN רק בלי מטרה מסויימת.. בבוקר שקמתי האוזניות היו פשוט אני לא יודע מה קרה אבל איכות השמע שלהם וגם העוצמה נהיו כאילו יותר חזקים מאי פעם ושומעים בהם פשוט מדהים! אני לא יודע מה איתכם אבל הם יצאו מהסיפ…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קוואלקום שוברת את שיא התדר שלה עם תוספת קלה לביצועי העיבוד הכללי ולביצועי העיבוד הגראפי, וגם קישוריות Wi-Fi מהירה יותר - הכירו את השבב שתרצו לראות במכשיר הדגל אותו אתם מתכננים לרכוש בחודשים הבאים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל, אני לא שם את הנגן על מקסימום ווליום עם אוזניות! יש לי נגן Iaudio i7 של Cowon וכשאני שומע עם אוזניות הווליום בערך על 15-22 מתוך 40 . כשאני רוצה לחבר את הנגן ברכב דרך חיבור ה AUX שמתי לב שרצוי להרים את הווליום של הנגן עד המקסימום (או ממש קרוב למקסימום) בשביל שישמעו טוב. השאלה היא האם זה עלול לעשות נזק לנגן (בטווח הקצר או הארוך) תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש לשדרג את הנייד שלי מה שממש חשוב לי זה שיהיה נגן עם איכות סאונד גבוהה רצוי מסך גדול מכשיר דק אם אפשרי וכמה שיותר נפח למוזיקה מחפש להשקיע באיזור ה2000
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין בקניית סמארטפון. התקציב שלי הוא עד 1200. אני מעוניין לרכוש את הסלולרי מחנויות בארץ ולא מחו"ל (איביי, אמאזון). חשוב לי שהסלולרי יהיה סמארטפון בעל WIFI ומערכת הפעלה אנדרואיד, בעל טאץ' טוב (אני מניח שהבנתם את הכוונה, טאץ' מהדור החדש יחסית) ומצלמה טובה (5 מגה פיקסל ומעלה). תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.samsung.com/uk/support/detail/supportPrdDetail.do?menu=SP01&prd_mdl_cd=GT-I9000RWYORG&srchword=GT-I9000%2fRW8 העלו USER MANUAL לגירסה החדשה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, התחדשתי באייפון 4 חדש (אורנג') והייתי מעוניין מספר סוגיות: 1. "היתוך" מידע בין ג'ימייל, פייסבוק ואנשי הקשר - האם יש אפשרות לאחד ולסנכרן את המידע המתקבל מאנשי הקשר במכשיר, ג'ימייל קונטקטס ופייסבוק. אם אני לא טועה יש אפשרות כזו במכשירי אנדרואיד. 2. סנכרון באמצעות בלוטות' - כיצד ניתן לסנכרן *אוטומטית* באמצעות בלוטות' את אנשי הקשר, הודעות (SMS) ותמונות/סרטונים שצילמתי במכשיר. 3. כיצד מבצעים גיבוי של אפליקציות מסדיה ו/או מאינסטוליוס? אני מבין שהאייטיונס לא ממש אוהב אותן ומוחק את האפליקציות עם כל המידע עליהם (כמו שיאים של המשחקים). 4. האם כל האפליקציות לשמירת הבטרייה באמת עובדות? תודה לכל העונים!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי מסלקום מחשב נייד קטן של אסוס עם מוקדם מובנה שרק מכניסים לו תסים עכשיו הכנסתי את הסים זה מוצא אינטרנט CH אבל זה מבקש סיסמה מאיפה אני אמור להביא אותה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עומד להתחיל ללמוד באוניברסטיטה, והחלטתי שאולי יהיה כדאי לי לקנות אחד. אשמח לקבל המלצות למחשב כף יד שיתאים לצרכים לימודיים. מכיוון שאני ממש לא יודע כמה מחשבים כאלו עולים אני לא אתן תקציב, אלא רק אבקש המלצות. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש ברשותי פלאפון מדגם 3100 של נוקיה (צביקה פיק). המכשיר לא מזהה שום כרטיס סים, לא של סלקום ולא של אורנג'. איך אפשר לבדוק אם הוא מקולקל או סתם חסום?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אפליקציה שמטרתה לחסוך את המצבים הבאים: 1. אתה עסוק ולא רוצה לקבל שיחות כרגע. 2. אתה בחול ולא רוצה לקבל לא שיחות ולא סמסים. 3. אתה מתקשר לחבר שעסוק והוא לא עונה - סתם חיכית לצלצול 3-5 שניות 4. אתה מתקשר לחבר שעסוק והוא עונה ואומר שהוא לא יכול לדבר כרגע - סתם חיכית לצלצול ושילמת על שיחה (למי שאין חבילה ללא הגבלה). כדי לעבוד באופן מלא צריך שלשני הצדדים יהיה את האפליקציה. מה היא עושה? 1. אתה מסמן שאתה לא זמין לשיחות וכן זמין לסמס מוסיף כמה מילים, מעלה תמונה אם בא לך. 2. חבר שלך בא להתקשר אלייך 3. השיחה נעצרת ומופיע מסך שמראה את הסטטוס שלך ומציע לו לשלוח סמס במקום. מה עוד היא עושה? מאפשרת לתזמן סטטוסים כך שיתחלפו אוטומטית. מאפשרת לשלוח למישהו הודעה מובנית שחיפשת אותו (במקום סמ…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי לטיול מצלמה חדשה - KODAK M340 . ועכשיו כשאני מחבר את המצלמה היא לא עובדת כוכנן נשלף. ז"א שאין תיקיה עם כל התמונות ב-"המחשב שלי" וניתן לראות את התמונות רק דרך התוכנה. כשמחברים אותה, המצלמה עובדת כמצלמה ולא ככונן נשלף (בניגוד למצלמות האחרות שהיו לי שכן פעלו ככונן נשלף ופשוט כשהיו מחברים אותם הייתה תיקיה כמו בDOK ) אני רוצה להגדיר את המצלמה ככונן נשלף-איך ניתן לעשות זאת? אם ניתן בכלל...? הסיבה לכך היא שבטעות אח שלי לחץ על הכפתור DEALTE ALL PICTURES , והיו לי שם כ-400 תמונות מהטיול לצרפת , שמאוד חשובות לי , והתקווה האחרונה שלי היא לנסות תוכנות של שיחזור, הבעיה שאני לא מוצא כיאלו את התיקיה שממנה אני רוצה לשחזר... תודה רבה מראש...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יתחיל מזה שקראתי בוואלה כתבה על אופרה מיני החדש גרסא 4. הורדתי, התקנתי. והתחלתי לגלוש. היום אני מתקשר 444* ובודק מה מצב החשבון שלי (אני בסלקום) ונאמר לי שאני צריך לשלם 50 שקל על אינטרנט(גלשתי 5 פעמים). הענייין שיש לי חבית דור 3. אחרי שהנציג הסביר לי ולא נתן לי זיכוי אלא הטבה, 90 דקות חינם. ההסבר שלו שגלשתי בWAP ולא בפורטל של סלקום. השאלה האם יש איזושהי דרך לגלוש באופרה דרך חבילת דור 3, ולא דרך WAP?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי Galaxy S3 וגם Lenovo S930 היום ב Galaxy S3 שהוא עם 2,100 נפח של סוללה הוא היה עם 37% ושמתי אותו לטעינה במטען (לא מקורי) של 2.1A והוא תוך 10 דקות עלה ל- 53% מ- 37% עם ה- Lenovo שהוא עם 3,000 נפח סוללה היה עם 50% סוללה והמטען של 2.1A לא משפיע על המהירות הטענה שלו מה יכול להיות הגורם שהוא לא נטען גם מהר כמו ה- Galaxy S3 ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך שיהיה לו נגן טוב, מצלמה איכותית ועדיף גם מקשים נוחים. התקציב בכותרת... תודה ויום טוב
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רכשתי את האוזניות הנ"ל עבור המכשיר הנ"ל משום מה לפעמים בזמן שאני שומע מוזיקה יש הפסקות של כמה שניות, כמו שדיסק "קופץ" זה ממש מציק. יש למישהו מושג ממה זה יכול להיות ?, או איך אפשר לפתור את זה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כמה תחנות רדיו עם כתובת IP שאני מאזין להם, זה לא תחנות רדיו במובן הטכני (לא משודר בשום מקום בעולם בFM\AM) קיימת אפליקציה שתומכת בזה? (לוידוס יש מלא תוכנות - מדיה פלייר BSפלייר וינאמפ... כמעט כל נגן)
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקשרתי אליהם, והם טענו שההרשמה דרך האתר בלבד, וכשאני נכנס לאתר, צריך לקבוע מועד לקבלת ה-SIM, ובאופן קבוע כל הימים מלאים. (ובעצם, אי אפשר לבקש אפילו לקבל את ה-SIM) אני לא מצליח להבין את זה. מה קורה שם? מישהו אחר נתקל בתופעה הזו?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי אייפד 2 שרכשתי משומש מאדם מבוגר. אמא שלי החליטה שהיא גם רוצה אייפד כדי לקרוא ספרי בישול ומגזנים אז לקחתי אותה לאיידיגיטל ורכשנו את האייפד החדש. אחרי שעות של התעסקות עם המכשיר, גלישה באינטרנט, קריאת טקסט ועוד הגעתי למסקנה המסך לא resolutionary ולא נעליים. כל המבקרים "המקצועיים" ברשת (בעיקר ב-YouTube) שעושים זום X1000 כדי להמחיש את צפיפות הפיקסלים המדהימה של Retina ניפחו את השיפור בחוויה. נכון, המסך החדש יותר טוב. ההבדל בא לידי ביטוי בעיקר בטקסט. השיפור מורגש בעיקר בטקסט קטן. במקרה הזה ההבדל באיכות משמעותי מאוד. אם אתם משתמשים באייפד בעיקר לקריאה, גלישה באינטרנט, צפייה בקבצי PDF אולי המכשיר ישתלם לכם. אבל לא הכל מושלם בעולם Retina. למסך החדש יש גוון ורוד/צהוב (תלוי …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.iphones.co.il/wordPress/ @ http://www.flashoo.co.il/community/index.php?act=ST&f=4&t=22227 & עברית... http://www.handy.co.il/article.aspx?article_id=23 וקצת IPHONE MAGIC
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הוצע לי הנגן הבא: bross , דגם ma2181gb פיצ'רים עיקריים מאתר החברה: - מסך ענק "2 - נפח 1GB. - אפשרות הרחבה בעזרת כרטיס זיכרון SD 2 חיבורי אוזניות. - רמקול פנימי. - עברית מלאה. - אפשרות לקריוקי. - מציג שמות שירים. מה ששמתי לב בחנות : - סוללה פנימית. - עברית הפוכה - וידאו בפורמט AMV . מה זה ? - המסך באמת גדול מאד , אבל לא איכותי. - ללא אזניות ניתן לשמוע כמו בטרנזיסטור . - איכות שמע עם אזניות ממש גבוהה. כל הסיפור הזה ב-369 ש"ח. בחנות אמרו שניתן לקבל בנוסף כרטיס SD של 1GB בתוספת 49 ש"ח. מה אתם אומרים ? מה זה הנגן הזה :s05:? מישהו מכיר ? על פי הפיצ'רים נשמע כמו עסקה סבירה פלוס. עפ"י השם ? וואלה , לא יודע . ??? עוצו עיצה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי רכשתי את המכשיר לפני יומיים בערך במחיר טוב מאוד (900שח כולל משלוח,המכשיר במצב מצוין למעט כמה שריטות על חלוק האחורי של הפאנל) אין לי ניסיון חזק עם המכשיר חוץ מכמה פעמים שהיה לי אותו סתם לבדיקה. האם יש למישהו ניסיון איתו?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המכשיר נרכש אתמול. טענתי עד שהגיע ל100% ובלילה השארתי ללא טעינה מחובר לרשת. בבוקר מראה 100% ובהגדרות תחת סוללה מופיע "אוסף נתונים, אנא המתן" זו תקלה ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-