גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,790 דיונים בפורום זה
-
http://www.techradar.com/news/computing/pc/eee-pc-supertest-which-next-gen-subnotebook-is-best--426555?artc_pg=1
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
טוב אז אני צריך המלצה ל2 פלאפון חובה שיהיה תמיכה בWIFI אחד בסביבות ה1200 שקל ואחד עד 2000 ועדיף שיהיה מצלמה, לא צריך משהו טוב במיוחד...
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני חושב שהטלפון הקולע עבורי מבחינת מחיר/תמורה הוא HTC ONE S, במיוחד לאור שלל הביקורות החיוביות עליו. אפשר לקנות במחיר דומה, 2400 ש"ח, עם מהירות מעבד 1.5GHz או 1.7GHz. הביקורות שקראתי משבחות את חיי הסוללה, אבל מתייחסות כולן לגירסת 1.5GHz. האם גירסת 1.7GHz תזלול יותר סוללה? 15% יותר?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פתאום ראיתי שהוא נמכר בפנדס ב-1550 וזה די זול.. מסך ענק,ארכוס חברה ידועה,30 ג'יגה... הדבר היחיד ששמעתי עליו זה שהאיכות סאונד שלו לא מי יודע מה טובה.. מה אתם אומרים??? מישהו שמע/ראה וכו'?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש ברשותי מכשיר sansa m240 , המכשיר אצלי פחות משבוע , עד עכשיו עבד נהדר , עכשיו משום מה אחרי שהוא נדלק הוא נשאר עם המסך הראשון ולא מאפשר לנגן שום דבר ולא מאפשר לי חיבור למחשב ... יש איזה דרך לאפס אותו ? או פיתרון שמישהו מכיר ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני שונא את הצלילים שיש בפלאפון הזה ומה שאני בעצם שואל זה שהאם אפשרי לשנות את הצלילים והצילצולים למה שאני רוצה(SMS) ואם כן איך...תודה רבה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה היום בטעות נשפך כוס מיץ על הנקסוס שלי מיד הצלתי אותו וחשבתי שהכל בסדר אבל מאז הטראק בול עושה אור אדום בלי הפסקה מחיפוש קצר בגוגל האור מודיע על מים במכשיר הוצאתי הכל את הסוללה הכרטיס סים והזיכרון נתתי לו זמן להתייבש ייבשתי עם מגבת צימרונים בחריצים מה לא עשיתי- אני מחזיר את הסוללה והבעיה ממשיכה. למשהו יש עצות איך לייבש לגמרי את כל המים? תודה! עריכה: יש לציין שהכל עובד, פרט לזה שהוא קצת משתגע- דבר שהוא לא נוהג לעשות הוצאתי בינתיים את הסוללה ליתר ביטחון
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מנסה לקנות כמה טאבלטים, שניים עבור המעבדה בה אני עובד, ואחד לסבא הראשון אמור להיות לפיתוח באנדרואיד ולשימוש בדמואים. ככה שחשוב שיהיה עם גרסת אנדרואיד יחסית חדשה, לא צריך להיות גדול מדי (סביבות 8'') ועם מסך ורמקולים טובים. עד עכשיו היינו משתמשים בנקסוסים, אבל אני בטוח שכבר יש אופציות טובות יותר כיום. השני נועד לניסויים עם קשישים כך שיתאים גם לדרישות של סבא. צריך להיות עם מסך גדול (10'') אבל קל מאד ודק, וכמו כן עם תצוגה ורמקולים טובים. הוא לא צריך להיות הכי מהיר וחזק בעולם, וצריך לתת בלאנס טוב של מחיר וביצועים. אני יודע שזה ממש מקשה, אבל לצערי אין לי תקציב מוגדר. אני לא רוצה להתפרע עם מכשירי דגל cutting edge, אבל זקוק למכשי…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב.. קודם כל שלום. יש לי באיזור ה1200 שקל והחלטתי ללכת על הE270 (שש ג'יגה) בזמן שהייתי מאושר מההחלטה שלי שמתי לב להמון דיונים שמדברים על בעיות עם הנגנים.. לדוגמא ראיתי המון דיונים על נגנים שלא נפתחו.. זה משהו שכיח? או שאפשר להזמין בראש שקט? ואם אפשר אוזניות שיהיו יותר טובים מהאוזניות סטוק עד 100 שקל (שנכנסות לתוך האוזן.. לא היותר עבות) מפנדה בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לשמוע דרכו מוזיקה בפלייר שברכב. איך אני מחבר?יש בפלייר ברכב רק יציאה של AUX לאוזניות כלשהן.צריך לקנות משהו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, כמי שעושה את צעדיו הראשונים בעולם הסמארטפונים (בעליו הגאה של מכשיר נוקיה 3100) אני מעוניין לרכוש עבורי ועבור אשתי שני מכשירים בתחום המחירים 1000 עד 1300 ש"ח. סדרת ה Xperia מסתמנת כאופציה מועדפת לאור חוות דעת שהתקבלו כאן ובאתרים נוספים. הדרישות הינן: 1. מכשיר 1 - מצלמה ראשית סבירה. מצלמה קדמית נדרשת. גלישה נוחה באינטרנט (גודל מסך, רזולוציה). 2. מכשיר 2 - מצלמה ראשית - לא משמעותי. מצלמה קדמית לא נדרשת. גלישה נוחה באינטרנט (גודל מסך, רזולוציה). לאור ריבוי המוצרים מסדרת ה Xperia בתחום המחירים שציינתי אבקש לקבל: 1. הסבר בסיסי לגבי פרמטרים נוספים שעלי לשקול לדעתכם בעת הרכישה לאור הדרישות שציינתי 2. הסבר בסיסי לגבי פערי המחירים (למשל, למה ה GO יקר מן ה U למרות נחיתות מבח…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מטען AC מנגן קודם שהיה לי (ג'נרי), אני רוצה להשתמש בו כדי להטעין את האייאודיו 7 שלי מהחשמל. ספק' הDC שלו הם כאלה: DC5V+-10%, 200-300mA. האם זה בטוח להשמש בו עם הנגן, יש אפשרות שחיי הסוללה ייפגעו בגלל זה? ואם יש מישהו עם המטען AC המקורי אז שירשום בבקשה את הספק' שלו. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , אני מחפש סמארפון בסביבות ה1200 ש"ח. מבדיקה קצרה שערכתי ראיתי את הsony ericsson ray . חשובה לי מצלמה טובה , יכולת gps , גלישה באינטנרט , וכמובן שהמכשיר יעובד בצורה חלקה ונעימה. האם יש פלאפון עדיף שניתן לשקול בעל יתרון בפרמטרים הנ"ל?.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה המכשיר עם המצלמה הכי טובה? כמה הוא עולה? מה כשאי לקנות לצרכי צילום? ובמחיר סביר?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש סמרטפון עבור אמא שלי תקציב עד 1000 ש"ח תודה לכל מי שיעזור.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי 3 מצלמות שמתחברות עם חיבור רשת לראוטר (חיבור RJ סטנדרטי) השאלה שלי היא איך אני עושה כדי שאני יוכל לראות את המצלמות דרך האינטרנט? איזה תוכנה אני צריך לקנות ואיפה אני מתקין אותה יש לי מחשב במשרד שגם מתחבר לאותו ראוטר האם אני יכול לחסוך את הפונקציה של ה DVR? והאם אפשר לעשות שהמחשב יהיה זה שמקליט את הוידאו? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הוצע לי הנגן הבא: bross , דגם ma2181gb פיצ'רים עיקריים מאתר החברה: - מסך ענק "2 - נפח 1GB. - אפשרות הרחבה בעזרת כרטיס זיכרון SD 2 חיבורי אוזניות. - רמקול פנימי. - עברית מלאה. - אפשרות לקריוקי. - מציג שמות שירים. מה ששמתי לב בחנות : - סוללה פנימית. - עברית הפוכה - וידאו בפורמט AMV . מה זה ? - המסך באמת גדול מאד , אבל לא איכותי. - ללא אזניות ניתן לשמוע כמו בטרנזיסטור . - איכות שמע עם אזניות ממש גבוהה. כל הסיפור הזה ב-369 ש"ח. בחנות אמרו שניתן לקבל בנוסף כרטיס SD של 1GB בתוספת 49 ש"ח. מה אתם אומרים ? מה זה הנגן הזה :s05:? מישהו מכיר ? על פי הפיצ'רים נשמע כמו עסקה סבירה פלוס. עפ"י השם ? וואלה , לא יודע . ??? עוצו עיצה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברה של ההורים שלי נוסעת לארה"ב בפסח, ואמא שלי רוצה לקנות GPS. אין לנו מושג מה ההבדלים בין המכשירים, אבל אנחנו לא צריכים משהו משוכלל, GPS פשוט, שיוכל לעבוד בארץ ובשאר העולם. מה ההבדל בין מחשב כף יד עם GPS לסתם GPS? אני מתכוון איזה אופציות יש במחשב כף יד שיכולות להיות שימושיות? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות הטאבלט הזה: Lenovo IdeaTab S6000 לשימוש בסיסי ביותר והוא מגיע עם מערכת אנדרואיד 4.2 ייעודית ויש לי כמה שאלות: 1. הם כל האפליקציות מהגוגל פליי יהיו זמינות לי? 2. האם ניתן יהיה להשתמש באפליקציות כגון WAZE ו *** למרות שאין במכשיר רכיב GPS? 3. האם יש למישהו מכם נסיון עם הטאבלט הזה והוא יכול להגיד לי אם הוא טוב או לא... תודה רבה מאוד!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הסמארטפון המתקדם של היצרנית הסינית מנצל את שבב ה-Exynos 7420 המתקדם שלו ואת מסך ה-1080p הצנוע יחסית על מנת לקטוף את המקום הראשון בכמה מבחני ביצועים בולטים לכתבה: http://hwzone.co.il/האנדרואיד-המוביל-החדש-מבחני-ביצועים-מ/
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלם חברים, אני מבקש את עזרתכם בבחירת מכשיר. אני מחפש משהו יחסית קטן, כלומר בגודל של אייפון בערך, ואם אפשר רזה יותר וקל יותר...מצויין. אין הגבלת תקציב, אבל כנראה שזה כן יצטרך להיות מכשיר שנמכר בארץ. אני צריך אותו בעיקר לצורך קריאת מיילים, ואולי אינטרנט מזדמן. מאחר ויש לי נטיה להפיל את הטלפון שלי בערך פעם בשבועיים, אני מניח שכיסוי סיליקון יהיה חובה, מה שעושה מהמכשיר עוד יותר עבה וזה מבאס. חשבתי על ה-Defy+, אבל הוא נראה לי קצת שמן מידי, ואני חושש שמאחר ואני מחליף מכשירים רק כשהם מתפגרים (אני עם נוקיה 3120 קלאסיק :-) היום), הוא גם יהיה עגלה לא עוד הרבה זמן. דבר נוסף שחשוב הוא דירוג קרינה נמוך כמה שאפשר. המליצו לי על סמסונג או HTC, אבל אני לא מוצא מכשירים מתאימים. האם כל מכשיר…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, במכשיר ה HD יש לי כרטיס זכרון של 8GB SD. העברתי אליו כ 700 מגה שירים +- אבל באמצע ההעברה נתקע לי המחשב ועמו נתקעה גם ההעברה אל המכשיר. כרגע למרות שלא הועברו השירים, עדין חסרים לי 700 מגה מהכרטיס..! איך אני יכול לסדר את זה? 700 מגה סתם נעלמו לי למרות שהשירים לא נמצאים על המכשיר...וזאת לאחר שבהפעלה הראשונה של המכשיר הופיעו כמה שירים, ולאחר RESET של המכשיר הם נעלמו לפתע ועמו 700 מגה מהזכרון SD... יש פתרון לנושא? חיפשתי לעשות כאילו פורמט לזכרון אבל לא ראיתי שאפשר.... תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אשמח לדעת איזה מגן הכי טוב נגד החום של הגלאקסי? איזה חומר הכי טוב בזה שלא ארגיש את החום? פלסטיק?TPU?סיליקון?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ממשלת סין עשויה לסייע באיחוד בין שתי מפתחות השבבים, אשר יעניק לנו מתחרה רצינית חדשה בעולם ארכיטקטורת ה-ARM לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/דיווחים-allwinner-ו-rockchip-בדרך-לאיחוד-ויצירת-מעצמת/
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יצא עידקון חדש ל K610I ?!!? כי יש לי טיפה באגים ( יש לי את הפלאפון ככה חודש חודש וחצי ) ד"א סוף סוף קניתי GB חחח משתלם לקנות GB ב 230 ש"ח של SANDISK?!?!
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-