גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
יש לי נוקיה 3100 וכבל DKU 5 לא מקורי של חברת edisonsoft וחסר לי דרייבר מתאים כי הדרייבר של נוקיה לא מתאים עשיתי מלא חיפושים בגוגל ובפורומים שונים ולא מצאתי שום דרייבר שמתאים לכבל הזה... מדובר באיזה usb to serial דרייבר אבל משהו שיתאים לכבל המעאפן הזה מקווה שמישהו יוכל לעזור...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש תוכנה שיכולה להחליף את mini opera?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הzune hd יש למישהו מקום שבו אני יוכל לקנות אותו? בארץ כמובן שאין אותו כי מייקרוסופט משווקים רק באמריקה אבל התכוונתי אולי בebay או חנות אחרת רק שיהיה אמין בכל זאת זה 1000 שקל אז בבקשה שיהיה אמין לפחות ושירות נורמאלי ואם אתם מביאים מאייבי אז שייה לבן אדם לפחות 5000 מכירות בתחום שלו ולא פחות מ99.99% אמינות בפידבקים בבקשה ומחיר של 250 דולר שחכתי לציין שאני קונה את ה32 גיגה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היצרנית הסינית ממתגת את מוצר הדגל העתידי שלה בתור "יותר מסמארטפון", ואחת מהסיבות לכך תהיה יכולת להפעיל מעטפת דמוית מחשב נייד שעונה לשם Mirabook לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתחיל בכל הנושא של פיתוח לאנדרואיד. יש לי טופס אותו המשתמש צריך למלא. שדה ראשון: spinner שדה שני: spinner שאר השדות edit text. אני רוצה שכשאר המשתמש יבחר מתוך הרשימה הנגללת מוצר כלשהו (בשדה הראשון)(נניח לצורך העניין שמדובר בשם של זמר), בשדה השני יופיעו הנתונים המתאימים (לצורך העניין רשימת השירים של אותו זמר מהם עליו לבחור). יצרתי כמה קבצי xml . הראשון מערך עם שמות זמרים. השאר קובץ עבור כל זמר (לצורך ה- spinner). ניסיתי לחפש קצת באינטרנט אבל בסופו של דבר לא הצלחתי. אשמח לעזרה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דגם תקציבי חדש במותג הפופולרי מהעבר אמור להציע כוח עיבוד סביר עם סוללה נדיבה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, מנסה לסרוק ב-2 סורקי ברקוד שונים " סליחה מצלמת האנדרואיד נתקלה בבעיה" יהיה עליך להפעיל את המכשיר מחדש לא עזר אודה על פתרון שב"ש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלשום הלכתי עם האוזניות למכון ללא המכשיר והשארתי את האוזניות בתוך כיס המכנסיים שלי... יום למחרת בבוקר אמא שמה את המכנסיים בכביסה ואני שכחתי מהאוזניות ולכן המכנסיים התכבסו ביחד עם האוזניות.. כלמקרה, הוצאתי את האוזניות רטובות לגמרי וישבתי אותם כמה זמן עם פן.. לאחר מכן הפעלתי אותן ובאוזניה אחת עדיין שמעו ממש חלש(בשניה שמעו בסדר) אז נשפתי לתוך האוזניות עם הפה ואז שמעו נורמאלי בשניהם(לא כמו מקודם) אז חיברתי אותם למחשב אתמול בלילה ונתתי לPLAYLIST שלי לרוץ איתן כל הלילה.. מין BURN IN רק בלי מטרה מסויימת.. בבוקר שקמתי האוזניות היו פשוט אני לא יודע מה קרה אבל איכות השמע שלהם וגם העוצמה נהיו כאילו יותר חזקים מאי פעם ושומעים בהם פשוט מדהים! אני לא יודע מה איתכם אבל הם יצאו מהסיפ…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם היצרנית הסינית תאמץ את "החריץ" שחותך את חלקו העליון של המסך ב-iPhone X בספינת הדגל החדשה שלה? לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
ישנן 3 רמות מחיר ל S8 PLUS 2200 מגיע ללא מטען מקורי 2600 לא יבואן רשמי אך באריזה מקורית עם מטען מקורי וכו. 3000 יבואן רשמי מה הסיבות להפרש המחיר בין אופציה 1 ל 2 והאם יש סיכון ברכישה של אופציה 1? (עם הוספת מטען מקורי) האם שווה לשלם מאות שקלים לאופציה 3?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הבנתי ששני המכשירים טובים, אבל ההיכרות שלי עם עולם הסמארטפונים מועטה. המכשיר אמור לשמש לשיחות, WAZE ואפליקציות שונות, גלישה באינטרנט ומוזיקה (מעדיף אחסון של 16GB ומעלה). איזה מכשיר לדעתכם טוב/מתאים לי יותר ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ממש אתמול שמתי לב שהם הוסיפו אותו לקטלוג http://test.pelecom.net/Product/1322/Motorola_Moto_X_16GB רק חבל שזה דגם 2013 ולא 2014 החדש.. כמו כן המחיר מגוחך, הם מבקשים עבורו כמעט פי 2 מהמחיר באמזון. אוף =\
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות סמארטפון במחיר שהוא בסביבות ה1000-1200 ש"ח. אני הייתי די נעול על SAMSUNG GALAXY S2 PLUS, אבל שמתי לב שמוכרים את ה-[h=1] ATIV S(שלפי חקירה קצרה מדובר בתאום של הסמסונג גלאקסי אס 3) במחיר של 1100 (!!)[/h]עם אחריות שנתיים של היבואן הרשמי (!!) מה שמעמיד את פער המחירים בין התאומים הללו על 700 ש"ח. וממש ממש מדגדג לי לרכוש את המוצר, אך חשבתי שאולי כדאי להתייעץ בפורום עם אלו שמכירים /ניסו את המכשיר או את מערכת ההפעלה הזו. קישור לסקירה של המכשיר:
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חושב לקנות סלולרי זול שישמש למילואים\טיולים וכו'. לחלק מהסלולרים הזולים יש שקע אוזניות רגיל, השאלה שלי היא האם ניתן להשתמש באוזניות סטריאו רגילות בתור דיבורית? כלומר, לשמוע את השיחה דרך האוזניות ולדבר דרך המיקרופון של המכשיר עצמו. אם מישהו יכול לענות\לוודא עבורי את העניין אודה לו מאוד.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום חברים במידה ואני לא בתת הפורום המתאים, אודה אם תכווינו אותי לאן לגשת קניתי מכשיר סטרימר של אנדרואיד. כשאני מחבר אליו מקלדת אלחוטית, המלקדת אינה מצליחה להפוך לעברית. על גבי המסך אמנם אפשר לכתוב בעברית באמצעות העכבר והמקלדת הוירטואלית, אבל המקלדת הפיזית לא יודעת להפוך לעברית. אם אני מנתק אותה ומחבר אותה למחשב נייד אזי כן יש עברית, כלומר שהבעיה היא בסטרימר כנראה. האם אתם מכירים את הבעיה? האם יש רעיון לפתרון? דרייבר כלשהו אולי? תודה אמיר
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הטאבלט החדש לשל לנובו שבניגוד לקודמו ( 700) בא עם מעבדי i . כרגע נמצא למכירה רק בקספ וחסר אצלם דגם מסוים אותו אנו מעניינים לקנות. מדובר בדגם עם i7 , 16 גיגה ראם ו 512 דיסק ssd. http://www3.lenovo.com/us/en/tablets/windows-tablets/miix-series/Lenovo-MIIX-720-12IKB/p/88IPMX70799 קספ הביאו מדגמי ה 16 גיגה i7 רק כוננים של 256 ו 1 טרה. כרגע המכשיר הזה עדיין לא מופיע בשום חנות אחרת בארץ. בהפצה הרשמית בארהב, שגם היא החלה ממש לא מזמן, יש את דגם ה 500 גיגה. התקשרתי למה נקרא " לנובו ישראל", לנסות לברר אם ומתי מתוכנן להגיע הדגם הנל, אבל מסתבר שהם רק מעבדת תיקונים ולדבריהם אין להם על מידע על נושאים כאלו. בכלל, כל הייבוא של לנובו לארץ נראה כמשהו קצת לא מסודר. …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הסבר בקצרה: ישנה תמונה, לגיטימית ונקייה מוירוסים. כשהיא מוגשת לנייד בצורה המקורית שלה (RAW) בלי המרות למיניהם, היא יכולה להקריס את התוכנה שבאמצעותה היא נפתחה. במידה והצלחתם להגדיר אותה כרקע, אז כנראה שתצטרכו לאפס את הטלפון שלכם כי בכל פעם שתפתחו את מסך הנעילה, התמונה תופיע ותקריס את הלאנצ'ר. להסבר מפורט, מומלץ לצפות בסרטון.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כשאני רואה סרטונים ב-Youtube עבור מכשיר אנדרואיד מדגם מסוים, אז בחלק מהסרטונים כשהם מציגים את תפריט ה-Language, מופיעה שם האפשרות "עברית", ובחלק מהסרטונים לא מופיעה האפשרות עברית... וזה למרות שמדובר באותו מכשיר בדיוק, ואפילו אותה גרסאת מערכת ההפעלה אנדרואיד(4.2.1 במקרה הזה) איך זה יכול להיות? תודה card
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מישו מכיר את האוזניות האלחוטיות הללו ? יכול לספר עליהן ? מה ההבדל בין ה-HT ל-H PLUS ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי 3 מצלמות שמתחברות עם חיבור רשת לראוטר (חיבור RJ סטנדרטי) השאלה שלי היא איך אני עושה כדי שאני יוכל לראות את המצלמות דרך האינטרנט? איזה תוכנה אני צריך לקנות ואיפה אני מתקין אותה יש לי מחשב במשרד שגם מתחבר לאותו ראוטר האם אני יכול לחסוך את הפונקציה של ה DVR? והאם אפשר לעשות שהמחשב יהיה זה שמקליט את הוידאו? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מבין מעט מאוד בתחום ורוצה להתחדש. יש לי גרוטאה ישנה מלפני 5 שנים. 3 דברים שחשוב לי שיהיו: WIFI נגן מוזיקה מצלמה שכולם יהיו באיכות טובה. סימביאן/אנדרואיד, לא ברור לי מה עדיף ומה ההבדל שעושה את ההבדל ביניהם. אשמח לקבל הצעות מהמומחים. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע קיבלתי 3 הודעות בסמארטפון G2 אני בחברת גולן טלקום Setting Message: Golan_Data APN / Browser) Setting Message: Golan_Web APN / Browser) ו Setting Message: Golan_MMS APN/MMS Tap to Install זה משהו שאני אמור להתקין? מה זה אומר בדיוק? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שחררתי השבוע משחק באבלס כיפי וממכר: https://play.google.com/store/apps/details?id=bubbles.android אשמח לפידבק - תגובות, באגים, ובבקשה תכתבו review של 5 כוכבים אם אתם נהנים !! זה יעזור מאוד. תמונה מהמשחק:
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-