עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. היי לכולם. גלשתי היום ברשת ואיכשהו הגעתי למוצר הבא (שבאופן לא מפתיע במיוחד נמכר בהנחה באתר קופונים מהפחות מוכרים). גם הגנה וגם סוללה! כיסוי עור בעיצוב מקסים ופרקטי לסמסונג גאלקסי S3 עם סוללת גיבוי מובנת בתוכו! רק 139 ₪ במקום 399 ₪ מפרט טכני מתח: 5 ווט פלט: 750 מיליאמפר קיבולת: 3200 מיליאמפר סוללת ליתיום פולימר זמן טעינה: 3.5 שעות משקל : 80 גרם הסוללת מספיקה ל- 10 שעות http://www.bigdeal.co.il/heb/default.aspx?campaignid=3801&categoryid=3 באופן טבעי הייתי דיי סקפטית לגבי המוצר ולכן הרצתי חיפוש קצרצר מצאתי כמה תוצאות בסיגנון באליבבה ובאיבי אליבבה: http://www.alibaba.com/showroom/galaxy-s3-battery-charger-case.html מבחינת נפח סוללה זו התוצאה הכי קרובה למוצר המוצע - אבל…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by shayks,

שלום, עד היום היה לה מכשיר פומית של samsung, מחפש לה סמארטפון כשהשיקולים הם: 1) מסך גדול 2) ממשק נוח להוצאת שיחות ושליחת הודעות 3) מחיר עד 750, עדיפות לכמה שיותר זול ראיתי שכל מיני סמסונגים נופלים בטווח הזה אבל הלכתי לאיבוד עם הדגמים...עזרה, מישהו? :s05: תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by roeesnir,

אני רוצה לשדרג פלאפון, ואני לא בטוח שSkype עובד עליו. זה די דחוף, אני נמצא באורנג'.

• 1 תגובה
    • 990 צפיות
  4. Started by shai11,

שלום שלום.. מאז שנהרס לי האייפון אני מרגיש בחוסר וגם סתם יש לי חבילה מוגזמת בנוסף לזה שאני לוחם וזה מרכז המדיה שלי אין לי מושג בכלום ממש אהבתי את המכשירים של HTC אני לא מכיר כלום על מערכת אנדרואיד ובא לי שינוי מה IOS המקובעת אשמח לקבל המלצות לטלפון הכי טוב בטווח מחירים הזה, חשוב לי שיהיה לו מסך טוב רצוי גדול ושלא יתקע לי בגלישה וכו'

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  5. Started by NeoTrix,

היי חברים, אשמח לסיוע קל. אני מנסה למצוא טאבלט זול לרכישה, משהו באיזור ה-500-600 שקל. אני מבין שכמובן במחיר הזה אי אפשר להביא מציאה מי יודע מה, ושזה יהיה קרוב לוודאי משהו סיני אבל זה בסדר מבחינתי כל עוד זה משהו סביר+. את הרכישה כנראה לא אעשה בארץ, מן הסתם, אלא דרך אתרים כמו ebay,aliexpress,amazon אם אפשרי למצוא משם אז יותר טוב. אין לי יותר מדי דרישות, רק שיהיה Android, שיריץ Skype (כלומר מצלמה קדמית סבירה) קצת אינטרנט ומסמכים וזהו. + לא חובה אופציה ל-SIM. אם יש, אז מה טוב, אם לא אז לא צריך. כי אני מניח שהיכולת ל-SIM מייקרת קצת את הטאבלט. השימוש יהיה על WiFi בלבד. אם מישהו מכיר, אשמח מאוד. תודה רבה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by finish,

אחרי סיום עתודה וגיוס לצבא אני נאלץ לעבור מהמערכת האיכותית שהתה לי באוטו שנמכר לנגן איכותי. דיפדפתי קצת באינטרנט ושמתי עין על IPOD NANO 4TH שנראה נחמד ויש לו יכולת של וידאו. אני מחפש נגן לא יותר מדי גדול ולא יותר מדי קטן שאני אוהב שיש מסך טוב... לא צריך יותר מ8 גיגה ותקציב עד 1000 שקל בערך עם אפשרות לעוד עוד כמה מאות תודה

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  7. ברשת מדווחים כי נתוני הקלדה והשלמה אוטומטית של משתמשי מקלדת המובייל הפופולרית SwiftKey לא נותרו אישיים, אלא הגיעו באופן בלתי מכוון גם למשתמשים אחרים לכתבה

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  8. יצרנית המחשבים הגדולה ביותר בשוק מאשרת תוכניות לשיתוף פעולה עם עסקיה של המתחרה המתקשה Fujitsu לכתבה

9. Started by ben_amitai,

אני משדרג את הסלולרי שלי ואין לי מוסג מה הולך בעולם המכשירים בימינו ואני אשמח אם תוכלו להמליץ לי על איזה מכשיר שנמצא ברשת סלקום אין לי דרישות מיוחדות ואני מעדיף שיהיה מאוזן מבחינת האפשרויות במוזיקה,מצלמה וכו'. מההתנסות שלי עם מכשירי מסך מגע לא התלהבתי כ"כ, לדוד שלי יש מכשיר מסך מגע של סאמסונג, לא זוכר בדיוק את הדגם וממש לא אהבתי אותו, צריך ללחוץ חזק בשביל שיגיב ובקיצור לא אהבתי. התקציב הוא בסביבות 3000 - 3600. דפדפתי קצת באתר שלהם וראיתי את הN96 הזה http://www.cellcom.co.il/shop/phones/Nokia/N96/Pages/default.aspx

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  10. Started by ToMeRv32,

שלום, אני מחפש מכשיר שמקליט את האות שהוא מקבל ושומר על אחסון USB (מחשב, קשיח חיצוני, DOK.. לא משנה איך). חיבורי RCA רגילים (כמובן עדיף סטריאו ולא מונו..) = (אין צורך באיכות HD, אלא אם יש בהפרש קטן ואז בכיף.) חיפשתי קצת באיביי אבל הרוב עלה בסביבות ה75$ (לHD).. מישהו מכיר משהו פשוט וזול? אפשר מהאינטרנט (מאתרים אמינים כמובן). תקציב - הכי זול שתמצאו אני מניח.

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  11. Started by Athlon-WINGS,

רכשתי אתמול IPOD VIDEO 30GB. ידוע לי שאני צריך האק מסויים כדי שהעברית תסתדר.....מישהו מוכן בדיוק לתדרך אותי איך עושים זאת? חיפשתי באינטרנט מאמרים על זה...מצאתי איך עושים את זה לאייפודים ישנים יותר... ועוד משהו....הצלחתי להעביר שירים ותמונות לאייפוד דרך ה ITUNES. אבל לא הצלחתי להעביר וידאו ! אני בוחר וידאו מתוך רשימה (.AVI) וזה לא משדח אותו לרשימה בתוך התוכנה....חלק כן חלק לא... לפי מה שאני יודע צריך להמיר את הקובץ...איך בדיוק ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אהלן, אז נמאס לי כבר מהתקלות האינסופיות שיש לי עם המקשים והסוללה ב-K800I שלי אז החלטתי לרכוש מכשיר חדש. אני מחפש משהו כמה שיותר זול, מעדיף לא להתקרב ל-2000 שקל שיוכל לספק לי את הדברים הבאים: אמינות גבוהה ומיעוט תקלות ותקעיות במכשיר. סוללה חזקה כמה שאפשר (למרות אני יודע שבסמרטפונים זאת נקודת תורפה). מפה עם GPS. כמה שיותר אמיד למכות/מים ובקיצור, שרידות גבוהה כמה שאפשר. ייעוד עיקרי: מוזיקה - זקוק להרבה מקום, 16GB מינימום עם עדיפות ל-32GB. אם המכשיר בא עם פחות, אז צריך לקחת בחשבון במחיר שאני הולך להוסיף לו כרטיס זכרון (במקרה ואפשר). ייעוד משנה: אפליקציות קטנות, בעיקר אפליקציות עם סרטוני סלסה למינהם. זהו, אשמח לעזרתכם

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by shovel_xxx,

טוב ככה אתמול הגיע אלי ה IPOD NANO החדש ( אפור ) והיום הגיע העידקון הראשון לנגן ואני לוחץ לו להוריד והלתקין והוא רושם לי ככה - ואין לי מוסג למה זה ככה עשיתי לו רגיסרט ניסיתי לחבר מחדש את ה IPOD ואין לי מוסג מה עוד לעשות ! בבקשה עזרה !

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by NJorl,

מוצע באחת הרשתות המוכרות אבל לא מצאתי קישור ליצרן מבחינת פונקציונליות שלו היתי מגדיר אותו כ-"כרטיס לכידת ווידאו נייד" האם אתם מכירים גאדג'טים מקבילים אחרים ?

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  15. Started by IG,

הי יש לי את הנגן סביבות השנתיים ובזמן האחרון שמתי לב לפאק מוזר... כשאני פותח תיקיות בבראוזר של הנגן אני לא רואה קבצים שנמצאים בענף שלישי ומעלה (יענו יש תיקיה של מוסיקה-> תקייה של אומן-> תקיה של אלבום-> שירים... הנגן לא מראה את רשימת השירים...). גם כשאני מנסה לעשות PLAY על התיקיה של האומן אני לא רואה את הקבצים שנמצאים בתיקיות של האלובומים... מישהו יכול לעזור\ לתת הסבר?

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  16. שלום משתמשי נקסוס רבים לא יכולים להוריד את התוכנה בגלל בעיה בגוגל פליי ש"המכשיר איננו נתמך" אין דאגה,מצאתי פתרון פשוט שיעזור לנו להוריד את התוכנה בדרך חוקית. השיטה מתאימה לכל המכשיר שהוגדרו ב-Google Play Store כ"לא נתמכים" הכלי שיעזור לנו בכך היא חנות האפליקציות המובנה בדפדפן הכרום,כל שנצטרך לעשות הוא לגשת לחנות האפליקציות שנקראת Chrome web store ניגש אליה מתוך דפדפן ה-Chrome : http://tinyurl.com/GChromeStore 1) התקינו את האפליקציה Google PLAY דרך ה-Chrome web store שמובנית ותרשמו ל-Google PLAY עם חשבון הגוגל שלכם. http://tinyurl.com/GPlayS 2) חפשו IGO PRIMO ISRAEL והורידו דרך אפליקצית ה-Google PLAY בדפדפן http://tinyurl.com/IGPIL2013 3) הופלה התוכנה תשלח להו…

• 10 תגובות
    • 4.2k צפיות
  17. שלום, אשמח לקבל את המלצתכם לרכישת טבלט זול "7 שכולל GPS לטובת ניווט ברכב, שימוש ב-waze בעיקר וזאת על מנת למנוע מלשים את האייפון בדשבורד, דבר שגורם לו להתחמם, לכבות תאורה אחורית, ולפרוק סוללה מהר (למרות שהוא מחובר למטען ברכב) וכמובן לסכן מכשיר כה יקר. לפני כמה חודשים קניתי ב-DX מכשיר ניווט "5 מבוסס אנדרואיד 4.0 עם מקלט GPS, חיברתי את ה-WAZE לשיתוף רשת של האייפון והכל עובד מצויין, ה-WAZE מציג עידכונים וכו'. http://dx.com/p/australia-map-android-4-0-gps-navigator-w-5-0-resistive-wi-fi-tf-slot-av-in-144982 הבעיה היא שהמסך של המכשיר ירוד מאוד, והרגישות של מסך המגע נמוכה ומאוד, קשה להפעלה, מעבר לכך יש בעיה עם הטעינה דרך ה-USB שלא מתפקדת כראוי ודי התייאשתי ממנו, ולכן חשבתי על פי…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Systema,

הסוני אריקסון W800I שלי התחיל להשתגע. היום הוספתי אילו הרבה שירים לתקיית ה- MP3 ושימו לב מה קרה: היה לי שיר בשם PANIC.mp3 ורציתי לעשות תקיה לכל השירים של הלהקה אז מחקתי את הקובץ MP3 ופתחתי תקיה חדשה עם אותו שם של הקובץ כמובן בלי הMP3. נכנסתי לתקייה ומה אני רואה? הרבה תקיות והרבה קבצים שהגיעו משומקום שהשמות שלהם היו משהו כמו +__-+-=-^% וכו.. לא יכולתי להכנס לשום תקיה בפנים נתקלתי בשגיאה. לא יכולתי למחוק את התקיה ולא לשנות לה את השם. הוספתי עוד כמה שירים חדשים וניתקתי את הפלא. ומה אני מקבל? מיקס נחמד של השירים שהוספתי שקוראים לו PANIC. עריכה: עכשיו כל השירים הישנים שלי הם בעצם גם כן מיקסים כאלה לשירים שהוספתי אז. האורך של ה"שירים" נשאר אותו דבר.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by pazer005,

שלום לכם, אני מחפש לקנות לאמא שלי סמארטפון גדול (פאבלט) במינימום מחיר אבל שגם יעבוד נורמלי. אני לא רוצה את הגלקסי נוט, הוא יקר סתם ואפשר להתפשר בנושא.

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  20. קו מכשירי המולטימדיה החדש של נוקיה שיוצג מחר לציבור כולל כמה מכשירים שקיבלו מתיחת פנים, וכמה מכשירים חדשים לחלוטין שנראים לא פחות טוב. הראשון והמעניין הוא הN95 המשופר עם 8 ג'יגה זכרון. מבחינת המראה הוא שומר על הופעה דומה עם כמה שינויים קטנים. - מסך גדול יותר - 2.8 אינץ' -כפתורים בעיצוב שונה -כפתורי מוזיקה מובלטים -צבע שחור לכל המכשיר השינויים יכולים להיות שימושיים מאוד למכשיר, שכן המסך גדול שלו משמעותית גדול יותר מזה של ה-IPOD VIDEO, אך לא מתקרב לזה של הIPHONE. הסליידר N81 החדש, למרבה הפליאה, יישווק על ידי נוקיה כמכשיר לגיימרים. המכשיר יגיע עם מסך גדול יותר וכפתורי מגע, שלא מובן איך הם יתרמו לגיימרים. המסך ב-N81 הוא מסך QVGA בגודל 2.4 אינצ' שמסוגלים להציג 16 …

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  21. Started by Ido.G,

אוקיי, אז אפל הכריזה והציגה את iOS7. עיקרי הדברים: * עיצוב חזותי חדש, "שטוח" יותר. בדומה לאנדרואיד - מעט הצללות. * שיפור במנגנון ריבוי המשימות (מולטיטאסקינג). אפליקציות ברקע יוכלו להתעדכן בצורה חכמה יותר, בהתאם לצורת השימוש של המשתמש בהן. כמו כן, עושה רושם שתצוגת היישומים הפתוחים שופרה ועכשיו היא נורמלית למדי. (ולא סתם קטנה מדי ומסורבלת מדי) * סירי... בלה בלה בלה. * שיפור מנגנון ההתרעות (notification center). מידע על מה קורה היום (ימי הולדת, אירועים מן היומן וכדומה). יהיה סנכרון בין מכשירים - אם התרעה הוסרה במכשיר אחד, היא לא תופיע שוב במכשיר אחר. * מנגנון בשם "Toggles" . סוויפ מלמטה למעלה יפתח חלון שמאפשר לשלוט על הגדרות המכשיר, מוזיקה, Air Play וכל שאר ה Air-ים של אפל.…

22. Started by yoxo,

האם אפשר להחליף ל5800 פאנל? ואם כן איך בידיוק מפרקים את הפאנל הקידמי?

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  23. Started by kamoshe22,

שלום רב, אני מחפש מכשיר סללולר זול לקנות לאבא שלי. חשבתי על משהו בסגנון Nokia 105... דרישות למכשיר: תומך בעברית לא טאצ' מכיר עד 200 ש"ח אשמח לקבל המלצות וקישורים לחנויות. אין בעיה להזמין מחו"ל.

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  24. בסמסונג משיקים פרסומות הומוריסטיות חדשות שמטרתן לצחוק על חשבונה של אפל - בזמן שהמתמודדת מהמזרח Huawei מנסה להגחיך את ה-Note 9 עצמו לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.