גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
אני מקווה שאני מפרסם במקום הנכון, אז ככה קניתי לפני חודשיים xbox 360 premium, שיש לו גם יציאת hdmi. השבוע קניתי טלויזית lcd של toshiba דגם 42x3000, הטלויזיה תומכת בfull hd 1080p. קניתי בbigbox כבל hdmi פשוט שבא בשקית ניילון פשוטה, הכבל עלה לי כ170 שקל. באתי הביתה וחיברתי את הקונסולה לטלויזיה והגדרתי בxbox שהוא ישדר ב1080i (שזה לא fullhd), הכל עובד טוב ויפה, לאחר מכן שיניתי את ההגדרה ל1080p (שזה full hd), הטלויזיה מציגה את התמונה לכמה שנייות, ואז התמונה מתחילה להבהב (רואים תמונה לשניה, ואז לא רואים, רואים לשניה וכו'....). חזרתי לbigbox וניגש שם למוכר אז הוא אומר לי שהכבל שקניתי זה לא כבל שתומך ב1080p, עכשיו הוא הראה לי כבל hdmi של monster cable שעולה כ500 שקל למטר, והוא אמ…
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
טוב מעט רקע יש לי מישהו שכנראה נוסע לאמריקה שיכול להביא לי אייפוד שזה כמובן אני מתכוון לקלאסיק וידאו 80 ג'יגה ששם זה עולה 800-900 שקל אני אחד ששומע הרבה מוזיקה ואני משתע שאני שומע ממקור לא איכותי אני רוצה בכנות לדעת עם האייפוד באמת מעביר סאונד בצורה מעולה. עוד דבר אני רוצה לדעת אם הוא מגיע לווליום נחמד ואם אני אביא לו אוזניות סטייל הג'ייביאל באמת אני אהנה מחווית סאונד מעולה. תודה לעוזרים נ.ב. הוא מגיע עם כבל למחשב?
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
יש לי בעיית קליטה בפאלפון לפעמים יש קליטה לפעמים אין בכלל מישהו יודע מה יכול להיות הבעיה??? תודה לעוזרים?
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
יש לי תוכנה בשם "עמוד ענן" על כרטיס זכרון מקורי כשהוא מוכנס למחשב כף היד mio דגם p-550 התוכנה עובדת אבל כשניסיתי להעתיק את קבצי התוכנה לכרטיס זכרון אחר היא לא עובדת. מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אייפון עוד כמה חודשים שאני טס לארה"ב לחופשה, והמחיר שם זול בגלל הדולר הנמוך (בערך 1700 לאייפון עם 16 ג'יגה) אבל קודם רציתי לדעת אם זה בכלל כדאי לי דבר ראשון, שמעתי שצריך לפרוץ אותו בשביל להפעיל אותו בארץ (אני באורנג')... אפשר לעשות את זה לבד או שלא כדאי להתעסק עם זה וצריך ללכת למקום שיפרצו לי אותו (אם כן כמה זה עולה) גם יש לי כרטיס סים דור שלישי (שלפי מה שכתוב יכול לעבוד רק על פלאפונים דור שלישי) אז זה יפעל עם האייפון? גם קראתי ש-iPhone לא תומך ב g3 ו MMS, זה אמור להיות בעיה? צילום סרטונים דיי חשוב אבל לא חובה, וגם קראתי שאי אפשר לצלם סרטונים אלא רק תמונות, אבל אני גם זוכר משהו על פריצה שיכולה לעשות צילום סרטונים עם האייפון... יש דבר כזה? ואיך הוא בקשר…
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אהלן חברים, ברצוני לרכוש מחשב כף יד, אחרי סקר שוק קצר וחישובים כלכליים נעצרתי על מכשיר אחד שעונה על כל הדרישות שהצבתי: 1. GPS 2. יומן אלקטרוני 3. יכולת הרחבה עם כ. זיכרון חיצוני. והמכשיר הוא MIO P350. מה דעתכם עליו? מהם יתרונותיו וחסרונותיו על פני מתחריו הישירים? *אני מודע לזה שמדובר בדגם ישן/יוצא אך אין זה מהווה בעיה מבחינתי. בלי לחשוב פעמיים פתחתי תרד בעיניין לפני שרצתי לקנות, כי מי אם לא אתם חברי הפורום המלומדים והמקצועיים יתן לי חו"ד מקצועית...? תודה מראש, אלכס.
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אני כיום בפלאפון עם מכשיר די ישן ומעוניין במכשיר שתומך ב-WiFi. יש בכלל מכשירים כאלה בחברות (לא משנה אורנג'/סלקום/פלאפון) או שהם לא רוצים להפסיד על האינטרנט הסלולרי אז הם מנטרלים את זה ?
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
יש למשיהו אולי מדריך או שבכללי יכול להגיע האם זה קשה להחליף פאנל ל N95? קדמי ואחורי כולל מקשים או שאולי ממישהו יודע כמה זה יעלה במעבדה לעשות את כל העסק הזה? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש נגן מוזיקה ואם אפשר גם שיציג תמונות או ינגן וידאו. אין לי מומחיות בנושא והמגוון כל כך עצום: sansa, iaudio i7... שקשה לי להגיע להחלטה. הדרישות העיקריות שלי מהנגן: 1. איכות סאונד טובה (לא הטובה ביותר אבל רצוי שיפיק את כל הצלילים ואת הבאס כמו שצריך). 2. עמיד, לא מתקלקל/נשבר בקלות, אפשר לטלטל אותו בהליכה/ריצה. 3. זמן סוללה ארוך בניגון מוזיקה/זמן הטענה קצר. 4. ניווט בין קבצים/תפריטים נוח ומהיר. *הבנתי שרוב הנגנים המומלצים הם עם סוללה מובנית, יש אפשרות להטעין אותם דרך נקודת חשמל? ואם כן כמה זה עולה? תודה. עריכה: אם זה נכנס בתקציב, אז גם רמקול פנימי.
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
היום התקשרו אלינו מסלקום ורוצים שנעבור אליהם (מפלאפון), ואבא שלי קבע איתם פגישה היום. רוב הסיכויים שנעבור, אם המחיר יהיה משתלם יותר, וכמו כן, יש גם מבחר פלאפונים נורמלי, בניגוד לפלאפון. אני לא יודע אילו פלאפונים יציעו לי, אבל אני רוצה לדעת על מה כדאי לי לשים לב מתוך מבחר הפלאפונים שלהם. חשוב לי הגודל, אני לא יודע עם הN95 ישב לי בנוחות בכיס. סוללה, כל עוד תחזיק יום שלם (אפילו אחד) עם דיבורים אינטנסיביים וכו', מספיק. מצלמה, עדיפות לאיכותית. פחות חשוב לי עניין הרמקול. גם אינטרנט אינו קורץ לי. חשוב שהטלפון יהיה עם כמה שפחות תקלות ידועות וממשק נוח. מקווה לתשובות זריזות, תודה, סטס.
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
היי, מאוד מציק לי השינוי בווליום בכל פעם שמתחלף שיר. יש איזשהי דרך לסדר את זה?
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
לכל תותחי הפורום שלום!! אחרי בדיקה מקיפה באתר וקריאת ביקורות אני מתחבט מה מבין הבאים יהיה הבחירה הכי טובה. מה שהכי חשוב לי זה: 1. ליראות במכשיר סרטים(השימוש העיקרי) בלי צורך בהמרת פורמטים. 2. מסך איכותי וכמה שיותר גדול (האם ההבדל משמעותי בין 1.8" ל 2.5" ומעלה???4") 3. המחיר לא בעיה אם כי אני כמובן מעדיף להוציא כמה שפחות. 4. פיצ'רים כמו אפשרות הגדלת זיכרון ע"י כרטיס חיצוני, USB המתחבר למצלמה וכו' ללא צורך במחשב. להלן המכשירים: 1.http://www.electrophoto.co.il/Product.aspx?ProductID=730 -iRIVER X20 8GB 2.http://www.089155596.co.il/Product.asp?productid=689 -iRiver E100 4GB 3.http://www.electrophoto.co.il/Product.aspx?ProductID=734 -iRIVER CLIX2 U20 8GB 4.http…
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אז יצא לי לקבל מבצע על 5 פאלפונים באותו מחיר ודיי זול.. השאלה מי מבניהם הכי מומלץ? הדברים שחשובים לי שיהיה אמיד לנפילות (לא חייב אבל עדיף), שיהיה אפשרות להעביר למחשב ומהמחשב, אפשרות הרחבת זיכרון וסאונד טוב לשירים... לבחירתי יש samsung r510 samsung r500 motorola z6 motorola k1 lg 8600 תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום התחדשתי באייפון אני צריך להתקין עליו תוכנות מסוימות שיתנו לי אפשרויות שחסרות באייפון (כמו הספר טלפונים בסים ושעון מעורר וכו..)אבל אני לא יודע איך מתקינים שמעתי שיש תוכנה בשם Installer שדרכה מתקינים את הכל היא חינמית? אם כן איך אני יכול להשיג אותה? אני ישמח לעזרה תודה! ואני מקווה שהדיון הזה לא אסור או משהו פשוט אין לי מושג אם זה חוקי או לא
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום רב. ברשותי המכשיר הנ"ל. רציתי לדעת האם יש אפשרות להוסיף את השירים בצורה קלה דרך הסייר של חלונות ישירות לתוך הSTORAGE שהנגן מופיע ככזה?(כמו בנגנים אחרים) או שאין אופצייה אחרת אלא רק דרך הITUNES המעצבן?
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אני קונה מחבר K610i (סלקום אם זה משנה). עכשיו, יש לי SIM של פלאפון של סלקום שהוא ישן (הפלאפון של NOKIA הישן ישן, שהיה להמון.. הוא היה כזה כחול וכתום). עכשיו השאלה, אם אני אשים את הSIM ההוא בפלאפון שאני קונה מהחבר, זה יעבוד?
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום הםנו אותצי מפורום "צילום דיגיטלי " לפה אז הנה ההודעה: אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית על מה צריך לשים דגש לפני שקונים? איזה חנויות מומלצות לשם כך? מה הטווח מחירים של מצלמה ממוצעת? חשוב לי שאיכות השמע תהיה טובה ושיהיה אפשר לצלם בה אם אפשר. אשמח לתגובות
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיברתי את ה- Archos 605 שלי וכביכול הוא צריך לזהות אותו ככונן נייד. אך הוא רושם שגיאה : מישהו מכיר פתרון לבעיה הזו ?
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
היי, ממיר הסרטים שמגיע עם הנגן מוציא את כל הסרטים מסנכרון. האם קיימת תוכנה מומלצת במקומו?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי סלולארי של סמסונג שכל הממשק שלו באנגלית הייתי רוצה להפכו לעברית. מי עוסק בזה? היכן? וכמה? במידה ואין אפשרות איני חפץ בו ואעדיף למכור אותו,גם כך הוא מאד דק וקטן תודה מראש לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום, כבר כמה זמן שיש לי בעיה בנגן... הבעיה היא שכאשר אני מדליק את הנגן הוא מחליט אם בא לו להידלק או לא..זאת אומרת.. כאשר מדליקים את אותו אז הוא עושה refresh database אז לפעמים הוא נתקע באמצע הטעינה ולא קורה כלום..לא משנה כמה זמן נחכה... אז אני צריך לעשות לו איפוס.. (להחזיק את הכפתור כיבוי/הדלקה במשל 15 שניות ואז הוא נכבה..) עכשיו הקטע המוזר הוא שיש סוללה כמעט מלאה וזה לא קורה תמיד.. ניסיתי לשנות את ה-USB Mode ולא עזר.. אשמח לעזרה.. תודה!
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
יש לו 2 בקופסא מסלקום, שהוא קנה אבל הוא מעדיף להשתמש בפלאפון הישן שלו, מכל מני סיבות
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
יש כמה תוכנות שמוצאות חן בעיניי אבל אין לי כוח להסתבך עם החתימה וכל זה.. יש איזה שהיא חנות באזור שיכולה להתקין תוכנות בתשלום?
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי sansa e270 6 gb שקניתי לפני שנה וחצי. האחריות פגה וצצה תקלה במגעים בשקע האוזניות ( שומעים רק באוזניה אחת). לאחר ששלחתי למעבדת sandisk , הם טוענים שאין אפשרות לתקן ומציעים נגן חדש בעל הארכיטקטורה החדשה ( v2- אותו נגן רק המעיים שונות) ב150 שח בלבד. שווה לקפוץ על המציאה? בהתחשב שחדש עולה 600 שקל...או להתעקש שינסו לתקן ( כמו שאמרתי, כולה בעיית מגעים פשוטה, התיקון לא אמור לעלות יותר מ 50 שח)? תודה ליועצים
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
http://www.thestreet.com/story/10418052/1/gamestop-to-stop-zune-sales.html GameStop שאומנם מתמחה בעיקר במשחקי ווידיאו תפסיק למכור את נגן המולטימדיה Zune בהתחשב שזה רשת של מאות חנויות מיקרוסופט קבלה מכה רצינית גם פורסמו נתונים שעד היום נמכרו רק 2 מיליון Zune שזה נתון מאוד נמוך
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-