עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום לכולם אני עדיין מסתובב עם טלפון ישן ומתלבט אם להיכנס לעולם הסמארטפונים. פעם, לפני די הרבה שנים הייתי מתלהב טכנולוגי ורצתי לקנות כל גאדג'ט שיצא רק כי הוא היה מגניב. הימים האלה חלפו וגם הכסף שיש לי להוציא על דברים כאלו הצטמק (ילדים, משכנתא...). לכן אני אקנה סמארטפון רק אם יש לזה תועלת ממשית עבורי. בגדול יש לי מעט זמן פנוי כיום ולשחק איזשהו משחק בטלפון כשאני ממתין לרופא או משהו כזה זה לא מה שיגרום לי לקנות אותו. מכיוון שאני שונא את המדיניות של אפל שכובלת אותך לגמרי אליהם, אני לא אקנה אייפון אלא אלך על טלפון אנדרואיד (יש בכלל אופציה נוספת חוץ משתי מערכות ההפעלה האלו (וסימביאן עליה השלום)) ? אני ממש ממש לא מבין בזה וצריך עזרה כדי להחליט. הנה כמה שאלות שעלו לי ואשמח לתשובו…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. במקום לפתח ולשדרג את האפליקציה המרכזית של המדיה החברתית, השיקה Facebook אפליקציה המבוססת רשת השוקלת רק כ-252 קילו-בייט למדינות עם שווקים מתעוררים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a1%d7%95%d7%a3-%d7%9c%d7%9b%d7%a8%d7%a1%d7%95%d7%9d-%d7%97%d7%91%d7%99%d7%9c%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%92%d7%9c%d7%99%d7%a9%d7%94-facebook-lite-%d7%92%d7%99%d7%a8%d7%a1%d7%94-%d7%90%d7%95/

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. אחרי העדכון האחרון המכשיר לא זז ונמאס לי

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. מחירים שהופיעו בחנות הבריטית הרשמית של סוני עוזרים לנו להבין כמה עתיד לעלות לנו הטריו החדש והנוצץ של היצרנית לכתבה: http://hwzone.co.il/פרטים-ראשונים-אודות-מחיריהם-של-מכשירי/

5. Started by asaf556,

שלום . במשך שבועיים אני מחכה שהיה במלאי של אורנג את ה 5800 אבל אין ונמעס לי לחכות ראיתי שהגיעה אבל תמיד שאני הולך לסניפים שלהם אין במלאי. תוכלו לתת לי מכשירים מעניינים מאורנג במחיר של לא יותר מ30 שקל לחודש שאתם ממליצים אליהם? בנוסף איך הסוני אריקסון w595?

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  6. Started by oceans68,

ממש מתלבט. מצד שני אוהב את ה עיצוב של הSURFACE. אבל זה דגם ראשון שלהם. אבל הASUS הרבה יותר מהיר, תצוגה יותר טובה. מה לדעתכם עדיף מבין שני הטבלטים? אשמח לדעתכם.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. ערב טוב. לפני שנה קניתי טלפון CAT S30 (חברת קאטרפילר) וסנכרנתי אותו עם טאבלט Asus KooF אבל השתמשתי בסמארטפון הזה לתקופה קצרה כי קיבלתי במתנה אייפון 5. לפני יומיים אבד לי האייפון והחלטתי לחזור ל-CAT S30 וקיבלתי סים חדש על אותו מספר שאבד לי באייפון. הצלחתי לבצע שיחת טלפון אחת מהטלפון ובגלל שהסוללה הייתה חלשה רציתי לכבות אותו, אבל כנראה לחצתי על האפשרות שמתחת ל "כיבוי" ומאז אני לא יכולה להיכנס לטלפון. ומתברר שאחד האחיינים שלי שיחק בטאבלט ואיך שהוא גרם לנעילה שלו. עשיתי חשבון ג'ימייל חדש וזה מפנה אותי לגלישה ב-WI FI ובפעמים אחרות כתוב לי "בטל את הנעילה של Asus KooF. יש פעמים שעולה לי מסך "Android is Starting" "Optimizing App x of xxx" ואחרי כמה …

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by galitha18,

??? היי לכולם המקצוענים, אני צריכה המלצה על סוג, מותג של טאבלט בעיקר ישמש לגלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, משחקים וכד' נראה לי גודל 10 יתאים מאד... חשוב לי ממשק משתמש נוח, מהירות תגובה, חדות מסך, סאונד אשמח מאד להמלצותיכם גלי

• 2 תגובות
    • 951 צפיות
  9. המוצר החדש של החברה הטאיוואנית מאמץ את מעבדי ה-Core m האולטרה חסכוניים בכדי לספק לנו מחשב עם מסך מגע וציר מסתובב ב-360 מעלות בפחות מ-2,500 שקלים לכתבה

10. Started by Froze,

אהלן, אבד לי הטלפון לאחרונה והחלטתי כבר לשדרג מכשיר. אז ככה, אני לקוח סלקום וקונה את הטלפון אצלהם וחשבתי על האייפון 4 או HTC (לג'נד?) או, אם אתם חושבים שכדאי לחכות שיגיע הסוני אריקסון ARC? ממש התלהבתי ממנו ואני גם מת על האנדוראיד. לגבי האייפון, הבנתי שיש איזה הגבלות עם הבלוט'ות, אפשר להרחיב? יש לו חיבור 3.5? בעקרון אני משתמש במכשיר להכל , בעיקר מוזיקה, משחקים וצילום אז חשוב גם שתהיה סוללה חזקה. תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. היי אני מעוניין בסלולארי שיהיה נוח לגלישה באינטרנט ולקריאת \ כתיבת מיילים (Gmail \ outlook) עדיף שיהיה בעל מקלדת. איזה מערכת הפעלה מומלצת ? WM / Android ? התקציב הוא כ 1000 ש"ח (יהיה טוב אם יש משהו בפחות) מיד שניה, רשת אורנג' הצעות יתקבלו בברכה תודה נתי

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  12. שלום לכולם. ברצוני לרכוש מכשיר MP4 עד איזור ה 600 שקל השימוש העיקרי בו יהייה לשמיעת שיריםורדיו, פחות לצפיה בסרטים. חשבתי על ה COWON D2. בנוסף. אני חייל לכן רצוי שהנגן יהייה די חזק אז בלי יותר מדי חפירות, אתם המומחים ונשמע מה יש לכם להציע.. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  13. אורח liorkahlon
    Started by אורח liorkahlon,

מה יותר מומלץ lg g4 או אייפון?? אני מעדיף יותר את ה lg אפקטיב קידום בגוגל

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Yonatan-A,

אהלן. אני מחפש נגן מוזיקה חדש. הקודם שלי (iaudio X5L- מיושן למדי), הפסיק לעבוד. כמובן שמבחינת המחיר אני אשמח למחיר נמוך מזה, אבל זה הגבול העליון. האמת היא שאני גם לא מעודכן לגבי השוק היום- אם כל הנגנים כבר באים עם יכולות וידאו גבוהות או לא, אבל אני מניח שאם יהיה בנגן ההוא יכולות וידאו גבוהות, זה יהיה ממש טוב. כמובן שאני צריך שיהיה נפח אחסון גדול מאוד. במידה ויש PMP שעולה יותר מ3500 ש"ח, אבל שווה את ההשקעה, אני אשמח לשמוע גם עליו. כמו כן, אני צריך שיהיה זמן בטריה ארוך במיוחד, ואם אפשר, אני ארצה לשמוע הסבר לגבי הנגן, ולמה כדאי אותו. תודה רבה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  15. Started by Blue Eyes,

חיברתי את ה- Archos 605 שלי וכביכול הוא צריך לזהות אותו ככונן נייד. אך הוא רושם שגיאה : מישהו מכיר פתרון לבעיה הזו ?

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  16. ההורים שלי טסים לניו יורק מחר בערב וישהו שם למשך עשרה ימים. אני רוצה לנצל את ההזדמנות ולקנות שם אייפון. כמה שאלות: כמה עולה אייפון 4S אנלוקד/סימפרי? האם נמכר כבר האייפון 5 אנלוקד/סימפרי, ואם כן אז מה המחיר? משיטוט קצר הבנתי שהאייפון 5 יצא בכמה גרסאות (1248,a1249 cdma/gsm) איזו גרסא עדיף לקנות?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. רציתי לדעת האם קיימות ברשת השוואות בין הW960 של SE לבין טלפונים אחרים?

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  18. Started by bennnn,

Asus Transformer Pad 32GB TF300T-1K149A מה עדיף מבין שניהם? הטאבלט מיועד לאמא שלי..שרק אוהבת לגלוש במחשב, אולי לשחק במשחק של האנדרואיד עם הנמלים ולראות סרטים מדיי פעם. הבנתי שהאסוס עדיף כי יש לו 4 מעבדים של 1.2 מול 2 מעבדים של 1 גיגהרץ בסמסטנג. העניין שסמסונג זה סמסונג אחרי הכל, למרות שאני יודע שאסוס גם נחשב מעולה אבל נראה לי יותר במחשבים ניידים, ויש 3 שנות אחריות שזה חשוב לטאבלטים האלה, מול שנה של אסוס, והאם יש עוד טאבלטים בתחום עד 2500, חוץ מאפל לא אוהב תמערכת ההפעלה שם ואצת העובדה שהכל כסף כסף. ועוד שאלה חשובה יש יציאת HDMI בטבלטים האלו? תודה לעונים אני חייב לקנות שבוע הבא ואין לי מושג מה עדיף.. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. להפוך את המכשיר החכם למקלט אודיו מתקדם, מכשיר קשר מבוסס תדרי רדיו, מערכת פוטו-וולטאית ועוד ועוד - יש חברה בשוק שלא מוכנה לוותר על הקונספט הזה בעד שום הון שבעולם לכתבה

20. Started by מאור247,

אני מתלבט בין שני נגנים ואשמח אם תעזרו לי לבחור.. iriver e100 או Meizu M6

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  21. משחקים מעידן ה-Xbox המקורי בדרכם לדור החדש, ואולי גם למחשבים האישיים - ואיתם גם בקר המשחק המקורי והמאסיבי שקיבל את הכינוי Duke לכתבה

22. Started by dolypooh,

אהלן חברים. אני מעוניין לרכוש מכשיר סמארטפון (lenovo A369i) ונאמר לי שיש בו A-gps. ממה שקראתי אני מבין שזה מן gps משודרג, האם אני מבין נכון? האם יש לו מגבלות כלשהן? אולי למשל בהתקנת אפליקציות? אשמח לשמוע ממי שמכיר את המושג ואודה על כל טיפ/עצה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by avil32,

היי אני מחפש נגן גדול (באזור ה-60gb), כשבעקרון הוא ישמש אותי למוסיקה. יש למישהו רעיון על נגן מוצלח?

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  24. Started by itaihans,

שלום לכולם. אני נמצא כרגע בסין ומעוניין לקנות מכשיר מקומי, אבל אני לא יודע מה יעבוד לי בארץ. ההתלבטות היא בין Huawei 4X לבין Xiaomi 4, אבל יש עוד כמה אופציות. מה לדעתכם עדיף? איך אני יכול לוודא שמכשיר מתאים לשימוש בארץ בלי בעיות? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by koko0,

יש לי מיילסטון [חדש מסלקום] וכל פעם שאני מוריד [מחובר דרך ראוטר מטר ממני] הוא כותב לי הורדה נכשלה. פעם ב4 ניסינות בערך אני מצליח. יש רך לסדר את זה? וד"א אני עם לאנצ'ר פרו פלוס מעודכן. עם Live wallpaper הוא זז מאוד לאט וגם התפריטים נפתחים לאט. זה בעיה מוכרת? יש דרך לפטר מזה?

• 2 תגובות
    • 876 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.