עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. היי, נשבר לי המסך של הנגן sansa e250 :-\ רציתי לדעת איפה אפשר לקנות רק את הזכוכית עצמה כדי להחליף.. זה קל להחליף לבד? כמה דבר כזה עולה? אשמח לקישורים, תודה.

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  2. Started by eran256,

לפני כמה ימים קראתי את הכתבה הבאה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3505686,00.html השאלה שלי היא מתי הם יגיעו לארץ לרשתות הסלולריות (אורנג,סלקום) והאם כדי לחכות ולא לקנות פאלפון חדש. אותי אישית יותר מעניין הn78 כי הn96 אם יגיע יהיה יקר.

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  3. Started by yaniv_z,

ל i digital אין מושג אם יצא תמיכה בעיברית לנגנים החדשים (דור שלישי...) האם למישהו יש מושג כיצד אני יכול להכניס עברית לנגן שלי?? בתודה מראש... יניב.

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by Mortar,

יש לי חבילה של 100MB בחודש, פועלת סבבה. אבל יש בעיות עם כניסה לאתרים עם סיסמא. כשאני מנסה להכנס לדואר שלי בYAHOO אז הוא תמיד רושם לי שהסיסמא או המשתמש לא נכונים, נסיתי להכנס גם בOPERA MINI לEMAIL וגם שם יש את אותה בעיה, אני בוודאות מכניס שם וסיסמא נכונים כי פה במחשב זה אותו דבר וזה פועל בסדר, הבעיה קיימת כבר חודש וגם לאחר עדכון FIRMWARE של הפלאפון זה לא מסתדר... מישהו מכיר את הבעיה ויכול לעזור ? נ.ב אותה בעיה גם בPAYPAL.

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  5. Started by Gil28,

ברצוני לרכוש את הנוקיה n82 מחו"ל (חצי מחיר מהארץ!!) ואני רוצה לדעת איך אני מוסיף לו עברית.. עם המחסור באותיות על המקשים אני אסתדר תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  6. היי, אין לי אייפוד אבל אני שואל ממישהו שביקש שאני ישאל חח.. בקיצור יש לו אייפוד והוא רוצה להעביר את השירים שיש לו שם למחשב והוא לא מצליח..(דרך אייטונס) זה לא כותב שגיאה או משהו פשוט שמחברים אותו הוא מראה שהאייפוד מחובר והוא לא מראה איזה שירים יש בו או משהו כזה.. אשמח לעזרה ולהסבר איך עושים את זה.. זה דיי דחוף.. תודה, דניאל.

• 2 תגובות
    • 3.9k צפיות
  7. Started by Ariel Style,

2ג'יגה + עיברית קורא WAV אמין ואיכותי

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  8. Started by Born2Kill,

שלום, הבעיה שלי היא כזאת, כאשר אני מתקשר למישהו איני יכול לשמוע אותו אף הוא יכול לשמוע אותי. ואם מתקשרים אליי אותו דבר, איני יכול לשמוע אותו והוא יכול לשמוע אותי. ואם אני עושה את זה על רמקול אני שומע, רק שאני מדבר ללא רמקול אז לא שומעים... מה הבעיה לפי דעתכם? כי הפלאפון נראה שהוא עובד בסדר גמור....

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  9. אם למישהו יש ניסיון עם המכשיר אני מעוניין לדעת איך הוא מתמודד עם ישומי אינטרנט אופיס וניווט. תודה, אסף.

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  10. הפעלה ראשונית

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  11. Started by eran256,

מישהו יודע איכן ניתן לקנות אייפון בחוף הדרומי ב california? לא חשוב אם זה פרוץ או לא. רק חשובה חנות אמינה. וללא התחיבות כי לפי מה שראיתי ב apple הם מוכרים ב400$ ובהתחיבות ל 2 שנים. אם מישהו אחר יודע משהו על apple store אשמח אם הוא יעדכן אותי. תודה מראש לכל העוזרים...

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  12. שלום. כמו בכותרת, תהיתי אם יש דרך להשתמש במצלמה הקדמית גם בלי להתחיל שיחת וידאו עם מישהו אחר. תודה

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  13. Started by Yuron,

שלום לכולם. נשבר לי האמפי שלי ונתתי אותו לתיקון כיוון שאי אפשר לתקן אותו אז הציעו לי לשדרג למחשיר הזה http://asia.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=16999&listby= בנפח של 8 GB אפשר חוועת דעת על הנגן הזה?

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  14. Started by TaMiRn2,

אני מחפש פלאפון שהיעוד העיקרי שלו הוא מוזיקה (רשת אורנג') חשוב מאוד שיהיה עם BT (סטריאו,העברת נתונים וכו'...) האיכות של המוזיקה צריכה להיות גבוהה... משהו כמו ה5610 ורצוי מאוד שתהיה כניסה של אוזניות רגילות (PL 3.5) תודה...

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  15. Started by eladbu,

שלום לכולם בעוד כשבוע אני מקבל את האיפון 16 גיגה רציתי לדעת אם שי דברים שעלי לקנות לו לפני ההגעה כמו מגן מסך או כיסוי??? האם הוא עמיד לנפילות וכו

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  16. תקציב: 1000-1500 רגיל (לא סלידר ולא נפתח) מסלקום או מאורנג' מעדיף נוקיה או SE תודה מראש

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  17. יש ברשותי אייפוד טאץ' וקניתי כבל בשביל לחבר אותו לטלוויזיה. מדובר בכבל ipod AV Cable יש קול אבל אין תמונה. ניסיתי לחבר לטלוויזיה LCD חדשה וגם טלוויזיה רגילה, ועדיין אין תמונה. מה יכולה להיות הסיבה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכולם, בימים אלו אני חושב לקחת מכשיר סלולרי חדש. אני כרגע לקוח מרוצה אורנג' עם מכשיר נוקיה ישן שאני אפילו לא יודע איזה דגם הוא (דור שני מלפני איזה 4 שנים).. הגיע הזמן לקחת מכשיר חדש עם מצלמה , דור 3 ו MP3 / MP4 ושאר פיצ'רים שכרגע אין לי. מאד רציתי לקחת את ה NOKIA 6500 באורנג' אבל לאחר בירור לפני כחצי שעה עם נציג התברר לי שכרגע הוא אזל מהמלאי והוא צפוי להגיע איפשהו בחודש אפריל לרשת.. האמת היא שאין לי חשק לחכות כחודש ובנוסף לזה אני סטודנט ולא יהיה לי כל כך זמן להתעסק בזה עוד כמה שבועות.. לחתוך לעניין - ראיתי עכשיו שיש בסלקום את ה LG VIEWTY עם מסך מגע , מצלמה 5 MP ושאר פיצ'רים נחמדים. הבעיה היחידה שלי עם המכשיר הזה היא שהוא לא NOKIA. מעולם לא אהבתי מכשירים שהם לא נוקיה …

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  19. Started by nissimtr,

שלום לאחרונה רכשתי מכשיר עם סוללה מהסוג הנ"ל המוכר המליץ להטעין אותה לפחות 8 שעות לפני שימוש ראשון. וכך עשיתי, לאחר 8 שעות ניתקתי את המכשיר מה-USB (לא היה עדיין חיווי לטעינה מלאה) והשתמשתי בו למשך יותר משעה לאחר מכן חיברתי אותו חזרה ל-USB. לאחר מעשה, קראתי בפורום מסוים שסוללות מסוג זה יש להטעין בפעם הראשונה עד לטעינה מלאה ו"לא לנתק מוקדם מדי", ואי שמירה על כלל זה עלולה להשפיע על טיב הסוללה במשך שאר החיים שלה. רציתי לשאול את החברים כאן בפורום, 1. אם הבנתי נכון, ויכול להגרם נזק לסוללה עקב אי טעינה מלאה בפעם הראשונה, אשמח גם אם למישהו יש נסיון בנושא, ו 2. אם אכן נגרמה בעיה, האם יש דרך לתקן אותה בנוסף רציתי לשאול, אם בתקופת האחריות סוללה "מחזיקה" באופן משמעותי פחות ממה שהיא …

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  20. Started by izikagam,

sm

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5874&perur=4 נשמע פתרון מצויין וזול יחסית... סקירות: http://www.phonearena.com/htmls/Parrot-PMK5800-Review-review-r_1919.html http://solution.allthingsd.com/20080213/no-hands-all-ears-for-sound-in-cars/

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by Shoshan01,

האם ה SIEMENS A-160DUO הוא בעברית? http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=JWA160DUO ואם לא איזה טלפונים יש בהם עברית שהם אלחוטיים עד 400

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  23. אני מחפש נגן 2 גיגה. (עם אופציה להוסיף כרטיס ממשפחת ה SD) ה 2 נגנים הראשנים שחשבתי עליהם הם 1. iRiver E100 2. iAudio D2 בגיסאות 2 גיגה כמובן. ההפרש במחירים, זניח לדעתי. יש המלצות?

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  24. שלום לכולם... יש איזו דרך להחליף את הלוגו של אורנג בצד ימין למטה ובמקום זה לעשות אותו סתם קיצור דרך של משהו?במקום הפורטל שלהם... אני בטוח שזה אפשרי איכשהו שאלה שניה איך אני יכול לשנות את מספר תא קולי במקום אורנג למספר תא קולי של סלקום ?(לחיצה ארוכה על סיפרה 1) תודה

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  25. אם אני קונה מכשיר בארץ באחת מהחברות הפרטיות,כשאני אכניס סים של סלקום אני פשוט יכול לדבר? כאילו הם בכלל לא צריכים לדעת מזה? לצורך העניין זה המכשיר http://eline.co.il/lhe/aecommerce/c208/7498.php

• 2 תגובות
    • 642 צפיות

דיונים חדשים בפורומים