גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
שלום. יש לי פרויקט מסויים שאני צריך לעשות, התקנת מצלמה במיקום מרוחק מרשת אינטרנט שתשדר לאינטרנט בלייב. בישביל לעשות דבר כזה צריך 3 דברים בסיסים : 1. מצלמה 2. מחשב נייד שיקלוט את המצלמה וישדר אותה לאינטרנט 3. חיבור לאינטרנט שנמצא כק"מ מהמקום עכשיו בגלל שהפרוייקט חייב להיות דל תקציב ככל האפשר חשבתי להשתמש בטאבלט כהמחשב המשדר שלי. ופה אתם נכנסים... 1. בראש ובראשונה רציתי לדעת האם יש בxp לטאבלט בעיית קריסות או דברים כאלה , הטאבלט חייב לשדר בכל רגע תון למשך תקופה ממושכת. 2. כדי לחבר לטאבלט את המצלמה , האנטנה שתקלוט את הויפי (כבר נגיע לזה) ואת המטען בו זמנית אני אצטרך מפצל usb. השאלה האם קיים דבר כזה לטאבלט והאם הxp יקלוט את כל ההתקנ…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש Samsung Galaxy Tab 10.1 האם לדעתכם זה טאבלט האנדרואיד המומלץ?
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
לכל בעלי המכשיר N -71 או לכל אלו שניתקלו בו מה דעתכם עליו?? אל תגידו לי תיבדוק בזאפ או בכל אתר אחר למה זה לא יעזור..! (דרך אגב מצאתי מספר מצומם של ביקורות עליו) אני צריך אנשים שיש ברשותם תמכשיר הזה ויכולים לתת לי אינפורמציה עליו..! ועוד הערה קטנה למי שיש תמכשיר הנ"ל אז איך אתם מיסתדרים איתו מבחינת תיקונים או כל תקלה שיש לכם למה המכשיר אינו מוושק באף חברה למיטב ידיעתי.. תודה לכל אילו המסייעים.. שבוע טוב!
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להתקין ROM חדש ולא מוצא בשום מקום הוראות או מדריך, אשמח לעזרתכם.
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
קיבלתי מאחי הגדול n86 לבן בגירסה 21.006 שכנראה גנוב... הבעיה שלי היא כזאת, אני מנוי לפלאפון והמכשיר סגור על סלקום ככה שהסים שלי לא עובד ואין לי מה לעשות עם הפלאפון עצמו... קיבלתי הצעה מחנות פרטית שהוא מוכן לפתוח לי אותו בתמורה ל-200 ש"ח... א' - זה לא קצת יקר? ב' - אם המכשיר גנוב אני יכול לקחת אותו לחנות של פלאפון/סלקום שיפתחו לי אותו בלי שיעשו לי בעיות? ג' - יש אופציה אחרת?.. תודה מראש לכל מי שינסה לעזור לי
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, אני מחפש מכשיר כלשהו שיכול לקרוא קבצי PDF וDOC עם אפשרות לכתיבת "פתקים" ומסך של 5'' (פחות או יותר...) בינתיים אין לי דרישות מעבר לקריאה\ כתיבה של מסמכים... מכיוון שאין לי מושג אם יש דבר כזה ומה היכולות שלו, אני לא יכול להגדיר תקציב- השאיפה היא כמה שפחות יקר. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
קמפיין מימון ההמונים של מחשב ה-WIN 2 צובר תאוצה בקצב מרשים, ומבהיר כי הרבה צרכנים מעוניינים במערכת 6 אינץ׳ מיניאטורית שמסוגלת להריץ את מערכת ההפעלה המלאה מבית מיקרוסופט וכל יישומיה לכתבה
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, לאבא שלי יש אפשרות לבחור בין הפלאפונים: NOKIA E71, NOKIA N85, Samsung 530, Samsung touch wiz, LG Renoir אנחנו חושבים כרגע על הLG Renoir והNOKIA N85. יש הצעות, מי מהם עדיף? (או אולי אחד אחר מהרשימה עדיף עליהם?) תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מאז שהתקנתי Cyanogenmod, מדי פעם, באקראי, אני מקבל SMS מאורנג' (ספקית הסלולרי שלי) שתוכנו - orange time. Incorrect service code: IΞΩJDJT Please check the service spelling. For a list of service codes, send H to 999. לפעמים אני מקבל כמה הודעות כאלה באותה השעה, ולפעמים עוברים ימים ושבועות בין הודעה להודעה. יש לכם מושג מה יכולה להיות הבעיה? (זה נשמע לי כמו תוכנת ריגול שמנסה לפנות לשירותים סלולריים לא סטנדרטיים כלשהם או משהו דומה)
-
- 2 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום העברת קבצים גדולים מהמחשב לטלפון הנייד ע"י חיבור bluetooth קובץ של 700MB לדוגמה, כמה זמן בערך אמור להיות ? ואם ישנה דרך מהירה להעברת הקבצים, (קבצי וידאו) ? תודה. ג'יקוב.
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
בתערוכת CES הוצג מטען חכם המשלב מערכת קירור אקטיבית - פתרון פשוט לבעיה מוכרתלכתבה
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן אני כרגע מתעניין בקניית טאבלט, שישמש בעיקר לצורכי לימודים - פתיחת מסמכים, מיילים, וכו'. אני רוצה לקנות משהו בסביבות ה2000 ש"ח, מוכן להשקיע יותר אם באמת צריך. מה שחשוב לי שלא יהיה "עגלה". מה שרציתי לשאול אתכם זה קודם כל אילו דגמים מומלצים. שמעתי על הAsus Transformer למיניהם שהם אחלה, אבל אני לא יודע איזה דגם בדיוק כדאי לקנות. דבר שני רציתי לשאול אם כדאי לקנות בארץ או בחו"ל, ובאילו חנויות משתלם לקנות. תודה, יואב
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אין לי אייפוד אבל אני שואל ממישהו שביקש שאני ישאל חח.. בקיצור יש לו אייפוד והוא רוצה להעביר את השירים שיש לו שם למחשב והוא לא מצליח..(דרך אייטונס) זה לא כותב שגיאה או משהו פשוט שמחברים אותו הוא מראה שהאייפוד מחובר והוא לא מראה איזה שירים יש בו או משהו כזה.. אשמח לעזרה ולהסבר איך עושים את זה.. זה דיי דחוף.. תודה, דניאל.
-
- 2 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
יש לי תקציב קטן של 2000 שקל אני מחפש מכשיר טוב עכשיו קראתי פה ביקורות על הרבה מכשירים והבנתי פחות או יותר שהאפשרות שלי זה S5 או G3 שהם בין הדגמים הטובים שיש מבחינת מחיר תועלת.. השאלה מה עדיף מבחינה כספית? אני בעיקרון יורד לאילת אז אקנה שם את המכשיר אני חושב שלגבי יבואן רישמי לא אתפשר לגבי מכשירים אולי כן... מה ההמלצה שלכם?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כשההפרש עומד על 10 דולר... הראשון עם ה-BT, הוא SIRF4, 500MHZ ורזולוציית 480*272 http://cgi.ebay.com/5-GPS-4GB-3D-Israel-Map-POI-SpeedCam-Hebrew-Menu-Voice-/270615393203?pt=GPS_Devices&hash=item3f01ef33b3 והשני הוא SIRF 5, 600MHZ ורזולוציית 840*480 HD http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=280542080964 מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה זמן השקתי תוכנה לסימביאן. התוכנה היא סוג של רשת חברתית מבוססת מיקום. התוכנה מאפשרת לכם לראות איפה החברים שלכם נמצאים (שגם משתמשים בתוכנה), לשלוח להם הודעות בצ'אט, לחפש אנשים חדשים באזורכם ועוד כמה דברים. התוכנה משתמשת באינטרנט הסלולרי. התוכנה ניתנת להורדה חינם: גמזז http://gamzaz.com אני אשמח לקבל הצעות, תגובות, הערות. זה כבר בערך הפורום השלישי שאני מבקש הצעות ומשום מה אנשים לא עונים לי, אז אני אשמח לתגובה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין אולי מחול אבל אני לא מתמצא בתכונות של המכשירים,אני רוצה אנדרויד משהו עד 500-550 דולר מישהו יכול להמליץ על משהו ולפרט למה? אני השמח ממש
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
יש לי במכשיר עוד 500 מגה פנויים, אבל גם כשאני מנסה להוריד משהו ששוקל 10 מגה זה אומר לי שאין מספיק שטח אחסון זמין. יש איזה דרך לסדר את זה שאני אוכל לנצל הכל? ואם כבר שטח אחסון, למה כתוב שהמכשיר מגיע עם 16 ג'יגה אם אצלי כתוב 13.33 ג'יגה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האייפוד טאץ' לא עובד לי. אתם יודעים איפה אפשר לתקן? ויש גם את השאלה השנייה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש להורים שלי כבר שנה את mio c320 ורציתי לדעת איך אני מעדכן את המפות של ישראל ואירופה שיש על המחשיר?
-
- 2 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לוח כתיבה אלקטרוני שדרכו אני אוכל לכתוב בשיעורים באוניברסיטה בלפטופ. מישהו יכול להציע משהו זול וטוב?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, חיפשתי ועברתי על דיונים שונים בפורום אבל לא הצלחתי לקבל החלטה. מעוניין בעזרתכם בטאבלט שישמש בעיקר לסרטים ולכן צריך להיות בגודל 10 לפחות ועם זמן סוללה ארוך. ממה שהבנתי יש טאבלטים מעולים סינים של AINOL וכו'. אני מעוניין שהטאבלט יציג ויריץ סרטים באיכות טובה ללא בעיה, ויפיק סאונד טוב. אשמח להצעות ספציפיות לדגמים שיתנו לי מענה. כמובן עם העדפה למחירים נמוכים אך ללא פשרה על איכות.(בנוסף, ראיתי שיש לינקים ישירים שמעניקים הנחות) תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
היי. רכשתי לאחרונה GPS של Garmin - StreetPilot c330. רציתי לדעת איך אני יכול להוסיף (בחינם או בתשלום) מפה של הארץ ואם אפשר גם עברית. תודה.
-
- 2 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
לא משנה אם יש לכם אייפון או אנדרואיד בכיס - הנה שמונה משחקים שהושקו בתקופה האחרונה וכדאי לכם בדוק אותם בהקדם לכתבה
-
- 2 תגובות
- 980 צפיות
-
-
העברתי את ערכות הנושא לפלא וכשאני מנסה להתקין אותם(קיבצי SIS) הפלא רושם לי שזה לא מתאים לגירסה שלי... **אלה ערכות נושא שמיועדות לnokia 5800 -לפחות זה משרשום באתר בבקשה עזרה
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-