גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני צריך אפליקציה חינמית אשר דואגת לאבטחה של האייפון במקרה שהוא נגנב. ניסיתי את LookOut אבל חצי מהדברים שם לא עובדים באתר, אני מחפש אפליקציה שיהיו לה כמה שיותר אפשרויות: איתור - הכי חשוב. ועוד תוספים כמו צילום, מחיקת מידע, התקשרות, שליחת הודעה. תודה
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
מי שלא ידע/שמע, אתמול אפל חשפה את מערכת ההפעלה החדשה שלה iOS7, השינוי הגדול ביותר בתולדות האייפון. נתעלם לרגע מזה שלא ממש היו חשיפה ורעש מהאירוע כמו בפעמים הקודמות (זה מוביל לשאלה, האם אפל מאבדת מהרלוונטיות שלה?). רשימת השינויים בקצרה... שינוי מראה כללי, יתמוך ברקע "חי". toggles (כיבוי והדלקה של BT/WIFI וכו' מבאר ההתראות). מולטיטסקינג (ומעבר בין אפליקציות). AirDrop - שיתוף בין מכשירי אפל השונים (בדומה לפונקציה במכשירי סמסונג). פילטרים ואפקטים למצלמה+צילום פנורמי. Media Player חדש שיכיל בתוכו "רדיו" כמו האפליקציה המוכרת TuneIn למיטב הבנתי. שיתוף של כמה תמונות וכו' בו-זמנית לרשתות חברתיות. אלה בגדול השינויים "הגדולים". http://www.techspot.com/news/52848-ios-7-the-biggest-c…
-
- 25 תגובות
- 7.7k צפיות
- 1 follower
-
-
רכשתי 6120C לפני יומיים ואני מניח שהוא מריץ סימביאן 9.2 S60 3rd Edition כמערכת הפעלה. מצאתי דפדפן של אופרה לגירסת סימביאן זו באתר ישראלי מוכר, האם אני יכול להתקין אותה על ה6120? האם מישהו יודע אם אופרה טוב יותר מהדפדפן שמגיע כברירת מחדל(יותר לכיוון המחדל)?האם זה WAP או סוג אחר של גלישה סלולארית? או דפדפן אמיתי כמו של מחשב שולחני? שבת שלום.
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
-
-
הגיע הזמן לשדרג את ה610I שלי למשהו יותר רציני . הדרישות שלי מהמכשיר הן WIFI ומולטימדיה בעיקר ורצוי שיהיה קטן (שיהיה נוח להסתובב איתו בכיס). חשבתי על משוה בסגנון של htc diamond 2 שקראתי עליו ביקורות חיוביות ברשת . איזה עוד מכשירים מתאימים יש בתקציב (ולא להמליץ לי על ה5800 של נוקיה - ממש לא אהבתי אותו).
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי באפריל את הרום של AOKP milstone1 MB1 ובזמן שאני מאוד אוהב את כל הפיצ'רים, התוספות והאפשרויות שלו, הGPS שלי לא עובד ואני חושב שהרום לא מספיק יציב. הבנתי שהרום של CM מאוד דומה לAOKP ושהוא הרבה יותר יציב. (מה ההבדלים תכל"ס?) עכשיו אני מחפש רום יציב של CM שהוא JB 4.2.2 ואני לא מוצא הורדה רשמית- אני רק מוצא BUILDים שלו. איפה אני יכול למצוא את הורדה שלו? תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום . רכשתי בחו"ל Teletype GPS receiver + Antenna for IPAQ PDA. אך אין לי את הדרייבר שלו -כדי שאוכל להתקין במחשב כף יד של HP/4700 . צריך עזרה כיצד ניתן להשיג את הדריבר שלו . ניסיתי דרך האתר של Teletype אך לא הצלחתי . תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
מחפש נגן MP3\4 בסביבות ה 500-600 שקל..אולי המחירים ירדו אז אם יש בפחות כמו ה SANSAE250 שלפני חודשיים עלה 650.. ומחפש מערכת לאוטו MP3 משו חמוד ב500-600 שקל.. צריך המלצות תודה..
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
מחפש נגגנים עם הסאונד הכי טוב שאפשר למצוא לא חובה וידיאו
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב, אז כפי שמשתמע מהנושא... ראיתי הרבה המלצות על נגנים שונים, אבל אני צריך את הנגן הכי נוח והכי טוב שיש עם אקולייזר ועוד פיצ'רים נחמדים יהיה בסדר . וכמובן שהוא יוכל לנגן סרטים עם כתוביות בצד. ואני אשמח להמלצה על דפדפן מהיר ושכמובן יתמוך בפלאש. חחח ניסיתי להשתמש בפיירפוקס, אבל לוקח לו יחסית הרבה זמן לעלות והוא לא מראה לי את כל האתר במסך פורטרייט. (יש לי SGS אם זה תלוי במשהו).
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי K610I מכשיר בן זונהה... ככה יש בו כמה באגים ( הבנתי ככה גם מהחברה ) וניכנסתי לאתר של סוני לחפש מידע וכל זה אז יש שם להוריד עידקונים ואני לא יודע אם מומלץ לעשות או לא :\???!? ועוד דבר בקשר לכ.זיכרון שלו נינכסתי לאתר של SANDISK ושם הכרטיס עולה איזה 70 $ ובאתר של סוני הכרטיס עולה 50 $ יש הבדל ביניהם או משהו מהירות או לא יודע מה ?!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! ברשותי ipad 4 128 gb + 3g רכשתי אותו בערך לפני חצי שנה האם כדאי לי לשדרג ל- ipad air ואם כן האם יש הבדל משמעותי ביניהם?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה עדיף יותר לקחת את זה http://www.p1000.co.il/p1000/Templates/groupsalesproduct.aspx?CategoryName=MP4_Players&AuctionId=4953642 או את זה http://www.p1000.co.il/p1000/Templates/groupsalesproduct.aspx?CategoryName=MP4_Players&AuctionId=5119810 מה יותר איכותי למוזיקה ולסרטים וממשק תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
ביום רביעי שעבר קבלתי את ה-Nexus 5 בנפח 16G שהזמנתי ישירות מהחנות של גוגל ממש ביום ההכרזה. העלות הסופית - 1,975 שקל לפי הפירוט הבא: מכשיר - $384.12 - לפי שער 3.53 שקל ל-$ יוצא - 1,356 שקל עלות שילוח + ביטוח של MUSTOP (אני כבר עובד איתם שנים רבות) - 118 שקל מיסים + שחרור מהמכס - 501 שקל.
-
- 31 תגובות
- 5.5k צפיות
- 1 follower
-
-
מצלמת 64 מגה-פיקסל ראשית מודרנית, סוללה בקיבולת נדיבה עם טעינה מהירה מאוד ועוד - זה הסמארטפון הטרי של המותג האלמותי שבבעלות לנובו לכתבה
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
- 1 follower
-
-
דגם ה-Nubia Red Magic 5G מקבל תגי מחיר בינלאומיים מומלצים שעשויים לקרב את נחיתתו בארץ - ויש גם את ה-Nubia Play 5G כאלטרנטיבה מוזלת שאינה מתפשרת על יכולות ייחודיות לכתבה
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
האם מישהו כאן פתח כבר את המכשיר בשביל להחליף מסך או סוללה? קניתי חלקים חדשים, האמת לא בגלל שמשהו נשבר רק כדי להחליף צבע ולרענן את כל הדפיקות הקטנות. אשמח לעזרה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. אני מתכנן לקנות גלקסי 5... שווה לקנות? הוא טוב? איפה הכי שווה לקנות?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
גוגל ו-HTC לא ייצרו יחדיו מכשיר נקסוס מאז 2010, כאשר HTC לא ייצרה טאבלט כבר הרבה שנים - כעת כל זה הולך להשתנות לכתבה: http://hwzone.co.il/htc-%d7%aa%d7%99%d7%99%d7%a6%d7%a8-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%98%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%a0%d7%a7%d7%a1%d7%95%d7%a1-9/
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי SAMUNG SGH I600 אין לי מושג מה לעשות עם הורדות שהן JAR וJAD להעביר לפלאפון להתקין איך שהוא?
-
- 9 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי לכולם. ברגע שהבנתי שהנוקיה 6230i שלי הולך להתפורר החלטתי שאני רוצה פלאפון חדש. פחות או יותר אותן אופציות- נגן מוסיקה טוב, מצלמה סבירה-טובה (2 מגהפיקסל ולא אתנגד ליותר) בטריה חזקה, צליל חזק, מסך חד וגדול, נוחות, חוזק וקשיחות(הרצפה אצלי סדוקה מהפלאפונים הקודמים שלי שנפלו עליה), קרינה נמוכה, ממשק טוב ועדיפות שיהיה מתוצרת נוקיה אבל לא חובה. בינתיים אני מתלבט בין הפלאפונים שבכותרת, בקשר ל5310 אני לא בטוח כי הקרינה שלו יחסית גבוהה והמצלמה שלו די איטית. איך המצלמה והקרינה של ה3120? והאם בכלל כדאי לי לקנות פלאפון אחר? (אני גם קונה מחנות פרטית כי אני לא פראייר של סלכלום וחורנג', המחירים יותר זולים אבל לא תמיד יש את כל הדגמים) תודה מראש לכל העוזרים, בעל המזל מביניכים יזכ…
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
-
-
היי שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש את מכשיר הנקסוס 9. בזאפ ראיתי שיש אותו רק בחנות אחת, ושגרסת ה-32 ג'יגה עולה 2400 ש"ח. בכל שאר החנויות הגדולות הוא עדיין לא הגיע. מישהו יודע מתי הוא אמור להגיע לישראל, ואם אני מעוניין לקנות אותו כמה שיותר מהר, האם יש אותו מקומות חוץ מ-go mobile שאפשר לקנות אותו. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://www.bestbuy.ca/en-CA/category/apple-iphone/pc_iphone4s.aspx אני יודע שהמכשיר צריך להיות SIM FREE, האם אחד מאלו ברשימה הוא אכן כזה, כי למראית עין נראה שלא... תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם,לפני כחודש נגנב לי האייפון שחבר שלי הביא לי בלי קבלות בלי כלום,בכל מקרה לפני כחודש נגנב לי האייפון ועכשיו נאמר לי כי נכנסתי ל whatsapp ויצאתי מקבוצה של חברים למרות שאני משתמש בפלאפון דור אחד. רציתי לשאול איך זה הגיוני שאני נכנס לוואטסאפ עם ביטלתי את הסים הגנוב,והאם אפשר לעשות משהו על מנת לאתר את המכשיר..תודה מראש !
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אך ורק את הסמארטפונים ש אפל אז בבקשה אם מישהו רוצה להציע לי של חבר'ה אחרת שיחסוך לעצמו את הזמן.. כשהאייפונים החדשים (6 ו 6+) יצאו אמרו שיש כל מיני בעיות איתם אז אני מפחד לקנות ולהתבאס.. (המחיר הוא בסביבות 3200 לחדש) האם שווה לקנות ומה שווה לקנות? תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שאלה של טירון - אני מתכוון לקנות את הטאבלט הראשון שלי.בין השאר אני רוצה לראות סרטים דרך הטאבלט - אם אני קונה ipad אני לא יכול להעביר לו סרטים שהורדתי במחשב? כי אי אפשר להעביר קבצים אליו? אמת?בטאבלטים אחרים עם USB אפשר להעביר סרטים? (אנדרואידים)ואם כך איך אפשר לראות סרטים באייפד? רק בסטרימיניג - צפיה ישירה דרך אתרים?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-