עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by YTZ,

אני מאמין שאני לא היחיד שנתקל בזה, אבל הוט התחילו באופן אקטיבי להאט את מהירות האינטרנט ב-HOTSPOT ל64KBit או 8KB/s, מה שמעניין זה שדרך FTP אין הגבלת מהירות. ברגע שאני משנה את הגדרות ה-APN דרך TETHERME ומנסה לגלוש, כל פעם מופיע לי האתר המסריח של הוט במקום האתר שאני צריך, וגם כאן ב-FTP אין הגבלת מהירות. למישהו יש פתרון יצירתי איך עוקפים את הבעיה הזאת?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by CodeNinja,

היי אנשים, כחלק מאפליקציה שאני עובד עליה עכשיו אני צריך ליצור טיימר פשוט. ניסיתי לעשות זאת כך: private void starTimer() { // TODO Auto-generated method stub new AsyncTask<Integer, Void, Boolean>() { @Override protected Boolean doInBackground(Integer... params) { try { Thread.sleep(params[0]); } catch (InterruptedException e) { e.printStackTrace(); } return true; } @Override protected void onPostExecute(Boolean result) { while(true) { sec++; showTime(); if(sec==60) { min++; sec=0; showTime()…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by oren99,

אני חייב לפתוח דיון עליו. על פניו נראה מכשיר שיש בו הכל (הרוב) במחיר מעולה. משהו שלא מצאתי וחסר לי אלו המידות שלו. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=14306 מה דעתכם? האם אפשר לקנות מכשיר כזה בהזמנה מוקדמת בלי לדעת עליו עוד?

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. היי פורום יקר! סיימתי להתקין את הWhitestone Dome השני שלי לLG V30! מוזמנים להתרשם מסרטון הביקורת וההתקנה שהכנתי לLG V30: מצרף תמונה הממחישה את ההבדל בין המגן זכוכית הג'נרי לWhitestone Dome: Whitestone Dome על הLG V30 (משמאל) והמגן שקיבלנו מרונלייט (מימין). שימו לב להבדלים - אין Microdots, אין Rainbow ואין השתקפויות - כשהצבע של המסך טוב בהרבה בWhitestone! התקנתי אותו בעצמי (חצי שעה עבודה סה"כ). עכשיו גם לימני יש Whitestone למי שתוהה - הקייס גם חדש - של Tech21.

5. שלום לכולם , אני חושב לקנות את ה PLANTRONICS DISCOVERY 925 , מישהו מכיר אוזניה יותר טובה בסדר גודל של המחיר הזה שעדיפה? תודה על העזרה ועל הייעוץ

• 2 תגובות
    • 967 צפיות
  6. סמסונג נכנסת לשלב ההכנות הסופי לקראת השקתו של ה-Galaxy Tab S4 לכתבה

7. חשבתם שה-Mi Max 3 הוא שיא השיאים? כעת יש לו מתחרה שמצליח לדחוס תצוגה גדולה קצת יותר לתוכו לכתבה

8. Started by habahaba,

שלום רב, אני מקבל את הטאבלט הנ"ל כמתנה מהעבודה. נראה די סיני ולפי המחיר ב- ZAP אני מבין שהוא לא הטבלט הכי יקר שיש. רציתי לשאול האם הוא שווה משהו? האם כדאי לבקש מתנה אחרת? האם הוא באמת מצליח להריץ סרטונים ב- HD? איך זמן הסוללה שלו? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. שלום, אני אומנם קידדתי כמה אפליקציות אבל די חדש בנושא החלפת גרסאות רום (למרות שיש לי הבנה במערכות הפעלה מהאוניברסיטה) ודווקא בגלל שאני קצת מבין מה הולך ברקע אני יותר ויותר חושש מבריק... יש לי s2 rooted, לא נעול על ספק סלולרי, גרסה 2.3.5, baseband version שהיא I9100XXKI4, קרנל 2.6.35.7 מספרים ובסוף root@dell, ו- build בשם gingerbread.XWKI8. הבעיה שאני לא ביצעתי את הצריבה הראשונית על המכשיר ואשמח לדעת אם מזה מישהו יכול להגיד מה יש לי? (סטוק או פרטי). אני רוצה לשדרג ל- CM הכי מעודכן יציב שיש למכשיר. שוב, על סמך מה שיש לי כרגע, אפשר הכוונה למה צריך לעשות מיוחד מעבר לגיבוי, לשים את הזיפ בזכרון, לכבות, להיכנס ל- CWM למחוק ולאז למצוא את הזיפ בזכרון ולהתקין. קיצר מעבר להוראות הרג…

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by kfirbep,

יש לי בלק ברי ובעבר היה לי נוקיה e71 ואחרי חצי שנה או שנה כבר התחילו להופיע לי הודעות ביוטיוב. על זה שהפלאש ישן ואני צריך לעדכן אותו.אני הולך לקנות טאבלט samsung galaxy s 5.0 wifi השאלה שלי היא האם אחרי כמה זמן תופיע לי שוב הבעיה הזאת ואם כן איך אני יכול לפתור אותה?כי מהאתר של פלאש יש רק פלאש למחשב אז איך אני יכול לעדכן את הפלאש בטאבלט?ואם אפשר גם להגיד לי איך אפשר לעדכן את הפלאש בבלק ברי (זה פחות חשוב יותר חשוב עדכון הפלאש בטאבלט) תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 951 צפיות
  11. Started by JohnnyBravo,

http://androidcommunity.com/samsung-galaxy-beam-eyes-on-20120226/

• 2 תגובות
    • 974 צפיות
  12. Started by jfkk,

שלום אנני מצליח להיכנס לטאבלט משטח מגע אינו מגיב טאבלט של אסוס יש לי את הדגם של הטאבלט מעוניין להזמין באינטרנט את המסך אנני יודע מה אני צריך להזמין אשמח לקישור המסך שבור http://i.imgur.com/V94qUUb.jpg תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. אז קיבלתי את האנדרואיד הראשון שלי, מדובר בDOOGEE X5 PRO שנראה בינתיים ממש סבבה. בתור משתמש אייפון 4 ותיק, נורא מפריע לי כל הבלאגן באנדרואיד. הכל צועק לי. אני עם גרסה 5.1.1, נראה לי זה לוליפופ. הטלפון הגיע עם גרסה ממש נקיה, יאמר לזכותם. הפרסומות בכל האפליקציות זה זוועה! בחיים לא היה לי משהו דומה באייפון. החייגן די מגעיל, וגם המערכת SMS. הכל כל כך לא מסודר, לא אסתטי, לא לעניין. ניסיתי לקסם דברים ולהתקין חייגנים אחרים, מערכות SMSים אחרים וכו' וכו', לא מצאתי משהו שנותן לי שקט נפשי עדיין... אני חושב שאצטרך להחליף את כל הרום הזה. העניין הוא שאני בקושי יודע מה זה רום. הבנתי שיש רום של IOS לאנדרואיד, אבל הלאנצ'רים שהורדתי ע…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. הכל היה בסדר, עד שפתאום שאני לוחץ להציג את כל הביקורות של האפליקציה, אז נפתח לי מסך אפור כזה וזהו כלום. ניסיתי כל אפליקציה קיימת בחנות גם כאלה שכבר התקנתי וכאלה שלא. ועדיין משום מה שאני רוצה לראות ביקורת של האפליקציה מסך אפור. ניסיתי הכל בעצם, ניסיתי להפעיל מחדש את הטלפון, ניסיתי אפילו לעצור את התהליך של המרקט ואפילו למחוק את הנתונים שלו. אין לי רוט על המכשיר ואני לא מעוניין, ובגלל זה אין לי אפשרות למחוק אותו לגמרי ולהתקין מחדש, אך עצירת התהליך וניקוי נתונים שעשיתי לא עזר אותו דבר זה התחיל ככה פתאום ניסיתי אפילו להחליף לאנצר אולי הבעיה אצלו, אפילו עצרתי את האנטי וירוס שלי, מה לא עשיתי. שום דבר לא עוזר, זה התחיל וככה זה תמיד. יש לי one plus 5t מעוד…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by mc_elad,

אני לא מתמצה כלכך בחברות \מחירים... או מה נחשב מוצר טוב יותר או פחות (קיצר אין לי מושג בתחום.. ) בבקשה עזרה ... התמונה זה דוג' לאוזניות עורף.. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  16. Started by Roshos,

חברה התחדשתי בסנדיסק סנסה E280 מכיוון שזה לא הנגן הכי חדש והכי טוב אתם מעוניינים שאני אעלה סיקור עליו?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Ghosthunter,

היי, רציתי לדעת אם קיים כזה, והאם משתלם לקנות כזה? הכוונה היא- האם המהירות של הBT לא חוסמת את המהירות של הUSB2, והאם USB1.1 חוסם את המהירות של הBT? תודה.

18. שלום רב, היום קיבלתי SGS מפלאפון. אני מעוניין להשאר עם הנוקיה E72 שלי (ולצורך העניין, להביא אותו לאבא שלי). ניסיתי להשתמש ב SIM של אמא שלי במכשיר, אך מרגע זה והלאה המכשיר לא מוכן להוציא שיחות והוא במצב "שיחות חירום בלבד". המצב ממשיך גם כאשר אני מחזיר את הסים שלי. מה קרה ואיך ניתן לתקן המצב? תודה רבה *יש לציין שכל המשפחה שלי בפלאפון

• 2 תגובות
    • 15.9k צפיות
  19. תודה

20. Started by ofer_r,

שלום רב, קניתי בחנות פרטית מכשיר סלולר חדש LG, נפח אחסון ברוטו 4 GB. הזיכרון הזמין הוא 1.5GB. בפורום אחר נאמר לי שמערכת ההפעלה צורכת כ 1.5GB , ולכן אם נשאר לי פחות מ 2.5 ( כאמור יש 1.5 זמין) יתכן וזה סימן לטלפון משופץ ולא חדש. כמו כן , כשפותחים אותו יש על המסך לוגו של חברת הסלולאר האיטלקית TIM. האם אלה אינדיקציות שמה שנמכר לי הוא טלפון מחודש ולא חדש ? הטלפון הגיע באריזה של LG , נראה בהחלט חדש.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Alon_Solo,

אני מתכנן לקנות אייפון 5 בימים הקרובים בלונדון (2900 ש"ח במקום 3900 ש"ח בארץ) והדבר היחיד שמדאיג אותי, בתור טירון מוחלט בתחום הסמרטפונים, זה אם יש משהו מיוחד שאני צריך לקחת בחשבון לפני הקניה? אני מן הסתם קונה מכשיר פתוח ולפי מה שקראתי באתר אפל הבריטי, הוא אמור להתאים לרשת בארץ. אז חוץ מהמטען שכנראה לא יתאים, יש עוד משהו שעלול להוות בעיה? למשל עברית? בעיות אחרות? תודה מראש לכל העונים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. קיצר נכנסתי בטעות למצב טיסה כשהדלקתי תפל' ואי אפשר לצאת ממנו, גם כשאני מדליק מחדש הוא ישר נכנס למצב טיסה בלי לתת לי בחירה. איך יוצאים מזה?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. אני מחפש רדיו נייד או זעיר או נגן MP3 שיש בו רדיו אבל משהו זול .....או מישהו שקנה נגן משוכלל יותר ומוכר את שלו במחיר לא גבוה (כי אין לי צורך בMP3 רק באפשרות של הרדיו) תודה.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by XCG120,

רציתי לשאול מבחינת אבטחה ופרטיות עד כמה הטלפון הזה איכותי ומוגן או שזה רק גימיק של החברה מדובר על דגם BlackBerry DTEK60 האים יהיה אפשרי לעדכן אותו לגירסה החדשה של אנדרואיד עים כמובן התוכנה של בלקברי? וממה שהבנתי התוכנה של בלקברי יכולה להתריע ולחסום אפליקציות שניגשות לתמונות מצלמה וכו... האים לפי התוכנה של בלקברי יש את "הביטחון" להוריד כול אפליקציה בלי חשש אים הגישה חסומה או שהחסימה רק שהטלפון נעול? מה הגודל של המסך בכללי של הטלפון הזה ,לא רק של התצוגה? תודה מראש?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.