עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by it_amit,

שלום לכולם, אני מעונין בהמלצה לבחירת מכשיר שירכש מארה"ב (יתכן אפילו מאי ביי), די הלכתי לאיבוד. הדרישות שלי הן שהוא קודם כל יהיה טלפון טוב ואינטאיטיבי שזה אומר מבחינתי: ספיקר חזק וברור, צלצול ורטט בו זמנית, שעון מעורר שעובד גם כשהטלפון כבוי, יומן נוח ושלא יהיה ענק וכבד - שיחקתי קצת עם נקסוס 1 וזה הגודל המקסימלי מבחינתי. מבלי לוותר על כל השאר:מצלמה טובה, רדיו, GPS, WI-FI, יהיה נחמד אם תהיה מצלמה נוספת לצורך שיחות וידאו. התקציב הוא בסביבות 550 דולר, (ניתן גם להכליל מכשיר יד שניה אך במחיר של עד 400 דולר). * אני לא רוצה אייפון. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by EasyPooper,

שלום! כבר עברה שנה מאז שהIPOD VIDEO 5TH GEN שלי מת ואני מתחיל להרגיש שבלי איזה PMP נחמד את תקופת השעמום הבאה אני לא אשרוד, לכן אני זקוק להמלצתכם בקניית PMP, דגש על וידאו. מסך איכותי שניתן לצפות בו באוטובוס טרנטה חדור שמש. שאפשר יהיה לקרוא כתוביות מהמסך בלי לשבור את העיניים. טאץ' סקרין לא גורם משפיע, אבל יהיה נחמד אם הוא יכלל. אין לי בעייה להתעסק עם הCONVERT כל עוד לנגן יש מספיק זכרון (מעל 8GB). הנגן צריך ליהיות קשיח מספיק בשביל לשרוד תיק של תלמיד כיתה יא'. כמו שאני רואה המתחרים הראשיים הם הIRIVER SPINN U30 8GB והCOWOND2+ בינתיים נטתי יותר לכיוון הקואון, אבל מה שמפחיד אותי הוא המסך הפצפון שלו ומה שמפחיד בIRIVER זה זמן הקרנת הוידאו הקטן יחסית ובעיות בעת העברת הווידאו קדימ…

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  3. שלום לכולם , אני רוצה נגן MP3 מהדיוטי פרי , אני לא רוצה משהו יותר מדיי משוכלל עם סרטים וכאלה. שיהיה אמין , קל לתפעול (בלי ITUNES למיניהם וכו') ואיכותי. אשמח אם תעזרו לי (אני בכוונה לא נותן תקציב , סה"כ הדרישות שלי לא גרנדיוזיות..) מה שכן , אני צריך את ההמלצה עוד היום כדי שחבר שנוסע היום בערב יוכל לקנות לי. תודה רבה על העזרה

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  4. שלום, הפלאפון שלי תנצב"ה קיפח את חייו בטרם עת. עד כה השתמשתי רק בפלאפונים הפשוטים ביותר ועכשיו אני מעוניינת לקנות פלאפון חכם - הכי חשוב לי זה חיבור נוח ומהיר לאינטרנט ומצלמה טובה. עדיף כזה שנוח לנגן בו מוזיקה וסרטים. לא חשוב אם יש מסך מגע או לא, כל עוד אם זה כן מסך מגע, שתהיה לו תגובתיות מהירה ושיהיה מדויק. אם זה לא מסך מגע, אז אני אשמח אם יהיה קל ללחוץ על המקשים והם לא יהיו קטנטנים. עדיף שהפלאפון יהיה עמיד, כי יש לי נטייה להרוג את הפלאפונים שלי (על כן הקודם מת. מסכן). אני מניחה שגם זמן טעינה זה חשוב. תקציב הוא כמעט לא בעיה, למרות שאני כמעט ולא משתמשת בפלאפון (אני בעיקר שולחת סמסים, בתכלס). אני אשמח לכל עזרה והמלצות, כיוון שאני באמת לא מכירה בכלל פלאפונים ומעולם לא השתמשת…

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  5. בבקשה תתנו לי תשובה... אני לא יודע אם להביא את המכשיר או לא בגלל הבעיות תוכנה שהיו ועם הזמן תוקנו בעדכונים (אבל בגלל שאנחנו חיים בישראל, אני חיים בדיליי מטורף...) בבקשה אני צריך תשובה....!! זה כל כך פשוט וקל ויעזור לי מאוד!

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  6. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי בארגון אנשים עם נוקיה E71 יש תמיכה ב WAV אני מקבל מיילים והם לא נפתחים עם קבצי מייל WAV יש פתרון???

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  7. Started by lioryb,

האם אפשר להשתמש במחשב בתור אוזניית bluetooth? המכשיר מחובר למחשב, ואני מעוניין להשתמש באוזניות והמיקרופון של המחשב. זה אפשרי?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by yosda-boy,

שלום רב, אני מעוניין להתקין בפלאפון שלי W995 פייסבוק פאנל. משום שכאשר אני נכנס לפייסבוק דרך Opera אז אין צ'אט ואפליקציות בפייסבוק. כאשר אני מוריד את זה יש לי קובץ RAR, אז לקחתי גם את הקובץ וגם לאחר ה- Extract ואת שניהם שמתי בפלאפון לבדוק (לא הייתי בטוח איזה צריך), עכשיו אף אחד מהם לא עובד. בקובץ של ה-Extract יש קובץ שקוראים לו instal אבל זה לא נותן להפעיל אלא רק לשלוח. (כמו כל קובץ בעייתי בסוני אריקסון) אשמח אם מישהו יוכל לפרט איך אני מתקין את זה. בתודה מראש Mystery

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. היי, היום לקחתי מסלקום נטסטיק כדי לגלוש ממנו ולא דרך הטלפון, עכשיו בכל פעם שאני טיפה מזיז אותו מה USB לא משנה איזה סלוט, הוא מתנתק. זה כבר מעלה לי את העצבים...זה אומר שהוא לקוי לא? עשיתי עליו רוח, והוא התנתק

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה... המכשיר שלי זה 3GS 16BG שהובא מארה"ב....והוא מן הסתם נפרץ... אני לא יודע בדיוק את הגרסה של המכשיר....זה 3.1 משהו.... עשיתי עדכון לסידיה....ואז הוא עשה ריסט לעצמו ומאז הוא תקוע בלופים של ריסט....מה עושים?? מה לגבי כל המידע שעליו (ספר טלפונים,יומן פגישות,אפליקציות). שאני מחבר אותו למחשב הוא מזהה אותו ואני יכול להיכנס מן הסתם רק לתמונות.... האיטונס לא מזהה אותו.... יש הצעות??

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Lirans,

היי עריכה: נשארתי רק עם ה5800. אני מעוניין לקנות את אחד מהמכשירים שמצויינים בכותרת, אבל יש לי כמה התלבטויות: קראתי שה5800 הוא איטי באופן כללי. לעומת זאת ל5530 יש מעבד מהיר יותר שמשפר באופן משמעותי את השימוש. מחיפושים באינטרנט, מתברר של5530 יש בעיות שקשורות לסנסורים שלו וזה גורם למכשיר להיכבות/להיתקע. מעוניין בחוות דעת מכם על 2 הטלפונים האלה, באופן כללי, וגם האם ב5530 באמת ישנן הרבה בעיות והאם הן תוקנו בעזרת שידרוג firmware או פיתרון אחר. תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Kcupid,

אני משתמש בפלאפון בכרטיס זכרון של סאנדיסק. עד עכשיו היה לי של 2 ג'יגה, היום קניתי של 4. שאני שם את הכרטיס בפלאפון הוא עובד זה מראה שיש כרטיס, אבל שאני מחבר אותו למחשב (אני מחבר את הכרטיס הקטן לADAPTER שלו, ואת הADAPTER לדבר כזה שמצד אחד מחברים את הADAPTER והשני הוא USB שמחברים למחשב), אז זה מראה כאילו אין שום דבר ("נא הכנס דיסק לכונן G"), ושאני עושה עם ה2 ג'יגה זה כן קורא. ההבדל שראיתי זה שעל ה4 ג'יגה רשום HC, ועל ה2 לא. אבל אם בפלאפון זה עובד אז במחשב זה לא יעבוד? מישהו יודע מה הבעיה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  13. Started by Trin1ty,

שלום ! אתמול עידכנתי את הN97 לעידכון החדש ביותר (V21) ומאז הפלא השתגע . קודם כל במהלך העידכון הוא כתב לי שאין מספיק זיכרון בכונן C אבל המשיך את העדכון , ולאחר שהוא הסתיים , הוא המשיך להודיע שאין מספיק מקום ב C ואני חייב לרוקן . לאחר שמחקתי כמה תוכנות לא חיוניות כמו ICQ וכדו שמתי לב לכמה בעיות : לא רואים שעה / תאריך במסך הראשי , כל מיני פעולות לא עובדות בטענה "לא ניתן לבצע פעולה זאת , נסה מאוחר יותר " .. בקיצור , הוא השתגע ואני מאמין שזה קשור לעידכון . עכשיו שאלתי אליכם מה לעשות ? אם יש דרך לעדכן מחדש ? או שעדיף לקחת את הפלא לאורנג' שיטפלו לי בו שם ? ד''א גיבוי עשיתי למזלי [ : ) ]

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  14. Started by limer,

ברצוני לחבר מתג חיצוני {לא במארז} להדלקת המחשב אשר יגיע עד למקלדת {ברשותי מקלדת WAVE אשר מחוברת ב USB בחוט מאריך של 3 מטר} הייתי מעוניין לקבל הסבר כיצד ניתן לבצע זאת ואם ניתן לקבל איור או תרשים פשוט שמצורף להסבר יהיה מעולה על פי הבנתי אני רק צריך לקחת לחצן {לא מתג OFF/ON } לחתוך את החוט של הכפתור של המחשב לחבר כבל חיצוני באורך הרצוי לחברו לחלק שחתחתי כאשר צד אחד מחובר ישירות ללוח אם והצד השני ישירות ללחצן החיצוני .... בתודה מראש LIMER

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  15. Started by dudidu08,

שבת שלום לכולם יש לי אייפוד טאצ' 8 ג'יגה דור שני שקניתי ב1000 שקל האמת היא שאני מרוצה ממנו מאוד בגלל איכות השמע בשירים באוזניות (אייפודים הכל טובים) וגם בגלל איכות הסרטים שאני רואה בו.... הציע לי מישהו החלפה בעד PSP 3000 חדש חדש ללא פריצה עם מגן מפלסטיק+כל האביזרים שמקבלים עם המוצר+4 משחקים מקוריים חדשים... אני מתייעץ איתכם אם הייתם מחליפים ולמה? א.חשוב לי מאוד איכות השמע של המוזיקה, האם שומעים טוב גם בPSP באוזניות? (יש לי אוזניות סנהייזר מקצועיות טובות)-CX300 2 ב. איך רואים בPSP סרטים? קיצר לא רוצה לחפור יותר מידי רק רוצה לשמוע את השיקולים שלכם בעניין ומה אתם הייתם עושים... יתרונות מול חסרונות תודה ויום טוב!

• 2 תגובות
    • 982 צפיות
  16. אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לשלוט במחשב מרחוק במחשב ע"ג bluetooth או wifi. יש ברשותי מכשיר עם s60 3rd edition. הכוונה בשליטה מרחוק היא שהיא תאפשר לי לשלוט בתוכנת מדיה כמו windows media player, או שלפחות תתן לי להפעיל פונקציות שאני מגדיר מרחוק. מהחיפושים שערכתי בעצמי מצאתי רק תוכנות שלא מתאימות לגרסת מ"ע שלי (3rd edition), או שלא עובדות וכו'. חוץ מזה אשמח לשמוע המלצות לאפליקציות מגניבות ושימושיות שכדאי להשיג לסימביאן .

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  17. Started by domiel,

אהלן, אני צריך GPS אמין וטוב שהעלות הכוללת שלו היא עד 900 שקל. אני לא צריך יותר ממפות ישראל. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by smisrael,

מה אתם אומרים על זה? אני מתלבט אם זה מתאים לפה או לגדג'אטים. אבל יש פה בודק מתח = טסטר בלשון העם כלומר שלא צריך להכניס את המברג לשקע ולראות אם יש חשמל, מספיק רק לקרב אותו ויודעים אם יש חשמל או לא. זה דבר סביר שניתן לסמוך עליו? מישהו התנסה/מכיר מוצר שכזה?

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  19. מחפש המלצה על מכשיר סלולארי לחבר. עד כה הוא השתמש ב6120C כ3 שנים, ונהנה ממנו מאוד, פרט לזה שהוא מתחמם קצת, לאחרונה הוא התחיל לעשות לו בעיות ולכן הוא החליט להחליף אותו. מחפש משהו באותה תצורה, יציב, קשיח מבחינה חיצונית, לא מסך מגע, וכמובן מחיר טוב תודה!

• 2 תגובות
    • 982 צפיות
  20. Started by yamamoto,

מה עדיף מבין השניים ?? מבחינת נוחות אמינות איכות מחיר ובעיקר נגן מוסיקה או אם אתם מכירים משהו ברמה ומחיר דומים אני אשמח לשמוע

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  21. חבר שלי הזמין מאיביי סוני אריקסון k850 ב 511 שקל. השאלה מה דעתכם על הפלאפון? והאם הסכום שווה את הפלאפון? הפלאפון באנגלית יש אפשרות לצרוב עליו עברית? סים של הארץ יעבוד בו. הסים הוא של סוני אריקסון w 995? תודה מראש לכל העוזרים. הפלאפון פתוח לכל הרשתות.

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  22. Started by jonys,

שלום אנשים! אולי מישהו יודע מה מהירות העברת הקבצים (מקורא כרטיסים מהיר למשל) בVISION M 60GB במצב USB HOST??? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  23. Started by x-boy_24,

שלום אתמול קרוב משפחה שלי קנה את הנגן הזה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5369&perur=2&t=12&c=364 עכשיו צריך להטעין אותו דרך המחשב ואין לו כוח לזה אז חשבתי לקנות לו את הדבר הזה http://www.ofekpc.com/Product.asp?productid=1240] עכשיו צריך להטעין אותו דרך המחשב ואין לו כוח לזה אז חשבתי לקנות לו את הדבר הזה http://www.ofekpc.com/Product.asp?productid=1240 באופיס דיפו יש הרבה סוגים השאלה שלי זה אם אני יקנה יש סיכוי שזה יהרוס את הנגן ?

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  24. Started by rasta22,

היי הביאו לי את המכשיר מארצות הברית עכשיו בגלישה לאתרים ישראלים כל העברית היא בג'בריש איך מתקינים פונטים בעברית למכשיר \ לווינדוס CE . ?

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  25. טוב אז ככה למי שלא מבין המודו זה סלולרי קטנטן ופשוט שיכול להיכנס ל"חליפות" שמוסיפות לו דברים לדוגמה-מצלמה\GPS\וכו פה יש כתבה על המודו http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3506616,00.html עכשיו לדעתי האישית זה היה יכול להיות מוצר גדול לפני כמה שנים אבל היום שיש מצלמה\MP3\GPS\מסכי מגע וכו בסלולריים אני חושב שהמודו בכלל לא נחוץ לשוק ובגלל זה לדעתי המודו יהיה פשלה ענקית של מוצר שיצא מאוחר מידי ואין בו צורך לרוב הלקוחות

דיונים חדשים בפורומים