עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שמועה חדשה, מגובה ברישומי פטנט רלוונטיים, מצהירה כי דגם ה-Nokia 10 יוכל להוות את מהפכת הצילום הנייד הראשונה של החברה בגלגול החדש שלה לכתבה

2. שלום, רכשתי את הסנסה אך הבן אדם שמכר לי שכח את הדיסק. חיפשתי באתר של סנדיסק, אך לא מצאתי שום זכר לתוכנות הרצויות ( תוכנה להעברת שירים, ותוכנה להעברת ווידאו ותמונות). אודה למי שיפנה אותי ללינקים.

• 2 תגובות
    • 954 צפיות
  3. הייי לכם! אני רוצה לקנות פלאפון(סמארטפון) חדש, המכשיר הקודם שלי (נוקיה 5800) מת סופית. אם יש למישהו המלצות, אשמח מאוד לשמוע: התקציב: 250 דולר. אני נמצא בניו-יורק כך שאוכל לקנות בכל מקום (amazon newegg וכו'). השימושים העיקריים שלי הם שמיעת מוזיקה (כמה שעות ביום ) גלישה באינטרנט ושיחות. זמן סוללה: רצוי שיחזיק ליום וחצי. תמיכה: שיעבוד על רשתות GSM גם בארץ וגם בחו"ל (אמריקה). מסך (טאצ'): בגודל של ה5800 או יותר בשביל אינטרנט וכו'. מצלמה: לפחות 3.2 MP וכן שהמכשיר יהיה קצת יותר מהיר מאשר ה5800 (בלי לזלזל בו ) אבל לא פחות ברמתו מה 5800. תודה מראש ושנה טובה, דובי. Xtract: תודה, ההודעה נערכה.

• 2 תגובות
    • 956 צפיות
  4. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a9%d7%99%d7%97%d7%95%d7%aa-%d7%a7%d7%95%d7%9c%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%91-whatsapp-%d7%9e%d7%a2%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%95-%d7%92%d7%9d-%d7%91%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93/

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by A1eX,

שבוע טוב, אני מבקש את עזרתכם ויעוץ ברכישת מכשיר GPS לרכב בתקציב של עד 650 ש"ח. ראיתי את הדגם של חברת QUE 4301M בKSP שהוא לא רע לדעתי. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=9925 אשמח להמלצות נוספות.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. היי לכולם, אשמח לקבל המלצה לאזניית Bluetooth, הקריטריונים הם להלן: * שלא תכאיב לאוזן בשימוש ממושך(3-4 שעות רצופות על האוזן). * זמן טעינה מינימלי. * זמן סוללה ארוך. * אפשרות לזרוק ברכב בצורה פשוטה(המטרה היא גם לשמור אותה בעיקר שם). אוזניות סטראופוניות לא באות בחשבון כי עיקר השימוש הוא לנהיגה ועבודה. אמנם הצבתי תקציב של 400 ש"ח, אבל כמה שיותר זול, יותר טוב. כמו כן, מה הסיכוי להזמין אחת מ DX או מ Ebay ולצאת מורווח באופן משמעותי? בתודה רבה רבה מראש לעונים.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום שמי יהונתן, בן 27 לומד משפטים. לפני כבר למעלה מ7 שנים אחי ואני חשבנו על תוכנת מחשב מעולה והיינו בטוחים שתוך כמה חודשים גוגל או פייסבוק יוציאו כזאת לאור. אחי ואני מבינים במחשבים ברמה הבסיסית ביותר, ניסיתי כמה פעמים ללמוד תכנות אבל זה לא בשבילי. בקיצור עברו 7 שנים, הרעיון קיים אבל אף אחד לא עושה, ואני חושב שהגיע הזמן לפחות לנסות. מה יש לי? יש לי כסף לממן פרויקט ורעיון. מה אין לי? אין לי מושג איך מתחילים את כל הסיפור הזה. בנוסף אני מפחד שאם אני יקח מתכנת אז יגנבו לי את הרעיון סגנון "מארק צוקרברג". הרעיון בימינו הרבה יותר מתאים ונכון בתור אפליקציה לאנדרואיד ואייפון וגם לדפדפן כרום. אין דבר כזה בשוק בכלל ואני בודק תמיד. אם אפשר קצת ייעוץ לגבי העניין אני ישמח לקבל…

8. שלום לכולם יש לי אייפון 4 וקניתי גלקסי 3. כיצד ניתן להעביר את כל התוכן מהאייפון לגלקסי בצורה הכי מהירה נוחה ויעילה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by Lyor,

יש ברשותי מטען של אייפון 4 שקיבלתי עם המכשיר עוד שקניתי אותו, דגם A1300 ונראה שהוא סוף סוף החליט ללכת לעולמו. במקרה אבל גיליתי את העמוד הזה, שאומר שבכל נקודת יצוג של אפל הם מוכנים להחליף את המטען הזה בדגם A1400 בחינם וללא עלות נוספת. ככל הנראה בגלל שגילו אצלו בעיה בייצור או משהו. רציתי לשאול אם התהליך הזה עדיין אפשרי, ואני אוכל באמת לקבל מטען מקורי חלופי.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by sgt_flippy,

הנגן שלי cowon A3 עזב לעולם שכולו טוב ועכשיו אני רוצה למצוא לו מחליף ראוי , יש המלצות?

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  11. Started by matan13,

כמה עולה מכשיר 4s 16gb בניו יורק ? איך אוכל לבדוק מה המחירים של המכשיר בניוק יורק ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by VajDa,

אהלן חברים אני רוצה לספר לכם על מקרה שקרה לי עם הנקסוס 7. אני קניתי את המכשיר ביום שישי בחנות KSP כשאני אמור לטוס לחצי שנה ביום שני עם המוצר. בכל מקרה, הגעתי הביתה שמתי את המכשיר בטעינה לכ10 שעות טעינה. לאחר מכן הפעלתי אותו וגילתי שהטעינה שלו עומדת על 0% בהתחלה חשבתי שאולי הוא מזייף אך כשהוצאתי את המטען מהחשמל המכשיר נכבה במקום. נבהלתי מאוד, סרקתי את גוגל וקיבלתי המון תוצאות על כך שיש פאק בהרבה מאוד מכשירים כאלו בקשר לטעינה והם פשוט לא נטענים. עד שמצאתי תגובה אחת שהצילה לי את הלייפ..! ה"כבל שמחבר בין הסוללה לבין הלוח אם של המכשיר לא מחובר בחלק מהמכשירים או מחובר חלקית" אני פתחתי את המכסה של המכשיר עם הציפורן ואכן כך! הכבל של הסוללה לא היה מחובר לתקע עד הסוף! כמוב…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by starline,

כמו בכותרת אני צריך עזרה יתרונות וחסרנות של כל אחד מהמכשירים והאם ה-4 שווה את המחיר?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by vk,

יש את האתר http://www.shipped-roms.com/index.php?category=android&model=Bravo לROMS המקורייים של המכשירים, איך אני יודע מה הגירסה שלי?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. אני כיום לקוח פלאפון עם מכשיר CDMA, ללא סים. מה האפשריות שלי לרכוש בח"ל אייפון (בכ- 60% ממחירי פלאפון) ולקבל מהם סים שישמר לי את המספר הקיים ב- CDMA?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by mp91,

אהלן, ברשותי גלקסי 3 9300I וGPS/הWAZE מדי פעם עובד טוב ומדי פעם לא(מתי שמתחשק לפלאפון). רציתי לדעת מה יכולה להיות הבעיה? ישנם מקרים בהם אני נוהג והוייז לא עובד וכשאני ממזער את האפליקצייה של הוייז ונמצא במסך הבית נגיד של הפלאפון איזה דקה אז פתאום הוייז מתחיל לעבוד והתוכנה מתחילה לדבר ולנווט אותי כמו שצריך ומראה את מקומי המדויק.

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. Started by Boris_yo,

שלום. אני צריך שנאי אירופאי של 5V 2.5A לPIPO M9 MAX בדקתי ב: http://pipomall.com/ http://actablet.com/ http://aliexpress.com/ בשניים ראשונים שלחתי אמייל לאתר ואף אחד לא חזר אליי. שלחתי מספר פעמים דרך אגב אז כנראה אף אחד לא שם. נשאר ALIEXPRESS אבל הם לא מכבדים תשלום דרךPAYPAL ואני לא מרגיש בטוח לקנות עם כרטיס אשראי. מישהו כבר קנה עם כרטיס אשראי דרכם ואם זה בטוח?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by DAVIDKI19,

יש לי מערכת הפעלה וינדוס 7.... נגן MP3 IRIVER E50 .. ניסיתי לעדכן דרייברים אוטמטית המחשב אומר לי שלא צריך לעדכן בשבילו... ניסיתי שהוא יחפש מהדיסק המחשב לא מוצא.... אני מתקין את התוכנה שכנראה באה עם הדרייברים אותו סיפור..... עכשיו על מחשב של חבר שלי עם וינדוס XP הוא מזהה את היגן ישר ברגע החיבור (את הדגם גם...) אני לא רואה בכלל אותו .... מה אפשר לעשות במקרה הזה???

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  19. דרישות הכרחיות מבחינתי הן מצלמה אחורית 8 מגה פיקסל מצלמה קידמית ושניתן לשוחח גם דרך המצלמה הקידמית השיחות בסקייפ. זמן בטרייה טובה וגלישה טובה באינטרנט חשבתי על אחד מדיגמי ה Xperia אך פתוח להצעות נוספות

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אייסר מקבלת נקודות זכות חדשות בספרים שלנו עם ה-Swift 7 החדש - נייד בעל עובי של סמארטפון עם קישוריות סלולר מובנית לכתבה

21. מכשיר ה-Galaxy A8s הוכרז רשמית עם חור בקוטר 6.7 מילימטרים עבור מצלמת הסלפי - ובינתיים ללא תג מחיר רשמי לכתבה

22. Started by ToMuSH,

בכתבה שפורסמה פה באתר נאמר כי המחיר יורד לסביבות ה 1,070 ש"ח בגלל השקתו של ה mi3, אולם מחיפוש ברשת העליתי בחכתי רק מחיר של 350 דולרים שהם כ-1300 ש"ח. זהו מחיר מעודכן ונמוך ממה שהיה לפני כחודש, אז הוא עלה 1,500. ככה שאם המחיר ירד לא מזמן, הוא ירד בעוד 300 שקל בקרוב? למישהו יש מושג?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. היצרנית הסינית הצליחה למכור יותר מ-20 מיליון דגמי Redmi Note 7 בתוך כחצי שנה - ורשמה צמיחה של עשרות אחוזים גם בקטגוריות מוצרים אחרות לכתבה

24. Started by jackhammer,

ככל הנראה העסקה נסגרה. גודל העסקה עומד על קצת פחו מ22 מליארד דולר. http://www.theverge.com/2014/10/6/6918297/facebook-now-officially-owns-whatsapp-22-billion נראה לי שימיהם של כל אלה שניסו להתחמק מפייסבוק ספורים....

25. Started by mrBezos,

היי כולם, אני מחפש פלאפון חדש כי שלי התקלקל אחרי כמה שנים של שימוש :-\ . קראתי קצת על כמה טלפונים וה HTC One V התאים לי מבחינת מפרט ומחיר. 1. מה דעתכם על המכשיר? 2. מצאתי אותו באמאזון ב 1250 שקלים. האם במחיר הזה יש מכשיר אחר שכדאי לי לקנות? (כמובן שאפשר גם להציע מכשיר טוב יותר במחיר זול יותר). 3. האם למכשיר הזה מומלץ לקנות כיסוי / מגן מסך? אם כן אז על איזה אתם ממליצים. תודה מראש. נ.ב אם אני עובר על חוק כלשהו (בדקתי ואני לא חושב שאני עובר) בבקשה תעירו לי ואני אערוך

• 2 תגובות
    • 851 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.