גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
אני מקוה שכאן הפורום הנכון יש לי טלויזיה LG סקארלט 42" עם כניסת USB האם יש דרך לעדכן את הדרייוורים כך שתוכל לקרוא פורמטים נוספים? ראיתי שפעם היה משהו אך הוא הוסר מאתר ח.י. - זה נכון? מה אתם אומרים - יש לכם עדכון שכזה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לא יודע למה אבל קניתי ממש לפני מס' ימים את ה-5800 והסוללה נגמרת ייחסית דיי מהר, האם זה טבעי? איך אפשר לטפל בזה? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני יודע שניתן לעדכן את תוכנת המכשיר הנ"ל כמו בהרבה מכשירים. רציתי לבקש מדריך או מישהו שיודע איך לבצע את זה שיוכל לעזור לי בהתקנה, בכמה זמן זה לוקח במה זה כרוך והאם יש צורך לגבות את כל המכשיר? בדקתי ב XDA, אבל שם לא מצאתי הרבה תמיכת עברית ברומים השונים, חוץ ממשהו של TOPAZ, אבל כמו שאמרתי אין לי מושג איך אני עושה את זה. כמו כן ראיתי שגם יש הרבה רומים שמגיעים עם WM6.5 מותקן בתוך, שווה? אפילו ראיתי ביוטוב מישהו שהתקין אנדרואיד על המכשיר הזה. מישהו יוכל לעזור? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום, יש לי טלוויזיה מסוג Hitachi L42N03A אני מעוניין לראות בה סרטים באיכות HD 720-1080 P עכשיו הבנתי שאני צריך נגן סטרימר (מאשר לקנות צורב בלו ריי ) וגם הבנתי שצריך כונן קשיח לחבר לסטרימר. לא כ"כ הבנתי איך זה הולך, ומה הדברים שאני צריך לקנות אני אשמח אם תמליצו לי בכמה שפחות כסף (עד 1500 שקל - ומטה)
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום העברת קבצים גדולים מהמחשב לטלפון הנייד ע"י חיבור bluetooth קובץ של 700MB לדוגמה, כמה זמן בערך אמור להיות ? ואם ישנה דרך מהירה להעברת הקבצים, (קבצי וידאו) ? תודה. ג'יקוב.
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי פלאפון או אורנג ישיקו את הנוקיה X6? הוא נראה מכשיר מדהים לא כן?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בחיפוש אחרי GPS לא יקר, נתקלתי בדגם mio moov black, שנמכר בBUG/מחסני חשמל ב550 ש"ח. הבעיה שבשום מקום ברשת חוץ מכמה חנויות ישראליות לא מצאתי שום איזכור למכשיר הזה... קודם כל השאלה איך ייתכן הדבר? בנוסף לזה אשמח לשמוע חוות דעת ממי שמכיר/התנסה... http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8213&perur=
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן אני מעוניין לרכוש נגן מוזיקה/סרטים חשוב לי שיהיה לו גם מסך גדול יחסית, שיראה אסטתי - עדיפות למסך מגע ושיהיה דק מצאתי את המכשיר QTEC T821 - עולה 485 ש"ח http://reltronics.shopy.co.il/products/133508 מה דעתכם עליו? (לאלו שמכירים את המכשיר) ואם יש לכם אלטרנטיבות אחרות בשבילי אני אשמח לשמוע יש לציין שאני לא רוצה לעבור את ה500 ש"ח תודה !! איציק
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות מכשיר GPS לא יקר שעליו אוכל להקתין גם תוכנת ניווט רגילה לכביש וגם תוכנה לניווט בשטח. שמתי עין על ה-mio moov black שגם זול, גם מחברת Mio הנחשבת איכותית וגם כולל מאפיינים טובים כמו אפשרות להכניס כרטיסי זיכרון. כיוון שאיני מתמצא בתחום מכשירי ה-GPS אשמח לדעת האם מכשיר הנ"ל או לצורך העניין כל מכשיר GPS תומך בהתקנת תוכנות ניווט מגוונות. האם רק מכשירים מסוימים תומכים בניווט שטח? או שמא זה פשוט עיניין של להתקין את התוכנה המתאימה? והאם להתקין תוכנת ניווט לפי בחירתי היא עיניין מורכב? או שכל המכשירים תומכים בהתקת תוכנות ניווט? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
היי אני צריך לקנות כבלים לאייפוד טאץ' שלי לאחר שנאבדה לי כל ערכת הכבלים שלי.. אני צריך כבל לסנכרון וטעינה מהמחשב, וכבל לחיבור לטלויזיה אפשרות גם לכבל טעינה מהחשמל... הבנתי גם שיש כבל שמשולבים בו כל הדברים האלו.. השאלה היא איפה יש באיזור נתניה חנות עם כבלים מקוריים של אייפוד? ומה עדיף כבל 1 שמשלב את כל הדברים הנ"ל או 2\3 כבלים נפרדים
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום קיבלתי N97 בגירסה V11 שמתי לב לכלכ מיני באגים שיש עליו ושיש עידכון לגירסה V21 ורציתי לדעת אם אני יכול לשדרג את הגירסה דרך סלקום? אני יודע שאפשר לשדרג בבית אבל אני לא לוקח סיכון. עוד רציתי לדעת מה שיפרו/תיקנו/הוסיפו מאז גירסה V11 האם יש סיכון כלשהו בעידכון הגיסה של המכשיר? כלומר תקלות למיניהן תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי F480 ואני רוצ לחבר אותו לאורנג לגלישה ואני לא יודע את ההגדרות של הרשת מי יכול לעזור ? צריך פרוטוקול פרוקסי וכל אלה
-
- 2 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש טלפוןSONE ERICSSON דגם W595 . ברצוני לדעת האם הוא מתאים לרשת פלאפון? אם לא האם יש המלצה מסוימת על מכשיר אחר. טווח המחרים עד 1000 ש"ח . תודה, גיל
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
-
-
רכשתי את הטלפון אתמול ויש לי שאלה קטנה חיברתי אותו לרשת אצלי בבית בWI-FI אבל משום מה הוא תמיד משתמש באינטרנט של סלקון הרגיל ולא בWI-FI כדי שאני ישתמש בWI-FI אני צריך להיכנס אליו ואז לרשום תאתרים , עשיתי גם שהעדיפות תיהיה מהWI-FI אבל זה לא עוזר לOVI-store הוא נכנס דרך האינטרנט של הטלפון וגם לאינטרנט הרגיל אם אני לא נכנס במיוחד דרך הWI-FI יש דרך לעשות שרק מתי שאין WI-FI הוא ישתמש באינטרנט של הטלפון??? ומתי שיש WI-FI שלא יתחבר בכלל ומה ההבדל בין מערכת פרוצה למערכת רגילה?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם יש הבדל מורגש בין כרטיסי הזיכרון במהירויות השונות (60,133,200) כי המחיר מאוד מורגש? אם יש תשובה כללית בנוגע ג'י פי אסים או פרטנית למכשיר מיו 350 תודה רבה...
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
-
^^ קניתי את הS5600 לכן חשוב לי לדעת מה ההבדלים בנתיים לפי מה שראיתי רק הכפתור "חזרה" בצבע אחר.
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
היי, אני צריכה עזרה בלהוסיף ימי הולדת בסמסונג S8300 חיפשתי ולא מצאתי שום מדריך שמסביר איך מוסיפים יום הולדת לקלנדר או לאיש קשר. תודה מראש,
-
- 2 תגובות
- 946 צפיות
-
-
היום קיבלתי את המכשיר דרך שליח של אורנג...פתחתי בלי להוריד את כל הניילונים ואחרי שימוש של בדיוק 5 דקות גיליתי שיש פיקסל לבן קטן ברקע שחור (בעיקר) אני מאוד מאוד רגיש לכאלה דברים וזה ממש עיצבן אותי...התלבשתי וזזתי לנקודת שירות איתו...חצי שעה כל נציג ניסה לראות את הפיקסל ולא הבינו מה אני רוצה מהם...אמרתי להם מכיוון שהפלפון נפתח לפני שעה קלה מקופסה חדשה שבא ממפעל אני מעוניין שיחליפו לי למכשיר חדש...התווכחו איתי שאני אידיוט וזאת סתם נקודה המכשיר תקין והם לא מכירים בזה כ"תקלה" ושהמכשיר כביכול לא עובד...אמרו לי אם אתה רוצה נחליף לך את המסך בגדר האחריות...אמרתי סבבה אחרי כ20 דקות הם באו עם פיתרון שונה אמרו לי ששלחנו מכתב מפורט עם הבעיה לנציג שמכר לי את המכשיר והוא ישלח לי שליח ונ…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחליפים בחברה טלפונים ניידים ומאפשרים לבחור מבין האופציות הבאות. אשמח לשמוע המלצה. חשוב לי שיהיה כמה שפחות קרינה (תמיד בכיס) וכמה שפחות תקלות. כמובן - ממשק נוח (למשל שלא יהיה כפתורים פיציים בכתיבת סמסים). GPS עם מפה זה יתרון גדול. תודה! בינתיים ה-s6703 נראה לי הכי מרשים. Sony ericson T707: http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/t707?lc=he&cc=il Sony ericson naite: http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/naite?cc=il&lc=he lg 250: http://www.pelephone.co.il/web/3G/Corporate/Catalog/CatalogDevices/LG_GB250/PlatformDevicePhone,102.aspx Samsung s6703: - GPS + Maps(!) http://www.pelephone.co.il/web/3G/Corporate…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מעוניין בסלולארי שיהיה נוח לגלישה באינטרנט ולקריאת \ כתיבת מיילים (Gmail \ outlook) עדיף שיהיה בעל מקלדת. איזה מערכת הפעלה מומלצת ? WM / Android ? התקציב הוא כ 1000 ש"ח (יהיה טוב אם יש משהו בפחות) מיד שניה, רשת אורנג' הצעות יתקבלו בברכה תודה נתי
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
יש לי מערכת הפעלה וינדוס 7.... נגן MP3 IRIVER E50 .. ניסיתי לעדכן דרייברים אוטמטית המחשב אומר לי שלא צריך לעדכן בשבילו... ניסיתי שהוא יחפש מהדיסק המחשב לא מוצא.... אני מתקין את התוכנה שכנראה באה עם הדרייברים אותו סיפור..... עכשיו על מחשב של חבר שלי עם וינדוס XP הוא מזהה את היגן ישר ברגע החיבור (את הדגם גם...) אני לא רואה בכלל אותו .... מה אפשר לעשות במקרה הזה???
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-
-
-
הנה דוגמא לפלאפונים החדשים שמגיעים עכשיו לשוק: http://www.youtube.com/watch?v=q8-YNacAGHs&feature=player_embedded
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי מירס בצבא ולכן אני רוצה להיפתר מה5800 שלי ולקנות נגן נורמלי אני מעוניין ב16-32 ג'יגה נפח זיכרון (לא קריטי אם זה HD אבל לא ראיתי הרבה HD בנפחים האלה היום) ושיתמוך בכמה שיותר פורמטים ויחסוך לי את הכאב ראש של המרות ראיתי רק את 2 אלה שמתאימים לי: Iriver P7 16GB Iaudio O2 32GB יש למישהו הצעות אחרות כי ראיתי שה2 האלה יחסית לא חדשים...
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-