עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Galos,

שלום לכולם, מספר שאלות לגבי HTC Wildfire: 1) האם ניתן לבצע UNLOCK למכשיר שנקנה מארה"ב? במידה וכן איך ניתן לעשות זאת? 2) האם עדיף לקנות מכשיר מארה"ב או מחנות בישראל (לא חברת סלולר)? האם כמו שנאמר כאן, אין באמת אחריות? במידה והדבר כך האם זה אומר שאין באמת "אבא ואמא" במקרה של תקלה? ומידה וזה גם נכון למרות הכל האם יש סיבה לרכוש עדין בארץ ולא בארה"ב? (לדעתי ההפרש הוא 300-400 שקל) 4) האם ניתן להתקין עליו אנדרואיד גרסה 2.2 ובעתיד גם גרסה 2.3? 5)שאלה כללית: למה בכלל יש מניעה להתקין גרסאות מתקדמות על גבי המכשירים? לפחות כך הבנתי משיטוט קצר באתרי אנדרואיד תודה מראש, גל

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by X-BLADE,

שלום, אני מחפש נגן MP3 כמה שיותר זול (באיזור ה50 שקל) בשביל ריצות. עדיף שיהיה לו מסך וזיכרון של יותר מ1GB. ראיתי באייבי כמה כאלה. אשמח להמלצות שלכם לנגנים כאלה מאיביי.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. יש לי מכשיר של QUE NQ501 קניתי את המכשיר עם המפה שבאה עם ה GPS והיא של IGO 8 , MAY 11 2009 היא של ישראל ואירופה המזרחית . אני שואל האם כדאי לעדכן את המפה או שלא כדאי ועדיף לקנות GPS או PDA עם מפה מעודכנת . כמה יעלה לי לעדכן את המפה של ה QUE NQ501 ? וכמה יעלה לי לקנות GPS חדש עם מעבד חזק יותר ועם תוכנה טובה יותר וזיכרון חזק יותר . ואם אתםם ממליצים לי על קניית GPS או PDA תמליצו לי על איזה GPS או PDA .

4. שלום לכולם, המכשיר מיועד לחברה שלי 1. יש בסלקום מבצע של 179 ש"ח לחודש הכוללים: מכשיר (כל מכשיר לפי מה שהבנתי), 1200 דקות ו-1200 SMS לכל היעדים, לא כולל חבילת גלישה. עובדת של סלקום אמרה לה שהמבצע נגמר היום. איך המבצע הזה משתלם? היא לא מדברת 1200 דקות אבל כעת היא משלמת 149 ש"ח לאורנג' על 400 דקות והיא עוברת את ה400 דקות האלו. 2. לפי הרשת המכשיר הכי משתלם כרגע הוא סמסונג גאלקסי (אייפון לא בא בחשבון) יש משהו אחר ששווה להסתכל עליו בסלקום? 3. נשארו לה 3 חודשי התחייבות באורנג', קנס היציאה יהיה 8% מחשבונית ממוצעת כפול 3, האם יש אפשרות שסלקום יספגו את הקנס הזה? 4. האם יכול להיות מצב שיעלו לה את התעריף במשך ההתחייבות? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  5. יש לי כרגע מכשיר N85 שאני ממש לא מרוצה ממנו ומעוניין לשדרג. לבנתיים חשבתי על הסמסונג גלאקסי S, שנראה די טוב מבחינת התכונות, אבל הבנתי שבקרוב מאוד תצא גרסה חדישה יותר- S2. השאלה היא, כמה זמן בערך לפי ההשערות ברשת עד שהמכשיר יצא, וכמה זמן לוקח בממוצע עד שהוא מגיע לארץ? אם מדובר בחודש או שניים, אז מן הסתם שעדיף לחכות, אבל כנראה שמדובר בחצי שנה ומעלה? ההבדל הוא גדול עד כדי כך שעדיף להמתין תקופה ארוכה כזו? כשאני קונה מכשיר הוא לכמה שנים, אבל לא הייתי רוצה לקנות אחד היום, ובעוד חודשיים תהיה גרסה חדישה שלו בשוק :-/. ובאותה הזדמנות, שאלה שבטח מאוסה, אייפון 4 או גלאקסי S? מה היתרונות והסחרונות לכל אחד? סה"כ חשובה לי מאוד איכות המצלמה (כולל ווידאו)+MP3+אפשרות גלישה. נראה ששניהם די …

• 41 תגובות
    • 8.9k צפיות
  6. המיקרופון בנוקיה 6120 שלי התחיל לזייף, לקחתי לספקית הסלולר שלי, והם רוצים 150 ש"ח על החלפה שלו. זה נשמע לי כמו מחיר מוגזם עבור פעולה פשוטה שכל אחד יכול לעשות לבד בבית, ולפי מה שידוע לי מחיר חלפים כאלו הוא שקלים בודדים. הבעיה היא שאין לי מושג היכן להשיג אותם. חיפשתי באיביי (אולי לא טוב מספיק) והעליתי חרס בידי. האם אולי אתם יודעים משהו? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  7. אוזניית BT שתומכת ב-A2DP. מבחינת עלות/תועלת נראית לי הכי משתלמת. למישהו יש אותה ויכול להמליץ/לבקר אותה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by LORIANTA,

ערב טוב אני מקווה שזה קשור לפה, אני קונה עוד מעט htc desire ויש לחנות שנה אחריות, אבל המכשיר מגיע עם אנדרואיד 2.1 . הם דורשים 280 שקל בשביל להתקין 2.2 עם עברית. אין עדכון מקורי מאתר החברה כמו שהייתי מוריד לאייפון שלי? אין אפשרות להתקין בעצמי? אתם ממליצים לרכוש את העדכון?

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. אני קונה בחברה במסלול של 258 ש"ח 1300 דקות ו1300 SMS ואינטרנט של 5 GB ואחרי שנה אני יתחיל לשלם רק על 209 ש"ח(פשוט נשאר לי לשלם על המכשיר הישן עוד 12זה חודשים) הציעו לי באותו המחיר את שני המכשירים SGS ואייפון 4 ויש לי רק כמה שאלות קטנות לפני שאני מחליט 1)אני הולך לפרוץ את המכשירים בכל מקרה ועכשיו בקטע של האחריות איך זה ישפיע על אחריות יצרן בשני הפלאפונים,ומה קורה למשל אם נשבר לי המסך האם הפריצה תגרום לי לעליות נוספות? בתנאי שיש לי ביטוח מקיף 2)פלאש- אני עובד הרבה בבורסה והם כולם מבוססים על גרפים בזמן אמת עם פלאש האם האתר עובד במהירות באייפון 4? זה באמת חשוב לי www.etrader.co.il 3)שמתי לי שלסמסונג אין בכלל FLASH במצלמה שלו אין זה משפיע על הצילומים של הוידאו והתמונות בלילו…

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. אני עם הדפדפן סטוק (שאגב מישהו יכול להגיד לי את שמו?) הוא פשוט נוח וקליל, אבל אני מחפש משהו עם יותר אופציות. בFF לא עובד לי הפלאש, יש עוד דברים מומלצים?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. שלום לכולם אני מחפש טלפון נייד פשוט שיחליף את הנוקיה הנוכחי שלי שמת אחרי קרוב ל7 שנות שימוש. אני לא מעוניין בכל הצעצועים החדשים. מה שאני רוצה זה טלפון חזק שיחזיק מעמד עם יכולת לשלוח SMS וחיי בטריה ארוכים. לא צריך אינטרנט / תוכנות / כל דבר אחר. כמו כן אני מעדיף שהקרינה שלו תהיה נמוכה, אבל זה פחות חשוב. מה אתם יכולים להמליץ לי? האם יש בכלל נייד כזה בשוק או שאני צריך להתחיל לחפש אחרי נוקיה ישנים מיד שניה? תודה דב

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. http://news.pocket.co.il/content/viewnews.pl?id=EkAAlpkZEkJZDtJgNy&tmpl=pkt7&style=pkt7 בעיקר מה שמשמח לראות הוא סעיף מספר 2 - חובה על הצגת "טופס גישה לשירותים" - לא עוד חיובים מסתוריים מחברות צד שלישי כגון סלו-שקר-כלשהו. וסעיף 3 ו-4 - חובת הצגת כל חבילות ה"ללא התחייבות" וכמו כן פרסום מלא של תוכניות התעריפים. וכמובן סעיף 5, לא עוד שירותי funtone בחינם שהופכים להיות ממש לא חינם אחרי חודש.. קישור למסמך הרשמי של משרד התקשורת: http://moc.gov.il/sip_storage/FILES/0/2370.pdf

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by bennnn,

שלום יש מבצע באופיס דיפו לחברי קלאב 365 של גי פיאס דגם QUE 4301 העניין שכתוב שבתוכנה זה IGO EASY הוא עולה 599 שח . וראיתי אותו דגם בידיוק ב קי אס פי שכתוב שהתוכנה היא IGO MORE שאאלה ראשונ-ה האם זו אותה תוכנה למעשה? והאם המכשיר טוב מדוייק ויכול לספק את הסחורה שאלה שנייה יש את המיו S505 שעולה 585 שח אבל המסך הוא 4.7 ולא 4.3 כמו ב QUE האם הוא עדיף?

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. שלום כולם. אני מחפש לקנות פלאפון שיהיה נוח בעיקר להודעות, שאיכות השמע והקליטה יהיו טובות והסוללה טובה. לא קריטי משחקים וכל זה. מה שכן גלישה פה ושם פייסבוק יכול להיות נחמד. חשבתי על הבלקברי בולד 9700 או נוקיה e72 בסגנון. מה אתם אומרים? המלצות?

• 8 תגובות
    • 2.8k צפיות
  15. אני אישית מאוד התרשמתי מהוידאו הזה, נראה שמדובר באחד הטאבלטים הטובים ביותר שייצאו השנה.

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by y_a_n_i_k,

עשיתי ריסט פשוט לטלפון, ופתאום הוא הגיע למצב ההתחלתי אחרי התקנת רום, הגדרת חשבון ג'ימייל, וכד', ואחרי זה הוא עושה לי force close על כל לאנצ'ר פרט למקורי. הרום הוא שם דאקרי, לא יודע איזה. :-X 7 נראה לי. בנוסף האפליקציות קורסות, רובן לא כולן.

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. קרתה לי איזה שהיא בעיה בהתליך התקנת ה ROM ורציתי עזרה בצורה מהירה. עשיתי את המדריך הזה: http://www.v00d00.co.il/pilotx.htm ונתקעתי בשלב 8 ואני לא מצליח לעשות Wipe למכשיר... הוא כותב לי כבר 10 דקות: ClockworkMod Recovery v2.5.1.2 --Installing SDCARDilotxWie3.0.zip Finding Update Package... מה צריך לעשות ?? בבקשה תעזרו לי... [br]פורסם בתאריך: 12.03.2011 בשעה 22:12:53 טוב פתרתי את הבעיה.. למי שנתקל גם בבעיה הזו, מה שצריך לעשות זה להוציא את הסוללה ולהחזיר אותה שוב ולנסות לעשות Wipe שוב.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Ben N,

חברה, אני משתמש באייפון 4 כבר כמה חודשים, ונתקלתי בבעיית הפלאש, וזה משגע אותי. הדוגמא הכי טובה היא בYouTube. באפליקציה שלו הם מצנזרים כל מיני סרטים שכנראה התוכן שלהם מכיל קללות ודברים כאלה, ואני לא יכול לראות אותם בדפדפן הרגיל עקב חוסר נגן פלאש... אז שאלתי היא כזאת - האם יש אפליקציה או משהו דרך Cydia שבעזרתו ניתן להפעיל תוכן פלאש? תודה!

• 19 תגובות
    • 5.8k צפיות
  19. אנדרואיד עקפה את המערכת הפופולרית ביותר בארה"ב בגזרת הסמארטפונים ובכך הפכה לנמכרת ביותר. [move][glow=yellow,2,300]מקורות:[/glow][/move] http://www.gottabemobile.com/wp-content/uploads/comScore-U.S.-mobile-market-shares-Jan1.jpg http://www.zdnet.com/blog/mobile-news/android-on-top-in-the-us-microsoft-in-decline/1288?tag=mantle_skin;content http://blog.seattlepi.com/microsoft/2011/03/07/windows-phone-7-not-reversing-microsofts-mobile-slide/

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. [move][glow=yellow,2,300]מקור:[/glow][/move] http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=nh20110303_03

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. יש לי נוקיה 6100 עם ביג טוק (היה קו פתוח בעבר) כמה אפשר לבקש ביד 2 על מכשיר כזה ביחד עם ביג טוק ? (ללא שיחות)

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. אהלן אני טס בקרוב לחו"ל לתקופה של שנה, ואני מתלבט בין לקנות: 1. פלאפון זול (K800i) + איפוד touch יד שניה. 2. אייפון או BlackBerry (או משהו אחר שאני פחות מכיר) יד שניה. בגדול אני אצטרך את זה בשביל שיחות מקומיות (מה שאומר שזה צריך להיות סים פרי), בשביל wifi לסקייפ וכו', וMP3 (פחות קריטי). השאלה שלי היא האם בכלל אני אוכל להשתמש באיפוו\בלקברי עם סים כזה של prepaid או שהוא צריך משהו מיוחד?(כמו סים של טוקמן אני מניח) מהניסיון שלכם, מה עדיף לי לקחת? את השילוב של שני מכשירים, או מכשיר אחד יותר מתקדם? התקציב שלי הוא בגדול עד 1000 ש"ח, ואני מנסה לחסוך כמה שיותר (יש לי גם אפשרות לקנות באנגליה אם זה עוזר). אם יש עוד אופציות יותר טובות (mp3 עם אפשרויות WIFI יותר טובות או יותר זול, ס…

• 30 תגובות
    • 6.4k צפיות
  23. טוב אין הרבה מה לפרט השאלה בכותרת.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. שלום לכולם! יש לי מכשיר Galaxy S עם הרום של פלאפון והוא עובד די לאט וזה מעצבן. התקשרתי לכל מיני חנויות פרטיות שמוכרות את המכשיר הזה וכולן אמרו לי שהם צורבים רק רומים מקוריים של סמסונג ולא רומים של כל מיני אנשים. אז השאלה שלי, הרום המקורי של סמסונג יותר מהיר ? הוא יפתור לי את הבעיה של האיטיות במכשיר ? נ.ב אני מעדיף שחברה תצרוב לי את ה- ROM כדי שאם תהיה לי בעיה יהיה לי למי לפנות. ועוד שאלה, מה ההבדל בין הרום של Samsung לרום של pilotx ועוד אנשים כמוהו שעושים רומים ?

• 8 תגובות
    • 3.1k צפיות
  25. Started by bv_beaver,

שלום. אני מחפש לקנות סמארטפון חדש ואני מתלבש בין ה-HTC Desire HD לבין ה- IPhone 4 הייתי רוצה לשמוע חוות דעת על שני הטלפונים ויתרונות\חסרונות של האחד לעומת האחר. )כמובן גם המחיר הוא פקטור( בנוסף, איך ממולץ לקנות אותם - דרך תוכנית באחת מחברות הסלולר, קנייה באחת מחנויות הסלולר בארץ, או לקנות בקנדה מכיוון שיש לי משפחה שם. תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 3.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים