עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. המדליף המפורסם ביותר מפנק אותנו בתמונת יח"צ ממשית ראשונה עבור מוצר הדגל הבא של סמסונג, חודש לפני ההכרזה הגדולה לכתבה

2. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4953787,00.html ציטוט "אז אם אתם קונים גלקסי S8 או S8 פלוס, כדאי שתקחו בחשבון את הסיכון, ובהחלט שווה להצטייד במגן מסך וכיסוי. נציין שלפי ניסיון העבר מדגמי ה-Edge הקמורים, מציאת מגן מסך אינה משימה פשוטה מאחר שהשוליים המעוגלים גורמים למדבקות להתרומם ולבסוף להתקלף". אודה על חוות דעת

3. לאחר חשיבה ארוכה וממושכת החלטתי להזמין לעצמי גלקסי נוט 2. מאחר ואני הולך להזמין אותו מ handtech.co.uk ואני יודע שזמן ההגעה שלו יכול לקחת הרבה זמן, החלטתי לא להסתכן ולרכוש לפניו או בצמוד עליו כיסוי. אני עובד בתעשיה ויש לי שתי ידיים (די) שמאליות, מה שגרם לכך שהגלקסי S שלי חטף על ימין ועל שמאל (ונגמר במסך סדוק שאני הולך להחליף בעצמי בימים הקרובים). אני לא רוצה להתפשר על ההגנה של המכשיר (לא, הוא לא הולך לצלול או להרטב בכלל) גם על חשבון הגודל- רק לא להגזים ולהמליץ לי לבנת סיליקון. באתחלה הייתי סגור על otterbox defender (עם הקליפס), אבל עכשיו קיבלתי שמועות שהסיליקון שלו מתרחב יותר מידי, והקליפס הוא סתם משהו שנשבר כמו כלום. לא רוצה המלצות על כיסויי "ספר" שמיוצרים מעור (הייתי מחל…

• 23 תגובות
    • 3.4k צפיות
  4. Started by מר שאלה 2007,

שאלה אחרונה האם זה אותו פלפון שדיברו שהוא אם סאונד מעולה?(ואני מדבר על הדק) כמו בנעוץ?

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  5. Started by ofeky1,

שלום! הטלפון S2 שלי כבר עושה הרבה בעיות והגיע הזמן לשדרג הרבה זמן חיכית לזה כדי לקנות לעצמי נוט נחמד עכשיו השאלה שלי היא אם כדאי לקנות נוט 3 או לחכות לנוט 4 שיצא בחודשם הקרובים מה אתם הייתם עושים? התקציב שלי הוא 3K והבעיה שלי היא שיהיה לי קשה לסחוב עם הטלפון הנוחכי תקופה של חודש+- (הוא נתקע המון נכבה וקופא וזאת לא בעיה תוכנתית) בגלל זה אני מתלבט מצד אחד אולי אני יקנה את ה4 שהוא יצא אם הוא לא יהיה ממש יקר ומצד שני המחיר של ה 3 ירד אבל הוא גם דיי מיושן כבר מה אתם הייתם עושים אני ישמח לשמוע את השיקולים שלכם והאם יש מכשירים דומים במחיר נמוך יותר? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. אני רוצה לדעת מה ההבדל בין אייפוד וידאו גירסה חמש וחצי לגירסה הרגילה? לפי מה שהבנתי בגירסה החדשה יותר המסך בהיר יותר ושיפרו את התמיכה בעברית ועוד כל מיני שיפורים אבל מה שמעניין אותי יותר הוא איך אוכל לזהות שהגירסה של הנגן שמוכרים לי היא אכן חדשה ושלא מוכרים לי גירסה ישנה יותר במחיר של גירסה חדשה? קיים זיהוי כלשהו על הקופסא או על הנגן?

• 7 תגובות
    • 716 צפיות
  7. Started by Access Denied,

יש לי תקציב של עד 300 דולר לקנות נגן חדש במקום האיפוד מיני בארה"ב.. אני צריך מכשיר טוב ל-80 אחוז מוסיקה וקצת סרטים (אני חייל אז מדי פעם ברכבת זה נחמד) מי משני הנגנים Zen Visio:M או Archos 404 עדיפים?? הזן טוב מבחינת המוסיקה אבל לארקוס מסך 3.5 אינצ'.. מי לדעתכם קנייה טובה יותר?

8. יתרונות ? חסרונות ? סוללה ? ממשק ? זרימה בתפעול המכשיר ללא תקיעות ? אלה שקנו אשמח לשמוע תגובות שלכם על המכשיר . התלבטות הייתה בין ה- LG G3 ל- HTC ONE M8 ( עדיין קיימת )

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. שלום לכולם, הגיע הזמן להחליף את ה- HD340 האגדי שלי ששירת אותי נאמנה יותר מ 4 שנים. ואין מחליף טוב יותר מאשר ה-32gb S9 של COWON לדעתי. הפיצ'ר שהכי חשוב לי בנגן (טוב לא הכי חשוב, אבל מ-א-ו-ד חשוב) הוא שתהייה אפשרות של Folder Browsing, כלומר: אצלי ב- HD340 יש לי תיקיות לכל השירים מ- A עד Z פלוס אחת למספרים ואחת לעברית וכו' שכשאני רוצה למצוא שיר ספציפי - למשל Metallica - Nothing Else Matters אני אגש לתיקיית "M" ואמצא את השיר הזה שם. אני ש-ו-נ-א IDTAGS ורציתי לדעת אם אני אוכל לנווט ולמצוא ככה שירים גם ב- S9 - לפי תקיות ולפי שם השיר בתכלס, כלומר שם הקובץ שמופיע במחשב שלי ולא ה Tags שלו. בנוסף, חשבתי להשתמש ביכולת ה BT של הנגן ואולי להחליף גם את האזניות המצויינות שיש לי ה- Sony…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by mazinya,

אני מבקש מחבר שיקנה לי Psp בארה"ב ויביא איתו. יש משהו שאני צריך לקחת בחשבון לגבי תאימות לארץ לפני שאני קונה? הבנתי שמבחינת אינטרנט אין סיכוי לראות אתרים בעברית. אבל מיילים נגיד Gmail אפשר יהיה לבדוק בנוחות? הגלישה באינטרנט נוחה או מסורבלת? זה משנה איזה מכשיר אני קונה מבחינת גירסה? או שזה לא משנה ותמיד אפשר יהיה לשנות את הגירסה? איזה עוד דברים לקנות עם המכשיר? זיכרון של 4 גיגה יספיק? מוזיקה אני לא הולך לשים שם. רק סרטים טיפה ומשחקים. איזה מגן מסך לקנות? בקשר ל Gps: ידוע מתי זה ישווק רשמית בארה"ב? תודה על התשובות

11. נשברתי ואני ואשתי כנראה מצטרפים שבוע הבא לעדר בעלי הסמרטפונים. הציעו לנו בסלקום עסקה מאוד-מאוד טובה, אנחנו לאור זאת גם נקנה את הטלפונים דרכם. יש מספר סוגיות שמאוד מציקות לי -- * עד היום היה לי נוקיה ישן ואמין להפליא, נפל מ-2 מטר, טבל במים, אבק, בוץ ועובד נהדר. ברור לי ש-SGS (או אייפון) לא יהיו עמידים כמותו ואני מתכוון לשמור עליו יותר (וגם לרכוש בשבילו otterbox או משהו דומה), אולם והיה וקורה משהו, כמה שווה האחריות של סלקום למכשיר שנקנה דרכם? כמה עמיד ה-SGS ואין הוא לעומת האייפון-4? עלות תיקונים של זה ושל זה? בדקתי בגוגל, המידע לא חד-משמעי ורציתי לשמוע כאן מבעלי ניסיון. * אנדרואיד 2.3 ל-SGS. הסוגיה לא סגורה ואני יודע שיש מגה-שרשור בעניין הזה. אני די בטוח שסלקום לא יציעו שדר…

• 22 תגובות
    • 4.5k צפיות
  12. המכשיר עצמו מתאים לי מכל הבחינות והפנקציות המגניבות שיש בו , רק דבר אחד שאני לא כל כך מרוצה ממנו זה ה 32 gb , רציתי לדעת לפני הקניה עצמה עם בקרוב השנה יושק מכשיר , עם נפח גדול יותר של 80 או 120 נגיד . אני יודע שהמכשיר לא מבוסס על כונן קשיח אבל עדין זה אפשרי תאורתית כן , אבל זה יצא לפועל בקרוב ? אם כן , אני ידחה את הקניה תודה

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  13. שלום, לאחר קריאה של מעט ביקורות הבנתי שלמחיר שלו מדובר בטאבלט המשתלם ביותר בשוק. יש לי שאלה, מאוד חשוב לי שלמכשיר יהיה GPS בביקורות שקראתי נאמר שיש למכשיר GPS אני רק שואל כדי להיות בטוח, האם למכשיר יש רכיב GPS קולט לווינים(לא אחד שפועל על האינטרנט או כול טריק אחר GPS אמיתי) כך שהוא יוכל לשמש כGPS לרכב? בהנחה שהתשובה חיובית הוא ירכש באילת ביום שלישי. המחיר שלו בבאג הוא 2000 שקלים נוריד את המעמ לדעתי עיסקה מצויינת מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 3.2k צפיות
  14. Started by xytkhi,

האם יש לנקסוס הזה טלפון סלולרי Samsung Galaxy Nexus I9250 סמסונג - זאפ אפשרות לשיחות וידאו דו צדדיות דרך הסקייפ? זה מאד חשוב לי הפרמטר הזה. ו.. האם גם למוטורולה יש אפשרות כזו? טלפון סלולרי Motorola RAZR XT910 מוטורולה - זאפ תודה ! _________

• 6 תגובות
    • 937 צפיות
  15. מכשיר הדגל של היצרנית הסינית לשנת 2014, אשר עדיין מצוייד במפרט סולידי בהחלט, זמין עתה במחיר נמוך מבעבר לכתבה: http://hwzone.co.il/לפני-שמגיע-היורש-ה-xiaomi-mi-4-זמין-לרכישה-בעלות/

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. חבר נוסע לארה"ב בעוד שבועיים ואני שוקל להביא משם את דגם של ה8 גיגה..(זה מה שיש בחנות) השאלה שלי למבינים פה האם ניתן לפרוץ לסלקום? עם עברית מלאה? מספיקה לי עברית לאינטרנט וSMS יוצא ונכנס, זה אומר מקלדת עברית. האם יש חסרונות ממש קריטיים שאני אמור לדעת עליהם? מה לגבי עידכונים עתידיים? חסימות פירמוור.. אשמח לעזרה\ הפנייה למי שמבין. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by LimaC,

שלום לכולם, באוגוסט מלאו לגלקסי 3 שלי 3 שנים... כבר לא מעט זמן שהוא איטי והסוללה שלו "סוחבת" בקושי כמה שעות עבודה רגועה. החלפתי לו כבר כ 4 סוללות עד היום, מ 4 חנויות שונות (בארץ ובחו"ל) אבל עדיין אין שיפור משמעותי בזמן השימוש. השימוש העיקרי שלי בו הוא יום יומי ומשרדי - דבר ראשון להוצאה וקבלת שיחות, לא מעט WhatsApp, קצת YouTube ועוד קצת אפליקציות ארגוניות. השאלה המרכזית היא האם אני מפרמט ועל הדרך גם עושה לו ROOT או שכבר קונה טלפון חדש ב 700-1000 ש"ח שיתאים לשימושים הנ"ל? אם כבר בטלפון חדש עסקינן, אשמח גם להמלצה על טלפון בטווח הנ"ל מתוך ההיצעע העצום שיש כיום. דבר חשוב, יש לי חבר באנגליה עכשיו שיכול להביא לי אחד.. תודה ושבוע מצוין!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. הערה: חייב להיות מותקנת גרסת אנדרואיד – 4.1.1 לפחות, לא חייב רוט. להכניס סים למכשיר, זה יפתח לנו הודעה להכניס קוד לפתיחת הסים, נבטל ונכנס ל תוכנת החיוג ולרשום - *#197328640# יפתח חלון תפריט ראשי ונבחר – [1]UMTS יפתח חלון ה – UMTS MAIN MENU. ונלחץ – [1] DEBUG SCREEN יפתח חלון ה – DEBUD SCREEN. ונלחץ – [8] PHONE CONTROL יפתח חלון ה – PHONE CONTROL. ונלחץ על – [6] NETWORK LOCK יפתח חלון ה - NETWORK LOCK. ונלחץ על – [3] PERSO SHA256 OFF ואז נחכה כ 30 שניות לתת לתהליך להסתיים. אחרי שחיכינו 30 שניות נלחץ על לחצן ה – MENU שבתחתית המכשיר השמאלי ונחץ על – BACK . ואז נחזור לחלון ה- NETWORK LOCK ונלחץ על – [4] NW LOCK NV DATA INITIALLIZ . ואז נחכה כדקה לתת לתהליך להסתיים, ואז…

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  19. דגם ה-Xperia XZs בעל המצלמה המהפכנית נוחת באמאזון בתור אתגר בלתי רגיל נוסף עבור LG, סמסונג ואחרות לכתבה

20. Started by m1ke,

הסבר מפורט כיצד אפשר להתקין ולשחק עם אנדרויד על המחשב: http://www.howtogeek.com/howto/21831/how-to-test-drive-google-android-on-your-pc-without-buying-a-phone/ מי הראשון שיכתוב אפליקציה ל HW?

• 4 תגובות
    • 886 צפיות
  21. היי! אז ככה, אבא שלי קנה לעצמו מחשב כף-יד מתקדם אז לקחתי לו את הקודם, פאלם מדגם m505. בוא נתחיל בזה שהוא מעפן ביחס להיום... ניסיתי להכיר אותו קצת, אפשר לומר שהצלחתי אך יש לי כמה שאלות. עם הפאלם באו תוכנות עזר להעברת נתונים דרך ה-USB, בין התוכנות ישנה גם תוכנה להעברת מדיות, העברתי תמונה בכדי לבדור אם זה עובד אך אני לא מוצא אותה במכשיר... האם המכשיר בכלל יכול לקרוא קבצי תמונות/וידאו/מוסיקה? השאלה השניה שלי היא האם יש אפשרות לעדכן את גרסת המכשיר? הורדתי כמה trial versions למשחקים שמיועדים למכשיר, העברתי אותם, מצאתי אותם במכשיר אך כשאני מנסה להכנס אליהם רשום לי שזה דורש גרסה 5.0 ומעלה וחרשתי את גוגל ולא מצאתי כלום. אשמח אם תעזרו לי ותודה מראש.

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  22. שלום, יש לי אייפון 3gs של רשת פלאפון, אני טס לארה"ב לחודש ואני רוצה לעשות שם סים מקומי הבנתי שאני צריך להפוך את המכשיר ברשת פלאפון לסים פרי השאלה שלי היא לאיזה רשת בארה"ב המכשיר שלי יתאים הדרישה העיקרית שלי היא אפשרות לעשות שם חבילת גלישה של 2GB (הבנתי שאפשר למצוא חבילות כאלה בסביבות ה 50$) אשמח לשמוע איזו רשת בארה"ב יכולה להתאים לי

• 4 תגובות
    • 764 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.