עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by yonatan.mendelson,

מערכת ההפעלה המשנית של גוגל מתרחבת אל עולם הטאבלטים, באמצעות מכשירים מעניינים ראשונים מ-HP ואייסר לכתבה

2. Started by noodle,

שלום רב, האם חנות האפליקציות של סמסונג מיועדת גם לגלקסי S? קראתי שבחנות של סמסונג יש 13 אלף אפליקציות אך בקישור לחנות בגלקסי S אני רואה כמה בודדים בלבד. נכנסתי לאתר של סמסונג ושם אפשר לבחור רק מכשיר WAVE. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. Started by Tomerb1,

יש ברשותי את המכשיר, ואני רוצה לדעת אם ניתן להעביר את כל ההודעות למחשב [ולקרוא אותם במחשב] מכיוון שהדפדוף בין ההודעות במכשיר לוקחת הרבה מאוד זמן בגלל שיש הרבה. תודה

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  4. Started by F430,

מעניין אותי לדעת איזה נגן יותר טוב תודה :]

• 17 תגובות
    • 3.2k צפיות
  5. Started by Noder,

היי כמו שכתוב בכותרת .... אני צריך המלצה עד 250 דולר לקניית מכשיר mp3 בארה"ב הקטע של לנגן סרטים לא כ"כ חשוב לי , אבל חשוב שיהיה מסך . חשוב לי הנוחות , גודל המכשיר, שלא יהיה כבד מדי , ממשק ואיכות שמע ועיצוב המכשיר ומשך זמן שהבטריה מחזיקה. חשבתי על Microsft Zune החדש של 30 ג'יגה שמעתי שהוא טוב. מישהו יודע כמה זמן הבטרייה שלו מחזיקה ? מה אתם אומרים ? תודה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by brighi,

אהלן, אני מחפש טבלט שישמש אותי ללימודים. השימושים העיקריים יהיו קריאת מסמכים ארוכים וצפייה בשיעורים בנסיעות. יש למישהו המלצה? בעיקרון חשוב לי שיהיה חזק מספיק, קל שאני אוכל להסתובב איתו בלי להרגיש אותו יותר מדי ושאני אוכל להחזיק אותו מבלי להתעייף מהר, גם מבחר אביזרים יהיה יתרון בולט. אני מחפש משהו כמו הvoyo a15, הוא בתקציב שלי (250$ בpandawill, האם הם אמינים, יש מקום זול יותר?). אני פשוט לא מכיר את החברה והייתי שמח אם מישהו היה יכול לחוות את דעתו ואולי להמליץ על טאבלטים דומים. הוא גם נשמע לי כבד מדי. תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by RonCohen,

משהו יודע מתי יפתח מחדש השרת של אפלנט

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  8. והאם שווא לקנות אותו?

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. הסמארטפון שמוכר במערב בתור ה-Mi 9T Pro זוכה לגרסה משופרת עם נפחים גדולים במיוחד של זכרון ואחסון לכתבה

10. Started by Roni_H,

שלום , לא יודע אם זה המקום , אבל יש לי 6280 בן שנה ופתאם (לא בהדרגה) הסוללה שלו מתרוקנת לי אחרי 4 שעות ( לאחר הטענה מלאה). קניתי סוללה חדשה , קניתי מטען חדש , וזה לא עוזר.. אפשר לתקן את המכשיר במחיר משתלם? אפשר למכור אותו ? חבל לי עליו ... שילמתי בזמנו 1800 שקל ! תודה חברים !

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  11. כן, לשיאומי יש עוד דגם ביניים משתלם להציע לנו - עם שבב NFC מובנה בתור החידוש העיקרי לכתבה

12. Started by omri_ro,

שיעמוד בדרישות הנ"ל * NOKIA * מכשיר סימביאני * סוללה חזקה ואמינה * תקציב: עד 1500 (אפשר קצת יותר בלי להשתולל מידי) דור שלישי וכל הבלהבלהבלה לא מעניינים אותי ואראה אותם כבונוס אם המכשיר יתאים לי.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום, אני מתכוון להשתמש במכשיר בתור eReader, אז האיכות מסך היא גורם מכריע. התרשמתי מאוד מהאיכות מסך שמציג ה Ipad לעומת הטאבלטים האחרים , ולכן אני שוקל לקנות אותו (4/ Ipad air). אם אתם מכירים טאבלט שיכול להתחרות בו, אשמח לשמוע. שאלה לגבי ה IOS: אני מתכוון להעביר תיקיות שלמות מהמחשב לטאבלט ולקרוא את הקבצים בדיוק כפי שהייתי קורא במחשב. למשל ללחוץ על קובץ PDF ולבחור תוכנה מסוימת להריץ אותה. כנ"ל לגבי וידאו וכל קבצי התוכן הנפוצים שקיימים. האם יש אפשרות כזאת מבלי להסתבך עם root? ב android למשל אני עושה את זה בקלות עם astro file manager. תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  14. הדגם השני מבית המותג Pocophone יהיה עוצמתי פחות מהמקור, אבל ישודרג עם מסך מתקדם ומחיר נמוך יותר. רק אל תצפו לראות כאן משהו שעוד לא ראיתם לפני כמה חודשים לכתבה

15. ברצוני להקליט שיחת טלפון מסוימת, אתם יכולים להמליץ לי על תוכנה טובה לעשות זאת? המכשיר ברשותי הוא Nokia 6120 תודה

16. Started by Night,

אני מחפש משהו כזה: http://www.gimmick.co.il/item.asp?id=2837 אבל במחיר שפוי - אולי מדיל אקסטרים או איביי. מישהו רכש דבר דומה ויכול להמליץ? איך לדעת שמה שאני קונה מתאים למנורה בחדר? תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by izhark,

אני נוסע בקרוב לאמריקה, וחשבתי לנצל את ההזדמנות ולהצטרף סוף סוף לחגיגת הסמארטפונים. אני לא ממש מכיר את התחום ויש לי כמה שאלות 1. האם יש יתרון משמעותי במחיר לקנות שם, או שהמחיר דומה לחנויות פרטיות בארץ? כי בשביל 100 שקל חיסכון כבר עדיף לקנות בארץ ולקבל קצת יותר תמיכה ואחריות. 2. אני לא מחפש את המכשיר הכי חדש ומהיר, וצריך עזרה לגבי איזה מכשיר יתאים לי. הדרישות מהמכשיר: לא יקר מדי.פחות מ 400$ לא גדול. הסמסונג החדש גבוה ובעיקר רחב מידי. אני מחפש משהוא בגודל האיפון4 או פחות (115mm*60mm או פחות) משקל ועובי קצת פחות חשובים נוחות שימוש. אין לי בעיה אם התקנה וקינפוג "מסובכים" בהתחלה, אבל חשוב שהשימוש יהיה כמה שיותר פשוט ונח זמן סוללה כמה שיותר ארוך, לפחות יומיים-שלושה אם משתמשים…

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  18. אז ככה חבר שלי קנה לא מזמן פלאפון חדש מתאילנד וכבר הספיק לשבור ושכוח אותו באוטובוס ראינו כמה שהוא התבאס והוא חוגג יום חמישי יום הולדת , אז החלטנו להתארגן כמה חברה ולקנות לו פלאפון. הדברים שהכי חשובים הם נגן MP3 חזק תומך בלוטוס ומצלמה לפחות 2 מגה פיקסל. *לא חובה חדש אפשרי מחודש או ממישהו העיקר שיהיה באריזה ובמצב טוב עם כל העזרים הנלווים. על מה אתם ממליצים?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  19. Started by rotman,

מה המצב אנשים? מישהו מכיר את האוזניה? יכולים לתת חוות דעת בבקשה? תודה

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  20. Started by ag43,

אני מחפש דיבורית BLUETOOTH לרכב. דרישות: אפשרות חיבור לכמה מכשירים, בלי קדיחה ברכב, וכמובן איכות שמע טובה. אשמח לקבל המלצות

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by pringles,

שימוש יומיומי האוזניות שלי הם MX500 של סנהייזר פרמטרים: *איכות שמע מצויינת עם האוזניות *יכולת לנגן קליפים *עדיף שיהיה תמיכה בעיברית (שמות של השירים) *אורך חיי סוללה ארוך (עדיפות) *שיהיה דק יחסית תודה ראש *ערתי על תראדים בפורום אך לא מצאתי תשובה ספציפית למה שאני מחפש אשמח לתגובות ועזרה בנושא אלכס.

• 6 תגובות
    • 860 צפיות
  22. Started by omri_ro,

אני מעונין להתקין MOD חדש במכשיר שלי (DESIRE עם NEXTROM מבוסס FROYO) אני לא בקי בנושא ואשמח לעצת המבינים ממני בנושא. כמו שהבנתם המכשיר כבר עבר תהליך ROOT ואני חשבתי על CyanogenMod בגרסה העדכנית ביותר(7.1 לפי האתר שלהם). כמה שאלות: 1. ראיתי באתר גרסת CDMA וGSM, אני מנוי בסלקום איזו גרסה לבחור? 2. האם התהליך פשוט(להוריד את הZIP למכשיר ולהריץ דרך הROM MANAGER שמותקן כבר? 3. מה לגבי העיברית(תפריטים, ממשק ויישור לימין) האם הכל כבר מוטמע או שיש צורך בהתקנות נוספות? הערות והארות יתקבלו בברכה

• 4 תגובות
    • 939 צפיות
  23. שלום לכולם, מחפש ספק סלולרי עם אינטרנט אמין ומהיר, לא יקר,( רצוי עם שירותי (GPS.אני לא מרוצה מנטויז'ן כ-ספק אינטרנט ביתי. הוטמובייל מציעים לי באם אהיה לקוח סלולרי שלהם- לקבל ללא תשלום אינטרנט ביתי ADSL עד 100 מגה ע"י חברת בת שלהם-"הוט.נט" א. איך הם כ-ספק סלולרי? כולל קליטה ברחבי הארץ, אמינות ושירות ב. איך הם כ-ספק אינטרנט ביתי,כולל אמינות ושירות? ג.ממי אתה מרוצה כספק סלולרי זול ,דרך מי כדאי לעשות קו ? ד.ומאיזה ספק אינטרנט ביתי ADSL בפחות מ-70 ש"ח את/ה מרוצה? תודה

• 6 תגובות
    • 5.7k צפיות
  24. השקות כל דגמי המעבדים הניידים החדשים במשפחת Raptor Lake מלווה בקווים מנחים מעודכנים עבור ניידים שימצו את השימוש בטכנולוגיות העדכניות והמתקדמות ביותר - בואו לקרוא על המשמעות מאחורי תקן ה-Evo בשנת 2023לכתבה

25. יש תוכנה שתאפשר להגן על תקיות\התמונות בעזרת סיסמה?

• 4 תגובות
    • 647 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.