עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום לחברי הפורם היה לי GPS של פוגיקום לצערי שרפתי אותו ..ובנוסף המפות שלו כבר לא היו מעדכנות היה לו IGO 6 ועידכון מפות עולה כ 300 שקלים אני רוצה פתרון זול ואורך זמן לכן כרגע יש לי כמה רעיונות 1) לקנות GPS עם IGO ולעדכנו כל שנתיים לערך ...(300 שקל עידכון) 2) לתקן את ה N95 שלי ו להשתמש WAZE יש עלות אינטרנט ...אין לי מוסג כמה ... 3) לתקן את N95 ולחבר אותו לNEVEGATOR של אורנג שזה גם 24 שקלים לחודש שאלתי היא מה עדיף ...מנסיון מה קורה שב WAZE פתאום הטלפון מצלצל ?

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  2. אני מחפש תוכנת monitor טובה שנותנת מידע גם על שיחות וגם על 2g/3g/SMS/wifig ויש לה ממשק יפה??

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  3. שלום, הגיע לי לא מזמן נוקיה 2730, הוא פועל תקין אבל שאני שולח הודעות בעברית הן מתקבלות ריקות בצד השני. מצאתי את השרשור הבא http://www.pocket.co.il/community/showthread.php?t=96353&page=2 שמסביר כיצד ניתן לתפעל את הבעיה בעזרת P2KTOOLS אבל אני גם לא מצליח להתקין את התוכנה כמו שצריך ולא מבין איך בכלל מפעילים אותה, ולא מוצא שום מדריך בנושא. אם מישהו יודע איך אני מתקן את הבעיה או לחילופין גורם לתוכנה המדוברת לפעול אשמח מאוד מאוד לעזרה.

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. נשברתי ואני ואשתי כנראה מצטרפים שבוע הבא לעדר בעלי הסמרטפונים. הציעו לנו בסלקום עסקה מאוד-מאוד טובה, אנחנו לאור זאת גם נקנה את הטלפונים דרכם. יש מספר סוגיות שמאוד מציקות לי -- * עד היום היה לי נוקיה ישן ואמין להפליא, נפל מ-2 מטר, טבל במים, אבק, בוץ ועובד נהדר. ברור לי ש-SGS (או אייפון) לא יהיו עמידים כמותו ואני מתכוון לשמור עליו יותר (וגם לרכוש בשבילו otterbox או משהו דומה), אולם והיה וקורה משהו, כמה שווה האחריות של סלקום למכשיר שנקנה דרכם? כמה עמיד ה-SGS ואין הוא לעומת האייפון-4? עלות תיקונים של זה ושל זה? בדקתי בגוגל, המידע לא חד-משמעי ורציתי לשמוע כאן מבעלי ניסיון. * אנדרואיד 2.3 ל-SGS. הסוגיה לא סגורה ואני יודע שיש מגה-שרשור בעניין הזה. אני די בטוח שסלקום לא יציעו שדר…

• 22 תגובות
    • 4.4k צפיות
  5. Started by EyEOnE,

איך הם בכללי כחנות ואיך הם לעומת CLOVE?

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  6. http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3515573,00.html כן כן, גנבתי את הכותרת של הכתבה, Whatever

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. מרגע הרכישה כמה חודשים אני יכול לממש את הניתוק זיקה לפי החוק? זאת אומרת, אני מבין שאני לא יכול לבוא 3 שנים לאחר הרכישה, ולדרוש החזרים. אז חייב להיות משהו שמגביל את זה. לא הצלחתי למצוא כלום. עזרה? תודה

• 22 תגובות
    • 3.5k צפיות
  8. Started by A.Iniesta,

כרגע עם הסיליקון הפשוט, כבר הצהיב לי לגמרי, למרות שהוא מהווה הגנה נאותה למחירו. מחפש כיסוי איכותי - שיתן תמורה מלאה לכסף. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  9. Started by Highlandwer,

שלום כולם, בשעה טובה יש לי את המכשיר NEXUS S ... ואני מאוד מבסוט ממנו .. אחלה מכשיר עד כה. אבל אני צריך ואשמח לעזרה מכם . 1 הייתי רוצה לכתוב בעברית , אימיילים , אס אמ אסים וכו .. אז אני יודע שאני צריך מקלדת בעברית , הסתכלתי במרקט של אנדרואיד... יש שם כל מיני אפשרויות , חינמיות וגם בתשלום לא גדול . השאלה , מה עובד טוב או עובד באופן כללי . אשמח מאוד ואודה לכם על המלצה על מקלדת עברית טובה שעובדת עבור אנדרואיד... 2.3 עבור הנקסוס שלי .. אם אפשר חינמית , אם לא אז בתשלום העיקר שיעבוד טוב... ואשמח לקבל מכם קישור. 2 הייתי רוצה להריץ סרטים או סדרות שאני מוריד מהאינטרנט ולראות במכשיר, כלומר קבצים עם סיומת AVI או MVK בפורמנט DIVX או XVID.... על איזה תוכנה אתם ממליצים להתקין כדי שאוכ…

• 8 תגובות
    • 889 צפיות
  10. שלום רב אני רוצה לשלוח לסלקום מכתב. מישהו יודע מספר פאקס / כתובת מייל אליה אוכל לשלוח את המכתב? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. סופ"ש נעים וחג שמח לכולם. אני כבר מספר חודשים עוקב אחרי המכשירים שיוצאים לשוק וסוף כל סוף עצרתי על ה-Nexus S שלפי הביקורות והסרטונים שראיתי עליו נדמה כי זה המכשיר שעונה על כל הצרכים שלי. השאלה היא האם כדאי לי לחכות עוד קצת עד אשר יצאו SGS2 ו-HTC Sensation כדי לשלם עליו פחות למרות שכבר עכשיו גם בארץ מחירו לא כזה בשמיים לעומת מחירו שהיה עד לפני היציאה של מכשירי הכפולי ליבה הראשונים לשוק. מה דעתכם בנושא?

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  12. Started by ALÞHA,

ה Sensation (או "Pyramid") אמור להיות מוכרז בדקות אלה... * 4.3" SLCD בעל רזולוציה של 960x540. * פלט' SD כפולת מעבדים בתדר של 1.2 ג'יגהרץ. * מצלמה 8 מ"פ עם פלאש כפול + מצלמת 1.2 מ"פ מקדמת המכשיר. * 4 ג'יגהבייט של זכרון אחסון מובנה + תמיכת sdhc של עד 32 ג'יגהבייט.

• 47 תגובות
    • 6.5k צפיות
  13. יש לי מיילסטון עם רום cm7 המלא וכשאני מנסה להוריד כמשתמש פרימיום דרך הדפדפן של הפלאפון הוא כותב לי שהוא מחכה לנתונים, לפני שהתקנתי את הcm7. היה לי רום של mino שהוריד לי בלי בעיות מרפידשר, איך אני גורם לcm7 גם לאפשר לי להוריד??

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by explize,

שלום לחברי הפורום אומנם אני פעיל בפורומים של החומרה אבל הגיע הזמן להעזר ולא רק לעזור אני כרגע נמצא בטיול די ארוך בדרום אמריקה ועוד כחודש בערך אני נוחת בניו יורק לסבב שופינג אלקטרוני בדרך לארץ מכיוון שהטלפון שלי אייפון דור 2 עשה את שלו בגבורה הגיע הזמן להחליפו במשהו חדש, קראתי כבר את רוב הדעות כאן ואת רוב הסיקורים וגם באתרים אחרים-רק שלפעמים המצב יצא שנקלעתם לדיונים של הנסדת חומרים של מדעני אטום ויצא מפרופורציה הדיון, יכול להיות שפספסתי תרד אז אשמח להפניות יותר עניניות אייפון 4 ניתן להשיג בארץ ויותר פשוט מאשר להתחיל להתעסק עם טורבוסים שמייקר את העסק גם ככה, אנדואיד יש 2 גישות לעסק או HTC או הסמסונג-מכיוון שעבר זמן רב מאז שהתעדכנתי בעולם הסלולר הייתי רוצה לבקש המלצה לגבי רכ…

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  15. Started by mazinya,

אני מתלבט בין 2 המכשירי האלו. אני מתכוון להזמין מחו"ל. הדיזייר מעט יותר יקר אבל לא יודע אם הוא שווה את התוספת מחיר. לגבי העברית, אני יודע שבאנדרואיד לא אמורה להיות בעיה לכתוב ולקרוא, אבל מה לגבי הוינדוס 7? האם יש תמיכה בעברית (מקלדת, טקסטים וכו')? מה לגבי תמיכה בפלאש? האם קיימת בWP7? על מה משניהם הייתם ממליצים?

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  16. היי, קראתי היום את הביקורת שפורסמה על ה-Desire S, ואני דיי מבסוט ממנו. הייתי מעדיף שהוא יהיה אפילו יותר דק וקל, אבל כנראה שזה as good as it gets. מעבדי דואל קור וכרטיסי גרפיקה שמפעילים את Far Cry 2 לא מעניינים אותי כהו-זה. מבחינתי המכשירים הנוכחיים (ברמת החומרה של האייפון 4 וה-SGS) הם מעל ומעבר. http://www.gsmarena.com/htc_desire_s-review-590.php מה שלא ראיתי בביקורת הזאת, וכן ראיתי בביקורת המקבילה שהם עשו ל-Incredible S, זה ציון כל מיני חיישנים שהיו במכשיר (ב-Incredible S) שאיפשרו לו למשל לזהות אוטומטית שהוא נמצא בתוך הכיס/תיק ולכן לצלצל חזק יותר (ולחזור לעוצמה הרגילה ברגע שמוציאים אותו), או למשל שברגע שהוא על השולחן ומצלצל אז אפשר להפוך אותו והוא משתתק... הפיצ'רים האלה …

• 27 תגובות
    • 3.5k צפיות
  17. Started by lompy,

האם קימת תוכנה שמתקנת עיניים אדומות בצילומים לsymbian הכוונה לתוכנה לסלולר שתתקן את זה ישירות על גבי הנייד ללא צורך של חיבור הנייד למחשב

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  18. Started by ackohen,

האם למישהו יש הערכה קונקרטית האם האטריקס ישודרג לאנדרואיד 2.4? אם כן, מתי? אני מחפש בכל מקום ויש כל מיני ספקולציות אבל אני לא מצליח למצוא מידע פורמלי. אשמח אם מישהו פה יכול לעזור. תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by fuck off,

בוקר! לפני כמה ימים החלטתי שה-iPod Touch 2G שלי מיצה את עצמו עם חצי מסך עובד וג'ק אוזניות רעוע ובכך הגעתי למסקנה שאני צריך נגן חדש. מה אני לא רוצה: - עוד מוצר של חברת התפוח. - מסך מגע מגניב עם טריליון אפליקציות. מה אני כן רוצה: - מחיר זול יחסית לסדרת ה-Pod. - שיהיה נוח לשימוש (שיקטלג הכל לאומנים ושאר ירקות כמו ה-iPod). - מהיר (מה שכנראה כולל זכרון פלאש). - חיי סוללה ארוכים. - אם אפשר קומפקטי. - סינכרון עם אייטיונס (אפציונלי). אני יודע שאני מחפש אייפוד שלא יהיה כתוב עליו Apple וציור של תפוח. אבל אני יודע שאני לא מכיר כמעט נגנים אחרים כמו iRiver ו-Creative ועוד מתחרות רבות בשוק. הצעות לפה! תודה וחג שמח!

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  20. היי למישהו יש ניסיון טוב עם חנות אינטרנט או באזור המרכז לצורך רכישת גלקסי אס? ראיתי בזאפ החל מ- 1900 שח, יש בעיה לקנות מהחנויות האלו? בנוסף, אם יש לי תוכנית עם שירות תיקונים, האם הוא יהיה תקף לטלפון שלא נקנה דרך אורנג'? השירות תיקונים הוא חלק מהתוכנית. תודה

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  21. תודה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  22. Started by dani44,

חברה אני כל כמה ימים עושה סיבוב במרקט ומחפש אפליקציות,ראיתי שיש שם כמה דברים מעניינים רק אני לא כ"כ מבין איך משתמשים כי אני לא חזק בכל העסק הזה. אשמח לשמוע על האפליקציות שלכם שיצא לכם להתקין. מקווה שהשירשור יתעדכן כל כמה זמן על מנת שכולם יוכלו להנות. תודה.

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  23. Started by naor2,

מישהו מחזיק/החזיק במכשיר כזה ויכול לתת חוות דעת בבקשה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אני מבין שios 4 ירוץ נורא לאט על המכשיר, אבל בכל זאת, אם האייפון 3G תומך בIOS4 למה שגם האייפון המקורי לא יתמוך (שנייהם זההים בחומרה שלהם).

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  25. היי חברים, מה שלומכם ? אני מתלבט בנוגע לרכישה של אחד מהמכשירים הללו... ניסיתי לחפש אחר מידע זמין בעברית.. ? נתקלתי בסקירה של קומבינטור שהיא טובה מאוד, אבל רציתי דעה נוספת. http://www.kombinator.co.il/view-review.php?rid=507

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים