עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by shimronfio,

היי, קניתי לפני כחודשיים אקסטימר לחדר, היום בערך בצהריים לקחתי את הסטריר וחיברתי לטלוויזית HD שיש לי בבית עם כבל HDMI לא מזהב, והסטרימר לא עלה לי, לפני כמה שעות חיברתי אותו בחיבור AV לטלוויזיה שלי והסטרימר לא נדלק לי, הנורית תקעת על צבע כתום מהבהב והמכשיר לא עולה, נסיתי להוציא את כל מה שמחובר לסטרימר ועדיין הוא לא עולה, אפילו נסיתי לחבר אותו למחשב דרך כבל USB ועדיין הסטרימר על כתום מהבהב. מישהו יודע מה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by Mr. 24,

שלום לכולם, נתקלתי בבעיה מוזרה בנגן - הוא לא מציג לי שירים בתפריט. כשאני מחבר למחשב, אני רואה שהם קיימים על הנגן, אבל בתפריט של הנגן השירים/אומנים לא מופיעים בתפריט. בנוסף, אם אני מוחק שירים מהנגן, הנגן עדיין מציג לי אותם בתפריט. יש לציין ששלשום המכשיר עבד בסדר גמור, והבעיה התגלתה רק עכשיו בלי שום פגיעה במכשיר או משהו כזה. ועוד דבר.. יש לי את הגרסה המאוד ישנה של הפירמוור (משהו כמו לפני חצי שנה) ומאז לא עידכנתי בכלל... האם יכול להיות שזה כתוצאה מכך? או שעידכון יוכל לפתור את הבעיה? כי לא נראה לי שיש כאן משהו דפוק בחומרה של המכשיר. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  3. Started by udi,

שלום לכולם יש לי הזמנות ל OPO הם בתוקף ל 24 שעות הקרובות אם משהוא מעוניין שישאיר כאן את המייל אחלה מכשיר

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by puvsc,

אני מתלבט - בעיקר כי שמעתי שתלת מימד פסיבי לא ניתן לראות HD בתלת מימד (זה נכון? - כי קראתי איפהשהוא שבמסך של LG החדשים - מקבלים HD גם בפסיבי) אני מצרף סקר...

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. שעון ה-ZenWatch החכם של אסוס זמין כעת אצל גוגל בהנחה של 35 אחוזים ממחירו המקורי לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/השעון-האלגנטי-של-אסוס-זוכה-לירידת-מחיר/

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by AtR,

היי חברים תהיתי אם למישהו מכם יש מושג היכן ניתן להשיג בארץ או להזמין מחו"ל, מעמד לרכב לגקלסי נוט 1,בטח רובכם תשאלו למה אני שואל כי קיימים מליון אופציות שכאלו, אז הקטע הוא שאני מחפש מעמד מיוחד שלא מגיע עם ה"פומפיית וואקום" המוכרת שמתחברת לשמשה, אלא מעמד יפה שמתחבר לתריסים של המזגן (ראיתי כמה כאלה אצל אנשים ברכבים), המעמד נראה מאוד נוח ונמצא בגובה העיניים אשמח לדעת אם מישהו מכם מכיר תודה והמשך יום טוב!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. היי קניתי היום מחנות פרטית את הגלקסי 2 בעברית מלאה , אבל כשאני שולח SMS בעברית , אצלי רואים נהדר , אבל בטלפונים שמקבלים רואים סימניי שאלה בלבד, רציתי לציין ששמתי כרטיס סימס של דור 2 ישן . מה עושים?

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  8. Started by muam,

שלום,המכשיר Asus Zenfone 2 אצלי כבר חצי שנה ועד עכשיו לא הייתה בעיה, היום פתאום המכשיר הפסיק לקלוט את כרטיס הזיכרון החיצוני.בהגדרות כתוב שאין sd card מחובר ובסרגל ההתראות כתוב sd card preparing כל הזמן.כשאני מנסה לכבות ולהדליק את המכשיר כשהכרטיס בפנים המכשיר לא נדלק ונתקע במסך פתיחה, ורק בלי הכרטיס המכשיר נדלק.לא עשיתי שום שינוי במכשיר או בכרטיס .אשמח לעזרה,תודה

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  9. Started by X-BLADE,

הGPS סרב להתחבר כשהפעלתי אותו לראשונה. הורדתי מספר פיקסים כאלה, ולאחר הרבה זמן שהם עבדו הם מצאו לוויינים קרובים. הבעיה שכל פעם שאני מדליק את הGPS הוא לא מתחבר וצריך להפעיל את הפיקס לזמן ארוך. יש איזשהי דרך שתתקן את הGPS שיעבוד מהר בלי פיקס ובאופן אוטומטי? הבנתי למכשיר הזה לא אמורות להיות בעיות GPS.... עוד דבר מעצבן זה שהמכשיר כל הזמן עושה roaming (אני בגולן) ... רשמתי בהגדרות שהחברה שלי היא גולן ואז נעלם הROAMING אבל אחרי זמן מסוים זה תמיד חוזר... משהו יודע מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. די זהו, נשברתי. חצי מצריכת האינטרנט שלי ביוטיוב בנייד היא של פרסומות (wtf). ניסיתי כבר כמה אפליקציות adblock אבל הכל ללא הצלחה. יש למישהו המלצה? נ.ב. אני עם אנדרואיד עם רוט.

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. אני צריך לרכוש 2 מכשירים (לא חובה שיהיו זהים), אחד עכשיו ואחד בעוד כחודש וחצי ואני מתלבט בין 3 מכשירים 2 הסמסונגים כבר יצאו וה N900 אמור לצאת בנובמבר. הדרישות שלי מהפלאפון הן 1. מסך גדול ונוח לעבודה, בעיקר לאינטרנט 2. עדיפות למסך נגיעה ולא מסך שממש צריך ללחוץ חזק בשביל שהוא יגיב 3. מסך שעובד טוב גם באור יום 4. רמקול חזק 5. איכות שמע טובה לשיחות 6. סוללה חזקה 7. פלאפון מהיר שלא נתקע (עד כמה שאפשר) 8. עבודה נוחה עם קבצי (Office (Word, Excel, PowerPoint, PDF, עדיפות לאפשרות עריכה שלהם 9. תמיכה בעברית גם לזכרונות וגם ל SMS - לא חובה אבל יהיה יותר נוח כמובן שיהיה נחמד אם יהיו גם משחקים טובים לעומת זאת איכות המצלמה פחות חשובה לי אשמח לשמוע תגובות על 3 המכשירים שציינתי, יתרונו…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אהלן, אני מחפש לרכוש מכשיר הקלטה קטן (גודל של DOK) שיאפשר הקלטת סאונד איכותית ולאורך הרבה זמן. נאמר יממה לפחות. כמו כן, יהיה נחמד אם הוא יהיה גם נגן מוזיקה טוב. יהיה יתרון טוב אם אוכל לתפוס אותו על הצוארון של החולצה כמו הנגני מוזיקה הקטנים. כמו כן, אני רוצה להקליט כשהוא תפוס לי על הצואר ואני רוצה שהוא יקליט בצורה סבירה קולות קצת רחוקים ממני, לא רק את הדיבורים שלי. הוא אמור לשמש כרגע להקליט ימים שלמים של סאונד כשהוא עליי (לאיזשהו פרוייקט) ובעתיד להקליט הרצאות בלימודים ולשמוע מוזיקה. ראיתי בזאפ את הSANSA קליפ, הוא נראה לי מתאים, מה דעתכם עליו? ועוד משהו - ראיתי כאלו שמציגים וידאו - האם יש כאלו שגם מקליטים וידאו? ואם הוא יהיה גם זול אז בכלל שיחקתם אותה. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום רב , אני רוצה לקנות לאמי קורא ספרים אלקטרוני ואין לי שמץ של מוגש מה טוב ומה לא הבנתי שיש 2 סוגים של מסכים אחד ללא תאורה משלו כמו ספר אמיתי ואחד עם תאורה ( כמו טאבלט?) מה מהם עדיף לעיניים? אין לי שום צורך ב WIFI במכשיר, העדיפות היא שיהיה תפריט ברוסית וכמו כן הספרים שהיא תקרא יהיו ברוסית. הייתי רוצה לדעת מה גודל המסך הסנדרטי בספרים הנל? מכיוון שחלק מהתמונות שהתסכלתי בהם זה נראה ממש קטן אפילו יותר קטן מעמוד של ספר ( סטנדרטי) נגיד שהתקציב הוא 500-1000 תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by ftom2,

הי, אני מעוניין לרכוש SGS ,הגעתי לכאן : http://www.dim-phone.co.il/index.php?target=products&product_id=580 ויש לי כמה שאלות: 1. מה ההבדל בין תמיכה בעברית לעברית מלא? 2. האם אני יכול לשדרג גרסא לבד? (לקנות 2.1 בזול ולשדרג ל - 2.2) 3. כמה זיכרון פנימי כדאי? (מה הממוצע שבדרך כלל קונים) 4. האם כדאי גם כרטיס זיכרון? אם כן איזה גודל) 5. האם ה- בלותות' שהם מציעים שווה? 6. האם המחיר לאחר התוספות שווה ? 7. האם אתם מכירים מקום יותר טוב לרכוש בו? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. דגם ביניים חדש נוסף של היצרנית הסינית הפופולרית משמש כהופעת הבכורה עבור ה-Snapdragon 780G המתקדםלכתבה

16. Started by haimcoen,

בס"ד שלום וברכה לכולם. אני מתלבט בין 2 המכשירים הללו https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1109757 https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1112283 אני באמת לא מבין לגבי השוני בין מסך LED ל AMODEL. המכשיר מיועד לרוב לעבודה שוטפת ומשחקים. אשמח מאוד לעזרתכם. תודה רבה.

17. Started by vinipyx,

השאלה בכותרת. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by shark1011,

היי, קניתי מכשיר htc evo 3d. הזמנתי גרסאת gsm אבל קיבלתי CDMA אין בה מקום פיזי לסים אבל בעיקרון הטלפון עצמו תומך בתדרים שבארץ. האם אפשר ליצור מקום פיזי לסים ולפרמט את המכשיר במעבדה? אשמח לתשובה, תודה!

• 2 תגובות
    • 982 צפיות
  19. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%93%d7%99%d7%95%d7%95%d7%97-%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%9e%d7%9b%d7%99%d7%a0%d7%94-%d7%9e%d7%a1%d7%9a-super-amoled-%d7%91%d7%a8%d7%96%d7%95%d7%9c%d7%95%d7%a6%d7%99%d7%99%d7%aa-4k/

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  20. עם מסך משופר ברזולוציית 2K, מחיר תחרותי עד מאוד ויכולות אודיו שהחברה ממתגת בתור \"Retina Sound\", גרסאת ה-Pro של מכשיר ה-MX4 מגיעה (לנסות) לזעזע את שוק הסמארטפונים לכתבה: http://hwzone.co.il/meizu-mx4-pro-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%9e%d7%a2%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%9f-%d7%91%d7%99%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%91%d7%a9%d7%95%d7%a7/

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%96%d7%94-%d7%a8%d7%a9%d7%9e%d7%99-%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%aa%d7%a7%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%90%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%a2-%d7%97%d7%a9%d7%99%d7%a4%d7%94-%d7%9c-galaxy-s6-%d7%91-1/

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום, חבר שלי פה אצלי ויש לו פלאפון חדש והוא רוצה לחבר אותו למחשב דרך IR כדי להעביר צלצולים\תמונות מהמחשב הנייד.(שכח את הUSB בבית ואין לי פה אחד ). למחשב הנייד יש IR מובנה כזה אך אני ממש בטוח שכשאני יפעיל IR בפלאפון המחשב לא יזהה אותו יש איזשהי תוכנה מיוחדת או שזה בכלל בלתי אפשרי? תודה !

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  23. ישמש לרוב לצפיה בסרטים בנסיעות רבות ועוד קצת אינטרנט איזה דגם מומלץ לקנות ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אני רוצה לקנות את ה3t ואני רוצה לדעת האם הגרסה האמריקאית (שנמכרת בחנות Oneplus באמריקה) תעבוד בארץ מבחינת הרשתות?

25. לאחר שהפלאפון שלי נפל לאסלה ולקחתי אותו למרכז שירות של אורנג' הם אמרו שמכיוון שאין להם חלפים לדגם הזה יותר הם לא יכולים לקחת אותו לתיקון (לא שצריך חלפים אבל אי אפשר להתווכח איתם על דברים כאלו...). בכל מקרה, הם מציעים לי להחליף ללא תשלום ל nokia 3120c או ל SE G502. אני לא מצליח למצוא מספיק מידע על אף אחד מהם, אבל מהמעט שהצלחתי להסיק הבנתי שה K530i יותר טוב מהם (הצד של השמע הוא הכי קריטי בשבילי) האם זה נכון? ומבין השניים, מהו העדיף יותר בכל מקרה? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 843 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.