עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. הסמארטפון החדש בסדרת ה-Zenfone של היצרנית הטאיוואנית מתיימר לספק חיי סוללה אדירים בעזרת קיבולת של 5,000mAh ומפרט שפוי לכתבה: http://hwzone.co.il/הכירו-את-ה-zenfone-max-אסוס-מצטרפת-אל-מירוץ-סוללו/

• 1 תגובה
    • 933 צפיות
  2. הרשת גועשת בשל עדויות שלפיהן הכנסת עט המגע של הפאבלט החדש בצורה הפוכה מביאה לפגיעה תמידית בו לכתבה: http://hwzone.co.il/הסקנדל-החדש-שגיתם-ה-s-pen-יהרוס-את-ה-galaxy-note-5-שלכם/

3. שלום לכולם , אני מחפש נגן MP3 קטן קורא עברית (כמו שצריך ולא רק שמות קבצים או IDTAG ) של חברה מוכרת שנוח וקל לתפעול ובעל זמני סוללה רבים. מעל 4GB אחסון. צריך שיהיה תמיכה בתיקיות + העתקת קבצים פשוטה ולא ע"י תוכנה (copy &paste) ובמחיר סביר לנגן קופמקטי. תודה מראש וערב טוב.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by theyoyo,

היי, לצערי לא מצאתי אף תוכנה באינטרנט שפותחת את המכשיר הנ"ל להיות סים פרי, מישהו מכיר? * אני יודע שאפשר ללכת אל המפעילה והיא תפתח לי אותו אחרי המתנה של 4 שעות תודה

• 7 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. http://samsung-firmware.webs.com/apps/blog/entries/show/4374375-hot-galaxy-s-android-2-2- להורדה: http://samsung-firmware.webs.com/samsungi9000.htm

• 19 תגובות
    • 3.7k צפיות
  6. רוצה לדעת חוות דעת על הנגן אני צריך לקנות מתאים חבר נתן לי אותו כי נדפק לו החיבור ויש לו איפוד טאץ'

• 4 תגובות
    • 869 צפיות
  7. Started by nvidia7,

יש למישהו מושג איך אני יוכל להזמין את הנקסוס החדש מהפליי סטור לישראל ?

• 1 תגובה
    • 3k צפיות
  8. תוצאה טרייה במאגר של מבחן הביצועים GFXBench חושפת כי טאבלט עם שבב ה-ARM העוצמתי ביותר של NVIDIA נמצא בשלבי הכנה. האם הוא יצליח להוות תחרות אמיתית לאייפד פרו? לכתבה: http://hwzone.co.il/המפלצת-nvidia-מכינה-טאבלט-עם-שבב-ה-tegra-x1/

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  9. Started by Pavlik,

שלום לכם, אני מתלבט לגבי קניה של אחד המכשירים האלו. קראתי עליהם הרבה ולא הבנתי מה טוב יותר, כל אחד היתרונות והחסרונות שלו. מה דעתכם? אולי מכשיר אחר שלא חשבתי עליו?

• 24 תגובות
    • 3.4k צפיות
  10. Started by ewin,

האם יש טאבלט עם אפשרות לכתוב עליו בכתב יד בעברית, ישירות לתוך מעבד תמלילים? תודה

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  11. Started by Leonardan,

מחפש תוכנה לנוקיה N95 הרגיל להקלטת שיחות. חשוב מאוד שהתוכנה לא תשמיע צלילי "ביפ" ושלא תהיה הגבלה על מספר הדקות בהקלטה אחת. גיגלתי וחיפשתי בכל הפורומים, ניסיתי את רוב התוכנות, ובעיקר את Ultimate Voice Recorder (זה מה שהשארתי מותקן אצלי עד היום), אבל הבעיה היא שהוא מגביל להקלטה של 5 דקות כל שיחה. אשמח לקבל בתגובה/מייל/מסר פרטי אפשרות לפיצוח הגבלת ה 5 דקות (מה שמצאתי לא עובד), ו/או קישור לתוכנה אחרת להורדה שלא מדבילה במספר דקות, ולא משמיעה "ביפ". תודה רבה !

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  12. Started by Majal_Guy,

אהלן, אני מעוניין לקנות פלאפון חדש (LG G5 לצורך העניין). בגלל שבארץ המחיר די יקר והמודול שמקבלים איתו די מעפן- החלטתי להזמין אותו מחו"ל. ראיתי שכשמזמינים אותו מחו"ל מקבלים את המודול של המוזיקה שזה בדיוק מה שרציתי. הבעיה היא- בחיים לא הזמנתי פלאפון באינטרנט. מאיזה אתרים בטוח להזמין? מה אני צריך לדעת לפני שאני מזמין? איך זה עובד לגבי אחריות? אני אשמח אם תוכלו לתת לי מידע בנושא או להפנות אותי לאיזשהו מדריך. (בתקווה שזה הפורום המתאים) תודה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by OnlyOne,

שלום לכולם הגשתי בEBAY כמה הצעות של מכשירים ככה: הצעתי הצעות על 3 מכשירי אייפוד טא'ץ בגדלים: 32GB פרוץ מצב מצויין עם שריטות קלות מצב טוב עם שריטות16GB מצב טוב עם שריטות16GB כל המכשירים מגיעים ללא אביזרים כלומר ללא כלום רק המכשיר עצמו אז השאלות שלי: איפה אפשר לקנות כבל USB סינכרון והאם יש הורדות לתוכנת האייטונס(אני לא מתמצא באייפודים ככה שאם זה לא חוקי אל תתיחסו) ההצעות הםמסודר לפי הגדלים למעלה) 30 דולר 25 דולר 25 דולר האם שווה??

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by ag43,

קניתי את המכשיר מKSP אילת ואני מאוד מרוצה. אני מעוניין להתחיל להתנסות ברומים מותאמים בין השאר בגלל 2 בעיות שמפריעות לי: 1. מהירות העתקה ברשת WIFI ביתי עומדת על כמגה אחד במקרה הטוב בעוד מחשב נייד מעתיק במהירויות גבוהות בהרבה. 2. מהירויות ההורדה המקסימליות בSPEEDTEST הן 1.8 במקרה הטוב. אני בהוט מובייל והבנתי שזו מהירות נמוכה לכל הדעות. כמה שאלות: 1. איך אני מברר איזה רום יש לי וכיצד אני מגבה אותו כך שאוכל לחזור למצ סטוק למקרה שאצטרך לממש אחריות? 2. האם בעיית המהירות קשורה לגרסת המודם שעל המכשיר? 3. אני מחפש רום שיהיה אפשר להקליט בו שיחות אוטומטית, יציב וחסכוני בסוללה (לפי סדר זה) יש המלצות? זהו לבינתיים. שאלתי גם בIANDROID אבל שם קצב התשובות נמוך.

15. לאחרונה התחלתי לשחק במשחק הזה והוא ממש טוב אך ללא כסף אין מה לעשות איתו והוא הופך להיות משעמם . אני מחפש דרך להשיג מטבעות אל בדרך הסידייה לא הצלחתי (שרת imodgame.appspor.com) מישהו יודע איך אפשר להשיג מטבעות ? ועוד שאלה , למה שקונים טילים הם נעלמים אחרי מספר משחקים ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by neogod,

האם יש אתרים עם משחקים/צלצולים/תמונות/ מוזיקה בסגנון של OBOX של אורנג' רק בחינם?

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. אני רוצה לראות את המפרט המלא שלו . ..

• 195 תגובות
    • 20.5k צפיות
  18. Started by xlSnaK,

אני מתלבט בין Sandisk Sansa E260 4GB http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn...scat=318&tcat= ל Meizu M6 4GB http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn...scat=318&tcat= והמחיר הוא אותו דבר 700 ש"ח לדעתי Meizu עדיף אבל תגידו גם אתם כנסו שמתי פה אתרים של המידע עליהם [= תודה

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. אחרי הרבה מאוד שמועות, ב-Mediatek הציגו באופן רשמי את שלושת השבבים החדשים שלהם עבור הסמארטפונים של המחר - עם ייצור ב-10 ננומטר וליבות עיבוד מדור חדש לכתבה

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  20. מישהו מכיר סוללות של e cell שיש להזמנה ב ebay? http://www.ebay.com/itm/190759359279?ssPageName=STRK:MESINDXX:IT&_trksid=p3984.m1436.l2649 אני רוצה כזו לxperia sola השאלה אם הם טובות ואמינות והקיבולת שלהם אמיתית?

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  21. Started by STi,

לפני כמה זמן שאלתי עליו פה.. וקניתי אותו מKSP, שכרגע הם היחידים שמוכרים פה בארץ.. עד שיורוקום יתאפסו על עצמם(מאוחר כרגיל)... בתחילה המכשיר היה נתקע לי בתדירות כ"כ גבוהה...הייתי איתו שבוע והוא נתקע המון, שלחתי אותו לבדיקה והחליפו לי למכשיר חדש, וזהו! המכשיר היה תקול...המכשיר החדש אדיר! שום תקלות או ריסטרטים, עובד מהר וזה עוד לפני העדכון המדובר שאמור לצאת גם לנוקיה, מערכת ההפעלה פשוט תענוג, אמנם עדיין בתחילתה ואין המון אפליקציות, ויש עוד כל מיני שיפורים שצריכים לדעתי להיות אבל תאמת שלא חסר לי כלום, חוץ מWAZE שאמור לצאת בזמן הקרוב, מצלמה מדהימה!!! פשוט ככה! הסנכרון עם הרשתות החברתיות מעולה, צפייה באתרים ממש כמו במחשב רגיל.. עם אקספולרר 10 לWP. ממליץ בחום! אמנם יקר מאוד אבל ש…

• 40 תגובות
    • 9.8k צפיות
  22. הדרישות: מערכת הפעלה פתוחה,נגן שמע סביר,מצלמה סבירה,בטרייה שמסוגלת להחזיק לפחות חצי יום ללא טעינה,wifi ודפדפן סביר. אין חברה מועדפת, אבל אני נוטה לכיוון פלאפון עם אנדרואיד אז אני חושב שאין הרבה אופציות. קונה במזומן אז אפשר להכניס פלאפונים שעולים קצת יותר, כי יש מקום לחריגה . עריכה, ראיתי איזה MEIZU M9 , נראה מאוד נחמד, רק לא שמעתי ממנו הרבה חדש ולא הבנתי אם הוא כבר נמכר או לא ואם אפשר להביא אותו לארץ. בכל מקרה, אם יוצא איזה משהו בחודש הקרוב ששווה בדיקה תגידו. תודה.

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. Started by Shlompy,

שלום לכולם. אני מעוניין לשדרת את המערכת הפעלה ל ICS או החדש יותר, כרגע אני על 2.3.6 כמובן צריך תמיכה בעברית (קריאה וכתיבה, לא מעוניין בתפריטים בעברית) חיפשתי מדריכים באינטרנט ולא ממש הצלחתי להבין איזה מדריך מתאים לטלפון שלי, בחירת מודם, וכדומה. מה שיש לי כרגע על המכשיר זה: Model Number: GT-I9100 Android version: 2.3.6 Baseband: I9100XXKI3 Kernel Version: 2.6.35.7-I9100XWKK5-CL754841 root@DELL144#2 Build Number: madmack 2.3 אשמח אם מישהו יוכל להכווין אותי ללינקים מתאמים והוראות מתאימות. אם אפשר, שיהיה ROM רשמי שאני אוכל לבצע עדכונים דרך KIES בעתיד... תודה!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by GanJaval,

יש לי כרגע סמסונג s410 i ואני רוצה לשדרג אותו ל n73 .בסלקום כמובן.. שאלות : 1. האם שווה לי המחיר שלו ואם בהרבה אני ירגיש הבדלים מהפלאפון שיש לי עכשיו ? 2.האם בחודש/חודשיים הקרובים יגיעו פלאפונים יותר טובים מזה לסלקום ? 3.האם שומעים חזק mp3 עם הפלאפון הזה ? כאילו למשל בשלי שיש לי עכשיו שומעים חזק אבל עם הספיקר . ולמשל גם שמעתי את החוזק של se w800 אז בהשוואה להם שומעים יותר חזק ? 4. מישהו יכול להסביר לי קצת על המערכת הפעלת הזאתי משהו סימביאנית ? זהו לבנתיים תודה לכל העונים

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Lmagus,

שלום, אני מחפש שני נגני MP3: אחד פשוט - לאמא שלי, לשמוע רדיו ומוסיקה בעבודה ואחד איכותי לי - שמתי עין על הIaudio 7, אולי אתם מכירים אפשרויות זולות יותר?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.