גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,790 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אני מחפש לוח כתיבה אלקטרוני שדרכו אני אוכל לכתוב בשיעורים באוניברסיטה בלפטופ. מישהו יכול להציע משהו זול וטוב?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יום הולדת של חברה שלי מתקרב ואני רוצה לקנות לה לוח ציור דיגיטלי\אלקטרוני שתוכל לצייר מול המסך של הטלוויזיה או בלוח עצמו, מחפש משהו מדוייק עד 100$ כמובן שאיכות הפרטים חשובה ואני לא יודע מאיפה להתחיל, מישהו יכול להמליץ?
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
תגיד לי האם הלוח ציור הזה: http://buyamerica.co.il/gadgets/120001--.html זה אותו הדבר כמו זה: http://www.wacom.com/en/products/pen-tablets/bamboo/bamboo-capture שלחתי מייל לאתר פעמיים וסתם קיבלתי תשובות מפגרות...
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
הימים בשבוע (א, ב, ג...) הולכים מימין לשמאל ומספרי הימים בחודש הולכים משמאל לימין. איך מסדרים את זה?
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום אני דיי מחפש לוח שנה עיברי לHTC טאצ' קרוז שלי אני ממש צריך כי זה ממש מעצבן שאני קובע דברים וזה יוצא לי על חגים ודברים כאלה. דבר שני אם יש מילון שמתאים לקרוז אני ממש ישמח(בלי חיבור לאינטרנט כשאני רוצה לתרגם) תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום אני צריך לוח שנה שלא מתחבר לאינטרנט... מצאתי אחד אבל כשרציתי להוסיף תזכורת ליום מסוים אז הוא רצה להתחבר לאינטרנט. אז אני צריך לוח שנה שיהיה כולו אוף ליין תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
מכשיר הדגל החדש של סמסונג יגיע פחות מחצי שנה אחרי ה-Galaxy S9, וגם קצת פחות משנה אחרי קודמו שעשוי להיות דומה מאוד בעיצוב החיצוני לכתבה
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
- 1 follower
-
-
נייד הגיימינג הנהדר (והיקר) של החברה האמריקאית מתעדכן ומרחיב את ההיצע שלו לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
הסמארטפון הראשון מבית מיקרוסופט שמנותק לחלוטין מנוקיה מתיימר להיות עממי בצורה בלתי רגילה מצד אחד, ולספר חוויית שימוש עם אפס פשרות מצד שני לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9c%d7%95%d7%9e%d7%99%d7%94-535-%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%a8-%d7%96%d7%95%d7%9c-%d7%90%d7%91%d7%9c-%d7%a2%d7%95%d7%a9%d7%94-%d7%94%d7%9b%d7%9c/
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הדוכן של Ling Technology מציג את החזון לחינוך של "דור האלפא": רובוט אינטראקטיבי שלא רק מקריא ספרים אלא מנהל שיחה ערה עם הילדים, ומכשיר לביש זעיר שהופך כל יציאה לפארק לשיעור מדעים מרתק עם ספיידרמןלכתבה
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
- 1 follower
-
-
למה זה? הוא אגב חדש ומעודכן ועובד עם מוטו ג'י דור 2
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה נורמאלי? אני עם קלאודי 3.3 וקרנל של דורי. יש מה לעשות? תודה לעוזרים ☺
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום קניתי טאבליט חדש לנובו S8 וכבל OTG חיברתי את הכבל עם הגו'טיק האלחוטי שלי לטאבלט וכלום לא קורה חשבתי שהכבל לא עובד אז חיברתי סתם דיסק און קי וזה קלט לי אותו ישר מה אני יכול לעשות איך אני יכול לחבר את הג'ויסטיק שלי לטאבלט? גירסת אנדראויד על הטאבלט היא 5.13 משהו כזה זה עידכן אוטמטית להכי חדש
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-
-
(של מוטורולה) יש לו רק 5 מגה זכרון... הוא קנה את המכשיר בחול.. ראיתי שאמור להיות אצלו 40 מגה.. אבל יש לו רק 5 =\
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מצלמה שמיישרת קו עם התחרות וקשיחות מבורכת. האם נקבל בשורות משמעותיות באירוע החשיפה הגדול של אפל בשבוע הבא? לכתבה: http://hwzone.co.il/לחדש-את-שש-כל-מה-שאנחנו-יודעים-אודות-הא/
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היום קיבלתי את הקבל USB שקניתי בכמה דולרים לגלקסי NOTE שלי יש כבל כזה להרבה סוגי סמארטפוני אנדרואיד ,אז מי שרוצה שיקנה לדגם המתאים לו מה זה עושה אתם שואלים ? מאפשר לכם לחבר מקלדת\עכבר\גימפאד וכו לסמארטפון שלכם רק תבדקו לפני מאיזה גרסה הכניסו תמיכה שלי ICS ועובד מצוין בכל מיקרה אני לא הולך לפרסם חנות או כבל מסוים אבל כן יספר לכם קצת מה הספקתי לנסות עם הכבל שלי בהתחלה חיברתי גימפאד סאטורן SLS USB זה גימפאד שכימאת זהה לגימפאד סאטורן מודל 2 ,למעשה ההבדל העיקרי זה החיבור USB במקום זה של הסאטורן בגדול מאוד טוב למשחקי 2D הבעיה שלי עם הגימפאד הזה זה שכפתור אחד עשה פעולה של אחורה במערכת ההפעלה עצמה ככה זה כוון אוטומטית ,והיה די מעצבן אבל ניסיתי כל מיני משחקים ואמולטור S…
-
- 0 תגובות
- 962 צפיות
-
-
עם חיישן 108 מגה-פיקסל גדול מצד אחד, עם שבב Snapdragon וותיק ללא תמיכה ב-5G מהצד השני - זה סמארטפון הביניים החדש של המותג הסיני המתפתחלכתבה
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, יש לי שאלה, יש לי אפשרות עכשיו לקנות IPAD אבל אני חושב לעצמי האם זה הדבר הנכון לעשות או לחכות ל MICROSOFT TABLET ? מה דעתכם? לחכות או לא? מתי תאירך השיחרר של הטאבלט? האם מישהו יודע איך מיקרוסופט יצמצמו פערים בנוגע לאפלקציות? תוך כמה זמן נראה לכם שישחררו פריצה לטאבלט של מיקרוסופט מרגע שיחרור? אשמח לשמוע את דעתכם. תודה.
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
אני לא לחוץ על נגן, יש לי משהו פשוט בנתיים שמספיק לי עד השידרוג שאני יכול לחכות איתו, השאלה האם זה זמן קצר עד שיצא ה ipod touch וכל ה WS שדיברו עליו
-
- 28 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שבב טרי מבית MediaTek מציע דמיון משמעותי לשבבים בני שנתיים שהחברה הצליחה להניח בהצלחה במגוון דגמי ביניים בעברלכתבה
-
- 0 תגובות
- 419 צפיות
- 1 follower
-
-
הסמארטפון המרשים מבית היצרנית הטאיוואנית הפך למרשים עוד יותר תודות לעיצוב משופר וייחודי, ואתם יכולים לרכוש אותו כעת במחיר תחרותי לכתבה: http://hwzone.co.il/ליהנות-מהמיטב-של-אסוס-כבר-עכשיו-ה-zenfone-2-deluxe-זמ/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר ההכרזה עם ה-Dimensity 9000 הבכיר בתהליך ייצור חדש לגמרי - מגיעות שמועות על אחד מדגמי הביניים שילווה אותו ויבוסס על תהליך הייצור המוביל הנוכחי בשוקלכתבה
-
- 0 תגובות
- 421 צפיות
- 1 follower
-
-
מחזור השדרוג הצנוע של היצרנית הסינית מספק תוצר שנראה מרשים בהחלט ביחס לתגי המחיר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
- 1 follower
-
-
טוב שלום לכול. אני לא יודע כמה זה קשור לפה אבל מישהו יודע איפה אפשר לקנותלייזר אינפרא רד כלומר אורך גל של 808nm ככה. שלא יוכלו לראות אותו בעיניים רק דרך מצלמה ושיהיה בעוצמה של סביבות 500mw בקשר למחיר שיהיה גם גג 500 שקל אני ראיתי כמה דיודות של לייזר כזה במחיר ממש מעולה הבעיה שאני לא יודע איך אפשר להפעיל את הדיודה לבד אם תעזרו לי בזה זה גם טוב מבחינת רכיבי וכלי עבודה יש לי רק צריך לדעת אם שווה לקנות דיודה כזאת ואם היא באה עם פוקוס כלומר אם היא ממוקדת כבר כמו שצריך או שגם לה צריךלהוסיף עדשה ראו משהו תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם מישהו מכיר קורס טוב לפיתוח אפליקציות לאנדרואיד ולאייפון לנער בגיל 14 ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-