גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,790 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים. ברשותי סמסונג גלקסי 2 עם רום CYANOGEN 10 (אנדרואיד 4.1.2). לאחרונה שמתי לב שכמות הזיכרון הפנימי במכשיר הולכת ומצטמצמת בצורה דרסטית, התקנתי את תוכנת TREESIXE לבדוק מה תופס את כל המקום וגיליתי שרובו יושב ב DCIM כתמונות וסרטונים שצילמתי. חיברתי את המכשיר למחשב ניגש לספרייה הנ"ל ולדאבוני רק חלק זעיר (כ 405 תמונות וסרטון אחד בלבד) מהקבצים שנמצאים שם מוצגים בפועל. הקטע ההזוי הוא שכאשר אני נכנס עם סייר הקבצים המובנה לאותה התיקייה אני כן מצליח לראות את כל התמונות והסרטונים, מה שמוביל לשאלה, איך אני מעביר את כל התמונות והסרטים שלי למחשב?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היצרנית הסינית המצליחה השיקה רשמית צמד מכשירי דגל חדשים עם שבבים מבית, מצלמות כפולות ייחודיות שנוצרו בשיתוף על Leica וגם תגי מחיר שלא מתביישים להתחרות ישירות באלו של סמסונג, אפל ו-LG התרגלנו לשמוע על כך ש-Huawei הסינית מפתיעה וקוטפת עוד ועוד הצלחות בשוק המכשירים החכמים, ונראה שעם כל הטוב הזה מתגבר גם התיאבון שלה להמשיך להתקדם ולשדרג את מעמדה. את ההוכחה לכך מעניקים לנו צמד הסמארטפונים החדשים שלה, ה-P9 וה-P9 Plus, שקופצים מהשוק הבינוני-גבוה בו התמודדו דגמי ה-P הקודמים היישר אל תחום מוצרי הדגל העליון. דגם ה-P9 כולל מסך IPS בגודל 5.2 אינץ' וברזולוציה של 1080p, שבב Kirin 955 מתומן ליבות שמהווה שיפור קל של ה-Kirin 950 שפגשנו בסוף השנה שעברה עם תדר של עד 2.5GHz לארבעת …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם הצרות עבור ה-Note 7 של סמסונג יספקו לנו חשיפה לפאבלט היוקרתי מבית היצרנית הסינית במועד קרוב? לכתבה
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
המכשירים החכמים החדשים מבית גוגל ינסו לחטוף את כתר ביצועי הצילום בעוד מספר שבועות - הפעם עם מערך צילום ראשי משולש במראה המזכיר את דגמיה החדשים של אפל לכתבה
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום לכולם! האם מישהו יודע איך אפשר להעלים את הלוגו של cellcom מפלאפון siemens a60 ????? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
-
-
יש לי Galaxy Y S5360 אבל השאלות כלליות לגבי כל גלקסי, כי נתקלתי בבעיות דומות גם עם אחרים. אני מניח שזה אולי תקף לכל מכשיר אנדרויד. א. הורדתי את התוכנה הכבדה של Samsung Kies. כשהמכשיר מחובר למחשב USB, איני רואה אותו ככונן נוסף ב'מחשב שלי' ובעצם אין לי שום גישה לתיקיות שלו. כשאני מחבר את הגלקסי עם הבלוטוף כן יש לי גישה לתיקיות שלו, שנראות ריקות לגמרי, ויש לי אפשרות להעתיק קבצים. עם זאת אין לי אפשרות לראות קבצים (התיקיות של המכשיר פשוט נראות ריקות. גם אחרי שאני מעתיק לתיקיה קובץ, בביקור חוזר בה היא נראית שוב ריקה). לא חוויתי בעיות כאלה עם הנוקיה C5, איתו לא צריך להתקין שום תוכנה. למישהו יש הצעות איך אני גורם למחשב לזהות את הסמסונג ככונן לכל דבר בMy Computer? כרגע אני לא מצלי…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי HTC CRUISE ואני יודע שיש אפשרות לגלוש ממנו במחשב, אם אני מחבר אותו למחשב שלי, נכון? אני יודע שאני ישלם לאורנג' על הגלישה....אבל מישהו יודע איך עושים את זה?
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום, שמעתי שיש דרך להפוך את המחשב כך יד (יש לי MIO 350) לשלט אונברסלי. איך עושים את זה?
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
בוקר טוב ושבוע טוב, יש ברשותי קובץ תמונה שאני רוצה שהיה לו קיצור דרך על שולחן העבודה ובלחיצה אחת יפתח לי את התמונה במלואה (מערכת שעות...) לא הצלחתי לאתר שום אפליקציה שיודעת לעשות את זה, האייפון jailbreak אם זה רלוונטי. הצעות?!
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
הכירו את המוצר שרוצה לאפשר לכם להיות בבקרה מתקדמת על המצב הבריאותי שלכם - מבלי שתצטרכו לצאת מהבית (או מחדר השירותים)לכתבה
-
- 0 תגובות
- 446 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, ישלי 60 שיעורי אנגלית ב-IPOD , מרוב משחקיםשעשיתי לאחרונה במחשב נמחקו לי השיעורים מהמחשב והמקום היחיד שהם נמצאים הוא על ה-IPOD. איך מצילים חומר רב ערך שכזה. למיטב זכרוני לא ניתן להעביר מהמכשיר למחשב והפתרון היחיד שעולה לי הוא להשמיע אותם ברמקול ולהקליט אבל זה האופציה האחרונה. החשש שלי הוא שה-IPOD הולך להתפגר בקרוב. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
יש לי תוכנה בפלאפון נוקיה 6120 שנקראית "רשמקול" ואיתה אפשר להקליט, אבל רק דקה אחת כל פעם. איך אני מקליט בלי הגבלת זמן? בהגדרות אין.....
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
היצרנית הסינית מציעה סמארטפון מתומן ליבות מתכתי, עם חיפוי 2.5 מימדים, במחיר שנשמע דמיוני כמעט לכתבה: http://hwzone.co.il/להרגיש-יוקרה-במחיר-מגוחך-עם-סמארטפון-ה-o/
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי מקווה שזה בפורום המתאים, אם לא בבקשה להעביר. מהו הפתרון הכי טוב וזול להעביר את מה שהמחשב שלי מריץ במרחק של עשרה מטר מהחדר שלי לסלון בטלויזיה? אני מתכוון לא בהכרח מה שקיים כבר על הרשת , אלא נכנסתי במחשב בחדר ל - לD:/Movies/blabla.mkv והרצתי בBSPLAER עם תרגום שהוספתי ידנית , כמה שפחות דיילי וירוץ חלק. יש לי כבר מגביר WIFI שנותן מקסימום קליטה לסלון. Google Chromecast ? EzCast Miracast ? תודה
-
- 3 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
ה-Snapdragon 888 כבר כאן - אך בקרוב נוכל לדעת מה יהיו הביצועים של השבב המקביל אליו, שעתיד לככב בדגמי סמסונג שינחתו כאן בישראללכתבה
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
- 1 follower
-
-
בואו ללמוד על הדרך הקלה והמהירה ביותר להשיג הרשאות רוט (root) במכשיר הגלקסי S6 שלכם, שתאפשר לכם לנצל את מלוא יכולותיו לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9c%d7%94%d7%a9%d7%aa%d7%97%d7%a8%d7%a8-%d7%9e%d7%94%d7%a9%d7%9c%d7%a9%d7%9c%d7%90%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%93%d7%a8%d7%99%d7%9a-%d7%a8%d7%95%d7%98-%d7%9c%d7%92%d7%9c%d7%a7%d7%a1%d7%99-s6/
-
- 29 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום. יש לי פרויקט מסויים שאני צריך לעשות, התקנת מצלמה במיקום מרוחק מרשת אינטרנט שתשדר לאינטרנט בלייב. בישביל לעשות דבר כזה צריך 3 דברים בסיסים : 1. מצלמה 2. מחשב נייד שיקלוט את המצלמה וישדר אותה לאינטרנט 3. חיבור לאינטרנט שנמצא כק"מ מהמקום עכשיו בגלל שהפרוייקט חייב להיות דל תקציב ככל האפשר חשבתי להשתמש בטאבלט כהמחשב המשדר שלי. ופה אתם נכנסים... 1. בראש ובראשונה רציתי לדעת האם יש בxp לטאבלט בעיית קריסות או דברים כאלה , הטאבלט חייב לשדר בכל רגע תון למשך תקופה ממושכת. 2. כדי לחבר לטאבלט את המצלמה , האנטנה שתקלוט את הויפי (כבר נגיע לזה) ואת המטען בו זמנית אני אצטרך מפצל usb. השאלה האם קיים דבר כזה לטאבלט והאם הxp יקלוט את כל ההתקנ…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי ראוטר אלחוטי בבית שיושב בסלון ושני מחשבים, אחד בסלון ושני בחדר. בנוסף יש לי סמארטפון גלקסי s3 מיני ורציתי לדעת אם אני יכול לחבר את הגלקסי למחשב שבחדר ע"י כבל usb , להפעיל את ה-wifi בגלקסי ובאיזושהי דרך להשתמש בגלקסי כמו מודם אלחוטי למחשב כדי לגלוש באינטרנט. אני מדגיש לא להתחבר לאינטרנט דרך גלישה סלולרית (אורנג', סלקום...) אלא דרך האינטרנט שמגיע לי לבית מהראוטר של בזק.
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
שלום הגיע הטלפון סוףסוף. אני שוקל להתקין עליו אנטיוירוס, ורציתי להתייעץ עם אנשים כאן שיש להם אנדרואיד.. בחיפוש שעשיתי בפורום, מצאתי thread מ-2011, שם חלק מהאנשים אמרו שאנטיוירוס האט להם את המכשיר, וחלק אחר אמר שלא.. איך המצב היום? אודה לכם על ההמלצה דרך אגב, התכנון שלי, אם אתקין, הוא להתקין את האנטיוירוס של ESET, כמו שיש לי במחשב, רק בגרסאת ה-Android. ESET Mobile Security for Android http://www.eset.com/home/products/mobile-security/ תודה רבה card
-
- 98 תגובות
- 11.1k צפיות
- 1 follower
-
-
בצל עדכונים לפיהם אימוצה של מערכת ההפעלה החדשה נעצר כמעט לגמרי, במיקרוסופט מבטלים סופית את האפשרות של יצרניות המחשבים להציע כל מערכת הפעלה ממשפחת חלונות שהיא אינה גירסה 10 לכתבה
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
- 2 followers
-
-
חברת הטכנולוגיה מחסלת רשמית את היצע הטאבלטים שלה שמבוססים על מערכת ההפעלה הניידת - לטובתה של מערכת ה-Chrome OS לכתבה
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
- 1 follower
-
-
האירוע של חברת הענק ב-4 באוקטובר עתיד לספק לנו מפגש עם היורשים של מכשירי הנקסוס, פלטפורמת מציאות מדומה והפתעות נוספות לכתבה
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
חברת הזנק ישראלית נוספת נהנית מהצלחה גדולה בפלטפורמת מימון ההמונים הגדולה ביותר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
חברת הזנק ישראלית נוספת נהנית מהצלחה גדולה בפלטפורמת מימון ההמונים הגדולה ביותר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-