עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by leoleo,

שלום לכולם, ישלי 60 שיעורי אנגלית ב-IPOD , מרוב משחקיםשעשיתי לאחרונה במחשב נמחקו לי השיעורים מהמחשב והמקום היחיד שהם נמצאים הוא על ה-IPOD. איך מצילים חומר רב ערך שכזה. למיטב זכרוני לא ניתן להעביר מהמכשיר למחשב והפתרון היחיד שעולה לי הוא להשמיע אותם ברמקול ולהקליט אבל זה האופציה האחרונה. החשש שלי הוא שה-IPOD הולך להתפגר בקרוב. מה עושים?

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  2. Started by hasod,

יש לי תוכנה בפלאפון נוקיה 6120 שנקראית "רשמקול" ואיתה אפשר להקליט, אבל רק דקה אחת כל פעם. איך אני מקליט בלי הגבלת זמן? בהגדרות אין.....

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  3. היצרנית הסינית מציעה סמארטפון מתומן ליבות מתכתי, עם חיפוי 2.5 מימדים, במחיר שנשמע דמיוני כמעט לכתבה: http://hwzone.co.il/להרגיש-יוקרה-במחיר-מגוחך-עם-סמארטפון-ה-o/

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. היי מקווה שזה בפורום המתאים, אם לא בבקשה להעביר. מהו הפתרון הכי טוב וזול להעביר את מה שהמחשב שלי מריץ במרחק של עשרה מטר מהחדר שלי לסלון בטלויזיה? אני מתכוון לא בהכרח מה שקיים כבר על הרשת , אלא נכנסתי במחשב בחדר ל - לD:/Movies/blabla.mkv והרצתי בBSPLAER עם תרגום שהוספתי ידנית , כמה שפחות דיילי וירוץ חלק. יש לי כבר מגביר WIFI שנותן מקסימום קליטה לסלון. Google Chromecast ? EzCast Miracast ? תודה

• 3 תגובות
    • 3.5k צפיות
  5. ה-Snapdragon 888 כבר כאן - אך בקרוב נוכל לדעת מה יהיו הביצועים של השבב המקביל אליו, שעתיד לככב בדגמי סמסונג שינחתו כאן בישראללכתבה

6. בואו ללמוד על הדרך הקלה והמהירה ביותר להשיג הרשאות רוט (root) במכשיר הגלקסי S6 שלכם, שתאפשר לכם לנצל את מלוא יכולותיו לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9c%d7%94%d7%a9%d7%aa%d7%97%d7%a8%d7%a8-%d7%9e%d7%94%d7%a9%d7%9c%d7%a9%d7%9c%d7%90%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%93%d7%a8%d7%99%d7%9a-%d7%a8%d7%95%d7%98-%d7%9c%d7%92%d7%9c%d7%a7%d7%a1%d7%99-s6/

• 29 תגובות
    • 3.4k צפיות
  7. שלום. יש לי פרויקט מסויים שאני צריך לעשות, התקנת מצלמה במיקום מרוחק מרשת אינטרנט שתשדר לאינטרנט בלייב. בישביל לעשות דבר כזה צריך 3 דברים בסיסים : 1. מצלמה 2. מחשב נייד שיקלוט את המצלמה וישדר אותה לאינטרנט 3. חיבור לאינטרנט שנמצא כק"מ מהמקום עכשיו בגלל שהפרוייקט חייב להיות דל תקציב ככל האפשר חשבתי להשתמש בטאבלט כהמחשב המשדר שלי. ופה אתם נכנסים... 1. בראש ובראשונה רציתי לדעת האם יש בxp לטאבלט בעיית קריסות או דברים כאלה , הטאבלט חייב לשדר בכל רגע תון למשך תקופה ממושכת. 2. כדי לחבר לטאבלט את המצלמה , האנטנה שתקלוט את הויפי (כבר נגיע לזה) ואת המטען בו זמנית אני אצטרך מפצל usb. השאלה האם קיים דבר כזה לטאבלט והאם הxp יקלוט את כל ההתקנ…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. יש לי ראוטר אלחוטי בבית שיושב בסלון ושני מחשבים, אחד בסלון ושני בחדר. בנוסף יש לי סמארטפון גלקסי s3 מיני ורציתי לדעת אם אני יכול לחבר את הגלקסי למחשב שבחדר ע"י כבל usb , להפעיל את ה-wifi בגלקסי ובאיזושהי דרך להשתמש בגלקסי כמו מודם אלחוטי למחשב כדי לגלוש באינטרנט. אני מדגיש לא להתחבר לאינטרנט דרך גלישה סלולרית (אורנג', סלקום...) אלא דרך האינטרנט שמגיע לי לבית מהראוטר של בזק.

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  9. Started by card,

שלום הגיע הטלפון סוףסוף. אני שוקל להתקין עליו אנטיוירוס, ורציתי להתייעץ עם אנשים כאן שיש להם אנדרואיד.. בחיפוש שעשיתי בפורום, מצאתי thread מ-2011, שם חלק מהאנשים אמרו שאנטיוירוס האט להם את המכשיר, וחלק אחר אמר שלא.. איך המצב היום? אודה לכם על ההמלצה דרך אגב, התכנון שלי, אם אתקין, הוא להתקין את האנטיוירוס של ESET, כמו שיש לי במחשב, רק בגרסאת ה-Android. ESET Mobile Security for Android http://www.eset.com/home/products/mobile-security/ תודה רבה card

10. בצל עדכונים לפיהם אימוצה של מערכת ההפעלה החדשה נעצר כמעט לגמרי, במיקרוסופט מבטלים סופית את האפשרות של יצרניות המחשבים להציע כל מערכת הפעלה ממשפחת חלונות שהיא אינה גירסה 10 לכתבה

11. חברת הטכנולוגיה מחסלת רשמית את היצע הטאבלטים שלה שמבוססים על מערכת ההפעלה הניידת - לטובתה של מערכת ה-Chrome OS לכתבה

12. האירוע של חברת הענק ב-4 באוקטובר עתיד לספק לנו מפגש עם היורשים של מכשירי הנקסוס, פלטפורמת מציאות מדומה והפתעות נוספות לכתבה

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  13. חברת הזנק ישראלית נוספת נהנית מהצלחה גדולה בפלטפורמת מימון ההמונים הגדולה ביותר לכתבה

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  14. חברת הזנק ישראלית נוספת נהנית מהצלחה גדולה בפלטפורמת מימון ההמונים הגדולה ביותר לכתבה

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  15. Started by brighi,

אהלן, אני מחפש לוח כתיבה אלקטרוני שדרכו אני אוכל לכתוב בשיעורים באוניברסיטה בלפטופ. מישהו יכול להציע משהו זול וטוב?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. יום הולדת של חברה שלי מתקרב ואני רוצה לקנות לה לוח ציור דיגיטלי\אלקטרוני שתוכל לצייר מול המסך של הטלוויזיה או בלוח עצמו, מחפש משהו מדוייק עד 100$ כמובן שאיכות הפרטים חשובה ואני לא יודע מאיפה להתחיל, מישהו יכול להמליץ?

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  17. תגיד לי האם הלוח ציור הזה: http://buyamerica.co.il/gadgets/120001--.html זה אותו הדבר כמו זה: http://www.wacom.com/en/products/pen-tablets/bamboo/bamboo-capture שלחתי מייל לאתר פעמיים וסתם קיבלתי תשובות מפגרות...

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  18. הימים בשבוע (א, ב, ג...) הולכים מימין לשמאל ומספרי הימים בחודש הולכים משמאל לימין. איך מסדרים את זה?

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  19. שלום אני דיי מחפש לוח שנה עיברי לHTC טאצ' קרוז שלי אני ממש צריך כי זה ממש מעצבן שאני קובע דברים וזה יוצא לי על חגים ודברים כאלה. דבר שני אם יש מילון שמתאים לקרוז אני ממש ישמח(בלי חיבור לאינטרנט כשאני רוצה לתרגם) תודה מראש

• 5 תגובות
    • 3.2k צפיות
  20. Started by RONEN1N,

שלום אני צריך לוח שנה שלא מתחבר לאינטרנט... מצאתי אחד אבל כשרציתי להוסיף תזכורת ליום מסוים אז הוא רצה להתחבר לאינטרנט. אז אני צריך לוח שנה שיהיה כולו אוף ליין תודה רבה

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  21. מכשיר הדגל החדש של סמסונג יגיע פחות מחצי שנה אחרי ה-Galaxy S9, וגם קצת פחות משנה אחרי קודמו שעשוי להיות דומה מאוד בעיצוב החיצוני לכתבה

22. נייד הגיימינג הנהדר (והיקר) של החברה האמריקאית מתעדכן ומרחיב את ההיצע שלו לכתבה

23. Started by SilentBob,

הסמארטפון הראשון מבית מיקרוסופט שמנותק לחלוטין מנוקיה מתיימר להיות עממי בצורה בלתי רגילה מצד אחד, ולספר חוויית שימוש עם אפס פשרות מצד שני לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9c%d7%95%d7%9e%d7%99%d7%94-535-%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%a8-%d7%96%d7%95%d7%9c-%d7%90%d7%91%d7%9c-%d7%a2%d7%95%d7%a9%d7%94-%d7%94%d7%9b%d7%9c/

24. למה זה? הוא אגב חדש ומעודכן ועובד עם מוטו ג'י דור 2

• 0 תגובות
    • 996 צפיות
  25. זה נורמאלי? אני עם קלאודי 3.3 וקרנל של דורי. יש מה לעשות? תודה לעוזרים ☺

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.