עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. הקישור: http://www.dealextreme.com/p/3-5-capacitive-android-2-2-dual-sim-dual-network-standby-quadband-gsm-tv-cell-phone-w-gps-wi-fi-70778 נראה soc חלש למדי, מישהו מכיר / התנסה. אני יודע שזה לא תומך דור 3 בדרך כלל יעבוד עם wifi. שימושים עיקריים, שיחות, smsים פייסבוק ומסנג'ר.

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by Toxin II,

אהלן, כבר זמן מה שאני שובר את הראש על העניין ולא מוצא פיתרון הולם. אני מחפש להזרים שירים ו\או כל סוג מדיה [כך לדוגמא אם אני מקשיב לGrooveshark] מהאייפון שלי למחשב. יש הרבה סוגי אפליקציות, אבל לא מצאתי אפילו אחת שמסוגלת לעשות את העבודה הנ"ל. האם מישהו מכיר\יודע? תודה לעוזרים! [ואני מדגיש, אני לא מחפש להזרים מהמחשב לאייפון, בשביל זה יש מליון אפליקציות. אני מחפש בדיוק בכיוון ההפוך. אני גם לא מחפש אפליקצית "שלט" או סימולציה של הדסקטופ, גם כאלה מותקנות לי בכמויות על המכשיר.]

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  3. ממש בימים האחרונים שוחררו פרטי המבצע של ההסכם של אורנג' ואלביט. לאלו שחשבו שמדובר במבצע איכותי כמו המבצע הקודם, לצערי מצפה אכזבה קשה. הרגע דיברתי עם נציג אורנג' וחשכו עיני: המחיר של הסמסונג גלאקסי S הוא 136 שקלים לחודש (כ-5000 שקלים ל-3 שנים), כאשר אין צפי למתי יגיע ה-S2 ואין אפשרות ל-iPhone 4 במסגרת המבצע. ההחזר החודשי לעלות המכשיר בחבילה שבה התעניינתי (1000 דקות, 700 הודעות, ללא הגבלה לרשת אורנג', 20 גיגה-בייט חבילת גלישה וביטוח מורחב) הוא סך הכל 75 שקלים כאשר החבילה עצמה עולה 143 שקלים (הכל כולל מע"מ). או שאני לא מודע למציאות היום בחברות הסלולארי או שהמבצע הזה פשוט לא משתלם. מה שמדהים פה הוא המחיר הכפול ממחיר השוק של הגלקסי S שכבר ה-S2 זמין במחיר נמוך מזה O_o. מישהו מכ…

4. Started by Born2Kill,

קראתי את המדריכים באינטרנט אך לא כל כך הבנתי איך זה מתבצע, היות ואני חדש בתחום. אשמח אם מישהו יסביר לי בפשטות איך עושים זאת.

• 12 תגובות
    • 3.7k צפיות
  5. http://www.tomsguide.com/us/google-android-apple-ios-iphpone-user-experience,news-11275.html מכיוון שאני קונה בעוד כמה חודשים טלפון חדש, שהוא מן הסתם יהיה סמארטפון, אני חורג ממנהגי ולא מדלג על הפורום הזה. תהנו.

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by Googleness,

קודם כל אני לא מחפש טלפון נייד יש לי N95 וגם בפונקציות שלו אני בקושי משתמש. אני מחפש מכשיר שיאפשר לי: 1. לקרוא E-Books (לאחרונה התחלתי לקרוא ספרים בפורמט PDF זה הרבהה יותר נוח). 2. לצפות בקבצי וידאו. 3. לא מחייב בכלל אבל גישה לאינטרנט אלחוטי\סלולרי (יש לי סים עם חבילה בסלקום) בשביל קצת חדשות באינטרנט. בקיצור ראיתי כל מיני מכשירי טאבלט למיניהם ומכשירי אייפון\אנדרואיד סלולריים למיניהם אבל באמת שבשביל מה שאני צריך זה 2 הסיבות הראשונות והשלישית היא צ'ופר. התקציב שלי בסביבות ה1200 שקל +- עדיף כמה שיותר זול גם לא מפריע לי אם יש לקנות יד שנייה. מה אתם ממליצים? עריכה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=789851

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  7. היי חבר'ה, יש לי בעיה קטנה, לפני כיומיים קיבלתי את המכשיר החדש שלי - הDESIRE S, תוך שעה כבר הפעלתי אותו עם הסים שלי והכרטיס זיכרון, לא הייתה לי בעיה להעביר את כל האנשים והכל , אבל הייתה בעיה אחת - אני לא מצליח לבצע שיחות וידאו או לקבל, במקרה הראשון פשוט לא מצאתי שום כפתור של שיחת וידאו, עברתי על כל המקומות בהם כפתור כזה יכול להימצא - בחייגן, בספר טלפונים , באפשרויות של.. פשוט לא מצאתי, במקרה השני - כשמישהו מנסה להתקשר אליי בשיחת וידאו המכשיר שלו כותב לו שהשיחה הזאת לא נתמכת . כל העניין מוזר מאוד לי מכיוון שלא היה לי בעיה לבצע או לקבל שיחות במכשיר הקודם שלי - NOKIA 5800 XM האם למישהו יש פיתרון? האם שמעתם על הבעיה?

• 5 תגובות
    • 6.6k צפיות
  8. Started by ori24,

שלום רב, אני יודע שטחנו את הנושא הזה המון אבל בגלל שלא מצאתי תשובה מספקת אני שואל שוב. האם מכשיר I9000S יעבוד טוב בפלאפון? התקשרתי אליהם ואמרו שרוב הפריסה זה בתדר 2100 אבל אי אפשר לדעת הם אמרו לי. אני גר באיזור המרכז אם זה משנה מבחינת הקליטה.. אשמח לתגובות מכאלה שקנו תמכשיר הזה והם ברשת פלאפון. תודה מראש לעונים!

• 18 תגובות
    • 3.7k צפיות
  9. call filter siesta היינו אפליקציה ייחודית ושימושית אשר מאפשרת לך להעביר את הפלאפון למצב שקט ועדיין לקבל שיחות מקבוצות אנשים או מאנשים בודדים אשר הגדרת כ"שוברי" מצב השקט שהפלאפון יצלצל כרגיל למרות שהוא נמצא על מצב שקט. https://market.android.com/details?id=com.popolomedia.android&feature=search_result תכונות: הגדרת קבוצת מתקשרים :לכל קבוצה ניתן להוסיף אנשי קשר שתרצה לאפשר להם להתקשר. ניתן ליצור קבוצות עסקים/ עבודה/ משפחה וכו. הפעלה מהירה : אין לך זמן ליצור קבוצת אנשי קשר ? אתה עומד להיכנס לישיבה בעוד כדקה ? השתמש בהפעלה מהירה על מנת לבחור למי מהמתקשרים אתה מאפשר להפריע לישיבה. העברת הפלאפון למצב רגיל באמצעות sms : הפלאפון במצב שקט/ רטט ? אתה לא זוכר איפה שכחת את הפלאפו…

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  10. היי , חבר עשה בטעות ריסטור לאיפון 3g גרסא 4.1 שהיה פרוץ עם ג'יילברייק - הריסטור נכשל, קיבלנו ארור 1015. הבנתי שמאחר והמכשיר נפרץ עם ג'יילברייק וכנראה עודכנה הגרסאת מודם - לא אוכל לבצע ריסטור דרך הITUNES עם הגרסא של אפל. הורדתי ipsw התואמת למכשיר והתקנתי אותה באמצעות itunes, כעת המכשיר עולה אך מבקש ממני לבצע להכניס סים ולבצע אקטיבציה - אך המכשיר לא מקבל את הסים שלי. ניסיתי לפרוץ עם jb/redsnow אך ללא הצלחה - הרדסנואו נתקע באמצע, הJB פשוט לא מזהה שהמכשיר ב DFU. למישהו יש רעיון ?

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  11. ישמש אותי בעיקר לשיחות ולמוזיקה. חשוב לי בעיקר שיהיה מכשיר עמיד,מעוצב, עם ממשק נח ואיכות שמע,נגן מוזיקה ורדיו איכותי,ולא תזיק גם גלישה חלקה. חשבתי הרבה על המכשיר הזה שהומלץ מאוד ב-WISEBUY אבל אני רואה שהוא די ישן ואני מניח שהיום יש מכשירים שנותנים תמורה טובה יותר למחיר: http://www.wisebuy.co.il/wiseguys_review.aspx?pcatid=500&mid=594867&cid=1922 תודה מראש לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 970 צפיות
  12. Started by EyEOnE,

משום מה לא נתקלתי בשום דיון שעוסק בהגנה על המכשיר הסלולארי. משהו משתמש ויכול להמליץ על חברה טובה חוץ מ- Otterbox ו- Case-Mate?

• 4 תגובות
    • 888 צפיות
  13. היי קניתי את המכשיר. הוא נחמד מאוד רק יש בעיה אחת מאוד מציקה, המסך משום מה מאוד רגיש, כשאני מחליק את האצבע כדי לעבור למסך אחר או כשאני גולל להמשך האפשרויות וכדומה, יוצא שאני לוחץ על כל מיני דברים שאני לא רוצה ללחוץ עליהם. אותו דבר כשאני כותב, כשאני לוחץ על אות מסוימת אז הרבה פעמים קורה שיוצאת לי פעמיים אותה האות. "ססבבה אאז ניפפגש מאאוחרר יותתר". לא מצאתי באפשרויות משהו לגבי זה, מה אני יכול לעשות?

• 27 תגובות
    • 3.6k צפיות
  14. מקור: http://tech.walla.co.il/?w=/4020/1825537 לפני שאתם קופצים עלי, בואו נחשוב על התמונה הרחבה יותר, אולי זה ככה גם בדברים אחרים? אולי הטכנולוגייה הפכה לדבר כל כך חשוב בחיינו שאנחנו מעריצים אותה ברמה אלוהית? אולי החלפנו את האמונה באלים כאלו ואחרים בטכנולוגייה? דיון פורה .

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. אהלן, אני רוצה לדעת אם קיים מסלול "טוקמן" באינטרנט הסלולרי. משמע, אני משלם מראש עבור חבילת גלישה בנפח נתון ויכול לגלוש עד שהחבילה נגמרת או שאני מטעין אותה שוב. קיים מסלול כזה? ניסיתי לברר באתרים של חברות הסלולאר, והדבר הכי קרוב הוא איזה שירות של פלאפון במחיר של 10 שקל למגה-בייט O_o. מישהו מכיר חלופה אחרת?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. מישהו מכיר את החנות הזו? או התנסה בקנייה משם בעבר? מוכרים שם תגלקסי S ב1700 ש"ח כבר,מחיר אטרקטיבי לכל הדיעות.. ראיתי שכתוב שם שהמכשירים באים ממפעילים באירופה,האם זה לא יכול לעשות בעיות בשימוש פה בארץ? תודה לעונים!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by DOGMA,

מסתבר שבSGS2 שקיבלתי במקלדת ה-SWIPE וזאת של סאמסונג יש בערך כל שפה בעולם חוץ מעברית, יש ROM(רשמי כרגע) שיש לו עברית למקלדת?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by id3232,

שלום!ברשותי מכשיר SGS עם רום של PERSEPTION וקרנל SPEEDMOD כל זה בגרסא 2.2 של אנדרואיד.ברצוני לשדרג את האנדרואיד לגרסא 3 החדשה ביותר.האם זה בכלל כדאי מבחינת ביצועי המכשיר?ואם כן אפשר בבקשה מדריך מפורט איך לעשות את זה בלי למחוק כל מה שיש לי על המכשיר?תודה רבה

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  19. יש לי iPod touch 3G ואני מחפש סוללה חיצונית\נטענת \ניידת בתוך נרתיק מגן , בשביל להשתמש במכשיר כשמקור הכח החיצוני עליו, אבל שהסוללה החיצונית לא תקצר את חיי סוללת האייפוד כל עוד היא טעונה (battery lifespan). במוצרים של mophie מבטיחים שקודם הסוללה החיצונית תהיה בשימוש ורק אחר כך הפנימית , אבל האם במציאות זה פועל כמו שהם מבטיחים? Intelligent Power Distribution Smart Battery Technology instructs the iPod to always drain out the juice pack air™ first. When the juice pack air™ has been full drained, you still have a fully charged iPod. בנוסף אני מחפש אלטרנטיבה לjuice pack air בגלל כל החסרונות שלו, למשל סוללה חיצונית קטנה כמו הiWalk 800 ודומים לה ,שחסרה את המאפיין הזה …

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  20. Started by Sp_RuS,

שלום חברים, קניתי ביד 2 מכשיר סאמסונג s5603, אבל אני שייך לרשת אונרג' והמכשיר כנראה לפני זה היה שייך לסלקום. במכשיר יש לוגו של סלקום וקיצורים של סלקום, וקבציי מערכת של סלקום. עשיתי בחירת רשת ידנית, ובחרתי אורנג', המכשיר עובד לי. שאלה יש לי: איך אני מוחק את קבצי המערכת ואת מסך הפתיחה של סלקום?

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  21. מדובר באייפון 4, כשאני מחבר אותו למחשב נשמע צליל שחיברתי משהו בUSB אבל האייפון לא מראה כלום ורק שאני מנתק ומחזיר פעם-פעמיים אז הוא מתחבר כמו שצריך עם האייטונס והכל.

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  22. Started by Wormy,

אני לקוח סלקום ויש לי חבילת גלישה של 100 מגה לחודש דרך הפורטל שלהם (icellcom) כשאני מתקין את whatsapp, הוא מתחבר דרך נקודת הגישה internet ולא דרך icellcom. יש אפשרות להגדיר את התוכנה להתחבר דרך נקודת גישה שאני רוצה?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. הבעיה הינה כזו... בישביל להתקין GPS עשיתי מחיצה על הכרטיס זיכורון והכל עבד טים טופ עכשיו הכרטיס הוא של 4GB בלבד והפלאפון לא עולה בלי כרטיס מסויים זה (יש ברשותי אחד של 16) לפי מה שהבנתי הפלא מחשיב את המחיצה כחלק מהזיכרון של עצמו ולכן לא יכול להעלות כאשר הכרטיס לא בפנים. איך אני פותר את הבעיה הזו בכדי שיהיה אפשר לחליף כרטיס זיכרון?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים