גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
החברה האמריקאית הצליחה להוכיח לנו שהחיבה שלה לקונספטים עתידניים ומשוגעים לא נעלמה, עם חשיפה של מחשב נייד שכולל מערף טלסקופי של לא פחות משלושה מסכים לכתבה
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
- 2 followers
-
-
OnePlus 7 Pro הוא היקר והיוקרתי ביותר של היצרנית הסינית עד היום - ויהיה לו גם מלווה מוזל במעט לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
- 3 followers
-
-
אני מנסה "לשדר" את מסך הפלאפון שלי(LG G5) לטלווזיה בכך שאני עושה MIRROR על FIRE TV STICK שמחובר לטלווזיה. זה עובד אבל... יש לאג של איזה שניה 1. כלומר מהרגע שאני לוחץ על כפתור בפלאפון ועד שאני רואה את זה על המסך עוברת בערך שניה. ניסיתי גם דרך הראוטר וגם להפוך את הפלאפון שלי לHOT SPOT ושהAMAZON FIRE TV STICK יתחבר לפלפאון. איך אפשר לעשות SCREEN CASTING מהפלאפון שלי שיעבוד בלי LAG? למה בכלל יש LAG? אין מספיק כח עיבוד? הWIFI באמת כזה לאגי? לא ברור למה...
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
עשיתי restore ל-IPOD ומאז אני לא מצליח להכניס שירים אין אפשרות ללחוץ על update http://img363.imageshack.us/img363/8767/itunes2mx2.jpg
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברי הפורום היקרים, שלום רב! רכשתי לפני כשבועיים מכשיר PMP - Cowon A2 ורציתי לשאול מספר שאלות את אלה שיש להם את המכשיר או שמבינים בו. 1. איך מפעילים את תחנות הרדיו- לאחר ניסיון בדיקת כל האיזורים (סין, קוריאה, אירופה...) לא נקלט אפילו תחנה אחת של רדיו... יש צורך בעזר כלשהו כדי לקלוט רדיו? 2. כנ"ל לגבי אופציית משדר הטלוויזיה- פה אני יודע שצריך איזה שהוא מקלט DMB כדי לראות שידורים. איך אני עושה את זה? איפה קונים אנטנה כזאת אם צריך בכלל? 3. הבנתי שבעזרת פריצה כלשהי, והתקנת קבצים מסויימים, אפשר לשחק במכשיר כל מיני משחקים מסוג SMS - אם מישהו יוכל להסביר לי את ההליך ולתת לי את קבצים אלו, אני גם אשמח. 4.בהקלטה חיצונית ( לדוגמא ממיר של HOT ) איכות הסאונד (לעומת איכות הווידיא…
-
- 1 תגובה
- 979 צפיות
-
-
הטלפון עדיין בלי סים אלה מופעל מדי פעם עם WIFI עכשיו איך שפתחתי בפעם הראשונה היה לי חלון בית עם כמה אפליקציות כגון מצלמה וכו באמצע המסך ומעל היה חלון של שעון והכי למטה רגיל ישומים ,דפדפן וכו בנוסף היה לי אופציה מאותו החלון לגלול ימינה או ושמלה עד 6 חלונות באותו סבב לסירוגין (רוב החלונות היו עדיין ריקים ) עכשיו הטלפון התריאה על עדכון תוכנה של כ 70 מגה ,עשיתי את העדכון עשה ריסט אחרי זה ביקש עוד איזה עדכיון ועשה ריסט - בעדכון היה רשום משהו שזה למטרת יציבות המכשיר וכו. אבל לאחר העדכון ממשק טיפה השתנה לדוגמא: חלון מתוך 6 חלונות גלילה נהיי רק 3 מסך הבית עם שעון + 4אפליקציות באמצע המסך נעלמו ורק נשאר למטה 4 לינקים כמו ישומים ,דפדפן וכו.. * הבנתי שאני יכול להתאים הכל מחדש אם זא…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, לפני כמה ימים נפל לי האייפון וכתוצאה מכך נשבר המסך, יותר נכון לומר שהמסך התחיל להתפורר. לקחתי אותו לתיקון ואכן קיבלתי את המכשיר עם מסך שנראה תקין. לאחר יום הטאצ' עבד לסירוגין, החזרתי את המכשיר לאותו מקום, הוא אמר שהיו שם כמה רכיבים רופפים והוא חיזק אותם. עכשיו שוב פעם הטאצ' לא עובד תקין. מה אפשר לעשות? האם אתם מכירים חנות אמינה לתיקון אייפון?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות סמארטפון בארה"ב, אבל חשוב שתהיה אחריות גם בארץ. מאילו יצרנים אני יכול לקנות (סמסונג, אפל, סוני... ?) תודה.
-
- 10 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
משהו שמסקרן אותי.... יש לי LG G2 לאיזה מכשיר מודרני הוא שווה בביצועים (מעבד גרפיקה 4G אמצעי אחסון ) תודה
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
לאחרונה קיבלתי את הסמארטפון הראשון שלי ועכשיו אני מעוניין להוסיף לו חבילת גלישה. כיום אני מנוי לחברת פלאפון במסלול "חיילים יותר". השימושים שלי די מינימליים: 250 דק' בחודש מקסימום ובנוגע לגלישה- אני לא יודע, כי אף פעם לא היה לי. לפלאפון אין מה להציע לי ולכן החלטתי לעבור לאחת מהחברות החדשות. עד אתמול היתי סגור על לעבור למבצע ה-50 שח של גולן טלקום, אבל כשנכנסתי לעמוד הפייסבוק שלהם, הזדעזעתי מכמות תלונות האנשים. המון מדווחים על אי מתן שירות, בעיות התניידות (אנשים ממש נשארו ללא קו), ניתוקים, קליטה גרועה, אינטרנט איטי וחלש, היעדר אפשרות להתקשר למספרים מסויימים וכו'. אמרתי שאנסה לבדוק מה המצב אצל הוט מובייל, אבל גם אצלם המצב היה גרוע לא פחות. אני לא רוצה לעבור לחברה שאצט…
-
- 27 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לבנות מערכת סטריאו לסלון אשר תורכב מרמקולים Microlab solo7c המחוברים לטאבלט אשר ישמש כמקור להשמעת מוסיקה. (וגם רדיו וכו' דרך אפליקציות). השאלה היא איזה טאבלט במינימום מחיר יתן לי את הסטריאו (מיציאת האוזניות) הטוב ביותר. אין חשיבות לאיכות המסך וגודלו או מעבד מהיר במיוחד. אני מעדיף אנדרואיד אבל אם מוצרי אפל יתנו לי תוצאה הרבה יותר טובה במחיר נמוך נלך על זה. ואולי בכלל אין הבדל תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום לאיזה טלפון חכם יש את תוכנת ה-Calendar הכי טובה? תודה
-
- 1 תגובה
- 981 צפיות
-
-
יש לי רעיון (טוב, כמה) לאפליקציה. המטרה היא להגיע לחשיפה גבוה ולהרוויח כסף... עד עכשיו שמעתי בעיקר דעות שתומכות בפיתוח לאייפון ושוללות את הפיתוח לאנדרואיד - 1. גוגל יכולה לשנות בין לילה את הדרישות שלה ואז כל הפיתוח שנעשה יורד לטמיון. 2. אנשי אייפון משלמים ביתר קלות על אפליקציות. 3. יש יותר משתמשי אייפון. 4. כשמפתחים לאנדרואיד צריך לפתח עבור כל מכשיר בנפרד. עבור אייפון כותבים את הקוד פעם אחת והוא מתאים לכל הגרסאות. אשמח אם תוכלו לחוות דעה בנושא.
-
- 37 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
יש לי מספר נייד עם 9 ספרות. איזו ספרה צריך להוסיף אחרי 050 כדי לקבל את המספר החדש ? _ _ _ _ _ 050-4
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש יותר מדיי נגנים ...... לאיזה נגן איכות קליטת הרדיו הטובה ביותר ? IREAVER אולי ? ....ואם ניקח לרגע ש IREAVER אז בעיקרון כל הנגנים מהחברה הזו איכות השמיעה אותו הדבר ? כולל גם איכות השמיעה למוסיקה אני מדבר לא רק הרדיו .... ? תודה :-*
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי רכב שהגיע כבר עם דיבורית הבעייה שאני לא יודע לאיזה מכשיר הדיבורית מתאימה ופה אני שמח לעזרתכם. תמונות: [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שמתי סרט שהיה לי הוא לא עבד במכשיר, לאיזה פורמט אני צריך להמיר אותו? (אני לא רוצה להשתמתש בתוכנה של המכשיר כי היא איטית מאוד) ב. קניתי היום מגן מסך למכשיר - דבר דפוק שהוא יותר קטו מהמסך, יש חלק לא קטן שהוא לא מכסה
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נחלק את זה ל 2: 1. פלאפון עם איכות מצלמה הכי טובה בארץ .2 פלאפון עם איכות מלצמה הכי טובה בחו"ל
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן חברה, אני כרגע מריץ nightly מאחד השבועות האחרונים של CM10.1 עם קרנל Siyah 6. הרום עובד די טוב, חוץ מזה שלפעמים המכשיר נתקע, הטעינה איטית (בעיה ידועה של CM10), יש כמה באגים במסך נעילה החדש כApollo מנגן מוסיקה ברקע. יכול להיות שנפלתי על build בעייתי, אבל בא לי לנסות לעבור לרום שלא מבוסס על AOKP/CM משהו שמבוסס על הרום של סמסונג אולי. מישהו מכיר גירסא מומלצת ? בדגש על חיי סוללה ויציבות. בחיפוש בXDA נתקלתי בAllianceRom, NeatROM למישהו יש חוות דעת עליהם ? או אלי משהו אחר מומלץ ?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי חברים, אשתי ואני החלטנו שנמאס לנו לשלם בסביבות 70 ש"ח כל אחד ורצינו לעבור לחברה שתתן לנו איכות ושירות + מחיר טוב. כיום אני באורנג' והיא בפלאפון. אין לנו תלונות מיוחדות מלבד המחיר היקר. חשבתי לעבור לגולן טלקום אבל מה שקרה לי איתם אתמול קצת מוציא את החשק. התקשרתי אליהם ואמרתי שאשתי ואני מעוניינים לעבור אליהם ואשמח לשמוע מה יש להם להציע. הבחורה שענתה לי אמרה משהו בסגנון שהיא לא יכולה לדבר עכשיו ויחזרו אלי. פעם ראשונה בחיים נתקלתי בשירות של חברה שאני אומר להם שאני רוצה להצטרף והם לא "קופצים" על זה ומנסים לסגור עסקה באותו הרגע. אז השארתי את מספר הטלפון ובקשתי שיחזרו בהקדם. בנוסף לכל זה הם לא חזרו אלי עד לרגע זה (עבר כבר יום שלם כמעט...) קצת מוציא את החשק ונראה לא כל כך רצי…
-
- 12 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
יש לי Nexus 5 שנקנה בארה"ב וכרגע אני על רשת פלאפון. סה"כ מרוצה מהאינטרנט רק שאין לי קליטה בבית ומסתיימת לי חבילה מאוד זולה , אז אם יש רשת שתעבוד לי טוב יותר עם ה- Nexus 5 מעולה מבחינתי לעבור. ראיתי של- 012mobile יש מבצע משתלם וגם לגולן. הכי חשוב לי שהאינטרנט יהיה טוב והשתהיה קליטה סבירה. לאיזו חברה כדאי לעבור? (או להשאר בפלאפון) תודה!
-
- 0 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
יש לכם המלצות למכשירים טובים על 1000 שקל ? עדיף נוקיה... אבל לא מחייב... ואני רוצה להשתמש במכשיר ברשת אורנג' בארץ... בתודה מראש. עריכה : אין לי צורץ בMP3 במכשיר וגם מצלמה לא חייב אבל מעדיף שיהיה...
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סמסונג מציגה מסך AMOLED בלתי שביר. http://www.gsmarena.com/unbreakable_amoleds_coming_from_samsung_in_two_years-news-1825.php
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כיום יש המון אנשים שאני מכיר אישית ואני אחד מהם למרות שיש כאלה שבמחירים האלה מצפים למכשיר מסכן ביותר אך יש לי את המכשיר והוא מעולה למחיר ואין יותר משתלם ממנו במחיר הזה לצפיית וידאו ושמיעת מוזיקה המכשיר הוא חברה: aum digital דגם x-940 זיכרון 2GB ויש דגמים עם 4 GB המכשיר הוא נגן מדבקה מה מקבלים: נגן MP4 כבל USB אוזניות חוברת הפעלה באנגלית+עברית דיסק דרייבר+תוכנת המרה תמונות: אריזהנחמדה פשוטה) קדימה אחורה מה באריזה: הנגן+נרתיק סריג אוקיי נתחיל יתרונות: מסך גדול 2.4 בעל 262,000 צבעים המסך חד והרזולוצייה 320x240 איכות סאונד טובה יחסית אפשרות לראות תמונות באיכות מעולה קריאת טקסטים בעברית הצגת ווידאו בצורה טובה הקלטה דרך המיקרופון הפנימי והק…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-