עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. הנקסוס 6P והנקסוס 5X הם הצמד החדש מבית גוגל, Huawei ו-LG אשר ייחשף בעוד כיומיים לכתבה: http://hwzone.co.il/לא-מחכים-לגוגל-כל-הפרטים-על-מכשירי-הנקס/

2. הטאבלט הבא של מיקרוסופט יהיה דומה מאוד לדגם הנוכחי המצליח, רק עם חומרה פנימית מעודכנת לכתבה

3. הגרסה הבינלאומית ל-Redmi Note 9 Pro זמינה בארץ בהתבסס על ייבוא מקבילי - לפני שקיבלנו הודעה על תוכניות ההשקה של הנציגה המקומית הרשמית לכתבה

4. נשיא שיאומי מספק לנו תיעוד מפתיע עבור דגם הביניים החדש והלוהט לכתבה

5. מבחן ה-Geekbench חושף לנו גרסה נוספת של דגם הביניים בעל הסוללה הענקית, זמן קצר אחרי ההשקה של ה-Galaxy M40 לכתבה

6. ממ נראה לי שהכותרת אומרת הכל, תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. כן אני מדבר על אותו פלאפון מסורבל שהיה מהראשונים בארץ שתמכו ב- 3G. העניין הוא שאין לי כרטיס סים שתומך ב3G (יענו usim) אלא סים רגיל מפלאפון ישן שלי. ניסיתי קצת לשחק עם ההגדרות אבל ללא הועיל... מישהו יודע בדיוק איך מגדירים אותו כך שיפעל על אינטרנט בחיוג (לא GPRS)? תודה, מיכאל.

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  8. אני לא מצליח להבין מה ההבדל בין שני דגמי Samsung S20 FE 5G, שמפורסמים באינטרנט (זאפ וכל מיני חנויות אינטרנטיות): Samsung Galaxy S20 FE 5G SM-G781F/DS 128GB 8GB Samsung Galaxy S20 FE 5G SM-G781B/DS 128GB 8GB הבדל של אות אחת (B לעומת F). אי אפשר לסמוך על תיאור החומרה באתרים האלה, כי כל אתר מציין מעבד/גרפי/צ'יפסט אחר (Snapdragon, Exynos) ועושה סלט. אם אני מבין נכון, מה שנמכר בארץ, על ידי היבואן הרשמי, זה SM-G781B/DS. מישהו יכול לעזור קצת בעניין?

• 0 תגובות
    • 940 צפיות
  9. יש לי SGS עם PILOTX 6 וכל אפליקציה שנאי מנסה להוריד או לעדכן מהמרקט פשוט נתקעת על השלב של ההתחלה, כלומר, היא מסמנת לי שהיא מתחילה להוריד אבל לא מגיעה לשלב של האחוזים. גם שאני מנסה להתקין מהWEB MARKET, האפליקציה מופיעה לי במכשיר ונתקעת באותו שלב. ניסיתי למחוק את הCACHE של המרקט וגם חזרתי לגרסה 3.3.12. למישהו יש רעיון?

• 2 תגובות
    • 3.6k צפיות
  10. היי, יש מעין נוזל שניתן לתבול בו מכשירים חשמיליים [לפאפונים/נגנים וכד'] ואז הם חסינים בפני מים - ראיתי סרטון הדגמה של זה לפני יותר משנה ביוטיוב כשזה היה בשלבי פיתוח. אשמח מאוד אם מישהו שיודע על מה אני מדבר יכתוב את שם החברה והמוצר ויביא לינק [לסרטון ביוטיוב או לחברה]. **אם זה עוזר אני זוכר שהסמל של החברה היה צב... בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 980 צפיות
  11. Started by berner,

חברי שלום יש לי בסמרטפון מספר אפלקציות מובנות שעת רכשתי הושתלו בו אין לי צורך בהם והם גוזלים לי נפח וזיכרון איךמסירים עד כה לא הצלחתי אשמח לסייוע בתחום בברכה וסוף שבוע נעים

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  12. לפני כמה ימים קניתי מכשיר galaxy s8 איתו קיבלתי כרטיס 128 גיגה זכרון כאשר אני נכנס ליישומים ובוחר אפליקציה על מנת להעביר אותה אל הכרטיס זכרון אין לי את האופציה של השנה מיקום. מישהו יודע במקרה איך אפשר להעביר אפליקציות לכרטיס זיכרון? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. יש לי מכשיר SAMSUNG A5 2017 מעודכן בהכל.

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  14. Started by sebi,

הייתי בטוח שהבעיה בתוכנה שהייתה לי אבל מצאתי תוכנה חדשה ואני עדיין לא יכול להעביר סרטים, פעם האייטונס שם לי את הסרט בmusic אבל עם סמל כזה של טלוויזיה בצד ועכשיו בגרסא החדשה הוא שם לי את הסרטים בmovies אבל לא מעביר אותם לאייפוד, מישהו יודע איך לפתור את הבעיה??

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  15. Started by Arkadi.Krr,

יש לי נגן 16 GB, תפוס בסביבות 6 GB ופנוי 10 GB, אני מנסה לאחסן בפנים קובץ אחד בסיומת ISO ששוקל 6GB. זאת אומרת יש מקום ועוד ישאר 4 GB פנוי. הבעיה היא שאיך שאני מתחיל להעביר על השניה הראשונה זה מראה לי שגיאה שהדיסק מלא, איך יכול להיות? מה הבעיה פה?

• 7 תגובות
    • 871 צפיות
  16. המחשב מזהה כרדמי נוט 3 אבל הוא לא מזהה שום תמונות או הקלטות או סרטים שעל המכשיר וכותב התיקייה ריקה מה עושים?

17. Started by MODI,

שלום יש לי את הפלאפון motorola e770 וכרטיס זיכרון של 512 של san disk. שאני מעביר שירים לכרטיס זיכרון מגיע לי ההודעת שגיאה שהקובץ אינו מזוה ושאני צריך את הקובץ מידע ":KAVICHS:$DATA" השירים הם MP3 והפלאפון תומך בMP3

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by spinchicken,

היי, יש לי GPS mioc320 ובו תוכנת igo8.3 מערכת ההפעלה winCE א. אני לא מצליח להעלות מפה חדשה האם כל מה שצריך לעשות הוא לשים אותה בספריית content/maps? ב. האם למישהו יש מפה עדכנית למכשיר זה לאיטליה?

• 1 תגובה
    • 997 צפיות
  19. אני מנסה דרך FILE להוסיף לספריה ולא הולך, מנסה לגרור לסרטים ולא הולך, מה עושים?

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. שלום יש לי את הפלאפון DG310 עם אנדרואיד 4.4.2, כשאני עושה מצב טיסה אני לא יכול להפעיל את הWIFI - הכפתור לא מאפשר בכלל הזזה ושום דבר בהגדרות

• 3 תגובות
    • 3.2k צפיות
  21. שלום לכולם, רכשתי לא מזמן גלקסי נקסוס (מודל GSM)- וזה בעצם הסמארטפון הראשון שלי איי פעם. שדרגתי היום לחבילת גלישה באורנג'. הפעלתי את אופציית Mobile Data, וזה לא מתחבר לשום דבר. מישהו יודע איך גורמים לטלפון להתחבר לאינטרנט הסלולרי? לפני יומיים הטלפון שלי בטעות השתמש באינטרנט הסלולרי, וקיבלתי SMS מאורנג' שאומר שחייבו אותי. נטרלתי את אופציית Mobile Data וזה הפסיק. עכשיו כשרכשתי חבילה מתאימה והפעלתי את האופצייה מחדש, כלום לא קורה. אני מפספס משהו? אני ממש חדש בכל הנוגע לסמארטפונים.. תודה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by omri_ro,

אני מדבר על הI9000 הBT לא נדלק(והאפשרויות בתפריט פשוט נשארות) ורק לאחר הפעלה מחדש ניתן להפעילו, קורה אחת לכמה ימים.

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  23. קיבלתי היום במתנה טאבלט Teac Classic 101. כמובן שמיד נכנסתי ל-APKMANIA אך לא הצלחתי להפעיל שני משחקים שהורדתי משם (כן עובדים על ה-SGS2 של אמי). מה עליי לעשות? על הטאבלט מותקן ICS.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Kukishin,

עשיתי בדיוק מה שיש פה במדריך באתר ובעוד אתר והמחשב כותב לי שהחכשיר פתוח פלוס סופר יוזר שמתקין לי אבל אין לי רוט. אפשר עזרה?

• 15 תגובות
    • 4k צפיות
  25. הסרטונים ביוטיוב לא עוזרים...לא מצליח...

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.