גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
מה עדיף? אין הגבלת תקציב ובעיות דומות. השימושים הם טלפון למנהלים נטו (קריאת קבצים, הרבה שיחות, נגישות גבוהה וכו'). תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
רציתי לשאול האם מישהו רכש אחד משני המכשירים Ramos 9w or Arnova 8 או מישהו יכול להמליץ לי על אחד מהם http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10773&perur= http://www.e-buy.co.il/pl_product~w9~5033~0.htm תודה
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
האייפון 4 שלי פתאום התחיל לרטוט והוא לא מפסיק (זה מגיע בקטעים כמו שמתקשרים אליך) המסך לא נדלק ואי אפשר לעשות כלום מה לעשות?!
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני לא מצליח להעביר את התמונות שצילמתי באיפון בסינכרון לאיטונס במחשב מי שיודע ויכול לעזור לי (להסביר) אשמח
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום יש לי בלבקרי 9700, ויש לי מתאם usb שמכניסים אותו לשקע בקיר ואליו מחברים כבל Usb ואז אפשר להטעין איתו מכשירים. עכשיו אני מפחד שהוא מוציא מתחים גבוהים יותר או נמוכים יותר והוא יהרוס לי את המכשיר כי היא לא מקורי של בלבקרי, אני ארשום לכם את סוגי המתחים שהוא מוציא ואת סוגי המתחים שמטענים לבלקברי מוצאים(כפי שראיתי באיביי) ותגידו לי בבקשה אם יהיה בטוח להטעין אותו במתאם שיש לי. אז ככה, המתאם שלי מוציא את המתחים והזרמים הבאים: מתאם שלי: in 100-240 v ac 50/60 hz 150 mA out 5 DC 1 A הנתונים של המטען במיוחד לבלקברי: Input: AC 100V-240V 50/60Hz Output: DC 5V 500mA ההבדל הוא בmA - במטען שלי הוא 150 ובמטען השני הוא 500, האם זה מסוכן? מה זה mA בכלל? תודה רבה ושבת שלום
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אחרי כמה שנים הSE C510 הלך לעולמו והגיע הזמן להחליף אותו. תקציב דיי מוגבל אבל נסתדר עם מה שיש. כמה תכונות חשובות מהפלאפון: בטרייה חזקה ( ושלא תיגמר אחרי יום יומיים) מצלמה "סבירה +" ה510 איכזב רצח (עלק 3.2 MP) קליטה טובה קרינה נמוכה לגביי המסך, אני מתלבט אם לקחת TOUCH. ממה שאני מבין המסכי TOUCH בתקציב הזה לא משהו ולכן אולי כבר עדיף כפתורים וזהו (תקנו אותי אם אני טועה) תודה על העזרה !!
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת באיזה חנות פרטית יש את המעבדה הכי טובה ושירות אמין ? המעבדה מאוד חשוב לדעתי והיא ברוב המקרים לא מקבלת כמעט יחס כי ברגע שסמארטפון שבדרך כלל גם יקר מתקלקל מצפים שהוא יתוקן ויוחזר למצבו הקודם במהירות הגבוהה ביותר אם זה לא קורה זאת בעיה רצינית . השאלה מופנת בעיקר לאנשים שהתקלקל להם מכשיר סמארטפון והם תיקנו בחנות פרטית או מעבדה פרטית עצמאית והיו מרוצים מהשירות אם אפשר גם לכתוב על החוויה יהי מעולה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעקבות נסיעה לברלין בקרוב חשבתי לקנות שם את ה SGS2 המדובר... יש למישהו המלצות על חנויות (כאלו שמאפשרות קבלה של המע"מ חזרה בשדה התעופה ומוכרות את המכשיר אטום באריזה המקורית בלי לפתוח אותו כמו שעושים בחנויות בארץ), מה המחיר של המכשיר שם... וכו... כל המלצה תתקבל בברכה תודה
-
- 23 תגובות
- 3k צפיות
-
-
S2 פלאפון חזק ,כנראה הכי חזק כיום ללא ספק. מניסיון עבודה איתו - מפריע לי קצת העובדה שהוא לא חלק כמו אייפון וקצת מסורבל. אין ספק שמול אייפון 4 , ה S2 לוקח בכל תכונה כמעט. אבל ההשוואה האמיתית היא מול iphone5. אז השאלות שלי: 1. האם שווה לחכות? ידוע לכם על פרטים אודות iphone 5? 2. אם אני רוצה S2 , אני צריך למהר עם זה? (הכוונה לפני שזה יגיע לספקיות) * אגב אל תגידו שלחכות תמיד אפשר כל כל זמן יוצא פלאפון חדש (אני מודע לעניין ). תודה
-
- 48 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאבא שלי יש יום הולדת חודש הבא והחלטתי לפנק אותו במשהו שהוא כבר רוצה הרבה זמן-קורא ספרים אלקטרוני. היחידי שאני מכיר הוא ה-KINDLE שגם מבחינת תקציב הוא מתאים לי הבעייה זה רק האחריות. רציתי לדעת העם יש עוד מכשירים כאלו מומלצים שגם אפשר לקנות אותם בארץ? התקציב שלי עומד על ~800ש"ח וחשוב שתהיה לו גם תמיכה בשפה הרוסית. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מדבר על הI9000 הBT לא נדלק(והאפשרויות בתפריט פשוט נשארות) ורק לאחר הפעלה מחדש ניתן להפעילו, קורה אחת לכמה ימים.
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שאלה 1)האם אוכל להשתמש בארץ 2)האם בכלל כדאי לקנות בארה"ב מבחינה כלכלית (ביטוח) 3)האם תומך בעברית מצ"ב לינק http://store.apple.com/us/produ uct/MC603LL/A?mco=MjI4NTM2NTM תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 847 צפיות
-
-
רק נקווה שכל הגליצ'ים והבאגים שהיו בבטה הסגורה גוהצו החוצה, אחרת כמו שהיא הותקנה, ככה היא תעוף. http://goo.gl/hv82h זמינה להורדה מהמארקט, חפשו את Viber.
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
עברתי מאייפון 3 לגלקסי רק בגלל הקטע שהוא לא מצליח להתגבר על הלחיצות עם הלחי הלא צפויות האלו קניתי סמסונג גלאסקי S9000 , הורדתי מלא תוכנות למנוע את זה, ניסיתי MYUNLOCK , שום דבר לא עוזר ממש מישהו מצליח להתגבר על הקטע של למנוע לחיצות מיותרות שהפלאפון בתיק או בזמן שיחה (תמיד לוחצים על השתק בטעות או מחייגים או מנתקים.. זה משגע!)
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לרכוש סמארטפון בתקציב הנ"ל. המכשיר צריך להיות זמין לרכישה בארץ, כמו כן, יד ראשונה בלבד. עדיפות למכשיר אנדרואיד שיוכל להריץ משחקים בסגנון angry birds ו fruit ninja. חשבתי על ה sony ericsson xperia x10 mini. אני יודע שהוא חלש יחסית ושמסך המגע שלו לא מולטי טאץ', אך קראתי ב XDA שיש אפשרות לצרוב לו רום שיבצע Overclock ועל הדרך ישדרג אותו ל 2.3.4. וגם יוסיף לו Dual Touch. (לינק לרום המדובר). ישנן אלטרנטיבות אחרות בתקציב הנ"ל? כמו כן אשמח להמלצה על חנות שלא לוקחת רכיבים מהקופסה ומוכרת אותם כתוספות. תודה ;D
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, יצא לי לקרוא פה ושם על שני המכשירים, יתרונות וחסרונות,, כמו חימום, מכשיר חדש ופחות חדש,עיצוב וטכנולוגיה. אין טעם יותר מדי לחזור על כל הפרטים, אבל מה שכן, אני מעוניין לדעת, במידה ויהיה לי אפשרות לקחת את המכשיר, אם זה באמת משתלם, או כדאי לקחת את האייפון לעומת הסמסונג? מה ממליצים? אנשים עם המכשירים, דעות אובייקטיביות ככל האפשר, אין לי יותר מדי זמן להחליט והחלטתי לקבל מספר עצות. שמתי לב למשל באייפון שאתה מפעיל את ה WI-FI, ובאמצעות זה, הנייד מאתר את המכשיר ומתחבר אליו דרך ה WI-FI , ואשפר לגלוש במחשב כשימוש במכשיר כמודם. השאלה למשל אם אפשר לעשות את זה גם בסמסונג?(להזכיר שבשני הגלישה היא ב 21 מגה לעומת 10.2 מגה). אני מניח שקיימים גם חיישני תנועה, עד כמה החימום של הסמסונג קר…
-
- 43 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
יש לי מספר נייד עם 9 ספרות. איזו ספרה צריך להוסיף אחרי 050 כדי לקבל את המספר החדש ? _ _ _ _ _ 050-4
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני נוסע די הרבה לחול ויוצא שיש לי כרטיס סים לפלאפון עבור המון מדינות. מישהו מכיר נרתיק או קופסת פלסטיק לשמירה על הכרטיסי סים? אשמח לקבל לינק תודה
-
- 4 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
ידעתי שזה מה שיהיה ,רמי או חברת סמסונג תחמנים,הוא נותן להם את המכשיר במחיר 3000 אלף שקל זו ממש זילזול בבני אדם. http://www.facebook.com/groups/GalaxyS2Buyers אם מישהו רוצה ליצור קבוצת רכישה לקניה בחנות פרטית ואז נקבל חתיכת הנחה אז נראה לי שזה פתרון פצצתי.
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן, אז כמו שהכותרת אומרת.. בקשר לנגן חשבתי על sansa clip, יש המלצות אחרות? בקשר לאוזניות.. כרגע יש לי razer moray.. זה סבבה והכול אבל נופל מהאוזן.. ובכן, המלצות? תקציב.. בין 300-1000שח.. בטח אזמין מEBAY.
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
בבקשה אם תוכלו לעזור זה מילון היחיד שעולה טוב על הכף יד שלי אסוס a696
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות פלאפון חדש, הדרישות שלי אולי קצת מוזרות ואני הצלחתי להסתבך קצת בחיפושים. אז ככה: חובה: חיבור 3.5 לאוזניות נגן מוזיקה ידידותי אם אפשרות לתגיות בעברית תמיכה ברשתות הדור השלישי גם של פלאפון וגם של סלקום לא יותר מדי גדול בלוטות' (צריך לכתוב את זה בכלל?) סוללה שמספיקה להרבה זמן בונוס: Wi-Fi
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום לכולם אני שוקל לקנות קינדל כדי לקרוא ספרי לימוד במדעים ששמורים כקבצי פי.די.אף. השאלה שלי היא האם קינדל 3 בגרסא הקטנה (6 אינץ) יכול להציג קבצי פי.די.אף עם נוסחאות והאם הוא מציג אותם בצורה קריאה? אם יש מישהו שיש לו קינדל ויכול לענות לי על זה ואולי גם לצרף תמונות זה יהיה מאוד נחמד תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני כרגע מתלבט בין מצלמה לסלולרי עם העדפה לסלולרי/סמארטפון אני צריך מכשיר לצלם וידאו באיכות טובה שאני יכול לצפות במחשב ולראות גם את הפרטים הקטנים יש לי מכשיר סלולרי ישן ואני לא מעודכן תקציב עד 1200
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם,אני אמור לקבל את המכשיר השבוע ויש לי כמה שאלות.. 1. למי מיכם שיש אותו-כמה זמן הסוללה מחזיקה נגיד בגלישהבאינטרנט? ראיתי שכתוב 7 שעות וידאו ו 42 מוסיקה,אז אינטרנט מן הסתם יחזיק יותר? 2.האם אפשר להתקין על זה ווינדוס אקס פי? 3. איך אני אוכל לגלוש (אם בכלל)ברחוב או במקומות שאין אינטרנט ? 4.אם יש לי אינטרנט בבית עם ראורטר אפשר להוא יקלוט מחוץ לבית או משהו?בעזרת איזה כרטיס מיוחד או משהו.? 5.חוות דעת כללית על המכשיר..אני מבין שזה לא אייפד אבל האם זה רחוק אאלפי שנות אור מאייפד? פרט לגודלו של המסך תודה
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-