עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by anatd,

שלום רציתי לקנות את ה asus a696 אני רוצה שיהיה כרטיס זיכרון גדול האם המכשיר מקבל כרטיסי זיכרון SDHC של 8G , עדיף 16G האם מישהו ניסה ? אולי סוג אחר (MMC וכו'), אבל גודל זהה ? האם מקבל ULTRA / EXTREME ? אני כנראה אקח SanDisk אלא אם כן יש המלצות אחרות. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 986 צפיות
  2. Started by eranratzon,

שלום קניתי את הנגן, עדכנתי לגירסה האחרונה - 2.13 (במכשיר היתה 2.11 ) כשהעברתי לנגן שירים בעברית, השמות שלהם מוצגים הפוך אני מכיר D2 ללא ה+ שהעברית שלו בסדר גמור- לא הפוכה. האם זה עניין של גירסאות? האם אני יכול להתקין גירסה של D2 למכשיר +D2 ? תודה ערן

• 2 תגובות
    • 951 צפיות
  3. Started by l_r_c_t,

אני מעוניין לשנות את הדרך שבה אני מתקשר לחו"ל (אני מתקשר הרבה מאוד, חשבון אחרון יצא 27 שעות - חשבון פשוט = כמעט שעה ביום) ועד עכשיו דיברתי דרך בזק בין לאומי בשיטה משתלמת אך ממש לא נוחה, כל 14 דקות שקל, אבל זה אומר שצריך לנתק ולחזור להתקשר כל 14 דקות, ועם זאת החשבון מגיע ל240 שקלים. השיטה שעליה חשבתי היא סקייפ, בקצת פחות מחמישים שקלים לחודש מקבלים אם הבנתי נכון 10,000 דקות לטלפונים קווים בכמות לא מבוטלת של מדינות בעולם. אני מעוניין לקנות את הטלפון האלחוטי: General Electric GE21878. קישור:"http://zap.co.il/model.aspx?modelid=473076" אני רוצה אם אפשר עצה לגבי תקשורת מהסוג הזה וחוות דעת על הטלפון הזה בפרט. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. היצרנית הקוריאנית לא מפסיקה להפתיע אותנו ומכריזה על התפתחות שתוכל להפוך את הסמארטפון הבא שלכם למשוכלל (ויקר) מאי פעם לכתבה

5. Started by fuck off,

בוקר! לפני כמה ימים החלטתי שה-iPod Touch 2G שלי מיצה את עצמו עם חצי מסך עובד וג'ק אוזניות רעוע ובכך הגעתי למסקנה שאני צריך נגן חדש. מה אני לא רוצה: - עוד מוצר של חברת התפוח. - מסך מגע מגניב עם טריליון אפליקציות. מה אני כן רוצה: - מחיר זול יחסית לסדרת ה-Pod. - שיהיה נוח לשימוש (שיקטלג הכל לאומנים ושאר ירקות כמו ה-iPod). - מהיר (מה שכנראה כולל זכרון פלאש). - חיי סוללה ארוכים. - אם אפשר קומפקטי. - סינכרון עם אייטיונס (אפציונלי). אני יודע שאני מחפש אייפוד שלא יהיה כתוב עליו Apple וציור של תפוח. אבל אני יודע שאני לא מכיר כמעט נגנים אחרים כמו iRiver ו-Creative ועוד מתחרות רבות בשוק. הצעות לפה! תודה וחג שמח!

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  6. לאחר מספר הדלפות על סמארטפון סלפי מבית HTC, החברה מציגה את סמארטפון ה-Desire Eye עם מצלמה קדמית ואחורית של 13 מגה-פיקסל ואת ה-\"HTC RE\", מתחרה טיפה שונה לשוק מצלמות האקסטרים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%9c%d7%9b%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%a6%d7%9c%d7%9e%d7%95%d7%aa-htc-%d7%97%d7%95%d7%a9%d7%a4%d7%aa-%d7%a1%d7%9c%d7%a4%d7%99%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%95%d7%9e%d7%aa%d7%97%d7%a8%d7%94-%d7%9c%d7%92/

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. היי, אני מחפש המלצה לטאבלט, גודל מסך 9-10",תקציב עד 500$, בעיקר לסרטים אז איכות מסך וזמן סוללה בעדיפות עליונה. מעדיף אנדרואיד בגלל קלות העברת הקבצים ותמיכה ב mkv, אבל לא פוסל אייפד. יכול לרכוש בארה"ב. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by MiOB,

שלום לכם, חיפשתי על העניין הזה, אבל לא מצאתי דיונים משמעותיים. מה ההבדל בין הייצור האסייתי לבין הייצור האירופאי? האם כלל ישנו הבדל כלשהו? אני לא מבין, למשל - מדוע עלי להוסיף בין 149 ל-199 ש"ח בשביל ייצור אירופאי? מה אני מקבל על-כך? כלומר, האם זה רק העובדה ה-"ידועה", שהייצור הסיני הוא לא איכותי, בעוד שהאירופאי הוא כן? אין משהו משמעותי יותר מכך? תודה.

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  9. ביורוקום עולה 3490 בגו מוביל עולה 2750 השאלה היא אם עדיף אחריות ומטען (שמותאם למתח בישראל) של יבואן רשמי . הפרש של מעל 700 שקל. *כבר הזמנתי מגו-מוביל אבל עדיין לא קיבלתי את הטלפון, אם יבקשו (לא בטוח) דמי ביטול עסקה אז זה עוד 100 שקלים.

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  10. חליפה חדשה שלובשים על החולצה ועל הידיים תוכל לספק רובד חדש של ריאליזם לחוויית ה-VR הביתית לכתבה

11. Started by jacob300,

שלום שאלה לגבי המכשיר Samsung Galaxy S - Android האם יש בו את הפוקנציה של מענה שיחה אוטומטי ללא לחיצת כפתור בזמן שהוא מחובר לדיבורית רכב בלוטוט ? למי מבינכם שיש את המכשיר. תודה.

• 2 תגובות
    • 936 צפיות
  12. Started by kawaii,

Hey guys i recently bought an e61(the one im writing from right now) and i had some problems making video work...the e61 reads mp4 and divx,so i re-encoded a video to an mp4 in the proper res(320*240) and while it does work,the video and audio are out of sync...anybody aware of how to do this right? Also,how do i change language inside text boxes in the net browser?

• 2 תגובות
    • 934 צפיות
  13. Started by palin,

היי, אז לאחרונה אני חושב על רכישת סמארטפון לאחי בן ה-14. קראתי על הנקסוס 4 ביקורות טובות מאד אך המחיר קצר יקר (1600 ש"ח) לעומת זאת ראיתי את הגלקסי S3 מיני במחיר 1000 ש"ח. האם הגלקסי 3 מיני מכשיר טוב ושווה לקנות אותו או שווה להשקיע עוד 700 שקל ולקנות את הנקסוס 4. תודה לעוזרים, אשמח לתשובה מנומקת.

• 2 תגובות
    • 971 צפיות
  14. Started by zvika.e,

חיפשתי באינטרנט ולא הבנתי כ"כ מה אני אמור לעשות בשביל זה. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה.

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by itzikg83,

שלום רב. בגדול, התלבטתי בין fujitsu n560 ל asus 639 וה- mio 550. זאת לאחר שהחלטתי שמכשיר משולב סלולארי זה בזבוז כסף ומקום בכיס. לפני שהחלטתי לכתוב בקהילה, חיפשתי טופיקים שיעזרו לי אך למרות שהיו כאלה שדיברו על הנושא, הרגשתי מבולבל יותר. לפני הכל- תודה רבה מראש אני חושב שהשאלות שלי יכולות לסכים שאלות רבות בהן נתקלתי ונשארו ללא מענה מספק. שאלות כלליות: 1. האם ההבדל היחיד בין VGA ל QVGA הוא חדות התמונה? אין הבדל בשטח הפיסי שניתן לראות (למשל בגלישה)? 2. איך שירות האחריות של רונלייט? ושל מעבדות fujitsu? 3. מבחינתי, כמשתמש במחשב כף יד, מה ההבדל בין bluetooth גרסה 1.2 ל- 2? 4. מבחינת המוניטין והאמינות של החברות ביצור Pocket pcs, מי מומלצת? 5. מבלי להיכנס ל"איך ולמה", האם כדאי לרכ…

16. האם יש הבדל מורגש בין כרטיסי הזיכרון במהירויות השונות (60,133,200) כי המחיר מאוד מורגש? אם יש תשובה כללית בנוגע ג'י פי אסים או פרטנית למכשיר מיו 350 תודה רבה...

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  17. Started by spitzi,

היי, הלך לי המסך של Galaxy S3 ממנו הייתי מרוצה מאוד. הלך במובן זה שהוא זוהר באור יקרות וכל הצבעים דהויים. נאמר לי בשתי מעבדות שתיקון יעלה 600 ש"ח, כי החומרה עצמה עולה להם 500 ש"ח. לדעתכם, יש מצב למצוא תיקון ב-400 ש"ח? כי מכשיר חדש עולה רק כ-1100 ש"ח. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. למישהו יש הערכת זמן מתי יגיע הפריים לחנויות הבריטיות clove או handtec? כרגע זה רק על pre-order כבר כמה זמן, והייתי בטוח שהמכשיר יצא לפני כמה חודשים לשוק כבר.

19. שלום, אני מעוניין לרכוש את המכשיר אבל אין לי מושג אם הוא יעבוד בישראל. מישהו יודע אולי?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אני רוצה להזמין לי את הגלקסי S3, אני כרגע בניו יורק. יש את AMAZON, אבל מקריאת ביקורות שם הבנתי שמאוד בעייתי להזמין משם טלפונים סלולריים כי אם מקבלים את הדבר הלא נכון אחרי זה מסתבכים עם להחזיר וכל זה - עד אז אני כבר אחזור לארץ. למישהו יש המלצה? מוכר מומלץ או משהו בסגנון? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by asaorgad,

אני צריך אמפי3 עם 1GB עם איכות שמע טובה מאוד וזמן סוללה טוב גם עד 650 ש"ח אבל הכי חשוב לי האיכות...

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. טלוויזיות של היצרנית הקוריאנית יגיעו עם יכולות הזרמה מובנות עבור פלטפורמת הגיימינג הגדולה ביותר בשוק המחשבים האישיים לכתבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by ROTEMan,

סמסונג Z370 : www.zap.co.il/model.aspx?modelid=592895 נוקיה 6300 : www.zap.co.il/model.aspx?modelid=519570 אני מאוד מתלבט בין שתי המכשירים, ברשת על שתי המכשירים יש המלצות מאוד טובות אבל אני לא יודע מה כדאי לי לקחת. הנתונים של המכשירים כמעט זהים למעט מצלמה בקידמת הZ370 שהופכת את המכשיר לדור 3. השוואת נתונים: www.phonegg.com/compare/8/Nokia-6300-vs-Samsung-Z370.html שתיהם לדעתי יפים אבל העדפה לגבי היופי הוא לZ370 , לעומת זאת לגבי אמינות המכשיר הכף נוטה לטובת הנוקיה. שתי המכשירים בגודל כמעט זהה, הנוקיה עם שטח פנים יותר קטן אבל טיפה יותר עבה. הבנתי שבנוקיה יש את סימיבאן אבל הגרסא SR40 שהיא מהירה אבל אין הרבה מה לעשות איתה שזה בסדר מבחינתי כי אני לא אוהב להתעסק בכל השטויות ש…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by zam,

הלך המטען. האם כדאי לקנות משהו דומה בארץ או להזמין מחו"ל?

• 2 תגובות
    • 953 צפיות
  25. Started by shiya,

האם אני צריך לקנות מחברת הסלולר כרטיס סים שמתאים דווקא לdata‏?‏ או שאם אני ישים את הכרטיס סים הרגיל שיש לי בפלאפון (או יצור שכפול) זה גם יגלוש טוב? אני לא צריך מהירות גבוהה מדי. רק משהו בסיסי ברמה של אימייל וכו'. בתודה מראש!

• 2 תגובות
    • 7.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.