עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. היי בשעה טובה ניידתי את הקו שלי בשבוע שעבר מחברת פלאפון להוט מובייל. הניוד עבר בהצלחה והקליטה מעולה ואין תלונות. להוט אין כרגע ממשק וובי למעקב אחרי כמות השיחות/הודעות/דאטה. אני מחפש אפליקציה אחת שתיתן לי את האפשרות למעקב וניטור אחרי הנתונים הללו, אפשרי גם מהאפסטור וגם מהסידיה.

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  2. היי חברים יש לי אס נוטס מותקן בנוט 2 ולדעתי היא תוכנה מעולה.יוצא לי להשתמש בה המון אבל רציתי לשאול אם מישהו יודע איך אני עובר למצב פול סקרין בלי השוליים כדי שיהיה יותר מקום לכתוב?

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  3. שלום, אם אני קונה גלקסי נוט 2 מחנות פרטית אין תמיכה בעברית כשאני כותב בעט, תמיכה בכתב עיברי בעט ישנה רק במכשירים שקונים דרך היבואן הרשמי של סמסונג בארץ השאלה שלי האם בעתיד(חודשיים, שלושה)התמיכה הזאת תופץ לכולם או שיכול להיות מצב שזה ישאר ככה ולא יהיה תמיכה רשמית מסמסונג העולמית אלה רק ליבואן הרשמי אני מאוד מתלבט בין היבואן הרשמי לחנות פרטית בגלל התמיכה בעברית תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by עוד מישהו,

אז ככה, התחדשתי במכשיר HTC 8X אתמול ו... אין אפליקציות! כאילו יש אבל לא מספיק. כרגע מה שהכי חסר לי זה WAZE ו TUNEIN (אני יודע שWAZE אמור לצאת ברבעון השני של 2013) מלבד זה המכשיר דיי מגניב וקליל... רק נראה לי שהסוללה לא הכי חזקה שיש... בכל מקרה יש פה אנשים עם WP8 ויכולים לתרום בנושא? כמו אפליקציות או פריצות למינהם למכשיר... נ.ב. סתם למי שתוהה. יש משולש מעצבן בשורה למעלה איפה שנמצאת החווי של הסוללה והשעון שבעצם מראה שאני נמצא על ROAMING (אני בגולן טלקום) מקווה שימצאו אפליקציה שתסתיר את זה כי זה דיי מעצבן בעין וכמו כן הכפתורים הפיזיים דיי שקועים במכשיר, אז דיי קשה לזהות אותם.

5. מה הם המועמדים לטאבלט הסביר ביותר במחיר המינימאלי עם התמורה המקסימאלית? סביבות ה $140-220 בלי להתפשר על מעבד שלא סוחב, או רזולוציה או צג קטנים מידי.

• 2 תגובות
    • 979 צפיות
  6. Started by Cynicoren,

שלום, הבנתי ששני המכשירים טובים, אבל ההיכרות שלי עם עולם הסמארטפונים מועטה. המכשיר אמור לשמש לשיחות, WAZE ואפליקציות שונות, גלישה באינטרנט ומוזיקה (מעדיף אחסון של 16GB ומעלה). איזה מכשיר לדעתכם טוב/מתאים לי יותר ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by smoke_man,

חשוב לי סוללה חזק מכשיר מהיר רמקול למוזיקה חזק ומסך איכותי איזה מכשיר מומלץ? כרגע על הכוונת htc one x/s - sony xperia s

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  8. Started by Mics,

האם אפשר לפתוח מכשיר לפרי סים ע"י צריבה של מערכת הפעלה? או אולי דרכים קיימות מלבד הזנת קוד פתיחה?

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  9. Started by oceans68,

ממש מתלבט. מצד שני אוהב את ה עיצוב של הSURFACE. אבל זה דגם ראשון שלהם. אבל הASUS הרבה יותר מהיר, תצוגה יותר טובה. מה לדעתכם עדיף מבין שני הטבלטים? אשמח לדעתכם.

• 2 תגובות
    • 992 צפיות
  10. Started by aradgonen,

שלום! אחרי שעות של חיפושים הגעתי לשני הטאבלטים שהכי מתאימים לי: Lenovo idea tab a2109 8gb Google nexus 7 למישהו יש ניסיון עם המכשירים האלו? אני יודע שיש להם מסכים שונים אבל עזבו את זה כרגע... החומרה שלהם זהה אבל במשחקים יש הבדל בינהם? אולי בכל זאת יש לכם המלצה אחרת ? וגם הטאבלט : Archos 101 xs משתווה להם? או יותר טוב? בבקשה עזבו את ענייני המסך...

11. Started by id3232,

ערב טוב! קניתי מכישר נוט 2 לפני יותר מחודש מרוצה מאוד מהמכשיר ממליץ לכולם! כרגע אני מחפש קייס בסגנון OTTERBOX להגן על המכשיר. איזה אתם ממליצים ומאיפה לקנות בהכי זול? האם לדעתכם האוטרבוקס דיפנדר יהפוך אותו לגדול מידי שלא יאפשר שימוש נורמלי? תודה לכם

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by golla,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מכשיר סלולר של Samsung לא משהו יקר מידי, גג עד אלף שקל. המכשיר הוא לאבא שלי אז חשוב לי שהמסך יהיה גדול, בשביל תוכנות הניווט, אם יש עוד משהו שאתם ממליצים שחשוב אז אני אשמח לשמוע הצעות על איזה מכשיר כדאי לי ללכת. תודה.

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  13. שלום, לפעמים אני מבלה בנסיעות או בהמתנה ואני רוצה לעבוד על פרוייקטים "on the go".. אני מחפש כתבן נטו.. בסגנון של Notepad++ (אין צורך בקומפיילר) שיאפשר לי לערוך קוד ואם יש תמיכה ב-C, C++, VHDL זה יהייה מעולה! תודה ויום טוב!

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  14. Started by Or94,

1. יש לי מטען כמו של גלקסי 2 אבל כאשר אני מחבר את המכשיר לטעינה, המכשיר מזהה את הטעינה דרך USB למרות שאני טוען דרך המטען חשמל ולא דרך המחשב. האם זה בסדר או שזאת בעיה? קניתי את המכשיר מחנות פרטית ויש לי כרגע גירסא 4.1.1. 2. איזה כיסוי הכי מומלץ לפלאפון ויגן עליו בצורה הטובה ביותר מפני נפילות? אני כנראה אזמין מEBAY אבל אם יש מקום יותר זול בארץ אז אני אשמח לקבל. האם כדאי לי לקנות מגן מסך? אני כבר יותר מ4 חודשים עם הפלאפון ואני לא משתמש במגן מסך כי אני לא אוהב את זה כל כך וגם אני לא יודע להדביק את זה בצורה טובה. אם כדאי מגן מסך אז איזה? 3. האם הגלקסי 3 יקבל את גירסא 4.1.2? והאם הוא יקבל את גירסא 4.2? 4. איך עושים מסך נעילה כמו שיש בנקסוס שיש כזאת מעין גלגלת שאפשר דרכה לפתוח א…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by Ovid,

קיבלתי לפני כמה ימים עדכון, אישרתי, התקנתי והתברר שזה אנדרויד 4.1.1 . אחרי זה ראיתי שהרבה אנשים עם s3 קיבלו עדכון 4.1.2 . ניסיתי גם דרך הטלפון לבדוק וגם דרך kies , הוא כותב שהגרסה שלי 4.1.1 היא הכי עדכנית. למה? זה קשור למפעילה? אני בהוט מובייל אבל קניתי את המכשיר בחנות פרטית.. תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by roma4k,

ערב טוב, אני שוקל לעבור לחברת יופון(שמשתמשת באנטנות של אורנג') אבל מאחר ולא מצאתי אף דיון על החברה הסלולרית הנ"ל אשמח אם מישהו יוכל לספר מה הוא יודע עליה? כלומר, איכות גלישה, קליטה וחוויות באופן כללי המחיר המוצע זהה למחיר של גולן(ממוצע שנתי) ולכן מה מה שיכריע הוא איכות, שירות לקוחות וכיוצא בזה. תודה מראש

17. היי חבריה, אני רוצה לקנות ישירות מיצרן סיני כמות של 50 יח' יש אפשרות של תשלום בטוח?היינו שאקבל את הסחורה ? אני מקבל alibaba המלצות על ספקים וכן עצות לתשלום אותם איני מבין מה אתם מציעים|? תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by k22,

שלום התחברתי להוט מוביל הכל כלול חברים אמרו לי שאם שולחים תמונה בהודעה אז זה עולה כסף הנציג אמר לי שהכל כלול שלא משנה מה אני אעשה זה יעלה לי 49 שקל בחודש (אני לא מדבר על תוכנות כמו wsp או viber) אני מדבר על שליחה הודעה רגילה

• 2 תגובות
    • 990 צפיות
  19. Started by Zeev86,

היי. אני לא מבין שום דבר בטאבלטים וזה הראשון שאני רוצה לקנות. חשוב לי 2 דברים: 1. שיהיה ניתן לצפות בסרטים לפחות 720p 2. שתהיה לו גישה לרשת אלחוטית (אם קיים כזה דבר של חיבור לרשת חוטית - יתרון). כמה דבר כזה יעלה לי? ואיזה דגמים עדיף לקחת?

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  20. Started by Proww,

אהלן, חג שמח. לאמא שלי יש מכשיר LG OPTIMUS BLACK, עם מערכת אנדרואיד כמובן. המערכת של מפעילת הסלולר מאוד מאוד איטית ומעצבנת (עם כל מיניי אפליקציות שדחפו שם שלא באמת משתמשים בהם). רציתי לדעת איזה רום הכי מתאים למכשיר, רום פשוט ומהיר. אשמח לקבל עצות ועזרה. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  21. ה-Samsung Rugby די דומה ל-DEFY רק עם מעבד חזק יותר (1.4GHZ) וזול בהרבה - בערך 270$ חדש. http://goo.gl/8OemN ה-SONY ACRO S הוא כבר ליגה אחרת אבל יקר כמעט פי 2... יש עוד דגמים מומלצים?

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  22. Started by RJ1,

הצטברו אצלי יותר מדיי שאלות וחיפוש שלהם ייקח המון זמן, אני אשמח אם תוכלו לענות לי בקצרה או לכוון אותי למקומות עם פתרונות (אני כבר אסתדר משם)' ככה יישארו לי פחות שאלות לחיפוש יותר מעמיק. חילקתי לכמה נושאים: בעיות: 1. קיבלתי מכשיר עם מקלדת של GO Keyboard, ואני לא יכול להחליף למקלדת המקורית של סמסונג, איך כן אפשר להחליף? 2. למה כל פעם שהמכשיר נדלק גם ה-WiFi נדלק, איך אפשר לבטל? 3. למה אחרי זמן מסוים (4 שעות +) שלא נגעתי במכשיר (היה מנוח על שולחן) הוא עובד מ"צלצול" ל"רטט". 4. למה תקשורת נתונים נעלמת ולא חוזרת אחרי שימוש ב-WiFi? 5. למה אחרי זמן מסוים שהוא בטעינה הוא עובד ל"שקט". 6. קריסות? האם בעיה בטלפון? קריסה פתאומית (אתחול מכשיר) בזמן מעבר מChrome- לטלפון. שאלות כלליות: 7.…

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  23. Started by yesman,

אני אמור לנסוע שבוע הבא לברלין, כמו"כ הגיע הזמן להחליף את הסלולר בן ה5 שנים במשהו חדש לטשתי עיניים בגוגל פון החדש (נקסוס 4) האם כדאי לקנות סמארטפון בברלין? האם יש למישהו המלצות לחנויות בעיר ברלין או לקניה דרך האינטרנט כך שהמכשיר ימתין לנו במלון? באופן כללי על איזה מכשיר אתם ממליצים במונחים של עלות תועלת ובמחיר סביר (עד 2500 ש"ח רצוי מתחת ל 2000) החזר מע"מ / מיסים וכו'?

• 2 תגובות
    • 3.8k צפיות
  24. Started by moor009,

שלום. יש לי סמסונג גלקסי 2 - טלפון נייד ומופיעה לי הודעה כזו: DATA USAGE WARNING שמודיע לי כי השתמשתי ב-2G מתוך 5G שהמנוצל ביותר הוא הפיסבוק 158MB . ניקוי עם ה-CLENER DATE לא שינה דבר . כיצד אני פותר את הבעיה הזו ? תודה

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  25. Started by VajDa,

אהלן חברים אני רוצה לספר לכם על מקרה שקרה לי עם הנקסוס 7. אני קניתי את המכשיר ביום שישי בחנות KSP כשאני אמור לטוס לחצי שנה ביום שני עם המוצר. בכל מקרה, הגעתי הביתה שמתי את המכשיר בטעינה לכ10 שעות טעינה. לאחר מכן הפעלתי אותו וגילתי שהטעינה שלו עומדת על 0% בהתחלה חשבתי שאולי הוא מזייף אך כשהוצאתי את המטען מהחשמל המכשיר נכבה במקום. נבהלתי מאוד, סרקתי את גוגל וקיבלתי המון תוצאות על כך שיש פאק בהרבה מאוד מכשירים כאלו בקשר לטעינה והם פשוט לא נטענים. עד שמצאתי תגובה אחת שהצילה לי את הלייפ..! ה"כבל שמחבר בין הסוללה לבין הלוח אם של המכשיר לא מחובר בחלק מהמכשירים או מחובר חלקית" אני פתחתי את המכסה של המכשיר עם הציפורן ואכן כך! הכבל של הסוללה לא היה מחובר לתקע עד הסוף! כמוב…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים