גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
הכירו את אחד ממכשירי האנדרואיד היקרים ביותר שנחתו בארץ הקודש עד היום לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
על פני כדור הארץ, ולא ביקום מקביל, יצור מיסטי יוצא דופן משוטט בינינו: אוזניות חוטיות לאייפון שדורשות חיבור Bluetooth על מנת לתפקד באופן בסיסי. כן, קראתם נכוןלכתבה
-
- 0 תגובות
- 330 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אנני מצליח להיכנס לטאבלט משטח מגע אינו מגיב טאבלט של אסוס יש לי את הדגם של הטאבלט מעוניין להזמין באינטרנט את המסך אנני יודע מה אני צריך להזמין אשמח לקישור המסך שבור http://i.imgur.com/V94qUUb.jpg תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא מזמן היה בחדשות על 3 חברות סלולר חדשות שיצטרפו לשוק. מישהו מכם יודע אולי מתי הם אמורים להתחיל לפעול?
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
החלטתי היום להתחיל לחקור מעל איזה ווליום זה מזיק.חקרתי ומצאתי שמי ששומע מעל 85 דציבלים זה פשוט הורס את האוזניים ולא מייד אלא לאחר 10 שנים בערך.ומה יהיה כשהתבגר יותר?!{כל מה שאני כותב זה לא מעצמי אלא ממחקרים שחיפשתי} האומנם ב 85 דציבלים אין לשמוע יותר מ 90 דקות .ב50 דציבלים אפשר לשמוע לזמן רב בלי חשש לנזק מהסוגים הנ"ל יש אוזניות שאחד הורס יותר מהשני את האוזניים וזה in ear מפני שהוא צמוד לעור התוף לכן גם הורס בהרבה יותר מאוזניות אחרות.הפחות שבהם זה הקשת שבריא יותר ההרס לא משנה באיזה מוזיקה רוק טראנס ברגע שהם על אותו ווליום כתוב באחד המחקרים שלא לשמוע יותר מ80% מהנגן.כנראה שזה יצא 85 דציבלים.הבעיה שבאייפוד יש 120 זאת אומרת 80 אחוז זה 106 . חיפשתי על נגנים כמה דציבלים כי רצית…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה פלאפון הכי טוב שיש כדאי להביא מתאילנד שפלאפון תפתח לי אותו. איזה מכשיר סלוארי שניתן לפתוח בחברת פלאפון כדאי להביא הכי טוב שקיים היום בפלאפון עם המצלמה ההכי טובה mp3 ושניתן להעלות משחקים וצלצולים בחינם עם הכבל מבלי להוריד מהאתר של פלאפון לגביי זה שאין כרטיסי סים בפלאפון וכל זה אז לא לזה אני מתכוון אבל שימו לב למשל תסתכל דוגמא זה הפלאפון שלי שנקרא פה בארץ: LG 630 וזה הפלאפון שלי גירסה של חו''ל אחי מה אתה אומר אחד לאחד והוא נקרא: ad6335
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
איימובילס, פורטל התקשורת הניידת הבא של ישראל, מחפש מנהלי קהילות סלולר, כתבי חדשות וסיקורי סלולר. אלו מכם המעוניינים להתנדב ולטול חלק בערוצי החדשות או הסיקורים באתר נדרשים לשלוח פרטים באמצעות דוא"ל למייל tomer199@hotmail.com . המעומדים המתאימים יקבלו הודעה על כך מצוות האתר . יש לציין במייל שם מלא , מספר טלפון סלולרי, עיר מגורים ,גיל, רמת כתיבה וכישרון התנסחות, נסיון מקצועי או ידע בתחום הסלולר, תחביבים ותחומי עניין. צוות איימובילס
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות נגן עם נפח של שני ג'יגה, הכי חשוב שיהיה בעל איכות שמע מעולה ושיוכל לשרת אותי במשך זמן רב. תקציב 800 פלוס מינוס.. חשבתי ללכת על ה iRIVER T10 2GB ואני צריך חוות דעת. אחרי כמה חיפושים מצאתי גם iAudio G3 2GBו האם יש הבדל משמעותי בין שני המכשירים..? (מאוד אהבתי את העיצוב של הiriver) תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סיביאן בלבד, ומצריך החתמות, אבל עדיין גימיקים חביבים. http://www.aikonlab.com/spip.php?rubrique3
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
איך המכשיר? מגיע עם דור 3, 32 זיכרון ומסך IPS. גודל 10.1 ומחיר כמו באי ביי. שווה? כדאי? למה יש לי תחושה שמשהו שם חשוד לי...? http://ksp.co.il/?uin=20815
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לקחנו את מכשיר הדגל העדכני של הענקית (השנייה) מקוריאה כדי לראות האם כס המלכות יחליף ידיים באופן רשמי לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9b%d7%a1%d7%90%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%95%d7%96%d7%99%d7%a7%d7%9c%d7%99%d7%99%d7%9d-lg-g4-%d7%91%d7%91%d7%99%d7%a7%d7%95%d7%a8%d7%aa/
-
- 69 תגובות
- 8.4k צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו מכיר בארץ חנות טובה שמתעסקת ? אני מחפש כסויי לגלאקסי טאב 8.9 ולא מצאתי בשום מקום
-
- 3 תגובות
- 897 צפיות
-
-
הסמארטפון עם החיישן של סמסונג ברזולוציית 108 מגה-פיקסל נמכר כעת גם בגרסתו העליונה הכוללת 256GB לאחסון, 8GB של זכרון דינאמי ומערך עדשות משופר לכתבה
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
- 1 follower
-
-
שימוש בטכנולוגיית ה-BiCS התלת מימדית מהדור החדש מאפשרת קבלת נפחי אחסון של עד 256 ג׳יגה-בייט, עם מהירויות העברה רציפות שמגיעות ל-900 מגה-בייט בשנייה - בתוך המכשיר שבכיס שלכם לכתבה
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
- 1 follower
-
-
הנציגה הרשמית של שיאומי בארץ הקודש משיקה ומתחילה למכור את היורש של ה-Pocophone F1 הפופולרי - בהפרש מחירים שפוי לעומת היבואנים המקבילים לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, ברצוני לקנות מחשב כף יד. חשוב לי שהוא יהיה עם GPS, שיהיה נוח, קל לשימוש ויסתנכרן עם המחשב. תקציב: עד 2000 ש"ח. תודה.
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
צעדה האחרון של Huawei בשוק הסמארטפונים מביא לנו את ה-Honor 6 Plus המציג מצלמה אחורית כפולה, מעבד משופר ומסך מוגדל, זאת לצד השקת מכשיר ה-Honor 4x לשוק ביניים בשוק הסיני ובמחיר שקשה להתעלם ממנו לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9b%d7%a4%d7%95%d7%9c-%d7%96%d7%94-%d7%a7%d7%95%d7%9c-%d7%a1%d7%93%d7%a8%d7%aa-%d7%94-honor-%d7%a9%d7%9c-huawei-%d7%9e%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%9b%d7%94-%d7%9c%d7%94%d7%a4%d7%aa%d7%99%d7%a2/
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
היתכן שטרנד השילוב בין מסכים צבעוניים סטנדרטיים למסכי דיו אלקטרונית חסכוניים בגווני אפור מתחיל לתפוס תאוצה? לכתבה
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
- 1 follower
-
-
היי חבריה, ראו כותרת, היכן ואו איך ניתן לתקן את כפתור הכיבוי והדלקה תודה
-
- 0 תגובות
- 949 צפיות
- 1 follower
-
-
הזן עולה על ה סנסה מבחינת איכות שמע ? הסנסה כבר נמאס עליי... ו הזן נראה ממש טוב
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
כרגע קיבלתי את ה 4GB D2 לבן ואני מאושר עד הגג ! המסך,איכות,גודל הכל הפתיע אותי לטובה. ועכשיו כמה שאלות : לא ממש ברור לי איך לעדכנן גירסא...אשמח להסבר, הגירסא שקיבלתי היא 2.41 איך אפשר להעביר שירים כשהנגן ב HOLD? באיזה גירסא יש משחקי פלאש? צריך להוריד אותם? להתקין אותם? איך אני מוסיף את stop watch ו calendar? איך אני משנה את הרקע? איך אני מקליט מהרדיו בזמן מסוים שאני יבחר ( אם אפשר)? איך אני יוצר playlist? איך אני יכול לראות את ה lyrics? רק לפני שניה קיבלתי את הנגן אז אני ישחק קצת איתו ואולי יענה לכמה שאלות בעצמי... אתם גם מוזמנים לשאול אותי שאלות . בכל מקרה תודה
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום לכולם... לפני מספר ימים עדכנתי את כרום לגרסה האחרונה שלו ומאז כל פעם שאני פותח טאב חדש הוא פותח אותו באותו בתוך האפלקציה של כרום עם מספר בתוך האייקון של הריבוע ולא באקטיביטי חדש.. אני לא מצליח למצוא את האופציה הזו שוב...יכול להיות שהם העלימו את זה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הדור החמישי והשישי של הכרומבוקים מבית היצרנית האמריקאית מגיעים ללא יומרות, אך מיועדים לשרוד גם את סביבות השימוש האכזריות ביותר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
- 1 follower
-
-
המשכיר הוא שיאומי MI A3 שלא עבר רוט, מעודכן ל-אנדרויד 10. כרטיס הזיכרון הוא Sandisk 256GB. אין שום בעיה בכרטיס עצמו. הוא לא מזויף ואני בדקתי אותו בצורה ממצה בסביבת ווינדווס, כולל פירמוט ל-exFAT (ואח"כ שהכל מתפקד כהלכה (במחשב)). המכשיר לא מקבל את הכרטיס כשהוא מפורמט ל-exFAT ואני צריך לתת לטלפון לפרמט אותו. אני צריך להגיע למצב שאני יכול לשמור על הכרטיס קבצים שהם הרבה יותר גדולים מ-4GB, בלי רוט ובלי "קומבינות" הרסניות כאלה או אחרות. כן, אני יודע שניתן לפרמט את הכרטיס בצורה כזאת שחלקו יהיה FAT32 וחלקו השני יחשב כ-"איחסון פנימי" וכן יאפשר לי לשמור עליו את הקבצים הגדולים. אני פשוט לא מעוניין בזה. כבר שרפתי מלא שעות מהחיים שלי על הדבר הזה (…
-
- 3 תגובות
- 999 צפיות
-