גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
אני מאוד רוצה להחליף את הפלא' הישן שלי , באייפון 4 או גלקסי 2 אני מתחיל לחסוך כסף ותוך חודש , גג חודשיים יהיה לי את כל הכסף לקנות אייפון/גלקסי. אני באמת מבקש מכאלה שמבינים עניין , האם שווה להשקיע עכשיו את הכסף על האייפון 4 או על הגלקסי 2 ? הבנתי שישנן הרבה בעיות , ובכלל במבט לעתיד אני מחפש פלאפון שלא תוך שנה כבר ייחשב ישן ועדיין יהיה טוב שאני אוכל להפעיל בו הכל. ואם כן , מה עדיף הגלקסי 2 או האייפון 4 ? או , שווה לחכות לאייפון 5 המיוחל?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא ראיתי פה שום דיון על הטאבלט העתידי הזה שאמור לצאת לשוק ב-15 לחודש. מה כל הבאז שהם מנסים ליצור? מה כבר הם יכולים לשות ששאר החברות עדין לא עשו? מי שלא יודע במה מדובר הנה קישור לאתר הרשמי של החברה: http://www.whoistabco.com/
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
במהלך ההתקנה מתקבלת ההודעה "duplicate provider Authority", מדובר בGALLERY 3D אאל"ט התקנתי בעבר את התוכנה אז אני מניח שפשוט צריך לנקות CACHE או משהו דומה רק שאין לי מושג איך עושים את זה.
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום! כמו בכותרת, נפל לי האייפון למים. בגלל העומק הוא שקע כולו, ולאחר כמה שניות של שוק מיד הוצאתי אותו. הוא התחיל 'להשתגע', הריץ כל מיני פעולות בלי שאגע בו, ואח"כ כבה. עכשיו אם אני מדליק יש מסך לבן-אפרפר עם כתמים. ניסיתי לייבש אותו ללא הועיל. לפעמים הוא מנגן מוזיקה בעצמו מתוך האוסף שלי מה שאומר שהמידע קיים. הסים לא ניזוק. רציתי לדעת אם אפשר לתקן את האייפון? ואם לא, לפחות להציל את המידע שעליו (תמונות, סרטים, אנשים קשר ו- Notes)? ואם כן, יש המלצה על מעבדה שעושה את זה טוב ורצוי באזור המרכז \ השרון? תודה מראש
-
- 27 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אממ אוקי אני עומד לעדכן היום גרסה אז כמה שאלות אחרונות רק כדי להיות בטוח דגם פלאפון GT-I9000 גרסה 2.2 גרסת פס בסיס I9000JHJP6 גרסת ליבה 2.6.32.9 מספר גרסה BUILD FROYO.JHJPC חברת סלולר ORANGE זה בסדר להשתמש במדריך הזה?http://www.v00d00.co.il/GBFINAL.pdf יש לי DOWNLOAD MODE אז אני עושה את החלקים במדריך של 1 עד 4 עד פה הכול נכון? האם אני צריך לצרוב Damian GTO Ginger JVH - קרנל ? וגיביתי את האנשי קשר ומשחקים ודברים כאלה, אבל האם יש משהו חשוב שצריך לגבות? נגיד את הנקודות גישה של האינטרנט\EFS\ או משהו כזה? והאם אני יכול לעשות התקנת ROM בלי כרטיס SIM וכרטיס SD (להוציא אותם שלא ימחק כלום...)
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום בוקר טוב אני מחפש אוזניות טובות עכשיו זה הסיפור אני הולך למכון ואני מנסה להרזות ואני רוצה משהו שימריץ אותי... במכון יש הרבה רעש אני רוצה משהו שיאטום אותו מה הכי טוב קשת ,חצי קצת לא מבין בחרא הזה תקציב משהו שיתאים לי אני לא הולך להקליט ולהיות DJ אני מאמין שעד 500 שקל אם צריך שווה להשקיע הרבה כסף על אוזניות.. תמליצו לי אם אתם יכולים תודה רבה שבת שלום רק בבקשה לא לענות על אשכול זה בשבת תודה..
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
נוקיה מקשיים וכשלונות , כאלו ואחרים החליטה לחבור למיקרוסופט ולהשתמש בווינדוספון יש שיגידו שנוקיה הולכת עם הראש בקיר והיה לה כבר ממזמן לייצר מכשירי אנדרואיד . ויש שיגידו שזה היה רעיון מוצלח , כי בלאו הכי השוק מוצף במכשירי אנדרואיד , וככה נוקיה היתה נבלעת בין שאר היצרנים . ימים יגידו ... מה לי הפריע זה שנוקיה הכריזה על נטישת הסימביאן ב 2016 . זה שבדור הN97 הסימיבאין היה סיוט אין ויכוח . אבל עכשיו בדור ^3 על מכשירי ה N8 C7 שאין שום באגים , אין תקלות , המכשיר טס וחלק מאוד מהנה לשימוש . עכשיו אתם נוטשים ? זה ממש כמו לזרוע ולא לקצור .
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום לכם, החלטתי לרכוש נגן מוזיקה חדש, אך השוק רוויי המותגים מקשה על החלטתי בעניין, ופה אתם נכנסים לתמונה. אין צורך בנגן וידאו, רק במכשיר שישמיע עבורי את המוזיקה שלי באיכות משובחת וערבה לאוזן. אני חושב שבהחלט הייתי מסתפק בנגן עם נפח של 2 GB. תודה רבה לכל מי שיטרח לעזור לי לסיים את המסע הארוך והמייגע אחר הנגן הנכסף.
-
- 7 תגובות
- 875 צפיות
-
-
קיבלתי היום את הגלקסי אייס, נכנסתי למוזיקה ושמעתי טוב והכל אבל פתאום הרמקול הפסיק להשמיע.. ואני לא מצליח לסדר את זה. אני יכול לשמוע רק דרך האוזניות. ואני לא יודע אם זה קשור אבל אני החלפתי את הכרטיס זכרון לכרטיס של הטלפון הקודם מישהו יודע איך לסדר את הבעיה הזאת?
-
- 0 תגובות
- 994 צפיות
-
-
התקנתי Windows 7 אחרי פרמוט ועכשיו לצערי כשאני מנסה לסנכרן בין האייפוד ל-iTunes, האייטונס רוצה למחוק לי את כל האייפוד... אני לא מצליח להעתיק את השירים מהאייפוד למחשב כי זה מוחבא וגם 'Show Hidden Files' לא עוזר, יש תוכנה טובה שיכולה לעזור לי?
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום. אני מעונין לרכוש GPS לרכב בתקציב שציינתי, אם יש משהו ממש מיוחד תהיה גמישות בתקציב. הדרישות: 1.מסך ברור מזוית צפיה של נהג ונוסע ליד. 2.הכוונה קולית 3.אפשרות למיפוי חו"ל 4.התקנה פשוטה ברכב+אפשרות הוצאתו להליכה 5.רצוי בנוסף לעברית, אנגלית ופינית. מיכוון שאינני מבין בתחום כלום למעט קריאה אשמח להצעות והמלצות. מה למעשה ההבדלים בין כל החברות שמציעות והאם יש במכשירים "פיצ'רים" נחוצים.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כותרת התוכנה של פאלפון לא פועלת הדיפי של אחי למרות שהוא משלם על זה ויש לו GPS או AGPS אין לי מושג אולי בגלל שהסלולרי לא ניקנה מהם הם עושים בעיות בכל מקרה צריך תוכנה שפועלת בארץ ולא רק מפות
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
מחפש לקנות את המכשיר HTC Sensation Unbrended (ישירות מהיצרן ולא מחברה) מי שהוא יכול להמליץ על המקום ? בינתיים לא מצאתי כזה(Tickom,eline לא מוכרים)
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי את המכשיר גלקסי S ואני לא מצליח להתקין את ADOBE FLASH בשביל לראות כל מיני סרטונים באתרים כמו יוטיוב ועוד. אני תמיד מקבל שגיאה שההתקנה נכשלת או באתר עצמו של ADOBE שזה לא מתאים למכשיר. ביוטיוב עצמו כמובן אני רואה סרטונים אבל באתרים אחרים של צפייה ישירה שיש FLV למינהם ועוד אני לא מצליח, הוא אומר לי להתקין תוסף פלאש (ניסיתי גם דרך דפדפן פיירפוקס על המכשיר שרואים מסך אפור עם עיגולים לבנים שאפשר ללחוץ ומוביל להורדת הפלאש) *חשוב להזכיר שאתרים מפוצצי פלאש כמו YNET הוא מראה לי מצוין בדפדפן המובנה של המכשיר וגם בפיירפוקס(פרסומות פלאש זזות), אבל אתרים אחרים לא מאיפה להוריד ולהתקין את זה כמו שצריך?
-
- 4 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
ויכול לאמר לי אם ניתן כביכול "להרחיב" את זיכרון המכשיר ע"י הכנסת כרטיס זיכרון עם המתאם ???? כלומר האם האייפד יכול לקרוא מהכרטיס ישירות ולנגן סרטים וכו'.
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אהלן חברים.. יש לי בעיה קטנה.. לא יודע איפה שיחקתי אבל זה נוגע לטפט: פתאום לא ניתן לגלול את הטפט ימינה ושמאלה במסך הראשי.. הוא בעצם קבוע כאילו מן תמונה.. איך מסדרים את זה ? בנוסף העברתי תמונה מהמחשב לפלאפון וכשאני מגדיר אותה כטפט היא ממש ענקית על הצג או חתוכה ולא ממורכזת.. איך זה קרה ? חשוב לציין שזה לא היה בעבר עם אותה התמונה.. תודה לכולם !
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
מעדיף שיהיה של חברה מוכרת כגון energizer או משהו בסגנון, לא משהו עלום שם מ dx. כנראה גם יקנה במהלך הטיול בארה"ב ככה שאין בעיה עם זמינות.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ניתקלתי במכשיר שנקרא myphone easyphone. משוטטות בגוגל לא הצלחתי למצוא את אתר הבית של החברה. יכול להיות משהו פה יותר מקצוען ממני? ;D תודה על העזרה מראש!
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מכשיר סלולרי עבור: 1. שיחות - איכות שמע טובה 2. עריכת קבצי וורד ואקסל 3. גלישה מצומצמת - דוא"ל בעיקר 4. הקלדה נוחה באצבעות ממוצעות - מקלדת וירטואלית תהווה יתרון לסעיף הבא מבחינת גודל המסך 5. GPS - חשוב שתוכנת ה-GPS לא תיסגר במהלך קבלת שיחה, ושאוכל לענות לשיחה תוך כדי השימוש בתוכנה 6. ניהול שיחות על רשת ה-Wi-Fi 7. ממשק עברי המכשיר נחוץ לעבודה יום-יומית ולכן חשוב שלא יהיה מועד לתקלות הנובעות משימוש סביר (המכשיר יישמר טוב מבחינה פיזית) ושהסוללה לא תיגמר מהר. בנוסף, חשוב שתהיה אפשרות, באמצעות תוכנות מובנות או חיצוניות, לנהל את אנשי הקשר, את יומן הפגישות ואת שאר הפונקציות הארגוניות בצורה מתקדמת ונוחה. למשל - הוספת פגישה עם לקוח בכמה מועדים שנוחים לו מבלי לכתוב א…
-
- 26 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אשמח להמלצות על עוד חברות, במיוחד כאלה שכבר השתמשתם במגינים שלהן.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי שכמעט שרפתי היום את ה 3120 של נוקיה שקיבלתי מתנה ואני משתמש בו בצבא..אני שוקל להחליף למכשיר אחר, זול ועם כמה שיותר זמן סוללה(ברשת פלאפון אז צריך דור 3) השאלה היא האם מישהו התנסה עם הj105 בשיחות ארוכות ויכול להגיד לי עד כמה הוא מתחמם? יש מכשירים אחרים מומלצים עם זמני המתנה ושיחה ארוכים בדור 3?
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש SGS2, ושוקל לקנות בחנות שנקראת טופ סלולר. מישהו מכיר? יכול לחוות דעה? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש טלפון שיש בו נגן מוסיקה באיכות גבוהה חוץ מiphone תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו שכתוב בכותרת יש לי גלקסי 2 אבל הבעיה היא שאני בשום אופן לא מצליח להתחבר לkies. אני מפעיל את התוכנה, מחבר את המכשיר וזה נותן שגיאה שעליי לשים את המכשיר במצב usb וכותב בסוגריים (pc studio). למישהו יש מושג מה עליי לעשות? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
-