גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,791 דיונים בפורום זה
-
www.amazegps.com ה-url מוביל ל-http://dl.locationet.com/LNDownload/ אפשר לבחור משם גרסא לאירופה או לארה"ב (אין ישראל ) עכשיו אני רק צריך למצוא דרך להגיע לאירופה או ארה"ב ומשם אני כבר אסתדר! גילוי נאות: אני עובד חברת locationet.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אלו מביניכם שאימצו איזה רחפן או 2 כתחביב חדש כמוני בוודאי מכירים את התחושה הכיפית המלווה בהטסה. אנחנו חושבים על רחפן כגאדגט ולעיתים מתעלמים מעובדה שזה יכול להוות סכנה ממשית - למטוסים ולבני אדם. רק בחודש שעבר דווח כי רחפן פגע במטוס נוסעים של British Airways בלונדון, תקרית שכמעט נגמרה באסון. לאחרונה רשות התעופה האזרחית פרסמה כללים והנחיות להטסת רחפנים. חשוב להכיר את הכללים על מנת לא לגרום לאסון ולהמשיך להנות מהטסת רחפנים כתחביב. כללים להטסת טיסנים מסוג רב להב- רחפן: קרא/י את חוברת ההפעלה של הרב להב והקפד/י על כללי הבטיחות של היצרן. הטס/י על פי מגבלות החוק. הטס/י בקשר עין בלבד! גובה מיריבי לה…
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת האם יכול להיות שכבל הטענה USB יטעין יותר מהר ממטען חשמל לא ביררתי את זה ממש אבל אשמח לשמוע תשובה ושאלות מצידכם אם יש ... TNX
-
- 2 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אני בימים הקרובים מתכנן לקנות אייפון 3GS 16GB יד"ש ורציתי לדעת מהקונים היותר רציניים ממני בשוק היד"ש איזה טיפים או כללי זהירות יש לנקוט בעת קניית סלולארי יד"ש ובטח ובטח בקניית מכשיר כמו אייפון. יש לציין שאני מעט חושש במסירה של סכום של סביב ל-1500 ש"ח לאדם זר תמורת מכשיר שבתקווה רבה יהיה תקין, וזהו למעשה עיקר החששים שלי. כעיקרון אני חשבתי על כמה כללים בסיסיים, אם יש לכם עוד עצות אשמח לשמוע... *העסקה תתבצע במקום ציבורי, עדיף מרכז קניות/קניון כי יש WIFI. *לשלם חלק מהתשלום בצ'ק (לא כל המוכרים אוהבים צ'אקים, מעט בעיה). *בדיקת אריזה. אם המוצר מגיע ללא אריזה זה מעורר חשד לכך שהמכשיר עשוי להיות גנוב! *לצלם את ה-ת.ז של המוכר במקרה של הונאה שיהיה לי את פרטיו. בנוסף לזה חשבתי…
-
- 10 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
רוצה לוודא שלא שודדים אותי מחר
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי נוקיה 6100 עם ביג טוק (היה קו פתוח בעבר) כמה אפשר לבקש ביד 2 על מכשיר כזה ביחד עם ביג טוק ? (ללא שיחות)
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המכשיר התחיל לעשות פוזות הוא הפסיק לרטוט בזמן שמחייגים אליו למרות שהוא מוגדר על רטט וצלצול בנוסף, הנגן שבא עם המכשיר מסדר לי שירים בצורה מוזרה לגמרי חלקם הוא מציג בעברית וחלקם בג'יבריש וגם אותם הוא מסדר בלי קשר כמעט לנתונים שיש להם (שירי MP3) זו בעיה בנגן? יש נגן אחר יותר טוב מהקיים?
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
קיבלתי לא מזמן נגן MP3 פשוט של SanDisk דגם M240 1GB ולהפתעתי יש לי איתו כמה בעיות ... 1. אני לא מצליח לערוך לחלק גדול מהשירים את הID3 Tag,אני מקבל שגיאה כזו : "Cant insert ID3v2 tag! Error writing to temp file. is drive full?" 2. אני גם לא מצליח להעביר חלק מהשירים שיש לי במחשב לנגן, השגיאה היא:"Cannot copy Bla - blabla: The directory or file cannot be created" (בלה בלה זה השם של השיר למי שלא הבין). 3. הנגן לא מזהה תיקיות שיצרתי. מישהו שהתנסה עם הנגן הזה או שהוא בעל הנגן הזה ויכול אולי לעזור לי לפתור חלק מהבעיות אני אשמח מאוד , תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! לאחר כמה בעיות שהופיעו פתאום לאחר 5 חודשי שימוש ברום הcloudy g2 3.3 ולא הצלחתי לפתור, עברתי לפני כמה ימים לCm 12.1. סך הכל הרום די טוב ויציב אך יש לי 2 בעיות שאולי יכולות להיפתר ללא החלפת רום:1. הרמקולים די חלשים ולא ממצים בכלל את הפוטנציאל שלהם מבחינת עוצמה( ברומים קודמים ובסטוק היו הרבה יותר חזקים...) יש דרך לפתור אך זה?2. תוכנת עיבוד התמונה של המכשיר גרועה ורחוקה מאוד מהתמונות שהצלחתי להוציא בסטוק ובקלאודי... רציתי לדעת האם ניתן לשנות את תוכנת העיבוד ואם כן איך?סופש נעים
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
פלאפון עם מסך רגיל לא עם מסך מגע או משהו. זה מחיר קבוע או משתנה בדגם לדגם בהתאם לגודל המסך או החברה שמיצרת את הפלאפון?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ביום שישי אח שלי קנה אייפון 4 והעביר לי את הנוקיה 5800 שהיה לו עד שהוא קנה אייפון. יש לי כמה בקשות: אני מחפש תוכנה לפייסבוק שיהיה עם צ'אט,ליוטיוב ולמסנג'ר ולסקייפ ושכולם יתמכו בעברית בצורה טובה ולא יהיה ג'יבריש. אני מחפש משחקים שיתמכו בחיישני תנועה ויהיה להם גראפיקה טובה מאוד וגם משחקים רגילים שתומכים במסך מגע בצורה מלאה וגראפיקה טובה מאוד. וערכות נושא אני רוצה של כדורגל בעיקר ומכוניות. ריאל מדריד,מכבי חיפה וכו'.
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
הבנתי שבישביל ליקנות iphone דור שלישי צריך להיתחייב ל at&t אבל ראיתי כבר בכמה חנויות בארץ את הiphone דור שלישי ולא היה צריך להיתחיב האם זה הגיוני ? ועוד משהוא מה עדיף מבחינת מחיר iphone דור שלוש או ipod touch , וכמה כסף אני צריך בישביל כל אחד מהם (כמובן שאני קונה בחו"ל). תודה .
-
- 9 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לי מתאם כזה או שלא יודע איך קוראים לזה שאני יוכל לחבר לטלפון שלי אוזניות רגילות ורמקולים .. וגם אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון של ג'יגה בקיצור השאלה שלי מאיפה אני יכול לקנות .. יש לי אפשרות להזמין מהאינטרנט ואם אין אז באיזור הקריות אם יש איזה חנות .. וגם כמה יעלה .? וגם עוד שאלה לגבי הפלאפון בקיצור הבאסה אצלו שהוא איתי בטירוף המצלמה פעם יוצאות תמונות סבבה פעם על הפנים ... אז בקיצור אני מתשמש בו כמו בכל פלאפון רגיל ויש לי הרגשה ושאני לא מנצל את המערכת ההפעלה שלו למישהו יש הצעות משהו ?
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
-
-
-
אהלן, איכשהו מצאתי את עצמי במצב שאני צריך לקנות סמארטפון ואני בהתלבטות בין ה-S3 *9300* וה-G2 . דברים שחשובים לי במכשיר: איכות סאונד (דרך יציאת האוזניות) , מצלמה טובה של לפחות 8 מ"פ וצילום HD, ביצועים חלקים בגלישה בדפדפן ובמשחקים. בהתחלה חשבתי לקנות את ה-G2 אבל אז קלטתי שאני לא אשתמש במכשיר יותר מדי ולא מצאתי סיבה טובה לשלם עוד 700 שקלים על מכשיר סקסי יותר. העניין הוא שראיתי כל מני בכיינים בזאפ ובאינטרנט שבוכים ומייללים על כך שה-S3 הוא מכשיר איטי ושאחרי שנה מתחילים איתו כל מני בעיות מוזרות, כמה אמת יש בכל הביקורות המוזרות הללו? האם יש עדיין עדכונים רשמיים ל-S3 ומתי הם צפויים להפסיק? ידוע לכם על לאגים במכשיר שיבאסו לי את הקניה? יש סיבה לחכות קצת לירידת מחירים? האם ההבדל …
-
- 20 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
הסמארטפון המודרני הראשון שכולל חיפוי מזכוכית ספיר מגיע אל השוק, עם תג מחיר שמוצא לעצמו מקום נוח בין שני דגמי הדגל מבית סמסונג לכתבה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שאלה בכותרת: כמה המקסימום זיכרון שאפשר להרחיב ל- D2 של Cowon כזה לדוגמא אפשר? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3366&CatCode=321
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני זקוק לצילום וידיאו רציף באיכות גבוהה למשך מספר שעות . מצלמות דיגיטליות לא מסריטות יותר מחצי שעה או 4GB ,הנמוך מבינהם. מצלמות וידיאו יעודיות , יקרות ,פגיעות מסורבלות וגדולות מדיי. סמארטפונים כנ"ל . לכן חשבתי על מצלמת action לצרכים שהם לא מקצועיים.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלי בקושי יום אחד או - יומיים ואני צריך להטעין אותו. כמה זמן זה אצליכם ?
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הלכו לי לעולמם שני מכשירי iaudio X5L, כ"א אחרי שנה (לא כולל העצבים שעלו עלי). לפני שאני הולך לקנות חדש, מסקרן אותי לדעת מה ממוצע הזמן שנגן מהסוג והנפח הזה או יותר (לא בהכרח אותה חברה) מחזיק מעמד בשימוש למוסיקה נטו.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם למישהו פה יש אותו, אני צריך לדעת כמה זמן הוא מחזיק למוזיקה כי אם זה 7 שעות וידאו לא הגיוני שיהיה 10 למוזיקה
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
http://www.cracked.com/article_19268_5-ways-your-telecom-company-screwing-you.html מה שהכי עיצבן אותי במאמר הוא המקטע של עלות הSMS למפעילה - אפס. אני לא מרבה להשתמש בהודעות טקסט אך אני זוכר זמנים ששליחת הודעה עלתה יותר מדקת שיחה, פשוט מרגיז.
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
כתבתי משחק מירוץ מכוניות שעובד על חיישני תנועה. שמתי לב שהחיישן תנועה בiPad 3(new) a הרבה יותר טוב מזה של הNEXUS 7 2013 שלי. אני לא יודע אם זה הבדל מכני שהאייפד 3 יותר גדול פיסית מהנקסוס או שפשוט IOS מחשבת יותר טוב את התנועה. בנקסוס אני שם לב ללאג משמעותי בחיישן תנועה והרבה יותר קשה לשחק איתו את המשחק שלי. דבר נוסף מוזר זה שהמשחק שלי רץ יותר טוב על הIPAD 3 מאשר על הNEXUS 7 שאמור להיות יותר עוצמתי אבל זה כבר בעיה אחרת. (לא חושב שזה הבדל כזה גדול עד כדי כך שהחיישנים נפגעים מהביצועים). את הלאגיות של החיישן אני שם לב בלי קשר לביצועים, זה מאוד בולט. אז מה ידוע לכם על חיישני התנועה של המכשירים שלכם והאם פעם השתמשתם בחיישני תנועה גם של אנדרויד וגם של אייפון ושמתם לב להבדל? אגב י…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נגיד ניקח גלקסי 2 או 3 אם המכשיר נופל בעוצמה חזקה על רצפה שטוחה על הגב שלו (על כיסוי סוללה) אבל לא חזקה עד כדי כך שהפלסטיק נשבר או מתפרק המכשיר. כמה הלוח החשמלי/רכיבים פנימיים מוגנים או יותר נכון חסינים מנזק כלשהו? והאם אם המכשיר נדלק, המסך לא נשבר, מצלמה עובדת, WIFI עובד ומערכת ההפעלה עולה אומר שבעצם לא קרה שום נזק פיזי לחלקים הפנימיים שלו? הגיון שלי מצפייה בתמונות אומר שלוח האם שלו זה חלק דיי סטטי ואם הוא מחובר בפנים חזק ולא זז אז עוצמת המכה לא אמורה לפגוע ברכיבים הפנימיים אם לא הפלסטיקה לא נשברה... אני צודק? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ה-OnePlus Pad עתיד להתחיל להימכר ברחבי אירופה בעוד כמה ימים - האם הוא יגיע גם אלינו במסגרת המהלך?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 402 צפיות
- 1 follower
-