עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by GanJaval,

אני רוצה לקנות לי מתאם כזה או שלא יודע איך קוראים לזה שאני יוכל לחבר לטלפון שלי אוזניות רגילות ורמקולים .. וגם אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון של ג'יגה בקיצור השאלה שלי מאיפה אני יכול לקנות .. יש לי אפשרות להזמין מהאינטרנט ואם אין אז באיזור הקריות אם יש איזה חנות .. וגם כמה יעלה .? וגם עוד שאלה לגבי הפלאפון בקיצור הבאסה אצלו שהוא איתי בטירוף המצלמה פעם יוצאות תמונות סבבה פעם על הפנים ... אז בקיצור אני מתשמש בו כמו בכל פלאפון רגיל ויש לי הרגשה ושאני לא מנצל את המערכת ההפעלה שלו למישהו יש הצעות משהו ?

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  2. כותרת תודה מראש ^^^

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  3. Started by RDvd,

אהלן, איכשהו מצאתי את עצמי במצב שאני צריך לקנות סמארטפון ואני בהתלבטות בין ה-S3 *9300* וה-G2 . דברים שחשובים לי במכשיר: איכות סאונד (דרך יציאת האוזניות) , מצלמה טובה של לפחות 8 מ"פ וצילום HD, ביצועים חלקים בגלישה בדפדפן ובמשחקים. בהתחלה חשבתי לקנות את ה-G2 אבל אז קלטתי שאני לא אשתמש במכשיר יותר מדי ולא מצאתי סיבה טובה לשלם עוד 700 שקלים על מכשיר סקסי יותר. העניין הוא שראיתי כל מני בכיינים בזאפ ובאינטרנט שבוכים ומייללים על כך שה-S3 הוא מכשיר איטי ושאחרי שנה מתחילים איתו כל מני בעיות מוזרות, כמה אמת יש בכל הביקורות המוזרות הללו? האם יש עדיין עדכונים רשמיים ל-S3 ומתי הם צפויים להפסיק? ידוע לכם על לאגים במכשיר שיבאסו לי את הקניה? יש סיבה לחכות קצת לירידת מחירים? האם ההבדל …

• 20 תגובות
    • 3.9k צפיות
  4. הסמארטפון המודרני הראשון שכולל חיפוי מזכוכית ספיר מגיע אל השוק, עם תג מחיר שמוצא לעצמו מקום נוח בין שני דגמי הדגל מבית סמסונג לכתבה

5. שאלה בכותרת: כמה המקסימום זיכרון שאפשר להרחיב ל- D2 של Cowon כזה לדוגמא אפשר? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3366&CatCode=321

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אני זקוק לצילום וידיאו רציף באיכות גבוהה למשך מספר שעות . מצלמות דיגיטליות לא מסריטות יותר מחצי שעה או 4GB ,הנמוך מבינהם. מצלמות וידיאו יעודיות , יקרות ,פגיעות מסורבלות וגדולות מדיי. סמארטפונים כנ"ל . לכן חשבתי על מצלמת action לצרכים שהם לא מקצועיים.

7. שלי בקושי יום אחד או - יומיים ואני צריך להטעין אותו. כמה זמן זה אצליכם ?

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by The Winter King,

הלכו לי לעולמם שני מכשירי iaudio X5L, כ"א אחרי שנה (לא כולל העצבים שעלו עלי). לפני שאני הולך לקנות חדש, מסקרן אותי לדעת מה ממוצע הזמן שנגן מהסוג והנפח הזה או יותר (לא בהכרח אותה חברה) מחזיק מעמד בשימוש למוסיקה נטו.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אם למישהו פה יש אותו, אני צריך לדעת כמה זמן הוא מחזיק למוזיקה כי אם זה 7 שעות וידאו לא הגיוני שיהיה 10 למוזיקה

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  10. http://www.cracked.com/article_19268_5-ways-your-telecom-company-screwing-you.html מה שהכי עיצבן אותי במאמר הוא המקטע של עלות הSMS למפעילה - אפס. אני לא מרבה להשתמש בהודעות טקסט אך אני זוכר זמנים ששליחת הודעה עלתה יותר מדקת שיחה, פשוט מרגיז.

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  11. כתבתי משחק מירוץ מכוניות שעובד על חיישני תנועה. שמתי לב שהחיישן תנועה בiPad 3(new) a הרבה יותר טוב מזה של הNEXUS 7 2013 שלי. אני לא יודע אם זה הבדל מכני שהאייפד 3 יותר גדול פיסית מהנקסוס או שפשוט IOS מחשבת יותר טוב את התנועה. בנקסוס אני שם לב ללאג משמעותי בחיישן תנועה והרבה יותר קשה לשחק איתו את המשחק שלי. דבר נוסף מוזר זה שהמשחק שלי רץ יותר טוב על הIPAD 3 מאשר על הNEXUS 7 שאמור להיות יותר עוצמתי אבל זה כבר בעיה אחרת. (לא חושב שזה הבדל כזה גדול עד כדי כך שהחיישנים נפגעים מהביצועים). את הלאגיות של החיישן אני שם לב בלי קשר לביצועים, זה מאוד בולט. אז מה ידוע לכם על חיישני התנועה של המכשירים שלכם והאם פעם השתמשתם בחיישני תנועה גם של אנדרויד וגם של אייפון ושמתם לב להבדל? אגב י…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. נגיד ניקח גלקסי 2 או 3 אם המכשיר נופל בעוצמה חזקה על רצפה שטוחה על הגב שלו (על כיסוי סוללה) אבל לא חזקה עד כדי כך שהפלסטיק נשבר או מתפרק המכשיר. כמה הלוח החשמלי/רכיבים פנימיים מוגנים או יותר נכון חסינים מנזק כלשהו? והאם אם המכשיר נדלק, המסך לא נשבר, מצלמה עובדת, WIFI עובד ומערכת ההפעלה עולה אומר שבעצם לא קרה שום נזק פיזי לחלקים הפנימיים שלו? הגיון שלי מצפייה בתמונות אומר שלוח האם שלו זה חלק דיי סטטי ואם הוא מחובר בפנים חזק ולא זז אז עוצמת המכה לא אמורה לפגוע ברכיבים הפנימיים אם לא הפלסטיקה לא נשברה... אני צודק? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. ה-OnePlus Pad עתיד להתחיל להימכר ברחבי אירופה בעוד כמה ימים - האם הוא יגיע גם אלינו במסגרת המהלך?לכתבה

14. כמה יעלה לי אייפון בחו"ל בלי פריצה ובלי התחייביות או שטויות כאלא... (נגיד שאני אעשה הכל בבית...) בלי אזרחות אמריקאית.. אבל אם צריך אני יכול שאמריקאי יקנה את זה... (כל עוד זה בלי התחייבות או החזרים או משהו...) ואיך?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Zeev86,

כמה יעלה לי בארץ ומאיפה אפשר להזמין מחול (שיהיה אמין שזה מקורי ולא זיוף). תודה, ואשמח גם ללינקים (אתרים בחול)

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  16. יש איזשהו מבצע הוא משהו שלוש חודשים חינם אבל לא היבנתי את המבצע הזה כמה הוא יעלה כול הסכום של המכשיר?

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  17. Started by TaMiRn2,

כמה לדעתכם עולות freepulse בארץ ביד שניה (בלי המשדר) בשביל חיבור ישיר לפלאפון? (בבקשה בלי תשובות מתחכמות כמו מי ימכור לך...)

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  18. מהירות גלישה: (יותר גבוהה = יותר טוב) ביצוע כללי: (יותר נמוך = יותר טוב.) גרפיקה: (יותר גבוהה = יותר טוב) תאמינו או לא, אבל באמת פי 7 יותר חזק מהאייפון 4.! ולסיום, צילום של המצלמה החדשה : http://www.gsmarena.com/showpic.php3?sImg=newsimg/11/10/iphone4s-benchmark-sample/camera/gsmarena_101.jpg&idNews=3257 מקור: http://www.gsmarena.com/iphone_4s_browser_benchmark_and_camera_sample_leaks-news-3257.php אז אולי אפל בכל זאת יודעים מה הם עושים..! כל ההתלהבות סביב החומרה של SGS2 ואפל בכל זאת מצליחה להשאיר אבק בעזרת שילוב חכם של חומרה אבל בעיקר תוכנה!!!

• 107 תגובות
    • 13.1k צפיות
  19. כמה מגה פיקסל יש לאייפון החדש? ואיזה מצלמה יותר טובה שלו או של N82 ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. חלופה אמיתית למחשב נייח משוכלל? היצרנית הטאיוואנית עדכנה את סדרת הגיימינג הניידת שלה ואנחנו יצאנו לבחון את ביצועי הדגם המתקדם ביותר - עם כרטיס המסך העוצמתי ביותר שאפשר להשיג בקטגוריהלכתבה

21. שלום לכולם, הסתובבתי קצת בת'ראדים שונים בפורום, ונדהמתי לראות איך אנשים נופלים אחד אחרי השני בכל מיני פלאפונים או מכשירי כף יד תומכי Windows Mobile 6, בעיקר בשל המלצות מחברי הפורום. אינני מתכוון לזלזל באף אחד, אלא רק לספר על חווית השימוש הפרטית שלי. היו לי כמה HTCים ואריקסונים בחיי, והייתי דיי מרוצה מהמכשירים. ואני אחד שניצל את אפשרויות המכשיר כמעט עד תום, משימוש בג'ימייל באופן קבוע, דרך GPS, שימוש במכשיר כמודם למחשב נייד ואפילו כניסה למחשב הנייח מרחוק, ועוד הרבה שבטח שכחתי... בכל אותו זמן הייתה לי דעה דיי רגילה על האייפון, אך אם לומר את האמת, מעולם לא ראיתי אחד עד לאותו יום. לפתע באחד הימים נפל לידי אייפון, ופשוט נפלתי מרצפה לכסא! תקשיבו, זה לא בר השוואה בכלל, וודאי שלא …

• 127 תגובות
    • 14.9k צפיות
  22. חברת TCL מחליטה לשדרג את מותג ה-Alcatel שלה באמצעות סמארטפון שכולל מספר שיא של חיישני צילום לכתבה

23. שלושת הדגמים החדשים של היצרנית הסינית יוצעו במדינות אירופה במחירים של בין 500 יורו ל-1,300 יורו כולל מס - וזה הזמן להתחיל בנסיונות לנחש כמה הם יוכלו לעלות כאן בישראללכתבה

24. שלום, אני מעוניין לרכוש את המכשיר אבל אין לי מושג אם הוא יעבוד בישראל. מישהו יודע אולי?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. כלומר נכנסים, משלמים ויוצאים. בלי תוכנית ובלי התחייבות. *אני מבקש לא להתחיל לבלבל במוח על גאלקסי ואנדרואיד. לא רוצה את הזבל הזה.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.