עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. עלתה דרישה במשפחה לאנדרויד. הצרכים הם בעיקר בשביל אינטרנט זמין בכל מקום וכמה אפליקציות שרלוונטיות לעבודה (כדי שיהיה אפשר לעבוד מכל מקום). רצוי מסך בינוני-גדול וברזולוציה סבירה בשביל האפליקציות הרלוונטיות (הרבה נתונים וגרפים על המסך בו"ז). לא צריך מכשיר חזק אבל כן רצוי משהו שלפחות יריץ אנדרויד מעודכן. אפשר מכשיר פחות מודרני שהיצרן לא טורח לעדכן מספיק אם מדובר במכשיר פתוח לעדכונים ורומים custom - אבל עדיף פחות להתעסק, אם לא צריך. המכשיר ייקנה ככל הנראה מחנות פרטית בארץ, או ישירות מחברת פלאפון אם המחיר יהיה מספיק קרוב (כנראה שהוא לא יהיה). ועדיף שיהיה כמה שיותר זול, אין בעיה עם מכשירים ישנים, אני מניח שגם נקסוס1 יעשה פה את העבודה בסופו של דבר... תודה. * התקציב כאמור אזור ה-…

• 5 תגובות
    • 974 צפיות
  2. ספינת הדגל טאבלט מסך 7 אינץ' פאנל IPS ומעבד כפול ליבה ב-200$! קינדל ב-79$ בלי מסך מגע או ב-99$ עם מסך מגע http://www.amazon.com/Kindle-Color-Multi-touch-Display-Wi-Fi/dp/B0051VVOB2/ref=amb_link_357575542_4?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=gateway-center-column&pf_rd_r=0FTVJ1TYBDR17AN4SDKA&pf_rd_t=101&pf_rd_p=1321408942&pf_rd_i=507846 נראה לי שאני הולך להזמין את טאבלט.

• 34 תגובות
    • 34k צפיות
  3. Started by elad-k1,

טוב שלום.. אני קצת בבעיה רצינית ניראה איך נפתור זה.. ככה האיפון שלי נפל לי אתמול וכניראה הלך בנתיים הוא במעבדה.... עכשיו הגיבוי של האיפון שעשיתי זה נמצא במחשב הנייח שבו הוינדוס נידפק אז רציתי לשאול אם אני מעלה את הארד דיסק במחשב אחר איך אני יכול להוציא את הגיבוי של הקבצים של האיפון ולשמור את זה במקום אחר ואז להעביר למחשב הנייד שאני יכול לעשות שיחזור?? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  4. Started by sbhtkK7,

איזה יופי, http://anythingbutipod.com/2011/10/cowon-d3-plenue-review/ ועוד, http://www.headfonia.com/hifi-dap-comparison-hm-801-hm-602-qa350-boomslang/

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  5. Started by F430,

אז חפשתי קצת ומצאתי את זה http://www.ebay.com/itm/Case-Mate-Tough-Case-Samsung-Galaxy-S-II-2-Black-/280701341775?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item415b1a904f לאיפון הכיסוי הכי טוב הוא Switcheasy רציתי לדעת מה אשמור לי על הגלאקסי שלי הכי טוב...

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום לכולם, עד לפני כמה זמן השתמשתי בiRiver H10 20GB שקניתי מאיביי ב2005! היה נגן מעולה ונפל באחת הריצות שלי בחד"כ ונשבר. עתה, עוד חודש אני טס להודו ומחפש נגן MP3 שיוכל לנגן קבצים באיכות טובה, עם לפחות 6GB ועם זמן סוללה של 10 שעות ומעלה. (רצוי אף יותר) אני צריך שתהיה אפשרות להטעין אותו משקע חשמלי. ניתן להציע גם מוצרים שאין בארץ מאיביי. תקציב: לא מוגדר. עדיף בין 200 ל500 במקסימום. רצוי באיזור ה200-300. יש המלצות? תודה

• 35 תגובות
    • 3.6k צפיות
  7. Started by spitzi,

שלום, לפני שעה פתחתי את ה-Boxee Box שקניתי בנתב"ג וחיברתי לטלויזית הסמסונג שלי. מתקבל במשך מספר שניות מסך אפור עם סמל הבוקסי בוקס והכיתוב "Loading ..." ואז מסך שחור. קראתי אונליין במספר אתרים שמדובר בחוסר סנכרון בין הבוקסי בוקס לטלביזיה, למשל חוסר סנכרון רזולוציה. אין לי טלביזיה אחרת. ניסיתי לחבר את הבוקסי בוקס ישירות לראוטר בכבל רשת, האור של האתרנט נדלק אבל הוא לא מקבל כתובת איי.פי מה-DHCP כך שאני לא יודע איך לגשת לממשק שלו. יש עצה ? תודה.

• 13 תגובות
    • 3.4k צפיות
  8. Started by GNR,

כרגע יש לי אייפוד טאצ 4G ופלאפון פשוט של סוני אריקסון W995. אני מעונין בלשדרג את הפלאפון שלי לסמארטפון אנדרואיד מכיוון שאני מאוד מרוצה מאייפוד טאצ' , אבל החיסרון העיקרי שלו כמובן שאין לו אינטרנט לא אלחוטי או GPS. אז ככה - אני מחפש אנדרואיד עם זיכרון פנימי גדול יחסית , כדי שאוכל לדחוף שם הרבה סרטים ושירים כשאני לא בבית (חייל) אהבתי שלסמסונג גלקסי S2 יש 16 ג'יגה זיכרון פנימי ועוד MICRO SD להרחבה , אבל הגודל שלו דיי מרתיע אותי והבנתי גם שהרזולוציה של המסך שלו לא כל כך גדולה ביחס לגודל המסך. שמתי עין גם על HTC SENSTATION אבל הבעיה איתו היא חוסר הזיכרון הפנימי הזה וגם שהוא הרבה יותר מסיבי וכבד מהסמסונג. ה ARC של אריקסון גם כן מעניין מאוד אבל הבנתי שהוא חד ליבי , אך אם זאת אני …

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. איזה מכשיר עדיף מבין שניהם ? יותר למוזיקה , מבחינת טווח מחירים שניהם דומים לנוקיה X2 יש פלאש למצלמה ויש דור 2 אל מול J108 שבלי פלאש אבל דור 3 , השאלה אם יש צורך בדור 3 במכשיר הזה ? הרי לאינטרנט הוא לא טוב ושיחות וידאו אי אפשר לבצע איתו. השאלה מבחינה פרקטית, איזה מכשיר פחות נתקע , יותר זורם , עם נגן מדיה יותר טוב לשניהם יש חיבור 3.5 PL, שניהם עם כרטיס זיכרון מיקרו SD בסופו של דבר מה עדיף מבין שניהם? מישהו יודע על באגים יותר או באגים פחות מבין שניהם ? ואיפה אפשר לקבל יותר הנאת שימוש? בשניהם יש חווית סוללה די ארוכה, לפחות בGSM כל אופן אודה לכם לתשובה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by spitzi,

היי לכולם, ביוני השנה סוני-אריקסון הוציאו את דגם Xperia Ray. נראה לי שהוא עונה בדיוק על הדרישות שלי: 1) מסך חד וקריא בשמש, בגודל 3.3 אינץ'. 2) משקל רק 100 גרם, כמו שחיפשתי. עובי פחות מ-1 ס"מ. 3) כמובן, A-GPS - מאוד חשוב לי. 4) מעבד 1 גה"צ. אמנם לא כפול ליבה אבל נראה לי מספיק לצרכי. סוללה עם זמני המתנה ודיבור טובים. 5) אנדרואיד גירסה 2.3 עדכנית. 6) מצלמה 8 מגה-פיקסל עם וידאו HD ומייצב תמונה דיגיטלי. בינתיים רק קינג פון מופיע בזאפ בתור מוכר של הדגם הזה. המחיר 1500 ש"ח כולל "עברית מלאה", דומה למחיר בחו"ל ולדעתי לא גבוה לסמארטפון עם מפרט כזה. כמה שאלות: * איך זה שרק אחד בארץ מוכר את הדגם ? * האם זה חתול בשק ? יש קץ' ? חסרונות משמעותיים ? * האם טלפון כזה אמור לעבוד כשורה ברשת …

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שלום לכולם, היום המכשיר שלי הוא נוקיה E72 ואני מעונין לשדרג לגלקסי S2 +מספר אביזרים. אני רוצה לנצל את חוק ניתוק זיקה ולקבל את ההחזרים אך כרגע ההתלבטות היא מאיפה לרכוש את המכשיר. אפשר לקנות בארץ ב2500 שקל בחנות פרטית אבל מעדיף לקנות בחו"ל במחיר של 500 דולר (שזה הבדל של 700 שקל) בלי קשר לרכוש גם כרטיס זכרון מתאם HDMI מגן מסך וכיסוי אבל זה כבר אחרי שיהיה לי את המכשיר... השאלה היא מאיפה לקנות בחול חיפשתי קצת וכל מה שמצאתי ממפעילים בארתות הברית זה עם חוזים (תשלום חודשי) ולא מצאתי אתר בלי חוזים. מישהו מכיר איפה מוכרים את המכשיר הזה ללא חוזה ובאיזה מחיר? תודה ושנה טובה ניב

• 8 תגובות
    • 3.1k צפיות
  12. Started by Or94,

אני לקוח של חברת אורנג' וכרגע יש לי נוקיה 5800. אני די מרוצה מהמכשיר כי יש לו אחלה רמקולים וסה''כ הוא בסדר. ביום שבת אבא שלי ראה טלוויזיה ואני סתם באתי לראות מה הוא עושה ואז הוא שאל אותי אם אני רוצה לקנות סמסונג גלקסי S2. כמובן שאמרתי שאני רוצה. אתמול דיברתי עם אבא שלי והוא אמר שאני אתחלק איתו חצי חצי כי המכשיר מאוד יקר. אמרתי לו שאין לי בעיה. אחר כך דיברתי איתו שוב והוא אמר שיש את המכשיר גם בלבן אבל לוקחים עליו יותר כסף. זה דפוק ממש אבל לא משנה אני בכל מקרה נראה לי מעדיף שחור. אחר כך אבא שלי אמר שכדאי לחכות שיצא האייפון 5 ואז המחיר של הגלקסי ירד. כמה שאלות: 1. למה מכשיר בצבע לבן עולה יותר? 2. כמה עולה המכשיר בצבע שחור עם חבילת גלישה די גדולה? איזו חבילה כדאי לקחת? 3.…

• 24 תגובות
    • 5.2k צפיות
  13. אז אחרי שקצת לפני פחות משנה הזמנתי לארץ את המכשיר הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=482399.msg4126949#msg4126949 היום אספתי מסניף הדואר את המכשיר ה huawei X3 החדש. קצת על המכשיר: מריץ אנדרואיד 2.3 מעבד 600MHZ מסך 3.2 אינץ מהתרשמות ראשונית של כמה שעות (בעיקר הורדת תוכנות וסנכרון) המכשיר מעולה למחירו. לאלה שהעברית חשובה להם - יש תמיכה מלאה בתפריט בעברית ישר מהקופסא(לפחות אצלי יש - תראו תמונות) רק צריך להתקין מקלדת. מה המחיר של הסלולרי הזה? באירופה ניתן למצוא אותו ב100 יורו בגרמניה ופורטוגל. אני הזמנתי את המכשיר ישירות מסין ויצא לי יותר קצת יותר מ550 ש"ח(עבר את המכס) כאשר המכשיר פתוח לכל הרשתות. אני לא חושב שבטווח המחירים הזה יש בכלל משהו שמתקרב …

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by xtract1,

אהלן. יש מצב שאוטוטו ארכוש מכשיר חדש (ואקבל עליו ניתוק זיקה). אני מעוניין במכשיר בסביבות ה-2000 ש"ח (עדיפות לכמה שיותר קרוב ל-2000 מטעמי ניתוק זיקה כאמור). בכל אופן, אין לי דרישות ספציפיות מלבד - כמה שיותר טוב מהכל. כעיקרון היתי שמח שיהיה כמה שיותר קל, אבל לא קריטי מאוד. חומרתית המוטורולה וה-HTC "לא רואים ממטר" את הנקסוס, אבל זה עדיין נקסוס והוא מצויין, "טהור" והכי קל. מצד שני שני האחרים בעלי ליבה כפולה. נטיית הלב נוטה לכיוון ה-HTC, אבל חבל שלא דחפו לו 1GB של זיכרון כמו למוטורולה. לרעתו עומד משקל של כ-150 גרם. http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3709&idPhone2=3875

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by פאפי,

Iphone 5 לא היה אמור לצאת כבר ?

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. הייי לכם! אני רוצה לקנות פלאפון(סמארטפון) חדש, המכשיר הקודם שלי (נוקיה 5800) מת סופית. אם יש למישהו המלצות, אשמח מאוד לשמוע: התקציב: 250 דולר. אני נמצא בניו-יורק כך שאוכל לקנות בכל מקום (amazon newegg וכו'). השימושים העיקריים שלי הם שמיעת מוזיקה (כמה שעות ביום ) גלישה באינטרנט ושיחות. זמן סוללה: רצוי שיחזיק ליום וחצי. תמיכה: שיעבוד על רשתות GSM גם בארץ וגם בחו"ל (אמריקה). מסך (טאצ'): בגודל של ה5800 או יותר בשביל אינטרנט וכו'. מצלמה: לפחות 3.2 MP וכן שהמכשיר יהיה קצת יותר מהיר מאשר ה5800 (בלי לזלזל בו ) אבל לא פחות ברמתו מה 5800. תודה מראש ושנה טובה, דובי. Xtract: תודה, ההודעה נערכה.

• 2 תגובות
    • 940 צפיות
  17. Started by גיל בייטס,

ברשותי נייד מסוג nokia e51 עם מערכת הפעלה של סימביאן, אני מעוניין לאבטח אותו ולסרוק אותו כנגד כל מיני מזיקים, בחנות של נוקיה אונליין (ovistore) לא מצאתי שום דבר רלוונטי אבל אולי זה בגלל שלא חיפשתי נכון, מישהו יכול להמליץ על תוכנות חינמיות מהסוג הזה? תודה.

18. Started by yakir8,

שלום אני מחפש המלצה לTablet בעל מקלדת מלא פיזית ראיתי כמה כאלה אבל אני לא כול כך מבין בנושא זה ואני פתוח להמלצות כאמור התקציב הוא עד 3000. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 816 צפיות
  19. Started by ftom2,

לא מבין הרבה בנושא אז אם צריך עוד פרטים תגידו...

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  20. Started by denzel12,

שלום אנשים, האם למישהו יש מדריך טוב לפריצת אייפון 4 (גרסה - 4.3.5)? כמו כן, האם נכון שבגרסה 4.3.5 בכל פעם שמכבים את המכשיר יש לפרוץ את האייפון מחדש? אודה לתשובתכם.

• 1 תגובה
    • 7.9k צפיות
  21. Started by AcidBurn10,

שלום חברים, רציתי לדעת האם יש דרך להתקין iGo8 על GPS Mio C250? על המדבקה רשום Windows CE Core 5.0 תודה!

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. היי, אחרי שהבלתי נמנע קרה, ואחי שבר את מסך האייפון שלו אני מחפש לקנות לו מסך תחליפי מ- eBay. נתקלתי בערכה כזאת http://www.ebay.com/itm/White-iPhone-4-4G-Replacement-LCD-Digitizer-Glass-Screen-Assembly-CDMA-7-Tool-/290607954255?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item43a995794f אך הכיתוב CDMA Compitable מדאיג אותי, כי המכשיר נקנה מאורנג' ולמיטב ידיעתי הם מתעסקים עם מכשירי GSM (תקנו אותי אם אני טועה). כעת נשאלת השאלה אם זה בכל זאת מתאים למכשיר שיש לו, למרות שרוב הסיכויים שלא. כמו כן, אם ידוע לכם על ערכה דומה שכן מתאימה במחיר מומלץ אשמח לדעת. אגב, לגבי המחיר, ראיתי שיש בטווח מחירים של 40 - 70 דולר. האם קיים הבדל באיכות בין הערכות היקרות ליותר זולות? תודה ולילה …

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  23. Started by matizami,

אני נוסע לברצלונה ואשמח לשמוע עצות לשימוש בGPS באייפון. יש איזו תוכנה חינמית מומלצת? אם אני משתמש בGPS המובנה, יש שימוש בחבילת גלישה?

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by eran131,

שלום לכולם קניתי השבוע GALAXY S II החדש !! **נערך ע"י מנהל הפורום.אין אפשרות לדון בדברים בלתי חוקיים ע"ג הפורום** למה הדפדפן אינטרנט לא מציג לי את האתר http://www.one.co.il במלואו... מי שמכיר את האתר אז הוא מציג לי אותו חלקית (עד למדור הספורט למטה בלעדיו) מה אפשר לעשות ?!?! תודה, ערן

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by jackhammer,

שלום לכולם יש לי משרד בגודל של 200 מטר בערך המשרד ממוקם בבניין מגורים (זה בעצם דירה שהוסבה למשרד ככה שיש קירות וחלוקות פנימיות כמו בדירה רגילה) אני מחפש מכשיר שיחסום קליטה סלולרית בכל המשרד ובנוסף שיתהיה לי את האופציה לאפשר למכשירים שאני אבחר כן לקבל קליטה אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי אם בכלל קיים מכשיר כזה (אני די בטוח שכן אבל אני לא רוצה משהו MILITARY GRADE שעולה 10אלף דולר) ואיך מתפעלים את זה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 9.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים