גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
הצילו. ביצעתי החלטה שגויה - לשנות את קוד הנעילה לאחר ערב רווי באלכוהול. כעת איני מצליח להזכר בקוד שהכנסתי, ונשאר לי ביד גלקסי 2 נעול. ניסיתי להכניס את הקודים הידועים לי אך ללא הועיל. המכשיר פועל תחת רום wanamlite 4.1.2 אך משום מה אין לי אפשרות איחזור דרך המייל גם לאחר שנכשלתי 50 פעמים. האם יש לי אפשרות לאחזור המכשיר ללא צורך בwipe דרך הריקברי? חייב את עזרכתם!
-
- 2 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
הזנתי את החשבון שלי בטלפון של מישהו , ושכחתי אח"כ להסירו. בטיפשותי... אני לא מכיר את הבן אדם, רק ניסיתי לעזור לו עם משהו, ואין לי דרך לאתר אותו. איך אפשר להסיר את החשבון מרחוק? לנתק אותו? אם אני מחליף את הסיסמא במחשב, זה עוזר? החשבון בטלפון ינותק אוטומטית עד שיזינו את הסיסמא החדשה?
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
טוב מעט רקע יש לי מישהו שכנראה נוסע לאמריקה שיכול להביא לי אייפוד שזה כמובן אני מתכוון לקלאסיק וידאו 80 ג'יגה ששם זה עולה 800-900 שקל אני אחד ששומע הרבה מוזיקה ואני משתע שאני שומע ממקור לא איכותי אני רוצה בכנות לדעת עם האייפוד באמת מעביר סאונד בצורה מעולה. עוד דבר אני רוצה לדעת אם הוא מגיע לווליום נחמד ואם אני אביא לו אוזניות סטייל הג'ייביאל באמת אני אהנה מחווית סאונד מעולה. תודה לעוזרים נ.ב. הוא מגיע עם כבל למחשב?
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אוקיי עד עכשיו היה לי NOKIA 6288 ואיך לא .. נשבר לו המסך כבר בפעם השניה החלטתי ש 400 שקל על תיקונים לא מקובל עכשיו אני רוצה משו יותר טוב או לפחות ברמה של מה שהיה לי נגן, בלוטוס וכל הדברים הסטנדרטיים שיהיה אפשרי להרחיב את הזיכרון אבל שלא יעלה הון תיכננתי גם לקנות MP3 אבל עכשיו אני רוצה להרוג את הציפור הזאת עם הפלאפון לא חובה דור 3 ואני לא לוקח מחברה אלא דרך זאפ עכשיו ההתלבטות היא בין Nokia 5310 XpressMusic שעולה בסביבות ה 950 עם כרטיס זיכרון 8GB וSony-Ericsson W380I שעולה בסביבות ה 850 עם 8GB רק המצלמה שלו היא 1.3 בלבד וזה תיאורטית מפריע לי מה דעתכם איזה כדאי אולי כדאי אחר שלא ראיתי
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש פתרון זול לריצה ללא טלפון. כיום אני רץ עם טלפון סלולרי כדי להיות זמין וכדי שיהיה לי מעקב אחר הריצות. ועם שעון דופק בכדי לרוץ בדופק מטרה. חשבתי לרכוש שעון ANDROID זול ופשוט נגד מים (זיעה) עם GPS ועם BT על מנת לחבר אליו רצועת דופק BT. מהנסיון שלי, רק רצועות דופק אמינות מבחינת ניתור דופק. חשבתי על KingWear GV08 GT08 KW18 KW88 שלמעשה מכיל את הכל אך אינני יודע אם הוא באמת יכול להתחבר לרצועת דופק BT פשוטה כלשהי... אשמח להמלצה לשעון כזה...
-
- 2 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רדמי 3S גירסת 32 גיגה.אני מנסה להבין מה שווה האחריות של המילטון.זה 5 שנים אחריות מלאה?אם עושים רוט האחריות יורדת?מה בדיוק הולך שם?תודה!
-
- 2 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
בחיפוש אחרי GPS לא יקר, נתקלתי בדגם mio moov black, שנמכר בBUG/מחסני חשמל ב550 ש"ח. הבעיה שבשום מקום ברשת חוץ מכמה חנויות ישראליות לא מצאתי שום איזכור למכשיר הזה... קודם כל השאלה איך ייתכן הדבר? בנוסף לזה אשמח לשמוע חוות דעת ממי שמכיר/התנסה... http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8213&perur=
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
ה-Apple Watch נחשף באופן מלא עם תג מחיר של בין 350 דולר ל-10,000 דולר וחיי סוללה בינוניים מינוס - וכעת המלחמה האמיתית על שוק המחשבים הלבישים מתחילה, בין אם תרצו זאת ובין אם לא לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a9%d7%a2%d7%95%d7%9f-%d7%a9%d7%9c-%d7%90%d7%a4%d7%9c-%d7%9b%d7%91%d7%a8-%d7%9b%d7%90%d7%9f-%d7%9b%d7%9e%d7%95-%d7%9b%d7%95%d7%9c%d7%9d-%d7%90%d7%91%d7%9c-%d7%9c%d7%90-%d7%9e%d7%9e%d7%a9/
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מכשיר Mio 168RS ואני מעוניין להוסיף כרטיס SD WIFI. איזה כרטיס מתאים למכשיר שלי? האם אני אוכל לגלוש בכל נקודה חמה ולהשתמש ב Skype ומסנג'ר? והאם אתם יודעים אם ניתן להזמין את זה מחו"ל ביותר זול? ??? תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
היי חברה, חבר שלי רוצה להוריד לאיזה בחור דתי הרצאות של איזה רב, כדי שהוא יוכל לשמוע ב-MP3 שלו (כן אני יודע שזה מוזר... ). הבעיה היא שיש איזה 600 הרצאות כאלו - יש אפשרות במקום להוריד למחשב ואז להעביר לנגן את הקבצים, פשוט להעביר אותם ישירות מהאינטרנט לנגן? קיימת כזאת אפשרות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
גם תג מחיר שמתקרב ל-5,000 שקלים חדשים לא מרתיע את חובבי הסמארטפונים, שכנראה מתלהבים מאוד מהיכולת לאחסן חצי טרה-בייט של מידע במכשיר החכם המלווה אותם לכל מקום לכתבה
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
- 1 follower
-
-
ברשות הילדה שלי אנדרואיד סיני . במצב צילום הטלפון מאפשר רק צילום קידמי , מפני שההגדרה של הפיכת הצילום למצב אחורי פשוט נעלמה ,האם יש אפשרות לתקן זאת בדרך כל שהיא ?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש חוות דעת על הZUNE החדש גירסאת ה80 ג"ב חוץ מהעיצוב המדהים מה שיפרו בו מהישן? האם חייבים תוכנה ספציפית כמו הItunes כדי להעביר שירים למכשיר או שלא? איזה פורמטים של וידאו הוא קורא? MPEG2 MPEG4 זה פורמטים נפוצים?
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
חברת ARM מספקת לנו מידע חדש בנושא המעבדים הגרפים החדשים של החברה, הצפויים לשפר את ביצועי הגאדג\'טים שלנו ברמה ניכרת בזמן ירידה בצריכת החשמל גם כן לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%99%d7%9b%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%a0%d7%94-%d7%a2%d7%9d-%d7%93%d7%95%d7%a8-%d7%94%d7%9c%d7%99%d7%91%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%92%d7%a8%d7%90%d7%a4%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%94/
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפני כמה ימים קראתי את הכתבה הבאה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3505686,00.html השאלה שלי היא מתי הם יגיעו לארץ לרשתות הסלולריות (אורנג,סלקום) והאם כדי לחכות ולא לקנות פאלפון חדש. אותי אישית יותר מעניין הn78 כי הn96 אם יגיע יהיה יקר.
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
הנגן תומך wmv הקובץ עם סיומת wmv בסוף ההעברה מהמחשב לנגן אני מוצא את הקובץ בקטגוריית המוסיקה ולא בוידאו ,למה זה ?
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום.. אני הולך לשדרג את המכשיר שלי בפלאפון, והמועמד הטבעי הוא הסמסונג 770. אבל מסקירה קצרה באינטרנט (גם פה) נראה שיש איתו בעיות... האמת שלא ממש אכפת לי שאי אפשר להעביר קבצים בBT.. גם צלצולים של קבצתי MP3 לא משנים לי, בכל מקרה אני אוהב רק צלצולים רגילים, לא מנגינות.. ובדרך כלל מסתפק במה שמגיע עם המכשיר.. לפי מה שקראתי פלאפון משנים את ההגדרות האילו, ובין השאר, חוסמים את האפשרות להשתמש במכשיר כ disk on key רגיל, ובעצם מחייבים שימוש בתוכנה המיוחדת. בנוסף, העברת הקבצים היא איטית מאוד. האם הדברים האילו נכונים? הגיע על שמועה (לא מבוססת במיוחד) שפלאפו יוציאו עידכון גרסה למכשיר שכן יאפשר, לפחות חלק מהדברים האילו... מישהו שמע על זה? ובשורה התחתונה, שווה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכירו את השבבים החסכוניים שיחליפו את דגמי Snapdragon 400 ו-Snapdragon 600 הפופולריים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו נתקל בבעיות הקלטה (בטייפ מנהלים) בנגנים של סנדיסק? תודה.
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
מערך הצילום המחומש (או משושה, אם תרצו) הראשון בעולם הסמארטפונים מבטיח לספק איכות שאינה מהעולם הזה - ואולי גם בסיס טכנולוגי שבקרוב יהיה הבסיס לכל המכשירים המובילים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
ה-Pocophone X2 עתיד לזכות לחשיפה בתחילת השבוע הבא - עם כוח עיבוד בינוני אבל גם הרבה יכולות חדישות אחרות לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה אני הולך להיות בארה"ב תקופה יחסית ארוכה, הבאתי מהארץ טלפון סלולרי ישן, ואני מעוניין להשתדרג למכשיר חדש. בדקתי את המפעילות ו Verizone ו-Sprint ירדו מכיוון שהם HDCP ולא GSM. נשארו AT&T ו T-Mobile החבילה החודשיות (ללא חוזה) של T-Mobile הכי מתאימה לי ($30 ל-1500 דקות) אז אני מחפש לקנות סמרטפון שיעבוד איתם ושאני אוכל לעבור לתוכנית אחרת או למפעיל אחר בעתיד (כלומר Unlocked) חשבתי על ה Galaxy S2 מ-Ebay אבל הבנתי שיש לו בעיה עם T-Mobile, המסך שלו דיי גדול (אני מעדיף משהו שיכנס לי לכיס...) והוא זולל סוללה, זה נכון? על מה אתם ממליצים? ללכת על ה SGS2? משהו אחר?
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום, אנו עומדים עכשיו לפני רכישת כ-9 מכשירים חדשים (סמארטפונים כמובן) עבור טכנאים בחברה (עקב התיישנות המכשירים הקיימים) ואני מעוניין בהמלצה של מביני עניין. הצרכים המשמעותיים ביותר: 1) אמינות - ללא תקלות ידועות ככל שניתן. 2) עמידות - העבודה היא פיזית, ויתכן שהטלפונים יפלו מדי פעם, אני כמובן לא מתייחס לנפילות משמעותיות שיגרמו לכל טלפון לצאת מכלל פעולה. 3) זמן דיבור ארוך ככל האפשר. 3) אורך חיי סוללה. חשוב שהמכשירים יהיו זולים (סביבות 1300), עדיפות לתמיכה ברשת LTE. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אבא שלי רוצה להתקדם לסמארטפון ראשון, ולכן אני לא רוצה לטעות בקניה כדי שהוא לא התאכזב. חשבתי להזמין לו את הגאלקסי נקסוס עקב מחירו הנוח באמזון, 433$, והמסך הגדול שלו. את המכשיר יביא דוד שלי שמגיע לארץ במהלך אוגוסט כך שאין צורך להתחשב במחיר המשלוח/מיסים. מה דעתכם על המחיר של אמזון האם הוא נמכר במחיר זול יותר בחנות אחרת? הדגם המדובר הוא 16GB. אבא שלי לא גיימר, ולא הולך להריץ אפליקציות כבדות. המכשיר ישמש אותו בעיקר לבדיקת מיילים בעבודתו, GPS, ואולי פה ושם איזה משחק להעביר את השיעמום. בגלל השימושים הקלים שלו אני בטוח שמבחינת מפרט המכשיר הזה הוא די והותר בשבילו וישמש אותו אם הוא ישמור עליו בשלוש שנים הקרובות ללא בעיה. הדאגה היחידה שלי כרגע היא מבחינת הממשק, האם הממשק הנקי של גוג…
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
לא מפחדים ממכשיר חכם שדורש שתי ידיים על מנת לתפעל אותו? אחד מהטובים והמשתלמים בקטגוריה מוצע כעת במחיר נאה לכתבה
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-