עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. דרישות מהמכשיר לפי סדר חשיבות: 1. סוללה כמה שיותר חזקה 2. זול כמה שאפשר 3. שיוכל להריץ אנדרואיד במהירות סבירה - אני משתמש כמעט אך ורק בוייז ווטסאפ, לעיתים גם ב gameboid - אני כמעט ולא משתמש בדפדפן 4. עוצמת שמע סבירה (בעבר הרחוק היה לי nokia 3500 ובקושי שמעו בו, הייתי צריך להפעיל את הרמקול כמעט כל פעם) 5. מסך לא גדול מידי (היה לי גלאקסי S2, אני מעדיף מסך קטן יותר עם זמן סוללה ארוך יותר) 6. רמת קרינה נמוכה 7. קל משקל אשמח לקבל 2-3 המלצות ואקרא עליהם ביקורות. בתודה מראש לעוזרים, ערן

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by l_messi,

תקציב: 150 -250. מקור רכישה: מקום אמין וטוב באזור תל אביב מכשיר: גלאקסי 5. דברים חשובים: שיהיה מגן טוב איכותי לא מגושם מידי ושיגן טוב מפני נפילות וכו' ומגן זכוכית במידה וצריך איזה מומלץ

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by b3ta0,

מכרה שלי רוצה לרכוש את המכשיר, ובקרוב יהיה עדכון ל S3 LTE, של KitKat 4.4.2. השאלה, האם זה משנה אם קונים מיבואן מסוים, אם בכלל קיימים כמה יבואנים, והאם אקבל את העדכון כאשר יהיה זמין בישראל, מכל יבואן/חנות ממנה אקנה את המכשיר? האם בכלל יהיו עדכונים למכשיר זה פה בישראל, או אולי עדיף ללכת על ה S3 הרגיל עם גרסה מעט ישנה ושונה אך אולי יותר חלקה... עזרה ממישהו שמבין... תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by barrrrrrrrrr10,

שלום, יש לי ממיר של HD של הוט ( HOT (THOMSON HDMI שאני רוצה לחבר לו עינית שתמוקם בחדר סמוך ותאפשר שליטה בממיר ממנו, איזה עינית תתאים לי לממיר כזה? האם חייב עינית עם חיבור USB ? אני רוצה להזמין עינית מEBAYהאם עינית כזו תתאים לי? http://www.ebay.com/itm/USB-Hidden-IR-Infrared-Remote-Control-Receiver-Emitter-Extender-Repeater-System-/231052297546?pt=US_Remote_Controls&hash=item35cbca454a

• 2 תגובות
    • 4.7k צפיות
  5. Started by hadarK,

אני רוצה לרכוש את Xiaomi MiKey מהאתר tinydeal ורציתי לדעת האם האתר אמין לרכישה? קישור לדף המוצר: http://www.tinydeal.com/35mm-xiaomi-miclick-quick-button-dustproof-plug-jack-plug-p-129015.html?utm_campaign=may29_topseller_en&utm_content=EPATH-306256&utm_term=apple_samsung&utm_medium=email&utm_source=newsletter

6. Started by avrahams1,

היי, ראיתי את המכשיר ב BUG לפני כמה ימים, והוא נראה ממש טוב, בעיקר ביחס למחיר! מה אתם אומרים עליו? מצאתי עליו רק איזה 2 ביקורות ושתיהן אומרות אותו דבר - מסך סביר, ווליום סביר ברמקול, שמיעה מצויינת באוזניות, GPS חרא, סוללה סבירה. מבחינתי זה מצוין, שכן אני לא משתמש לא ב GPS ולא במצלמה. מה שכן, חבר אמר לי שהם נוטים להתקלקל ודברים כאלה, זה נכון? מי שהיה לו ניסיון יד ראשונה עם המכשיר הזה או אחד המכשירים האחרים של החברה - אשמח לקצת INPUT. תודה, אבי. ** התכוונתי לכתוב בכותרת Ban-G, טעות שלי

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום. אני עומד למכור את המכשיר וחשוב לי שכל הנתונים עליו יימחקו בלי אפשרות שחזור. האם factory reset יעשה את העבודה או שעלי להשתמש במשהו אחר? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by mp91,

אהלן, ברשותי גלקסי 3 9300I וGPS/הWAZE מדי פעם עובד טוב ומדי פעם לא(מתי שמתחשק לפלאפון). רציתי לדעת מה יכולה להיות הבעיה? ישנם מקרים בהם אני נוהג והוייז לא עובד וכשאני ממזער את האפליקצייה של הוייז ונמצא במסך הבית נגיד של הפלאפון איזה דקה אז פתאום הוייז מתחיל לעבוד והתוכנה מתחילה לדבר ולנווט אותי כמו שצריך ומראה את מקומי המדויק.

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. Started by olinial,

אהלן, אני מחפש לקנות מכשיר סטרימינג, ואחרי בדיקה באינטרנט רק הסתבכתי יותר... ראיתי שזה נע בין 200₪ ל2000₪... בגדול הצורך שלי הוא דופלייקט סקרין עם המחשב כדי שאני פשוט אוכל לראות סרטים בלי כבלים... משהו דומה לapple tv, אין לי צורך בכל האפליקציות שמציע רוקו לדוגמה... הבנתי שקרוומקאסט יכול להיות טוב אבל הוא יכול להסתנכרן רק עם הchrome? בכל אופן הכיוון הוא בין 200₪ ל400₪ אם יש למישהו כיוון עבורי, אשמח לשמוע. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. אהלן יש ברשותי S3 mini דגם GT-I8200L שנקנה בפנמה, לטלפון אין ממשק עברי וגם לא מצאתי דרך morelocale2 ראיתי מדריכים לדגם 8190, האם המדריכים יוכלו להתאים ללא בעיה גם לדגם 8200? או אם יש מדריך מיועד ל 8200? אשמח לקבל קישור

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. שלום! אני זקוק להמלצה בקניית טאבלט לאחותי (ילדה בת 11) יש אפשרות לקנות את הטאבלט בגרמניה (אני דיי בטוח שזה יוצא זול יותר) השימושים המרכזיים: -סרטים -מוזיקה -אפליקציות אנדרויד -משחקים גודל מסך וזמן סוללה עפ''י מה שנכנס בתקציב. מומלץ כמה שיותר לרדת בתקציב עם עדיפות לאזור ה600 שקלים. תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by AmitDanan,

שלום אני מחפש סמרטפון עבור אמא שלי תקציב עד 1000 ש"ח תודה לכל מי שיעזור.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Boris_yo,

שלום. אני צריך שנאי אירופאי של 5V 2.5A לPIPO M9 MAX בדקתי ב: http://pipomall.com/ http://actablet.com/ http://aliexpress.com/ בשניים ראשונים שלחתי אמייל לאתר ואף אחד לא חזר אליי. שלחתי מספר פעמים דרך אגב אז כנראה אף אחד לא שם. נשאר ALIEXPRESS אבל הם לא מכבדים תשלום דרךPAYPAL ואני לא מרגיש בטוח לקנות עם כרטיס אשראי. מישהו כבר קנה עם כרטיס אשראי דרכם ואם זה בטוח?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by netkilleril,

בעיקר גלישה, קריאת מסמכי PDF, אי-בוקס ואולי קצת משחקים אבל לא משהו רציני. האם זה עדיין המכשיר הכי משתלם בתחום מחיר של 1000 ש"ח? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by foxil,

שלום, אבד לי מטען של נקסוס 7 2012, אולם יש לי מטען של סמסונג לטלפון סלולרי וזה בטוח להשתמש עם נקסוס 7? העונים בעלי רקע טכני בלבד. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. איזה רום יותר טוב למכשיר גלקסי גרנד GALAXY GRAND I9082 ??? קישור לפירוט תכונות: הערה: בשביל לראות את כל התכונות כי התוכן מוסתר לחצו בתוך שתי האתרים האלו על: CLICK TO SHOW CONTENT CM11 http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2563557 GENNXT http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2196558 CM 11 GENNXT

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. היי אני מחפש לקנות מאוור מיגדל -- שיהיה טוב/חזק וגם חשוב מאוד שיהיה שקט . חיפשתי ומצאתי את זה : מאוורר מגדל + שלט BLUE STAR 4420 מישהו מכיר אותו ??? המלצות ?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. אני מעוניין לרכוש קורא ספרים אלקטרוני לספרים בעברית, יש לי מספר שאלות לחברי הפורום : 1. האם יש מבחר של ספרים דיגיטלים בעברית ? 2. איזה מכשירים תומכים בעברית ? מה הבדלים ביניהם ? 3. על איזה מכשיר אתם ממליצים ?

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. Started by camera,

שלום לכולם, מישהו יודע איך מדביקים תרגום לסרט בגלקסי 4, הסרט נמצא על הכרטיס של הפלאפון. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. בבקשה המלצה למכשיר עד מקסימום מסך 4.5 אינצ, לא של אפל, עד $500 אני גר ב ארה"ב, תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 920 צפיות
  21. Started by Kukishin,

אני סובל בגולן

• 2 תגובות
    • 3.7k צפיות
  22. Started by Rockstatement10,

מכשיר לאח שלי, הוא משחק במשחקים (לא כבדים יותר מדי), ווצאפ, פייסבוק ומצלמה נחמדה, לא חייב משהו פגז... רצוי סוללה כמה שיותר טובה.. מה דעתכם? אולי לחפש MOTO G ביד2?

23. שלום. יש לי פרויקט מסויים שאני צריך לעשות, התקנת מצלמה במיקום מרוחק מרשת אינטרנט שתשדר לאינטרנט בלייב. בישביל לעשות דבר כזה צריך 3 דברים בסיסים : 1. מצלמה 2. מחשב נייד שיקלוט את המצלמה וישדר אותה לאינטרנט 3. חיבור לאינטרנט שנמצא כק"מ מהמקום עכשיו בגלל שהפרוייקט חייב להיות דל תקציב ככל האפשר חשבתי להשתמש בטאבלט כהמחשב המשדר שלי. ופה אתם נכנסים... 1. בראש ובראשונה רציתי לדעת האם יש בxp לטאבלט בעיית קריסות או דברים כאלה , הטאבלט חייב לשדר בכל רגע תון למשך תקופה ממושכת. 2. כדי לחבר לטאבלט את המצלמה , האנטנה שתקלוט את הויפי (כבר נגיע לזה) ואת המטען בו זמנית אני אצטרך מפצל usb. השאלה האם קיים דבר כזה לטאבלט והאם הxp יקלוט את כל ההתקנ…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. אני לא יכול לסבול את העובדה שיש לי מכשיר של חברת Apple. אז אני רוצה למכור את האייפון 4S שלי ולקנות LG G3 או HTC M8. מה הדרך הכי נוחה וקלה לעשות זאת? לנסות למכור ביד 2 או חנויות שעושות טרייד אין או משהו בסגנון?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by shimon23,

היי אני מעוניין לקנות סמארטפון לאבא שלי שבוא נגיד לא בדיוק שולט ברזי הטכנולוגיה. ראיתי לדוגמא את הטלפון: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=40653 המיועד לאוכלוסיה המבוגרת והפתרון נראה לי טוב, אך לא נראה לי כדאי להגביל את עצמי לטלפון כל כך מיושן - שעוד חצי שנה כבר יקרטע ולכן ראיתי כל מיני אפליקציות אנדרואיד שיכולות ליצור launcher שיעשה את העבודה. בהתאם לכך על איזה סמארטפון אנדרואיד אתם ממליצים עם חומרה חזקה יחסית מסך 4 אינץ' ומעלה עד למחיר של 1,000 ש"ח בערך?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים