גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
היי, כולנו יודעים שבגלל ש HTC לא ממש נתמך ונפוץ בארץ יש לנו קצת בעיות. וגם אם אנחנו מצליחים להתקמבן עם Touch Group במקרה על האחריות, זה עדיין כולל 3 שבועות של הטסת הפלאפון לחו"ל לצורך תיקון. ראיתי שיש אפשרות לבצע ביטוח לכל הסמארטפונים (ביניהם גם HTC) ב 150 שקל בשנה! (כמובן בנוסף לתשלום חד פעמי פר תיקוף וסוג התיקון). למידע נוסף: http://www.eline.co.il/items/163292-%D7%91%D7%99%D7%98%D7%95%D7%97-%D7%9C%D7%A9%D7%A0%D7%94-%D7%A9%D7%9C-%D7%97%D7%91%D7%A8%D7%AA-iKopell-%D7%A7%D7%95%D7%A4%D7%9C-%D7%A9%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%AA-%D7%AA%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%9C%D7%90-%D7%9C%D7%9B%D7%9C-%D7%9E%D7%9B%D7%A9%D7%99%D7%A8%D7%99-%D7%94%D7%A1%D7%9E%D7%90%D7%A8%D7%98%…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות את הטבלט NEXUS 7 החדש ושמעתי שאפשר לייבא אותו ביבוא אישי וקראתי על האתר BUY2USA נכנסתי לשם וראיתי ששם הוא זול מאוד: http://www.ushops.co.il/BUY2USA/product_details_new.php?product_id=10041 אבל כמו כל אחד נורמלי שרואה מחיר כזה התחלתי לחשוד.. מה אתם חושבים על זה? זה אתר בטוח? האם המחיר הזה כולל מכס וכל מס אפשרי? האם כדאי לי ללכת על זה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, לפני כמעט שנה החלפתי את ה E72 שלי ל N8 משומש-אך-חדש שקניתי במחיר מופקע (850 שקלים נראה לי). המוכר היה עובד לשעבר בפלאפון, למיטב הבנתי, ואני דיי בטוח שהוא סוג של גנב את המכשיר משם. הבנתי את זה כחודשיים אחרי שקניתי אותו בעקבות ביקור ביורוקום, אבל זה לא ממש קשור. היה ברור לי שהמכשיר הוא לא בדיוק החדיש ביותר, אך כן ציפיתי ליותר. התאכזתי מהאמינות הירודה של המכשיר: המון ריסטים, מתחמם בשיחה, המון ניתוקים עם גולן (אולי בגלל גולן, אולי בגלל המכשיר). כמו כן, הרמקול לא טוב כמו שחשבתי, המסך מאוד קטן בגלל היחס הרחב ואין שום קליינט נורמלי לפייסבוק. מה שכן ממש טוב במכשיר, זו כמובן המצלמה. אחלה מצלמה, תענוג להסתובב עם דבר כזה בכיס. מדי פעם אני "משחק" עם הרעיון להחליף את המכשיר. רק …
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מחפש טאבלט 7 אינצ' ומעלה עד 500 ש"ח מחפש להזמין מEBAY או כל אתר אחר התומך בפייפל. השימוש העיקרי של הטאבלט הוא לצפייה בסרטים לכן עדיפות ליחס מסך של 16:9, סרטי 720P ו1080P אז שהטאבלט יריץ סרטי HD חלק. בקשר לסאונד בזמן הסרט הולך להשתמש עם אוזניות רוב הזמן ככה שהרמקול החיצוני לא כזה חשוב. ושיתמוך בכרטיס זכרון של 32GB או יותר. ואנדרואיד כמה שיותר חדש רצוי. עכשיו חיפשתי באינטרנט ובפורום וראיתי שהרבה ממליצים על ה-Ainol novo 7 fire שמחירו בEBAY כ400 ש"ח עם משלוח חינם. עכשיו השאלה האם בתקציב של עד 500 שקל כלומר עוד 100 שקל להוסיף אפשר למצוא טאבלט טוב יותר לסרטים? מבחינת איכות מסך,חומרה, ממשק וכדומה. וגם האם אפשר למצוא טאבלט 10 אינצ' שיהיה טוב לסרטים בתקציב של עד 500 שקל? או …
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום מחפש אפליקציה לעריכת קבצי אופיס שעובדת טוב עם עברית
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת האם יכול להיות שכבל הטענה USB יטעין יותר מהר ממטען חשמל לא ביררתי את זה ממש אבל אשמח לשמוע תשובה ושאלות מצידכם אם יש ... TNX
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות טאבלט 7". בהתחלה הייתי די סגור על ה nexus 7 החדש, אבל חשבתי לבדוק אולי יש אלטרנטיבות ברמה שלו עם חריץ הרחבה שגם מקבלים עדכונים בצורה שוטפת? בנוסף רציתי לשאול אם טאבלטי חלונות 7" מבוססי windows 8.1 (לא RT) כבר הגיעו לארץ, ואם כן, האם יש דגם מומלץ? תודה רבה. עריכה: עכשיו ראיתי שאולי זה לא הפורום המתאים (כי יש פורום התייעצות לפני קנייה) מצד שני, רוב ההודעות פה הן "מחפש טאבלט" אז מקווה שלא חרגתי מגבולות הפורום הזה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קנו לי נוקיה לומיה 620 עם wp8 מחו"ל ואין לו עברית אי אני מתקין עליו עברית ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צהריים טובים לכולם, לאחר סקר שוק מקיף, הגעתי למסקנה שהסלולרי היחידי שצולח את כלל הדרישות שלי היינו ה-Galaxy S3. אני מבין שיש שני דגמים, ומבין את ההבדלים בינהם - 2GB של ראם בגירסה המעודכנת ותמיכה בטכנולוגיית LTE, ומנגד, קהילת פיתוח מצומצמת משמעותית ( CM תומכים בו, זה העיקר ). מה שמשאיר סוגיה אחת פתוחה- האם גירסאת ה-LTE תתמוך בכלל הרשתות בארץ (עוד לא סגור על הרשת המומלצת) בצורה זהה לגירסה הרגילה? בנוסף, האם יש סוגיות נוספות שאני צריך להכיר? זמן סוללה שונה וכ"ו..? תודה מראש לעוזרים ויום טוב! נ.ב אשמח לתגובות ביממה הקרובה - מחר מזמין
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
סליחה מראש אם זה לא הפורום המתאים פשוט לא מצאתי שום אזכור להודעת מכירה באשכול הנעוץ. בכל אופן, ידידה שלי התבלבלה ואיכשהו המוכר הצליח לשכנע אותה לקנות אייפד מיני אחרי שהסברתי לה בדיוק מה לקנות, בקיצור היא מחפשת עכשיו למכור אייפד מיני חדש מהקופסה, לא נפתח, ללא ננגע לא שום דבר כזה. אתם מוזמנים להגיב כאן או לשלוח לי הודעה פרטית אם זה מעניין אתכם. את המחיר אפרסם באופן פרטי. בברכה, ירון.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
הייי קיבלתי מתנה את הטאבלט הזה, אני רוצה לצרוב עליו גירסה שאוכל להתקין עליו אפליקציות משחקים וקינגסטון אופיס. כרגע החנות PLAY לא מאפשרת הורדת רוב האפליקציות. מה אוכל לעשות בו חוץ מיוטיוב? איך צורבים גירסא חדשה? אין לי שמץ של מושג בזה. בתודה מראש לפורום HWZONE המדהים. נ.ב. אני יודע שהטאבלט הזה הוא אחד הלא מומלצים, אבל אני כן רוצה להשתמש בו.
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רב למכשירי נוקיה קיימת תוכנה של נוקיה אשר מגבה את המכשיר, מסנכרנת וגם מאפשר לשלוח SMS מהמחשב דרך הפלאפון כאשר הפלאפון מחובר למחשב. התקנתי את LG PC Suite אבל לא ראיתי אפשרות של שליחת SMS דרך התוכנה כאשר הפלאפון מחובר. לכן, מכירים תוכנה אחרת? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
- 1 follower
-
-
הבנתי שבמכשיר אין רכיב של IR אז רציתי לדעת אם אפשר להוסיף. אני זוכר שב2010 היו מוכרים רכיב זהה לאייפון בשביל להפוך אותו לשלט. אני רוצה לדעת עם אני יקנה IR to 3.5 (שקע האוזניות) אז הוא יעבוד עם watch ON של סמסונג (הורדה דרך APK למכשיר מן הסתם). נראה ככה יש לכם רעיון לפתרון יותר טוב? בין היתר הייתי רוצה לדעת אילו עוד חסרונות יש למכשיר הזה ואלו מהם אפשר לפתור.
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו יודע אם זה עובד בכלל?! רמקול מזרקה שעובד לפי הקצב של המוסיקה... נראה כמו מתנה מגניבה אבל השאלה אם זה באמת יחזיק מעמד...
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
תקציב: 300 שח חריגה: 50 שח שימוש: ספורט בעיקר זיכרון: לא משהוא ענק גודל: משהוא שיהיה נוח לשימוש בספורט (ריצות כושר) אם יש אופציה לכרטיס זיכרון זה יהיה מצויין.
-
- 2 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין את המכשיר האדיר הזה, הבנתי שבגרסה הסינית TD-SCDMA שהיא לא LTE (למרות שזה לא רלוונטי עדין לארץ) אבל התדרים של הדור השלישי גם לא תואמים לרשות בארץ, כלומר תיהיה תמיכה חלקית בתדרים של דור 3 3G:TD-SCDMA 1880-1920/2010-2025MHz ולכן עדיף את הגרסה הבינלאומית, WCDMA, שהוא גם תומך ב LTE אבל שוב לא כזה רלוונטי. הבנתי גם שהגרסה של המעבד של קלאוולקום עדיפה על פני הטגרה 4 מבחינת בציעי מעבד, מבחינת גרפיקה הטגרה יותר רלוונטית לא? בכל מקרה מישהו יודע מאיפה ניתן להזמין? אם מישהו מכיר מקום בארץ שמוכר, או בEBAY\AMAZON בנתיים רק ראיתי את הגרסה הסינית בEBAY ב2000 ש"ח, אבל שוב אני מחפש את הגרסה הבינלאומית.. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.theverge.com/2013/11/13/5096680/motorola-moto-g-announced-price-availability לפי איך שזה נראה, במחיר של סמארפון סיני מקבלים טלפון מחב' מוכרת יותר (לפחות בשוק המערבי) , עדכון מובטח ל4.4 ורום קרוב לסטוק. למתעצלים לקרוא: snapdragon s400, מסך "4.5 ברז' 720P, גיגה 1 של RAM, נפח של 8/16 GB, חריץ הרחבה, מצלמת 5 מגה פיקסל אחורית ו1.3 קדמית.
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום רב, ברצומי לקבל המלצות לסמארטפון בתקציב של עד 1000 ש"ח. מה שחשוב הוא שמערכת הפעלה תהיה אנדרויד כי אני צריך waze. ושזה יהיה dual core . תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב חברים אני מתלבט בין otc one לבין htc butterfly s חשוב לי זמן סוללה איכות מסך רמקול חזק ומכשיר קל לתחזוקה ( במקרה של תיקון שיהיה קל לפירוק והרכבה) אודה לכם עם תעזרו לי בבחירה
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אהלן, יצא לי לקרוא איפשהו ( אני לא זוכר איפה) שהנקסוס 5 שנמכר באירופה לא מתאים לרשת בארץ. האם יש אמת בדבר או שזה אמור לעבוד בצורה תקינה ? תודה, עמית
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מאז שהתקנתי Cyanogenmod, מדי פעם, באקראי, אני מקבל SMS מאורנג' (ספקית הסלולרי שלי) שתוכנו - orange time. Incorrect service code: IΞΩJDJT Please check the service spelling. For a list of service codes, send H to 999. לפעמים אני מקבל כמה הודעות כאלה באותה השעה, ולפעמים עוברים ימים ושבועות בין הודעה להודעה. יש לכם מושג מה יכולה להיות הבעיה? (זה נשמע לי כמו תוכנת ריגול שמנסה לפנות לשירותים סלולריים לא סטנדרטיים כלשהם או משהו דומה)
-
- 2 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
יש לי מכשיר Galaxy S2, עם תקלות לא ברורות כלשהן, שגורמות לו להתרסט ולהיתקע לפעמים (פעם-פעמיים ביום), וקונקטור USB עם מגעים בעייתיים. (לטעינה - אני פשוט קניתי עוד כמה סוללות, טוען אותן ישירות עם מטען כזה, ומחליף ביניהן. והעברת קבצים אני עושה עם Wifi) שווה לי לנסות לתקן אותו? מישהו ירצה לקנות דבר כזה יד שנייה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מחפש טלוויזיה 32 אינץ, שתהיה איכותית עד 1500 שקל. חשוב שתתמוך בLED . ויהיה כמה שיותר טכנולוגיה.. אני ישתמש בטלוזיה כמסך למחשב גם. חשוב שיהיה לפחות 3 יציאות HDMI . (אין לי בעיה לחרוג מהמחיר ב300 שקל) שאלה נוספת מה זה hd ready? והאם זה יותר טוב מFULL HD? מה יותר כדאי? תודה מה אתם אומרים על זאת: http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=YZUA32F5300
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
טוב, אז מקודם ניסיתי לקנות את ה-MOTO G החדש, אבל הוא אזל מהמלאי עוד לפני שהספקתי למצמץ וכשהמלאי יתחדש כבר לא יהיה מי שיביא לי אותו לארץ. אז בינתיים יש לי קצת זמן לחשוב מחדש על כל הענין. בגלל שלע"ע אני לא מתכוון להישאר עם הנוקיה שלי בשביל השיחות ביום יום, אז בעצם טאבלט זול ג"כ בא בחשבון. התקציב: רצוי בסביבות 1000 ש"ח אפשר "למתוח" עד 1500 או אפילו 2000. מטרות (מסודר לפי סדר החשיבות): גלישה באינטרנט. וידיאו. משחקים. מפרט רצוי: USB OTG או חריץ הרחבה - חובה זיכרון - 16GB מינימום רזולוציה - רצוי 330 PPI. RAM - 1GB מינימום, עדיף 2. גודל מסך 5" בערך. מצלמה - לא משמעותי. עובי ומשקל - כנ"ל. סוללה - עדיף כמה שיותר טובה, אבל לא מעוניין להוציא בגלל זה הרבה כסף. חיבור 3G (לטאבלט) - עדי…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-