עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אז אנחנו מדברים פה על מכשירים שונים, אבל לפני קנייה אין כמו ביקורת טובה, תמונות, וקצת מידע על המכשירים אותם אנחנו רוצים לקנות, מדיי פעם אעלה לכאן ביקורות חדשות שעלו ברשת על מכשירים שונים, אפשר לפרסם תגובות לבינתיים... ביקורות חדשות ברשת לתאריך 16\10 : Sony Ericsson W950 review http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_w950-review-111.php ביקורות חדשות ברשת לתאריך 04\10 : Nokia 8800 Sirocco Edition review http://www.mobile-review.com/review/nokia-8800-sirocco-en.shtml ביקורות חדשות ברשת לתאריך 23\9 : Sony Ericsson Z550i review http://www.mobile-review.com/review/sonyericsson-z550-en.shtml ביקורות חדשות ברשת לתאריך…

• 28 תגובות
    • 10k צפיות
  2. אהלן, היתה לי בעיה שגרמה לי לבצע פורמט בדיסק, אחרי שהעברתי 2 גיגה ועצרתי באמצע ע"י ניתוק הכבל בטעות, נעלמו 2 גיגה במייזו. בכל מקרה QUICK FORMAT סידר את הבעיה, אבל בהגדרות ראיתי שיש אפשרות לעשות פורמט למערכת NTFS במקום ה FAT32 שהיתה בה. שיניתי ל NTFS, האם זה יכול לגרום לבעיה כלשהי במכשיר? להחזיר ל FAT32?

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  3. Started by rotemshi,

לאחר שלא הצלחתי להשיג נקסוס 4, ונמאס לי כבר לחכות למלאי, חשבתי אולי לקנות אחד סיני, קראתי שהרבה אנשים קונים ואפילו מרוצים. מצאתי את זה http://dx.com/p/x720d-android-4-1-wcdma-bar-phone-w-4-7-capacitive-screen-wi-fi-gps-and-dual-sim-white-157158 X720D של הייפאי שמשום מה השם מוכר לי מעט, אבל יכול להיות שאני סתם הוזה, אבל הוא נראה טוב, וממש זול! אז עכשיו 2 שאלות: מה אתם חושבים עליו? ובמידה ואני קונה אותו, הוא מגיע עם אנדרואיד 4.1 (למרות שבאתרים אחרים הוא מגיע עם 4.0, ראיתי אותו כבר בכמה אתרים), האם אפשר לשדרג את האנדרואיד? (זה יהיה האנדרואיד הראשון לי ואני לא מבינה ברומים או דברים שכאלה אז הסבירו נא את הפרוצדורה שאדע למה לצפות) תודה רבה

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. אז ככה, אני לא אוהב את כול הטאץ האלו, רוצה פלאפון פשוט וקטן כי אני מכניס אותו בדרך כלל לכיס של הג'ינס. לא מבין מה זה המחירים המופקעים שאני עושה חיפוש באינטרנט בשביל סלולר... יש לי K800I אחרי 6 שנים עכשיו הוא עם מלא תקלות, צריך כול פעם שעה לשחק עם זויות הסוללה כדי שידלק, ואז הוא נכבה אם יש תזוזה קטנה. GPS כי אני נוהג הרבה יחסית. אני בחברה סלקום. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. המדליף הכי מפורסם בטוויטר חושף בפנינו את המחירים הרשמיים הצפויים עבור מכשיר הדגל החדש, אחיו המוגדל וגם האביזרים המעניינים שיוצעו לצידם לכתבה

6. קספרסקי בסופו של דבר מחק אותו אך אני לא יכול להיכנס לכונן של הMP3. מה עושים במצב כזה? פורמט? - מדובר בI Audio I7 http://i31.tinypic.com/2vc7uyw.jpg

• 3 תגובות
    • 944 צפיות
  7. אני מעוניין להתקין את אנדרואיד 2.3 על ה-N1 שלי, כרגע אני עובד עם גירסא 2.2, מצאתי כמה אתרים שמסבירים איך לעשות זאת כולל לינק לעדכון של 2.3 אבל בתגובות הדעות היו חלוקות לגבי הצלחת השדרוג כי זו עדיין לא גירסא רשמית והעדכון מתבצע דרך ה-SDK של אנדרואיד. האם מישהו ממכם ניסה והצליח לעשות זאת? אם כן אשמח לקבל לינק למקום אשר הוכח כי זה עובד. תודה.

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  8. עדיין מחפשים בנרות טלפון קטן מימדים אך מתקדם? הדגם הטרי של סוני בקטגוריה זו נמכר באופן זמני באמאזון בהוזלה משמעותית לכתבה

9. Started by Gnome,

אהלן, קניתי גלקסי אס חדש שהגיע עם android 2.2 אבל ללא עברית. הייתי שמח לקצת עזרה בהתקנת מקלדת עברית (הוא מציג אתרים בעברית). נסיתי לחפש בגוגל אבל זה נראה דיי מסובך. אשמח לקצת עזרה או מאיפה להתחיל. תודה רבה! עריכה: הצלחתי בנתיים להתקין anysoftkeyboard עם תמיכה בעברית. יש למישהו עוד רעיונות? זו תוכנה טובה ואמינה?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by intel suck,

תספרו איזה נגן יש לכם ותעלו תמונות לי יש SANSA E250 + CREATIVE EP635 תמונות בקרוב

• 60 תגובות
    • 5.2k צפיות
  11. Started by nim901,

ביום רביעי, יושק הModu לראשונה בעולם, בסלקום, וזאת לאחר דחיות ממושכות (למעלה משנה, לדעתי). האם לדעתכם המכשיר יצליח או יכשל? לדעתי הוא יכשל, פעם הוא באמת יצר הייפ מטורף מסביבו אבל היום המגמה היא מכשיר אחד שעושה הכל ולא מכשיר אחד שמחובר למליון אחרים. גם אין לו מסך מגע והוא לא דור שלישי.

• 41 תגובות
    • 5.6k צפיות
  12. Started by idan8871,

המכשיר הישן הלך ( meizu m2 note ) תכלס החזיק יפה.... השימוש בו הוא הכי בסיסי שיש .... לא משחקים , לא תוכנות כבדות ... רק חשוב שיהיה סוללה חזקה . מעדיף אחד משני החברות meizu או xioami התקציב הוא 700-800 ... אם יש פחות ועונה לדרישות אז מעולה תודה רבה !

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. לאחרונה התחדשתי ב- Cowon A2 ועד לפני כמה דקות הייתי מאוד מרוצה... הבעיה היא שבעת ניגון קובץ mp3 מסויים פתאום התחלתי לשמוע מין קפיצות קטנות כאלה בשמיעה (שמאוד מפריעות). האמת שגם ניתקלתי בבעיה מסויימת בהרצה של סרט קדימה (עם תרגום), משום מה הוא חזר תמיד להתחלה או נתקע אחרי ההרצה. החשדות שלי הם כאלה: או שקיבלתי אחד ספציפי דפוק, או שA2 למרבה תדהמתי לא יודע להסתדר עם קבצי mp3 שהם VBR (כלומר שה- KBPS שלהם מתשנה...) והבעיה בהרצה היא פשוט עם הסרט הספציפי הנ"ל. בעלי A2 אשמח אם תחוו דעה... עזרה מהירה תתקבל בברכה - תודה!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום.. כידוע לכם המשחקים ברשת פלאפון ניתנים להורדה בלבד בגלל טכנולוגיית BREW שהיא טכנולוגיה מוצפנת שלא כמו JAVA .. אז אם כבר להוריד משחק עולה כסף לפחות שיהיה משחק טוב.. =] אז אם תוכלו רק להמליץ על משחקים.. חשוב שיהיו עם גראפיקה טובה (יחסית לפלאפון) ושלא ישעמם.. תודה מראש לעוזרים =] נ.ב. אם זה עוזר אז מדובר בפלאפון SAMSUNG R500

• 1 תגובה
    • 867 צפיות
  15. אני מתלבט בין הArchos Av700 שיש לו מסך ענק וזה משמעותי! בנוסף יש את הסדרה החדשה של Archos ה 604 שהיא איכותית מאוד. והאחרון הוא ה A2 של COWON שנחשב לטוב מאוד. בהתחלה התלבטתי בין המסך 7" לבין האיכות של ה604, עכשיו נוסף גם הA2. כמה דברים יעזרו לי לבחור, בכמה הבדל האיכות בין הAV700 ל604 הוא גדול? רואים אותו בעיניים? ומה לגבי ההבדל בין ה604 לA2 שיעזור לי לבחור ביניהם? מה אתם ממליצים. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. אהלן, אפליקציה שניה* שלקחתי בה חלק עלתה למרקט בשעה טובה! https://market.android.com/details?id=com.goodfriend.bubble http://www.facebook.com/pages/Bubble-application/191991520842559?sk=info#! http://www.yourmemoryinbubbles.com תמונות, שכחתי לשים משום מה: למה זה טוב? אתה יכול לרשום תזכורות - באבלים - לכל איש קשר. עד פה לא משהו מיוחד, אבל השוס הגדול (לדעתנו לפחות ): ברגע שמישהו עם באבלים מתקשר אליך, הבאבלים שלו מופיעים לך על המסך. הפואנטה היא שאתה יכול לרשום דברים קטנים שאתה צריך להגיד או להזכיר למישהו וברגע שהוא מתקשר ישר תראה את כל מה שרצית להגיד לו. יש עוד פיצ'רים נחמדים כמו צבעים לבאבל, אפשרות להתקשר ישירות מהאפליקציה ונוטיפיקציות שעוזרות עם הניהול... לדעתי …

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. חברת Oppo ממשיכה לשבור מוסכמות והפעם עם דגם ביניים שמבטיח להגיע לטעינה מלאה של הסוללה שלו בתוך כחצי שעה בלבד, תודות לטכנולוגיית Super VOOC לכתבה

18. שלום רב, רציתי לשאול האם מישהוא יודע איך לבטל את האופציה שמחשב כף יד נדלק בכל פעם שאני מדליק את המחשב הראשי .... מחשב כף יד מחובר לעריסת USB אל המחשב הראשי ונדלק בכל פעם שהמחשב הראשי נדלק - אני יודע שישנה אופציה לבטל את זה אבל לא זוכר איפה.... מחשב כף יד MIO 168 ... תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  19. Started by Chamuelm,

התחדשתי בסנסה קליפ... יש אפשרות שהשמות והטאגים של השירים יהיו בעברית אבל המערכת עצמה באנגלית? תודה ושנה טובה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אהלן חברים, שאלה קצת שונה מהנשאל פה בד"כ. קניתי את הכרומקאסט הזה: https://he.aliexpress.com/item/DLNA-Miracast-Airplay-Chromecast-HDMI/32853705153.html?spm=a2g0s.12269583.0.0.41306b04Q1z7Fs (לא של גוגל כמובן). מתוך בדיקה בעמוד המוצר שהוא תומך בשידור באמצעות יציאת AV (כן אני מודע שזה יהיה באיכות נמוכה אבל זה מה יש). אצלי ברכב במערכת מולטימדיה (של חברת BLAUPUNKT דגם NEW YORK 830,לא מקורית של הרכב עצמו). יש כניסת AV מקדימה במערכת שעל פי החברה המייצרת,אמורה לקבל גם וידאו. עם המוצר קיבלתי את הRCA הזה, ניסיתי לקנות לו כבל הפוך (צד אחד שלוש בננות זכר,וצד שני AV זכר בדיוק הכבל המשלים לזה שבתמונה) וככה לחבר את הבננות לעצ…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אני מתכון לקנות משם את הגלקסי S אחד,עשו לי מחיר טוב. חנות טובה? שירות טוב? אחריות? אשמח למידע למי שיודע,תודה!

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. אין גישה דרך התפריט הגדרות - תצוגה - לשונית רקע, שום דבר לא זז שם... מצאתי, הכי פשוט בעולם, בתפריט תמונות בוחרים רקע ובתפריט שלו עושים קבע כרקע (: אגב, עוד מישהו עם A2 או בכלל נגני COWON\IAUDIO שם לב שהנגן מתיחס הרבה יותר יפה לבעלי KBPS נורמלי כמו 128 192 320 ופחות למוזרים כמו 221 197 148 וכולי???.. תודה רבה (:

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  23. אהלן, אני רוצה לדעת אם קיים מסלול "טוקמן" באינטרנט הסלולרי. משמע, אני משלם מראש עבור חבילת גלישה בנפח נתון ויכול לגלוש עד שהחבילה נגמרת או שאני מטעין אותה שוב. קיים מסלול כזה? ניסיתי לברר באתרים של חברות הסלולאר, והדבר הכי קרוב הוא איזה שירות של פלאפון במחיר של 10 שקל למגה-בייט O_o. מישהו מכיר חלופה אחרת?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by zohar678,

האם המגן הזה באמת שווה? האם יש מגן כזה גם ל HTC ONE X?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. שלום אני דיי מחפש לוח שנה עיברי לHTC טאצ' קרוז שלי אני ממש צריך כי זה ממש מעצבן שאני קובע דברים וזה יוצא לי על חגים ודברים כאלה. דבר שני אם יש מילון שמתאים לקרוז אני ממש ישמח(בלי חיבור לאינטרנט כשאני רוצה לתרגם) תודה מראש

• 5 תגובות
    • 3.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.