גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
-
נקרע לי הכבל לאיפון 5S ואני צריך לקנות חדש. כבל מקורי עולה לא מעט כסף אבל הבנתי שכנראה כבל לא מקורי יעשה בעיות. הבנתי שיש גם חלופים שמאושרים ולא מאושרים , בקיצור לא יודע מה לקנות ולא מבין בזה כלום. ראיתי כבלים ב 15 שקל , 30 שקל , 50 שקל ו 100 , לא רוצה להוציא על השטות הזאת כסף מצד שני לא רוצה שזה יהרוס לי את הנייד. יכולים בבקשה להמליץ לי איזה כבל כדי לי לקנות ב KSP? קצת דחוף לי כי אין לי איך להטעין אותו בנתיים.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי מכשיר כף יד עם gps של חברת asus ואבד לי הכבל של המטען שלו! כמה דבר כזה אמור לעלות? ואיפה אפשר להשיג ? תודה
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
ההורים עשו לי מתנה! וקנו לי MOTO K1M ;D עכשיו רציתי לדעת איך אני יכל להעביר מהמחשב שירים תמונות.... לפלאפון? יש לי כבל שמתאים בחיבור (מהמצלמה)אבל המחשב אומר לי "התקן לא זוהה" מישהו יודע?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מי יודע מה ההבדל במהירות בטעינת גלקסי 5 עם כבל USB 3 או 2 מחובר לחשמל. אני יודע שהעברת נתונים היא כ-10 פעמים מהירה יותר עם USB 3.0 אבל בטעינה עם המתאם שמגיע עם הטלפון והכבל שאפשר לקנות זה מהיר יותר? ומה ההבדל בטעינה במחשב ביחס לחשמל. תודה מראש, אשמח לתשובה עם נימוק למה זה ולא השערות
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בכבל ומטען לפלאפון LG G2 אורגינל אם יש לכם קישורים להביא לי אודה לכם תודה מה אתם אומרים על זה? http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=9SIA1U42KX5161&cm_re=cable_lg_g2-_-9SIA1U42KX5161-_-Product
-
- 11 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
היי אני צריך לקנות כבלים לאייפוד טאץ' שלי לאחר שנאבדה לי כל ערכת הכבלים שלי.. אני צריך כבל לסנכרון וטעינה מהמחשב, וכבל לחיבור לטלויזיה אפשרות גם לכבל טעינה מהחשמל... הבנתי גם שיש כבל שמשולבים בו כל הדברים האלו.. השאלה היא איפה יש באיזור נתניה חנות עם כבלים מקוריים של אייפוד? ומה עדיף כבל 1 שמשלב את כל הדברים הנ"ל או 2\3 כבלים נפרדים
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
היצרנית היפנית מתכננת להביא לשוק מסכי IGZO ברזולוציית Ultra HD החל משנה הבאה. מלהיב או מיותר? לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9b%d7%91%d7%a8-%d7%9c%d7%90-%d7%9e%d7%93%d7%a2-%d7%91%d7%93%d7%99%d7%95%d7%a0%d7%99-%d7%a9%d7%90%d7%a8%d7%a4-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%9e%d7%a1%d7%9a-%d7%91%d7%a8%d7%96%d7%95%d7%9c%d7%95/
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הסמארטפונים החדשים מבית Xiaomi זכו להשקה זריזה במיוחד כולל כאן בישראל - במחירים שקרובים מאוד לאלו הרשמיים המומלצים עבור מדינות אירופהלכתבה
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
- 4 followers
-
-
אהלן חברים, אני דיי חדש בנושא הסמארטפונז, עד עכשו הייתי עם הנוקיה המשעמם שיש לכולם, ואף פעם לא ממש האמנתי שאני צריך משהו יותר מזה בפלאפון (מצלמה זה נחמד, אבל אני אף פעם לא לוקח את זה ברצינות בגלל שאני מצלם עם מצלמת Dslr אז ההבדלים מרקיעי שחקים..) כך שמצידי אפילו הבלוקים הישנים היו עדיין טובים לי, כל עוד יש לזה כרטיס זהכון וזה מחייג אני מבסוט. (אה, וצלצולי Mp3) עכשו בעקרון, עם יציאת הwifi (דור שלישי לא רלוונטי לגביי, כי אני לקוח עסקי ובעסק לא רוצים להפעיל תוכנית של גלישה דור 3 בזול, ככה שזה מאד יקר) התחלתי לגשש, אבל עדיין לא מצאתי משהו טוב (לדוגמא, בn95 הגלישה מאד לא נוחה, כי הkeypad מרגיש מאד רובוטי ולא טבעי) אבל.. התחלתי לבדוק לגביי איפון, וממש התלהבתי מהדפדפן שלו ומהטבע…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם יש לכם חבר שמטייל בהודו - זה הזמן לנצל את המצב. הזמנה מוקדמת דרך Amazon הודו: http://www.amazon.in/dp/B01DDP7UQ0 המחיר בהמרה גסה: 416 דולר - מדובר בגרסת ה-6 גיגה בהצלחה
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
יש לי PSP (גירסא 1.5) כבר שנה. נהנתי ממנו מאוד בשנה הזאת אבל עכשיו אני כבר כמעט לא משתמש בו וחבל לי סתם להשיאר אותו שוכב בבית. בא לי גם על איזה קונסולה ביתית כי אני מקבל דירה עוד כמה זמן. אה ומצאתי מישהו שמוכן להחילף אקסבוקס 360 תמורת פספ. בקיצור השאלות שלי הן: 1. כדאי לעשות את העיסקה הזאת מבחינה כספית ומבחינת התמורה שאני יקבל מהאקסבוקס? 2. אני לא יתחרט על זה שלא חסכתי כסף, לסוני3? (כדאי לחכות לסוני3) 3. איך האקסבוקס 360 בהשוואה לסוני2? תודה רבה חברה מראש ושבת שלום!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בזמן ההמתנה להשקה הגרסה הבינלאומית של ה-Redmi Note 7 המרשים - אנו מקבלים מידע טרי גם על אחיו שיהיה משוכלל אפילו יותר לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי GALAXY S3, והבנתי שה-G2 מוצלח מאוד וזה.. אבל יש לי דילמה קטנה, לרב האנשים יש גלקסי וכביכול זה מה שקצת מקשה עליי לעבור למכשיר לחברה אחרת.. מה דעתכם? למרות שהבנתי שה-G2 מצליח מאוד בארץ.. ובכללי, איך הוא בהשוואה ל-S3? ומה בנוגע ל-S4?
-
- 33 תגובות
- 4.1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
האם כדאי לקנות Samsung Galaxy S ב 1200 שח באריזה . או לקנות Samsung Galaxy S משומש ב 1000 שח או לחכות שהמחירים ירדו עוד קצת . מה יותר כדאי כי אני לא מבין במחירים ואם אני אקנה משומש יהיה לי בעיות כמו במסך המגע בסוללה וככה . מה עדיף ? והאם כדאי לחכות עוד קצת כי ראיתי בפורום שאתם כותבים שמחיר של ה Samsung Galaxy S II צפוי לרדת עוד קצת שזה אומר שגם המחיר של ה ה Samsung Galaxy S צפוי לרדת עוד קצת ? והאם המחיר 1200 שח של Samsung Galaxy S טוב או שאפשר למצוא פחות מזה . והאם המשומש נמכר בסביבות ה 1000 שח או פחות ? תודה .
-
- 11 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות Samsung Galaxy SM-T585 ואיתי שיש הבדל של 100 ש"ח בערך בין מכשיר שבא עם מטען מקורי למשכיר שבא עם מטען "תומך". החנות שמוכרת מכשיר עם מטען "תומך" נמצאת רחוק ויש אחריות שנה על ידי "גט סל" החנות שמוכרת עם מטען מקורי נצאת קרוב ונותנת אחריות על ידיה (Go Mobile) אבל היא יקרה ב-100 ש"ח. תודה.
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
למרות תכוניות כגון אנטי-סינוור ואי הופעה של תביעות אצבע על מסך, שמעתי שיש טיפה ירידת איכות של תמונה והחלקה מופחתת של אצבע על מסך. זה נכון? אם אתם חוויתם בזה, אודה לכם על מידע. תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
קפיצת הראש של המותג הסיני הצומח במהירות אל שוק ה-PC מצליחה להפתיע לטובהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 426 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי M8 עם רום ויפר וואן 1.7.1 ואני מתלבט אם כדאי להחליף את הקרנל לelementalx kernel אני פשוט מפחד לאבד את היציבות של המכשיר האם יש בזה סכנות או עלול לגרום איזשהם בעיות? מה ההתרונות של ביצוע דבר שכזה
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בפלאפון שיש לי עכשיו (6288) יש בעיות של נפילות קליטה מדיי פעם וקריסות מדיי פעם בזמן האזנה לשירים או משחק יכול להיות שהבעיה היא בכרטיס זכרון אבל לא בא לי להתעמק בזה , השאלה שלי היא אם כדאי לךי להחליף את הפלאפון שלי בנוקיה K610I למרות הבעיות בו
-
- 5 תגובות
- 912 צפיות
-
-
כדי לעביר שירים מהמחשב לאייפוד אני יהיה חייב תוכנה מסויימת שעושה את זה? או שיש אייפודים שחייבים תתוכנה הזאת וחלק שלא חייבים
-
- 22 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מה אתם אומרים? שווה ביכלל V3X ב500שח מחודש?
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
בחור צרפתי צעיר לא ממש התרשם מהשירות של הענקית האמריקאית ויצא למסע נקמה יקר וכואב בחנות רשמית שלה לכתבה
-
- 7 תגובות
- 806 צפיות
-
-